Söndag 2011-07-31

Kommit hem nu efter heldag i stan. Hampus sov hos mig inatt, vi gick upp vid 12 tiden och sen blev det stress och rabalder på mig eftersom bussarna inte går ofta alls på söndagar så skulle vi hinna med 13.22 bussen in.. kännde hur jobbig jag var där ett tag. Men vi hann iallafall till bussen sen åkte vi till eurostop för att Hampus skulle byta ut en tröja och ville shoppa lite extra, det är nog första gången min pojkvän ber mig följa med till stan för att få shoppa! Sötnos !

Efter någon timma där tog vi bussen till stan och jag gick och mötte upp mamma och mina bröder så tog vi en fika i parken och hade det trevligt! Nu sitter jag hemma och svettas ihjäl, strax åker vi ner till Gabb och är sociala med honom och Anders. Ta ett glas vin eller två?

Lördag 2011-07-30

Ligger i sängen och använder Martinas dator, min har naturligtvis gått sönder .. Snart ska jag la fixa iårdning mig för ikväll sätter jag och tjejerna/killarna oss hos hanna och grillar och lite mys. Efter att fått mat i magen ska vi nog till Lelle och festa till det lite. Är inte speciellt taggad men det kommer la till lite sen?

Då var det klart!

Jag och Linnéa åkte in till stan innan då jag fick mina arbets pappren inlämnade, skönt att ha det gjort! Nu sitter vi hemma hos mig och försöker dra hit lite sällskap till oss. Om man ska ta ett dopp i poolen under tiden man väntar ? Eller man kanske fryser ihjäl då? Yeah yeah det märker vi!

Torsdag 2011-07-28

Gooodmorgon!! Sovit gott? Det gjorde jag! Med Martina brevid mig inatt kan det ju inte vara annat än bra, haha!! Ligger i soffan alldeless död. Har bara sovit få timmar på hela veckan och äta kan jag inte heller, så fort jag äter eller dricker får jag halsbränna *snyft* Fy jag har nog aldrig stört mig så mycket på något så här mycket som på halsbränna!

Igår blev det ynka två inlägg, men jag var lite upptagen. Jag åkte ju in till stan för att fixa en sak sen så gick jag hem till min syster(hon bor ca 15 min från centrum så det är ju helt perfekt!) där min mamma också var så vi satt och pratade om allt möjligt och så självklart busade jag med min super underbara systerdotter! Min ögonsten♥
Efter någon timma där körde Helena(syster min) mig hem då jag packade väskan och gick hem till Hanna. Vi skulle fota lite, vi alla brudar-Hanna, Jag, Linnéa och Rebecka. Men istället tog vi bussen in till stan och satte oss på bulls och åt gott och bara hade det almänt bra! Jag var hemma vid halv tolv kanske? Då jag möttes utav min Tini på trappen och sen kom Gabb och David hit. Så halva natten satt vi här tills Tini somnade och sen när jag med vart trött fick dem gå hem. Men en riktigt bra dag hade jag! Love life♥

Nu ska jag göra iårdning mig lite sen gå ner och få min "lönelapp" underskriven, sen blir det antagligen att jag åker in till stan för en fika med mamma och lämna lönelappen såklart!

Nu åker jag in till stan


Onsdag 2011-07-27

Godmorgon Godmorgon! Ligger o gosar med lillekatten i Martinas säng, saknar henne!! Tänkte att det skulle vara skönt att vi skulle vara ifrån varandra en vecka.. Men icke! Så idag är det lyckans dag för hon åker hem hit idag! hihihi..

Nu hade jag tänkt o hoppa in i duschen och fixa mig lite för vid två tiden åker jag in till stan för ett litet ärende. Känns lite dumt o flänga där när det för en gångs skull är sol ute, man vill ju kunna ligga och flyta runt i poolen! Men men om man måste så måste man!

Tomt hus.

