Färgning & Klippning

Före...

Dun dun dun....

Efter...


Blev en liten förvandling.. Kort hår nu! Så skönt!

Onsdag 2012-05-30

Good Morning!!
På min lediga dag tog jag mig upp någolunda tidigt för att snart åka in till stan för klippning & färgning.. Hur det blir får ni se senare! Nu ska jag göra iårdning mig för sedan en tripp inom travet med Martina sedan staden! Pusss

Dreaming is not illegal... yet


Då har jag fått tag på några foton från den 15:de då vi vart och fotade inne på boom boom room innan jag och tjejerna gick modell för Jennifers grymma kollektion på drottning blanka.

Wanna show the world, but no one knows your name yet. Wonder when and where and how you're gonna make it.. You know you can if you get the chance.

Så skönt

Har verkligen vart helt slut den senaste veckan.. Så kunde inte rå för att sova i några timmar nu.. Inte så bra kanske? Men så skööönt!
Nu ska jag fortsätta med städningen som inte blev klar igår sedan skriva klart ett arbete i engelska B.. Fick en chans på mig att få G i hela kursen.. Han hade inte satt mina betyg ännu för att han tror på mig? En liten lättnad i varje fall! :)
Japp..  Älskar min dubbelhaka.....

Tisdag 2012-05-29

Buhu.. Ledsen idag!
Vädret bara sviker hela tiden.. Tår i ögat...Grrr.... Så deprimerande! .. Ska i varje fall sitta i skolan en liten stund sedan hem och lägga mig direkt.. Tänker sova tills sol & värme är här igen! Eller.. kanske inte... Men.. Har ingen att skriva om mer än att jag hatar kyla, regn osv. Så nu säger jag puss hej! 
Woop woop! Jag visade mina skills... Ännu kan jag allt! ehee...

Amen hallå eller....

Sitter i telefon med Andrea och dör typ... Varje gång jag loggat in på min hotmail har jag tyckt att något vart fel men har inte upptäckt det förens nu... Och vet ni vad problemet vart? Jo min profilbild... Trodde jag dog för en stund när jag såg den.. Någon idiot har vart inne och bytt till en halvnaken tjej som köttar upp röven och jaa... Dog typ.. Utav skratt! Vem är så dum?!! Alltså.. haha aja, nu blir det te att byta lösenord.. Idioter Pusss!

Ooopsi

Råkade somna....
Och fy vad jag är seg ännu.. Någon städ gud som vill komma ner hit och rädda mig?! 
Bjussar på några fler bilder från i fredes sålänge... Kösss!
Bilderna tagna från Ronjaaaa

Måndag 2012-05-28

Kämpade mig upp från sängen imorse för att komma i tid till skolan.. Men då?! Jo när vi väl kommer dit får vi reda på att vi inte behöver vara där.. Heh...
Fick med mig fin besök efter skolan i varje fall och nu åkte han precis så jag ska ta tummen ur röven nu och städa mitt rum... Skämdes nästan lite över hur det ser ut här hah det brukar ju liksom alltid vara jag som klagar på honom annars ju.....Aja på med gummi handskarna och fram med reningmedlet... Pusss
Jag & Amanda med stiliga Emil igår på balen.

Balen 2012

Hem kommen efter en dag på tylösand där de fina treorna gick in på röda mattan för balen.. Alltså det är sjukt så fina alla vart!! Blev nästan tårögd... Heheh.. Nej då! Tänk.. Om ett år är det jag som går där och jag sitter redan nu och kikar lite på balklänningar.. Hah!
Jaja.. Nog om det! Nu ska jag lägga mig i sängen för att glo några avsnitt utav desperate housewives sedan sova! Sista veckan med skola går vi nu in på! Såååå lycklig! Pusss

Jag och min fina! Så sjukt stilig!!! ♥

Söndag 2012-05-27

God Morgon!
Ligger och drar mig i min säng... Tänker lite på allt som hänt, fick höra ett och annat igår och ja jag försökte la skita i det men tillslut blev det för mycket! Men nu är jag på bättre humör i varje fall och ska nu göra mig iårdning för treornas bal. Ska bli kul att få se mina vänner på röda mattan! Åh!!!

