Criminal minds: Suspect behavior.

Ligger i soffan och kollar på Criminal Minds Suspect Behavior. Känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre men hade tänkt kolla klart på detta(så spännande ju!!) och sedan gå och lägga mig. Så nu säger jag Natti :*

MY NEW CLOTHES

Allt köpt från BikBok. Köpte också med mig ett par pilotbrillor hem men dem glömde jag hos Hampus.. Men de kommer ju förmodligen vara med på bild någon gång också så ;)

Första bilden visar hur den blåa färgen som den är...



Jag vet.. Sugiga bilder, men ändå liksom ;)

Härlig kväll.

Har vart hemma nu ett tag. Det blev inte så länge vi dansade idag eftersom en viss kastriot inte kom, så det blev bara att vi övade lite och efter dansen tog jag Lelle Hanna och Malin bussen till spånne och åt lite. Nu sitter jag som sagt hemma, ska köra igång lite med matten.

Ut i det vidriga vädret.

Nu ska jag byta om till mjukis kläder och sedan gå ut i det tråkiga vädret. Sen blir det dans i en och en halv timma, härligt!

Torsdag 2011-03-31

God morgon! Sovit gott?
Det har jag !! Haha har sovit riktigt jävla härligt inatt dock fick jag klagomål utav Hampus att jag hade legat o snarkat han i örat och jag hade tydligen inte slutat hur mycket han hade puttat o sagt te mig haha! Så undra hur han sovit inatt ? Han såg inte så pigg ut imorse..

Hampus har ju skola idag så jag gick faktiskt upp samtidigt som han(nästan iallafall) jag tog bussen med honom vid halv tio, sedan fick jag gå från andra sidan åled hem så motion har jag fått idag!
Just nu ligger jag i soffan och ska skriva klart en massa arbeten, se där ja.. Duktig är jag o pluggar även fast jag är lediga ;)

Förstår mig inte på denna mobil..

Sitter och försöker plugga och sket nästan nyss ner mig..Det började spelas musik från Hampes dator men de är inget som är igång.. 
Hampus drog ner och tränade för ett tag sen så här sitter jag själv och ja är lite smått irreterad också för förstår mig inte på mobilen så kan inte föra över bilderna på kläderna *snyft* men Hampus får hjälpa mig med det sedan och jag hade också tänkt o börja slänga in lite av dagens outfits, lite roligare med sådant kanske ?

Nöjd Elisabeth!

Ny mobil, 2 nya linnen, nya solbrillor, 1 byxdress och 1 kofta. Är riktigt nöjd nu, ska ba ha ett par nya skor också! Bilder kommer på kläderna senare.

Just nu sitter jag hos älsklingen, funderar på ifall att man ska ta o städa lite här? Ser för jävligt ut.. Haha !
Eller så tar jag mig en tupplur ? Får se...

Onsdag 2011-03-30

Nu tar jag helg! Har ju som sagt studiedag imorgon och på fredag och nu har vi i klassen fixat så att vi är lediga på måndag också så det blir ingen skola förens på tisdag. Så jävla härligt ;)
Denna "helg" startar man med Kina mat på peking med tini och sedan lite shopping. Great day!

pretty little liars

Nu ligger jag i sängen o har min lilla kvälls måltid, Grönt-te, vatten & banan. Nu blir det o fixa iårdning sig för sängen och sedan kolla på pretty little liars! :D

Vafan solar mörkhyade för ?