Mötte upp gabb innan idag då han var så snäll o köpte cigg till mig sen pratade vi en stund och det ledde till att han följde med mig hem och blev min lilla städerska! haha nej men han var så snäll och hjälpte mig att städa eftersom tjejerna bara drog idag och lämnade allt stök till mig!
Jag ligger nu i sängen och tänker försöka sova. Inatt är jag ensam i huset, är livrädd! Ligger o skakar och sådant typ .. Nej då! Men jag var verkligen rädd innan, men nu har jag intalat mig själv att inget kommer hända.. Men bara för att jag tänker så, så kommer något att hända! hm... Aja god natt! Vi hörs la mer inatt om jag nu inte lyckas somna! Natti Natt

Nu känns det att jag knappt sovit något inatt..

Okej! Nu känner jag mig helt död, men jag vill inte sova för då vet jag att jag inte kommer vakna förens mycket senare och jag är inte så sugen att vända på dygnen nu.. Ska försöka få tag på Hampus och se om han kan göra mig sällskap en liten stund här hemma. Det är ju lite små drygt att sitta här ensam och åka någon stans orkar jag verkligen inte!

Tisdag 2011-07-26

Efter att Hanna och Linnéa väckt mig och sedan åkt hem har jag inte vågat gå och lägga mig för att sova igen.. Dem åkte hem vid halv 12  så jag har la bara fått 4 och en halv timmas sömn? Men jag överlever! :) Ligger just nu i vadagsrummet och gosar med bebisen. Jag tror inte riktigt att jag får sitta vid datorn för honom, han lägger sig på min mage och gosar, så om jag inte gosar med han under 5 sekunder kollar han på mig och sen lägger sig på min dator... Svartsjuk unge?

Ja..Då sover alla i huset så det är la dags för mig med!

Nu har Jessi åkt till jobbet och alla i huset sover.. Så det är la dags för mig med att krypa ner i sängen! Känner mig inte ett dugg trött men det är la för att jag är "övertrött"? Kommer nog sova för jävligt gott iallafall!

Dagen med tjejerna har varit awesome! Vi har lagat mat, köpt hem en massa gott-chips, ostbågar och flera liter cola. Sen har vi kollat på film hela natten lång, mys! Men nu går jag och lägger mig, Natti.

Drive in!




Linnea fick innan för sig att katten skulle få promenixa på hennes rygg.. Istället la sig Elviz på hennes rygg och efter att ha legat där 1 min blev han nyfiken och toh en liten utflyckt till Linnéas egna drive in... Haha ja där luktar det la gott?

Klockan är alldeles för mycket och jag o Ronja sitter vakna och kollar på Rio! Hanna, Lelle och Jessi ligger och sover här med.. Men det är väll bäst att hålla sig vaken iallafall en halv timma till så att man kan väcka Jessica som ska upp och jobba så att hon inte försover sig idag igen.. Sen får det allt vara dags för sängen, för min del!

I väntan på mat...

Väntar på att Hanna och Lelle ska komma snart så ska vi köra igång med matlagningen. Nu klockan nio äter vi middag ? Jaaa så ska det vara, leva på mackor under dagen och sedan käka redig mat på kvällen! Det är ju aldrig fel.. Dem sover här inatt också, mys! :*

Måndag 2011-07-25

Kul att vakna och sen se att klockan är mycket mer än vad den skulle vart när jag skulle ha gått upp.. Jag satte klockan på 11 för att jag skulle hinna duscha och fixa iårdning mig för att sedan åka in till stan med Hanna, Rebecka och Linnéa. Men så blev det inte för jag vaknade en timma efter där och var inte klar med duschen förens en halvtimma innan bussen gick så jag stannade hemma. Nu sitter jag och hade tänkt att gå ner och handla lite, Ronja har somnat om i soffan så jag tänkte låta henne sova lite till och sen dra med henne till affären så att man får lite mat i kylen iallafall... Jobbigt att vara ensam hemma!

Häng med tjejerna

Sitter hemma hos mig med Ronja, Jessi och Sandra. Nördar oss vi datorerna och tv:n, jag har lust att dra ut och springa... Men i detta vädret är det ju knappt så lockande.. Vad gör man då? Sitter sitter, äter, sitter sitter och ja blir fet? Jaaja nu ska jag vara lite social med tösernaa.

Kass mobilbild.. men men :$

Fika med tjejerna

Nu åker jag in till stan och sätter mig på ett fik med Ronja, Jessi och Jasse.. Mys !