Lördag 2012-05-26


En liten bildbomb från igår.. Har ett antal fler bilder men kanske inte är så roande o bara glo på dem?
I varje fall! Som ni vet kom jag hem väldans sent inatt så jag tog mig en långsovmorgon idag.. När jag vaknat vart det nästan bara direkt att klä på sig och åka in till stan. Där vart det crazy spring & Ronja gick modell för Amanda, kollade på henne sedan vart det lite mys i det härliga vädret, började dock regna så jag åkte hem. Nu är kvällen inplanerad och det blir oskarström för mig.. Ska hem till en vän det ska vara lite festligheter, funderar dock starkt på att skita i drickandet idag. Får se hur jag gör!

MASKINEN

Jag har stått och trängts, fått smällar från alla håll, min kropp är svag och öm, min röst är åt helvete, mina fötter ömmar och svullna.. Och jag har haft den bästa kvällen på länge!!! Fyfan vad underbar kväll!
Började kvällen med parkhäng med Ronja, Bella, Natha & hannah, lärde även känna nytt folk vi har spelat kubb och legat och haft det mys i solen. Vid 10 åkte vi bort till kåren där vi tog oss en varsin drink(vilket vart det ända jag drack! Körde på nyktert ikväll!!) Sen vid tolv stod alla och öste till maskinens spelning. Fyfaaaaan vad grymma dom är! Love, Love, Love!!
Nu är jag hemma och ska sova! Är helt död! Puss god natt♥
En bild från kåren..Imorgon blir det bildbomb!! Pusss

Fredag 2012-05-25

GOD MORGON FREDAG!
Wihooo! Ligger hemma och mår sämre än de senaste dagarna! Kanske inte vart så bra att ligga i solen igår trotts att jag kände mig lite bättre?!
Jada jada... Det ska inte få stoppa mig för att ha en awesome helg i varje fall! Ikväll är det ju maskinen!! Woop woop! Och imorgon är det crazy spring! Sen avslutas helgen med balen som alla treor på friskolorna går då(vill med!!! men nästa år så..)! Blir la ett bra avslut huh?! Nu ska jag i varje fall göra nytt te för mitt har blivit kallt.. Snyta mig och ja ba dega! uhuu.. Pusss pusss
Två bilder från igår.. Fina sommar!
Hade en riktigt bra dag igår! Som sagt vart det grillning, solning och mys! Det vart jag, Rebecka, Hanna & Linnéa hela dagen. Mina vänner gör mig så lycklig! Love♥

Sol & grille

Efter att ha legat och solat i någon timma så blir det nu grillmys!

Feel the sun in your soul

Nu är jag hemma men sticker strax iväg igen. Har en härlig dag framför mig! Pusss

Torsdag 2012-05-24

God Morgon Sötnosar!
Kämpade mig upp idag för att åka till skolan och få klart några arbeten. Mår fortfarande lite sådär men jag överlever! Tänkte bara sitta här i någon timma till sedan ska jag åka till Oskarström för att spendera hela dagen med mina fina tjejer. Vi ska sitta på klipporna/stenarna ute på höljen där det blir grillning, solning, fika och en massa mys! 

Sommar & Sol


Efter att ha legat en stund i solen har jag nu även städat iårdning på hela över våningen och ska in i duschen. Snart kommer min social hit då vi ska ha ett litet möte.

Gottar mig i solen

Fick bli en runda ner till affärn! Nu ligger jag i solen med plugg & gottigheter!

Onsdag 2012-05-23

Jag vart uppe med tuppen idag!
Trots att jag ligger hemma sjuk & gärna hade sovit tills jag blir frisk igen har jag vart vaken sedan halv åtta.. My gash! Men det är ju inte långt kvar i skolan och betygen sätts nästa vecka så har börjat dagen med att små skriva i lite arbeten! Nu ska jag bli klar med några arbeten sedan lägga mig lite i solen! Göttans!