Kom precis hem efter en lång dag i skolan och sedan en lång väntan på att få åka o köpa ny mobil.. Att mobiler kan förstöra så mycket, blir arg!!
Solade också innan idag, när jag satt o väntade på mitt solarium kom en neger(förlåt för ord valet men..) ut ifrån det solariumet..Nu undrar jag varför mörka solar ?!? om man redan är kålsvart vafan gå o slösa pengar på sånt då ? haha kanske är som för vissa anorexior? De ser ju sig som feta fast än de är skit smala, negrar kanske ser sig vita ibland fast än de är svarta ? :S

..................hm

Tisdag 2011-03-29

Hei.. God morgon.. Tjena!
Börjar dagen med super god yoggi och strax börjar min lektion (kallkök). Blir att göra en massa onyttigt, usch fy.. Nu är det bara denna dagen kvar i skolan + en lektion imorgon sen så har vi studiedag både torsdag och fredag. Redigt härligt det! :)

film och sedan sova

Sittandes i soffan och fundersam på ifall om jag ska ta och gå o lägga mig redan ? Jo det låter bra, slänger på en film och försöker sova nu då. Natti

JAG ÄR SEXY

Har precis duschat så sitter med ansiktsmasken som snart ska sköljas av, grr vad jag är het! MJAAU..
Senare blir det att dra iväg för att kolla mobil och lämna in den vattenskadade mobilen som blev vattenskadad av skadade Tini!



I väntan på bussen

30 minuters väntan på bussen, soft soft att vi fick sluta en halvtimma tidigare idag iaf! Spendera tiden nu ute i solen.

` ´

If there never was a night or day and memories could fade away . Then there'd be nothing left but the dreams we made. Take a leap of faith and hope you fly, feel what it's like to be alive. Give it all that we've got and lay it all on the line. Come on, we got to make a stand. What have we got to lose? The choice is in our hands and we can find a way to do anything if we try to.. Be here by my side, we'll do this together, just you and Me. Nothing is impossible!

Måndag 2011-03-28

Sitter i skolan, jag orkar inte vara här! Tankarna snurrar och bubblar o dallrar, he he! Åh jag är förvirrad, har äcklig känsla i magen.. Kanske den som dallrar ? nej usch...Förvirrad förvirrad.. 
Nu får jag försöka göra något här då va! hej hopp

Min nya mobil är bort städad..

Sitter hemma hos robban nu med grabbarna grus och mobilbloggar från min sletna gamla mobil.. Min nye mobil är bort städad, sprang o letade efter den innan bussen kom men Nae... Den är borta så imorgon blir det att slänga upp allt o se om man hittar den, man hoppas ju Hehe:) annars kanske de där hemma hinner hitta den !

Söndag 2011-03-27

God morgon God morgon!

Varför gick jag o la mig så sent ? Buhu, satt uppe o väntade på att få sällskap inatt av min pojkvän men så kunde han inte fixa sig hit.. Så kände att jag satt uppe i onödan, när jag var skit trött haha! Men men, har ju bara sovit bort halva dagen nu känns det som.. Men det spelar ingen roll igenteligen eftersom det är söndag?
he he he :)
Nu ska jag göra mina övningar som jag fått från min sjukgymnast för en gångs skull haha har gjort dem kanske fem gånger högst kanske sex? Ack ack inte bra ;)

fina du♥


Jag&Ro igår
Har alla ställt om klockorna ? ;)
Nu blir det snart sängen, ligger för tillfället i soffan och väntar på att Ronja ska ringa mig. Undra om hon har somnat om kanske ? Ringde och väckte henne innan o då vart hon ganska trött haha! Men stumpan gjorde mig glad iallafall, behövde ett långvarande samtal! Puss på dig tjejen! ♥

Earth hour

Vi släckte banimej ner allt i huset! Trodde jag skulle dö under denna timma med tanke på att två småpojkar(lillebror&hans kompis) inte kunde hålla käften och sprang runt som två idioter...

Det blev att jag tog och stannade hemma ikväll iallafall, har inte vart på så vidare bra humör idag, känns som att allt är åt helvete.. Hm...
Nu blir det iallafall att kolla på film med Felicia Lövqvist.

So I lay my head back down and I lift my hands and pray to be only yours. I pray to be only yours. You're my only hope...I give you my destiny, I'm giving you all of me, I want your symphony.. ♥

Fixelifix

Nu blir det te att duscha och sedan fixa sig till kvällen. Hoppas på att den blir bättre än gårkvällen..
Nej usch nu ska jag slänga mig i en varm dusch, jag och Tini har vart ute i trädgården och hjälpt stefan med en massa så känner mig äcklig nu ! haha men chingeling!

