solen i moln


Vaknade för ca en timma sedan, skulle ut och sola och då kom det värsta fettma molnet, så det blir inget med det. Ska upp och plocka undan tvätten och tvätta, Familjen lövqvist åker på semester på fredag så jag blir helt ensam :( Haha nej men jag valde att stanna för Marinfestivalen börjar ju imorgon. Och på måndag åker jag till Småland för att hälsa på släckten :)

Min älskade Andrea!♥


Har precis pratat en stund med Andrea aka mini, Hon kommer alltid med sina dumma kommentarer och hon är så jävla underbar en vän som hon är verkligen inte någon man vill förlora. Hon gör verkligen en överlycklig hon behöver inte ens säga något speciellt man blir bara så glad dirrekt när man hör hennes röst! Gud vad jag älskar henne lätt att jag ska gifta mig med henne i mitt andra liv ;) 

Nu ska jag strax sova så god natt allihopan!

Inget på tivo..

Kom hem vid halv tio tiden. Har bara suttit o degat vid tivon hela kvällen och väntat på att Tini skulle komma hem o det har hon precis gjort o vet ni jag blev överlycklig men nu hatar jag den slynan för nu lämnar hon mig för ett lamt lan.. Okej hon är ingen slyna men ... Bläääääh! Nu finns det inget på tv:n heller blir ju emo snart -.- Eller, eh eh eh naaaee! Kanske ska försöka sova? Nae inte det heller nej.. Hjälp mig!!

jag är faktiskt ganska bra på vissa saker som att liksom få mina tjej kompisar som gillar killar som är yngre att fatta att killen ska vara ÄLDRE!! Visst det är säkert många som gillar killar som är yngre än sig men när man är tonåring ska killarna vara äldre ;) de e niiice!

sol mys o grillat

Sitter på altanen med hampe eller aa han sitter o skiter för tillfället. Har suttit ute i det fina vädret och ätit grillat, Underbart! ♥ Kanske ska röra mig neråt byn senare (om jag orkar) för att träffa Felle som jag inte har träffat på skit länge, har nog inte varit med henne på hela sommaren. Annars blire la bara att man sitter o latar sig.

Lite smått gammal bild på felle och Mig♥
(JAG VILL HA MIN KLÄNNING :'( )

Dumma dumma..

Dumma blåsa, haha på morgonen om jag dricker så måste jag kissa hela tiden skit jobbigt! Det gjorde dock att jag inte kunde somna om sen efter mina två små toabesök..hehe. Och jag är verklugen Skit trött!

Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag Hampus är på jobbet och om pojken min orkar att jag är kvar tills han kommer hem  o är lite med honom när han kommer då blire la mys idag antar jag ^^

oskarström

Kom nyss hem till Hampus, har varit o handlar och det är inte alls kul o gå i affären men honom.. Han ska fram o tillbaka hela tiden! Nu ska han laga mat tror jag o jag ska bara ligga o dö med min träningsvärk (y)

ignorera min mage...

solat o slöat..

Har precis kommit in från det fina vädret. Sov ganska länge idag, kom ju hem där vi tre inatt med, oh gud vad jag var trött! Har legat o solat ett bra tag, lite färg börjar man la få, de är aldrig fel!


sommaren-09..

Vad håller jag på med?

Jag fattar fan inte vad jag håller på med! Jag har suttit nere vid datorn exakt hela dagen. Sitter med mitt glas cola och en skål med chips och har nog kollat igenom alla sidor som finns..

Undrar fan vad som hänt med mitt liv just nu! Det är söndag, visst det brukar la inte finnas något speciellt o göra då men ändå liksom om de bara varit sol hade man kunnat ligga o flyta runt i polen hela dagen. Mycket bättre än att sitta här och ruttna!

Nej men om man ska ta o dra ut o springa? Blir nog det om en stund.

för trött för de här

Skulle plockat iårdning i mitt rum o laga mat till mig, men orkar verkligen inte det är allt för trött för de här! Vill bah va med Hampus nu men han lär la inte höra av sig, så får la göra något eller ingenting alls! Lär la inte få träffa min pojkvän på hela veckan igen så är nog bäst att jag hittar på något ändå för annars lär de ju inte gå så bra...

De äe ju nice!

Hihi inte så fel med glasögonen ändå ;) Hade nog funkat bra som lärare.. hmm, eller?

Älsklingen
sov hos mig inatt efter mycket om och men, han åkte hem för en timma sen ungefär. Igårkväll gjorde jag och Ronja absolut ingenting  vi sov (y) Vid två inatt tog jag bussen hem o min pojk hoppade på den på andra sidan, kändes som att allt blev så himla mycket bättre, hatar verkligen när man bråkar med den man älskar och det är jag la knappast ensam om ? Men nu ska jag fixa lite i mitt rum, sen blir det att bara ta det lugnt och mysa med älsklingen min.