Nu säger jag god natt

Nu ska jag, sjuklingen sova! Blir att stanna hemma imorgon för att vila upp mig lite! Måste ju bli bra till helgen! Mm.. Jaa.. Joo... Pusss God Natt!
Så här kasst mår jag just nu.. Tummen ner!..

New in

Eftersom min kamera inte vill med mig får ni denna dåliga bild(en titt på hur shortsen sitter) men klänningen och toppen jag även fick med mig hemfår bli bilder sparade från Gina tricots hemsida!
Denna skönheten blev min idag! Bär den på söndag då jag kollar på "friskolornas" bal!
Smått & gott jag fick med mig hem!

Taking a Bath


Njuter av ett varmt skönt bad!

Summer

Ja då har värmen äntligen kommit!
Har vart i stan hela dagen och shoppat, myst i solen, parkhäng med vänner och fikat lite! Väldigt härligt, dock lite jobbigt..Har kämpat mig igenom stan för är sjuk och min kropp har inte velat med mig redigt idag, imed att det är så varmt ute strejkar nu min kropp! Men jag har fått en del gjort. Några få nya plagg till garderoben och en present köpt till bästavän som snart fyller år och ja bara varit! Nu ligger jag hemma och tycker synd om mig själv, har gjort te och ska knarka tabletter och nässpray även snart tappa upp ett bad och se om kroppen vill med mig mer efteråt! Så typiskt att bli sjuk nu alltså... När sommaren är här o allt!
Teater i parken..
Mmmhhh...

Tisdag 2012-05-22

God Morgon!
Eller aa ..god & god? Min morgon har vart annat än god mot mig! Vaknar upp med lungorna uppe i halsen(vart nära på att hosta upp dem vilken sekund som helst)Plus att jag försov mig, sedan skulle jag då ta bussen nu för en halv timma sedan men ja då kollade jag fel osv osv.. Nu ska jag ut i värmen på en promenad ner till affärn sen in till skolan! Vi hade tur med vädret i varje fall! Så lite glad ska jag ju vara! Hah pusss

En ros- Du är mitt allt. Fem rosor- Jag gör vad som helst för dig. Sju rosor- Jag älskar dig!


Ibland kan jag allt vara lite gullig! Gav 1 bukett av rosor till Hampus som vart uppdelad i tre "buketter" som har tre olika betydelser!
-
Jaa.. I varje fall! Jag har haft en toppen dag! Först vart det endast tre timmars skola sedan glass och mys i solen med Amanda & Ronja. Efter skolan åkte jag hem, Hampus kom hit och fick sin lilla "överraskning" och så umgicks vi lite.. Efter någon timma här tillsammans körde han mig till Rebecka då vi två och Hanna tog oss en runda i oskarström. Nu ligger jag hemma och ska strax sova! Pusss


Jag tycker att jag är söt i varje fall! .......


Promenad genom stan.... Hanna lite skakis när hon tar bild?

Shower


Kom precis hem.. Blev lite stressigt nu.. Ska försöka hinna med bussen om 40 minuter och ska hinna duscha och fixa lite innan jag beger mig av igen! Haha fick sånt damp på mitt hår innan, för att det är så flötigt och äckligt så slängde sjalen över huvudet! Men men ska duscha nu sen te oskarström om man får komma för karl.. Pusss

Måndag 2012-05-21

3 år...
Idag är det tre år sedan jag träffade the love of my life och eftersom jag slutat skolan nu ska jag gå och fixa en sak sedan åka en snabbis till oskarström! Får bara hoppas på att bitterfittan är på bättre humör idag! Uppdate senare om vad jag gjort! Pusss

I don't want to end my life with a fairytale story. I want to end it right by your side.....






Jag har sagt det tusen gånger förr och säger det igen... Jag är så ledsen över vad jag gjort

Nu ska jag sova och hoppas på att morgon dagen har mer positivt att komma med än denna! Pusss God natt!

