*



IL♥VEYOU

smile bitch



ja har man liv så har man.. Nu de normalaste bilderna på mig o mini!


Haft en lång jobbig dag, men Mini kan alltid få en glad igen!..
Kan inte tänka mig ett liv utan dig..Vill bara va med dig hampus ingen annan!
Jag älskar dig så sjukt mycket.. .♥

'


Just like the air that I breath I need you with me..
I not gonna lie, I can not imagine a life without you by my side..

I'm tryin to keep it together but i'm falling apart

Bara för att

Bara för att jag är bäst hade jag tänkt o skriva ett litet inlägg :) Ska snart dra mig mot bussen hemåt, ganska soft kväll den började kasst som fan, satt på gården ett jävla tag men sen dog jag nog så drog in te stan :) Är svin trött, denna jävla skolan tar kål på mig.. OCH VI HAR KNAPPT NÅGRA LEKTIONER :S

Ska få ha mammas dator i helgen så kan vara lite mer on på bloggen (y) God Natt i natt i natt!

De har ingen aning..

Om att både flaffy och Hampe är lite(Mycket) omogna, men dom är duktiga :) Båda har tagit insiativ att börja träna o nu plågar dom varandra genom att slå varan på ställerna som de har träningsvärk på.. Mohaha jag vet att de inte var intressant, tyckte själv de var ganska tråkigt o skriva om mahaha, ååh killarna gör mig så utråkad.. Vi ska snart dra oss neråt, hade tänkt att jag skulle gå inom Citygården en snabbis o hälsa på mina underbara gårds "ledare" Lea Mia o Marie, för har ju inte träffat dom på hela sommaren!! Senare ska jag nog hem till mamma, för har inte träffat henne på ett tag. Men går mest dit för datorn hehe.. Men nu ska jag klä på mig något bättre än hampes jogginbyxor o t-shirt.


dra sig hemåt

Har precis varit en gullig flickvän! Suttit o maserat Hampus ett tag nu, det börjar bli lite sent måste hem o fixa en jävla massa saker till imorgon. Hade tänkt o ta bussen hem nu vid nio men kom på att mitt busskort har gått ut.. Inte de bästa nu måste jag iallafall få tag på stefan eller någon som kan hämta mig.

Imorgon eller någon dag i veckan så får vi våra datorer från skolan :) Men nu pyser jag bye bye . . .

'

Jag älskar min Pojkvän



Goa Glada Törnqvist!

Hej hopp o Godmorgon.
Gårdagen var skit rowligt, förutom att det inte var så kul o vakna upp i sängen när man inte visste hur fan man kom dit o ja så jag hade typ drömt att vi fortfarande festade.. Hehe blev kanske lite mycket igår men men de jag minns var nice!

Goa glada elisabeth, haha gammal smexig bild (y)
Idag vet jag fatiskt inte vad som händer, pojken min sa något om att bada, hmm vore mysigt men de kommer la inte bli av. Det var skit längesen jag var på sannarpsbadet.
Nahe nu ska jag ta på mig något lätt sedan ska jag krypa ner brevid min baby.

Snart fix till ikväll

Sitter hemma hos hampe nu vi har precis varit hos magda o hämtat hans sprit o kollat på bilder från hennes resa, vill med utomlands!! Magda var i Ayia napa hade ju inte varit fel o vara där i värmen nu.. ikväll blire fiiesta :) Hade tänkt att börja fixa mig o så för killarna kommer snart o ska la helst vara klar då men vi hörs kanske sen.. O jo tack jag vet att jag är dålig på att lägga upp bilder men som sagt ingen usb.

miini

sitter hemma hos hampe nu, sitter o snackar med mini i tele hon har inget liiv säger jag bah hahaha oh det har inte jag heller så nu orkar jag inte skriva mer än att jag älskar min pojk som är en sur mutta :)

Ro

Sitter hemma hos ronja och äter, vi slutade klockan två idag o hade hur många hålor så har inte gjort mycket alls så dagen har gått skit snabbt, hääärligt! Vi lagade vår första mat idag haha eller nja mat o mat vi gjorde kyckling wraps skitt gått :$ men fick inte ta mycket för de är tills imorgon när vi ska till picassoparken med alla från hr programet :)

Gaaaaah vad jag stör mig på vissa idioter i vår klass... vi hade hundra wraps kvar i göra typ o alla som gjort klart sitt bara går hem o skit i o hjälpa oss som behöver stå o bli klabbiga o vika o blaaaajs >.<


söt bild på ro ♥ Min tösabit

20:09

Då åker jag hem till tråkiga åled /: Fick inte sova hos Hampus så får lägga mig o gosa med tini eller ngt :$ Haha nej men vi hörs la om typ hundra år igen, puss god natt...

jag vet..