Lördag 2011-03-26

Underbara dag! Börjar dagen med att ta en glass ute i det soliga vädret! Blir till att hjälpa Stefan att slänga skräp på tippen nu. Snäll jag är!

Ronja är seg som vanligt!

Liggandes här i Ronja's säng i väntan på att hon ska komma upp så vi kan köra igång, hon har vart nere nu ett bra tag! *suck*
Tycker att vi ska börja göra oss iårdning för kvällens festligheter kanske? mm SKYNDA RONNY!

Undra hur det kommer gå ikväll är helt blåslagen och död i kroppen sedan träningen igår, har blåmäken överallt efter att ha snurrat på knät o grejer blev inte bättre när jag tränade idag hos sjukgymnasten hahaha! Men efter solningen så har jag fått lite färg igen så det är något positivt....

Klättraren Törnqvist.

Nu har vi precis klättrat klart. Lilla jag som inte är bästavän med höjder klarade av att klättra hela vägen upp o nudda taket fasten hjärtat klappade och man skakade som en dåre, duktiga jag! Haha jag älskar typ o berömma mig själv;) Nu Bär det av till stan igen o där blir det lite solning och kanske någon fika med fina Ronja och Sandra.

Fredag 2011-03-25

Sitter i skolan och pratar lite engelska. Snart blir det att åka iväg för lite klättring med klassen efter det ska jag till sjukgymnasten, kan behövas må jag säga !

Det är ju fredag! Nu är frågan vad man ska göra ikväll...

Sover hos bästavännen inatt.

Nyduschad och ligger i Ronjas säng, sover här inatt Hihi tyckte lite synd om mig som hade blivit den ända som skulle få sova ensam i huset inatt så natten får tillbringas med bästavän!

Så här duktig är jag !

Åh små ungar

Tror inte min kära bror vågar komma hem... Han såg ganska rädd ut när hans kompis avslöjade honom gömandes efter att han kastat sten på bussen han sedan såg att jag hoppade ut ur. Haha små ungar ;) Han som alltid är så lugn och försiktig här hemma! haha

Torsdag 2011-03-24

Har haft en redigt bra början på dagen och bättre blir den, om någon timma blir det dans och sen fika med tjejerna.
Ouff vad jag har vart duktig idag först gjorde jag en super god måltid och sen jobbade jag med matten i de hela tre timmarna vi har lektion, stolt över mig själv faktiskt ;)




Lilla jag just nu...

Haha dom bad om ursäkt!

Kom precis ut från duschen så går man förbi vardagsrummet där Martina hennes mamma och lillasyster satt och väntade på att de på efterlyst skulle be om ursäkt! Haha och det gjorde dem, de bad om ursäkt om att de hade misstänkt fel personer(Tini&en till) att de var med o hjälpte en gubbe o tömma ett bank konto. HAHAHAHAHA! Åååh fyfan vad jag tycker att detta är kul just nu . . .
Nu ska jag sova shoooheeej! Natti.

Fortsätter med att vara duktig!

Här var det då färdigstädat nu och har vart det en stund men fastnade vid Pretty Little Liars nya avsnitt, så sjukt jävla bra ! Nu ska jag ta och äta något och sedan fortsätter jag med att vara duktig jag ska plugga och sådant :$

Ta tag i detta nu då ja!

Nu är jag hemma efter ett jävla jobbigt möte.. Att allt ska vända från att allt börjat bli så bra till att det blir ett helvete igen! Yeah yeah det är sånt man får leva med!