Tänker inte röra en fena

Blev inget med städningen... OBS!... Blev en runda till oskarström med Tini för glass och mys i solen! Nu ligger jag i sängen och tänker inte röra en fena, kroppen är helt slut! Nu blir det mys med mig och hon där Elisabeth!

Söndag 2012-05-20

Att jag aldrig får någon sömn!... Somnade runt fem-halv sex inatt och vaknade upp halv elva igen och har vart vaken sedan dess. Känner mig som en zombie!
Hanna åkte precis hem från mig efter en mys förmiddag så nu ska jag göra något vettigt.. Kanske ta tummen ur röven och städa mitt rum som nu mera ser ut som en ungkarls lägenhet! Vidrigt!

Du är det ända jag behöver i mitt liv...

Jag vill inte leva en sekund till utan dig vid min sida.. Det jag gjort är hemskt men jag försöker... Jag försöker verkligen! Jag vill få allt bra igen, jag vill årdna upp allt igen...Hade velat ge dig jorden, hela himlen, stjärnor och solen. Snälla tro mig. Jag hade gett mig själ till dig! Du är det bästa som har hänt mig! Jag sabbade det men försöker bygga upp allt igen, är du redo att bygga upp oss tillsammans med mig? Jag gör vad som helst, För jag älskar dig! Jag ger dig mitt liv !

In mot stan

Nu åker jag in till stan för något glas och vänta in min underbara barndomsvän och gratta henne! Nu säger jag Pusss hej tack för mig!

Hjärtat sitter utan på.. Slår inte som det brukar slå

Jag försöker göra allt bra men vad jag än gör verkar det inte löna sig.. Jag ger snart upp för om personen nu inte är redo att kämpa med mig varför ska jag då kämpa för något som inte verkar hända...

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå..Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år för ljus att nå. Så djupa sår. Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om men jag vänder om än en gång. Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt..Allting börjar om, Jag kan börja om, Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig när allting börjar om..Jag har gått så långt, nästan blivit van historien upprepar sig och slutar alltid likadant. Sidan som går vidare har någon redan rivit av så jag griper tag i vita blad. Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett.. Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt, Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Lördag 2012-05-19

God Morgon!
Vaknade för någon timma sedan men äsch.. Säger god morgon nu i varje fall!..
-
Tycker lite synd om Andrea, jag vaknade upp först en gång och då vart det ingen vid min sida, somnade om och vaknade upp igen efter en stund och då hade Andrea lagt sig vid mina fötter... Haha OBS! Tager jag all plats?! På tal om sömn o så... Tror jag har fått en ny fobi... Igår när jag skulle ta på mig mina converse kände jag något vid mina tår och då får jag panik så jag tar av mig skon och då ser vi en gigantisk bagge!! alltså den vart lika stor som mitt lång finger typ... Så ja i varje fall! Jag vart skakis hela vägen hem till Andrea, jag kunde inte sluta tänka på den.. Nu till det sjukaste! Jag drömde att den jagade mig i sömnen och när jag vaknade upp i ett ryck vart jag sedan säker på att den vart kvar i min tröja... *tår i ögat* heheheh... Jaaaa kände att jag skulle dela med mig utav min härliga skräck från igår... Men antar att jag ska sluta skriva nu? Hm... Undra om ni ens läst till denna sista mening...

Livrädd

Nu säger vi god natt!


Efter en kväll hos mig med Hanna Linnéa & Rebecka åkte jag och Andrea nu hem till henne! he he.. Vi vågade inte sova själva hos mig så vi två åkte hem till henne för att sova här istället... Mys! Nu säger vi god natt i varje fall! Pusss

Keep calm it's almost summer

Efter en runda i stan med Ronja & hennes pojk med glass i det fina vädret ligger jag nu hemma hos Andrea och längtar ihjäl till vårat sista sommarlov! Det kommer bli det bästa!
Nu ska jag fixa mig lite sen åker jag och mini hem till mig för ett glas vin eller två och myser! 

