De första julklapparna köpta!

Nu har jag köpt julklappar! De Första julklapparna blev köpta nu på hålan, efter skolan kommer Martina(Tini) in till stan och då ska vi köpa ännu mer klappar! :D Haha nu har jag svenska och jag har missat två arbeten.. Börjar komma efter i svenskan. *suck*

Tisdag 30/11-2010.- Kallkök.

Godmorgon!
Strax är kallköket slut och vi har nog haft den bästa kallköks lektionen idag, haha fan vad jag älskar min klass ibland. Sen är det ju så med att jag har bäst humor ! ;) Lite videos kommer antagligen upp också i slutet av dagern mihihihi. Nu ska jag in och städa! Visst märks det att jag är på bra humör idag ? mycket bättre start på morgonen än vad jag hade igår iaf :$


MUMMA ♥


8 Mile och sova!

Nu ska jag lägga mig i sängen med datorn i knät och kolla på 8 Mile sen ska jag sova! God natt med er :)

Ung & Bortskämd.

Kollade nyss på Ung och bortskämd, hahaha alltså jag vet fan inte vad jag ska säga.. De är ju riktigt störda iallafall! Nu ska jag Kolla på ännu ett lite udda program "Svenska Hollywood fruar"!

Mörker!

Usch jag gillar inte redigt att det blir mörkt så himla tidigt. Är det bara jag som blir seg och trött när det blir mörkt så hära tidigt? Neii tror nog inte de! Men dock kan det vara mysigt med som när det snöar! ;) Men att vara ute i de är plågsamt, det hade ju inte precis behövt blåsa så förbaskat heller!

Nu ska jag äta pasta sallad och slänga mig i soffan o gooosa med Ronja :$

Suck.. Jag orkar inte !

Hotellkunskapen brukar vara någolunda soft, men nae idag orkar jag fan inte med någonting! I början av lektionen hade vi en massa lekar för vi skulle "lära känna varandra" mer här i klassen, uhu? Liksom varför börja med det nu när vi gått här i månader nu ? SÅ jävla onödigt!!!! Nu ska vi snart redovisa om våra intevjuer på olika hotell men nae Emma är inte här så vi kan ju icke göra det för hon har papperna! Jag vill hem! . . .

Måndag 29/11-2010 -Underbara morgon!


Vaknade upp vid fem i morse vilket kändes underbart och sen kunde jag inte somna om förens vid sju och det kändes ännu underbarare och vid åtta kom Marika in och frågade ifall jag inte skulle till skolan hon hade tydligen glömt att jag har sovmorgon på måndagar.. somnade om igen och nu är jag uppe! Jag vill bara sova mer jag känner att jag inte kommer orka med den hära dagen!

Första advent .

Idag är det ju förfasen första advent haha :) Kvällen har varit riktigt skön! Jag har bara legat och kollat på tivo och idag var ju Gossip girl, ett av de bästa programmen! Det är så jävla grymt!!
Jag låg nyss i ett underbart varmt bad och funderar nu på att snart gå och lägga mig är ganska trött efter att ha vaknat upp flera gånger inatt av att jag har blivit skrämd utav både det ena och det andra ;)

Då var helgen slut!

Det är ju lite synd att helgerna går så jävla snabbt! Men har haft en mysig helg, jag har bara tagit det lungt. Igår satt jag på CG hela kvällen och julpyntade lite och satt och snackade om allt möjligt med Fisse och Marie riktig mysig Lördagskväll de! Senare mot kvällen åkte jag med Hampus hem och då blev det massa gooosa!

Idag vaknade jag som sagt upp hemma hos min älskling och vi har nästan bara legat och slöat oss, det är ju trots allt söndag och då händer ju inte så mycket då. Men vi städade ändå undan lite i hans bombade rum och flyttade runt lite, vi hann inte riktigt klart med de för han skulle iväg men det får man göra klart någon annan dag ! Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ta något att äta. Pussen♥

Jag från igår "FaceLook".


brrr..kallt!

Fiiiifaasen vad kallt det är ute, var nyss ute och tog en cigg med Davve och Gabb och ja det hade ju inte varit fel med sommar! Snart ska jag duscha och fixa lite sen blir det att vara med min baby så pussen på de !♥

Gooosa! Saknade sommaren till tusen ..

Lite panik...

