I feel the sun creepin' up, Like tick tock..

Fan vad fint väder vi hare! Neii usch jag vill ha sol och värme, inte dette hemska dystra vädret!

Igår var en ganska lyckad kväll och det tackar jag min älskade Andrea för! Inatt sov Hampus hos mig, han drog för en stund sen men vi ska strax åka in till stan och sola lite eller ja, jag iallafall! Nu ska jag ta något och äta sen bär det av till Meddo.

Tonight I'm not the same girl..

I'm dancing alot and I'm taking shots I'm feeling fine! Someone call the doctor cause I lost my mind.. Cause I'm doing things that I normally won't do. The old me's gone I feel brand new and if you don't like it fuck you! I don't care what you say cause this is my night!



Sitter med Mini och taggar satan.. He He He .. nae, men har haft en riktigt trevlig kväll med min lilla stumpa. Nu blir godis, cola och lite flumm på det! ♥

Så var allt klart.. nästan

Nu var jag helt klar med att ha fixat till mitt rum lite, rensat undan saker..igen! Nu behövs det bara städas lite och så, men först blire stan med Louise och Martina :)

Scream


Jag har precis kollat klart Scream haha fan vad den är kass! Men hade dock mysigt med lilla Felicia & Jesper. Nu hade jag tänkt att slänga mig i min underbara säng och typ drömma mig bort? Låter toppen! Så god natt med er.

If perfect is what you're searching for, Then just stay the same

.    .    .

förjävla roligt!

WIHOOOO! Helg igen! tagga tagga tagga.. O sitta hemma och glo film och typ dö och typ aa jag vet inte vad -.- FYFAN VAD LACK JAG BLIR!! att det finns så jävla trevligt folk här i världen !! :) fyfan ojaaa...
Nae nae nu ska jag försöka göra något av denna sega fredagen och typ vänta på ett samtal och bara höra på en massa skrik?!

Jag och Sandra på Espresso House.

sötnos♥

Då var det klart!

Nu har vi redovisat och det gick skitbra förutom att jag inte fattade texterna typ :$
Men Murrey sa skit bra saker :)

Rapar är för killar :$

Hahaha Martina sitter och diskuterar om att bara killar ska rapa och inte tjejer.. haha en aning ointressant och tråkigt samtalsämne he he he! Men sitter dock ändå och skrattar åt det mesta, jag var uppe redan innan sex och började med att skriva klart mitt engelska arbete. Nu är det bara och sitta och vänta till Marika kör oss till skolan, sen blir det redovisning på Engelska skiten O.o

seg som hm,m,.,m,.

Fyfaaan vad jag är trött! Men självklart måste jag skriva klart eng arbetet som ska redovisas imorgon.. *snyft* Fast jag har ju dock fått träffa min älskling så jag får la vara glad för det och hoppas på att jag skriver klart eng skiten snabbt så jag får sova någon gång! Och då kanske jag borde sluta här med, så aa god natt!!

Hos mitt hjärta!

Sitter hemma hos min sjukling, och han hostar och snorar ner allting.. Själv sitter jag och försöker sätta ihop lite bra saker för engelskan som jag och Ronja ska vara klara med imorgon! Haha jag har blivit fast vid att vi ska "åka" till en Gay Cub i Glasgow, jag vill till den på riktigt! :$ Bara tänk er vilket härligt folk de borde vara där haha, aa mm joo.. Låter ju roligt!

. . .

God morgon! Visst äre underbart med sovmorgon? Är dock fortfarande lite trött efter att ha varit vaken hela natten, jag somnade vid fyra halv fem något sånt inte det roligaste. Så idag blev det ingen skola, uhuu inte så bra kanske?
Nu hade jag tänkt mig att jag skulle fixa lite i mitt rum och så sen ta o ringa några samtal för att min soc gör så att jag inte fattar ett bajs med allt!

Ceralier & säd..

