Ciao


Nu bär det in till stan för en hel dag med shopping och fika och mys med Fin Fina Amelie!

Måndag 2011-10-31

Crazy dreams, what are you doing in my head and why can’t you just disappear??!!


Vaknade upp för en liten stund sedan, Har haft samma dröm i två dagar och jag blir tokig haha! Har drömt att jag fixat biljetter till min Bieber tokiga vän perfekt till hennes födelsedag och sen blir dem snodda när det bara är någon dag kvar.. Men då kommer han fram till mig och har två biljetter till mig och vi pratar och sen på konserten tar han upp mig som den "speciella" flickan i hans liv och när jag är tillbaka i Sverige får jag ett samtal utav honom och någon vecka efter det är han hos mig och vi är så kära ...

Haha jaaa..... Vad ska man säg? Jag börjar nog bli lite smått rädd, drömmen försvinner inte och jag är rädd att jag vaknar upp helt Bieber tokig en dag. Visst han är söt och har grymt fin röst men efter att ha sett hans film med alla han Psyko fans vill man ju inte vakna upp o bli som dem?..

I varje fall, lite om vad som händer idag ? Jo nu ska jag stressa och sedan ta mig in till stan med Amelie för lite shopping och fika så det lär bli kul. Men nu måste jag skynda mig! Hörs senare!

Söndag 2011-10-30

"Ta-hand-om-sig-själv-dag" Idag! Och en sådan behövs, så idag ska jag bara ta det lugnt, hade planer att åka till Laholm där min syster och hennes lilla familj nu är bosatta. Men det tar jag i veckan istället eftersom jag är så jäkla trött och sliten efter dem här senaste två veckorna med galenskap och praktiken på det.
Så ja, vi börjar väll nu ? Ligger i soffan atm och försöker vakna till liv, efter bara 4 timmars sömn kan man ju inte vara mer än död.. Så här ska jag vakna till, ta mig en frukost och sedan tappa upp ett bad och ligga där tills jag blir en fisk! Så vi hörs säkert senare. Simma lugnt!

Jag och Linnea igår. Love!

"Puss på mina fina vänner"


Ja vad ska man säg? Mina fina vänner är så falska! Eller iallafall någon utav dem. Att man kommer till en fest tar ens laddare och tömmer nästan allas cigg paket visar la bara hur bra man är?
Igår satt vi hos Hanna och saker försvann för mig, det värsta är det att det nästan bara var mina närmsta vänner där.. Jag blir piss sur! Visst, not a big deal att det bara försvann cigg och min mobil laddare, men vafan vem beter sig så tattigt och är så jävla elak? Omogna typer det finns! Dööö

2011-10-29

Här sitter man nu och gottar sig med ostbågar och cola efter lite jobb på förmiddagen.
Det är skönt att praktiken är över men bort från brudarna ska jag icke! Blir antagligen att jag börjar jobba där lite, några helg dagar och så. Jag har nog inte skrivit vart jag haft praktiken va ? Iallafall så är det en jätte mysig liten kafeé och lunch ställe(kan man nog kalla det?) Som heter Spis & Deli. Det ligger på lilla torg här i Halmstad. Gå dit och ät! Riktigt god mat och så jävligt bra mat! Dem kör bara med hälsokost och nyttigt! As bra ju!

Nu ska jag kolla runt läger lite och se vad som sker ikväll. Hoppas på en lika rolig kväll som igår! Puss på mina fina vänner !

Skjut mig


Ligger i sängen halvt död. Tror en bomb smällde hela min kropp i bitar på jobbet idag.. Kände mig helt kry i början men sen efter lunchen då jag ställde mig för att fortsätta nej då blir jag helt svag i kroppen, jag darrade och huvudet började dunka och magen vände sig halvt upp och ner. Nej men snälla skjut mig om detta inte går över. Okej? Ni är så tillåtna att skjuta mig!
Först trodde jag att det var en migrän atack som skulle komma men nej det var inte bara huet så får se vart detta leder.. Snälla låt mig vara frisk!

