Tisdag 2011-05-31

Oj oj.. Hej!!
Har inte varit vid datorn idag med tanke på det vackra vädret!


Dagen började perfekt bortsett från att jag typ hade PMS! Men det var iallafall en bra start på dagen att få vakna upp brevid Hampus min älskling! Vid tju tiden åkte vi till skolan typ som vanligt, i skolan hade vi kallkök till o börja med där vi bara städade i köket sen fick vi sluta tidigare så jag, Ronja, Amanda och Jacob drog ner till nissan och satte oss där mot vattnet och "solade". Sen orkade inte jag Ronja eller Amanda dra till den sista lektionen så vi tog bussen hem vid 12. Jag följde med Ronja hem där vi bytte om till badkläder och sen drog ner till furran som precis öppnat för i år!
Där låg och badade vi i någon timme sen kom Magda också och efter en stund kom också annat trevligt folk.
Från halv två till klockan sex var vi där sen bestämde vi oss för att ha lite "tjejkväll" hos ro, så jag, Hanna och Magda följde med upp till henne.
Vi var där i någon timma sen körde Hanna hem/till Simon och jag och magda hem. Nu sitter jag i sängen ny duschad och känner mig super Fräsch! Har blivit brun och allt ju ! :D Nu ska jag försöka sova, vi hörs imorgon! Hoppas alla har haft en lika härlig dag som jag !..





Bästa♥

Måndag 2011-05-30

Jävla skön början på dagen idag. Hade ju sovmorgon sen var det bara en lektion i skolan där vi dessutom fick sluta en timma tidigare idag så jag har varit hemma ett tag nu. Hade tänkt o sätta mig i solen och plugga lite, sen blir det antagligen att åka till älsklingen, om han inte ska vara med sin dator ? Hm.. Återstår att se ;)


Kan inte hålla ögonen öppna en sekund till..

Ligger i sängen o försöker göra klart dessa jävla frågorna nu. Får hjälp utav min Mini så i hopp om att det ska bli klart snabbare så att jag kan sova sen. Jag är så jävla trött! Kan knappt hålla ögonen öppna.. Tror jag svarar på en eller två frågor till? Jag menar, jag hinner de sista innan jag drar till skolan imorgon ju! Hm.. Aja God natt!

Yesterday


Magdalena och Jag.


Jag(mitt ansikte blev kritvitt på bilden?) Malin och Linnea.


Magda, Viktoria och Jag.

Sova lite sen plugga ?

Hade precis gjort mig färdig för att dra mig till älsklingen senare men så blir det inte nu. Så i soffan ligger jag nu och kollar på Disney Channel och ska snart göra klart lite i Livsmdelshygien, om det är in skickat tills imorgon är jag ledig från första lektionen(livsmedel) vilket betyder sovmorgon, vilket jag verkligen behöver! Funderar på att ta en liten tupplur nu med innan plugget...

Söndag 2011-05-29

Hade tänkt att jag dör lite.. Ligger i tinis säng med Magdalena och har världens jävla huvudvärk! Men aaaa, man mår ju som man förtjänar idag efter festkvällen igår. Jag hade iallafall skit kul, man träffade en massa folk från stan och lärde känna nytt folk... niuhfnsofm nu ska jag ut o ta mig en cigg och sen se vad som sker idag.

Sleeten tjej.nu



Sööt tjej.nu



Party Tonight!

Har varit hemma i någon timme nu. Jag åt precis och ska nu fixa mig inför ikväll, om en timma kommer tjejerna hit, då blir det lite förkrök, sedan blir det lokalfest! Hoppaaas på en awesome kväll!

Lördag 2011-05-28

Kom hem till Hampus för en liten stund sedan. Men han har åkt någon stans nu ?

Hela förmiddagen har jag varit på crazy spring, jobbigt vare! Jag och några fler i klassen stod och gjorde mat på torget och sedan kollade jag på Amanda som gick hårmodell för de som går i Frisör linjen andra året tror jag det var ? Skit snygg var hon iallafall! :)

Känner mig lite stressad, Ska hinna med att lämna pengar till en kompis sen fixa flak och sedan ska jag hinna hem och duscha och fixa mig o bestämma kläder tills jag ska ha ikväll. Sedan måste jag ju självklart hinna med förkrök och sen blir det lokalfest. Hm.. Känner att klockan är väldigt mycket, undra om jag hinnar med innan jag ska te festen?

Så vad gör jag ikväll ?

Det har varit en heldag på stan med Martina och Andrea. Det ända jag fick med mig hem var ett par svarta Cheap Monday jeans och en PK eller två.. :$

Nu sitter jag hemma och funderar på ifall jag ska dra till oskarström eller inte, har mer lust o bara ta det lugnt idag om man ska vara helt ärlig.. Typ lägga sig i ett bad, sätta på ansiktsmasken och sedan lägga sig och kolla film ? Hm.. Det återstår att se vad som sker :)


Martina är alltid så seriös när man fotar henne! Sötnos.