Nu hade jag tänkt o ta tag i städningen i mitt rum och rensa bort en massa skit! Har slängt på mig myskläderna köpt med mig lite Power king hem så nu kör jag igång med städingen sen får jag la ta med lillhunden ut så att jag kan få rensa tankarna också.


he he, något fel på min cam?.. Ljuset är lite små lustigt ju :$

Onsdag 2011-03-23

Hej hopp!
Sitter i skolan och har Servering, om en och en halv timma slutar jag för dagen. Efter skolan blir det att dra sig iväg för ett möte hos soc och sedan hem för lite långpromenad och sådant mys!

Idag vaknade jag upp brevid min älskling som jag vart så dyster emot.. Vet inte riktigt vad det vart med mig?! Igår hade jag en så jäkla bra dag sen efter dansen hade jag några skratt anfall men sedan sjönk hela mitt humör och jag blev en seg sur fitta... haha eller aa, det var la för att jag var trött efter dansen o hade riktigt jävla ont överallt, förlåt älskling :$ ♥

Dagen fortsätter super bra

Har varit på dans träningen nu dagen har vart super bra och den blir bättre! Sitter just nu hemma hos Bästavännen Andrea så denna dag har vart super!

Nu slutar jag!

Nu slutar jag skolan så det blir en snabb sväng hem för mig och Ronja och sedan får vi skjuts in till stan igen. I stan blir det dans med tjejerna! Härlig jävla dag detta! :)

Sol och värme

Sitter vid nissan i solskenet och värmen med mina fina tjejer Ronja och Sandra och dricker pk och tar några cigg.
 

Tisdag 2011-03-22

God dagens!

Sitter i metodköket och väntar på att kladdkakan jag bakat med Jesper ska bli klar. Eller aa han får städa medans jag sitter här vid datorn o chillar ;)

aj aj aj !

Nu ska jag gå och lägga mig och vakna upp imorgon o hoppas på att min fot inte gör lika ont.. I lördes när jag var på gekås kändes de lite konstigt i foten när jag sträckte ut den och så igår hade det börjat värka lite o så idag har det också gjort ont o så nu... Stackars lilla betty :( Det gör svin ont.. ack ack ack hahahahaha gah jag får damp....GOD NATT!

'

Sitter hemma i min lille soffa och kollar på halv åtta hos mig. Har vart i stan hela dagen, efter skolan drog jag och kollade på när Hampus och hans syster gaddade sig! Usch.. Jag vill med men vågar fan ta mig inte... Men deras blev iallafall skit snygga så aa får se om jag med vågar någon dag! Nu ska jag iallafall ta och laga mig något och äta, har inte ätit något idag så det kurrilikurrar i magen :(

Måndag 2011-03-21

Slutar strax skolan, vi har varit och lärt oss släcka eld och så på brandkåren, frös ihjäl och tar verkligen inte på humör för det. Nu är humöret på topp igen och idag kommer jag antagligen få träffa Hampus med så det gör det ännu bättre! 

 jag är liten..

Blir ju rå lack...

Ska börja låsa in alla mina saker hädan efter! Får inte ens ha min tandborste ifred.. DET ÄR INTE OKEJ! fyfan vad äckligt kan börja gråta liksom tänk om jag hade stoppat den i käften :'( .............................................
MEN kan ju roa mig lite med att jag var väldigt fin innan, nu ska jag o Ronja snart sova.. Natti!



GOD NATT!

LOVE AND OTHER DRUGS

Nu har jag precis kollat på Love And Other Drugs, den filmen var riktigt bra! Känner att jag kommer ha tjatat ut den inom någon dag. Haha för när jag kollat på en film jag verkligen tyckt vart bra kan jag kolla på den om och om och om och om igen!
Snart kommer iallafall Ronja hit då blir det en massa girl talk och ja hon kanske vill se filmen med mig ? haha mys kommer det iallafall bli med bästavännen!

Grr... Jake Gyllenhaal är så JÄVLA het!!