Torsdag 2011-10-27

Sitter helt lonely hemma hos pojken i mitt liv, ny duschad och ska strax göra iårdning mig för en dag med jobb och slit! Haha nej då det är ganska chill där, gillar verkligen tjejerna!

Har börjat förstå att även om det blir skönt med lovet som börjar nu på lördag men icke, jag fick upp det i huet för någon dag sedan att trots att jag har praktik och ingen skola och sedan lov så har jag så jävla mycket att göra i skolan. Jag smäller av! Typ...




Dessa finisar hittade jag på Hampus dator. Typ två år sedan, eller något?

Tisdag 2011-10-25

Ser fram emot dagen!
Igår blev jag frågad ifall jag vill jobba några timmar på Lördag så kunde vi dra bort någon timme från vilken dag nu i veckan så det blev ju perfekt! Idag slutar jag klockan fyra så jag hinner även över till 035 för lite dans. Awesome!

Sitter här färdig fixad och klar för att gå, men nej då ska man vänta på att bli körd upp till andra sidan för att jag sedan ska ta bussen därifrån! Det är något som irreterar mig! Bussar... T.ex. 316 tar jag den kommer jag antingen för tidigt och får vänta i kalla stan i en timma innan jag börjar eller så tar jag den som går efter men nej då kommer jag en kvart försent. Så 400 it is! Men sålänge jag får skjuts upp ska jag icke klaga! :)

Have a great day everyone!


Nu drar jag mig mot stan för lite work! Ha en bra dag alla, det ska jag ha!

Måndag 2011-10-24

God Morgon!
Här står man i köket pigg som en ärta och lagar en god och välbehöven frukost! Den ska jag trycka ner mig och sedan inte känna någon som helst stress, För idag är det en sån skön dag då jag börjar klockan 11, dock jobbar jag fram tills klockan 8 ikväll men det klarar man nog sig igenom!


Jag saknar sommaren som var, jag saknar den friheten man kännt jag saknar att ha ett liv utanför skolan...

Söndag 2011-10-23

Nu vart helgen redan slut och en lång jobb vecka har jag framför mig. Men inte ska jag klaga för på fredag är praktiken avklarad och då börjar höstlovet sedan! Kommer bli skönt!

Denna dag som alla andra vanliga Söndagar har jag bara legat hemma hos pojkvännen och tagit det lugn. Har vilat ut mig ätit gott, lite för mycket gott har det blivit idag.. Först hamburgare hos Hampus sen när man kom hem vart glassen framme och våran hemmagjorda smultron sås och så colan. Känns inte bra nu kan jag säga!
Jag ska dränka dessa synder nu med ett långt och skönt bad!

Två blider på mig från i fredes.
Älskar mitt hår! Min fina vän Hanna har gjort lockarna, Hon kanska får bli min stylelist ?


Lördag 2011-10-22

God Morgon!
Har la inte mycket att skriva om, men ville bara meddela alla om att jag själv märkt hur jävla amazing jag är!
Att vakna klockan åtta på morgonen efter en sen natt och sedan efter någon timma bestämma sig att gå upp och göra frukost till min käraste! Jag är typ shockad.. Ja att jag gjorde det ?
Jag är då fan ta mig världens bästa flickvän! Så att säga..

Men ändå käkar kräket inte upp, han ska få! Hörs sen! Puss :)

Sämsta bilden... Men aa

Signing Out For Today..

En dag som denna behövde jag! Efter praktiken hade jag som sagt utvecklingssamtal och ja det vart bara positiva kommentarer där efter det träffade jag Ronja en liten stund, längesen o så nu ju.. När hon åkte till jobbet och jag skulle ta bussen hem ändrades planerna sig och jag följde med Andrea hem och runt halv åtta tiden åkte jag med Martina till Gabb där det var film och en massa snack och mys! Så det har vart fläng idag men det har vart värt det helt klart! Så jag bugar och bockar för att ni finns och på det somnar jag in och vaknar upp till en helt ny dag och sedan en lugn och skön helg! Puss

4 Hip Hop Elements. Trailer

Nu är vår trailer ute! I trailern medverkar- "REBEL OF DANCE", DANCE SOLDIERS & Då min och tjejernas crew " FRICTIONS CREW.