Söndag 2011-07-24

Gått och dött?
Aaa typ! Nej jag klart att jag lever ! Jag kom precis hem från Hampus och tänkte att jag skulle köra igång med bloggandet nu igen innan jag drar mig iväg in till stan för ett fik med tjejerna. Dem följer antagligen med mig hem efter åt, det hoppas jag iallafall! Hela huset är tomt och här sitter jag ensam i trista åled här där det regnar och hela familjen Lövqvist är och njuter i solen på Öland. Men solen kommer väll antagligen hit snart med får man hoppas!

Ja lite små rörig text men nu ska jag iallafall fixa iårdning mig! Först en liten bild på den super fina presenten jag fick när jag slutade jobbet i fredes!

Tack finisar!

Tisdag 2011-07-20

Heeeii!! Visst är det kul att städa? Kom kom så kan ni fan få städa mitt rum....
Ja som ni kanske förstår så springer jag rund i rummet och försöker städa, eller kanske inte just nu.. Fastnade lite vid datorn men har iallafall fått undan alla kläder från golv och alla möbler,
Fy fasen jag trodde då inte att jag ägde så många plagg.
Jag ska snabba på med städningen nu iallafall så att jag blir klar så att jag sedan kan sova, är så jäkla trött. Skönt att man bara har två dagar kvar på jobbet då så att man har några veckor ledigt nu innan skolan börjar! Men kommer nog sakna alla sköna människor där, men vem vet jag kanske kommer tillbaka ;)

Mys dag med Bästavännen

Har haft en mys dag med Bästavännen! Först var det jobb när timmarna gått och jag slutade möttes jag och Andrea upp på bussen och hon åkte med mig hem till kära Åled. Vi har glott på Lost hela kvällen typ och bara haft det mysigt. Nu ska jag mysa ännu mer fast med min kära säng! Så nu säger jag god natt och slänger in en massor med onödiga mobilbilder från närmsta veckan...

Lördags eftermiddags mys med pojkvännen och Martina. 9/7-11


 Tini ♥

Hahaha! Åwh.. Förlåt Hampus men du ser ut som ett päron på denna bilden... Haha Älskar dig!

Söndag 10/7-11


Fredag 15/7-11






Dåliga bilder jag vet... Men fotografen var la full jävlig...

Måndag 2011-07-18

Sitter här med det sista att avklara innan jobb-frukosten och är redo sen att dra iväg till jobbet. Känner på mig att bara för att detta är sista veckan så kommer tiden gå jätte segt.. Det gör den redan nu, så vad ska jag göra mer innan bussen går? Inte skriva här iallafall för har inte så mycket att skriva så ciaaaoo! Hörs senare idag :)

Burlesque

Har legat och myst med Tini i min säng och kollat på Burlesque, en riktigt bra film må jag säga! Nu är det lite för sent tycker jag så jag ska krypa ner och sova, jobb imorgon ju.. Men jag ser fram emot denna veckan för när alla jobbpass är slut för denna veckan har jag sommarlov igen! Härligt Härligt. Så nu säger jag god natt och hoppas på att veckan går fort, Natti.

Skies are crying, I am watching..Catching teardrops In my hands..


Nu kommer snart min skjuts och så då bär det av till stan i detta regnväder..!

Söndag 2011-07-17

Go'eftermiddag!

Ligger och slöar i sängen och ber till gudarna att det ska sluta regna! Åker in mot stan senare för att träffa mina fina småbröder and my mom, men först blir det frukost och duschen och fixelifix här hemma innan jag drar mig in dit.

Men innan det ska jag skriva lite om min helg, eftersom jag är så dålig på att uppdatera under helgerna..
Min fredags kväll tillbringades i oskarström i ett hus som mina kompisar passade, så där vart det ös till sen natt. Jag följde då med Hampus hem och sov där. Lördagen tog jag det bara lugnt , var hos Hampe en stund sen skulle han och en vän in till stan för att glo fotbollen så ja jag åkte hem och stannade också hemma hela dagen/kvällen så det vart en lugn dag igår. Jag och Lill Lövqvist var ensamma hemma så kvällen tillbringades framför tv:n där vi hade lost maraton. Myys!

