Vill ha dig vid min sida!

Saknar min älskling, vill kunna höra hans andetag känna och höra hans hjärtslag, jag vill ha honom vid min sida om natten, när jag ska sova och när jag vaknar upp. Det är så tomt utan dig älskling!

Men jag får la leva med det, God natt allihop hoppas ni har haft en toppen dag för det har jag förutom att det har varit ett kasst väder, men nu ska jag sova, slutprovet i matten imorgon. önska mig lycka till!

liten pojk!

Just nu var min älskade lillebror här vi har inte gjort mycket alls, skrattat gråtit och nja inte så mycket alls faktiskt. Känner att jag måste träffa honom oftare! Men nu har jag inte så mycket mer att säga än att jag ÄLSKAR Fredrik Törnqvist.♥

hmm.. vad ska man säga? Man ser ju vad han har fått sin skönhet ifrån ;)

Datorn.Matte.Sängen

Ronja har precis åkt, så det blir väll att jag sitter här ett tag och töntar mig, jag ska snart upp och duscha hade jag tänkt sen måste jag göra lite matte, sen kommer det bästa... SÄNGEN! fast får ju sova själv. Kanke inte så kul men jag klarar mig la. Men nu ska jag spela lite hihi puss!

sol och bad!

Ett tag sen senaste inlägget men har inte varit vid datorn å mycket. Det är la nästan självklart? Det är ju så himla fint väder, ÄNTLIGEN! Just nu sitter jag hemma hos Ronja, vi ska snart dra ner till furran och sola o bada ;) Så man får ju hoppas på lite mer färg. Men nu ska Ro ha datorn igen,  vi kanske hörs senare. Puss!

Midsommar!♥

Är hemma hos lille Elin och har precis fixat klart mig nu ska bara kransen på huet. Sen blir det att man börjar dricka med flickorna. Sen bär det av till Linda. Alla får ha en riktigt bra Midsommar! Puss på er.

Sommar o sol!

Hallelulia vilket underbart väder! Kom nyss hem från stan ronja är uppe i duschen och jag funderar på att gå upp och äta men har inte så stor lust. Men jordgubbar är alltid gott så jag tänker gå ut och sätta mig och äta det nu hihi.

..

I Can't breath but I still fight well I can fight, As logn as the wrong feels right!

Vill sova...

Sitter hemma hos ronja, och jag är hur trött som helst, som hemma hos Basse inatt och självklart kan inte Ronja och Bassa hålla käften dom slutar fan aldrig prata när dom är med varandra >.< Somnade tillslut vid fyra sen vaknade man vid halv elva för att idioterna pratade! Självklart (y) Jag och ronja skulle åkt till mig för en stund sen men ingen av oss orkar lyfta på våra rövar hihi. Ska iallfall in och sola vid halv fem med Ronja Elin och min pojk.

bilder från i lördes!

Kommer lite smått bilder från i lördes när vi var hos petter :)







Tack för i lördes alla,
 
det var verkligen toppen!



inte så smart!

Vaknade upp brevid hampe idag igen, mysigt mysigt! Hade riktigt kul igår, fast blev ju att man inte kunde hålla ögonen öppna till slut, haha! Drick aldrig när ni är sjuka, det är inte alls smart! Och man får ju självklart inte sova heller.. vaknade upp hela tiden för att Robban Ronja och Hampe höll på o slå på mig:( haha eller kanske inte slå.. Men störigt var det kan jag lova. En aning kul att kunna vara med annat folk med, annars brukar det alltid vara jag o dom vanliga som festar men mycket trevligare med nytt folk. Förutom när saker förstörs och blir snott.. Folk som håller på och snor är ju inte friska. Eller ? Ehm...NAE!
Men nu ska jag upp och vila och senare ska jag räkna matte. Och bilder kommer men det är ju alltid så segt med det. Men vi hörs!

hals ont, täppt, hosta, förkylning! YAY

Jag blir snart arg på min hals! Jag har skit ont i halsen och man hostar som en j*v*a mupp. Jag tror snart att jag helt seriöst kommer att dö. Jag pallar inte med att vara förskyld, just nu när det blivit sommarlov med. Eller ja sommar och sommar kan man knappt kalla det så.. Men iallafall nu ska jag bara ta det lugnt idag, senare blire att jag drar ut med mina pinglor! vi hörs senare puss!

öja.. och frusen kropp!

Fyf****n vad kallt har varit på öja med Hanna simon anders och teddy och hampe.. Ganska mysigt faktiskt förutom i slutet så började man må illa. Men det har iallafall varit en ganska lugn dag har köpt lite nyss sen bara varit i oskarström och töntat runt. Men nu ska jag sova ville titta film med hampe men han kommer la inte hem för om ett jävla tag! /: men jag slänger in några bilder på "haldan" och hampe innan läggdags hihi..


Hampus... Och min älskling♥


arga misen kattN!

och måste bara slänga in bilden på dessa skorna! UNDERBARA!

hos min pojk

Nu sitter man hemma hos sin lille pojk o degar. Har inte haft internet hemma på typ en vecka, mycket tragiskt! haha så nu blire att jag kommer sitta här ett litet tag och leka cool! Fyfan skolan hela veckan mycket segt! Hade ett kapitel på mig att göra första dagen sen i tisdes gjorde jag prov och det gick skit bra (Y) fick 28 av 33 hihi nya en stolt liten tös! På måndag blire att jag ska göra prov på kapitel 2 hoppas ju på att det går lika bra för mig då! Men hallååååå eller? Nu är det fan helg så fattar inte precis varför jag sitter här och babblar om skolan, man ska ju inte tänka på den nu? haha aja nu har jag bara snackat om massa onördiga saker så nu ska jag kolla min bilddagbok och facebook! ha det gott!

gammal bild men söt ändå haha (a)

Fy vad kallt!