Jag vaknade upp för en liten stund sedan och det första jag gjorde var självklart ringa Hampus som jag har försökt nå hela kvällen/natten och först nu säger Anders att Telenor inte funkar som det ska typ. Lite panik där jaaaaa tack!

Så vad händer ikväll?

Blir la att vara med mina flickor, Awesome! ♥

Kom nästan precis hem jag ska snart ta mig en lång varm dusch efter att ha fått vänta typ en halv timma extra på bussfan som inte ville komma i tid i detta underbara varma vädret ååh gud vad jag hatar sånt!
Funderar på att städa och lite sånt innan jag slänger mig i duschen men då lär det ta en stnd innan jag kommer iväg till oskarström.. Får se hur det blir.

Ååh vad jag är söt! Har fått många kommentarer om att jag är lik min syster med brillorna :$ Här ser man ju lite knubbig ut med så blir la ännu likare, GOOOS!

Kina mat!

Om en timma är första lektionen slut och då sticker jag och Martina och äter Kina mat! :D MUMMA MMM..MMMM GOTT!!!!

KINA PUFF :)

Fredag!! :D

Godmorgon!
Härligt att det är helg igen nu då! Idag vaknade jag faktiskt direkt när mitt larm ringde, låg inte en och degade ;) Dock har man en bad hair day, jag glömde min plattång hos Hampus igår så jag har förökt platta till liggen lite med vågtången hahaha :D Funkade lite iaf ! Men nu ska jag fixa lite till. pussen :)

Strax dags för sängen!

Duschen-tv-sängen!
Nu gott folk ska jag göra mig redo för sängen..typ mihihi. Idag harman bakat underbara pepparkakor självklart smakade dom gudomligt för de var ju gjorda utav mig hihi. Idag har det annars inte hänt så mycket jag och Ronja har bara tagit det lungt och varit med Stefan och handlat och lite sånt, är riktigt trött nu och jag har börjat få huvudvärk ofta nu igen riktigt jobbigt faktikt :/ Nu blir det duschen och lite tv om jag inte är för trött. Natti på er♥

Min pojkvän är bäst!

Hihi är på så himla bra humör idag! Antagligen för att man har fått tillbringa gårdagen och natten med min Älskling! ♥ Puss på honom för att han är så bra ! :)

Nu håller jag och Ronja på med våra pepparkakor och resten av klassen gör lite julmat, riktigt mysigt faktiskt!

Oskarström

Nu åker jag till oskarström för att träffa min älskade kusin Felica och gjälpa henne och Palle att måla hos honom. Senare blire att dra hem till Hampus så blire mys♥

Tobias Andersson

Jag har inte riktigt "brytt" mig.. Om allt som har hänt. Men nu när jag fick höra din röst svider det i mig, hur kunde allt det här hända?

Jag saknar faktiskt dig...

Datorkunskap.

God morgon!

Hej hopp jag börjar bli lite dum i huet av den här skiten. Man måste ju tänka på allt i datorkunskap, jag blir gaaalen! När denna lektionen är slut åker jag nog hem för att vila mitt dunkande huvud lite. Jag vaknade halv fem i morse och kunde sen inte somna om så jag la mig i soffan och kollade på tv tror ni inte jag somnade då och sen försov mig ? Jag missade självklart bussen så kära Marika körde mig. Det blev ju ingen vidare start på dagen och sen att man ska behöva sitta vid datorn hela förmiddagen med huvudvärk gör det inte så mycket bättre.. Men men jag får se om jag orkar stå i köket hela eftermiddagen sen, annars bär det hemåt för att sova! :)

Jobbigt värre!

Jag dör så jävla jobbigt det kan vara ibland att behöva mat.. Just nu har jag lite panik och är lite små sur, Jag är skit hungrig men är inte sugen på något så jag vill inte äta. Jag hatar när det blir så! Som när man är sugen på något men inte är hungrig. Sådanna saker irreterar mig så jävla mycket ibland..

Frusen.