Fredag 2011-07-15

Fredag igen! Och ikväll kör vi på förfullt! Kan ju behövas nu efter denna veckan.. Nu ska jag Duscha till mig och vänta på att mina nya kläder kommer(Beställde kläder för en vecka sedan nu från nelly.) med stefan hem nu då. Sen börja fixa mig och tagga till ordentligt! ;)

Grymt tråkigt väder..

Ligger ner bäddad i sängen och har precis vilat lite. Somnade till i kanske en halv timma sen vaknade jag av att jag darrade, Det är så himla kallt och regnigt och dant här, usch hatar det! Men det finns ju iallafall en fördel med regnet under tiden jag jobbar.. För om det hade varit fint väder hade jag vetat att nästan alla mina vänner hade varit på stranden eller furran, ja iallafall gjort något kul i det fina vädret medans jag vart tvungen o gå o svettas runt överallt på jobbet. Men nu när det regnar kan jag tänka mig att det inte är så många som gör något direkt speciellt, haha! Nu ska jag ta något och äta och krypa ner i sängen igen och glo på 90210. Puss

Torsdag 2011-07-14

God Morgon ! Sovit gott? Det har jag för en gångs skull denna veckan. Hinner inte skriva så mycket mer än tyå hej då igen ? Ska göra iårdning mig det sista och springa upp och kika vem det var som kom hem nu och sedan åka till jobbet- Bara 7 jobb dagar kvar! Yeeeey.. Aja shingeling, hörs sen.

Haha! Ja det är ju lite dött med bilder här på bloggen så ..

Onsdag 2011-07-13

Dålig uppdatering... Igen! Men innan och efter jobbet är ju inte bloggen det första man tänker på.. För det är sängen! Konstigt nog är jag så dålig på att gå och lägga mig i tid, hm..

Igår vart det ju jobb då och min Fina vän Linnéa fyllde år så efter jobbet vart det bara en stund jag var hemma sen gick hon och mötte upp mig sedan gick vi hem till henne där vi åt gott och hade det trevligt! Jag hoppas du hade en bra dag igår, Love you!

Idag var det jobb sen hem och så sov jag bort hela den "lediga" tiden.. Jag skulle ha städat, det ser ut som ett BOMB-nedslag här inne.. Jag får la ta och skaffa ork till städningen imorgon istället helt enkelt! Just nu ligger jag i sängen(som vanligt) och är nyduschad och ska nu göra mig redo för sängen och Sova. Så här säger jag la God Natt nu ? Natti .

En dag som denna..

Vilken trevlig dag det har varit en dag som denna! Först- Lida med att gå upp tidigt! Sen jobbet som alltid går så snabbt tycker jag så det känns inte alls som att man är där länge, högst 2h ? - (Gött är det iallafall när det går så fort! ) När jag hade slutat åkte jag hem snabbt,, bytte om och fixade mig lite sen åkte jag in till stan, mötte upp Hampus och bytte ut byxorna han fick av mig i födelsedags present.. Haha köpte för liten stårlek så det var ju klart att det skulle bytas.. :$ När det var klart kollade vi runt lite, men det var inte länge vi gick i affärer för dem skulle stängas och jag skulle på Modell-mötet..Och tur var då det! Hampus skämmer ut en sååå när man går i affärer! Haha... ♥

Efter mötet satte jag och Maja oss på donken och åt lite, eller jag åt.. (fine maten!!) Vi snackade och lite så, vi hade också en del att prata om för vi har inte träffats .. PÅ ÅR känns det som :/ Men det var trevligt iallafall! Och den fina tjejen var så snäll att hon körde mig hem för bussen jag skulle få ta hem gick inte för ens efter tio och då hade jag hoppat av bussen precis när det blev sånt redigt "storm" regn.... Så jag bugar och bockar Maja!! Tack så mycket fina du . Nu ligger jag hemma i sängen och är redo för att sova! God Natt

Måndag 2011-07-11

God Morgon! Pigga och glada? Hm.. Nää, alla sover la fortfarande ? Men jag är iallafall uppe och ska fixa och trixa och sedan dansa iväg till Jobbet.. Känner att jag är en aning för trött, har inte fått alls mycket sömn inatt. Jag somnade vid elva sen vaknade jag igen klockan tre och låg då vaken till kanske fem minuter innan min klocka ringde.. Så lite sömn, jaa.. Nu sitter jag iallafall och smaskar i mig macka och dricker en hederlig och underbar PowerKing och smider planer med Gabb som också är vaken.. Endast för att hjälpa en vän vi smider planer! .. Ssh.. Hemlisar :)

En ny arbetsvecka..