Söndag 2011-03-20

God morgon!
Blev bara ett inlägg här i bloggen igår hehe men jag gjorde ändå inte så mycket, jag var ju på gekås och sedan när jag kom hem blev det typ ba o sega lite sedan åkte jag och Martina och tog några kalla hos en kompis. Det var en riktigt trevlig kväll/natt.. Förutom att jag fick sova själv inatt *snyft* haha det är lite synd om mig !

Nu blir det att tvätta av mitt äkliga smink från igår ta på mig goskläder och gå en runda kanske ? Sedan blir det att jag bara tar hand om mig själv idag !

Jag just nu ! Nyvaken, smink på mig från igår.. Sleten och känner mig äcklig .. buhuu!

Lördag 2011-03-19

Igår blev det inget med drickandet blev att jag satt på gården med mini och Sophie sedan åkte jag med min kärlek hem.. Idag får man se vad som händer! Sitter för tillfället i bilen och väntar på att få åka hem, jag, lillebror och familjen Lövqvist har varit på gekås så det blev att man köpte lite fint, nu ska jag dricka pk och käka choklad, mumma!

Kan det inte bli lite mörkare ?

Är hemma nu och soc och mamma har precis varit här o hälsat på. Nu ska jag duscha och sedan fixa mig lite, är lite sugen på ölet... Men känns lite tidigt för de ? De kan bli lite mörkare nu så kan man få öppna sig en goding!

PUDDING♥ Är lite kär i hon där Elisabeth :$

Fredag 2011-03-18

Sitter för tillfället i skolan och väntar på att vi i klassen drar oss mot regementet för lite skytte;) vi ska skjuta luftgevär, lite tufft o så!

Han sover redan

Ligger brevid Hampus Älsklingen. Börjar bli riktigt trött nu så vi ska sova nu, eller Ja han sover typ redan så jag får försöka slumra in innan han börjar gnisla tänderna eller börjar snarka. Haha Natti!:)

Ny jacka

Sprang snabbt in på vera moda och köpte mig en ny jacka eftersom min kära skinnjacka är borta så var tvungen o ha en ny! Dålig bild men den är riktigt fin annars;)

Torsdag 2011-03-17

Segt som fan det här.. Har precis haft varmkök och det känns som att vi har stått i köket i 6 timmar typ. Nu har vi lunchrast sedan blir det matte och sen hem och ta ett redigt snack med min "tjuv" till "foster syster som vart på polisstationen hela dagen! haha hon är söt, tycker synd om stackarn faktiskt bara för att de var vid banken just vid de tillfället blir hon anklagad.. hahaha ♥

http://www.tv3.se/efterlyst/har-forsoker-de-tomma-kontokortet

Så vad ska man göra nu ?

Sova? Jaaaa!.. God natt



Hihi kollade lite bilder o hittade dessa :) Gamla o goa !

Nu blir det plugg

Ligger i sängen ny duschad nu, hade tänkt att skriva klart en massa arbeten nu. hm.. Svenskan, Livsmedelskunskapen,serveringen och hotell A. *suck*

Långrunda med Tini.

Onsdag 2011-03-16

Sol idag igen! wihooo ..
Underbart väder idag igen. Kan ju inte bli annat än lycklig! Nu slutar jag skolan så det blir att jag tar bussen hem, så ska jag städar rummet snabbt och sedan tar med lille hunden ut på en långrunda. Måste ju utnyttja det fina vädret !

Får äntligen sova!

Hm..Har vart trött hela dagen hållt på somna överallt..Jag som var så pigg imorse? Kanske bara var övertrött då?..hm..hm.. Idag blev det ingen dans iallafall, vilket var ganska skönt med tanke på min trött het men ändå jävligt tråkigt för man vill ju bli klar med showen ;) Idag har jag iallafall bara varit i skolan och sedan åkte jag hem till Lilla Andrea och hade det roligt, senare mot kvällen drog jag till gården och mötte upp Magda där. Nu ska jag äntligen få sova, Desperate Housewives, Cougar Town och duschen har hållt mig uppe nu sedan jag kom hem.. Så Natti Nu!