Hej hopp, kom nyss hem har varit i oskarström med Tini och badat på furran. Mår mycket bättre nu, men kommer nog bli sjuk nu efter att ha badat där! Svin kallt var det, uscha.. Nu ska jag upp till duschen och sen sätta på en film och försöka sova, skolan imorgon ju! Aja ni får ha det gött! puss!

Hos Ronja

Nu har de suddiga bilderna från i fredes kommit också hihi jippie ;D

Hempel Elin & Tini

haha Lelle och Ronja

Jag Robert och Negern Wawwa

Ronja O Jasse



åwh :$ gud så söt jag är!

ohyeah haha♥


Skolavslutningen♥


Haha inte berädd precis..

Haha gullplutt O.o


Mina vackra töser!

Amanda och Ronja♥

Kören

Liseberg 9/6-10

kommer typ bara bilder på mig och lisa (a)




Det finns självklart fler bilder.. men har inte dom!

hur kast kan man må?

Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän! Fyfan spydde innan vid åtta kanske, jag har nog aldrig mått såhära illa efter en fylla! *snyft* Ska snart sova om jag kan, har ju sovit hela dagen typ hehe, har precis duschat så har piggnat till lite med, kanske inte så bra får la vänta med att försöka sova hihi men spelar ändå ingen roll typ Martina är i stan så hon kommer inte förens i natt och Hampe vill inte sova hos mig.. hmm.. Så får sova ensam inatt, hatar detta!

Inte den skönaste känslan!

Fyfan.. Mår inte så bra, tror fan att jag var full i morse när jag vaknade. Inte så härligt. Men kul hade jag iallafall igår, eller ja tills jag blev ensam helt själv och ingen sa att dom skulle gå. Så jag gick och vimsade omkring helt själv på hampes övervåning, och helt plötsligt vaknade jag brevid hans dator.. haha har dock märkt att jag är väldigt skänsligt om mina fötter när jag har druckit, eller det kanske bara var igår.. hehe aja nu ska jag försöka få tag på min sure pojk. Bilder och så kommer till slutet av helgen får jag hoppas! får ju aldrig mina bilder som jag önskar /:

folket börjar komma!

Folket börjar komma och jag har tråkigt för mina töser är inte färdig så dom står fortfarande och fixar mig och jag tar en massa söta flummbilder! hihi (a)


hahaha kassaste webbkameran

everybody rock your body tonight

Sitter hemma hos Ahini Ronjus nu ska börja fixa iårdning mig lite till nu innan allt folk ikväll. Ikväll blire Party Party Paaarty så Världens bästa Törnqvist är överlycklig nu, Har mina öl och mitt vackra glas och kläderna så nu äre bara o önska att tiden går så att festen kan köra igång!


Såhär ser man ut för tillfället!

kisse mjaaaaoou

Hihi igår när jag gick på liseberg fick jag först ett sms av mamma där det stod " Din Bebis katt har fått en bebis" sen efter en stund fick jag ett sms så stod det att hon hade fått två sen efter typ två timmar hade min Bebis Katt Nicole fått tre små underbara kattungar.. men mamma är så taskig efter den sista skrev hon " Vilken klen katt du har. haha klarar hon bara av att föda tre ungar" Hon är ju lite som hon är men men var iallafall och hälsade på bebisarna nu, dom är pyttesmå! Hihi nu sitter jag hos ronja jag ska snart börja göra iårdning mig till skolavslutningen!
                   

i miss you..♥

Idag är det skolavslutning så måste vara glad fan!.. men måste bara tala om för er alla att idag är det ingen vanlig dag för idag skulle det varit min älskade pappas födelsedag! Så ett stort grattis till honom!♥ Jag saknar dig så sjukt mycket!

ehm.. ja?

Godmorgon! Jag blev tvingad av min pojkvän att lägga in något roligt men jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva, kanske någon gullig text om honom? Hmhm... nae han gör aldrig något sånt för mig så får la bli att jag bara skriver på en massa böjs ist hihi. Men idag blire iallafall att jag och martina ska in till stan och köpa öl, och då kanske jag ska möta upp lilla Ronja och lilla Hanna. Senare ska jag bara ta det lugnt funderar på att slinga håret bara en gång till. Men känns ändå onördigt, så får se hur det blir annars tar jag bara och ber Marika klippa någon cm på mitt hår för det är så slitet sen sätta i hår inpackning! Men vi hörs senare och om jag färgar håret får ni se hur de blir på torsdag.. hihi puss

lilla älsklingen!

hos ro

Sitter hos ahini, har haft en lektion idag, sen blire avslutnings middag med niorna vid ett så är ledig till dess, så nu blire bara att ta det lugnt. Senare idag vet jag inte vad jag ska göra kanske träffa älsklingen? eller något, vi märker ju vad som händer ;)

en lite nyare bilder än alla andra. hihi

söööndag..

Blää idag är det söndag så det betyder att det blir skola imorgon, men de gör la inte så mycket för vi slutar ju ändå på torsdag och på onsdag blire Lisiberg med alla nior! Skit skoj, (y) Toppen på snoppen dära. Idag har man inte gjort så mycket mer än att man har suttit vid tv:n och lite sånt, mest tagit det lugnt och haft det mysigt med tini syster. Snart blire duschen för mig sen sova, för ska upp tidigt imorgon ju! hihi

Och Elin! jag älskar dig tack för i fredes det var en underbar dag har alltid lika kul med dig inte för att jag alltid visar det, vill inte ha det såhär du betyder hur mycket för mig som helst! jag älskar dig min solstråle!

.

RSS 2.0