Det snöar snöar och snöar! Jag känner mig som en snögubbe jag är så frusen jag vill ha värme, men ingenting är varmt nu tycker jag..
Jag har inte bloggat något idag för jag hade dels inte tid i morse för jag och Ronja sov lite längre än vi skulle(även fast vi hade sovmorgon). Sen så hade vi ju tema dag i skolan om våld så vi fick inte ha våra kära datorer framme.
 Och fy så läskig han va
..Seriöst jag blev skrämd av han som skulle visa försvarsgrepp, han hade säkert hundra tix och han tafsade på sin "medhjälpare" och aa blää han var äcklig jag ville bara gå o lappa te honom det handlade ju trots allt om våld hehe men hade ju inte varit så smart om jag gjorde de.. för då hade han la börjat tafsa på mig O.o! Men nog om de haha! Såg någon på de lokala nyheterna i morse? Jag var som tur va inte med, jag hade ju skämt ut mig riktigt reält om de hade med intevjuen med mig.. Så de tog bara med Sandra och Emelie som iallafall är någolunda normala haha ;) ♥

Mina snyggingar är så braa!

Ligger i sängen brevid Ronja och Amanda vi alla är nog en aning trötta efter att bara ha legat och segat framför Tvn hela dagen. Vi kollade tillockmed på Nyheterna men nae om rökningen kom inte idag. Jag hoppas dock inte att jag kommer med för som sagt är jag inte så smart och jag sa ganska onördiga saker och saker jag kanske inte borde ha sagt ? Jag borde börja tänka lite mer!
Men förutom att ha oroat mig över att det skulle ha kommit upp idag så har jag haft en riktigt trevlig dag med mina töser och fått ett flertal ögonorgasmer när vi kollade på Stamp the yard 2, Killarna i filmen är HETA!
                                                                                                                       

Imorgon har jag och Ronja Sovmorgon igen för vi har Tema dag. Det ska handla om våld och lite sånt, lär ju bli intressant! Nu ska jag lägga mig och försöka sova eller nå. Natti!

Ro och Amanda♥

Tv4

haha jag är antagligen med på tv ikväll, Litre pinsamt.. pratar om rökning, he he he ! Så för de som vill se när jag skämmer ut mig sätter på TV4 halv sju tror jag det var! hahaha, om de inte klipper bort mig helt då! hahaha ..

22/11- 2010

Godmorgon Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sen jag är fortfarande så jävla trött vill bara sova mer.. Som tur är har vi bara en lektion! Efter skolan bär det av till Amanda's pappa med Ronja och Amanda då såklart. Vi ska ha en liten tjejdag med godis, mys och film så blir det att vi sover där med känner på mig att detta blir en awesome dag med flickorna !

En aning snygg !

Mikael Persbrandt är snygg snygg snygg! :$
Nu ska jag slänga mig i sängen såå NATTI!

Beck' den japanska shungamålningen

Ligger i soffan och kollar på "Beck' den japanska shungamålningen" och försöker samtidigt skriva klart mitt arbete, skriver lite då och då. Det blev aldrig av heller innan att jag gjorde några kärleksmums, men bäst det kanske för annars hade jag la legat här helt proppfull och inte kunnat röra mig, eller klart kanske rulla fram? ;) haha neii men nu börjar jag bli helt dööd i ögonen de lär ju sjunka ihop snart så till reklamen som kommer blir det la att göra sig iårdning till sängen.

Kärleksmums

Blev sugen på att göra Kärleksmums eller baka över huvudtaget men det lär bli svårt att motstå o äta de sen ju. Och jag känner att jag redan har varit tillräckligt onyttig idag med chips och lite mc donalds mat, men får se hur det blir med bakandet för jag vill verkligen haha! :$

Rubrik

Orkar igentligen inte skriva något men blir lite kort om ígår iaf.

Igår Var men hos Poppe och kollade på fotbollen sen senare mot kvällen kom en massa folk och det drog igång till fest. Hade kul men det var ändå lite små segt haha alla satt fulla medans jag var nykter. Men det betyder ju nästan att jag var bäst igenom hela kvällen ? Haha aja nu ska jag plocka ner lite i väskan min sen bär det av till stan för solning med Ro.

Let's get fucked up!

When I walk in the club..All eyes on me, I'm with the party rock crew. All drinks are free!!



PAAAANZAR!

han är då söööt! haha sitter o tar några godingar med poppe elin limpan o LILLA PAAAANZAR! haha gött gött! puuusssenn!!♥

Kallt.. Kallt.. Kallt.. !


Sitter för tillfället i Ronjas iskalla rum och fryser som en mupp och öser lite musika :$  Strax blire att fixa sig lite sen hem o hämta saker och möta upp Elin sen direkt bussen till Oskarström igen. Ett jävla flängande haha (:

Innebandy

Dagen blir fan inte bättre.. Det snöar ute och om ca en timma ska klassen iväg och spela innebandy, det är nog den tråkigaste sporten som finns.