God Eftermiddag! ;)

Har Livsmedel och jag och Ronja ska snart redovisa om vårat ost arbete haha, sen ska vi köra igång med att arbeta om Ceralier och säd sjukt tråkigt.. Tror nog inte det är någon som satt igång med ännu och ändå ska vi vara klara med frågorna(om ceralier & säd) idag.. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, leka emo i detta emo vädret kanske? hmm.. nae..

ooooh ronja :O :O

Måste också visa en supersöt Korsett & Tröja som jag hittade på Vera & Moda!
Dock väldigt kassa bilder!

Skor helvete..

BLÄÄÄÄ! Hatar nya skor iaf dom man får skoskav ifrån.. Innan ikväll blev det inget av att jag och Ronja drog ner till CG så vid nio fick jag gå hela vägen ner till bussen från vrenninge till time och med skoskav är det ju dock inte så roligt eftersom det gör ont som TUSAN och så går man som om man fått upp något någonstans där man icke ska ha de.. O.o
Nu ska jag slänga mig i en dusch sen sova, vi hörs imorgon puss♥

Vandra Neråt.

Nu när Ronja har slängt på sitt täcke på sängen ska vi börja vandra neråt mot byn och se vilket roligt folk som "hänger" på City Gården. Hade hoppats på att få träffa min älskling men så blire inte för han snackar om något med "aids" i halsen(hosta)?  Vid nio tar jag bussen hem ja mitt underbara hem!

hi hi hi. . .

Pk och Kinder maxi är aldrig fel! Förutom att jag typ sprängs så full jag är i magen efter mina och Ronjas supergoda pannkakor som vi gjorde i kallköket imorse, nammie!
För tillfället sitter jag på svenskan och lyssnar på när anna läser högt, hmm .. En aning segt! Men jag hoppas ju på att dessa två timmarna som är kvar går fort, sen bär det av hem till Ronja och testa en halloween kostym.

Charlotte sa att vi skulle hälla sprit och sen tända eld på pannkakorna, hmm blev lite rädd :$

Fjöntig eldlåga men de var större, fast den ville inte synas på Ronjas mobil kamera haha.

Ronjas söta pyntning ;)

Ingen buss?

Verkar inte som att bussen vill komma, har pratat med Ronja och bussen har inte ens varit i Oskartström ännu så det får la bli att men tar nästa buss som kommer och komma sisådära en timma försent... YAAY -.-
Och inte nog med det utan jag försov mig och stressade sen som fan men så vägrar bussen komma, så ist för all stress kunde jag ha legat kvar i min varma underbara säng!

Sov dags!

Nu ska jag spara mitt arbete fixa iårdning mig till sängen och sen sova ifall någon var nyfiken ?
God natt!

"Dagens låt"


Selena Gomez ♥

Seg dag

Gud vilken seg dag! Jag har varit i stan hela dagen, först skolan och hade inte internet under hela lektionen sen gick jag i stan med Ronja och kollade lite kläder som jag blev sjukt kär i men blev inget köp, pengarna kommer ju inte förens på fredag.. Efter den härliga rundan i stan fick jag vänta i en timma på Marika och sen var det utväcklings samtal. Och vet ni vad? Jag blev skit glad när jag fick höra hur jag låg till, alla "kommentarer" från lärarna var positiva, jag kunde inte sluta le när min klassförståndare sa allt de skrivit. Jag kanske överreagerar? NAE inte alls! Jag har faktiskt börjat ta tag i skolan på riktigt nu, innan skolkade jag minst två lektioner om dagen nästan och låg verkligen dåligt till men nu nej då, nu är jag helt klart bäst :D Hahahaha!
Nu ska jag skriva klart mitt arbete om rätterna så det blir klart sen får man se vad som sker.

såhära glad va jag :$

Skit också..

OM jag vill ligga kvar i min säng och sova sådär hundra timmar till? Jag sov så jävla gott så ringer larmet o så var allt förstört för de betyder ju dock skolan.. Nu hade jag tänkt mig o ta en dusch och se om jag vaknar till lite till, sen kanske slänga min kassa mobil åt helvete? Låter toppen!