Fredag 2012-05-18

Woop Woop! It's friday friday friday.....
-
Jag har sugit på att blogga nu ett tag men what to do?! Har inte något speciellt att skriva mer än att det är så jäkla härligt att vara ledig och att få ha hela huset för mig själv! Dock blir det nog tomt när Ronja åker hem.. Får la bara tvinga hit någon annan ? Mm aa jo..
Igår Satt jag Ronja och två vänner till oss här, lite titt på tv:n och även något avsnitt utav darkwin duck! Haha kommer ni ihåg den tecknade serien från när man vart liten?! Så jävla braa!! Aja det vart de vi roade oss med igår i varje fall.. Nu ska jag in i duschen och sedan vila lite hade jag tänkt! Pusss

Torsdag 2012-05-17

Hälsar Hej Till Långhelg!
Men får man någon sovmorgon? Eller över huvud taget sova? nää... Halv fem i natt vaknade jag upp av att Ronja & Johan målade mig i fejset! Satte mig då ett litet tag med dem medans de spelade sen gick jag o la mig igen.. Vaknade upp igen bara efter någon få timmas sömn! Har fått redig frukost i mig åtminstånde och ska strax hem! Ikväll är är man ensam hemma så ska försöka tvinga hem tjejerna te mig! Mys!

Natta inlägg

Endast för att jag blir påmind!
Har inte gjort något speciellt idag, åkte hem till Ronja direkt efter skolan och sedan dess har vi bara tagit det lugnt! 
Sitter hemma hos Ronja med hennes pojk, syster och två vänner till. Jag är väldans trött så funderar på att gå upp o lägga mig men känns lite drygt att sova nu när alla sitter här nere.. Ändå vill jag upp till andra sidan och spendera min natt hos personen jag älskar.. men ... Lär få sitta här en stund till, tills dem åkt och jag kan sova. Huehue! Nu ska jag försöka vara lite social och inte somna! Pusss hej tack för mig!

Onsdag 2012-05-16

Godmorgon!
Vart inte något vid datorn igår så kunde tyvärr inte uppdatera om min roliga dag! Igår gick jag modell på drottning blanka för Jennifers nya kollektion. Det vart tre visningar så vi hade fullt upp hela dagen.. Det vart så sjukt kul & vi bar så sjukt snygga kläder!
-
Nu är man i varje fall tillbaka till det vanliga.. Sitter i skolan och har roligt! Howdie Haoow!
Vi vart även och tog bilder på Boom Boom Room. Tog bara några få bilder med min egna kamera men det är dem bilderna jag kan bjuda på just nu.. Rediga bilder från showen kommer inom kort!
boomboomroom..
Innan showen på DB..


Söt bästavän..♥

Måndag 2012-05-14

Blev två timmars lektion i skolan idag sedan slutade vi. Så skönt! Det blev lite solning och en runda på stan med Ronja innan hemfärden. Nu ligger jag och goser i min onepiece och ska ta lite ricin i håret och kolla de sista avsnitten utav new girl- Säsong 1. Är så seg idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Suck! Lite smått & gott för tillfället. Nu ska jag lata mig! Pusss
Ge mig sommar!
Gud så trött jag är på detta dystra vädret nu alltså(vädret som gör mig seg?)... Vill ha sommar!
OBS! Ser ut som ett päron..Men det gör inget... Pusss

Sleep time

Nu har mannen i mitt liv åkt hem och jag ska krypa ner i sängen och sova! Pusss..  God Natt♥

Betti Spagetti...

Gaash så utmattad jag är i kroppen nu! Gick som sagt hela vägen till O-ström och sedan en runda där! Nu är jag äntligen hemma så jag får vila fötterna! Känner mig som betti spagetti... Haha!
Snart får jag förmodligen ett litet besök utav "hemlig" person, hahah! Pusss...