Heh... Var tvungen o fota.. Lite random men.. Alltså jag svär att den killen där hade typ världens största affro :O Haha näee.. Men den var gigantisk så var tvungen o fota! Dock syns det inte hur stor den var på bilden men irl var den stor som värsta manen... he he he he....... :$

Floristerna

Det blev ingen fika innan, Jag mötte upp Martina så vi gick och åt. Jag har slutat för dagen så nu sitter jag hos floristerna på Jb, Tini håller på med sina dekorationer(stavning?) som ska vara klara tills imorgon då vi på JB har crazy spring.

Fredag 2011-05-27

Fredag igen! *leeer*

Idag var jag duktig och åkte till skolan trotts att vi inte gör något i engelskan och de ända de i klassen gör är o "leker lekar". Men jag åkte hit och satte mig och gjorde arbetena som jag har behövt göra ;)

Nu är lektionen snart slut och jag har skrivit klart ett arbete och är snart klar med ett till. När jag slutar här drar jag ut på stan för en fika med min fina Moa.♥

Har absolut inget liv...

Min dag har bestått utav flumm!

Det blev inget med pluggandet för min del idag, lite besviken typ.. Har ju en del o göra om man säger så! Men vad ska jag göra när allt annat är så kul?! Hemma hos Mini blev det typ att jag bara skrev två rader för resten av tiden bestod utav skratt bara för att våran humör är så bäst. Även när jag kom hem pratade vi i telefon och ja.. Där var det ju inte mindre flum om man säger så.. Jag älskar vår störda humor!!!!

Nu har jag iallafall dampat loss och ska lägga mig och sova, försöka iallafall jag är lite hyper....... Nattiii!!

Study Time With Mini

Dagen började med varmkök i skolan, jag och 2 till i klassen fick i uppgift att göra 12 bröd limpor.. Sen var det shopping time med Amanda, Robin och Jakob. Jag köpte inget men imorgon så!! Efter den lilla shoppingrundan blev det att dra sig till skolan igen för "undervisning" i unga företagare. Sen slutade vi, vid halv fyra mötte jag upp Andrea(mini) så gick vi till arbetsförmedlingen och där fick jag information och papper om mitt sommar jobb, så nu är det fixat! Nice som fasen! :D

Nu sitter jag hemma hos mini och vi har en liten plugg dag. Dock har vi suttit här i någon simma och jag har inte kommit igång med något ännu :$ Får nog börja snart för min dator dör snart och jag har ingen laddare med mig...

Bumbi(Robin) Hittade en snygg hatt på jc... Mjaaouu hahahaha!


Mini sötis som är duktig o pluggar !

Torsdag 2011-05-26

Ännu en skoldag nu *suck*. Men som tur är att vi bara har 7 skoldagar kvar nu! Älskaaaa..

Har faktiskt varit vaken ett bra tag, jag gick upp klockan 6, hoppade in i duschen och sen suttit framför datorn och segat. Nu ska jag äta frukost sen ta och fixa det sista innan jag drar ner till bussen.

Det har varit en bra dag!

Gött att man fick samtal utav de på sommarkraft och de säger att jag skulle varit där och hämtat papper och fått information idag när de skeva jävlarna skickar lapp om att det var imorgon.. Aja fick iallafall ny tid imorgon vilket jag inte fåt missa!! Det bästa med är att jag antagligen fått ett annat jobb med, gött!

Jag tog ingen liten tupplut innan utan jag sov ändan till sex, då blev det mat sen tog jag och Martina på oss joggingkläderna och drog ut och gick. När vi kom hem intervjuade jag henne och nu har jag helt klart fått ihop en MVG(minst VG) uppsats i Svenskan.
Nu blir det att göra lite i hotell, där jag gör mitt egna drömhotell, När det har blivit lite gjort på det blir det sängen. Härliga dag! :)

Mina älsklingar börjar bli stora nu!



Dem här två vill inte vara med på bild...

Vila lite.

För en liten stund sen kom jag hem, jag tog bussen vid 11 sen kom Tini och hämtade mig vid bussen och då åkte vi till oskarström och käkade på bettans. 

Jag hade tänkt o skriva arbeten som sagt men först måste jag vila lite, jag kan knappt hålla ögonen öppna ju... Så efter min lilla powernap ska jag plugga gärnet! :D 

Onsdag 2011-05-25

God Morgon!

Igår var det också kass uppdatering, men what to do? Jag åkte iallafall hem till Hampus igår vid åtta tiden.Han satt och spelade så jag föll i sömn direkt när jag kom dit, sedan väckte Hampe mig när spelet var klart. Då blev det duschen, sen låg vi och kollade på film och mös hela kvällen!
Har fått lite dålig sömn inatt med tanke på att min pojkvän inte kunde sova så då skulle han ju väcka mig hela tiden typ..