Nu ska jag sova och imorgon när jag vaknar upp börjar en ny arbetsvecka.. God Natt!

Fact: The more you talk about that person to others, the more you fall in love with that person.




Jag älskar dig ♥

Söndag 2011-07-10

Ligger i sängen invirad i handuken efter ett långt skönt bad, orkar inte klä på mig, mår lite smått kasst.. Är det normalt att baksmällan brukar komma dagen efter men inte förens mot eftermiddagen-kvällen där? De senaste gångerna/dagarna efter fester så har jag alltid kännt "Jaaaa! Inte bakis, så skönt.." men sen mot kvällen kommer min baksmälla.. Förvirrande...

Detta är första inlägget på hela helgen nu.. Men jag har väll inte så mycket o skriva ? I fredas jobbade jag sen en sväng hem, packade ner drickan och åkte hem till Pontus drack där och hade trevligt. Igår/Lördes tog jag det lugnt på förmiddagen sen på eftermiddagen åkte jag och Tini in till stan, mötte upp Hampe och så gick vi och fikade på Espresso House- En Frapino som vanligt där! Sen åkte vi la kanske hem runt 6 tiden ? Då jag Fixade till mig sen åkte jag och Linnéa till poppe för lite festande och sen kom hanna och ja alla.. Har haft en trevlig helg iallafall! Hoppas ni andra har haft det med! :) Och nu.. BILDBOMB!-Lördag..












Pusskalas?




'

Nu går jag och lägger mig och hoppas på att mitt humör i morgon dagen kommer vara bättre en denna kväll.. Natti!

Smile, so the tears won't fall..Lagh, like you don't hurt at all..

Känner mig ensam.. Hatar sånt här! Jag har en sån dag idag då jag känner mig tom känner mig ensam och hjälplös... Behöver känna kärlek från dem jag älskar, Känna att någon älskar mig! Jag behöver känna mig trygg! ÄLSKA MIG! Åh.. Jag känner själv hur gnällig jag är, hur jobbig och tjatig jag är hur lätt sur jag blir och hur lätt ledsen jag blir av minsta lilla.. Jag hatar sådana här "perioder" eller snarare sagt dagar.. Jag kan ba få så ibland, Humör svägningar? Depression? Saknad? Jobbigt är det iallafall och jag känner bara att jag vill trycka ner huvudet under marken, försvinna lite för ett tag.. Bläh!

Torsdag 2011-07-07

Sitter i soffan med Lill Lövqvist och kollar på barnkanalen.. Super trevligt! Sitter också och väntar på att Hampus ska ringa, haha kommer nog inte ske så får la ringa o vara jobbig istället..

Idag har jag jobbat, som hela veckan :) Imorgon är det helg så det ska bli skönt! Hoppas på att något riktigt kul händer då med... Behöver det !

Onsdag 2011-07-06

Ett STORT Grattis till min älskade pojkvän som fyller 18! 
Du är bäst Hampus♥ Jag älskar dig..

Ligger hemma i sängen och väntar på att Hampe ska höra av sig när han slutat.. Sen blir det ju antagligen att jag åker hem till honom, måste ju självklart träffa min födelsepojk!? Nu ska jag fixa lite, hörs sen!

Sov så gott alla..

Imorgon blir det till att gå upp tidigt igen efter jobbet ska jag hem direkt och fixa mig och lite andra saker sen bär det av till min kärlek för att gratta honom.. Han fyller 18 år!!(hm..Lite avis..)  
Mer om det imorgon haha :) Nu ska jag dejta sängen! Natti!

Älskade Per-Mobil- Gamla Bettan

Vart nyss ute en sväng i minis trädgård med gamla Bettan.. Nu sitter vi inne igen och käkar Minis misslyckade kladdkaka.




