Mårtensons

Nu sitter jag och brudarna inne i stan, blev en sväng inom Mårtensons för att vänta in Elin som slutar nu elva. Är på min första drink och huset bjuder på desert! Nom nom


 

Tipsar!

Tänkte tipsa er lite om de produkter jag helst använder till ansiktet..
Mina två favoriter är :
 
Jojoba olja(kallpressad) är en olja som är som hudens sebeum. Jag använder jojoba olja för mina röda ytliga ställen i ansiktet och också då mina synliga ådror i ansiktet.. Detta blir då som en "läkande" kur och är väldigt bra för huden, den är bra för känslig hud och även för fet och oren hy, denna olja är då också extra bra eftersom den inte är gjord på en massa kemikalier utan är endast gjort på naturliga ingridienser. Så med denna olja har jag känt mig väldigt nöjd med och den har gjort stor skiljnad för min hud! 
 
Ricin olja är en bra rengörings olja, om man t.ex. har finnar eller orenheter i ansiktet, med den brukar jag köra OCM metoden. Man tar ricin oljan+en valfi olja(olivolja/rapsolja) och applicerar oljoan i ansiktet(massera gärna), ha det i ca en kvart  sedan ångar man ansiktet tills man känner att oljan är helt borta! Mycket viktigt att oljan är borta!! För om man slarvar med ångandet eller avtvätten så kan det resultera att du får mer finnar eller en väldigt torr hud.. Men om du gör det rätt kan jag lova er ett bebisrump lent ansikte! 
Ricin olja är även bra för stärkning utav håret och kan resultera tjockare och starkare hår!

Red fur


Efter en runda på stan med små shopping och lunch med tjejerna är jag nu hemma! 
Sitter nu med ansiktmask och ska snart fixa iårdning mig för kvällen, det blir nämnligen utgång!
Lill-lördag you know! 

Nu kommer det till det stora problemet, vad ska man ha på sig? Fick med mig en pälsvästen ovan hem idag, dock känner jag mig lite mesig och skraj att gå ut med päls, bara min jacka som har ynka päls på luvan är jag rädd att gå ut med. Är så skraj att någon ska komma fram och visa sig hatisk.. Orkar inte sådant.. Får se hur jag gör! Nu ska jag tagga för kvällen!

Sen lunch

Nu sitter jag med Hanna och Linnea på restaurang norre port och lunchar. Gotte!


 

Onsdag 2012-10-31

God Morgon!
 
Spenderade min natt hemma hos Hanna inatt igen, båda känner la sig lite ensamma och ynkliga? haha.. Vi åt precis frukost och ska börja göra iårdning oss och möta upp Linnea för en tripp till stan. Ska göra lite tråkiga ärenden sedan blir det små shopping och lunch i stan! Hoppas alla har en bra höstdag!

69 saker du vill veta om sex

Sitter hos Hanna nu och glor på 69 saker du vill veta om sex... Haha assåå det programet.. No comments!
Nu blir det film och naturgodis.. Aojao.
 
 

Find light in the beautiful sea. I choose to be happy.


Fyfan! Höll på att frysa ihjäl på vägen hem innan, vill bara tillbaka till värmen... 
 
Kom i varje fall hem för ett tag sedan och nu kom jag precis ut ur duschen, körde min lilla hemma spa idag istället. Ricin olja, jojoba olja & ansiktmask.. Japp! Nu är min hud fräsh! Nu väntar jag på att maten ska bli klar sedan blir det mys med Hanna & Rebecka ikväll! 

I want to be like water. I want to slip through fingers, but hold up a ship.

Tisdag 2012-10-30

God morgon!
Blev som sagt att jag spenderade min måndags kväll Linnea och Hanna, vi vart hemma hos Hanna och kollade på film, det blev en sen kväll så jag stannade över för natten. Tur det, när man vaknar upp här har Hanna gjort nybakade scones till en, nom nom! Nu sitter vi och äter frukost framför filmen the dictator. Treeeevlans!

If you treat me like an option, I'll leave you like a choice.



Blir ingen bio ikväll, så nu sitter jag här hemma uttråkad i väntan på att Hanna ska komma hem så jag får träffa den lilla loppan! Ikväll blir det istället film och mys med Hanna & Linnéa.. Funderar på att köpa hårfärg, känns dock lite riskabelt att färga håret hemma, har inte gjort det på ett bra tag.. Och sist vart det bara brunt så ingen skada skedd då men färgen jag är sugen på nu .. Hm.. Får se hur det blir!
 