Just nu sitter jag i skolan och har precis gjort omprov i serveringen och jag tror att det gick bra! :)
Klockan elva blir det hemgång och hemmaplugg. Jag måste bli klar med allt idag! Så att jag slipper tänka på det sen de sista dagarna ..

Kan man inte få sluta skolan nu ?!

Precis hem kommen nu från dansen, ligger och dör lite nu.. Fyfan vad jag är varm!
Ska vila lite sen måste jag plugga(har prov imorgon) och skriva klart arbeten. Kommer dö av stress känner jag! Vill ha sommarlov nu! Slippa all stress och tråkighet i skolan.. ååh *suck* !!


Haha jag är söt! Såhäraa galen blir jag på skolan så
häääääääääääääääääääär<--------------------------------------------------------------------------> mycket och mer...

Tisdag 2011-05-24

Hej hopp!
Sitter i skolan och har fete lame.. Hela förmiddagen hade vi nationella i matte, sista delen så nu är alla Na prov klara! Gött.. Just nu har jag svenska och slutar snart skolan. Det blir bara en snabb runda hem sen blir det att åka in till stan igen för lite Dans med tjejerna, Något som kommer vara bra med denna dagen iallafall! Har varit på lite små dåligt irreterande humör idag så jaa lite glädje från mina tjejer behöver jag! :D

Nu ska jag köra igång med att skriva klart mina svenska arbeten som jag måste bli klara med idag.

Sleep Tight.

Nu börjar jag bli riktigt trött så nu stänger jag ihop datorn och sätter på larmet tills imorgon. Ska upp tidigt, måste hinna med lite innan jag drar till skolan där jag ska nationella i Matte, sista delen. *suck* Nationella kommer gå åt h..vete .......
Men Natti nu ska jag sova!

Gbg med L.D.C.









Bilder från i Lördes(tagna av Ronja) när dansgänget var i Göteborg och först shoppade och sedan kolla på Breakdance tävling.

Sometimes, you need to step outside, get som air, and reminde yourself of who you are and who you want to be.




Liter bilder från i Torsdes när jag gick modell. Här är några bilder där jag är med.
Medans det var paus innan de andra modevisningarna gick vi ut och tog foton.
Här är bilder på de andra tjejerna jag gick med.

Snyggingarna Noemi & Ramona.

Och Snyggingarna Beatrice & Jennifer! (Jennifer var det som hade designat & sytt våra kläder!
Skit grym tjej må jag säga!

Hellcats & Gossip Girl

Sitter hemma hos Ronja, vi kan hem vid fyra då blev det till att laga mat eftersom båda höll på att svällta(eller jag iallafall) Och efter den måltiden behöver man inte mat på veckor känns det som...

Just nu sitter vi i soffan, hon kollar kläder på nätet medans jag kollar på gårdagens avsnitt av Hellcats och Gossip Girl.

COOKIES FOR GEEKS

Tur att man har kommit igång med alla arbeten som ska vara inne inom veckan. Har aldrig kört så här hårt i skolan förut.. Alltid bra att komma igång i sista minut ju! Bättre sent än aldrig om man säger så.
Dock behöver jag energi, är svin trött och hungrig.. Om man kanske ska be om pengar till en sen lunch eller fika?

Måndag 2011-05-23

Då var det ny vecka, och denna vecka kommer bestå av- Plugg, Plugg, Plugg och Plugg!
Sitter nu på första lektionen och har redan gjort klart tre arbeten vilket jag tycker är skit bra! Har bara två arbeten kvar att skriva klart tills nästa vecka sen är kursen i Livsmedelshygien klar! GÖTT..

Hej Hopp!

Söndag 2011-05-22

Tjeenaa!! Kan ju börja med att säga att tors,fre och lördag har varit de bästa dagarna på länge!!
Nu hade jag tänkt o skriva lite kort om mina dagar. Snart blir det att fixa lite tills imorgon sen sova och nu till veckan ska det bli bättre bloggning..

Min Torsdag: I torsdes gick jag modell för de som går "design" på Drottningblanka. Det var riktigt jävla kul! Vi var där från 8 till 20, vi gick fyra gånger- för skolan först kl 1 & 3 sen för vänner och familj kl 5 & 7. Det gick också jäkligt bra för mig(tycker jag iaf) och de andra verkade tycka det med så ja, det var awesome!!

Min Fredag: I fredes var jag hår modell för min vän Amanda, Hon gjorde ljusa slingor och lockade håret på mig. Det blev riktigt fint, jag älskar min nya hårfärg! Vi var klara vid tre halv fyra då vi sen åkte hem. På kvällen åkte jag och tjejerna/killarna till holm där vi firade en vän, vi dansade och hade kul heeela kvällen och man träffade en massa gamla vänner vilket var kul. När firandet var slut åkte jag med min Älskling hem.

Så blev mitt hår.

