Onsdag 2011-08-31

Sitter hemma hos min man i väntan på att han ska komma hem. När han nu kommer ska vi ner i kära byn här i oskarström och äta pizza, vart ett tag sedan nu så det ska bli för jävla gott! Gottat mig tillräckligt igentligen, igår vart den en lilla menyn på mc donalds och idag tog jag och mamma och åt lunch på peking, gottans!!

Idag har det vart skolan som vanligt och jag har även haft tid till att köpa lite nytt till garderåben, blev ett par för jävla snygga skor och ett par jeans. Finns så mycket mer jag hade velat köpa men det väntar jag tills Göteborg på lördag. Ja det blir ju denna helgen jag och Amanda åker dit istället eftersom min lön nu vart försenad en vecka. Så snällaa gud låt det vara fint väder nu på lördag!

Tisdag 2011-08-30

God Morgon!
-
Vaknar upp till ännu ett tråkigt väder och ja självklart vill jag bara ligga kvar i sängen och stanna där tills dagens slut! Gå i Ide kanske?
Sitter just nu med te i handen= min frukost.. Magen känns tom men jag får ändå inte i mig något, jag har börjar må sämre och sämre nu när jag äter på morgonen.. (onödig "fakta") Nu har jag lite brottom med att hitta något att ha på mig och fixa håret osv! Så vi hörs senare- Puss

We Have A Rainy Monday


Det räcker inte med att det har regnat sig igenom hela sommaren utan det ska fortsätta nu med.. Eftersom det inte finns något att göra i detta vädret la jag mig i ett bad där regnet faktiskt gör det ännu mer avkopplande att bada, ljudet och allt! Nu ska jag kolla några avsnitt av 90210, vart ett tag sen nu. Sen ska jag sova!

Göra lite nytta här hemma..

Är hemma nu efter en seg dag i skolan, sitter nu och varjerar mellan att sy och sitta vid datorn.. Haha jag syr?! Sitter och små flinar lite åt mig själv.. Men min fina klänning som jag bara har använt en gång har lossnat i banden så de måste på igen! När det är fixat ska jag fortsätta att vara duktig och städa lite. När jag ändå slutat så tidigt idag får jag ju göra någon nytta?

Puppies..

Slutar skolan om drygt en halv timma, vill gå nu.. Vi gör ingenting nödvändigt ändå, jag menar det är ju inte så att vi har något att ta upp i 120 jävla minuter? Två timmars mentortid, kul..

Under tiden kollar jag runt lite och jag vill ha en hund, vi har ju redan hur mycket djur som helst men jag menar.. Två helt störda hundar, haha nej de är söta o så men ibland vill man slå ihjäl dem så därför vill jag ha en egen. Nää.. Fy vad hemsk jag är, vi säger så här- Jag älskar lilla pepsi och bamse sålänge de är tysta men en egen liten valp som jag kan älska, en av människans bästa vän!
Sockersöta! Jag vill bara äta upp dem !! Se så goa


How cute?

Måndag 2011-08-29

God morgon..nya vecka!

Nu är det en ny vecka och den kommer bestå av skolgång, plugg och plugg! En del shopping också får man hoppas på, lönen har fortfarande inte kommit in and I'm going crazy! Så det är något jag måste kolla upp idag!
Nu ska jag ta min frukost och möta Ronja..
-See you later!

FACT:

The more you talk about that person to others, the more you Fall In Love with that person.


Börjar faktiskt bli lite rädd..

När det åskar och blixtrar lite bryr jag mig inte så men när blixtrarna kommer hela tiden och när man ser dem så klart vill jag bara bort.. Är riktigt rädd nu..

Saturday Night



Jag älskar dig så min prins!








Några bilder från igår. Tack alla för en trevlig kväll !

Söndag 2011-08-28

Good Evening!

-
Ja det blev la en aning fartfull natt igår, dock lär ju inte den här dagen bli lika fart fylld.. Mår lite smått illa och huvudet har börjat värka smått. Så idag blir det att bara ta det lugnt, ska skriva klart en massa skoluppgifter och sen bara ta hand om mig själv! Behövs..