Måndag 2012-10-29

Hej!!
 
Vaknade för en timma sedan, somnade inte förens tre inatt.. Lite drygt! 
Igår kom lisa hem till mig för en massa shabb och mys, vi hade vart taggade på krogsöndag under dagen men mot kvällen blev vi lite otaggade så det blev inget drickande. Dock tog vi bilen in för att kolla läget och träffa en killkompis, det vart trevligt.. Resten vart as segt och dött, jag som hört att det ska vara ös? hm... Aojao hade en trevlig kväll i varje fall!
 
Idag blir det smått plugg, ikväll blir det bio med Rebecka & Linda innan dess ska jag spendera min dag med hemma spa och plugg! Mys
 

.

 
 

In the end we only regret the chances we didn't take


Är så jävla sugen på en ny tattoo ... Imorgon blir det bokning för påfyllning av min pussmun och även ny tattoo! Måste även fixa håret, sligning av utväxt och klippning! Nom Nom

Söndag 2012-10-28

Hej Hopp!
 
Jag har verkligen sugit på att updatera men ska försöka köra på idag innan kvällens bravader! 
Spenderade min lördag hemma hos Andrea, det blev film, chips och mys hela kvällen så idag är man utvilad! Om en stund ska jag hem och fixa lite sedan festligheter med Lisa och förhoppningsvis Linnea! Nu ska jag in i duschen! Hörs sen! Pusss

Fredag 2012-10-26

I'm home!
Nu är jag hemma i kylan igen, lite smått tråkigt men ändå jäkligt skönt! Kom hem igår kväll, få blev det hem till min saknade Andreas direkt då han bjöd på fika sedan kom Linnea och hämtade upp mig så körde hon mig till Rebecka där jag har spenderat min natt. Har saknat alla sååå hemskt mycket!
Nu sitter jag och R på bussen in mot stan där jag ska spendera pengar på lite maskerad saker och skoj, ikväll blir det underbar med tjejerna! Nom nom..

Måndag 2012-10-22

Hej Sverige! Tänkte bara berätta det att.. Jag är kär, kär i ett land, jag vill inte hem!
Igår blev det lite Chill under dagen med tanke på det tråkiga vädret, så vi tog sov morgon och när vi väl vaknade upp runt tolv så hade det börjar klarna till! Det blev en liten runda på stan och sedan satte vi oss här i baren för några drinkar och sedan drog vi oss ut en stund.

Idag vart det riktigt kämpigt att ta sig upp kan jag lova! Klockan ringde halv åtta och jag trodde att jag skulle dö! Men det vart bara att kämpa sig upp för vi drog nämligen ut på jeep safari! Vi har vart uppe i bergen, i en moské eller vad det heter och även fått se de lite mer "fattigas" hem och hur de lever, safarin avslutades på något liknande badland. Nu ligger vi på hotell rummet och Martina sover som hon typ gjort hela veckan och jag, ja jag gör inget alls. Vill ut!! Hoppas ni alla har det bra! Det har jag!


 

Blir tårögd

Lördag 2012-10-20

Hej bloggen!
Vi har det bra här i Turkiet! Hoppas ni alla har det bra hemma i Sverige!
Igår efter allt slapp ute i solen gick vi ner till spat här nere på hotellet och fick först en helkropps skrubb och sedan helkropps massage, så otroligt skönt och uppfriskande! Efter det blev det lite små shopping i butikerna här nedanför och vi avslutade kvällen med några öl! Hade helt enkelt en as bra första dag här!
Idag har vi ägnat hela vår förmiddag i solen, vi får utnyttja detta nu eftersom det tråkigt nog ska regna här i någon dag.. Men men ! Nu ska vi äta lunch sedan blir det stranden. Pusss.


 

Fredag 2012-10-19

Hej alla!
Tänkte bara göra en snabb update så att ni vet att jag är i liv. Vi kom till hotellet runt tre tiden inatt, det blev direkt i säng och upp tidigt till frukosten idag. Vi har hunnit gå en liten runda och kolla in stranden och stan och lite så. Nu ligger vi i solen här på hotellet och njuter! Hoppas ni alla har det bra hemma i Sverige! Pusss


 

Bye Bye Sweden

Nu vart allt färdig packat och klart och jag vill bara åka nu, nu, nu!! Om en timma kör vi mot Halmstads flygplats och sedan blir det en timmas vänt för att få sätta sig på planet.. I'm so excited!!

