A Mammoth Christmas

Ice Age har sin egna lilla julfilm nu. Så jag och Tini har haft en liten mys stund och kollat på den, man måste helt klart älska deras filmer alltså! Så jävla bäst! Nu ska jag Krypa ner i min egna säng och sedan sova! God natt, puss.

You have a sick, twisted mind.. Do you want to be my friend?




-Everyone seems normal, until you get to know them-
Kollade på dessa fina bilder från igår! Haha Andrea min vän du är så bäst!
Ett gott skratt behövde jag idag och du gav mig det! Puss på rumpan! :*
'
Ligger i sängen och har precis vaknat till efter en liten powernap, huvudvärken håller fortfarande i så en panodil till eller två skulle behövts! Hela kvällen ska jag ägna mig åt skol arbeten så får se om jag mår sämre efter det. Har en tidens att bli illamående av arbeten..

Onsdag 2011-30-11


Ligger i solariumet efter lite matte i skolan. Mår inget vidare så ska åka hem efter min sol stund. Blir en hel del att göra hemma också, har fått ig varningar i svenskan, engelskan och matten nu så allt är åt helvete just nu... Nu ska jag njuta av min sista stund här, hörs sen! Puss

Tisdag 2011-11-29

Vaknade upp brevid min fina pojkvän, kom till skolan där vi kollade på film, slutade klockan elva.
Hemma nu och tar det lugnt, ikväll blir det dans. Fin dag!

Jag och min prins sommarn'10.
Saknar..

Måndag 2011-11-28


Stressig morgon man har haft... Men nu sitter man i skolan vilket känns åt helvetes tråkigt efter att ha stressat imorse efter att man legat kvar lite för länge i sängen så kommer man hit och har inte ens redig lektion...

Slutar åtminstånde 11 idag och då springer man iväg på ett snabbt möte och sedan hem till min finis Ronja.

If sleep is så important, then why the fuck schools starts so early?

Efter en fin kvälls runda i stormen med Martina Och Elias har jag nu krypt ner brevid Martina och är redo för att sova! Imorgon är det skola igen och jag är inte ett dugg taggad..
Nu säger jag god natt. Puss

Åwh Heii :*

One day I'm not going to do what I'm expected to do. One day I'm going to do what makes me happy. One day soon I'm going to live my life.




Vad tycks om mitt hår ?!
'
Blev inget jobb för mig idag, så istället har man ägnat dagen åt att göra ingenting!
Musiken dunkar i högtalarna och jag ska köra igång med städningen i mitt rum, ser ut som ett rövhål här ju...

Söndag 2011-11-27

God Morgon!

Vaknade någolunda pigg och mår bara bra idag! Tog mig ett bra alternativ igår när jag struntade i drickandet! Dock vart jag nog väldans tråkig mest av tiden, låg halvt o sov i fotöljen hemma hos linnea... Men annars så, hade redigt kul, vi körde en massa "lekar" och vart tramsiga som vanligt. Jag bugar och bockar för en trevlig kväll igår!
Nu blir det till att vakna till helt och sedan blir det jobb. Undra hur det kommer gå, ska tydligen bli upp till "klass tre" på stormen så strömavbrott och jobb? Det funkar nog...

Söndag 2011-11-27

Första advent!

Vaknade någolunda pigg och mår bara bra idag! Tog mig ett bra alternativ igår när jag struntade i drickandet! Dock vart jag nog väldans tråkig mest av tiden, låg halvt o sov i fotöljen hemma hos linnea... Men annars så, hade redigt kul, vi körde en massa "lekar" och vart tramsiga som vanligt. Jag bugar och bockar för en trevlig kväll igår!
Nu blir det till att vakna till helt och sedan blir det jobb. Undra hur det kommer gå, ska tydligen bli upp till "klass tre" på stormen så strömavbrott och jobb? Det funkar nog...

My body needs a hero, come and save me. Somethings tells me that you know how to save me. Come and rescue me!




Tiden har gått oerhört sakta idag, ändast för att jag ska lida kanske?
Men nu är det kväll igen och självklart beger jag mig till min kära vän Linnea istället för att sitta hemma och bli pigg och kry igen, slippa lida imorgon igen- Men icke, jag är på det igen! Lika taggad som vanligt om inte mer! -Jessie J och Nicki Minaj, David Guetta dunkar i högtalarna nu och jag dansar runt halvnaken med klackarna..
I'm feeling sexy and free!

Lördag 2011-11-26

Hej där ute alla krya och pigga!