-Om en stund kommer bilderna upp från igår med, försökte här nu men det vill inte ladda.. Antar att det är mitt internet som inte vill med mig som vanligt..-

Ännu en fartfull kväll på G´

Ändrade planer för ikväll efter som jag blivit dissad av pojkvännen igen så blir det antagligen en vända till oskarström ikväll ändå, träffa trevligt folk, ta en kall och så!
Nu kom jag precis ur duschen och ska börja fixa iårdning mig lite och sen bär det av vidare!

Pictures From Yesterday

Bildbomb från malmö!







Jag älskar er tjejer!


Vi träffade också på hel sköna skåningar!


Maskinen spelade..

Bob-Undan för Pundan!

Han följde med oss hem för natten..
-Bilder tagna av Amanda-

Lördag 2011-08-27

Godmorgon Godmorgon!

Är hemma hos Amandas pappa med tjejerna, vi vaknade för en liten stund sedan och äter nu frukost. Snart beger jag mig ut i spö regnet för att möta upp en vän på en cigg och typ prata om går dagen och sånt trevligt..

Ja.. Gårdagen- Det var hel stört! Fölket där var ju helt störda! Det flög fimpar och ölflaskor runt om i prubliken, tål inte sånt.. Dels att Amanda fick ett öl glas i huvudet när vi stod i prubliken och när Maskinen hade börjat spela fick vi skynda oss ut annars hade vi tre nog legat ihjäl trampade där. Men bortsätt från allt det där var det en sjukt grym kväll!

Då är man redo för kvällen som kommer..




Kassa bilder.. Men så här ser jag ut ikväll :)

Sperlings Pizzeria





Slutade 12 idag, härligt! Nu sitter jag, Amanda och Ronja och käkar pizza och dunkar Maskinen! Efter denna goda måltid börjar vi göra iårdning oss sen kör vi!!

Fredag 2011-08-26

God Morgon!



Börjar dagen med Chris Browns sjukt underbara röst då va.. Nu ska jag äta och börja fixa mig. Hoppas på en snabb dag så att man kommer iväg till Malmö tidigt eftersom vi nu ska ta tåget hem redan vid elva..

Färdigt dansat nu och hopp in i duschen...

Har dansat runt i klackarna och sjungt mig igenom packningen nu, är så grymt taggad på fest och dansande så det är inte sant! Nu har jag fått ner det allt som jag behöver vad jag tror iallafall! Nu ska jag duscha och sen hoppa ner i sängen och sova!


Torsdag 2011-08-25

En vecka utan att blogga... Men inget speciellt med det? Jag har inte gjort något särskillt, varit i skolan och sen vidare hem och tagit det lugnt.

-

Nu håller jag på och väljer ut kläder till helgen som jag måste packa ner. Imorgon efter skolan drar vi direkt hem till Amandas pappas hus där vi fixar oss och sen ska vi ta tåget till Malmö. Så det blir ju då Malmö festivalen, hoppas på en vild natt! Maskinen och den svenska björnstammen ska också spela så det lär ju bli grymt!
Under natten mellan fredag och lördag tar vi tåget hem till Halmstad igen och tidigt på lördags morgonen ska jag och Amanda ta tåget till Gbg där det blir heldags shopping. Lär bli en awesome helg!

Torsdag 2011-08-18

Första Skoldagen Avklarad!
Det var inte så hemskt i skolan faktiskt, men det kommer la snart? Det vart ju trots allt bara första dagen.. Jo.. Snart kommer de, inte bara att skolan är jobbig utan folket med! Jag har så jävla lätt för att störa mig på folk! Inte en så bra egenskap kanske, men men...

Nu ligger jag och degar ska laga mat och sen fortsätta mitt letande efter en kamera och lite sånt smaskigt hehe! :)

Nu sticker jag


Nu åker jag till Oskarström för att träffa bästavännen. Trevlans!


Dagens: Jeans- Vila. Linne- Gina Tricot. Sjal- (Vet ej vart den är från) Felicias. Till detta.. Vita Converse..

Ändrade planer

Det blir inget med stan idag heller, bra det kanske? Kommer ju dö typ av att gå där och får inte lönen förens nästa vecka.. Så istället åker jag till oskarström för att umgås lite med Bästa Andrea.
Jag som stressade så med att duscha och allt haha(kunde ju trillat o dött?) men nu är det lugna puckar så jag ska sätta mig och ta en god frukost/lunch- Brunch? Och sen fortsätta att göra i årdning mig, åker mot oskarström halv fyra- Mys!