Everything is cool, everything gonna be okay..

Eller kommer det bli bra ? Jag vet då fan inte vad som händer, Min mamma har gått förbi mig två gånger denna veckan, hon har inte stannat o sagt hej eller något utan hon ställer sig en bit ifrån mig stirrar på mig och ger mig en riktig jävla mödarblick sen går hon där ifrån... Det är ju fan inte friskt beteende? Blir så jävla arg/lessen. Visst vi har inte haft det bra imellan oss men ändå så gör man förfan inte ? Hon är föfan vuxen hon är min mamma vafan tänker hon med ? MAN GÖR INTE SÅ!! åååååhhh..

Goooosaaa!

Ligger i Saras(Majas rumskompis) säng med Elin och Sara och myser, Maja övergav oss för att sova hos sin Pojkvän.. *snyft* ville ju ha fisen hos mig :$  Nu ska jag allt sätta på The vampire diaries som inte blev av innan hehe blev en massa snack med tjejerna och aa så fick jag ju "trösta" dom för de var livrädda haha men inte jag för jag är en toffiiing ;)
Natti!♥

Lite läskigt de dära..

Uhuu... Vet inte riktigt om jag ska tro på detta eller inte! OjOjOj glaset röde seriöst på sig.. Vet ju dock inte om det var någon som flyttade de med fingret och så men såg ju inte så ut och liksom hur ska dom kunna svara på mina frågor ? :$ Hahaha neii men nu ska jag trösta lilla Sara som sitter här livrädd sen ska jag nog börja fixa iårdning mig till sängen och lägga mig och kolla på The vampire diaries ♥

Maja sötnosen Sönne

Sitter hemma hos Maja med Elin och Gabbi. De ska köra anden i glaset men jag vågar inte vara med.. Tror dock inte att det funkar men ändå tänk liksom om det gör de O.o kommer skita ner mig! hahaha. Inatt blire att jag sover här och myser lite! puss på de!

Elin Och Maja! Snyggingar :*

Dum Dum Dum!

Jag blir duuuum! åååh varför lyssnar jag inte på mig själv? Jag looovade mig själv att inte göra det, men ändå gjorde jag de! Man blir fan hysterisk, liksom jag visste hur de skulle bli det är ju trots allt alltid samma sak så mm aa joo!! Idiot ...

försov mig..

Hehe godmorgon! Försov mig i morse men nu är jag i skolan, men det är ju lite jobbigt nu för vi ska bli klara med Arbetsgång Datorkunskap A, Godskänt nivån men ingen i klassen har internet så det lär ju gå som det går för oss alla! he he he..

Härlig dag!

Då ska man la tacka sina tjejer för en så underbar dag? Mat, mys, en massa skratt och skit snack, ni är awesome! Men nu är dagen slut så det är dags för sleep time så god natt på er och så får jag hoppas på att jag får en lika trevlig dag imorgon, som denna och att ni med får de ;) Puuussen!

Just nu

Just nu sitter jag i soffan min och kollar på tv. Jag har varit hemma en stund nu, jag har kollat på sista halvtimman av Sveriges skönaste familjer och nu börjar Desperate housewives! Gillart ♥


Haha inte fottat med den bästa kameran! det är iallafall pasta sallad, kyckling spätt och aioli!
Ser dock förjävligt ut men det vare MUMMA!

Haha sötnosar :$

Catwalk at Ronja Olssons place alá Elisabeth Törnqvist.

Tjej dag med Bästisarna Elin och Ronja! Har nyss gått lite Catwalk hihi jag är heeeeeeeet :$ Nu blir det strax att göra aioli som vi ska ha till Elins super goda Pastasalladen!

Tre timmars Svenska

Nu var kallköket slut och vi gjorde som sagt pepparkaks deg och så blev det att vi fick göra knäck eftersom vi blev klara med degen snabbt, Mumma! :)
Nu har vi bara en lektion kvar och det är svenska, wiihooo!

Degen in plastrade :$






Pepparkaksdeg!