Jag vet att jag är dum dum dum duum duuum! Haha nej men förlåt för min dåliga sida som aldrig bloggar hehe.

Men ha faktiskt ingen dator som fungerar hemma :( Mycket sorligt! Men bara så alla vet o som nog alla med har så har jag börjat i skolan igen, igår var min första dag på John Bauer Gymnasiet, awesome! Verkligen.. Vi gick bara till klockan elva. Känns ju helt underbart att få slippa Österledskolan men ändå hur hemskt som helst för de första är det hur tomt utan mupparna i min klass typ som Linut Gustav o så för det andra är det hur tyst som helst alla är så blyga liksom i min förra klass var alla igång första dagen i sjuan Och det värsta av allt är att jag ska ha min gamla lärare i svenska jag o flera andra Hatade henne hur mycket som helst, GAAAH jag kommer bli galen!!

Idag var skoldagen helt ok. Vi "Lärde" känna folket i klassen, sen hade vi tävlingar o min grupp kom såklart etta ;) Haha vi vann tre kilo godis, jag har en del i min påse men klarar knappt av o äta det, det ser ju så hemskt gott ut men när jag väl börjar äta vill jag bara spy! Men nu ska jag gå o lägga mig brevid min kärlek, lovar faktiskt att det blir ett litet inlägg ikväll innan jag åker hem, eller aa om inte min pojkvän kanske är så gullig å låter mig sova här..Hihi har sovmorgon imon de äe nice! Men puss på er♥

Alice In Wonderland


Denna filmen kollade jag o Baby på, Ni borde se ;)

Godmorgon eller..

God eftermiddag!
Haha har precis ätit efter ett stort krig med min korkade pojkvän som jag bara vill döda ibland. Jag vann självklart (y) Igår ja fredagen den 13:e blev nog lite min otursdag ändå, först blev de att hempel tappade sitt glas över mig så jag fick en liten dusch i sprit.. Senare hade jag såna feta jävla kramper i magen trodde en mutant eller något skulle öppna min mage o komma ut haha.. Men annars hade jag skit kul o ja juste för er som kanske har försökt få tag i mig så ligger min mobil på bettans.. För Poppe o Robban tappade den där.. Men vet ju vart den är så de är bah good! Men Tack så mycket för igår killar ni gör min dag :D

Nu ska jag ner o kolla film med Älsklingen :) puss på nosen!

juste ja..

Fredagen den 13:e idag jue ;O Gaah det kommer troligtvis komma ett monster o försöka äta upp mig som förra året.. Haha nej men det brukar inte hända något hemskt för mig på sådanna hära dagar :) Så lycka till för er som har oturen med er! Själv ska jag Strax fixa mig o sedan njuta av mina cider ;) Ha de gött!
Söt gammal bild (y)

mm jaa joo

Sitter hemma hos hampe ensam, Han kommer la snart o anders liten med :) Har varit segt med bloggandet o jag har fortfarande inte fått in några bilder på någon dator. Har ju inte hittat min Usb ännu o så hehe. Men idag vet jag faktiskt inte vad som händer, blir la o ligga o dö om jag inte drar te poppe.. Älsklingen klarar ju iaf inte av att ta det lungt en enda helg o bah va med sin flickvän en ända dag... Så jag får la leva med det, känner mig älskad :) aja ska la ta o hämta ett glas vatten innan jag dör, o bah lägga mig i sängen o titta tv, vi hörs la senare, puss!

Funcity

Har varit på funcity med Kris hela dagen idag, hade kul förutom att det är så jävla ruttet där och maten smakar skit o idioterna som jobbar där brydde sig inte när jag typ halvt flög ur en karusell som gick som en våg gaaaah! jag låg typ utanför vafan stannar man inte då för? Idioter på ett sådant idiot ställe! Men snart ska vi dra o bada, får se om jag också tar ett dopp, lär ju vara svin kallt! Aja ska ta o gå till min stuga bilder får ni så fort jag har kommit hem o har internett :)

yaay dator med internet

Kom nyss hem te Lisa, har inte kunnat blogga hemma, för datorn har gått sönder o internet funkar inte på min dator nu så blev la lite sur. Igår var jag med felle som jag inte träffat på skit länge! Hade riktigt kul/mysigt.
Jag Martina Hanna o Jasse ska snart åka te Oskarström o fixa dricka eller snart o snart hanna är ju inte den snabbaste när hon duschat (y) ikväll vet jag inte riktigt vad som händer antingen fest eller bara ta det lugnt för imorgon åker jag iväg igen fast är bara borta te tisdag, ska till varberg med Felle Och Sandra Fröhnert kusinerna hehe. Ska te FunCity och bo i en lite mysig stuga hihi! Men jag kanske skrever mer sen om jag får tag på dator, Jag får ju hoppas att jag får låna Mammas dator te Varberg med hihi. Ha de bäst för de ska jag :)

Hemma!

