Torsdag 2011-09-29

*
Sämst på att uppdatera, jag vet! Men vad ska man säg... Det är ju lite min "dagbok" jag skriver om min dag o så, så ett inlägg om min dag är ganska passande tycker jag? Skriver hellre mycket onödigt här i ett inlägg än att`tillexempel uppdatera facebook hela tiden!

Dock tänkte jag inte skriva så mycket nu, jag somnade till runt sju och vaknade igen för en timma sen ungefär och tänkte nu sova igen. Min dag har gått super snabbt, men inget intressant om den. Har vart i skolan som vanligt, det var storköket idag som gällde- Bakade idag vilket var skit kul ända till jag brände mig på bläcket som gjorde SKIT ont! Och nu börjar det bli en vattenblåsa(är livrädd att den kommer spricka...) Efter skolan klippte jag mig, Martina var också med där- hon klippte också sig och slingade utväxten. Trevlans!
Ja... Det var lite om min dag, vi hörs imorgon! Sov sött, God Natt!

AJ! Blivit mycket värre nu *snyft*


Martinas snygga frilla!
-Vi klipper oss hos super duktiga Jenny, hon har vart frisör lärare på skolan jag nu går på! Bästa är att hon bara bor gatan brevid och tar det billigt och man kan nästan klippa sig när man vill vilket är bra nu när jag ska börja sköta mitt hår och försöka klippa mig vart 8-9:onde vecka!

Onsdag 2011-09-28

Lång dag!
Har haft en lång dag med med klass, skolfoto och redigt girl talk med en nära tjeja.. Mys dag!

Det har vart skolan och idag var det skolfoto som gällde, kanske inte min favorit sak men jag blev la hyffsat bra på bilden! När det var klart slutade vi för dagen och jag och Jacob gick lite i affärer, Helt klart någon jag kommer dra ut hädanefter då jag ska shoppa! Nog en av de få jag känner som verkligen gillar att shoppa och har ett sinne för mode, fler killar vore vara sånna haha!

Vid fyra tog jag bussen hem och i åled satte jag och hanna oss och pratade på! Blev även en sväng upp till henne då det blev ännu mer talk. Det är farligt när vi väl börjar prata hon och jag, vi är rediga pratkvarnar när det gäller onördiga saker men det är alltid lika trevligt haha! Nu ligger jag hemma och tänkte slänga på några avsnitt 90210.
Jacob blev sminkad inför skolfotot! Så fint så..



Wawwa med blöjan på huet till fotograferingen, charmigt!

Måndag 2011-09-26

Sommarn ville nog titta förbi en snabbis idag?

Men nu är hösten tillbaka med ens regn igen.. Det var ju könt med sol så länge det varade men nu kan la iallafall vintern komma? Inte för att vintern för mig är någon så stor hitt men antingen det eller sommarn eftersom då vet man oftast hur dagarna blir, kallt, varmt? ja ni fattar...
Har legat hemma idag efter skolan och jag ska fortsätta koppla av här i lugnet och sen ha en rejäl sovmorgon imon .. Eftersom vi har studiedag! Behövs verkligen! Även om jag nu sover hela tiden(vad jag tycker) så är jag så jäkla seg efter skolan och jag orkar mig knappt ta mig upp på morgonen längre..
Men nu ska jag träna min förbaskade rygg lite och kanske slänger in ett onördigt inlägg igen senare, ciaaoo!

Söndag 2011-09-25

Här ligger jag i min säng, sörjer över min brutna rygg som bara blir värre och värre men ändå är jag lycklig över de nödvändiga saker jag köpt med mig hem idag.. Vart på gekås innan idag och inget onördigt köptes med hem, som det nästan alltid blir i mitt fall! Fula tröjor som aldrig används som bara tar plats i garderoben vilket gjort så att golvet blivit min nya garderob? Ja lite åt det hållet! Visar lite av mitt köp sen, nu ska jag hopp in i badet för att fortsätta på kapitell 4 av boken "Ego Woman" skriven av självaste Carolina Gynning som vart min förebild förr! Hur vacker och nu en så stark kvinna som helst! Love!