Minis milkshake fick utlösning på mig..

Solen i mitt ♥

Underbart jävla väder idag ju ! solen skiner och det är varmt, så jäkla härligt!
Snart är Svenskan slut och då tar jag bussen hem, byter om och tar sedan bussen in till stan igen för lite dans. Kommer blir lite svårt att träna på showen med tanke på att inga ska till dansen idag typ.. hm?!

Tisdag 2011-03-15

God morgon!
Trötta? Det är fanta mig inte jag, fattar inte.. Är inte alls lika trött nu på morgonen som jag brukar vara annars? Bra tecken jajamen! Ingen försovning eller förseningar här inte!

Sitter i skolan och försöker nu för tillfället hitta en landskapsrätt som är vanlig i Varberg? Eh.. Då kan jag ju typ ta något vanligt som man äter i Halmstad?! Samma sak ju!

Oliver Och Gänget.

Jag kommer aldrig någonsin tröttna på Disney filmer! Ett barn i mig kommer alltid leva kvar :')

Jag har precis kollat klart på "Oliver Och Gänget"(Bästa Disney film efter Lejonkungen!) så nu ska jag ta och somna in lite. Imorgon blir det upp tidigt igen! NATTI!
                                                                                  
                                                                          Ps.. Det gick svin bra på utvecklingssamtalet idag ;)

Glad över att Ronja mår bra nu!

Då var man hemma igen efter flera timmars besök på sjukhuset och som tur är var att Ronja också fick åka hem! Nu blir det en dusch och sedan gå och lägga sig. Dagen har bestått av skola, utvecklings samtal och flera timmars besök på sjukhuset. Och duktiga som jag och Ro är gick vi självklart vilse där så nu har man vart lite här o var..

Jag älskar dig Ronja Olsson! Bästavän ♥

Min älskade Ronja ♥


Tänker på min fina flicka, Stackarn har åkt in på akuten och vad det är med henne vet dem inte riktigt ännu. Om jag är orolig eller ? :'(( Blir att jag åker dit efter skolan, vill här ifrån nu! Vill till henne nuuu nu nu !! ♥

Måndag 2011-03-14

God Dagens!

Skolan suger det säger jag bara.. Sitter och har livsmedelshygien, det är nog en av de segaste lektionerna och dagen blir inte bättre.. Efter denna lektion har jag Hotell A och sedan har jag utvecklings samtal, hm.. Undra hur det kommer gå ? :)

Fyfan för folk som snarkar...

Ligger i min säng och lider lite utav all snark oväsen som folket här i huset för! Någon som får sina snark ryck är ju min lillebror och jag vet inte vad jag ska göra.. Eller.. Jag stoppar in headsettet i öronen nu och högsta volym på musiken sedan sova! Så får det bli. Natti

Tog bilden med camen. Därför den är så suddig
Snark monster nr 1 !

Söndag 2011-03-13

Sitter just nu vid matbordet här hemma med Jesper pch Ronja. Jesper pratar allt för mycket och Ronja Tänker allt för mycket! Själv sitter man bara här och ser bättre än bäst ut.. :$ Nej men fyfan är sleten som fan nu efter helgen så strax blire sängen för min del, vilket kommer bli så jäävla underbart att få sova!

Och ja! Jag har inte bloggat något i helgen ju. Varför ? Jag har inte haft ork för det. hehe :$ Men iallafall så har helgen sett ut som de flesta brukar göra, jag har festat och haft det trevligt med vännerna och lite så. Igår var det absolut bäst, Mini tog med mig på fest och ja som jag alltid säger så gör hon ju mig så himlans lycklig så ja gårdagen var ett stort plus för att hela dagen och kvällen spenderades med min bästa vän ♥
Och ett stort plus för min älskade pojkvän med. Jag älskar dig Hampus!

Min fina pojkvän!