Min Lördag: I lördes hade jag och Hampus 2 år! - Jag älskar dig!♥
Det var plågsamt att gå upp i lördes med tanke på att jag skulle åka med dansgruppen till Gbg. Vid 10 hämtade Kalle oss sen blev det avfärd dit. Det blev shopping på Femman först sen vid halv fyra åkte vi vidare till patille där Kalle skulle vara domare på danstävlingen. Dansarna var grymma och man fick sån insperation, särskillt när man ser en 11 åring som var grymmare än alla andra på breaking! Fyfan säger jag bara! Det var så gryyymtt!!!
Vi var där ifrån vid 10 så vid tolv kom jag hem till älsklingen igen.. Myys!!

Andrea, jag, Ronja och Lillkillen som var så jäkla grym!!

Min Söndag: Idag tog jag en lång sovmorgon sen åkte jag och träffade min mamma och mina bröder vi hade faktiskt trevligt trotts att jag verkligen inte ville vara där i början. Vid sex åkte jag hem och jag har bara suttit vid tv:n sens jag kom hem.

- Har inte fått in alla bilder men jag slänger in några någon annan gång!

Nu hoppar jag i Badet

Magda har varit här en stund och nu har hon åkt så jag ska packa ner saker tills imorgon sen hade tänkt o slänga mig i badet. Sen hoppas jag på att somna någolunda tidigt så att jag kommer upp i tid imorgon! Det ska bli så kuuuul ! Haha men lite pinsamt ändå :$

Fixat och Donat med datorn men inga bra slutresultat..

Nu har jag suttit ett bra tag med Tinis nya dator och försökt fixa hennes internet, försökt försökt verkligen försökt! Haha men det gick inte så bra, så aa det får fixas någon annan dag!
Nu ska jag snart duscha/lägga mig i ett bad sätta i hårinpackning i mitt nyklippta hår och ha ansiktmask! Så att jag känner mig riktigt Fräsch tills imorgon då jag och bästis ska gå modeller på DrottningBlanka. Om man är taggad eller?! Kommer bli fett kul och hoppas också på att göra dem nöjda och så ;)

Onsdag 2011-05-18

Idag hade jag np i Matte och det vet jag ej hur det gick.. Efter Np klippte Amanda mig, Jag blev nöjd! Det var så slitet och jag hade så "fjunigt"(haha!) och tunt hår i topparna så nu när det är klippt känns det så mycket fräschare och friskare! Tack så mycket!

Nu är jag hemma, jag ska försöka lyfta på mitt arsle och städa lite!


Fett kassa bilder!
Tagna med min kassa mobil kamera! Det var inte så lätt o ta bra bilder själv..

AJ! ..

Ligger i sängen o känner mig tjock o go. Ska platta till håret nu o slänga på mig danskläderna tills Magda kommer hem till mig. Vi ska ta en cigg o snacka en lite skit innan vi drar oss ner till bussen för att åka in till stan och dansa!

Ajjj....på tal om annat.. Jag lider lite här.. Min läpp är svullen o jag vet inte vad som har hänt heller för den delen, det värkeer! *snyft*

aj aj aj !! :'(

Realize we're all born to die.

Det är ju sagt att jorden inte går under 2012 utan den går under redan nu på Lördag. Vad ska man tro om detta igentligen? Själv är jag ju riktigt rädd för att veta att jag, ja alla kommer dö, men nu på lördag? Njaa..
Och det med att denna gubben som nu säger och är helt säker på att den kommer gå under nu på lördag då för att det står i bibeln?!! Bullshit! ...


http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-nu-pa-lordag

Tisdag 2011-05-17

John Bauer skolan gör det igen!
Detta är nog 5 eller 6:e gången jag kommer till skolan och just min klass är lediga för att våra jävla lärare har svårt att höra av sig till oss om att vi inte har skola. Varför just vår klass?!! Det är ju liksom bra att veta om vi nu ska sitta här i denna jävla onödan! Får ryck..............................

Om en halv timma tar jag bussen hem och ja? Vad fan ska jag göra hemma nu då? Sova? Naaaee kommer inte kunna somna nu, trots att jag är så jävla trött... Gaaaaah!!!!! Hor fucking äckel skola!!

Somnade till..

Vaknade för en liten stund sedan. Jag hade somnat till innan, så något med pluggandet har det inte blivít.. Vet inte heller om jag kommer orka sitta med matten idag, måste städa också! Så.. Städa och plugga imorgon?!. Får se med det eftersom jag är så lat!

Det gick bra hos tandis

Nu är jag hemma från tandläkaren. Det gick skit bra! Jag trodde först att jag skulle dit o laga ett hål, hade typ fått för mig det. Men så var det iallafall inte, vi kollade bara tänderna och allt var bra så jag är jätte glad för jag behöver inte komma dit igen på mycket länge! Det har iallafall gått en timma sen jag fick sån äcklig flor på tänderna så jag ska ta och äta nu, jag svääälter!
Ska ta något o äta och sätta mig o kolla på Cougar Town sedan blir det plugg till sängen kallar!