Onsdag 2011-08-17

God Morgon!
'
Vaknade för en timma sedan, skönt att sova ut nu sista dagen. Jag börjar ju skolan imorgon *suck* men det lättar lite när alla vännerna skriver att de börjar idag delvis på fb och så haha!!

Nu under en timma har mitt internet inte funkat så jag har legat och lekt med camen.. Mahaha :))

Men nu måste jag skynda mig, jag ska antagligen åka in till stan om en timma och jag ligger kvar o slöar i sängen.. Måste duscha och hinna med allt! Så Bye

Tisdag 2011-08-16

Sen uppdatering!
Hej & Hå! Nu är vi äntligen klara! Buren är färdig målad och rensad och grejer så den är fräsch igen. Jag skulle ha åkt in till stan men så blev det inte, vi vart tvugna att städa köket. Men nu är vi klara och jag måste duscha, sen så ska jag skrubba bort min färg *snyft* jag har börjar fjälla som fan på axlarna och i ansiktet osv.. Så efter denna duschen spolas min färg ner i avloppet...

Rabarbas!


Louise har gjort rabarbe paj så jag har gottat mig redigt med det!
Imorgon blir det upp någolunda tidigt och försöka hinna klart med buren sen ska jag hinna in till stan med, lovat Andrea att kolla runt lite. Senare blire nog fiske, kommer bli en skoj dag.. Eller? Nu ska jag sova.. Natti

Målat kanin buren

Nu har jag varit ute i ett par timmar och hjälpt Louise med att måla vår kanin bur. Det behövs verkligen, den har börjat tappa färg och den ser bara allt mer sleten ut och nu när Tequila är ensam efter Murres död(R.I.P Murre!) så ska hon ju få det mesta! Åwh.. Så puttignuttig jag är/låter.. Imorgon hoppas vi på att den blir klar iallafall.
Nu ska jag slå mig ner i soffan och gotta mig med chips, cola och film!

Måndag 2011-08-15

God Dagens!

Idag har jag ännu inte gjort ett skit.. Låg nog i badet i två timmar innan och bara tänkte, sen har jag legat och vilat. Och nu har jag äntligen lyckats sno till mig en dator här i huset(min är fortfarande sönder :(( ) så här kommer jag la fortsätta ligga och bara nörda mig.. Om jag inte orkar resa på arslet och sen åka till oskarström för att träffa min Älskling Andrea.

James Morrison- Broken Strings

Ligger i soffan, tar det lugnt och kollar på tv som jag gjort hela dagen.. Börjar bli en latis varning på mig nu! Tv:n eller Datorn är det som gäller typ.. Icke bra!

Men jag har haft en mysig dag, jag och Martina låg i hennes säng och mös och lyssnade igenom gamla låtar som typ bubbles och britney. Sånt man alltid lyssnade på när man vart liten. Sen lyssnade vi också på minnesvärda låtar, en av mina favoriter var/är James Morrison och Nelly Furtados låt - Broken strings.

Söndag 2011-08-14

Söndag!
Då vare söndag! Och det är också den 14:de vilket innebär att jag börjar skolan om 4 dagar.. It sucks!
Bortsett från att jag ska städa lite så ska jag idag bara ta det lugnt. Behöver vila lite med tanke på att jag inte blivit bättre med förkylningen och den vill jag ha bort till skolans start.. Så då hade jag nu tänkt att börja min dag med en go roste macka och honungs-vatten.

tralalalaaa

Början av denna kväll sög praktiskt taget, jag var så seg o trött!  Men sen när drickan var fixad och allt blivit som man ville, DÅ JÄVLAR! haha nej men det blev en bra kväll trotts allt! Nu är jag hemma och har varit det ett tag så det är la dags för sängen! puss och nattii♥

Kariiiiin körde på för fulla muggar ikväll alltså!!

Orkar jag med festande ikväll igen?