Söndag 2012-05-13

Blev en liten sovmorgon idag! Men något sänghäng blir det inte! Ska ta och gå till oskarström sen möta upp Rebecka och då går vi röda spåret i oskarström! Göttans! Nu beger jag mig, Hörs sen! Pusss

Me & New Girl ... In Bed

Blir en lugn kväll ikväll igen! Det blir jag & New girl hela kvällen, älskar serien! Känner igen mig lite i Jess... He he he! Nej nu ska jag glo ett par avsnitt till sen sova! Säger God Natt redan nu! Pusss 
Huehue... Illröd i fejset efter solariet idag.. Söt som få! Med tusentals ärr i fejset osv.. Pusss

Lördag 2012-05-12

Döds trött!
Ligger hemma i sängen efter en fartfylld morgon.. Eller snarare sagt jobbig! hah.. Somnade hemma hos min vän Rebecka igår efter en lugn och skön kväll. Vi satte klockan på halv tio för att vi hade planer på att hinna med att sola och så under förmiddagen idag. Det slutade med att vi missade första bussen, fick gå upp till andra sidan för att ta den andre men då vart den fast pågrund utav en bilolycka så den skulle bli en halv timma försenad så då tog vi inseativet att handla lite snabbt och ta 316 istället men nej då kör 400 förbi oss.... Suck! Men vi kom in till stan i varje fall och fick stressa oss igen där med för att hinna med bussen hem. Nu ska jag hoppa in i duschen & fräsha till mig och sedan se vad kvällen har att erbjuda!
Bror & jag på min födelsedag!
Kärlek♥

Fredag 2012-05-11

God Morgon!
Idag lovar jag er att de inte blir några sega tråkiga kärleks inlägg igen.. Vart bara lite förvirrad osv.. Men nu ska jag klara detta och allt ska bli bra.. Hehe!
Vaknade i vajre fall upp för en timma sedan. Ligger nu och kollar på New Girl, började kolla på det igår & jag döör så bra det är hahaha så jävla rolig serie! Sov med Ricin olja inatt så den borde jag kanske ta och skölja ur strax.. Ska även försöka få i mig något att äta, fick inte i mig något igår så min kropp känns så svag nu. 

Maybe it's not to late



Feels like the walls are closing in...Once again it's time to face it and be strong! I wanna do the right thing now, I know it's up to me some how..I've lost my way.. So I'll take a stand even though it's complicated. If I can. I wanna change the way I've made it, I gotta do the right thing now because I know it's up to me some how..I'll find my way, I'm gonna find the strength to be the one who holds it all together.Show you that I'm sorry..I know that we can make it better! I never meant to let you down.. I've got to try to turn it all around and figure out how to fix this! I know there's a way so I promise I'm gonna clean up this mess I made. Maybe It's not to late..

Torsdag 2012-05-10

God Morgon/Middag?
Blev inte så lång tid i skolan idag... Har inte fått någon sömn inatt pågrund av olika anledningar.. Så tog bussen vid halv elva, åkte hem till Rebecka med lite fika så där satt vi en stund och pratade. Kände att jag verkligen behövde prata av mig och hon är verkligen förstående så det är skönt!
Nu sitter jag hemma och ska lägga mig och dö lite.. Är svag i hela kroppen..Det känns som att jag dör inombords...
Vid varje vaket andetag saknar jag dig. I varje tanke finns du med mig. En saknad har fyllt mitt hjärta som aldrig kunnat fyllas. Ett djup i mitt hjärta kan inte hitta rätt väg. Jag är så ledsen för allt... Du vet vem du är min älskade.

Even on my weakest days I get a little bit stronger...Just a little bit stronger

put back all the pieces and made me home
I was living in the past,
now I'm never looking back
Feel the beat again, stronger than before,
I'm gonna give you my heart until it beats no more.


Would you like a cup of coffee?


Jag döööör! Hahahahah......
Detta roar jag mig med nu den sista tiden i skolan.. Valde att sätta mig på ett utav resurspassen.. Dumt val!