OjOjOOj vad jag är söt som nyvaken :$

HAHAHAHA!

Snark klar!

Nu är jag strax klar med det mesta, jag har städat undan i mitt rum rensat i massa skolsaker och rensat garderoben nu måste jag bara ta tag i mina skolarbeten som ska vara klara denna veckan. Det kanske hade varit bättre om jag börjat med det för de är ju trots allt viktigast? Men men har ju tid imorgon bitti med för jag börjar ju inte förens klockan 12.15 :)
Nu ska jag köra igång med att hitta ett recept som jag ska göra på tisdag i "kallköket" tror jag gör någon enkel soppa eller nå :$ Strax ska jag sova så jag säger god natt här ♥

För mig som älskar räkor passar kanske:
Tom yam-soppa?

Eller:
Burmesisk soppa?


Eller något liknande får leta lite och hitta ett lätt recept!
Men visst ser dom någolunda goda ut?

Just close your eyes.. Sometimes it helps.

Fick nyss igång vårat internet igen här hemma. Sitter och tänker på allt möjligt, har mått ganska dåligt över både det ena och det andra de senaste dagarna. Men jag har fått vila ut en del och så har jag bara tagit det lugnt i helgen. I fredes låg jag i soffan hela kvällen som en död ko och kolla på film. Igår var det film och mys med Empe och Tini senare mot kvällen drog jag hem till Poppe och var där med älskade Emmelie som har varit så saknad! :) Inatt fick jag möta Hampus full som ett svin ca klockan 3 på natten och aa han var då la inte frisk i huvudet haha, somnade vid sex-sju tiden i morse tack vare apan. Men han fick iallafall mig på bra humör.
Nu har jag städat undan i hela mitt rum så nu är det bara o börja rensa garderoben! Vi hörs sen.

22-okt-2010.

Oj Oj God Morgon på er! Klockan är strax efter sex och jag har orkat gå upp även fast jag bara har sovit i ca.5 timmar så jag lär ju inte vara den pigga idag! Men jag får ju helt enkelt skylla mig själv för? Nu ska jag ta något o äta o sedan fixa lite, Vid Sju går vi till bussen så blire skola ;)

God Natt alla!♥


Slänger in en riktigt fin låt och som jag ska sova till.

Kvälls runda

Var precis ute på en liten kvälls runde med Bästisen riktigt härligt fasten det är riktigt kallt ute. När vi ändå var ute blev det att vi gick inom Time och köpte lite cola så nu sitter vi båda fast bänkade vid en varsin dator och ibland lite små titt på tv:n. Det blir ännu en mysig kväll/natt med Ronja. Imorgon blir det upp tidigt så det blir nog sista inlägget nu och lite söta bilder sen blire lite tv/film och ska sova. Puss.

Det var riktigt kyligt ute, hihi söta jag :$

Ronja är ju då riktigt söt! hahaha



GOD NATT :*

The Simpsons

Homer i mitt hjärta hihi :$
Jag och Ronja har varit ute på en liten runda med Valloo och nu sitter vi och kollar på Simpsons och väntar på att maten ska bli klar. Har dock tänkt på en sak.. Kanske bästa för oss att vi börjar köra igång med vårat Eng arbete vi har ju trots allt redovisning på det imorgon.
Ser nu att Ronja redan kört igång med det så de ska jag nog med haha :)

Älskade plutten valloo ♥

Ett jävla tjat om denn jävla snö!!

Alla på Facebook skriver ju föfan bara om den plågsamma snön? Liksom jag tror alla har fattat att det har snöat eller att det nu snöar. Men det är fan inget o vara glad över, visst som sagt den är fin och mysig men den är KALL och BLÖT och man måste ha på sig hela jävla garderoben för att inte frysa!