Ligger och avlider i soffan...Gick upp nu för ett tag sen, jag försöker göra mig redo för jobb en lördag som denna! Men ack när jag blivit nykter igen kommer ju baksmällan så hur tar jag mig igenom dagen då? Fy skam..
Som jag sa igår jag vart så taggad och jag hade vart så sugen på vin hela dagen och jag fick det tillslut..
Det slutade med att jag inte hade kontroll alls, jag skäms så mycket idag! Jag är typ fortfarande full och orkar verkligen inte med att jobba, stannade ju uppe längre med och igenom det höll jag uppe stackars Simon, Hanna och Gibbe för att jag inte ville somna innan Hampus skulle komma men gjorde han det? Nej... Så dessa extra timmar som jag höll mig och andra stackare vakna vart så himla onördiga! Fy skam, Fy skam. Nu vill jag dö, mår åthelvete dåligt! Pusss

Fredag 2011-11-25

Godmorgon!

Hade bara lust o skriva "Heeeelg" som inledning av detta inlägg men icke... Ska jobba hela helgen så för mig är det ingen helg och jag avlider lite.. Men om inte det skulle vara nog ? Nää, sitter nu denna morgon taggad som in i helvete! Kanske blir till att göra något kul ikväll trots allt? Det tar jag reda på ikväll, nu blir det restaurangen med julbord för hela slanten !

Jag och goa Linnea på bussen en morgon förra veckan någon gång?
Går knappt att se hur hon ligger kringlad runt mig men ja, helt och hållet underbar! haha!
La endast upp denna bild för att jag saknar mig snäcka! Puss på dig :*

Onsdag 2011-11-23

Hej där ute dystra och mörka eftermiddag!

Sitter ännu i skolan, Ronja tvingade med mig till matte stugan. Bra är ändå det eftersom jag inte klarat av ett ända prov i matte b kursen... Men med Rihanna och hennes nya låtar i lurarna flyter det faktiskt på redigt bra!



KEEP CALM AND Talk That Talk.

Tisdag 2011-11-21

Hej Drama!

Ligger i soffan och kollar på Desperate Housewives med tjocke katten i famnen. Skönt att koppla av framför tvn ibland! Särskillt när det vart en sådan störande och irreterande dag..
Dagen har vart full av drama! Allt om en början att en kille kastade en katt i luften och nu är hela facebook överdrivet! Mobbning på hög nivå har börjat.. Visst att göra något djur illa är redigt jävla stört och personer som skadar dessa varelser är mentalt störda och han är anmäld vilket är bra! Men att hundratals personer hotar med att döda honom och ringer och terrar hans mormor och morfar(killen bor visst hos dem) och säger hemska saker och hotar dem då är det ju bara brutalt! Och när de startar att göra upp grupper på facebook där de ska kasta ner han från byggnader, jag menar come on?! Ni är ju lika hemska och patetiska ni också! Snälla tänk lite för i helvete!

Ja nu har jag skrivit av mig lite och jag tänker njuta lite av min favorit serie så puss!!

Onsdag 2011-11-16

Hej där ute!
Kom hem till en sovandes pojkvän för ett tag sen, roligt va? Vaken är han inte nu heller, kan detta kanske bero på studentfesten han vart på igår? Tror nog detta! Halv tre inatt fick jag samtal av en glad pojkvän och nu sitter jag här och tror knappt han är medveten om att jag kommit ännu..

Bortsett från kylan som kryper in i Sverige så har jag haft en fin dag! Skolan först sedan åkte jag hem till Hanna då vi åt lite sen åkte vi in till stan igen då jag, Ronja och Hanna tog oss till ett spin pass, roligt var det bortsett från att jag trodde att jag skulle spy några gånger. Men magen lugnade sig tillslut och jag kunde köra det sista tillslut! utmattad och glad tar jag mig nu till sängen och kryper ner brevid pojkvännen min. Puss God Natt!