Måndag 2011-05-16

Nu är det ny vecka och jag kommer ha en del att göra!

Måndag: Nu-skola. 13.00- Tandläkern. Senare idag- Plugg!
Tisdag: Skola. Dans & Plugg.
Onsdag: Skola- NationellaP i Matte.
Torsdag: Gå modell på DrottningBlanka från 8.00-20.00.
Fredag: Vara hårmodell till en kompis här på skolan.
Lördag: Gbg med Dansgruppen-Shopping & Danstävling, våran danslärare ska vara "dommare"(elr vad det heter)
Söndag: Denna dag kommer det bestå av bara plugg . . .

Det blir en rolig vecka.
Nu har jag livsmedelshygien, vi kollar på film och ska strax ha prov om denna filmen sen är det lunch och jag ska ta och hämta mitt Id-kort hos banken sen ska jag ta bussen till Oskarström för att lida lite hos tandläkarn.

My Shocking Story

Kollade precis på "my shocking story". Först tyckte jag bara att det var äckligt att kolla på och förstod verkligen inte varför Felicia skulle kolla på missfoster liksom.. Efter att jag hade kollat en liten stund låg jag tårögd, jag var så nära på att börja gråta! Jag kan inte ens tänka mig vad dem går i genom hur deras liv är.. ååh fy stackarna! :(


Denna kille var med i avsnittet idag. Han sa det att folk brukar bli rädda för honom. Men han försöker allt för att inte skrämma dem, "men vad hjälper det när man ser ut såhär?".
Åååh :'/

Söndag 2011-05-15

Jag har haft en förjävla bra helg må jag säga!
I fredas vart jag ju ledig så jag tog hand om mig hela dagen. Mot kvällen fixade jag och Tini oss här hemma och drack lite smått, senare mot kvällen åkte vi till en vän i Oskarström där det var fest. Det var jätte trevligt där under tiden jag var där iallafall! Är glad att jag åkte hem till my baby innan all skit hände där.. Det finns ju patetiska jävlar här i världen om man säger så!

Igår var det tjejkväll hemma hos Ronja. Jag Magda, Hanna och Tini var där, vi skulle bara ha legat och kollat på film och ta det lungt men det blev bara lite pizza och skitsnack sen vid 11-halv 12 åkte vi upp till en vän som hade chillfest. Jag och tjejerna drack inget men det var förjävla trevligt ändå! Hampus hade tjatat på Simon och Hanna att de skulle sova hos oss för att Hampe skulle få mysa med Simon.. (haha så störd!) Han fick som han ville(förutom mysandet med simon) iallafall så jag och Hanna och våra män gick hem till Hampus vid 2-3 tiden typ?

Idag vaknade jag upp inträngd mot väggen och Hampus över mig, fick lite panik om man säger så.. Sen låg vi fyra i sängen ett bra tag och bara sölade, antar att både Simon och Hampe mådde en aning dåligt idag eftersom de inte var så himla nycktra igår.
Vid tolv tiden åkte H&S hem så jag fick lite egentid med min älskling, det blev duschen sen mat och lat ;) Vi ett åkte jag Ronja och Elin in till stan för provning av kläder till modevisningen vi ska vara med i.
Jag och Ronja blev också blivit frågade ifall vi ville gå modeller på DrottningBlanka nu på torsdag, och vi sa ju ja då självklart :)

Nu ligger jag iallafall här i soffan hemma och kollar på HellCats och känner mig smått sjuk, mår illa, fryser och känner mig yr.. *snyft*

Sittandes Nyduschad

Sitter i sängen nu, nyduschad och med en ansiktsmask i fejan. Snart ska den bort sen blir det att göra något att äta och sen börja göra iårdning sig. Ikväll blir det fest med Tini & Ronja med trevligt folk.
haha ser svettig ut... Söta jag i ansiktsmask ! :)

Fredag 2011-05-13

Godmorgon!

Idag är det fredagen den 13:e... Jag tyckte det vart kul innan när många av de jag känner faktiskt haft redig otur på dessa fredagar(13:e) och det aldrig hänt mig något. Men nu har jag börjat oroa mig lite faktiskt haha! Jag menar tänkt om någon händer idag/ikväll.. Vad som helst kan liksom hända.. :$

Det har iallafall inte hänt något ännu, och jag har varit vaken ett tag så ja jag är glad! :)
Dagen började med att jag gick upp o la mig brevid tini i soffan och kollade på tv, sen gick vi till affären och köpte lite gott och nu ska jag ta mig en dusch och sedan kanske bli lite extra fräsch med ansiktsmask ? Japp.. Aja hörs sen!

Trött..