Stör mig på snön nu och på jävla jockiboi och Nemo, kollade nyss på "Kungarna av Tylösand" och aa jag tycker bah att dom två killarna är så patetiska.
Jag är självklart inte den ända som läst Paow's blogg och som sagt Jockiboi är så jävla patetisk! Paow är en utav mina favorit bloggerskor och jag tycker att det var fel av henne vad hon gjorde men det äcklet jocke gjorde är ju fan bara så idiotiskt, vem gör något sånt?

Jag säger då det om jag kännt någon som var sån vet jag fan inte vad jag skulle göra :S
Nu ska jag hämta något gott o dricka och föresten ska jag ju bli glad med! Slipper ju skolan idag för det är ett STORT plus♥

21-0kt-2010

Vår dag..
Nu ska Lilla jag nana kudde. God natt :*

Snö här i Oskarström? vafan..

Jag och Ronja kom nyss hem från City gården och vet ni vad som "flög" på oss hela vägen hem? JO snöö.. Jag är nästan helt säker, sägs att det skulle börja snöa här i Halmstad imorgon men här smyger det fram redan ikväll. Mysigt och fint med snö och så men fy att behöva klä sig så klumpigt och frysa häcken av sig är ett STORT minus!

Nu sitter jag och äter lite kladdkaka och ska strax kolla på Kungarna av tylösand :)

Film o mys med Ro

Sitter hemma hos Ronja och kollar på filmen Push och äter Toast. Riktigt mysigt ! ♥

Meddo med Ronja.


Sitter På meddo och självklart glömde jag pengarna hemma när jag fick stressa så jäkla mycket imorse så jag kan inte ladda på mitt solkort. Så nu ligger ronja iallafall och gottar sig medans jag sitter och jobbar om ostar haha :) 

Vi fick sluta tidigare idag för våran livsmedel lärare ska till Gbg. Lyxen här då för imorgon är båda våra lektioner inställda också så då är man ledig, men blir ändå en massa plugg för jag måste bli klar med Engelskan.

School Time

Började dagen med att försova mig.. Vid nio tog jag bussen in till stan och nu sitter jag i skolan och har dator kunskap, fy blä. Men ett plus att jag strax är klar med det första PIM testet som jag typ började med för en evighet sen. Men nu ska jag bli klar har bara att lägga in några bilder så nu fortsätter jag med det!

Jag gillar tuttar.. jag gillar tuttar.. för jag är en stor pojke!

Ska lägga mig brevid Hampus och kolla på crubs, där ifrån jag fick den random rubriken haha :) Vi åt precis Lax och pressad potatis och hampus underbara hemma lagade sås. vid nio tar jag bussen hem igen och sover lite, för imorgon är det ju trotsallt en ny dag ;)

7 minutes

Om ca 7 minuter slutar jag skolan och blir nog att jag följer med min surpotta till pojkvän hem. Får försöka få honom glad, kanske göranågot gott som en så god Chokladmousse som jag gjorde imorse?

Smakade bättre än vad den ser ut.. :$

Dagens låt.


Sitter och lyssnar om och om på denna underbara låten. Miley Cyrus har en sån otroligt vacker röst!

Nu är vi klara i Kallköket så nu äre lunch och sen sista lektionen.. Tataaaa Svenska ..

orkar inte detta..

Jag har blivit förkyld igen och jag tror nog jag avlider med min halsont snart. Och så regnar det uta och det är kallt.. Orkar verkligen inte med att sitta i skolan vill hem och sova vill ligga brevid min älskling och ba få känna av hans närvaro.
Igår bloggade jag inte för mitt internet ville inte funka alls så vi får se om det blir så mycket bloggande idag, ska försöka uppdatera så mycket som helst iallafall!
Nu ska jag göra chokladmousse jammieeee!

nuuu..

Nu hade jag tänkt o fixa till mitt hår lite till sen dra mig ner mot bussen sedan blire school!

Ja jag vet att klockan är två, och det är sent för en söndags kväll!