Godmorgon alla små pepparkakor!
Gissa vad jag ska göra nu! Joo pepparkaksdeg hehe nammie! :$  Och nästa vecka eller om det var två veckor så ska jag och ronja  göra pepparkakshus och sen så ska de vara med i någon tävling, hihi lite rowligt de!

Sjukt så jobbigt...

Har legat i min säng ett bra jävla tag nu och kan inte somna. Jag är svin trött så jag fattar inte vad som är felet? Kanske att det känns lite tomt att sova själv? Att jag saknar mig älskling så mycket? Mååånga anledningar, men hmm.. Brukar kunna somna även om jag nu saknar min bebbo.. /: Aja får försöka tvinga mig in i somnen! Vi höööres imorgon pussen! :*

Ung och Bortskämd!

Då var Ung och Bortskämd slut så snart slänger jag mig i duschen sen är det dags att sova!

Haha Daniel "Paris" är så sööt!

Tv och mys med Bästavännen

Ligger i soffan och kollar på tv med lilla Ronja. Idag har det inte hänt alls mycket, jag gick en liten runda i stan med Ro efter skolan och köpte med mig en kofta hem. Så idag har jag la bara tagit det lungt och tjockat mig (y)

Sitter i skolan.. Eller nae!

Godmorgon!
Vaknade för en halv timma sen så om en timma bär det av till bussen sen vidare till skolan! Haha tycker att det är lite kul, alla har typ skrivit på sin Facebook att dom sitter i skolan och jobbar med bla bla blaa och så hela tiden medans jag har fått lega i min kära säng hela morgononen ;)

Nu vare allt dags för sängen!

Blev inte att jag la mig tidigt som jag hade tänkt. Jag har legat och degat i soffan och kollat på tv men nu äre allt dags för min underbara säng och drömmarnas land!  God Natt! :*

Nya Favoriten


Denna låt(nya favorit låten) på full volym och en glad Tini och Bettan som dansar och är normala som vanligt! Ååh.. Jag vill absolut inte ha skola imorgon..Men det blir att jag går och lägger mig strax för är ju en aning trött efter att ha blivit väckt klockan sex på morgonen av att älsklingen kom hem, sen kunde man inte somna om heller på ett bra tag så sova ska det göras snart! Detta blir antagligen mitt sista inlägg för dagen så Natti Natti! ♥

mys vid the tivo "GG" !

Nu hade jag tänkt o slänga mig i duschen, sen blir det att slänga mig i soffan o kolla på Gossip girl. 

Jag : "nej nu ska jag slänga mig i duschen."
Tini: " det ska jag med men ta inte slut på alla bubblor:$"
Jag: " lungt , jag skapar mina själv "

Hahahahaha förjävla bra humor vi har :$

Söndags mys!

Så var helgen redan slut! Men det är ju klart, tiden går ju snabbt när man har kul så att säga! Gårdagen var riktigt soft tills en Matinen trillar och spräcker hakan och blodar ner hela Robbans kök.. Det var ju inte så lyckat men det löste sig tillslut och Martin somnade så gott haha!
Idag har man typ bara sovit och legat och myst med Älsklingen. Om ett tag tar jag nog bussen hem och så får man se vad som händer..

Hampus och jag! ♥




Sööta sååå

Trevlig kväll detta!

Sitter och tar några kalla med riktigt trevligt folk och min älskade är här med så kvällen är ju helt perfekt! Hoppas att alla får en lika trevlig kväll som jag ! pussen ♥

That girl is so dangerous

That girl is a bad girl.. I've seen her type before she's so dangerous!
¨
Nu vare dags o sätta igång med sminket och kläder o sån skit, sen bär det av till Ronja. Ikväll blire det vanliga ! Och så får vi hoppas på att det blir en idiot fri kväll, så man slipper en massa krossat glas ;)

Ha Ha Ha.. Där satt den fint!

Haha det är fan otroligt att det finns så sjuka äckliga patetiska personer här i världen! Och att de man älskar och bryr sig om så jävla mycket om igentligen bara är falska jävla horor! Tragiskt ju.. Men men förutom när detta förstörde hela kvällens slut så hade jag riktigt kul! Tack för de!

vad gör vi? NU KÖR VI!

UUUTGÅNG! nu drar man iväg med mina två pinglor för lite fiiesta! ♥

Slänger med in en kassa bilder tagna utav min kassa mobil! Mahaha :D

Oj Oj Oj..