Om jag är trött eller? .. Jag har gått i stan i flera timmar idag, sen när jag kom från stan tog jag och bytte om till mjukiskläder, mötte upp Hanna sedan tog vi en lång runda. Vi gick nästan en mil, väldigt duktigt må jag säga! Känner redan nu hur värken tränger sig fram i låren och rumpan. Fyfan alltså..

Nu ska jag alldeles strax sova, det blir ett extra plus att jag också kan sova hur länge som helst imorgon för man är ledig! För jävla gött alltså!

Natti

Torsdag 2011-05-12

Sitter i min älskade skola.. *suck* Vi blev släppta en timma tidigare från våran första lektion så här har man suttit nu i två timmar och gjort absolut.. Ingenting! Snart börjat sista lektionen sen blir det shopping med Andrea. Hon blev så lycklig när jag sa att jag kunde gå och lida med henne i stan för ingen annan ville. Haha hjärtat ♥

Lite till att göra bara.. Sen sömn!

Nu ska jag bara.. Sätta skoldatorn på laddning, ta bort nagellacket(eftersom man inte får ha det i köket!), smörja mina ben och plocka fram kläder jag kan ha imorgon. Efter det får jag sova! *Ler* Natti

Försover mig vaarje Torsdag....

Nu har jag varit hemma i ca en timma. Det har vart ytterst trevligt idag, först satte jag och Ronja oss på Espresso House och tog oss en varsin frappe och delade på en onyttig fettsmittande muffin. Efter det åkte vi till Sture där det var modevisning och dans. Fyfan vad kul det var att se, men man blir lite pirrig... Nästa vecka då jävlar... Då jävlar ska jag och Bästis gå modeller! Åååh vad pirrigt :(

Men nu ska jag slänga mig i duschen iallafall och sen ta och sova! Jag måste komma upp i tid imorgon, hehe jag lyckas alltid försova mig på torsdagar.. Varför just dessa dagar?!


Ja varför inte?! Jag ser död ut ... Bjuder på denna!

Sötis på E.H

Sorgligt...Att det finns snö kvar!! :O

Onsdag 2011-05-11

Hej hopp!
Som vissa kanske märkt har jag inte bloggat något här. Det beror på att mina inlägg inte ville publiseras, så jag som är så smart och skaffar en ny blogg på tumblr.com och jag fattar nästan inte ett piss om hur man ska göra där så jag kommer fortasätta blogga här kanske som småning om lära mig det andra och flytta bloggen? Vi får se :)

Idag vaknade jag upp brevid min älskade pojkvän, sen vart det skolan och det är ju Onsdag så jag slutade ju elva idag, As Nice!! Nu hade jag tänkt o duscha och fixa iårdning mig för ikväll blir det att åka till stan för fika och sen åka till Sture skolan med bästa vän och kolla på en modevisning som dem håller där och också kolla på Bella(Ronjas syster) när hon dansar. Kommer bli kul!

Nya kläder är aldrig fel!

Jag och Tini har varit duktiga ikväll! Vi har vikt allas renkläder i tvättstugan så nu är det inte överproppat utav kläder där längre. Blir lite ledsen dock att alla mina kläder inte får plats i min garderåb, den är ju liten ju *snyft* Och nu måste jag verkligen ha en ny eftersom jag och tini får belöning för att vi vart så duktiga så ska vi få beställa hem lite nya kläder. Vilket vi gillar STORT!

Nu ska jag smörja in mitt illröda tomat face och sen sova. Natti

En dag med Familjen.

Sitter nu hemma och kollar på GG efter en dag på stranden med familjen, vi var åtminstonde halva fam iallafall. Vi badade, ja jag doppade iallafall fötterna och mina bröder badade i det svin kalla vattnet. Sen Flög vi drake(hihi kände mig så liten då!!) och det var skit roligt! Jag är lite barnslig av mig.. Senare envisades min bror att han skulle fiska, inte för att jag tror att det finns några fiskar där? Och han fick inte napp så jag hade la rätt..
Jag har iallafall haft en riktigt bra dag, älskar min familj!





Jävla spinkis...

Blåsigt

Har legat ute nu ett bra tag, så jävla gött att färgen verkligen börjar komma så att man slipper vara vit och känna sig ful.. Dock väldigt jobbigt att ligga där ute när det blåser som om det skulle bli storm.
Nu har jag iallafall precis duschat och ska klä på mig något och fixa mig snabbt för halv fyra åker jag till mami.

Söndag 2011-05-08

Vaknade för ca en timma sen, nu ska jag ta på mig bikinin och lägga mig ute i solen och bara steka tills jag sedan ska iväg till mamma för att träffa mami och mina fina bröder. Hos henne ska jag också få presenter, bara sådära tre dagar för sent haha men aa hon får sin med och hon fyllde år för typ.. Två tre veckor sedan. He he :)

God natt!

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll med Amanda och Ronja. Vi kollade på film och hade det mys. Nu ska jag krypa ner brevid Tini och sova. Natti!!