Tisdag 2011-07-05

God Dagens! Har jobbat idag sen kom Andrea och mötte upp mig sen gick vi hem till henne så nu sitter vi här  hemma hos Andrea och segar, funderar på att ta nästa buss hem om jag nu orkar.. Vi har gjort av med alla våra krafter genom damp stunderna vi haft idag...

Hahaha! åååh...... Detta är nog de ända barntillåtna bilderna tror jag ?







Tyckte att dessa två sista bilderna är en gnutta söta :$

Dör utav värmen här ju..

Har precis plockat undan all tvätt som legat o smutsat på mitt golv och vikt rentvätten och lagt in det i garderåben.. Och bäddat rent min säng så det kommer bli underbart att få lägga mig o sova där efter duschen känner mig la lite extra fräsh då ? Kanske kanske...!! Nu ska jag först säga hej då till en utav våra kise bebisar som åker till ett annat hem idag innan duschen.. Puss på nosen!

Första arbetsdagen avklarad..

Ligger i min säng.. Vet ni hur skönt de är eller?! Lite skumt att under tiden jag jobbade kände jag mig inte alls trött men sen när jag ser mitt hus när jag går hem då blev jag trött direkt typ.. Jobbigt! Hehe aja det var en ganska lugn dag och tiden gick väldigt snabbt så det är skönt. Jag har precis ätit och nu lagt mig i sängen för att kolla några avsnitt utav 90210 eller kanske sätta på en film. Myys!..

Jag just nu...

Måndag 2011-07-04

God Morgon! Gick upp halv och nu är jag klar för jobb, Känns skönt att jag redan är klar vet jag att jag kan ha en halv timmas mer sömn imorgon-börja gå upp klockan 6 ist..
Det är en sak jag inte har gjort ännu, ätit frukost.. Så det måste jag gå och göra nu!

Söndag 2011-07-03

God kväll alla! Haha :) Ligger i sängen och ska strax sova, jag är svin trött och jag måste få sömn inatt för imorgon börjar jobbandet och inatt(Lördag till Söndags natt..) somnade jag och Hampe nog inte förens 4 halv 5 någon gång? Så jag känner mig väldigt seg idag..

Juste! Igår vart jag ju på Liseberg.. Och jag säger då det! Det är så roligt att vara där, att få vara med sina vänner på en plats man gillar. Ja, igår var det en riktigt bra dag! Vi åkte ju som sagt vid ett tiden till Gbg och där stannade vi till klockan elva. Vi åkte nästan allt känns det som men ändå känner jag att jag missade en massa.. Blev lite depp när jag inte hann åka Kanonen och den nya karusellen "Atmosfear" det var ju så lång kö på allt nästan så hann inte med dem två... Men jag överlever iaf :) Efter Liseberg och en lång/jobbig tid i bussen hem fick jag tillslut träffa min efterlängtade pojkvän! Sov där och så idag har vi bara tagit det lugnt- Myyst♥ Nu vet ni lite om min gårdag och nu måste jag sova! Natti

Tog knappt några foton igår.. Men här är några iaf..

Hanna, Jasse Och Andrea.


Lördag 2011-07-02

God morgon! Sovit gott? Det har jag verkligen gjort!! Vaknade för en timma sedan av att Andrea kom hit, vi fixar oss och lite så för om ca en timma åker vi iväg till Liseberg. Kommer blir fett nice! :)

Igår var jag i Stan hela dagen så blev inget bloggande. Jag och Ronja handlade lite och kollade runt i affärer, senare kom Jasse, Hanna och Linnéa in till stan, då gick vi bort till Bulls och satte oss på uteserveringen för att få i oss lite mat.. Vi satt och väntade på våran mat i en timma dock, vilket Sög! Men det var värt väntan må jag säga :) Och med trevligt folk går ju tiden alltid fortare också.. Efter att vi käkat åkte jag och Ronja hem till mig där vi la oss i soffan och kollade på film. Mys!! Hoppas på att ha en lika trevlig dag idag, om inte bättre. ;) Puss



Fredag 2011-07-01

Första Juli! Och jag säger bara God eftermiddag och snabbt ett hej då.. Jag ska in till stan med Ronja om knappt en timma och hinner knappt skriva här har ganska brottom med att göra mig klart så jag uppdaterar senare! :)

.

RSS 2.0