Har inte bloggat på hela dagen! Men har ändå knappt något o skriva om förutom att jag HATAR detta jävla pissvädret! Man blir så jävla deprimerad av regn o skit! O så ser man fram emot kvällen, He He He.. Vet fan inte vad jag ska göra. Ronja är nere i duschen så aa när hon kommer upp blir det iallafall att börja göra sig lite iårdning och sen se vad som händer!

Mahahahaha inte okei o se ut som jag gör nu!
Men snart blire ändring på de. :)

John Blund kommer strax på besök känner jag..

Pepsi är "normal" igen och jag hade tänkt o göra mig iårdning för sängen nu innan John Blund kommer! Puss på er! Natti.

söta john blund! :')

Börjar tycka lite illa om de små varelserna... HUNDAR!

Fyfan vad äckligt! I en timma har jag fått hoppa på bord och stolar för att Lövqvist's jävla hund ville sätta på mig.. Alltså en hund? De kan la inte tänka? Vart fan fick Pepsi då tanken ifrån, att ens börja jucka mot mitt ben? Haha hund fan höll fast mitt ben så jävla hårt att Louise fick dra bort honom men då börjar idiothunden morra på de som kom när mig eller som skulle ta bort honom från mig..
ÄÄÄÄÄCKLIGT! fyfaan, tänker aldrig mer röra den hunden!  Jag vågar inte gå o lägga mig.. Tänk så kommer han där rusandes in till mitt rum när jag sova, han lyckas ta sig in på något sätt o jag hör ingenting så vaknar jag helt plötsligt till av att svinet är på mig :'(

JB Restaurangen

Har inte bloggat något idag på grund av att jag försov mig i morse och sen när jag kom till skolan var jag tvungen o springa ner till Restaurangen för att hjälpa till, jag ahr varit där från klockan åtta tills nu, riktigt kul vare! Har ju inte varit där innan så det var något nytt :$ Nu ska jag börja med matten och sen slutar vi om ca två timmar så får se om jag har ork kvar till o göra något när jag kommer hem.. Hmm skulle träffat mamma men naaaaeeee!

Mitt kantarellsmör! hihi :)



Vet då fan inte vad detta var jag gjorde, ser ut som pommes muffins :$

Nana gott i kudden :$

Dåå blir det säng dags nu! Hihi har haft en smått seg dag, men Magda gjorde den bättre! Har haft en trevlig o pinsam(för hennes del) kväll puss på dig hjärtat :)
De senaste två timmarna har man fått stå ut med Felicias och Jespers små irreterande ryck, söta som få..uhuu!
Natti ! ♥

Normal får man inte lov o kalla honom...

Fääärdigt

Då var mitt rum skinande rent igen! Nu ska jag ringa några samtal sen bär det av till stan med Magda för lite solning! Sweeet!

Magda♥

Just as long as I hear her say, "Ay, papi"

Har varit hemma ett tag nu har suttit och skrattat och flummat lite med Martina men nu ska jag köra igång med lite städning, så det får bli hög musik på det! Slänger också in dagens låt! :)

The Vampire Diaries!


Härlig lektion, efter en halvtimmas väntan funkade ch131 igen så jag kunde kolla på The Vampire Diaries, det är det ända jag har gjort denna sega tre timmars lektion.. Snart är det lunch o sen bara livsmedel kvar så slutar man för dagen. Skjut mig!!

Meningslös lektion..

Duuu Underbara Morgon!!
Önskar att man fick ligga hemma i sin säng och sova nu! Vi har Datorkunskap och Nina(vår lärare) är inte här så vi har en riktigt efterbliven vikarie som försvinner hela tiden och alla har bett om sina PIM-test och dom skulle han hämtat för ett bra tag sen men varje gång han kommer in rusandes till klassrummet har han glömt dom så alla sitter här och gör absolut ingenting! Funderar på att åka hem igen!

Love...Is wonderful! It is magical!


Kom hem för ca en timma sen och jag saknar redan Hampus! *Snyft*. En massa mys blev de, älsklingen var gos sjuk :$ Du g;r min dag! Love♥

Nu ska jag sova! Natti Natti!♥

Wihooouue

Nu bär det av till oskarström, fixa lite saker och sen ska jag hem till min älskling så nya glad ! :D

Lär skrämma älsklingen lite när man ser ut såhär :$ mohaha ♥

En timma kvar!