Den så kallade hak kvinnan.. Eh?! hahaha

"Jag vill ha chips! Ge mig chips"...... haha aa.. God natt!

Tjejkväll

Sitter hemma hos Ronja med henne och Amanda. Det blir antagligen film, mys & skitsnack med tjejerna ikväll. Nu ska jag måla ögon på Amandas haka.. Haha ?!

Gårdagens/Dagens..

Jag kom hem för en stund sedan. Jag har varit i stan och dansat, eller dansat och dansat. Vi tog en massa foton med gruppen sen blev det att vi bara gick igenom några danssteg. Efter det vart jag så taggad på att köpa något fint till mig själv och när vi kom till jc(där jag skulle köpa en "mobilväska") så kom vi på det att alla affärer stänger klockan fyra på lördagar så det blev inget med det . *snyft* Men jag fick med mig en snygg tröja igår så jag är ju glad för det iallafall!

Nu ska jag duscha sen får jag se vad som sker ikväll..

Gårdagens/Dagens Outfit:

Cyckelbyxa: Gina Tricot.
Topp: Vila(ny). Skor: Dna. Halsband: Bikbok. Klocka/Jetset: Ur&Pen. Brillor: Gina.


Haha det jag tänkt ha igår; "Gårdagens"´.. Tror ni Hampus hade tyckt om denna Outfit på mig? ..

Lördag 2011-05-07

Det har blivit typ att jag slänger in ett inlägg om dagen om dagen innan det.. Lite som att jag byter ut dagarna.. Haha nej men har ine haft tid att sitta vid datorn nu några dagar. I torsdes fyllde jag ju år så då ville jag spendera tid med familjen och min kära pojkvän.

Och igår vart jag i skolan sen gick jag i stan några timmar med Ronja. Sen var det en runda hem för att duscha och fixa mig för att sedan åka in till stan igen med älskling som bjudit ut mig, vi åt och hade mysigt!  Efter det åkte vi hem till honom då han satte sig vid datorn och jag vid tv:n. Romantiskt :') Haha nej men jag tackar för en fin kväll! Jag älskar min Hampus!♥

Nu dagens Inlägg..
Idag är det ingen vanlig dag för det är Anders födelsedag! Grattis Grattis Grattis!!
Nu kommer snart Födelsedags barnet upp så vi ska ta oss en cigg och ja, jag får se till att hampe följer med ut så jag ska få han att vakna till på riktigt nu! ..

Fredag 2011-05-06

Fick mig då inte en bra start på morgonen idag alltså.. Jag är så jävla skörd i huvudet, istället för att trycka snooze tar jag och stänger av larmet. Och det hade jag ju verkligen inte behövt idag.. Sen det att se Hampe ligga kvar i min säng när jag får stressa för att skynda mig att fixa mig gjorde det inte bättre(Blev ju jätte avundsjuk!!) Tänkt o vara kille.. Slippa hålla på och fixa och greja varje morgon, Visst jag brukar inte heller fixa mig så värst mycket men eftersom jag inte gick upp i tid idag hann jag inte duscha, så jag vart värsta äcklig så fick göra lite åt saken.. He he he...

Igår gjorde jag inte så mycket, fyllde ju år så Hampus kom hem till mig. Jag skulle igentligen hem till honom men det får bli idag istället för det hade blivit så stressigt annars! Men jag fick iallafall en massa fint och jag tackar för alla gratulationer och presenter. Hade en riktigt bra födelsedag! :)

Torsdag 2011-05-05

Idag är det ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag! ♥

Tog mig en liten sovmorgon idag, sen vart det skola och sen en liten runda på stan med Ronja. Nu är jag hemma och har precis öppnat mina presenter, fick en massa fint! Klocka, presentkort, kläder, smycken, pengar och så ska jag få presenter av mami med! :)
Nu väntar jag på att Stefan ska komma hem sen ska jag hem till min fina Pojk.♥



Haha!
Vi hittade lätt de hetaste brillorna!!

Träffa min baby

Ny duschad och fräsch! Nu ska jag göra iårdning, fixa lite snabbt här hemma och sen åker jag hem till min älskling och sova där inatt. Mys!

Röv Skola

Är hemma nu efter att ha varit på den äckliga jävla röv skolan jag går på.. Åh! Först kommer vi till skolan då får vi reda på att vi börjar halv tio så där satt vi i klassrummet och väntade i en timma på att NP skulle börja, ja när klockan är halv tio och sen blir kvart i tio och våran lärare fortfarande inte kommit började man ju undra vafan man skulle göra. Nej då tjugo minuter senare än vad vi skulle börjat kommer våran lärare och ursäcktar sig för att ha glömt oss.. När vi väl kommit igång med NP, hm.. Tio jävla minuter efter börjar det ju slälvklart brinna!! Så alla fick kuta ut från skolfan! Fyfaaaaan vad glad man blir av sådanna hära dagar!