Ta en titt vet jag ;)

I filmen är då jag och tjejerna i "mitt" crew brudarna med blont hår och gråa hoodies)
(HAHA! Så fult de lät.. men nu vet ni! )

Tosdag 2011-10-20

Back to work..
Ja då vart det jobb idag igen, men jag tackar gudarna att det är fredag imorgon! Haha, Vilken gnällspik man är..

Idag är det inte bara praktiken som gäller utan jag har också utväcklingssamtal idag så det pirrar lite i magen på mig! Men det kommer gå bra kan jag tro. Men slut snackat om detta ointressanta, nu måste jag ner till bussen!

Onsdag 2011-10-19

Jag är helt slut.. Säger då det! När jag gått ut skolan tänker jag inte jobba på flera år... Detta är verkligen inte min grej! Visst jag klarar min fint under dagen, känner ingen stress eller att jag är trött men direkt när jag kommer hem vill jag bara skalla en vägg och decka.
Känns som att detta kommer vara det ända jag skriver om nu men det händer ju inget annat än praktiken o skolan och ja.. Som sagt jag orkar inte..

Nu ska jag koppla av och se något avsnitt av 90210(Som varje kväll!) och sedan sova. Får hoppas på att jag har ork att hälsa på min kära syster imorgon också. Känner mig så hemsk, skulle ha hjälpt henne med deras packning- De flyttar liksom om en vecka men ändå har jag inte åkt dit o hjälpt.. Hemsk Lillasyster är jag!

Tisdag 2011-10-18

På denna vecka har det bara gått två dagar och jag känner att värken jag eller min kropp orkar med hösten.. Men annars har allt varit bra, jag har haft mina första praktik dagar och igår piercade jag och Hampus oss sen vart det en liten olycka på vägen hem men alla vart oskadda, eller ja nästan alla iallafall..

Ligger just nu och kollar runt lite kläder på nätet och ska gå och lägga mig o kolla på 90210 sen ska jag sova! Vi hörs antagligen imorgon .

En bra dag idag!

Min dag blir bara bättre! Ligger i sängen nu efter ett långt skönt bad, Bättre slut på dagen kan man ju inte få. Men det hade vart ett stort + om man hade haft sin prins sovandes brevid mig..

Tog ju bussen in till Hampus runt 12, så våran dag har vi spenderat i Vallås med matlagning och mys i soffan. Så har haft en lugn och välbehövd dag som sagt! Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon är det första dagen på praktiken och senare mot kvällen blir det att pierca sig !  :)

Love


Nu tar jag mina saker och åker till Vallås där min pojkvän är. En stor lättnad att få träffa honom nu..♥

Söndag 2011-10-16

Uppe med tuppen o sånt...

Vaknade upp utav den värsta känslan som finns! Inte att man är bakis eller något sånt.. Utan jag vaknade upp och kände mig tom.. Jag vaknade upp till de dagar jag hatar mest, dessa dagar då jag är så sällskaps sjuk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag hatar det! Jag ligger här och känner mig övergiven utav allt och alla.. Jag får panik, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag känner mig så liten och hjälplös, jag måste verkligen veta att mina närmsta mår bra! Jag vill vara nära min pojkvän, känna att han finns kvar. Jag ringer upp min bästavän, pojkvän och till slut ringer jag mamma med tårar i ögonen och klumpen i halsen för att se så att allt är bra. De svara och jag känner en liten lättnad men jag är fortfarande tom.. Jag vill ha dem här jag vill veta att allt är bra på riktigt..
Här ligger jag fortfarande i min ensamhet med tårarna och vet fan inte vart jag ska ta vägen!

Jag låter som en patetisk.. Ja jag vet inte vad.. Och jag vet igentligen inte varför jag får sådanna här dagar men det är nog mycket över att jag förlorat så många jag älskar i mitt liv så jag måste vara nära någon hela tiden, veta att jag inte mister dom också..
Nu ska jag lägga mig och försöka somna om och hoppas på att jag vaknar upp igen och att allt är normalt ...