Onsdag 2012-05-09

Har haft de sista nationella proven i Engelska nu och jag kan ju bara hälsa hej till mitt fina IG som jag kommer få... *tår i ögat*
-
Sitter nu på sista lektionen och jobbar om astronomi, läser delvis om planeter och om stjärnor, vad de har för betydelser och då något jag tycker är väldigt intressant- Horoskåp! Har alltid tyckt att stärntecken och horoskåp har vart intressant så för en gångs skull jobbar vi om något roligt.. Läste nyss lite om oxen(mitt stjärntecken) och tyckte att oxens "bra" & "mindre bra" sidor passade en del in på mig.. sen att de är mycket neggativt får man bara ta.. haha

Oxens bra egenskaper

Tillgiven och lugn 
Skicklig i affärer 
Tålmodig och pålitlig 
Är sensuell och sexig 
Varmhjärtad 
Ställer alltid upp 
Generös

Oxens mindre bra egenskaper

Maktälskande 
Är svartsjuk och vill äga sin partner 
Kan vara en tråkmåns 
Envis och orubblig i åsikter 
Njutningslysten och girig 
Lättjefull och bekväm 
Kan bli fruktansvärt arg


Säger god natt nu...





Vart ute innan idag och tog lite bilder med kalle, Jasse & Martina. Blev en liten biltur överallt och ingenstans! Efter det mötte jag upp min kära vän Gabb som jag inte träffat på år och dar!

Nu ligger jag hemma med Tini och kollar på film. Ska sätta lite ricinolja i håret nu, köpte hem en flaska igår för att testa på och se om det vill funka på mitt hår. Säger god natt nu och lovar en bättre uppdate imorgon! Pusss

Tisdag 2012-05-08

God Dag! Har inget vettigt att skriva.. Sitter i skolan och gör då inte något vettigt.. Dör lite tack vare min humor.. Tack för mig, hörs sen! Kösss
Passar lite in på mig kanske?! hahah...

PEACE AND LOVE 2012

Nu är biljetten köpt till peace and love festivalen i sommar & jag är så sjuuukt glad! Taggaaaaa! hehehe nu ska jag sova, imorgon får jag dra mig till skolan! En God Natt önskar En glad Elisabeth er alla!

Jag just nu.. Blek och ofräsh.. Muuums!

Harry's

Efter en runda på stan och även ett besök på banken sitter jag nu med Andrea inne på Harry's och väntar på våran mat. Gotte time!
image description
Bästavän♥

Mys på stan med bästavän

Nu åker jag in till stan! Ciaoo

Måndag 2012-05-07

Good Morning!
Vaknade åtta, skrev lite arbeten och tog mig beslutet att sova lite till så nu är jag vaken och ska fixa iårdning mig för om någon timma åker jag in och möter Andrea för en runda i stan! Ska även inom banken och se om jag hinner/orkar att dra ett pass på gymmet idag. Vi får se hur det bli! :)
Jag & min Sköna böna förra veckan. Puss på dig!

Söndag 2012-05-06

Jahopp.. Då vart man 18 på hel tid då.. eller iallafall i ett år.. Heheheh!
Igår festade vi till det lite, jag körde typ på nyktert dock. Drack en del men kände typ inte av något? Men bra är la det? Hade iallafall en bra kväll med fina vänner och annat trevligt folk!
Nu ligger jag hemma och har bara för en liten stund sedan vinkat av mitt natt sällskap som också är den finaste personen i världen! Nu hungrar jag till döds, jag hade kunnat döda för en maxburgare ... Mmmh mums!!
image description
image description
Dem ända bilderna från igår typ...
Jag och min älskade Andrea!

My Birthday

Min dag började bra! Åkte till stan med mami, fick ett par jeffrey campell skor sedan bjöd hon på middag. Vi åkte även inom pappas grav en snabbis och kollade till där.. Åh gud vad jag önskade att han vart här med mig nu! Älskade pappa♥
-
Sitter nu hemma med Andrea, jag fixar naglarna och ska fixa oss för ikväll kör vi våran första utgång! Wihooo!.. Hehe.