YAAAY glasögon nu ^^

Har varit i stan nu o fixat glasögon men vet inte vilka jag ska välja hehe.. Känner mig en aning tantig! Men men hade ju inte den bästa kvällen igår.. Men vill tacka alla som bryr sig! Ni är änglar. Orkar inte skriva så mycket ska vila lite o så innan jag drar ut igen, men kommer in två söta suddiga bilder från igår!

Jasse jag ronja och lelle

Älskar min klänning! Man ser inte så mycket men svart kort tunika model som är genomskinlig med massa mönster. fick den av mamma :* Puss på det

Party Tonight!

Nu är helgen här igen och jag är väldigt dålig på att uppdatera då som ni kanske har märkt ? Men Ska strax fixa mig, sitter hemma hos ronja nu sen bär det av på PARTY! Hoppas att alla har en toppen fredag, kanske kommer in en liten bild på hur jag ser ut ikv. Puss

mys med katterna..



Sitter och myser med pluttarna, Båda pojkkatterna är på datorn hela tiden hihu små nördar kanske? :) Åwh måste fan hitta någon som vill ha katt! Tycker att det är så jäkla synd om pojkarna och deras syster måste "avlivas".

Ska strax in i duschen sen fixa lite sen bär det av till Ronja. Har precis kollat på film med fredrik och johnny, Harry Potter Blev det haha ett jävla tag sen man såg den!
 
fredrik och Jonny boy

kass början på dagen...


Åwh nu är min förmiddag förstörd, gick upp nyss(TIDIGT) för att jag skulle iväg med ronja och jasse och lite annat folk till stranden så när jag väl har vaknat till helt och gott ut till köket ser jag att det regnar... Och sen nästan precis när jag har vaknat började mamma gnälla över min rökning, hon kan väl låta mig förstöra mina lugnor om jag nu var dum o började, men nae.. Men nu har han åkt för hon passade ju på att dra iväg nu när jag inte skulle till stranden. Men varför klagar hon alltid på att vi aldrig träffasom hon nu bara drar iväg när jag väl är här? Ganska onördigt men men ska Väcka Fredrik nu o se om Jonny är vaken För dom måste kolla film med mig!

åwh min gay till bror:) Men älskar honom!

Bild på Johnny kanske ni kan få senare (y)

med familjen

Kom nyss hem till mamma och jag kan knappt skrivá på datorn för den är MINIMAL! Men ska  ägna lite tid till familjen så slänger bara in lite rowliga bilder från förra veckan :)



lilla muffins


I lördes




Nyss vaknat..

Har precis vaknat och jag har ca en timma på mig o duscha och fixa iårdning mig. Måste vara vid bussen 11.48 sen ta bussen från stan någon gång mellan tolv och ett någon gång. Vid två kommer min soc hem till oss.... Men nu måste jag dra pöööss!

Mimi älskling!

Min lilla älskling Mimi var nyss o hälsade på :) Gick en runda i vallås, hur dött som helst här värre än oskarström.. Och då är det riktigt illa! Träffade Anton Ponna och lite annat folk. Pojken min ligger och sover i soffan ska försöka få in honom i sovrummet nu för ensam vill jag inte sova! God natt ;*

Liseberg med Citygården

Här kommer lite bilder från när vi var på liseberg i lördes :)

elin ronja och världens bästa bettan då ;D


haha sötnosar!




Är jag inte söt utan smink?! haha (:



lilla ronja

jasse o lelle


maria lundqvist från heartbreak hotel

Sugen på stranden..

Har lust o dra till stranden, Men alla är så tråkiga och orkar inte dra in hit de är hellre på Furran. Och de folket jag vet är på stranden är ju inte så rowliga...Hehe, Men ska nog iallafall in en sväng till stan och träffa Emma Kjellsson min undebara vän från Alvesta. Det var ett jävla tag sen vi träffades senast ååh jag saknar henne så!

Emma Kjellsson

Scrubs

Ligger och kollar på Scrubs och har det mys, börjar känna mig lite smått

trött så ska la gå och lägga mig strax. God natt alla! ;*

Alltid lika gott!