Saturday night



Fixad och klar för kvällen, nu drar jag mig ut för att möta upp Andrea och så blir det festligheter!

We Found Love...

Ligger i sängen och pratar med bästavännen, snart åker vi in till stan för att bli bruna. Men så länge diggar vi till Rihannas nya låt. Den är så grymt jävla bra!
Om jag hade kunnat utnämna bästa sångerskan så är det helt klart hon ;)


"Rihanna- We found love"!

Lördag 2011-10-15

Godmorgon!
'
Förstår inte riktigt vad jag gör uppe nu efter att ha kommit hem sent igår kväll...Men jag klagar inte, jag har mer tid till de jag ska göra, dels att jag får ångest när jag sovit bort dagarna .. Men ska ju ta vara på de få dagar man är ledig !

Igår hade jag det hur jävla awesome som helst! Och folket var så jävla awesome som helst! Jag och tjejerna var på dans-läger med två grupper i getinge som också är med i detta project som vi håller på med. Så vi dansade i flera timmar, lärde oss nya trix, åt gott och bara hade det bra så att säg!
Nu ska jag upp och äta något sen dra mig in till stan för att sola lite..

Ner till samhället och möta upp Andrea


Nu drar jag ner till samhället för att ta och käka lite med bästavännen Andrea(snygg jävla bild på henne!!!).
Lär vara överlycklig efter ett långt samtal med henne, behöver det nu!

Torsdag 2011-10-13

Efter en lång dag i Jb restaurangen sitter jag nu hemma hos pojkvännen och vilar upp mitt ömma ber. Jag har sträckt rump musklen och lårmuskeln typ... Gör så in i helvete ont kan jag ta o meddela!
Killarna kämpar med att få rummet de renoverar här färdigt och själv vill man hjälpa till men vad får man göra? Jo dammsuga... In my as så roligt alltså! . . .

Shut Up And Drive

Nu har jag och Martina suttit och gjort teori test, eller jag har hjälpt henne... Nu blir det mat och en väntan på Desperate HouseWives!



Gammal låt men grym! Och Rihanna är riktigt het!

Tisdag 2011-10-11


Sitter i skolan och dör snart tror jag...Slutar nu om någon minut som tur är, har så svårt för att andas och det värker i hela ryggen och det sorgliga är att jag inte vet vart jag har lagt min astma medicin så det blir till och leta sen. Jobbigt nog är det dans idag och hela gänget ska bli inspelade, får se hur det går!

Nu ska jag hem! Ciaaoo!

You were born as an original. So don't die as an copy..



Måndag 2011-10-10

Ingen mening med denna dag.... Kommer till skolan och där sitter man på lektion utan lärare, men ändå sitter vi kvar, gör inte ett piss inget nödvädigt i varje fall.. När man tar sig ut från skolan luffar man runt på stan i regnet med Jacob och Ronja. Nu är man hemma med dygnsura kläder och fryser lagom... Blir en kopp varm choklad och badet nu..


Söndag 2011-10-09

Fina Fina Söndag!
- Jag har haft en så mysig dag idag så det är inte sant! Vaknade upp brevid finaste Hampus och under dagen var det som vanligt mest slapp i sängen och mys. Vid tre tiden tog jag bussen in till stan där jag mötte upp mamma, syster och hennes lilla familj och så mina bröder och då vart de ju födelsedagsbarnet med! Så Hela em/kvällen har jag och familj fikat tramsat runt, firat busfisen och bara varit! Mys!

Nu springer jag runt här hemma i rummet och städar ska strax sova. Ny vecka imorgon!