Min älskade Hampus överraskade mig med massage när jag kom hem efter det jobbiga gympa passet, Och det satt ju fint fint må jag säga! Tack älskling!! Nu efter det har vi inte gjort så mycket bara legat o myst o latat oss, härligt äre. Nu ska vi sova så Natti!

Torsdag 2011-03-10

Har precis haft varm kök, så nu blir det lunch håla sedan jobbig jävla matte. Ännu jobbigare är att jag drar iväg på ett friskis pass sedan efter skolan och jag har en sån jävla träningsvärk i mina skinkor! *snyft*

Slänger in några bilder från igår.

I baren




Ronny min ponny ♥


Syster och lillan! ♥


Min fina Tess ♥

Kan någon få tyst på honom ?

Varit hemma nu ett tag och jag börjar bli lite dum i huet.. Tinis kusin är här och han har tjatat hål i huet på mig! Han slutar ALDRIG prata! Så snart slår jag sönder något..

Påväga till 035

Påväga till 035 från min syster nu. Har varit där ett tag nu o firat henne lite och där fick jag träffa min underbara systers dotter! Hon har blivit riktigt stor nu, hon är världens bästa! Puss på det. Nu ska jag iallafall kolla på min danslärare(eller vad man ska kalla det) när han uppträder, de är nice!!

Just nu


Är på Gastons och lär oss blanda drinkar & servera!

Onsdag 2011-03-09

ETT STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE SYSTER SOM FYLLER ÅR IDAG!
HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRAAA!!!

Sitter i skolan och har absolut inget och göra. Så medans alla andra har sina datorer o kan arbeta på dem så sitter jag här med penna och papper och ska skriva om "Öl kunskap". Roligt ju ... Uhuu!

Juste ja

Har fått en jäkla värk i ryggen nu ifrån dansen! Så kom jag på de att.. Jag har inte gjort en ända övning till min rygg eller mina fotleder som jag fått utav min sjukgymnast, Ops :$ Så det blev att jag gjorde dem lite snabbt nu så nu och jag ska också göra dom varje dag nu fram över, Duktigt! 
Så nu är jag iallafall klar och ska gå och lägga mig nu.. Natti

Dansen tar kål på en !

Nu har jag varit och dansat i två timmar, och jag säger då de! FYFAN vad det tar kål på en & FYFAN vad jag är grym ;) Nu blir det en dusch lite mat och sedan en lång nattsömn. De är nice!

LUNCH


Just nu sitter jag och Ronja o äter våra Allévo, lunchen för oss.
Snart börjar svenskan och känner på mig att det kommer bli ett jävla liv ! ..

Tisdag 2011-03-08

Sitter nu i skolan och ska ha kallkök. Seda blir det tre timmar svenska (kommer dö!) så slutar 3 idag, vid 5 blir det dans med mina pinglor! Nice nice :)

Ny duschad och färdig fixad till sängen!

Så nu slänger jag mig ner i sängen och sover! Natti natt

Ronny Ponny & Jag


Hjälpt bror min med matte läxan!

Har precis hjälpt min lillebror med hans matte läxa. Och Ronja har hunnit sno min dator så jag får nörda mig med mobilen, sitter också och har kollat en massa hem till midgård, skrattat som en tok här borta! Vafan går inte så roliga program på tv:n nu för? ;/

På bussen hem

Sitter på bussen hem nu från skolan. Äntligen var första dagen i skolan avklarad! Ronja ska med mig hem så det blir lite tjej mys dag. Roligt Roligt!

Måndag 2011-03-07

Sitter för tillfället i klassrummet, har precis haft livsmedelshygien. Nu ska jag gå och ta mig något och äta, kanske en go sallad ? mumma :)

Nu blir det sängen för min del!

Nu är det ganska sent så jag tar o går och lägger mig för att försöka sova lite.
Ser en jobbig vecka framför mig! Haha jag och fina Elin ska testa oss på Gi-dieten, alltså ingen normal mat denna vecka typ.. *snyft* hah & nej jag ska inte banta, bara se ifall jag klarar mig utan godis och nu bröd pasta & sådant ! Men som sagt nu ska jag sova. Natti!

