Twilight- Breaking Dawn. Part 1


Efter ett ganska oseriös dansträning med tjejerna ikväll är jag nu hemma och är nu i säng läge. Jag hade tänkt att jag skulle kolla på "Breaking Dawn" nu eftersom jag ännu inte har sett den, älskar deras filmer så nu vart det allt på tiden att jag kollar på den!
Så nu - Sängmys(med mig själv), go mat och film!

Tisdag 2012-01-31

In schooool....
Sitter på sista lektionen och det ända som pågår är la att jag & Ronja pratar om sommarens festligheter t.ex. Peace and Love festivalen som vi ska dra på. Dock är jag lite smått rädd för just så pass stora festivaler, det är ju så mycket som händer på sådana ställen ? Men jag klarar mig nog, är ju ändå gjord utav stål ? Ja.. så får jag tänka!
När jag är klar här på skolan för dagen lägger jag mig i ett solarie sedan blir det dansträning. Jag & Ronja skulle igentligen tagit oss till gymmet och skaffa oss ett nytt gymkort & även köra på ett affrodance pass.. Men ändrade planer som sagt.. 
Peace & Love 2012!

Måndag 2012-01-30

-I run away in my sleep and dream of paradise. -


Go'dag!
Sitter i skolan & har snart sista lektionen. Förmiddagen har gått redigt snabbt!
Efter skolan åker jag förmodligen till Oskarström- hem till Andrea, där ska vi kolla & planera resa. För nu är vi trötta på denna kylan och detta dystra landet.
Så vi får se vad vi kommer fram till.
Sen är det bara att njuta utav veckan, går endast i skolan 4 dagar denna veckan. Ledig på Onsdag & sen har jag planerat in färgning till mitt hår hos Amanda också. (GUD VAD JAG SAKNAR MITT LJUSA HÅR!!)


Sweet dreams.

-God natt.

Birthday Celebrations

Nu ligger jag helt utmattad i sängen och är redo för ett stycke sömn.
Det blev lass med smörgåstårta och tårta innan, efter smörgåstårtan tog jag mig en tårtbit och smög mig in i Martinas rum och dissade alla för att kolla på film och bara vara för mig själv. Mys!

Söndag 2012-01-29

God Dag!
Nu är det slut på denna veckan och en ny ska påbörjas imorgon. Ett fint avslut har jag haft, går kvällen tillbringade jag i oskarström med några vänner. Det var kanske inte den roligaste kvällen men alltid lika trevligt har jag när jag är där!
Ikväll kommer det gäster på middag & firande eftersom Systrarna Lövqvist har fyllt och ska fylla år, 18 & 20 år.. Herregud snart är det min tur med..
Nu ska jag i varje fall hoppa in i duschen och sedan fixa mig till ikväll. Trevlans dag!





Cheers for the freakin weekend


Igår vart det födelsedags firande för fullt! Min fina Martina fyllde 18 år så där blev det middag med henne under dagen sen mot kvällen åkte jag till Rebecka & senare till en tjej som har fyllt år som då hade sitt firande igår. Jag hade det ganska trevligt för det mesta under kvällen.

Lördag 2012-01-28

Fina Fina Lördag!
Ligger i sängen och har lyxat till det lite med mina två män Ben & Jerry och kollar ett avsnitt 90210.
Dagen började riktigt bra den med, vaknade upp brevid min fina Hampus där spenderade jag några timmar sen körde han mig hem & jag har bara tagit det lungt nu, alltid skönt att inte göra någonting också ? Får dock se vad jag gör ikväll, kanske tar på mig finkläderna och festar till det lite idag igen? Vi får se :)

Torsdag 2012-01-26

Go'kväll!
Har precis krypt ner under täcket och ska starta något avsnitt av 90210 och sen sova. Har haft en fantastiskt bra dag ! Tiden på skolan gick oerhört snabbt idag och vi var klara redan klockan två i köket så efter det blev det lunch på Sandy's med Amanda sen gick jag inom skolrestaurangen och kollade läget där. Därefter fick jag även en dejt där ifrån(Ronja) som följde med mig till solariet & därav gick vi tillsammans bort till dans träningen.


-Jag efter träningen. mmh.. Chai latte ♥-

Onsdag 2012-01-25

Hej på er alla!
Har inte haft något speciellt att skriva om här, ut torkad blogg.. Men nu sitter jag i skolan och har absolut ingenting att göra så tänkte skriva lite här, inte direkt för att torkan är borta men..
Igår frågade pojken min när vi skulle ta och fixa våra tattoos så nu är jag helt insatt i vad jag ska göra.. Kan ju inte bestämma mig med vad jag ska börja med. Jag vill ha en text på axlen (-men vad det ska stå vet jag inte-) jag ska ha en tatuering tillgänglad åt min saknade far(-men vågar inte göra den för känns som att hos vem jag än gör den kommer den inte bli perfekt-) jag vill även ha ryggen med en ända stor tattoo (-so fucking sexyy!-) jag vill även ha en tatuering på röven men vafaan .. inget jag vill börja med som min förste tattoo liksom ?
besluut ångest! 