BLÖÖÖÖÖH!

Onsdag 2011-05-04

Jag vaknade fan skit tidigt idag! Haha, vaknade först vid fem av att jag typ grät?. Drömde faktiskt en hemsk dröm, men jag menar tårarna slutade inte rinna! Inte ens när jag vaknat till på riktigt och insett att det var en dröm.. Fy, det var då inte kul! Men jag lyckades somna om igen och vaknade sedan upp klockan 6 då jag var på braa humör!

Nu ska jag äta frukost sen gå ner till bussen sen blir det NP i Engelska, kuuul.
Ciaaooo

Sova nu så att jag är pigg till Engelska NP imorgon..

Idag var det då dags för informationsmöte angående modevisningen i samband med Emmaus & The tall ship races. (5-8 aug) Det känns bra faktiskt att gå för Emmaus, inte för att jag är ett så stort "fan" men vi hjälper en väns vän som jobbar där och som vill få ungdomar att se saker och ting anorlunda. Vilket jag tycker är bra, och hon som ska hålla i modevisningen på "The tall ship races" har kämpat sten hårt för detta så jag hoppas att jag och de andra modellerna som ska gå kommer hjälpa henne mycket! Mer om detta någon annan gång! :)

Efter mötet dansade jag och sen drog det hemåt efter en timma, runt 7 tiden? Efter det har jag bara suttit vi tv:n. Nu är det dags för mig att sova, är skit trött! Hoppas på att inte försova mig imorgon igen, har nämligen NP i Engelska. Men det kommer nog gå bra, det gjorde det ju sist! Har inte nämnt det men jag fick Stark VG på Engelska muntligt(NP) i fredes. Om jag blev glad ?!!
Vi får se imorgon om det går lika bra, Nu måste jag iallafall sova. Natti!

Modellmöte & Dans

Nu är det inte så lång tid kvar tills vi slutar. Tänkte på hur skönt det hade varit att få åka hem och lägga mig i min säng och sova men inte det nej.. Jag får sitta i stan i en timma efter att jag slutat och vänta på en vän sedan ska jag på Modellmöte och sen dansa. Jag kommer vara helt slut efter idag..

Tisdag 2011-05-03

Blir så himla tacksam när jag blir väckt precis där innan bussen går! För att de andra i huset inte fattar att jag kanske fortfarande sover om jag inte visat mig på hela jävla morgonen, så istället är det bättre o kolla om jag är vaken precis innan bussen går! *HAPPYFAAAAACE!* Arrggghhhh......

Nu ska jag börja göra iårdning mig, för snart går ju nästa buss som jag måste hinna med till skolan. sååå ah he hej dåå . . . . . . . . . .

Super Fräsch

Städade typ undan några klädesplagg sen fick det räcka, då var jag helt slut och gick o la mig. Sov till klockan fem. Efter det har jag inte gjort mycket alls, jag har iallafall precis legat i badet och sitter nu med ansiktsmask. Känner mig super fräsch!! hahaha :$

Det Här Är Sagan Om.. Coolaste Katterna I Det Långa Landet Falukorv



Mina små älsklingar börjar bli stora. Det har varit mycket tjat om namn till dem, Jag, Tini & Ronja har redan döpt dem(Robert, Poppe, Hampe) men inte dög dem namnen för vissa.. Hahahaa!! 

Nu får det vara slut med gosandet med mina älsklingar för jag måste komma igång med städningen!

Måndag 2011-05-02

Fick inte redan på att jag var ledig idag förens jag redan tagit mig in till stan. Är hemma nu igen, var ju på sugen att ta och gå o lägga mig igen. Men icke.. Kan inte somna *snyft*

Nu ska jag påbörja min storstädning i rummet. Här inne ska det då inte finnas fler spindlar! Äckliga jävla varelser.. uhuu

Spindel Jakt..

Har inte blivit något med sovandet ännu med tanke på att dessa äckliga kryp, så kallade spindlar ska dyka upp och skrämma skiten ur mig just innan jag ska sova. Så jag har bara ägnat tid till att leta upp så många som möjligt(hittade 2) och dödat dem. På så vis kan jag känna mig lite tryggare och nu kanske kan somna till slut.

Söndag 2011-05-01

Sitter i soffan och har precis kollat på Humorgalan med Jesper & Felicia. Snart ska jag gå och lägga mig, vilket betyder att denna helg är slut och skolan börjar igen. Inte så kul om man säger så. Men det är ju bara några veckor kvar så det överlever man ju!

I helgen har jag varit med Underbart folk & festat till det lite. Igår efter att jag och folket varit hos Ronja och firat varlborg mötte jag upp bästavännen som fyllde år. Vi hade en mysig stund tills jag åkte hem under natten.
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, jag har också pluggat lite, vilket aldrig brukar bli av. Så jag är lite stolt över mig .. Men nu ska jag försöka sova så

God natt folket.

.

RSS 2.0