Tisdag 2011-11-15

Liggandes på ryggläge i soffan framför Desperate Housewives nu och detta är nog det bästa på hela dagen!
Jag hade kunnat döda för att bara ha fått legat kvar i sängen i morse men så blev det icke.. Utan man tvingade sig själv till skolan och där stod man sedan i kock-kläderna och hörde på Någon "känd" kock som babblade om traditioner och sedan vart det matlagning för full rulle..Och jag ville typ bara dö.. Jag vet inte redigt men jag blir typ redigt jävla förbannad och rastlös när jag är i skolköket och gör mat, hm...
Vart på ett möte med dansgruppen idag också, slöseri med tid dem två timmarna också. Vi pratade och diskuterade om samma sak under hela tiden vi var där men vi kom inte fram till någonting! Haha..
Aja jag njuter iallafall av denna stunden här hemma nu och ska snart gå ner och lägga mig så att jag inte slocknar i soffan.. pusss


-Bilder tagna utav fina Ronja-


-Fina bilder va ? Hanna tog dem igår när jag hon & Ronja vart påväg hem från gymmet.. Ser dock ingen mening med texten i bilden men fint blev det! Puss på mina vänner, ni är bäst! Här mellan oss ska det inte bara vara hejande inte..

Måndag 2011-11-14

Sitter i skolan som varje tråkiga vardagar! Lite svenska arbeten och matte står på schemat nu då under dessa timmar jag faktiskt valt själv att sitta kvar på skolan! Stannar mest för att få något gjort och att slippa att åka hem innan träningspasset jag och ronja ska på!
Ja.. Jag kanske inte har nämnt det? Gymkortet är köpt nu och jag körde första passet i torsdes och idag är vi på det igen! Blir medelgympa med gamlingarna haha!

Söndag 2011-11-13

Fars dag ♥
Idag vill jag börja med att skriva att jag älskar min pappa med hela mitt hjärta och även om han inte finns här hos oss idag så kommer han alltid finnas i mitt hjärta och kommer alltid ta störst plats där! Jag önskar att du fanns med mig här idag! Grattis på fars dag! Jag saknar dig..



Efter en lung och skön helg med vänner och pojkvän kommer nu stressen, jag ska ha klart två arbeten imorgon, en inlämning på ett antal frågor och sedan min uppsats med två andra som ska redovisas imorgon. Så om detta nu ska ta halva natten för mig så ska jag tvinga mitt själv upp klockan 6 imorgon bitti.. Åh snälla gud hjälp mig!

Först och främst ska jag i ett bad och bara njuta! Puss

Lördag 2011-11-12

God Morgon!

Sitter i sängen och kollar på pojkvännen som fortfarande ligger och sover, lyx! Själv vart man uppe för en timma sedan för idag blir det jobb! Jag är helt utmattad efter veckan men det ska bli kul att jobba ändå.

Igår vart det full rulle, dagen började med jobb på Jb restaurangen när jag hade slutat mötte jag upp Hanna och Simon då vi åkte till Sannarps Badet där Hampus var sedan blev det bad. Oh gud jag säger då det, man blir som ett barn igen.. Vi åkte runt i virvelvinden och lekte datt och sådant trams haha! Men fyfan vad kul vi hade!
Igår kväll låg jag bara hemma, var helt slut i kroppen efter dagen. Runt 5 inatt ringde Hampus och väckte mig så kom han hit då för att sova med mig, mys!
Nu ska jag nog ta och väcka honom så att han är medveten om att jag åker och jobbar! Pusss

Time to sleep

Efter en lång dag kryper jag nu ner i sängen, imorgon är det jobb i Restaurangen som gäller så måste vara utvilad! Får se hur det kommer gå med tänke på att det antagligen kommer vara fullbokat som alltid annars och ja... Vi är få som kommer vara där från klassen imorgon eftersom vissa ska på Jb's gymnasiemässa.
Men det går nog bra ska vi se! Nu säger jag Puss & God natt!



EMA

Sitter i soffan och kollar på EMA, detta är tredje gången jag sett på det nu..Tror jag? Haha! Men tycker att det var riktigt bra detta året och alla är ju så otroligt duktiga! Specielt Lady gaga!! Och jag måste bara skriva det med... Fyfasen vad snygg Justin har blivit! Innan vart han ju charmig och söt o så men inte direkt något åt det snygga hållet..
Vet ni vem han är Lik nu? Jo, Paul Wesley ! Ni vet han som spelar Stefan i The Vampire Diaries! Så grymt lik!
Justin Bieber= Paul Wesley Junior! Haha
Åh vad tramsig jag är men det är sant! :) Nu ska jag fortsätta kolla! Puusss

lika...
Mums !

Onsdag 2011-11-09

Efter en lång jobbig matte lektion tog jag och ronja våra arslen från stolen och gick med Martina och Jasmine till Asian Place och åt god buffé mat. Nu sitter jag på sista lektionen och vill att tiden ska gå så att man kommer hem någon gång. Jag är så sjukt slö idag så att det inte är sant...
Nu ska jag se om jag kommer igång med mitt arbete, blää. Puss & hej

Humor


Hahaha jag dör! Jag och Andrea har helt klart bäst humor!

