Onsdag 2012-02-29

God Morgon!
Sitter i skolan och är redo att bryta ut i skratt!
Det är ett gäng tjejer här som går i en o samma klass som bara det går tjejer i, o m g ... Drama! Alltid lika roande när sådant händer!
The best thing in life is finding someone
who knows all your mistakes and weaknesses
and still thinks you're completely amazing.
Synd att det har blivit så snålt med sånt i min umgänges krets! (Haha skämt o sido..) Nej men när drama uppstår i sådana här sammanhang så är jag riktigt glad över den umgänges kretsen jag har!
-
The best thing in life is finding someone who knows all your mistakes and weaknesses and still thinks you're completely amazing.

Dear summer, please come back soon. I miss you


Vart och kikade runt i lite butiker idag och jag föll så djupt för skinnvästen och skjortsen(har så svårt att hitta skjorts jag gillar annars!!) på bilderna ovan! Så nu kan värmen snabba på, öka då! Jag vill kunna springa runt lätt klädd(helst naken.. haha!) och slippa allt jobb med att tänka ut vad man ska slänga på sig för plagg, bara för att det är varmt inte direkt för att det alltid är snyggt? Alltid mycket roligare att veta att man bara behöver slänga på sig något änkelt men ändå snyggt! Jag vill ha sommar ♥

Tisdag 2012-02-28

Hej där ute!
Har vart kass på att blogga de senaste dagarna! Haha har totalt glömt att jag äger bloggen typ, anledningen till att det blev ett inlägg nu är nog mest på att min gulle till pojkvän skickade mig ett sms igår där det stod " Tänkte påminna dig, du har glömt att blogga" haha gulligt?
Har dock inte så mycket att skriva, min dag har sett ut så att jag försov mig och åkte till skolan alldeless för sent därefter vart jag i stan och tog mig en solstund. Min kväll avslutades med en fika och möte med tjejerna i vårt dance crew och Kalle på Robert's. Ytterst trevligt! Vi planerade hur våran show skulle avslutas och hur hela gruppen tillslut kommer att se ut och en massa annat. Vi får se hur det blir i slut änden ! Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på duschen sen ska jag sova! Dör utav trött het...

Just nu.


Fy vad trist det är att sitta på tåg och bara sitta och sitta.. Får panik är så sjukt rastlös, snart får jag la ta mig en springtur runt om i tåget så att jag slipper ha en avdomnande röv också..
Ska iallafall bli skönt att komma till mitt halmstad! Jag klagar mycket på hemstaden men trivs nog mer där än på de flesta ställerna, Småland är trevligt och så men allt är så gammalt!! Så lite modernt är det ändå i Halland, haha.

Fredag 2012-02-24

Nu har jag vart iväg och handlat med mig ett par toppar och packar nu ner allt för att snart åka hem. Vid tre tar vi tåget mot halmstad! Blir hemma i perfekt tid för ikväll ska jag hem till Hanna som ska firas! Kommer bli super!
Ska fixa klart allt nu innan vi åker, vi hörs på tåget eller där hemma! Pusss

Spend a whole day sleeping

Har legat i soffan hela dagen, är helt utmattad. Jag har knappt sovit något alls inatt tack vare den jävla gästsängen som man får fjädrarna i ryggen utav, hade kunnat sova hela dagen men strax kommer kusinerna hit och jag ser ju fram emot att träffa dem lite innan jag åker hem imorgon.

Jag är inte ensam av att vara trött? Fredrik hittade sig en skön sovplats!

Torsdag 2012-02-23

God Morgon!
Ligger helt ensam hemma hos farmor, mamma, farmor och mina bröder bestämde sig att åka till badhuset här och ingen meddelade ju mig att jag skulle ha med mig badkläder hit och det är ju inget jag tänker på att packa ner när det är vinter? Så jag stannade iallafall kvar här! Jag ligger och drar mig i sängen och läser bloggar hade också tänk att jag ska gör mig lite frukost, magen ligger och gnäller på mig och jag orkar inte ta samma diskution som alltid så det är nog bäst att jag går upp nu, he he he. Hörs sen pusss..
Bjuder på några gulliga bilder från någon helg tillbaka sålänge. (tagna från ronja)

Onsdag 2012-02-22


God Morgon/Eftermiddag?
Sitter på tåget mot Vaggeryd nu, byter sedan tåg där och åker vidare mot Jönköping sen hem till Farmor. Jag har börjat värma upp med kramar och sådant mys! Har saknat dem alla så mycket! Stannar dock bara där tills på fredag som sagt men det får duga, får göra det bästa utav stunden jag är där! Nu ska jag pumpa musik i lurarna och vila lite, suger verkligen att sitta på tåg! ..