Njaa så mycket kanske den inte är, men första inlägget för helgen iallafall. Har haft en sjukt bra helg, förutom idag kanske haha! I fredes vad jag i stan med mina töser och senare mot kvällen drog jag hem till petra och där blev det kanske lite för mycket hehe. Igår var jag med riktigt trevligt folk. Alltid lika kul med annat folk än bara oskarströmare typ. Idag har jag inte alls mått bra, jag har legat och skakat och varit arg och glad o bläää humör svägningar! Nu ska jag snart sova för jag är sjukt trött och jag har verkligen försökt att hålla mig vaken idag för att kunna somna nu i kväll och de kommer jag absolut kunna! Goooood natt!

INTE okej! Hmm.. kanske skulle ta en lugn fredagskväll ist?
Slippa se dessa hemska bilderna efteråt ;S ser ut som en ner drogad häxa!!

Och så var det fredag igen!

Sitter hemma hos Hampus, vi har precis ätit lite pommes och kyckling. Det känns verkligen inte som fredag, skolan var skit seg och jag är trött efter gymmet och aa, men vid sju drar man in till stan på förkrök hos Malin med Ronja Elin och resten av töserna :)

Ro.


lilla jag.


Hehehe sötnos:$

Emma.

Eng.

Nu är man i skolan och jag blev typ glad eller nå för att murry vår engelska lärare sa att vi hade idag på oss också att skriva klart vårat arbete så nu måste jag börja skriva lite det är mycket som ska göras. Men nu slänger jag in lite bilder från veckan, hihi hittade min usb igår :)

Hampus och Anders lördagen 9/10-10



Tisdag 12/10-10


Godaste för rätten :$

Ansiktsmasken på ;)



Onsdagen 13/10-10

Hampus älskling♥

Godmorgon!

Vaknade upp Brevid världens bästa Hampus för en stund sedan. Snart blire bussen in till stan och absolut IG i engelska bara för att internet helvetet inte ville funka när jag skulle skriva klart mitt arbete.

Jag älskar dig! Låt det aldrig bli som det blev någonsin igen!..

Studiedag imorgon!

Nu slutar jag datorkunskapen om bara några få ynka min och jag fick också nyss reda på att vi på john bauer har studiedag imorgon trodde det var nästa vecka men gött gött med sovmorgon imon! :)
På det slänger jag in bilder från helgen..


Haha hampus ger mig lapdance eller något haha ;)

Skolan.

Utvilad och glad Törnqvist idag då, somnade direkt när Desperate Houswives var slut.
Jag kom precis till skolan, dagen börjar ju självklart med hemska datorkunskap. Men det ska inte hindra mitt glatta humör, jag kan ju bara försöka igga min hemska lärare mihi :) Nu ska jag göra klart det tråkiga PIM-testet.

Då var den borta igen

Varför springer du alltid ifrån mig min kära Usb? Neii men det börjar bli jävligt drygt nu den försvinner hela tiden. Jag har letat i hela mitt rum i väskorna och överallt.. Men hmm, den kan ju klart ligga hos Hampus igen.
Nu ska jag slänga mig i en dusch och sedan kleta på mig "Masque Chocolat" Ansiktsmask och kolla på Desperate Housewives.

Good girl.

Känner mig så sjukt duktig!!
Jag har precis skrivit klart två Sv arbeten på bara en timma, skrev om halmastads stadsbibliotek och en raport. :) Hade ju dock hoppats på att få sluta tidigare idag eftersom jag har varit så duktig men nae jag måste stanna kvar och kolla på en film som heter "Sliding doors" man får ju hoppas på att den är bra så att man inte ligger här och somnar.. Nu ska jag försöka komma in på min facebook och så innan hon startar filmen. Vi hörs sen!


För att vara bibliotek så ser det ju jäkligt fint och mysigt ut!

Skolfoto.

Då var det hemska avklarat! Fy blä vad jag hatar att ta skolfotton, blev mittbena i stoppad blus i jeansen och nördbrillor..GILLART (y) Tog lite söta bilder dock på mig med men dom kommer jag inte lägga in ännu för smarta jag har glömt ta med mig min usb. Nu ska jag ha Kallkök och det är nog bäst att jag loggar ut här ifrån fort som.. satN för min lärare är en riktig häxa!