Tisdag 2011-11-08

Sitter hemma hos Andrea nu och äter, efter tre timmars skola idag drog jag hem till henne. Har haft riktigt mysigt, snäckan har ju vart bort rest i en vecka nu så vi har haft en del att prata om o så. Sen gick min efterlängtade dröm i uppfyllelse! Vi spelade play station!! Det var så längesen sen sist så idag har jag kännt mig liten igen. *Blink*

Nu ska vi mysa här, pusss!

Måndag 2011-11-07

Ligger ny duschad i sängen och har precis kollat klart på senaste avsnittet utav "modeljakten" dock första avsnittet jag sett nu med. Nu ska jag stänga ner datorn iallafall så att jag får lite mer sömn natten som kommer än vad jag fick inatt.. God Natt!


Varför blundar vi när vi ber, när vi gråter, när vi drömmer och när vi kysser?
Eftersom att det vackraste i livet inte syns men känns i hjärtat.

Söndag 2011-11-06

Ännu ett slut på en härlig helg, ett slut på ett lov.. Imorgon börjar skolan igen, men vad gör det ? Om fem dagar är det helg igen och man får hoppas på fler bra kvällar då!
Igår vart det fullt hus hos Gabb, jag hade riktigt jävla kul! Det fanns många nackdelar med kvällen men bortsett från dem hade jag en för jävla bra kväll! Så jag bugar och bockar för gårdagen!

Ligger just nu i sängen och ska slänga på en film, det blir " A cinderella story- once upon a song " Den nyaste av alla.. Man har ju sett dem andra så jag får väl ta och kolla på ännu en variant av dem! Här skrivs mer imorgon, hoppas ni har haft en bra helg! God Natt! :*


Få bilder från igår, tror ingen fotade direkt mycket facktiskt? Synd..
- Bilderna tagna från Petra.


Lördag 2011-11-05

Det är Lördag och vi är på det igen!! Dock börjar jag min vita månad idag ! Go Me!
Igår vart det iallafall den bästa kvällen på länge, vi var hos Amelie sen åkte vi till Hanna en snabbis, tillbaka hos Amelie i någon timma sen slutade vi kvällen hos Hanna. Lyckad kväll som fan!
Några bilder från igår.




Fredag 2011-11-04

Jag hälsar dig välkommen du underbara Fredag!
Fast det spelar kanske inte så stor roll igentligen? Har ju ändå haft lov en vecka nu, och denna Fredag visar ju bara hur få dagar det är till skolan börjar igen.. Hehe nej men idag har jag tänkt mig lite solning och sedan drar jag med hem till Amelie där lite folk ska vara och bara chilla, blir nog kul ! :)

Just nu vet jag inte vad jag ska göra, förutom att skämmas kanske ? He he nej men frukost ska jag iallafall få i mig, sen får jag se om jag hinner göra klart lite arbeten innan jag åker in till stan!

Signing out




Kom precis hem från en kompis, jag och martina tog oss tid att dra dit! Haha, nej usch fyfan vad dött vi har det här... Så fort jag kan sticker jag från Sverige, flyttar till L.A Kanske? Hade vart sååå skönt!

Nu ska jag iallafall krypa ner till sängs och det ska bli så skönt!

Klar med det mesta!

Då har man fått ett och annat gjort idag. Jag har gjort klart lite i svenskan(som skulle vart inne i början av terminen, OOPS) Och så har jag övat lite på matten och även städat och röjt undan i rummet. Så en del är det ju iallafall. Lite smått stolt!
Och på tal om stolt, jag är grymt jävla stolt över min Kära Hampus! Du är bäst ska du veta! Grattis :*

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kommer antagligen Amelie hit, så får vi se vad som händer senare ikväll. Tror vi bara ska ta det lugnt, jaaa. Mys!

Torsdag 2011-11-03

God Morgon!
Idag känns allt lite bättre, har bara lite ont i halsen och snuvig men det försvinner ju så idag ska det städas, pluggas och även ta en lång runda! Från och med nu slutar jag vara lat, helt klart!

Ja visst ja kan ju skriva det med eftersom jag ändå är så inne i allt med drömmar...
Men efter denna natten känner jag att jag aldrig vill somna och drömma igen.
Fy vad hemsk dröm jag hade inatt alltså, usch!!

Orkar inte med mig själv...