Lördag 2011-09-24

God Dagens!

Medans älskling ligger och "halv sover middag" sitter jag i dator stolen diggar till musiken och låtsas mig vara skit snygg i Hampus Vit-Rosa hörlurar!

Gårkvällen och natten tillbringade jag i sängen med mys och kärlek med Hampus! Och eftersom vi tog det lungt igår är vi båda nog sugna på att göra något villt ikväll! Så nu ska jag ringa runt till mina brudar och se vad som sker!

Onsdag 2011-09-21


"Let it rain over me..."

Visst har vi ett mysigt höstväder?! Kom nästan precis hem, slutade klockan två typ och då vart det en runda i stan och fika med tjejerna! Sen efter buss åkturen hem satt jag och Elias ute och pratade om exakt allt typ. Trevlans! Tycker nästan att det är lättare att prata med killar, vet inte varför? Visst jag delar allt med mina näraste tjejvänner men när man väl kommer in i något Djupt prat med killar känns det som att dem förstår bättre? Så det är alltid bra att ha en nära killkompis vad jag tycker!

På tal om killar, Idag har jag och min pojk 28 månader tillsammans.. Jag älskar dig så Hampus♥

Tisdag 2011-09-20

Ännu en relaxing day!
-
Att börja skolan halv tio och sen sluta halv elva är ju inte mer än bra! Slapp också redovisa så om två veckor blir det jag och min power point inför hela klassen, Tagga!

Efter skolan har jag varit så slö.. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren vart att springa ner i rummet och slänga mig på sängen och så blev det till slut att jag har stannat där hela dagen! Med datorn på magen och många uppladdade avsnitt av 90210, kan det bli mer bättre?!
Nu väntar mitt 10:de avsnitt och sen kanske ett till så får det räcka för imorgon blir det heldag i skolan! Puuss

Inte färdig ännu ...

Jag känner att jag har fått mycket gjort idag! Fixat och donat här i rummet ska bara se till att det om mubleras i veckan, annars har jag gjort mycket! Rensat undan, städat gjort klart några arbeten.. Men jag är inte klar med allt ännu..För dumma mig kom just på att jag har redovisning i Engelska B imorgon och jag har inte gjort något på det, Hjälp! Som tur är så börjar jag inte förens vid halv tio imorgon men ändå?! Jag kan ju inte stanna uppe alldeles för sent så det kan ju bli att jag får gå upp vanliga tiden(kl6) och skriva klart det *suck* Jag gör verkligen allt i sista minuten känns det som, blir så trött på mig själv! he he...

reading is relaxing


Nu har jag andvänt min lediga dag till att slita med att få mitt stökiga/smutsiga rum rent så nu ska jag ta och börja läsa på en bok jag hittade här i röran! Jag har en massvis av böcker som aldrig blivit rörda så dem har bara legat sen jag vart medlem i en bokklubb som liten, haha!

Jag tar mig aldrig tid till att läsa men jag älskar igentligen det! Det är så avkopplande! Så nu ska jag lägga mig i sängen med boken i handen och koppla av. Senare blir det en långrunda!

Måndag 2011-09-19

Bara för att Hampus sa det... Så ska jag blogga lite hade jag tänkt! Men om något intressant det kan jag då inte säga att det blir..

En bra början att skriva om min helg?!
Det får de bli.. I Fredes vart jag Ronja och Hanna hemma hos Linnéa på tjejkväll. Där bjöds det på tre rätters och sen avslutades allt med Linnéas super drinkar samt med spela och skratt! Så det var den perfekta fredagen efter en jobbig skolvecka! I lördes vart jag hos Linnéa igen men då var det blandat folk då alla hade en trevlig kväll hoppas jag på! Hampus kom hem till mig sent på natten också så då var den kvällen fullbodad. Så ni kan väll själva gissa vad jag gjorde igår? Tillbringade mest tiden i sängen med min fina pojk tills han åkte hem sen vart det heladag i soffan! Mys

Tisdag 2011-09-13

Storm?!
Ja god morgon.. Jag har då en fråga.. Kommer det att bli storm? För fyfasiken vad det blåser här, det är knappt så att jag vill gå ut och sen sitta i skolan för sen kanske man aldrig kommer hem igen? haha nää då.. Men ändå lite så att det känns faktiskt som att man kommer blåsa iväg!