Torsdag 2012-10-18

God Morgon/Eftermiddag!
 
Ligger fortfarande och slöar i sängen, borde igentligen checka så allt är med i resväskan och fixa iårdning lite i rummet så jag slipper komma hem till stök om en vecka! Åh herre min skapare! Är så nervös, flyga liksom.. Kan vara helt ärlig och skriva det med att detta är den första gången jag ska flyga! Ni förstår att jag är nervös? Men det ska nog gå skit bra! Inga krashar här inte... **Peppar, peppar, ta i trä!**

dumma jag

Hihuhehehe....
Jag suger på att få min smuts tvätt till tvätten ... Och jag har inte haft någon ork eller något tålamod för att tvätta, ringde upp Hampe och det blev en tripp till E-stop där jag köpte nya underkläder och sockor o så! He he he.. Aja nu ska det sista packas ner sedan föra över musik och sådant skojsigt! Hoppas alla har en bra kväll!! 

Studded bra


Blev glad när jag kom hem från mina små ärenden i stan då det låg ett paket från JFR (klagade ju liksom igår så kom det idag...) Blev i varje fall glad av att se att det ÄNTLIGEN hade kommit men när jag öppnar det, finns det bara EN.,,, EN JÄVLA BH I ... Blir så arg! Hade liksom beställt två stycken... Först är det tre månader försenat och när jag väl får det hem så är inte hela beställningen med... Går o dödar nu.. Hej då!

On my way to the city

Onsdag 2012-10-17

God Morgon!
Ligger i sängen med en kopp te, funderar på att orka mig upp och duscha.. Måste in till stan och växla pengar och så! Sen har min kära vän Sandra kommit hem efter en låååång period i Spanien så ska träffa henna lite med. Kommer bli så trevligt! Ja annars då? ... Nä, nu hoppar jag in i duschen! Pusss

LETS MAKEOUT, HAVE SEX, CUDDLE AND HAVE A DEEP TALK. THEN LETS HAVE SEX AGAIN, GO OUT TO EAT, THEN GO BACK HOME, WATCH A MOVIE AND HAVE SEX AGAIN.

I want to be with you tonight, tomorrow and today.. It can't happen now but it will some day.

Nu säger jag god natt! Sov så gott alla! Puss, Natti

JFR

Alltså jag blir så less... Beställde två studded bra från JFR för TRE(!) månader sedan.. Jag har mailat dem och försökt få fram min order hur många gånger som helst.. Tillslut glömde jag bort att jag ens beställt från dem och nu... Idag! Får jag mail från dom... Ja läs själva... Orkar inte, hahahaha! Ska aldrig mer beställa något där ifrån...
"att den i tid ska kunna nå dig" aojao.... In my ass!

.


Tänker inte göra något vettigt av denna kväll nu.... Har betalt lite beställningar och nu ligger jag i sängen med mina två favorit män, Ben&Jerry och lite apelsin framför awkward! Love it.

Tisdag 2012-10-16

Heeeeej Alla krya och glada!
 
Här ligger jag hemma i min ensamhet och väntar på bättre tider! Nej men försöker krya på mig i varje fall, jag har nog aldrig haft såhär tråkigt någonsin skulle jag tro.. Det är samtidigt väldans utmattande att vara sjuk? Men hoppas att två dagars vila ska göra mig lite bättre i varje fall! På torsdag åker jag & Martina som sagt!
.
Ja? I morse vart jag i tingrätten med klassen för att få se hur en rättegång går till.. Rätt intressant faktiskt, dock tragiskt hur mycket idioter det finns i denna värld.. Det ska ju vara Fred & kärlek i vårat land... he he he! Nu ska jag som har så tråkigt, ägna mig åt skolan lite till här hemma! Love life. Pusss på er alla glada!
If I was your panda I'll never let you go...
Kollade igenom lite gamla bilder... Hur bra hade inte jag passat som panda?....
Bilderna är tagna på Ronjas födelsedag.. Ååååh vill ha sommar nu! Skönt att få känna lite värme i en vecka igen..
 
Alltså jag vet att detta är ett lite random inlägg men jag har sååå tråkigt! Smäller av! 
Puss hej, tack för mig!