Lördag 2011-10-08

Att börja med de vanligaste meningarna vid den hära tiden känns la som idé?
-Idag mår man la som man förtjärnar!? Men ändå vart jag uppe med tuppen och ska snart fixa mig för att sedan dra mig en runda in till stan. Ska träffa min kära syster vilket känns riktigt bra, behöver det så att säga. Ska bara vara med folk som ger mig god energi nu och göra saker som får mig själv att må bra!
Nu ska jag resa mig upp, vakna helt till liv och sen bär det av! Puss

Fredag 2011-10-07

Fredag! Älskade Fredag!
'
Efter en lång dag med jobb på restaurangen sitter  jag nu hemma i och ska hoppa in i duschen och sedan få tiden att gå så att festligheterna kan börja! Är så otroligt rastlös och så otroligt taggad på en awesome kväll! Puuusss

Torsdag 2011-10-06

Idag fyller min älskade och underbara lillebror hela tio år!
Han börjar bli så stor.. Sorgligt för stora syster ju! Men Grattis Grattis på dig mitt ♥

'
Som vanligt ligger jag hemma i sängen efter en lång dag i skolan och med så många tankar och ting som snurrar om mig så ska jag ta mig en powernap och senare kanske jag tar mig en sväng till oskarström idag med !

Onsdag 2011-10-05


Sorry.... I don't roll out of bed with my hair looking gorgeous and face looking flawless. I toll out of bed with a nest on my head and drool on my face..
'
Sitter i skolan och känner mig helt hjärndöd... Matte B är det värsta som finns alltså! Hoppar snart, blää!

Sleep program downloading... ████████████ 99%


Signing out for today..
Good Night

I'm Actually A Very Nice Person, Until You Piss Me Off


FUCK YOUR FEELINGS

Tisdag 2011-10-04

Är döds trött! . . .

Idag har jag:
-Försovit mig.
-Vart i skola.
-Gått på stan i timmar.
-Gjort klart ett svenska arbete.

Nu ska jag:
-Göra klart min Engelska.
-Städa.
-Sova.



Fyfan vad roligt liv jag har .......

Time For Some Beauty Sleep



LAST NIGHT I SAW YOU IN MY DREAMS. NOW I CAN'T WAIT TO I GO TO SLEEP!

Måndag 2011-10-03

Långa jobbiga Måndag...

Ligger i sängen och kämpar med mitt Engelska arbete som jag ska redovisa imorgon.. Men kommer ingen vart känns det som.. Efter en heldag med plugg är jag inte på topp humör för ännu mer nu denna kväll när jag bara vill lägga mig i sängen och sova! Sova tills hösten tar slut, Ja? Gå i ide o så..

Nu ska jag kämpa en få minut till sen ska försöka få någolunda med sömn så kanske jag orkar upp tidigare imorgon för att skriva klart helt? Vi får se sen. Pöss

End Of Days


Då var det slutet på denna vecka som sagt och imorgon är det skolan igen. Ser verkligen inte fram emot det.

Nu säger jag God natt så hörs vi imorgon! Puss

Today I don't feel like doing anything

I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything


Jag lider av lathet! Inget av det jag skulle gjort idag har blivit av så det får la fortsätta! Ja jag ska bara ligga här och dö typ... Ska ligga här i sängen ett tag till med flera avsnitt 90210 och så snart lägga mig i ett bad med ansiktsmasken på och hårinpackning! Älskar att vara lat ♥

Söndag 2011-10-02

Då var denna veckan slut och imorgon påbörjas en ny..
Idag har jag en del att göra, har verkligen ingen lust men det måste göras *suck*... Jag ska börja med att göra klart några skolarbeten som jag nu ligger lite efter med, sen ska jag städa och gå en runda och ska även se om det finns lite plats för en fika i stan med min man eller något annat mysigt senare! Är sugen på att gå på bio men tror dock inte han vill de, han är inte ett så stort fan av sånt..

Innan jag påbörjar med de tråkiga delarna idag ska jag slå mig ner i soffan och kolla något avsnitt av 90210. Mys

Annars då.. Ja min helg har vart super mysig! I fredes var jag hos en killkompis som hade hemma fest jag hade ytterst trevligt men det blev lite för mycket i slutänden.. Ser tillockmed mig själv som jobbig på fyllan ibland, då är det illa! Men annars så hade jag kul! Igår vart jag inte alls sugen på att festa eller så med tanke på hur jag mådde o så :$ Så igår kväll tillbringade jag min tid hos Hanna där jag och några fler kollade på film och hade det mysigt! Så ja.. Lite om min helg där med, nu ska jag dega i soffan! Puss

.

RSS 2.0