.


Blev en mys stund med Martina & film så inte för ens för en stund blev det att jag kom ur duschen. Dansar nu runt halvt naken och städar medans jag väntar på Linnéa och Jasmine.. Är också oerhört taggad? Får fan se till att hitta något kul att göra ikväll!

Fredag 2012-01-20


God Morgon världen!
Vaknade för ett tag sen utav att solen lös så fint in. Så jag gick upp gjorde mig lite te och satte mig sedan i det fina snö vädret! Blev lite besviken när man såg solen lysa men så vart det snö ute också, men det är mysigt och fint ändå ..
Ja.. Men idag är det fredag! Vad står på schemat en sådan här fin dag då ? Jo att krya och bli frisk hade jag tänkt.. Linnea smsade innan och vill då göra något ikväll, blir la att vi tar det lugnt med tanke på hur jag mår, men om jag blir lite.. Lite bättre tills ikväll kanske man kan ta sig ut lite ! 
Nu ska jag tappa upp ett bad och lägga mig där så får jag se vad som händer ikväll! Puss sålänge

.

Torsdag 2011-01-19

God Morgon!
Efter en lång och jobbig natt har jag nu vaknat helt till liv. Är förkyld och jävlig, tänk er.. det har inte släppt sedan julafton ?! Det har bara blivit värre.. Så nu ber jag till gudarna att jag ska bli frisk!
Det är la mycket av min anledning till att jag inte bloggat något i veckan. Inläggen hade nog bara handlat om gnäll & depression haha.. Blir liksom som en liten unge när jag är sjuk.. Värsta humörsvägningarna!
Nu ska jag resa mig från sängen och göra lite te och sätta mig ute i den friska luften.
¨

Måndag 2012-01-16

My bed and I are deeply in love. It's obvious my Alarm Clock is jelous.
God Morgon!
Klockan ringde för en halv timma sedan men jag ligger ännu och drar mig här i sängen. Skönt med sovmorgon dock! Min klass är lediga idag men självklart har jag ju saker jag ligger efter med så jag ska ta tag i det och åka till skolan vid 2  idag iallafall och räkna lite matte .. Roligt va ? Nej men det är skönt att få det överstökat. Efter skolan åker jag hem till Hampus så dagen är ju inte helt förstörd!



Lördag 2012-01-14


Är alla lika glada över solen som strålar över oss idag som jag är? Vaknade upp utav solljuset för någon timma sen, tog på mig, gick ut och satte mig i solen med frukost och en cigg i handen. Riktigt bra start på dagen må jag säga! Nu ligger jag i sängen igen och kollar lite vampire diaries, skulle igentligen köra igång med städningen men blev latsugen! Haha! :)
En bild från i somras. Vill tillbaka eller få tiden att öka så att sommaren kommer!
Ljusa håret där, miss it.

Fredag 2012-01-13

Fredagen den trettonde!

Scaary ?!
Nej jag har då inte haft otur iallafall(bortsett att en person vart nära att ta fram min mörkaste sida idag..) Men nu är allt bra och man spenderar eftermiddagen/kvällen med Bästa vännen. Sitter inne på toan och skiter & gör henne sällskap medans hon duschar. Snart bär det av till bussen och då skiljs vi åt, men det gör min inte så mycket vet ju att hon lämnar mig för en riktigt bra sak! Haha... Men nu ska jag vara social med henne här. Hörs sen! Puss

Where the spirit of the lord is, there is freedom.

God Natt.

Torsdag 2012-01-12

Hej Bloggen!
Sitter i skolan och gör en egen skolmats meny, fy jag spyr.. Haha, nej men jag sitter mest här och kollar igenom foton från i somras och nu har även jag fått tag på foton från modellvisningen på the tall ship races. Kanske inte dem bästa fotorna men dem funkar! Lägger in dem senare, nu ska jag göra klart mitt arbete och sedan en snabb vända hem och sedan till stan direkt igen för träning med mina tjejer.

Don't trust too much, Don't love to much, Don't hope too much. Because that too much can hurt so much.

Life sucks when you have a good heart. You help to much, you trust to much, you give to much.
And most importantly, you love to much.

Måndag 2012-01-09

God Morgon !
Någon mer skola än John Bauer som börjar idag ? Nej, verkar inte så? ..
Har legat vaken och kollat på The vampire Diaries hela natten. Tänkte att det var lika bra eftersom jag ännu inte lyckats vända tillbaka dygnet så idag dygnar jag för hade jag somnat där runt 1-2 då jag tänkte sova, ja .. då hade jag uppenbarligen inte vaknat upp i tid.
Fyfan vad jag älskar skolan!
Så kom precis ut från duschen och ska göra mig iårdning sen bär det av. Av till kunskapens gång!