Måndag 2012-10-15

God Morgon!
Sovit gott? Det har då inte jag ... Har fått så dålig sömn pågrund av att förkylningen har blivit värre... Lite jobbigt, vill ju bli frisk tills på torsdag då jag och Martina åker till Alanya! 
Nog om gnällandet nu, hehe.. Idag blir det skola senare idag ska jag hämta ut våra biljetter, vart även tänkt att växla pengar men smarta jag har glömt min plånbok hos Linnea. Får ta det imorgon istället! Nu blir det te och knarka all medicin i huset! 
Urusla bilder från när jag och Emelie fixade oss till student festen i Onsdes.. Men har inga direkta andra roliga bilder, så här har ni!
 

Söndag 2012-10-14

Ju mer jag bevisar för mig själv att jag klarar av desto bättre mår jag i mitt inre...
 
Hej blogg readers! hehe så gay det låter...

Min helg har bestått av förkylning, mys med tjejerna och fix och trix i mitt rum! I fredes mådde jag som säms, så det fick bli mys kväll hos Linnea, sov även där så trots mitt halsont drog vi oss på ett actic pass, jag dog!!
Min lördag såg då ut så att vi som sagt vart på ett pass sedan åkte jag och hämtade en ny säng som jag beställt för några veckor sedan så efter det vart det bara hem och röja undan i rummet, ni ska veta hur mycket skit saker jag har, fattar inte vad allt kommer ifrån? Efter lite röj kom Linnea och hämtade mig, så blev det tjejkväll med taco mys! 
Idag har jag fixat klart allt, jag är lite chockad över att jag är såpass händig som jag vart idag... Vägrade be om hjälp så jag fick ut sofforna, min gamla säng och ja allt bröte själv... Fick till och med upp min nya säng på egen hand! Tio guld stjärnor till mig!!
Nu ligger jag med mitt natt besök här hemma och ska prov köra sängen.... Just kidding! Not a lesbian... Eller? huehuehue
Hej hej.. jag är sne!

Fredag 2012-10-12

God Morgon!
Ligger i min säng nerbäddad och mår bajs! Har vart små förkyld nu i någon dag men nu har det slått i helt, ont i kroppen/lederna, har halsont, kan knappt svälja... Hostar och snorar, orkar inte!! Men ska ta det lugnt i helgen och vila upp mig, vill ju inte vara sjuk när jag åker till alanya nästa vecka? Nej fy!! 
 
Nu blir det frukost och film!
 

I'm not going to give you a compliment just because you called yourself ugly... You're right, you're fucking ugly and will probably die alone...

So... kiss me like you wanna be loved

 

Anette & Marie's Hudvård

Mys dag! Vart som sagt på ansiktbehandling, så otroligt skönt! Dem gjorde djup rengöring och portömning, fick även ansikts massage, plockade bryn och några produkter med mig hem! Efter en timme på behandlingen mötte jag upp Rebecka igen så gick vi till torget där dem hade någon mysig marknad, all världens mat i olika stond, godis, kakor, klädstond.. Ja allt! Fick med mig en peruk och en dröm fångare hem, lyckades även hålla mig undan från alla sötsaker, stolt! Vid fem tiden gick vi inom telenor och fixade lite saker sedan tog vi bussen hem!

Nu ligger jag här hemma och skriver på ett arbete, ska äta lite sen sova tror jag! Är så otroligt trött! Praktik imorgon..


 

Bakis käk

Blev en vända hem för att byta om och fräscha till mig lite sen bar det av till stan igen. Sitter just nu o lunchar med Rebecka och Linda på blue thai om en kvart ska jag bege mig in till centrum på ansikts behandling.. Ska bli skönt så här dagen efter! Love it! Efter det ska jag göra lite ärenden här i stan med, så det blir full rulle idag.

Torsdag 2012-10-11

Goood morning!

Min kväll igår vart så jääävla grym!! Allt vart lite stressigt till en början men sen löste sig allt och jag tog mig ut till Emelie i vallås där vi fixade oss och förade. Vid tio tiden tog vi bussen in till stan då studentfesten drog igång! Efter det är mitt minne svagt med ja som sagt... Kvällen vart awesome!!!
Nu ligger jag och ronja hos Amanda och väntar på skjuts hem, hej hopp! Hörs sen!

The problem is...whenever we talk, I fall in love over and over again....