Min kära Linnea hade tänkt att ha en liten hemma fest med allt trevligt folk och självklart har jag tänkt att dra dit. Men frågan är om jag orkar.. Har fortfarande inte sovit! Jag hade iallafall tänkt att dra dit och vara där en stund, om jag blir för trött kan jag ju bara gå hem och dricka hade jag inte tänkt att göra ikväll heller(man kan ha kul utan alkohol i kroppen!!) så jag lär ju inte bli så mycket tröttare då om jag inte dricker så jag klarar nog mig...

Nu är frågan bara
- Vad ska jag ha på mig ikväll?
- Hur ska jag ha mitt hår?
Det tar jag reda på nu så ciaaoo!

En dålig bild på mig igår.. Ignorera min gigantiska hand..

Lördag 2011-08-13

God Morgon! God Dag! God Kväll!

Igår var vi i oskarström som sagt, sen med sista bussen(2.18) åkte jag, Martina och några fler hem till en i här i Åled. Killarna fortsatte dricka och själv låg jag och glodde på film hela natten, -rolig jag är på efterfest va?!
Tillslut var klockan "morgon" och då gick alla och la sig men jag har då inte sovit någonting.. Om jag är trött eller?! Men får skylla mig själv, sen är det ju bra med på sätt och vis.. För hade jag somnat där runt 8 hade jag inte vaknat upp förens sent idag och jag har inte så stor lust att sova bort min dag.. Haha, ja rörig text men jaja lite om min gårdag/natt osv..

Oskarström ikväll

Väntar på att duschen ska bli ledig så att jag kan få ta mig en dusch så att man sedan kan få något att göra, typ- fixa mig inför ikväll! Jag och Martina ska sedan hem till Andrea sen drar vi förmodligen upp till en vän för lite festande med ligan! Kommer bli trevlans.

Lång runda



Jag och min kära bror var nyss ute på en långrunda med pepsi. För en gångs skull är det riktigt härligt väder men jag skulle tro att det bli regn ikväll igen..Men jag bönar och ber om att solen ska hålla sig uppe och att vi ska slippa regnet nu denna sista helgen. Jag menar.. Hallå?! det får inte regna nu när vi börjar skolan på torsdag, jag vill hinna med allt de roliga ute i värmen innan jag ska behöva sitta inne i klassrum igen..

Fredag 2011-08-12

Go'morron!

Blev väckt av ett samtal, där de sa att jag var tvungen att gå upp för att min käre bror skulle komma snart och här är han nu! Mys.. Han ska vara här i en vecka nu så det blir awesome!

Nu ska jag göra något att äta till oss, hörs här senare!

Varför sänder de så dåliga filmer på tv?

Det där var den sämsta filmen jag någonsin sett.. Så ingen jag kan föreslå att se! Efter typ halva filmen satte jag mig med Louise i köket med datorn och har kollat lite kläder och snackat lite! Bra avslutning på dagen, nu är det ny dag och jag ska slänga mig i sängen och nana kudde! Natti

Jiddra inte med Zohan

Somnade till i soffan innan idag, vaknade upp för bara en timma sedan och har varit i telefon med Ronja sen dess. Nu har jag slått mig ner i soffan och ska kolla på "Jiddra inte med Zohan". Kanal 6 har ju en film varje dag i veckan(förutom på måndagar) så om man inte har något för sig kan man ju alltid kolla vad de har att erbjuda?

Tog en liten omväg

Nu är jag hemma igen!
Jag var så duktig att jag tog 400 bussen hem istället, och den stannar ju ända uppe i spånstad och jag bor på andra sidan åled. Så en liten omväg blev det, men det är skönt att gå och med musik i öronen så kan det inte vara mer avkopplande att gå! Nu ska jag nog tappa upp ett bad och ligga och njuta där i. Ciaoo!

En liten bild på mig o valloo ♥

Torsdag 2011-08-11

God Morgon!

Sitter ensam hemma hos Hampus, jag vaknade precis och ska strax göra iårdning mig lite och åka hem. Det hade ju varit bud på att sova mer.. Inatt har jag sovit så dåligt! Vaknat upp flera gånger, det var verkligen som att någon gick inne i rummet och jag vart livrädd! Det knakade i golvet och lät i dörren & grejer och där låg jag och trodde att det skulle bli bättre genom att hålla om Hampe.. Hehe ja.. Jag är tramsig men ändå :$
Efter att Hampus åkt till jobbet låg jag vaken en liten stund men tillslut somnade jag så har jag inte vaknat förens nu! Gotti gottans!

Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt, det är ju bud på att åka in till stan en sväng..

Älskling sover

Hampus ligger och sover och jag ligger brevid & myser och glor på American Pie som går på tv:n just nu.. Smög bara upp snabbt för att slänga in ett inlägg här. Får hoppas att Hampe inte vaknar nu bara med tanke på de dånande tangenterna....

Nu ska jag krypa ner brevid honom igen! Natti ♥

Kan tiden gå fortare kanske?

Sitter i min ensamhet och väntar fortfarande på att min man ska sluta jobbet. Svälter gör jag också, väntar på att den ska bli klar med... *Suck* jag har tråkigt!!



Jag.. Osminkad som vanligt ;)

Onsdag 2011-08-10

Usch.. Där var dagen borta! Jag vaknade för bara två timmar sedan för jag kom inte i sängs förens klockan sex i morse.. Vid 18 igår åkte jag in till stan och fikade med dans gänget sedan åkte jag och Martina vidare till en vän som vi grillade hos och hade det trevligt! Vi tog sista bussen hem och då blev det film och mys, det blev hela tre filmer så det är la anledningen till varför jag inte sov förens klockan 6?

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och vänta på att Hampus ska sluta så då att jag åker dit, mys!

Det blev jag och Tv:n idag.

Det blir inget med lunchen hos vännen vår.. Martina ligger fortfarande och drar sig i sängen & vill inte gå upp, Jag är inte heller så sugen på att dra mig in till stan med tanke på hur vädret är, regnet bara öser ner och sen är jag inte helt frisk heller!.. Så istället sätter jag mig i soffan och ska nu starta Desperate Housewives och nörda mig med det här i min ensam het.

Tisdag 2011-08-09

Morr'n! Sovit gott?! Jag har sovit som en drottning inatt! Jag sover typ alltid bättre när det är städat omkring mig?.. Men ändå städar jag aldrig hehe... Men men jag ska bli nogrannare med det nu :)

Jag ska väcka Tini snart, så att vi kommer iväg någon gång idag. Vi ska hem till en kompis där vi blir bjudna på mat och sånt lyx! Sen senare idag ska hela dansgruppen ta en fika och snacka lite om vad som händer sen när projektet börjar.

Ett litet Desperate Housewives maraton

Ny duschad och nu ligger jag i soffan och kollar på Desperate Housewives season 1, hade tänkt att ha ett litet maraton så har börjat om från säsong 1 och sen se hur många avsnitt jag orkar se innan jag ska sova, men det fortsätter la imorgon. hehe.. Har myst ner mig redigt! Det behövs nu efter fleras timmar städandes, kanske inte var så smart med tänke på att jag inte är frisk men jag har kännt mig lite bättre nu under dagen(det brukar ju alltid vara värst på kvällen och morgonen) Rummet behövdes verkligen städas också! Det har varit värsta svinstian och jag har kännt mig så äcklig, hade inte klarat mig i rummet en dag till! haha ...

Sovit bort hela dagen.

Vaknade nästan precis, efter min lilla morgonkick imorse la jag mig i sängen igen och somnade om efter en liten stund kom Martina ner och pratade lite. Vi la oss sen i soffan och kollade på tv, då somnade jag igen och vaknade nu- Har sovit bort dagen.. Men det känns inte så hemskt med tanke på att det är sugigt väder och att jag är sjuk och behöver vila ut efter helgen!

Måndag 2011-08-08

Tjoohej! Godmorgon..
Vaknade precis av att jag typ höll på och kvävas utav allt snor som täppt igen näsan(haha mysiiigt!!) Gick bara upp snabbt och tänkte då att jag skulle låna Martinas dator snabbt, eftersom min är sönder... Min älskade dator är sönder! Jag sörjer typ... Men nu ska jag gå ner och lägga mig igen! Natti

Söndag 2011-08-07

TARZAN ♥
Ligger om virad i filt här i soffan och kollar på en av de bästa disney filmerna- Tarzan. Känner mig inte så kry, ont i halsen och snorig o dan, mår en aning illa också. Väntar på att Stefan och Marika ska komma hem så blir det mat och så har dem förhoppningsvis köpt halstabletter och så :$

Ska ligga och ta det lugnt nu, skriver om min helg strax!