-

Släkten imorgon

Ligger i sängen och pratar med Martina om allt och inget Har packat lite tills imorgon då jag åker till Småland. Ska hälsa på min farmor lilla och kusinerna+ att jag har fått mig ett kusinbarn med som jag glatt ser fram emot att få träffa, so cute!  Dock stannar jag där bara tills på fredag men det är ju bättre än inget, har inte träffat min släckt sens två år tillbaks så det ska bli kul.
Nu ska jag byta om och dra mig till oskarström för lite planering med vårat dance crew. 
En bild från senast jag var och hälsade på släkten (två år sedan)

Mina kusiner och jag i mitten. Cute...

Tisdag 2012-02-21

God Morgon!
Har ännu en gång fått en god natt sömn! Brukar aldrig sova ut redigt, nu får jag allt göra det och det känns så himla underbart! Nu ska jag ta på mig varma goa kläder och ta mig ut och gå i slaskvädret. Jobbigt, men jag får helt enkelt bara gilla läget för jag kan ju trots allt inte få det att försvinna bara sådär, lite konstigt dock det borde ju smälta eftersom jag är så otroligt het?! haha(skämt o sido..) Nej nu bär jag mig ut med hunden, hörs sen! Pusss 

Detta sög ju ..


Hela dagen har jag legat halvt död med värsta huvudvärken och vad har jag mer gjort då? jo bara kollat på gossip girl och gått och ätit en massa, men visst får jag ångest då ? Så när jag väl ska gå ut då jävlar är det snöstorm.. Jag, eller ja säkerligen vi alla som trodde att våren vart påväg blev la besvikna? Säger bara- life sucks and then you die! ;)
Nu ska jag få mig lite natts sömn och drömma mig till ett paradis. Pusss

I'm home alone so it's okay for me to go ninja mode when I hear a noice.

Hjälp... Haaha, jag kommer nog akdrig vänja mig vid detta! Mammas granne är verkligen skum, han måste gå på något. Man kan höra honom ibland, då han typ skriker/sjunger "Lalananalalanananaaaa" och sen utbrister han ett skrik och så hör man en massa saker flyga i golvet, sjukt läskig.. Sen har han en tidens att han öppnar ytterdörren femtio gånger och ska då smälla igen den efter varje gång. Något måste han gå på ? Eller bara njuter av att göra sig illa eller något? .. Ligger här lite smått rädd och panik smsar mamma, hon skrattar bara och tycker att jag är tramsig, "för jag har ju ändå låst dörr vad ska han kunna göra & du kan ju försvara dig måt en tanig kines? -säger hon" " Han kanske bara känner sig ensam" hahaha gulle mamma...

Måndag 2012-02-20

God Morgon!
Sovit gott? Det har jag! Gick och la mig redan vid elva och vaknade upp för en timma sen, alltid lika skönt att sova ut lite. Nu sitter jag och äter frukost och kollar lite i mammas klädes kataloger sitter och skriver i lite i smyg och hoppas nu på att mamma kommer beställa något utav det jag vill ha, hihi..När jag är klar här tänkte jag köra lite Yoga.. Det är hur härligt som helst så har man också något att sysselsätta sig med!


Gammal bild. hihi

Studying

Ligger hemma hos mamma och försöker skriva klart några skolarbeten, passar på nu när mamma är iväg och handlar så har jag lite lugnt och ro. Ska göra iårdning maten strax med, kyckling vingar för hela slanten! Mums..
Ikväll blir det till att kolla på Big Brother och se om det är något att ha, kollar inte så värst mycket på tv. Tycker allt har blivit så tråkigt, kollar mest när det är film eller liknande.

Söndag 2012-02-19

God Morgon!
Hur kommer det sig att när jag druckit natten innan och går och lägger mig sent på natten och sedan vaknar upp igen efter bara några få timmars sömn. Varje gång är det så! Somnade nog inte förens 4 inatt och vart uppe igen klockan 10. Känner mig dock utvilad, så det är ju bra ?
Nu packar jag väskan och ska se till att jag får skjuts sen bär det av till mot min. Mys!



Cheers to the teenage years.