Har precis kollat på "Bad teacher" Den var grym !! Haha älskar sådana filmer, helt klart det bästa!
Dock har jag inte gjort något av det jag skulle gjort nu med mina arbeten, jag har inte ens börjat med det? Blir så trött på mig själv ibland .. Sen är allt lite mer sämre när jag börjar bli sjuk, blir alltid så grinig då! Åh jag orkar inte med mig själv.... Nej nu ska jag sluta grina... God natt! Imorgon är jag frisk och icke lat. Måste vara pigg/glad och alärt(stavning) För ska ge min kära pojkvän en överraskning imorgon ju! Ssshhh!  
Pussss

Börja med allt plugg snart då..

Sitter hemma i soffan framför ett avsnitt glee, proppar i mig pepparkakor(Så Gott!!)och väntar på maten. Jag har vart i stan hela dagen, så nu har jag jobb några helger på Spis&Deli så det gjorde min dag bäst!

Jag och Linnéa åkte in till stan för att hon skulle kunna överleva och fixa sina cigg sedan fixade jag jobbet och hämtade mina apu pappren sen har vi bara suttit på Robert's cafeé och myst där vi också mötte upp Hanna. Haha jag gick även in på en frisörsalong för att be dem spraya mitt hår med hårspray .. Hatar när håret blir flisigt! Haha jag är som jag är, men dem vart trevliga iallafall!

Nu ska jag äta och sedan börja skriva klart en massa arbeten så att man slipper det nu helgen innan skolan börjar, så har man det klart! Fy för skolan... Ush

Känner att det är ungefär såhär mycket jag har att göra... Orkar inte

Had a dream, I was king. I woke up, still king!


"Cuz this one's for you and me
Living out our dreams
Where are right where we should be
With my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lighters, a sky full of lighters"
 
'
Har precis varit nere och ätit en välbehövd frukost med Hampus mor och mormor. Nu sitter jag uppe på hans rum och dunkar musik i lurarna i väntan på att min skjuts hem ska komma.

Onsdag 2011-11-01

Jobbig natt...
Ja Godmorgon ? Nej fy, jag vill bara ner i sängen o sova igen men självklart går inte det. Har typ varit sömnlös inatt, från klockan 00 till 03-04 låg jag vaken och bara rullade och bråkade om sängen med Hampus som ville att jag skulle sova med ansiktet i väggen? Haha nej men fy detta har varit en jobbig natt! Sen att man vaknar sådär 6-7 timmar senare och inte kan somna om då vet jag inte vart jag ska ta vägen alltså...

Sitter fortfarande hos Hampus men funderar på att röra mig hemåt. Vore ju smart så att jag hinner byta om och lämna en massa hemma innan jag sedan åker in till stan idag då jag ska besöka min praktikplats och hämta mina pappren och få mitt mini schema. Sen ska jag fan ta mig skaffa mig ett gymkort och köra förfullt+en vet månad? Det låter som en ideé!

You are better then my dreams, cause you are real.



"Remember today. dream tonight and love tomorrow"

'
Sitter vaken medans Hampus har somnat om bara någon få timma sover jag och då går han upp för jobb. Får njuta av den lilla stund man får med sin prins även om det inte varar länge tills man skiljs åt igen..
Hampus ligger och pratar i sömnen, han har börjat göra det varje gång jag sover här nu. How Cute?!
Undra vad han drömmer om igentligen? Undra varför man inte minns sina drömmar, jag menar varför minns man bara få av dem? Drömmar är så fascinerande tycker jag, allt förutom mardrömmar.. Någon dag kommer de bästa drömmarna man haft slå in. I hopp om det iallafall har jag och nu ska jag lägga mig, sova och in i drömmarnas land! God natt!

Tisdag 2011-11-01

Hej på er!

Hela dagen igår och idag har jag spenderat med Amelie, vi vart i stan igår där jag köpte en ny jacka mm. och sen vart vi i vallås där hon träffade sin "dejt" nya kille kanske?! Senare åkte vi hem till henne och vi fick sällskap utav Elin då vi spelade Buzz hela kvällen "Enkelhet i ett nötskal" Säger jag bara...

Idag tog jag, Amelie och Ronja oss in till stan för fika och lite solarie så nu är man brun och fräsch igen!
Nu sitter jag hemma hos min pojkvän och har suttit här i väntan på honom i två timmar och nu är han i duschen och ska sedan sova, känns lönt att jag kom hit.. Men att se honom ger mig lättnad till hjärtat, så något bra iallafall! Nu lägger jag mig i sängen och kollar film! Hörs kanske senare? Pusss

Cute...

.

RSS 2.0