Har precis ätit lite, Hamburgare och pommes fick det bli. Enkelt och gott kommer aldrig tröttna hihi.. Skräpmat i mitt hjärta, men syns det? knappt eller aa det börjar kommer en liten mage men den kommer snart bort.. Får vi hoppas :) Nu ska jag ut och röka sen kolla film men älsklingen eller något!

bra smak? ;)

Jag vet inte riktigt hur ofta folk frågar om dom får låna kläder utav mig det är nog dagligen, lite jobbigt men ändå ganska kul för det betyder la bara att jag har bra klädsmak? ;) Fast en del är faktiskt ganska tråkiga klädesplagg! När man redan använt dom en till två gånger vill man knappt ha dom längre, Dom är redan urtråkiga då.

Vad ska man göra nu?

Ja vad ska man göra nu då? Blir inget stan för Har ingen nyckel (Y) Och Hampus har inte med sig sin mobil. Åååh jag kommer sitta och ruttna!

Jag vågade knappt...

Jag vågade knappt gå in i vadagsrummet innan! Igår när jag skulle lägga mig kom det en massa ljud från vardagsrummet sen var det något som typ flög i golvet eller något, en riktig smäll lät de som iallafall hihi så jag sprang in i sovrummet och slängde mig på hampe då blev den plutten med rädd :) Nej men helt seriöst jag trodde att jag skulle dö eller något, antingen var det någon här men då hade vi ju märkt det eller så spökar det! hihi visst det kanske låter barnsligt men jag hatar sånt hära!

Men nu måste jag plocka undan lite för sen bär det av till stan för att träffa Ronja!

God natt!

Gaaah! Så tråkigt, ska gå och lägga mig nu, och jag kommer nog springa in och lägga mig, fast kommer inte kunna sova.. haha jag bara skriver på nu för jag har verkligen ingenting att göra därför blir jag så arg när jag säger att jag ska lägga mig.. hmm... hehe jag vill inte! aja får försöka sova ändå så har jag något att göra hehe. jag är hyper! Godnatt!!!

Min dag.

Sjukt grymt varm svettig men mysig dag idag.. Hihi det gick knappt ihop, svett/mys? hmm.. Nja men Min dag började med att Ronja ringde och väckte mig vid elva så jag tog och klev upp vid halv tolv kanske, sen var det bah och ta det lite lugnt och så sen tog jag bussen till oskarström till furulundsbadet med ro. Riktigt skönt i vattnet, jag brukat oftast frysa men idag var det inget sånt fjant. Kanske berodde på att det var så jävla varmt ute? Jo det var nog det! Vid tre tiden tog jag bussen hem och slängde ur mina blöta badkläder och i med lite annat i väskan tills imorgon sen så fixade jag lite innan jag drog till bussen igen, in till stan sen till vallås. Nu sitter jag i Vallås med älsklingen som halv sover. Har haft det så himla mysigt här, vi åt tacos innan och för knappt en timma sen var vi ute på en liten kvällsrunda det var underbart till det började regna mitt i allt! Nu sitter jag fortfarande mätt och så är jag riktigt jävla trött men jag orkar inte sova, känns bara som slöseri med tid nu när det är sommar och allt.. Ja innan har jag lagt mig tidigt och så men nu är det verkligen sommar! Så nu vill man inte slösa bort tiden, eller inte jag då... Det har varit så bra väder idag och igår, ca 34 grader båda dagarna om inte mer! Och nu på kvällarna har det regnat lite smått, och det är en aning härligt! Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på sex and the city!


sjukt bra helg!

Förlåt för min dåliga "närvaro" hihi men har värken haft tid eller orkat. I fredes var jag hos Amelie på Paartyy Riktigt kul var det! Igår var jag på Liseberg med Citygården(ungdomsgården i oskarström). Jag hade fett roligt där förutom att jag trodde att jag skulle dö ena stunden av att det var så varmt, men efter en åktur i colorado blev det lite svalare. På liseberg träffade man också på Maria Lundqvist från filmen Heartbreak hotel den filmen är bara så jävla skön. Idag har jag bara solat och badat och flytit omkring. Ska se om jag kan föra över bilder med denna gammla usb, bilder kanske kommer om en stund!

Damp damp damp... Blir bilder någon annan dag för jag orkar inte vänta mer på att denna skiten ska instaleras. Det har hållt på i mer än en kvart nu!

Åled..

Det blev att jag åkte till lilla åled istället, hämta och lämna lite saker. om någon timma blir det att jag åker till vallås igen, Tini kanske följer med om hampe orkar ha henne där förstås haha :) Fy jag vill ha sol! Det är så tråkigt väder det är så kvavt och molnigt, inte precis det vädret man önskar just nu!