Om en slutar jag för att Svenskan är inställd! Woohooooo vååågeeen.. Just nu sitter man o skrattar och stör sig på idioterna i sin klass, haha så jävla efterblivna! Vet då fan inte vad dom håller på med, de har typ kommit på ett eget språk eller något så ska de göra som de säger så de slår varandra en aning, smått kul faktiskt (a

Typ så häääääär kul! Hahahahaha :$

Snöööööö!

Inatt ringde min Älskling och sa att jag skulle kolla ut genom fönstret, då fattar man ju kanske nästan dirr vad de är som ska ligga på markan? ;) Så nu i morse kom Tini inspringandes jätte glad för snön som ska plåga oss idag haha! Sitter för till fället och kollar ut på den fina snön, men länktar dock inte till jag ska ut till den.. brrrr, kallt! :$

Så vare läggdags!

Nu ska jag ta o gosa ner mig i min säng och ligga o mysa/sova med Tusse som alltid ligger i min säng nu för tiden. GOOOS!♥

Lilla gubben..

Lilla Jesper har suttit och tjatat på mig hela kvällen om att vi ska kolla på Svenska Hollywood fruar o bah " nörjar det snart?" Sätt på det nu" o så nu efter en massa tjat så somnar han precis innan det börjar. Haha så söt, min lilla bebis!

It hurts!

Jag har nog oturen med mig idag.. Först halkar man ner från backen neranför mig och slår i röva sen går man till hotell mårtensons och skämmer ut sig som fan när vi skulle intevjua de som jobbade där(jag trillade typ in) OCH MIN SVULLNA AXEL... Jag la min tunga dator väska på axeln så allt bara knakade till, nu kan jag inte lyfta på armen, vet då fan inte vad som har hänt med den heller, men har smörjt in axeln med smärtstillande kräm nu så får hoppas att det hjälper o att jag kanske kan lyfta armen sen :)

Mååndag, ååh älskade måndag ..

Wihoooo Godmorgon! Vet ni? Vet ni? .. Idag börjar skolan igen :O  Nu sitter man och dricker sin älskade muulti och äter på sin goa frukost! Blev en lite för lång sovmorgon för mig, så det blir la att jag kommer få stressa efter att jag har ätit klart här sen bär det av till skolan. Är alla lika taggade som jag ellö? He He..

Slänga på en film o sova.

Nu blir det att man tar och slänger på en film, lägga på något kallt på huvudet?
När jag borstade håret innan märkte jag att jag hade e bula i huet och min axel är typ "svullen" och skit öm. Undrar om det beror på när jag blev tappade på golvet igår av min lille danspartner? haha aj aj gör ju lite ont men jag får la försöka sova ändå, Har ju trots allt lilla tusse i min säng som väntar på att jag ska lägga mig hihi. GOD NATT !

AWESOME HELG!

Fyfan såhära kul har man inte haft på länge! Och imorgon blir det ännu bättre, Skolan börjar igen!
Gårdagen var grym som sagt, även om man var med lite udda folk hehe men ett stort tack får man ju ge till alla som var där för ni gjorde min kväll!

♥love




Idag har jag bara legat och myst med min älskling och legat och haft mysigt med Tini med såklart. Nu ska jag Börja att skriva om mitt hotell så heeeeeeejråååååå ;)

Godis mys.

Sitter hemma hos Mini och äter godis och myser lite med ems och Mini , eller aa Andrea fixar sig.. Dissarn! Behöver ju en gosig liten plutt o gosa med när man mår som jag gör och när jag inte har min Älskling att krama om.
Säger då det idag mår man som man förtjänar. Idag ska jag nog bara ta det lugnt. :)

Hej jag heter Andrea och jag har ca fem miljoner bilder på mig själv så jag kan ju utnytja och ladda upp bilder på mig här, hihi och säga ett par ord till elisabeth med, Jag älskar dig min söta mupp ♥ /Din mini ;)

Oskarström

Det blev inget med stan innan har bara suttit hemma och tagit det lugnt, nu bär det av till oskarström. Have a great night alla!

5 November 2010- Freedag!

God morgon! Hehe vaknade precis och jag är fortfarande helt död i kroppen, jag vill sova mer! Hihi. Idag blir det nog att jag drar in en sväng till stan för att köpa något fint och fixa lite dricka. Funderar dock på att slinga håret med, hmm det får vi se hur det blir med de! Ikväll blir det la att vara med mina flickor så puss på de ;* Nu ska jag äta duscha och ja se om jag blir levande igen! :D

Sweet deams.