AH.. WTF?

Ingenting funkar på min jävla dator .. Jag kommer inte in på min spotify och jag kunde inte logga in på min blogg igår när jag kom hem och inte idag heller förens nu.. Jävla skit känns ju dock lite segt utan musik!
Jo som sagt jag har ju inte kunnat blogga igår kväll och i eftermiddags för att det inte har funkat alls här, men är äntligen inne igen. Idag försov jag mig ganska hårt.. Hade ju sovmorgon också men kom inte till skolan förens klockan två så slutade vi efter ca 20 min så det var ganska onördigt att ens dra dit. Efter skolan följde Ronja med mig hem och vi har bara suttit och snackat lite skit och kollat på tv och segat.
Imorgon äre skolfoto och det är bara bläää för mig, temat blir typ glasögon? haha .. Men nu hade jag tänkt att jag skulle försöka sova för ska upp tidigt för att göra mig iårdning till skolfotot som vi har direkt på morgonen. Natti

Så vad händer nu?

Hade en ganska skön sovmorgon idag! Fast vaknade några gånger vid sju tiden för att Hampus tupplarm satte igång då och han värkade inte veta hur man stängde om så precis när man somnat om sattes det igång igen..En aning irreterande men sen fick jag sova iallafall :) Har varit med Han och Anders på gymmet med, fast jag tränade inte räckte med sista gången för veckan igår hihi ! Snart ska jag möta upp Ronja och se om det blir någon dricka idag. Sen blire förkrök med Lelle Och Ronja och lite smått rowligt folk så får man se vad som händer senare ikväll :)

Ikväll så är man het som en ugn !

Sitter i Ronjas goa säng och väntar på att hon ska duscha klart, ska strax fixa våran dricka? Sen ikväll får vi se vad som händer för alla ska på fucking grand..Fjortis dunket ikväll för idioterna som drar dit haha ;) Men det är la skit samma för ikväll är jag het som en ugn.. haha :D

I väntan på bussen.

Godmorgon allihopan! Fick ju mig en liten sovmorgon. Förutom att jag har vaknat flera gånger av att ronja inta kan sluta snarka -.- Nu ska vi iallafall strax dra till bussen och jag måste nog platta till mitt hår. När vi kommit te stan blir det solning och gymmet! Ikväll blire la det vanliga så puss på de! :)

. .


Åh fattar ni att de är fredag imorgon eller? Då spelas denna på högsta volym!

Ro

Är hemma hos Ronja nu, hade tänkt o köra PCD Workout dvd. Jag och Ronja var hos mig en stund efter skolan och sista lektionen var matte.. Hade matte prov och jag blev Godkänd fastän han inte ens kollat igenom det haha men hoppas man får högre betyg när han kollat igenom det och rättat de o så hihi :D Men nu ska jag träna, pöss♥

Klänningen från H&M jag köpte idag!


KÄÄÄRLEK!

Gotti gott gott!

nya glad! Min mens värk är bättre nu och så har vi precis ätit våran underbara mat! Jag är fan grym på matlagning haha! ;)

Mensvärk. .

Usch har varmkök nu och jag kan knappt stå! Jag har sån jävla mensvärk! Jag brukar inte alls få det ofta men när det väl kommer så gör det så jävla ont! Vet inte om jag stannar kvar i skolan, jag har precis fått värktabletter så får se om det hjälper. Annars blir det att man åker hem och vilar sig.

Kungarna av tylösand

Har precis kollat på Kungarna av tylösand och nu vare dags för sängen! Har haft en förjävla irreterande seg dag! Hampus kom hit en stund o jag blev ju glad för det klart men en stund innan han skulle åka, eh eh eh jaa då skulle ju den idioten börja hålla på också. Liksom när någon är arg/ledsen är det inte meningen att man ska försöka göra den glad då? Jo det tycker jag iallafall haha men killen får mig ju ändå o känna lycka inombords så jag ska la inte klaga på honom hihi. Men godnatt på er alla, jag får hoppas på en bra dag imorgon!