Pirrigt inför imorgon

Denna kvällen blev kanske inte som jag hade hoppats på, en massa folk man försvann ifrån sina vänner typ och sen en massa stress och illa mående. Kände mig inte så kry så får hoppas på att det blir bättre tills imorgon då jag ska gå modell.. Ååh pirrigt! Ni förstår inte hur nervös jag är, känns som att allting kommer gå snett till.. Men jag måste sova nu så att jag kommer upp imorgon, ska vara där redan klockan elva imorgon med alla andra modellerna och förbereda oss och peppa varandra redigt mycket!

Natti♥

Torsdag 2011-08-04

God dagens! Igår blev det en spontan tripp till smålanstenar med Ronja & Jessica, där drack vi och dansade natten lång tog oss också ett natta dopp. Det var en grym natt med andra ord! Sov högst 1-2 timmar inatt? Ligger i Ronjas säng och jag säger då det, de är bud på att ta sig en tupplur.. Men det hinner man inte med för det ska fixas och trixas sen bär det av till stan med tjejerna. Blir antagligen lite mys i någon park med alkohol och en massa skitsnack sen ska vi vidare till rix fm festivalen. Trevlans!

Jag och bästavännen igår!

Oboy, vilket vackert väder!

Sitter hemma och snattar från Martinas mat.. Förstår inte att jag pressar i mig de, mår illa som ett svin efter hamburgaren i stan. Ska tvetta av mig och sen kanske åka till oskarström med Hanna och säkert några fler och bada. Kokar här bårta så kommer bli skönt!

Onsdag 2011-08-03

God Morgon.

Jag vaknade för en timma sedan och försöker få ner allt som behövs till stranden, det viktigaste är ner packat -Solkräm! Ska dock bara sola rygg idag för har ingen färg där men bränner mig på skinkorna lika lätt som ansiktet (y) Viktig information typ.. Hehe

Låt dessa soliga dagar vara länge!

Nu är det la för sent för att sitta uppe.. Jag går iallafall och lägger mig, nyduschad och fräsch och redo för en till dag imorgon med sol och bad! Dock så blir det antagligen inte alla tjejer som sagt.. Jaja, kommer iallafall ha det trevligt. Nu får man hoppas på att det blir sådant väder man vill ha med, visst?

Natti ♥

Stek hett!

Nu är jag hemma efter en lång dag på stranden/after beach och en mys kväll med tjejerna hos Rebecka.
Mitt ansikte är lagom rött efter flera timmar på tylösand-strand, Vid fyra-halv fem tog vi på oss och gick upp till after beach. Det gjorde ju inte gott för mitt ansikte att sitta där heller, det fanns ju inte skugga någon stans! Och när vi badade svalkade det ju knappt heller, göööö varmt idag! Men fyfan vad gött, jag har verkligen längtat efter dessa rediga sommar dagarna.
Imorgon tar vi antagligen och åker dit igen fast denna gången ALLA tjejerna samlade. Idag var det verkligen uppdelat, skumt...

KOLLA IN MITT FACE?!?!?!?! hundra gånger värra irl med för den delen! omg...

Tisdag 2011-08-02

Godmorgon! Nu är jag uppe! igen.. Jag har sovit hos Hampus inatt och han går ju upp där runt, 6 halv 7.. Tog ett bra tag efter att han hade åkt för mig att somna om igen. Men någon mer timmars sömn blev det ju och nu sitter jag här och ser en bra dag framför mig! Om en halv timma ska jag dra mig till bussen och åka till stranden med Ronja & Jessica. Senare ikväll åker jag och några hem till Rebecka för en kväll där!

Och här kommer bilder på min super helg!
(bara för att jag är så seg på att lägga upp dem så kommer dem nu)






Detta var i lördes innan alla kom.. Då jag och tjejerna nog hade som roligast!




Jag och min fina Linnéa i fredes.

.

RSS 2.0