Nu är jag hem kommen från en hel kväll med vänner och festande. Slänger mig i sängen nu och ser fram emot morgon dagen då jag ska åka till min mor och spendera min dag där. Mys! Hoppas alla har haft en bra helg! Pusss

KEEP CALM AND PARTY HARD!


Sitter hemma hos Hanna med Amelie och dricker lite och lyssnar på musik och bara njuter utav livet, vi väntar nu också in fler folk! Allt är så bra just nu! Älskar mina fina vänner!
Fixade mitt hår lite extra.. So Fluffy! He he men ska nu ha en bolle på huet så det blir bra! Men gillar när det är så stort! Hoppas alla har en bra kväll! Pusss

I'm not in a bad mood, everything is just annoying

Tror att jag har lidigt utav PMS denna veckan, jag har blivit irreterad på minsta lilla.
Får lite skuldkänslor nu när jag inser vilken bitch jag har varit mot mina kära vänner.. Men alla har sina dagar och jag får helt enkelt försöka hålla god min and stop acting like a bitch..
Nu är jag nyduschad och ska packa ner lite i väskan och sedan beger jag mig ut i det regniga vädret för att sen träffa Amelie. 

Lördag 2012-02-18

Lov!
God Morgon! Vaknade upp för ett bra tag sedan, har legat och degat med pojkvännen i timmar nu. Nu är han i duschen och snart kör han hem mig, jag ska bara inom hemma snabbt sen åker jag hem till Amelie och Igår började ju även lovet, vaknade upp brevid Amelie då sedan vart vi i stan och kollade på dansare på 035 sen åkte jag bara hem till Hampus och tog det lugnt så det har vart en lugn start på lovet. Härligt!

-The best thing in life is loving someone who loves you back.-

Onsdag 2012-02-15

Nu tycker jag att sommaren kan komma!-
Kylan och snön har jag fått nog utav kan inte värmen komma nu? När snön började falla smält från taken på skolan idag fick jag ännu mer längtan till sommaren. Har sån sjuk vinter depretion så det är inte sant.. Sitter i skolan och öser musik och kollar igenom alla sommar bilder♥
Redan i början av april låg vi ute och solade för första gången..
Modevisningarna för emmaus..
Kvällarna med tjejerna! Ni är bäst..
..
Malmö festivalen..
Till sommaren ska det blir resor-Förmodligen resa med Andrea innan sommarlovet, Peace and Love i slutet utav juni, Alanya i augusti med Ronja, Amande & Amelie. Mer kommer planeras in.. Åh, längtar!

I'm going to spend Valentine's Day with my true love... Food and Candy


Hampus vart här en stund så blev det lite gotte och sedan lite mys innan han drog sig vidare mot stan så nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med mig själv, maten väntas(är utsvulten) så det blir jag och godispåsen än så länge!

Fick mig en liten present utav min prins också. Super gulligt! Här ska sättas ett foto ♥

Tisdag 2012-02-14



Har haft en avslapnande och bra start på dagen, film och gotte på första lektionen och nu är alla hjärtans dag present köpt. Sista lektionen inväntas nu att bli avklarad och sen blir det dans träning med mina girls. Blir träningen och sen hem och ligga i min ensamhet framför en romantisk film med choklad!
Haha nej då! Klarar mig fint och det är ju trots allt som en helt vanlig dag, jag & Hampus har alla dagar som finns på oss att visa våran kärlek till varandra. Det är ju ändå det man ska? Visa sin kärlek till sin partner vilken dag det än är? :) Men hoppas ni alla par där ute har era efterlängtade och romantiska dag!


.


Nu kryper jag ner i min tomma säng och ska försöka sova dock hade det inte skadat med lite sällskap. Ja men.. Lär sova väldans gott ändå, är sjukt trött! Natti

Träning och nu lokal sökning.

Fy vilket hårt pass jag precis vart på jag och Ronja körde på gympa medel. Kanske inte låter så värst farligt men fy man jobbar arslet av sig verkligen sen fick vi springa till bussen(som hållplatsen ligger tre kvarter bort) så idag har man kört på förfullt!!
Kom precis ut ur duschen och Andrea har anlänt så nu ska vi kolla efter lediga fest lokaler, vi ska nämnligen ha våran 18 års fest tillsammans. Dock fyller vi båda inte år förens siste april och maj men man ska ju vara ut i god tid? Nu blir det letandes!