Haha måste bara berätta så söt min pojk är! Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig, går jag in i rummet och då sitter hampe upp och stirrar rätt in i väggen, så jag trodde ju att han var vaken, men nej de var han inte. Helt plötsligt börjar han stamma o skrika om något med datorn. Jag trodde verkligen att han skulle börja gråta han såg så rädd ut. efter bara en liten stund ligger han ner och snarkar, sen när man lägger sig brevid börjar han prata om hur gått bärs är och att alla älskar det (y) Detta tycker jag var lite gulligt och rowligt (a) 

stan!

Har precis kommit upp ur sängen, hade tänkt att dra in till stan en stund om det finns någon rolig liten preson som kanske har lust att åka in och träffa mig. Men nu ska jag iallafall duscha sen fixa lite här hemma innan jag åker någonstans. Vi hörs sen!

 

blir la upp tidigt imorgon med..

Hade tänkt att krypa ner brevid min svettiga sovandes pojkvän nu han lär ju väcka mig vid sex imorgon igen och sen måste jag la hålla mig vaken för att kunna väcka honom när han somnat om haha! Men ni alla får sova så gott! God natt

¨

Kom på att jag glömt att säga att jag kom in på Skolan jag sökt. Så till hösten blir det

John Bauer Gymnasiet för mig ska gå i Hotel & Restaurang.






Grattis Älskling!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Hampus Loo's födelsedag!


Har varit i stan en runda, träffade mamma med mera. Har diskat och lite sånt skit, Just nu sitter jag och väntar på mitt lilla födelsedagsbarn. Ska hem till honom och äta och liten sånt senare och fira honom då såklart! Alltså är det bara jag som har svårt med att köpa presenter till killar? tycker att det är förjävla svårt, fast jag har ju klart världens sämsta fantasi också.

 

Urban roots

några bilder på mig och Ro från urban!

Helt ok helg faktiskt, även om det kändes som att man slösade 250 kr i onördan så.. Hade ju delvis skit roligt och mysigt med Hampe och Anden. Igår var det bara chillkväll vi grillade och lite sånt mys!

Behöver mer sömn!

Gaaaah! Sitter halvt död, det känns typ som att jag inte har sovit på ett år eller något! Smått irreterad på allt, vaknade av att en Idiot smsade mig. Men nu ska jag försöka sova lite till, kanske slänger in ett nytt inlägg sen, det beror på om jag orkar hihi! God natt!

02:10

Kom nyss till vallås, det blir att jag sover här med Hampus igen eller jag ska iallafall sova. Anders och Hampe sitter ute och spelar kort. Sjuk kväll säger jag bara, den har sugit men ändå varit toppen på samma gång. Men nu ska jag sova jag berättar mer om helgen imorgon! GODNATT!

Vallås

Godmorgon! Är i Vallås med älsklingen och Anders. Har precis varit ute och solat lite med pojkarna. Ikväll blir det Urban roots igen, igår blev det inte så lyckat, knappt något folk alls. Men kul blev det i slutet iallafall. Idag ska Ken Ring uppträda så då kommer det bli bäst, han var där igår med och jag säger bara SNYGGING! Hihu men nu ska jag göra min pojk sällskap, sen blire duschen och fixa iårdning sig. Bilder kommer så fort som jag har hittat min Usb (y) som kan ta ett tid haha, men nu ska jag dra puss på er!

Urban Roots

I helgen blir det Urban Roots för mig och Ronja. Kan ju tänka mig att det kommer bli varmt som tusan så jag försöker verkligen hitta något passande enkelt blagg, men hittar jag något? NAE! Men jag får hoppas att turen vänder så att jag slipper dö där (: Vid två tiden någon gång drar jag och Ro dit. Vi kanske hörs senare. Puss!


2:A JULI (FREDAG) – REGGAE

KAPTEN RÖD
SLAG FRÅN HJÄRTAT
FIRST LIGHT
AMSIE BROWN
ALMIGHTY LIONS
JAH VIBE
ESSA SHAM FT. MADJOY
JJ WOCHINGTON
LOVEMARK


3:E JULI (LÖRDAG) – HIPHOP

LAZEE
ADVANCE PATROL
ORGANISM 12
KEN RING
STOR
JOE NAT
IBRAHIM FAAL
PARTY FLU

BLEV GODKÄND!

Hihihi så lycklig jag är nu, blev godkänd i matten, men nu måste jag vänta tills dom har skickat in mina papper annars kanske jag måste gå på iv iallafall? OM DOM INTE SKICKAR IN DOM KOMMER JAG DÖDA NÅGON! Hehe men det tror jag knappt att dom gör. Alltså kan ni fatta att jag har sommarlov?
Bästa dagen på länge, men nu ska jag sluta babbla, ska upp o äta något för det bör man annars dör man. Äta gör man ändå dör man!

.

RSS 2.0