Ligger i sängen i bara handukar och har ännu inte valt något att klä på mig(nakenfia!) så har lite brottom samt att mitt hår inte har torkat ännu!

Måndag 2011-09-12

Ut och gå står på tur!
Kom precis hem från stan, har vart i skolan. Jag tog mig faktiskt en solstund också, har blivit så blek och då känner jag mig så äcklig.. Typ som ett lik? Istället för att ta mig en dusch nu direkt ska jag ta på mig mina easytone och gå en runda, hunden får hänga på!

God Natt

Nu ryker kläderna av och på med Älsklingens t-shirt sedan hopp in i drömmarnas värld! God Natt

True Talent

Med mjukiskläderna på och en gooé godispåse i knät ligger jag nu i soffan och kollar på "true talent". Brukar inte kolla på sådana program men kollar på detta lite då och då o jag kan ju bara säga att detta program är ju lite roligare än Idol ändå!

Söndag 2011-09-11

Sleten och Trött tjej här.. 
Det blev en sen kväll igår, det vart super trevligt! Men det kanske inte var så smart att stanna halva natten när jag sen skulle upp igen klockan nio.. Så ja gick upp då hopp direkt i duschen, tog det lite lugnt och sen bar det av till vårt kära Halmstad. Jag, Ronja och Andrea Följde med Kalle och köpte kläder till hela dansgänget så nu är det fixat och klart.. Efter stan satt jag och Gabb ute och ja gjorde ingenting i en hel timma typ så då var det dags att skaffa ett liv kanske? Nää.. Måste ju städa och plugga också men det är det bästa!

... en väldans gluddig text men men ...

Chill kväll hemma?

Nää... Hade tänkt att bara ligga hemma och dega med godis och en bra film för jag ska upp tidigt imorgon men så blev det icke! Linnéa och jag har ju snackat o så .. Så ikväll blir det lite festande, eller ja lite? Blir nog ett jävla ös faktiskt!

Nu har jag brottom men vi kanske hörs sen! pöss

Lördag 2011-09-10

Gårdagen var awesome!

Me And My Birthday Girl!

Bilderna tagna av Amanda!
Igår Firade jag och en drös tjejer våran Amanda som fyllt år. Det var middag, god dricka, musik och en massa prat, skratt och kärlek. Så jag tackar för denna grymma kväll!

Inatt sov jag hos Hampus men han skulle iväg så han körde snällt inom mig och släppte av mig här hemma. Nu ligger jag i sängen och ska vila lite, har smått huvudvärk och är grymt trött!

Fredag 2011-09-09

Då är det helg igen!! Slutade för två timmar sedan och har nu bara tagit det lungt, ska försöka få tag på Linnéa(hon som inte vet hur man svarar i en telefon) och sen planera lite för ikväll. Hoppas på att hon kommer upp hit sen, kanske fixa oss tillsammans och bara mysa!
Sen vid halv åtta, åtta ska jag ju iväg och fira Amanda.. Kommer bli en as grym kväll!

Sega jag just nu, men efter en dusch pignar jag till igen!

Torsdag 2011-09-08

Liggandes på klädhögen i sängen och tänker.. Tänker på just allt möjligt, lite av dagens händelser, vad som ska hända imorgon eventuellt helgen och på vilka bra köp jag gjort denna veckan och hur mycket klädesplagg rikare jag är... Ja jag mår bra!