Ett tag sen när Hampus den självkäre lekte med min webcam..

Min älskade sötaste underbara Lillebror fyller år idag!

Juste ja glömde nämna en sak innan för mitt lilla damp men detta gör bara så att jag får ännu mer sneflipp för jag kan inte åka och hälsa på min Underbara lillebror Fredrik som fyller Nio år idag. Och det gör mig så ledsen! Han har nämligen flyttat och nu bor han i Rydöbruk (äckligt ställe) för att min mamma har allvarliga fel i huvudet så mina två småbröder (Fredrik och Jonny) bor på jourhem. Och nu får jag inte tag på Mamma och jag vet inte vart i Rydöbruk som dom bor..

Bortsätt från att jag är arg för att mamma har sabbat allt för mina bröder och mig så är jag faktiskt ganska glad för det är mest mamma som får lida, nu har hon inte några barn kvar som ni kanske förstått? Jag bor ju hos fosterfamilj som då är hos min Barndomskompis. Och min storebror fick ju flytta från mamma så nu bor han typ på ett "sköthem" eller vad man ska kalla det och nu bor mina två småbröder hos En riktigt trevlig kvinna. Jag har bara träffat henne en gång, men jag gillade verkligen henne så jag hoppas att hon gör så att min bror får världens bästa fördelsedag!

Flera års gammal bild på mig och Fredrik. Men visst är han söt?!

Puss hej nu ska jag göra PIM-test.

Sämsta starten på morgonen!

Fyfan vad jag HATAR datorkunskap! Det är det värsta det tråkigaste det mest onördigaste ämnet som finns! Liksom jag ser ingen mening med det. Sen att min lärare verkligen hatar mig typ, hon är en sån BITCH! fy blääää.. Men jag får la bara försöka överleva dessa tre timmarna sen slutar jag och då ska jag och Ronja sola på meddo. Efter det är de helt tomt.. Vet inte vad man ska göra en så trist o kall dag så blääää. Och någon tur kommer man la inte få så att Hampus kanske vill träffas he he he..

Ronja jävla fuling!

tråkig blogg..

Jag vet att jag är dålig på att blogga. Och att jag knappt lägger upp några bilder, men när vi har fixat internetet så att det funkar som det ska och jag har fått ny mobil ja då ska jag försöka ändra på denna situationen! Och så lär de la bli lite roligare inlägg och så med, ni får ge mig lite tips om vad ni tycker att jag ska blogga om.
Nu ska jag sova och vakna upp i mitt drömland där bara du finns. :)

Jag ser oss i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund, men jag vaknar upp i min ensamhet i vårat så kallade
rum. Då vill jag bara somna om igen och vakna upp i min dröm! En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. ♥

HEY HO.. LETS GO!

Har inte bloggat något i helgen, men jag säger bara de.. FREDAGEN ♥♥ Hade skit roligt med mina töser! Och i Lördes var jag i Ullared med familjen Lövqvist.. I går vaknade jag upp brevid en underbar person som man har saknat en aning mycket. Nu har jag svenska sen slutar jag och jag säger då de jag är lycklig, köpte nya skor på lunchrasten :D

Hemkommen från gymmet


Ronja, Tagga träningsvärk imorgon mahaha..*snyft* Kom nyss hem från ett gött träningspass. Hade först tre timmars Eng som gick snabbt som satan sen drog vi te Meddo och solade sen blev de gymmet, härligt härligt! Ska slänga mig i duschen raka benen och så sedan bär det av till Ronja och fixa lite till ikväll.
Puss på er. Ps I love you :$

fredag! Wihooo

Nu vare fredag igen då! Och jag vill bara sluta skolan nu, lider redan efter bara en kvart, inte en höjdare att sitta här och vara förkyld som ett svin. Ikväll blire stan med tjejerna och lite sprit på det (y) Hoppas på et toppen kväll!

Mihi bild från förra fredagen...

.

RSS 2.0