Hihi kom hem för drygt tio min, är hemma hos mamma för tillfället! Ska strax duscha sen kör mamma mig hem till Åled sitter o gosar med mini katten just nu ♥

Idag blir det nog att tillbringa en goding tid med flickorna. Ikväll blire fiesta ;)

TGISF

Thank god it's friday!
Hej hopp allihopa! Nu sitter jag på tåget till Värnamo, O jag är typ överlycklig att de är fredag o jag ska hem hihi! Visst kommer det ju ta ett jävla tag innan jag åker till Släckten igen men dom får fan komma te mig med om de saknar mig som jaag saknar dom haha men jag tänker inte lämna Halmstad på ett bra tag. Känns så hemskt iaf när man inte har någon av sina kära med sig.
Just nu är jag I Mänsarp eller nå haha aa men ni får ha de för tänker inte skriva här mer nu hihi puss puss!

Hehe fick ju inte den finaste bilden här på tåget ^^

nanastund!

Hihi nu är det dags för några sov timmar! Ska upp kl åtta imorgon sedan bär det hemmåt! ÄNTLIGEN :) Har haft det riktigt mysigt och har fått träffa rebecka idag med henne har man inte sett på åratals! Men god natt alla ;*


Jag utanför Willys med angelica! Åt drömmarnas glass.. TWISTER!♥

kusinen angelica

Ner till affären

Angelica tvingar typ ner mig till affären, mår ju lite bättre nu fortfarande lite ont i huet. Fan alvedon funkar ju inte >.< Men men jag överlever nog resan ner. Men först måste jag fixa mig lite mihi :)

Mahaha döda mig inte !! ni är inte de ända som ser hemska ut ;O

blir la bah sängen idag..

Mår inte bra alls huvudvärken öser på och jag mår illa som en idiot! Orkar inte göra någonting, så blir nog att jag ligger i sängen hela dagen och kollar film. Det blir nog att jag kollar igenom videosarna på pappa idag igen. Låg o såg dom igår, och jag kan verkligen inte fatta att han är borta..

Igår när vi först bestämde oss att se dom trodde jag att jag bara skulle ligga o lipa hela filmerna, men det gjorde jag inte alls! Fick inte ut en ändå tår, det var helt sjukt jag kunde inte sluta le när jag såg honom, det kändes inte alls som att han var borta. Jag var helt varm i kroppen och mit leende blev bara större o större, jag har nog inte varit så lycklig på länge. Liksom att bara få se han en gång nu efter 4 år så gör han min dag hán ger mig den bästa dagen på alla dessa år genom ett kassetband. Men nu när jag tänker på det blir man bara arg, gaah jag har så många känslor o så många tankar som åker runt i huvudet på mig! Hur kunde han vara så egoistisk? Älskade han inte oss? Varför gjorde han såhär? Ja och mycket mer, men jag är nästan helt säker på att han älskade oss, han var ju trotsallt världens bästa pappa! Jag älskar dig Pappa, Jag önskar ba att du alltid fanns hos mig ♥

Men pappa.. ...Du finns inom mig, ja du finns inom mig! I denna stund nu och för evig tid! Önskar att du fanns hos mig nu, i denna stund nu och för evigt! Gud vad jag saknar dig..♥

kläderna

Detta blev de + några underkläder
Dåliga bilder dock..
 




smått o gått från Gina! Örhängerna är från VeroModa :)

solen skiner o jag är glad !

Jag är överlycklig nu hihi har köpt massvis med snygga kläder idag men har dock helt "söndriga" fötter haha, ska no aldrig gå med convers en hel dag på stan igen har fått en massa skoskav så de bara ryker om de. Kan knappt gå. Mia och Famomomo har dratt på bingo så är ensam i lägenheten te tio elva vettefan vad man ska göra är skit sugen på negerbullar så blir la att jag gör de sen om jag orkar hihi.
Slänger in bilder på kläderna senare. Puss!

Måste skynda mig!