Måndag 2012-02-13

Dear monday, fuck you. sincerely, the world.
Min dag har börjat bra men ser då inte fram imot att det är ny vecka. Denna veckan blir det bara träning(vilket jag dock ser fram imot) och bara en massa plugg, känner mig så sjukt stressad när det gäller skolan! Ligger ännu en gång bakom som vanligt med allt. Så jag kommer låsa inne mig i veckan tills jag är klar med allt! Rolig vecka va ? ;)
Imorgon är det ju alla♥dag så där blir ett undantag imorgon med allt plugg, måste fixa klart allt för imorgon idag också. Ska fixa en liten bomb överraskning till min älskling! Blir vårat första år vi är tillsammans på alla hjärtans dag(om han nu vill träffa mig..) och vi har ju ändå snart vart tillsammans i tre år? Allt måste bli perfekt! hihi... Kärlek är fint!

If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.


Usch det har inte vart min dag idag må jag säga.. Allt har bara vänt sig imot mig och så mötte jag på min bror som tydligen hade vart i Halmstad? Han skämdes som bara den vad man märkte men jag hade också skämts om jag bara hade lämnat mina syskon när dem behövt mig som mest, när allt var som svårast och sen bara stöta på dem inne i halmstad.
Jag menar att han klarar av att åka till Halmstad för att träffa en tjej han precis träffat varje helg och inte höra av sig till sin familj och sen bara stöta på hela familjen,
hm.. awkward haha it most sucks to be you!
Jaja jag ska inte klaga han klarar sig nog bra och jag klarar mig allt bra utan han, lite jobbigt dock han vart ju trots allt min närmsta, min bästavän! Men ja, what doesn't kill you makes you stronger ! Nu har jag skrivit av mig lite och ska lägga mig till rätta i sängen och kolla på 90210. Mys

Söndag 2012-02-12

God Morgon!
Vaknade upp för en liten stund sedan och det första jag ser är att det nu är ännu mer snö ute?! Det borde ju räcka nu kan man ju tycka... Fruset och kallt är det här hemma hos mami med så jag väntar på att hon ska komma hem så får hon pyssla om oss lite, hihi! Älskar att vara här ändå, man får ju kräva lite extra och också bli som ett litet barn igen, mamma tar hand om en !

We may not have it all together, but together we have it all.

Melodifestivalen

Sitter hemma hos mami nu och äter farfars gryta (familjens gryta) och kollar på melodifestivalen. Massa mys! Blir även att jag stannar kvar här över natten sen imorgon blir det till att träffa alla syskonen också. Alltid lika trevligt.

Lördag 2012-02-11

Efter en redig måltid åker jag strax hem till mor min för en hel kväll med mys med henne och lillebror!
Igår blev det en vild kväll så det kommer vara skönt att bara ta det lugnt ikväll må jag säga .. Vaknade upp av en shock om vart jag var och vad som hände igår, blev ett ganska långt samtal med ronja innan för att reparera minnerna ... Mådde inte så bra idag kan jag ju lova..

Igår åkte vi ju in till stan för dansföreställningen, jag säger då det! FYFAN vad grymma dem vart! Man blir verkligen inspererad satt där och gapade igenom hela showen tror jag .. Efter föreställningen tog jag och Ronja en promenad till en kompis vid högskolan där satt vi med några folk och drack. Sen blev det svart. Punkt










Grymma tjejer!

Slutproduktion

Nu kommer snart Ronja o hämtar upp mig då vi åker vidare mot sture där vi ska se trejornas dansare på sture. Jag går också emot min hälsa och drar på fest efteråt. Hörs ikväll!!


Så här ser jag ut.. Kameran ville inte vara på min sida ..

Fredag 2012-02-10

Fredag du underbara Fredag!
Hej där ute! Vaknade för ett bra tag sedan, har börjat få riktigt bra med sömn nu och jag börjar dessutom bli av med denna hemska förkylningen. Skönt! Men något stort ska jag inte göra utav det bara för att det är fredag. Jag hade tänkt att bara ta det lugnt idag också, ska vila lite hemma nu sen runt fem tiden ska jag möta upp Ronja då vi beger oss mot sture skolan där vi ska kolla på danstjejerna!