PW

Tog mig en pause från städandet och tog mig ut på en power walk! Riktigt skönt väder ute! Nu kom jag precis ut ur duschen och ska leta fram allt för kvällen! Fortsättningen av städningen får bli imorgon! 
 

Yves rocher

Vart precis nere i affärn och hämtade ut mitt paket från yves rocher! Längtat efter mina produkter! Fick hem lite loutions, smink och tabletter för hälsan och träningen. Gott mos!

Onsdag 2012-10-10

God Morgon!
 
Idag blir det ingen skola för min del.. Alla i min klass åker till stockholm, o varför inte jag följer med? naa... Någon annan gång! 
Jag vart uppe för en timma sedan och började röja lite i mitt rum, svin stia!! Känns som att det inte vart längesen alls jag städade.. Usch! Ska i varje fall fortsätta här sedan dra mig och hämta ut ett paket som har kommit! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda! 
Får bli repris på denn bild! Så härlig!!

Tisdag 2012-10-09

Hej på er!
 
Idag har jag haft en del att göra, just därför jag inte uppdaterat! Först vart det skola, vi hade vår första student tävling idag! Vart faktiskt riktigt kul, trots det trista vädret, men vi kom nog bra till i varje fall! Efter tävlingen gick jag och Ronja in på butteriks där jag testade den efterlängtade dräkten "sexig hatter" men självklart såg inte dräkten ut som på bilden.. Nej då! Det såg ut som en trasa, en trasa dem tyckte man skulle ha som klänning! Men det vart i sista minut o jag hade verkligen ingen aning om vad jag annars skulle vara så jag tog och köpte den och lite andra saker! Efter det och den sista lektionen tog jag bussen direkt hem till Andrea då jag började fixa med klänningen, så nu ser den någolunda nice ut! Ska bara fixa lite till imorgon så ska den nog gå att bära på första studentfesten! Happy times!
.
Nu ligger jag hemma och gör inget vettigt alls!
Före:
Tvingade på Ronja den efter att jag hade testat den för att se hur den såg ut...
Ingen favorit assååå... hehehe! Men det löste sig! Sorry ronja för bilden!
 
Efter:
Endast en sneakpeak... Men det får duga! Imorgon får ni se hela mig :*

Mys i oskarström

Nu är skolan slut och jag sitter i oskarström med Rebecka och myser. Alltid lika trevligt!

That awkward moment when you're about to hug someone extremely sexy and you hit the mirror...

Måndag 2012-10-08

God Mooorgon!
 
Nu är det Måndag igen, ny vecka och nytt att ta in och ja... Det är ny vecka helt enkelt!
Som vanligt börjar jag halv ett på Måndagar så hade lite sov morgon, kom precis ut ur duschen. Började dagen med ansiktsmask och tandblekning!! Fräääsht! 
Nu ska jag göra iårdning mig och fixa det sista innan skolan. Foto som första lektion sedan religion o sen efter skolan ska jag förmodligen fika eller äta något ute med min Fina Rebecka. Mys!
 

Laughing so hard, no noise coming out, so you sit there clapping like a retarded seal..

Nu börjar det märkas att jag är trött... Ligger i min ensamhet och skrattar åt allt och alla! Åh gud, jag är allt rolig ibland! Nej men nu säger jag god natt så hörs vi imorgon! Puss Puss, Natti Natt!
 

Could I interest you in some sex?

 

I'd pause my porn for you

Gotte & plugg

Nu har jag vart så duktig hela dagen så kände att jag förtjänade lite gotte! Nu tillbaks till arbetena... Kill Me!

I don't forgive people because i'm weak. I forgive them because i'm strong enough to know people make m i s t a k e s.

Söndag 2012-10-07

God Morgon!! 
 
Vaknade inte förens nu halv två.. Känns sådär.. Men efter endast tre timmar sömn igår vart jag helt död! 
Igår vart jag hemma hos mamma som sagt! Jag fick en sådan panik när mamma ringde runt två igår, då slog det mig att min lillebror fyllde år.. Så jag och Andrea tog bussen in till stan för att köpa presenter till honom på de tjugo minuter som fanns innan allt skulle stängas, jag är alltid ute i sista minut typ!.. Men jag hann och det blev en liten outfit till honom, en t-shirt, chinos och en huvtröja! (Han verkade nöjd i varje fall så det vart ju bra!!)
Efter den snabba "shoppingen" kom min systers man o hämtade mig så åkte vi till mor min. Det blev tårta, fika och firande senare mot kvällen gick vi en runda på stranden. Is kallt men så mysigt!! 
 