Dagen har gott super snabbt!

Kan ju vart för att tiden går ju snabbt när man har kul? Och det har man ju alltid med sin baby :)
Nu har jag varit hemma ett tag iallafall, ätit och lite så. Snart blir det att skriva klart lite uppgifter i "livsmedelshygien" fett segt men det måste ju bli gjort!

Hampus försöker tvinga mig att städa..

Han försöker tvinga mig o städa hans rum ! Hjälpa honom kan jag ju alltid men om han sätter sig o gör annat ska han få se! Nu ska det iallafall bli rent o snyggt här..

Söndag 2011-06-03

Söndags mys! Ligger i sängen brevid Älsklingen min, Vi har precis Ätit lite Så nu ligger vi och kollar på film. Mys!

roligt kväll

Not!.. Har vart taggad att dra på denna fest nu i några dagar, det skulle va så mycket folk o de var en massa tjat om den festen bland en massa folk! Men aa vad händer när man kommer dit ? Jag & mina tjejer tog ett litet "tillsammans Sjäkvmord" eller något, FYFAN VAD DET SÖG! så hela kvällen spenderades typ ba på bussen dit och hem igen. Fyfan vad segt!
Nu är jag iallafall hemma hos min älskling så det blir sängen strax! Natti.

Det tog två sekunder..

Så var det mörkt igen! Haha på vägen till bussen innan sa Hampus det att "klockan var ju bara sex och det är fortfarande ljust ute", så när han gått och jag hoppat in i bussen tror ni inte det blir mörkt direkt? *suck*.. Nu är jag hemma och ska fixa iårdning mig för lite party!!

Lördag 2011-03-05

God dagens!

Sitter sittandes i Hampus fotölj som är väldigt obekväm att sitta i !
Höhö, igår kväll vare fullt ös tills Tini ville att jag skulle följa med henne in på ett rum.. Självklart la jag mig direkt i sängen och somnade! Vaknade vid två igen & då bar det av till min bebbo..Så vaknade upp brevid honom idag & ja.. Jag har vart rastlös hela dagen typ så Hampus har nog fått lida en del! Jajameen!

Natti . .

Ligger i sängen och tänker lite och ska sova nu. Åwh... Saknar min Hampus redan! Vill inte sova själv *snyft*.. Men Yeah Yeah får La försöka klara mig, har ju inte dött utav det innan? Höhö:) Natti

Underbar kväll!

Kom hem för en stund sedan så tänkte slänga in ett livet mobilinlägg. Har haft en underbar kväll med bio och mys med min älskade Hampus! Filmen var ganska bra, dock hade det blivit en bättre film vald om jag hade fått välja Haha;) Nej men den var rolig o så, så en lyckad kväll med Älsklingen har det blivit! Nu sitter jag och kollar på tv, strax blir det sängen för min del. :)

Torsdag 2011-03-03

Oj oj oj! Hallåå!

Har inte bloggat något denna vecka.. Vet dock inte varför, eller jo.. Hor datorkillen på skolan har omprogramerat min dator ju? Och nu går det inte att få in internet där hemma, jävligt surt! Får bli att man hämtar hem min dator från Hampe..
Men så! Vad har jag gjort i veckan ? Det ända är la ba: Skola-Fika-Hemma mys! det ända som hänt de hära första dagarna nu i mars, riktigt mysigt ! Idag äre ju just nu skolan, efter det blir det att köpa Bio biljetter (ska på Gullivers resor med Älskling ikväll ist eftersom de inte blev ngt i söndes) efter att jag köpt dem blir det att jag följer med min fina Sandra & Älskade Ronja och kollar på hur Sandras balklänning sitter på henne! Niiice. Sen blir det hem en runda och sedan in till stan igen.

Från dansen i Tisdes.





Mina fina tjejer.. Älskar er!!!

.

RSS 2.0