Nu ska jag göra mig en redig frukost framför gossip girl! Puss

Onsdag 2012-02-08

God Morgon!
Känner att jag verkligen sover bort mina dagar, men vad gör det ? Jag får då ingen sömn på nätterna på grund utav dessa jävla sjukdomar! Men vad finns det att göra?!
Ligger nu med "bedövnings tabletter" på grund av att min tunga och "dingelidong" saken i halsen är uppsvullna, lite smått scary men jag mår la bra trots det! .. Hatar dock att ligga hemma i dagar, jag blir så otroligt rastlös! Lite av en panikångest framkallas!
Nej nu ska jag sluta klaga och ta och göra något åt detta istället! Så inom några timmar ska jag vara frisk! Ja så säger vi, puss!!

Thanks mom!


När jag är hos mamma blir det alltid att hon plockar fram sina kataloger så att jag får titta i dem. Sist jag var där föll jag då för dessa stövlarna från ellos som blev mina idag! Det är stövlar av oljat skinn med vintageeffekt. Spänne över foten och längst upp på skaftet. Dragkedja hela vägen bak. Dessa gick på 1 499 kr. Tack mamma!
Visst är dem snygga?

Tisdag 2012-02-07

Hej alla krya där ute!
Önskar då att min hälsa hade velat vara på min sida.. Ligger hemma och kallsvettas med feber, hosta och värsta huvudvärken! Så idag har jag egnat min dag till att krya på mig, går som det går och får hoppas på att jag snart blir helt frisk. Orkar inte med det här längre, blä...
Ska ta och röja undan här lite och sedan dega framför ett par avsnitt utav pretty little liars! Rolig dag va ? mm, ja!
Har även lite bilder åt er från min lördag! Dock orkade jag inte ladda upp alla så jag har satt ihop förfest bilderna och då själva festbilderna i en o varsin bild!
-Förfesten hos Malin-
-Pearly's födelsedags fest-

Sleep all day ..

Herregud.. Min kropp är inte riktigt med mig idag! Jag har verkligen sovit hela dagen och jag är ännu lika trött.. Ska snart ut i kylan och möta Andrea och sedan ta bussen, får se om jag vaknar till då! Hade helst velat gå i ide nu, tror jag har lite av en vinter depression..

Söndag 2012-02-05

Kalas bra kväll igår!
Gårkvällen började vi med förfest hemma hos Malin och alla fina flickor, runt nio kom taxin som tog oss till 21 års festen. Där blev vi bjudna på mat och all dricka. Kändes som att jag och gänget vart dem ända svenskarna där, stället kryllade utav tailändare.. Men det var trevligt som sagt & jag mår lite som jag förkärnar men inte så värst farligt!
(fotade även för fullt igår men sitter hos Hampus och jag har då inte min sladd till kameran med mig så här är en bild som ronja lagt upp på oss.. Finis ♥)
Nu ska jag mysa med min kärlek lite! Hörs sen.. pusss

Nu drar jag!


Nu sticker jag iväg in till stan för förfest sedan blir det att fira en donna, där blir vi bjudna på middag & drinkar! Nu ska jag pysa, Puss!!

Lördag 2012-02-04

Hello!
Usch.. Jag har en sådan huvudvärk och är sjukt trött så det dödar mig verkligen när jag vet att jag måste upp för att göra mig iårdning. Blev en väldans sen hemgång igår, köldskador och sådant kul fick man också bortsett från den dåliga sömnen jag fått inatt och kylan ute hade jag det förjävla trevligt igår! Vi började kvällen med att jag, Hanna, Andrea och Linnéa vart hos Linnea och där vart det middag och mys! Senare kom det fler folk och då festade vi till det lite! Ikväll ska vi också festa till det ! Nu måste jag börja fixa mig ! Pussss

Onsdag 2012-02-01

Good Morning February!
Trots att det är studiedag vaknade jag upp något sådär tidigt, runt halv elva kanske. Dock har jag legat och segat fram tills nu men det är la helt ok med tanke på att jag är ledig? Sen har jag legat och surat nu sedan jag vaknat för att vissa människor är så sjukt omogna, det första jag såg när jag kollade på mobilen i morse var ju då ett mms jag fick och jag trodde praktiskt taget att mitt hjärta skulle sluta slå.. Jag ska nu i varje fall ta mig i kragen och ta mig upp ur sängen. Ska in till stan sedan och fixa en del saker så dagen kommer bli mycket bättre än min morgon!

Lättar min dag med bilder som gör mig glad! Sommaren 2011♥
-You never miss a good thing until it's gone.-

Good Night

Ska försöka somna trots denna hemska känsla .. känner mig döende.. God natt!

.

RSS 2.0