Idag vart första skoldagen för min del nu i veckan, tiden gick fruktansvärt snabbt och det kändes ju självklart könt! Köpte mig också ett par EasyTone så efter skolan vart det långrunda med Ronja. Vi gick i mer än en timma? Ja vi gick en jävla bit iallafall! Och sen vart det mys framför tv:n svettiga och danna innan min hemgång.
Nu ska jag vika all min tvätt som jag så duktigt slängt på sängen och istället lägga det i min garderob och sedan kolla hur kläderna till imorgon kväll ser ut så att allt blir bra och så.. Och ja! Vad ska jag göra imorgon? Jo min Fina vän Amanda fyllde år förra veckan så imorgon blir det firande med drinkar, dans och fina vänner!

Detta kommer bli grymt!

Nu är nästan allt färdig planerat och våran show kommer bli awesome! Hoppas att allt går som planerat också..
Nu är man hemma igen och ska bege mig ut lite, jag menar jag mår inte bättre av att vara inlåst i huset tralalala..

Tisdag 2011-09-06

Hej Bloggen!

Idag är första träningen med tjejerna nu efter sommarens paus. Men om jag mår bättre? Nej! Men jag ska ta mig dit idag ändå och bara vara med i diskutionerna och höra på planerna.. Att jag inte kommer kunna dansa idag är en nackdel bara, men det blir kul att få träffa tjejerna och "pappa" kalle idag.

Kalas

Efter en heldag i sängen har jag äntligen orkat mig upp, har duschat och ska nu fixa mig lite eftersom minstingen i familjen Lövqvist fyller år idag och några av deras släckt kommer så ett litet kalas ska det vara här. God mat och så är ju aldrig fel när man är sjuk? Det är nog anledningen till att jag går upp och visar mig idag, hälsa på folket och maten för sen ska jag fortsätta mitt latande i sängen och hoppas på att bli frisk!

Måndag 2011-09-05

Är sjuk... Cill me!
Har vart det hela helgen men det blir bara värre var dag som kommer.. Har laddat på med hostmedicin, halstabletter, filtar och gose kläder nu framför en heldag i sängen och bara glo "pretty little liars".

Lördag 2011-09-03

Morning!
Kom precis ut från duschen och inte annat än blåmärken såg jag på min kropp... En hel kväll men killarna är då inte bra ! Jag vet inte hur många gånger jag flög i golvet om jag ska vara helt ärlig.. Elakingar!
Men kul hade jag inatt iallafall, först åkte jag ju till oskarström för o träffa Linnéa så vi tog en cider och pratade lite sen drog det vidare till en annan vän och var där till siste bussen hem. Självklart ska jag envisas med att gå och möta Martina på andra sidan Åled också när jag kommit hem så jag kom inte i sängs förens halv 4-4 inatt så jag är en aning trött vid det här laget! Men nu ska jag skynda mig. -Fixa mig, så tar jag bussen till stan halv 9 sen tåget klockan 10 till Gbg. love life! Puss

Fredag 2011-09-02

Älskade Fredag!
Sitter hemma för tillfället ny fixad med ett glas vin i handen! Tar sedan med mig mina goingar till oskarström där jag träffar min babe Linnéa och annat trevlans folk för lite party..
Dåligt uppdaterande här på bloggen men det ska nog årdna sig, hörs kanske senare om jag inte är på sniskan! pusss!

Torsdag 2011-09-01

Aj mitt huvud...
Sitter och tänker samt försöker pluggar, läser bloggar konsentrerar mig i låttexterna i låtarna jag spelar och kollar fb.. Lite för mycket för mitt huvud! Men ja vi tjejer kan ju trots allt göra flera saker på en gång- Lite ansträngande ibland bara när man gör allt för mycket tycker man.. Ligger och irreterar mig fortfarande på folket som finns.. Någon idiot vart och rotade i min plånbok idag när jag stod i storköket, så några hundralappar fattigare är jag nu och när/om jag får reda på vem det är blir det sannorligen synd om personen.. Fyfan för er patetiska jävlar!

Nu ska jag slänga bort allt jag håller på med och lägga mig i sängen och kolla på "Pretty Little Liars". Det har kommit säsong 2 och en massa goa avsnitt av programet på http://ch131.com/ nu så det blir ett litet maraton nu tror jag! Ett av favvo programmen!!

.

RSS 2.0