Söndag 2011-01-08

Hej Bloggen!
Jag och Hampus sov bort vår dag som vanligt men full gång är vi ändå. Jag var så trött på röran här uppe och den vidriga toaletten här så nu fick det vara nog, tvingad Hampe att hjälpa till så nu är vi igång med städningen. Detta kan ta ett bra tag så vi hörs sen, lämnade ju han ensam i arbete så nu ska jag komma igång igen. Vi hörs ! Puss

Lördag 2012-01-07

God Morgon!
Eller morgon morgon .. Jag och pojkvännen har legat sedan klockan ett då vi vaknade och bara degat i sängen. Sänghäng is tha shit! haha. Nu har vi äntligen fått oss upp från sängen och nu väntas bara lite tillfräshning och sen åker vi in till stan för mat och Hampus skulle köpa lite saker. Nej nu ska jag göra mig klar! Jag svälter!!
Mannen i mitt liv!

Falling in love is like jumping off a really tall building. Your brain tells you it is a bad idea, but your heart tells you, You can fly.

Fredag 2012-01-06

Sänghäng med Martina en dag som denna, det är la det bästa som finns för lata människor som oss ? Eller ja lata och lata, allmänt sega bara ? Hade faktiskt inte tänkt att jag skulle röra mig från denna underbara sängställning jag har just nu förutom när vi åker och köper godis och då pizza. Låter som en riktigt bra fredag må jag säga!
Nej nu ska jag sänga! Hörs sen.

Onsdag 2012-01-04

Jag som skulle vänt på dygnet ?
Satt uppe med Andrea till klickan 6, och nu kom hon inspringandes i sitt rum och väckte mig och börjar prata om våra planer idag, vet ni vad dem bestod av enligt henne ? - Frukost, morgon cigg & duscha. Ser ju ut som en bra dag? Nej men ska försöka få med henne till stan om vi hinner det, är sugen på att gå på stan & hon pratade om det igår så det blir kanske så ? Men nu blir det frukost och sen heldag med bästis idag igen. Mys!

Massa natt hälsningar till er alla från mig & Mini




Åkte hem till bästavännen vid elva tiden för att jag behövde verkligen henne och ni märker ju bara ? Vi har då väldigt udda humor när vi är tillsammans men.. Kan man bli lyckligare än med henne ? Nej, bröllop är också på g. So much love to you darling!

I feel like I'm a million miles away from myself more and more these days.

Maybe I will never be who I was before, Maybe I don't even know her anymore. Maybe who I am today ain't so far from yesterday? Can I find the way to be every part of me?

Tisdag 2012-01-03


Måste verkligen vända tillbaka dygnet..
Sov till klockn 4 idag, skulle iväg på middag men så blev det ju inte nu nej.. Så det blir att dega i sängen hela kvällen istället. Tänkte att jag skulle försöka lägga mig och försöka sova tidigt idag men det är la inte lönt med tanke på att det bara var två timmar sedan jag vaknade ? Nej..
Jag tar och slänger på några avsnitt utav Vampire diarys och får sen se vad kvällen leder till! Hoppas ni alla har en mysig kväll! Det ska jag ha här i min ensamhet! Puss

Måndag 2012-01-02

I min ensamhet ligger jag och sjunger för mig själv. Tror inte någon av mina vänner uppskattar min talangfulla röst... Så här ligger jag.. i min ensamhet..
Det nya året är igång men ingenting händer, har haft möte här hemma för en timma sen. Mer än så har la inte hänt, ska få iårdning på mina kläder, garderoben svämmar över så blir till att rensa ut och sen kanske flytta in en byrå. Känner att jag har världens fritid. Nej nu ska jag köra igång och hoppas på att tiden går, hanna slutar 9 sen kommer hon till mig. Lycka!

The best way to se what tomorrow brings is to sleep through the night

What Doesn't Kill You..


Blir en sömnlös natt igen, tankarna som snurrar runt nu är då inte roliga.. Men varför grubblar jag igentligen?
Det som inte dödar en gör en starkare..

My New Years Evening

Söndag 2012-01-01

Gott Nytt år på er kan jag ju börja med att säga!
Jag hoppas att ni alla hade en lika vild kväll som jag igår! Vi började dricka hemma hos en vän i Oskarström, vi var där till ett-två kanske sen åkte jag och några vänner vidare hem till gabb där vi festade natten lång, minnet blev suddigt där hos gabb men vafan det var det värt de var ju nyår! ;)
Min första dag på detta året började bra men självklart ska allt vändas och bli till en utav dem jobbigaste eller rättare sagt mest irreterande dagen.. Alltid samma tur?
Men nu ska jag inte skriva om en massa kärleks trams.. Nej jag ska vara glad, vara glad över de fina vänner jag har och att jag ännu har ett bra liv. Nu klär jag av mig naken och dansar in i duschen! Blir nog en vild natt till ikväll!
Bilder av min vilda natt igår kommer! Puss
Jag igår under kvällen.

.

RSS 2.0