Nu hade jag tänkt o försöka sova så god natt!



Jag saknar min Älskling..*snyft* ♥

American Pie 2


Ligger i soffan och kollar American Pie 2 och har förjävla ont i revbenet och ryggen. Vet dock inte varför..  Vid sju tiden drog jag in till stan för att bli lite brun o aa man börjar ju få lite färg, det är ju aldrig fel? :D

Uppe med tuppen ju!

OjOj.. God morgon! Jag vaknade bara för en liten stund sen, snacka om att vara uppe med tuppen eller? Nej men det var riktigt skönt o få sova ut, jag gick inte i säng förens vid fyra inatt och sen låg man där i mer än en timma och kunde inte sova så ja det var härligt med sovmorgon! ;) Men neii, vad gör man idag då när solen för en gångs skull lyser? Allt är helt tomt i mitt huvud, en sak är säker jag ska få tag på min mamma! Maha intressant va ? uhuu nu ska jag nog laga mat :) 

Så var det redan ny dag!

Har inte bloggat något med tanke på att jag inte varit hemma, eller jo en stund men då tillbringade man lite tid till Ronja så det blev inget med datorn att göra alls, förutom fuldansen då hehe.. Men jag hade en riktigt härlig gårdag få man la säga, Var i stan med Mini och sedan suttit på jävla Fartvinden i tre och en halv timma och bara lyssnat på en jävla gubbe som pratat. Och rastlös som jag lätt blir så fattar jag inte att jag stannade kvar efter den första och kanske tillockmed den värsta timmen på länge.. He He He! Nu hade jag tänkt o våldta min lilla säng och typ försöka sova?! låter toppen. (:

Minis fina suddiga bild på mig går inte att vända på :S  Men ni ser lä ändå hur smexig jag var.. He Ha He!
GOD NATT!♥

Spara på sängar, sov tillsammans?

Jag känner mig absolut inte så där förjävla trött o sleten efter att Tini kom hem vid sex i morse och var tvungen o komma springandes(halkandes) in till mitt rum och slänga sig på mig och var sådär skit pigg och överlycklig! Sen sov idioten innen hos mig med haha ingen ville vara själv :$ Men det är aldrig fel o ha någon brevid sig när man ska sova haha eller? :) O jag får ju dela med mig av min säng för ehm.. tini har ju trots allt ingen säng.

Sov dags!

Efter en mysig kväll med fika och Amanda och ett roligt nattsamtal med Andrea med en massa skratt så är jag redo o gå och lägga mig nu! God natt alla ♥

Ahini Photos

Sitter hemma hos Ronja nu och kollar igenom våran ahini mapp som det då finns en massa gamla söta bilder i :$


Lägg märke till hur mycket vänsterbenet är böjt bak :S


















grr sötnos!
 


Då bär det av till stan!

Nu ska jag dra mig till stan och möta upp Amanda och sedan ska vi ta en fika. Myys! ♥

Smycken.

Var inne och kollade lite smycken på cocoo.se hittade riktigt snygga halsband och någolunda fina ringar!

295 kr st. Skit snygga halsband !




Ringarna!
145 kr st kostar dessa tre ringarna :)



Denna ringer är så jäkla söt :$

Seg som satN

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen funderar på vad man ska göra, idag det blir nog bara att sitta inne och dega framför vår älskade tivo. Ikväll blire iallafall att man drar in till stan och fikar med Amanda :)
Haha aa så ser min roliga dag ut (y)

Another Cinderella Story!


Nu slänger jag mig i sängen och kollar på denna filmen!

Så vad händer i dag?

Kom hem för ca en timma sen, har sovit hemma hos min älskling inatt. En utav anledningarna som jag inte bloggade igår, men som sagt var jag i stan igår en stund och solade med Hampus och sen var det bara en snabb runda hem igen sen tog jag bussen hem till Hampus så det har inte hänt så himla mycket. Nu ska jag ta och göra något gott och äta sen får man se vad som händer. Kanske stan? Låter bra så ;)

Blää cp.. Jag kan inte ladda upp bilder, men det ska iaf komma upp två söta bilder snart så..



Ooooh!

.

RSS 2.0