Måste iväg för nu har jag brotom för jag ska träffa vännen min, han är rund o hårig han lever på hmmhmmhm för puh björn vår nalle puh björn.
Hihi den äe söt (a) Nej men jag måste pysa igen ska fixa massa saker o så innan vi drar te stan! Vi hörs sen!

mihihi så söt :$

krypa ner i sängen nu

Blev ingen film innan vi satt vid bordet istället o åt upp våra popcorn haha vi kunde inte vänta! Nu ska jag krypa ner till sängs, upp vid tio eller något imorgon ska in till stan o shoppa imorgon:D Sedan bär det av till Farmor igen. Mys :) God natt på er!

pizza o mys

Har varit ute en del idag, Har mest tagit det lungt och tjockat mig med pizza hihi jag och Angelica delade på en vesuvio som var dränkt i sås UNDERBART! Vi kom nyss in efter att har väntat på Olivia i nästan två timmar men hon kom aldrig ändå så jag och Angelica lämnade Ronja där så hon fick vänta själv, men de är ju ändå hennes kompis så. Nu ska vi Poppa popcorn o sätta igång en film! Mysmysmys ♥

Ser dock lite slabbig ut o inte så god men jag säger då de!
Det var den godaste på länge!

krossat glas o skada mig


Hej och hå.. Någon gång förra veckan kasstade min pojkvän två glas som jag skulle fånga men lyckades inte så bra för dom krossades i varandra o så fick jag glas helvetet i handen, i fredes tappade Johan ett glas på marken som jag sedan trampade på men som tur gjorde de inte ont då för man var lite berusad hehe men ändå.. OCH IDAG!! när jag tart min mat så tappar jag tallriken i golvet o då skadar jag mig ännu en gång! Har ju inte turen med mig precis.

vet inte vad jag ska skriva ..

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer än att jag har super duper mega ont i magen o ska nog lägga mig i ett bad innan jag avlider! Så jag skriver la antagligen senare om jag fortfarande lever! :)

Cop out.. NU=sova

Har legat o kollat på Cop out den gick o se men den kanske vore bättre om man såg den när man inte halv sov? Men nu ska jag iallafall sova, jag måste fan sluta med att vara uppe såhär sent sover ju typ bara bort dagarna ju! Det är ju inte det roligaste.

GODNATT!

tre timmars promenad

Jag är helt slut efter att ha varit ute o gott i tre timmar! Nu ska chipsen fram o så ska man sätta sig o kolla på full frys, Kusinerna säger att den är rowlig så man får ju hoppas på att den är det för lär behöva ett gott skratt de är alltid nice! önska min Älskling Hampus var här ♥

Ska snart "fram"

Kom nästan precis hem till Mina kusiner, har tagit en snabb dusch och nu ska vi snart sätta oss o äta tacos. Nammie! Sen bär det av till "fram" fråga mig inte vad de är, de finns nog de sjukastee ställerna här :) Men vi hörs ikväll för ska vara med mina kusiner nu!

GOD NATT!


Ligger i sängen nu o Måste sova! Natti♥

andra augusti.. hmm någon fyller år?

GRATTIS FARMOR! idag är det ingen vanlig dag för idag är det älskade farmors födelsedag!Hihi ska  strax gå o lägga mig börjar känna mig seg, ska bara kolla klart på filmen, sen ta något o äta o sedan sova!

Hos Farmor

Har varit hor farmor i en timme nu, kom hit vid tio tiden känns fortfarande som att jag är plattrövad haha fufan får så ont i röven när man sitter så länge. Sitter o kolla på en film som Mia (faster) har valt ut, vet inte vad den heter men bra är den och bättre blire med chips o dipp :D nu ska jag fortsätta kolla så bye bye..


Bild från förra helgen när jag o Baby skulle hem till mig kom Mamma katt o
skulle mysa med oss haha :)

Värnamo

Hoppade nyss på tåget i värnamo så är la framme i Jönköping om ca en halv timma. Tills dess ska jag bara o sitta o lida på tåget. Har inte alls bra teckning så loggas in o ut hela tiden hur irreterande somhelst!

Småland här kommer jag!

Hej och förlåt för att jag inte har varit så aktiv på senaste tiden.  Har inte varit vid datorn över huvudtaget. Just nu sitter jag på tåget till värnamo,  sen ska jag sitta där o vänta i tjugo min för att komma vidare till jönsköping där farmor och faster hämtar upp mig sen bär det av till lilla Farmor. Stannar där i drygt en vecka blir skönt att komma ifrån Halmstad lite. Men kommer dock sakna min Hampus o mina vänner haha, nae de låter typ som att jag ska vara borta ett jävla tag..(jävla tönt Elisabeth) Hihi nae men vad ska jag mer skriva än att det suger att sitta på tåget i 2 till 3 timmar helt själv -.-

Helgen har iallafall varit någolunda bra förutom att man har trampat i glas o sedan tvingat mig själv att gå i högklackat på Marin festivalen, då är men ganska dum... Men jag har ju klart aldrig sagt att jag är smart hehe. Kom precis till Kinnared inte för att jag har en aning om vart de ligger.. Men men nu slänger jag in några bilder från hegen.

Simon känner sig rik ;)





.

RSS 2.0