Vid nio fick jag skjuts från mamma hem till gabb, där vart det film och gotte tills jag deckade! Då Linus fick köra hem mig.. Somnade på direkten när jag kom hem och nu ligger jag här! ... Idag blir det plugg, love it! 
mmh... Hittade käk på stranden... Mumma

Happy birthday my lovely little brother

Är hemma hos mamma med mina syskon och myser. Vi har fikat och firat min yngsta lillebror Fredrik som fyller år idag! Han är redan elva år, det gör ont i hjärtat av tanken att han inte är min lilla bebis bror längre... Men grattis grattis grattis till busfisen! Love him so much!!

Lördag 2012-10-06

Nu är jag påmind än en gång, varför jag inte skulle ha druckit! Men jag hade en otroligt trevlig kväll igår!
Kvällen började hemma hos lilla Linnea med henne, Andrea, Anna och Martina. Vi shottade, tramsade runt och ba va! Runt ett tiden mötte vi upp killarna i Mange makers sen drog vi med dem en stund och sedan vidare ut! Vi vart inte ute så länge med tanke på Att tiden bara sprang iväg men festen fortsatte hos killarna. Jag och Andrea vart inte hemma förens sju tiden, somnade runt åtta, vaknade igen klockan elva och kunde inte somna om... Så typiskt!
Nu är det bakis häng här hos mini och jag har inga planer alls på att röra mig ur fläcken! Hare gött, haj!

Det vart fest inatt!

Ta hand om mig själv!

Efter lite träning är det ju alltid skönt o ta hand om kroppen till Max!
Har satt ricin olja i hår och ansikte, ricin oljan är nog ta mig fan det bästa som min hy har fått uppleva, tar verkligen bort all smuts! Man känner så ren och levande efter en kvart med det på! Så det är en produkt jag verkligen kan tipsa er om! Nu ska jag lägga mig i ett bad och slappna av!

Burn baby burn

Vart precis på gymmet och brände förhoppningsvis bort all spånstads mat jag har käkat! Min kropp är helt svag så det blev lite lätt träning idag, men bättre det än inget!


 

Hahaha, tror jag har muskler... 
Godaste energi drycken ever! Inget socker, ändast 4 kcal och ökar fett förbränningen under träning! Tror detta är min nya bästa vän!

Xlash


Se vad som kom med posten!! Xlasken som jag beställde för två dar sedan! Åh, älskar när det är snabb leverans! Nu återstår det att se om den funkar, men det tror jag nog! Har ju sett en stor skiljnad på Rebecka! Så nu ska mina fransar växa, har redan rätt långa men vad skadar det med längre? 
 
För er som inte vet!
Vad är Xlash ögonfransserum?
Xlash är ett serum framtagen för att göra dina ögonfransar naturligt längre och fylligare. Med hjälpa av Xlash kan du få längre och fylligare ögonfransar som håller över tiden. Fransarna får styrka med hjälp av naturliga ingridienser som finns i Xlash. 
.
Min Xlash beställde jag på xbeauty.se 
 

Fredag 2012-10-05

Äntligen helg! 
 
Har i största del haft en slappe vecka men det har nog vart den jobbigaste och utmattande vecka på länge! Nu är det helg och jag ska bara lägga energi på min familj och mina vänner! Fuck all the other shit! 
 
Vaknade i varje fall upp för en timma sedan, ska äta frukost nu och sedan iväg till gymmet med Linnea. Har inte tränat på en vecka nu så ska bli skönt att få kötta lite!! 
Några bilder från någon helg för någon vecka sedan! Woop Wooop

.Good Night

 

Never regret something that once made you smile

Motivet har aldrig matchat ramen

 
Vaken om natten och drömmer på dagen...

Imorgon är det fredag!

 

En prostituerad solnedgång där jag blickar ut...

Usch & Fy! Tycker verkligen inte om kylan, tycker verkligen inte om att det blir så mörkt så snabbt, tycker verkligen inte om att jag fortfarande sitter och väntar på att sommaren ska komma, tycker verkligen inte om att sommaren kom och stannade i ett dygn typ...
.
Kände för att vara lite gnällig på denna hemska kyla! Men ja! Hej!
 