Lördag 2012-05-05

18 ÅR!!

Jag är uppe med tuppen känner jag och ska fräsha till mig lite för snart kommer mor min och hämtar mig, då ska vi till stan och jag ska få välja ut vad jag vill ha i present! *Leer* Hehe vi har lite speciellt när det gäller presenter till mig, jag har alltid vart sån(speciellt när jag vart liten) att när det gäller mellan mig och mamma får jag panik om jag inte vet vad jag ska få i present, jag har fått sån panik någon gång att jag började gråta och ville inte öppna det hon gav mig för jag visste att jag inte hade valt ut det själv................ Hahahaha.... Men det är mycket bättre för mig nu, har växt upp nu vettni haha!! Lovar!.. Mamma hade bara dålig fantasi i år så hon erbjöd att hämta upp mig nu för att sedan kolla efter saker jag vill ha! Så nu ska jag göra iårdning mig så återkommer jag om vad jag har fått! Pusss

Kämpa Slita Svettas

Fyfan vad jag köttade på passet idag! Jag och Hanna tog oss ork till affrodans så nu är vi utkörda och glada! Kom precis ut från duschen och sitter nu med Ronja hos henne och kollar på revange! Spenderar min natt här igen. Mys! 

image description
Jag efter passet... Solbränd och utmattad... Ser ut som en räka! .. Fyfasen! Bjuder på denna.. Hehe

Torsdag 2012-05-03

Gud så härligt väder! Har legat ute och solat hela dagen! Tog en liten pause men ska strax ut och lägga mig igen, hoppas man har fått lite färg idag. Om en timma ska jag ut med hunden på en långrunda, eller aa- någolunda iallafall sedan blir det att- kämpa, slita, svettas på friskis & svettis med Hanna. Fint Fint!

Sleep tight

Det har vart en dag full av ärenden. Efter skolan gav jag mig till banken för att fixa lite där sen efter bar det vidare till polis stationen med Ronja och sen mot stan för att kolla efter en sak. När vi vart klara i stan åkte jag med Ronja hem, vi har vart ute och gått och spenderat tid i solen, nu ska vi sova! .. Puss God Natt

Jag & Ronja i Måndes..

Lunch

Det blev lunch inne på Peking idag med Finaste Ronja, fick henne o bjuda som en liten födelsedagsmiddag. Fint fint! Nu är man full o go i magen, blir en promenad på stan för lite fotografering till ett arbete nu. 

Onsdag 2012-05-02


Började dagen med en feel good dryck på espressos uteservering i solen med min lovely friend Ronja. Nu sitter vi på lektion och har sååååå kul! Pusss

Fina dag

Efter en hel dag med vänner och solsken ligger jag nu i sängen nyduschad och fräsh med ansiktsmask på, när den är avsköljd ska jag krypa ner och sova. Hoppas på att man orkar upp till skolan imorgon, fick ju knappt någon sömn inatt.. äsh.. Klart jag klarar skolan! Nu säger jag god natt i varje fall! Pusss på er! 

Tisdag 2012-05-01

Ligger i sängen ännu efter att inte kommit i säng förens halv fem i morse och inte somnat förens runt 6-halv 7 tiden...Kvällen vart super, Jag, Amanda, Ronja, Hanna & Rebecka tog oss till Söndrum där vi vart på hemmafest. Det vart små drygt i början men sedan kom alla igång och det blev sjukt kul! Dock kanske detta blir min sista fylla, för vad jag än gör visas det bli fel.. Även när jag är nykter dock........ Så förövrigt kanske jag inte borde finnas till alls....... Men förutom att jag insett att jag kanske aldrig får tillbaka det jag älskar mest i mitt liv och en trist avslutning på min natt hade jag väldans trevligt! Hoppas ni andra också hade det! Pusss♥
Lite bilder från kvällen.- Dålig kvallé ..... Sorry!

.

RSS 2.0