Vart som sagt och fikade med Emelie innan, hade en så himla trevlig fika stund! Har saknat min fruga! 
Sitter nu hemma och funderar på om man ska ta och sova snart? Är så otroligt trött! 
Gillar min dåliga kamera... Mina tänder ser ju i varje fall vita ut!! Ska nog köra in tandblekningen i käften nu! ciao!!

Kanelbullens dag!

Sitter just nu på sista lektionen och hoppas på att tiden ska gå..Efter skolan blir det fika med min fruga Emelie! Ska bli så kul att få träffa henne igen! "Gooo fikans dag/kanelbullens dag" ..

Torsdag 2012-10-04

Spenderade min onsdags kväll med Andreas(gabb) vi vart ute och töntade oss i regnet, han tog även fram sina gamla maskerad masker som "inspiration" av mitt letande men jag kom inte så långt på det, o det slutade med att vi bara tramsade! Har alltid lika kul med min buse!
Trots att jag satte på tusentals larm till denna morgon slutade det med att jag försov mig och fick stressa som tusan imorse!! Men sitter i skolan och ja.. Ha en bra dag alla! Hey, go gay!!


 

Fortsättning följer......

Studentfest

Om en vecka är det första studentfesten, vi har som tema; film/kändis eller något sådant och jag har ingen aning om vad jag ska vara?!! Sitter och kollar inne på partykungen efter lite roliga maskeradkläder.. Åh besluts ångest! Jag och Andrea funderade på antingen att vi ska vara, svampbob & patrik eller mario & luigi men man vill ju samtidigt klä ut sig lite snyggt? .. Hm .. 
 

Onsdag 2012-10-03

God Afton!
.
Har ägnat hela min morgon/förmiddag åt plugg.. Blev så tröttsamt så jag kollade runt på lite olika hemsidor och nu har jag klickat hem lite olika produkter från Yves-Rocher.se funderar även starkt på att köpa mig Xlash, har haft tankarna på det förr men har inte redigt blivit av att jag köpt den. Men det sägs ju att den verkligen ska funka? Min vän har även börjat använda det nu och man ser stor skiljnad!! 
.
Aja, får bli en hemma dag med plugg idag i varje fall, imorgon blir det heldag i stan! Skolan sedan ska jag möta upp frugan som jag inte har träffat på hur länge som helst! Längtar!!
 

Sometimes there's so much beauty in the world I feel like I can't take it, like my heart's going to cave in..

Oh.. I'm a few minutes late to class? Please, stare at me like I just killed five people!

Tisdag 2012-10-02

Godmorgon!
Somnade inte förens runt två inatt och självklart vaknar jag inte upp av larmet imorse .. Det ledde till försovning och sedan missade jag även andra bussen som gick in till stan.. Good job!!

Men fick skjuts in och nu sitter jag här.. Blir frukost på Sandy's snart.. Svälter!


 

I calculate how much sleep I could get before going to bed.

Nu börjar klockan slå över till natt och jag ska sova! Skola imorgon som vanligt, sen blir det fika och planering med Rebecka.. Vi har lite planer för denna månaden, kommer nog bli rätt awesome! Vi hörs imorgon!
Puss & God Natt

Min hjärna är som tvätten i en torktummlare, snurrar runt och runt och runt som en tolvtummare...

ÅÅÅH JAG VET ATT NI ÄLSKAR ATT SE TUSEN BILDER PÅ MIG EN DAG SOM DENNA!!! PUSSSSS......har nog aldrig haft så här tråkigt i hela mitt liv.............................

October please be nice

Vilken regnig och trist dag det har vart! Har nog inte gjort något vettigt alls idag... Ligger i min ensamhet och lyssnar på elvis och har matkoma! That's how i roll.....

She's the devil in disguise

 
 

Cutest

 
 
 

Beauty

Måndag 2012-09-01

Vaknade utav ett samtal från ovanvåningen...
Samtalet löd "Jag har blivit magsjuk, spytt sedan fyra inatt... Snälla hämta jätte, jätte mycket vatten till mig!" Så det blev en uppstigning för min älskade syster och nu när jag äntligen lagt mig bekvämt igen, ska jag upp igen för att göra nudlar till sjuk majan.. Tror hon utnyttjar att jag är så otroligt snäll? ;)
.
Efter att ha tagit hand om henne lite blir det nog en runda till stan idag! 

 
 
 
 

.

RSS 2.0