2013-03-31 in Spain!

Hej och hopp!
Här sitter jag och Ronja i Spanien och gottar oss! Har visst glömt att nämna det till någon? Hehe ops.

Vi bor på hotell barcelo margaritas i playa del ingles, hotellet är underbart! Värmen är då inget att klaga på heller! Behövde verkligen detta, livet är allt bra nu!
Ni får ha det bra hemma o Sverige! Pusss

Lets dance

Ligger i soffan hemma hos Ronja och kollar på lets dance.

Jag brukar inte kolla på tv men nu ska jag allt börja följa detta, speciellt när Erik är med och tävlar! Jag kommer nog alltid vara lite Små kär i honom, fan girling!!! Woop Woop..känner mig så liten igen!

L O V E

 

Fredag 2013-03-29

Good Morning!
Igår blev det en vild kväll! Fy tusan vad kul jag hade! Det jag minns vill säga... Först Mötte jag upp Linda, Evelina och Rebecka på moon Sen gick vi vidare till b&b där jag träffade Beatris och Ronja och vi dansade rövarna av oss och fortsatte sedan till mårtenssons osv.... Sen gick det ut över! Bra kväll!
 
Nu ska jag hoppa upp ur sängen och packa lite, Blir nämnligen en liten tripp ikväll! Ni får se :*
 

Good girl whit bad habits

Blir en rätt spontan utgång..
Jag som skulle ta det lugnt o plugga? Hm...

Torsdag 3013-03-28

Tog sovmorgon till halv tolv idag, då vart det direkt upp och hopp in i kläderna för att åka in till stan.

Sitter just nu och väntar på min syster som är på BBC? Jag har varit och köpt en ny kamera och så ska vi snart på lite ärenden och vidare hem.

The way I see it, every life is a pile of good things and bad things. The good things don't always soften the bad things. But! Vica versa, the bad things don't necessarily spoil the good things, or make them unimportant.


 
Vid denna tiden brukar jag sova, vid denna tiden brukar jag vara i drömmarnas land, in pa-pa-pa-paradise.. Men jag är så jävla taggad på livet just nu!!
Sitter och tänker på hur bra jävla vår jag kommer ha, inom bara några dagar kommer jag vara lyckligare än vanligtvis och om lite mer än en månad är det min födelsedag, sedan stockholm med Amelie för one direcition konserten och bara någon vecka efter det är balen och där slutar det inte, två dagar efter balen ska jag gå modell för Fantastiska Malin och sen är det studenten... Sen då? Vad gör jag sen? Får grubbla lite till på det! 

Tisdag 2013-03-26


Det fina vädret fortsätter och mitt humör är på topp!
Igår följde jag med Ronja hem efter skolan, spenderade min natt där och sitter nu i skolan. 

Måndag 2013-03-25

GOD JÄVLA MORGON!!

Tog lite sov morgon idag så fick nu bli en liten promenad i det fina vädret till bussen! Att man kan må så bra av lite sol? Gud vad jag känner mig lycklig! Haha..

Innan skolan blir det lite ärenden! Ska bli kul och peppande.. Tror även jag ska öppna en ny blogg på spotlife, Isabella löwengrips blogg portal ni vet? Får se hur det blir med det :)

Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever

Söndag 2013-03-24

Blev att jag drog mig till oskarström lite senare på eftermiddagen igår, spenderade sen min kväll med Rebecka. Vi gick på bio sen blev det en spontan utgång! Hade riktigt kul, är dock fattig som ett as nu...

Sitter just nu ute i solen och återhämtar mig. Mys!

Åled

Nu är jag påväg hem till gamla Åled, ska hälsa på lite hos familjen Lövqvist och mysa med Martina!
Sen får man se vad lördags kvällen har att erbjuda..

.

 
 

Heaven is in your beauty

Lördag 2013-03-23

God Morgon!
 
Blev en lugn fredag igår som sagt, satte mig och skrev på ett arbete i gastronomin och deckade runt tio tiden.
 
Nu är jag uppe och åt nyss frukost och ska sätta igång med arbetet igen, skriver om Mexico och deras matkultur, ni förstår att jag blir sugen på att åka dit?! Efter sommaren kanske? hm... First I need a job!

Weight loss problem #1... Being in love whit food

Efter ett tränings pass som resulterade trasiga fossingar och antagligen en jävla träningsvärk imorgon är jag nu påväg hem!
Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och sedan parkera röven i soffan med läxor och även skriva en mat lista, Woop woop, älskar mat så minska ner på det gör jag nog inte men man kan ju alltid bli nyttigare?


 

Life is short, there is no time to leave important words unsaid.

Väntar

Va med mamma och kollade tapeter och färg innan och nu sitter jag i väntan på att få prata ut..

Efter detta ska jag iväg till gymmet! Längesen man tränade på actic, ska bli kul att komma tillbaka! Go go go

.

 

Fredag 2013-03-22

Good Morning!
 
Jag vart så himla trött igår så jag somnade klockan 18 och har sovit fram tills nu... Ibland får man! Vilket känns bra med att jag är uppe nu på min lediga dag är att jag kommer hinna med mer innan jag ska in till stan och flänga! 
 
Först blir det frukost!

Charlies Angels

So what we get drunk?

Min kväll va so f*cking bra! "Jag ska bara ta ett glas vin" snacket höll ju inte så länge må jag lova! Så fort vi kom in på moon hällde vi i oss shots.. Dansade rövarna av oss och hade en sjuk kväll!

Jag tackar mina charlies Angels och min cowboy samt snickare för en grym kväll!


 

Fly whit me, now.

 
Efter lite makeup och ett tvingat leende är jag nu på bättre humör! Man styr ju själv hur man vill må, händer en liten sak varför gå och irretera sig på det hela dagen? Usch ibland blir man så trött på sig själv!
 
Men med ett bra humör drar jag mig nu in mot stan och möter upp Amanda och Ronja, sen bär det av hem till Etienne för förfest! 

I love asking kids what they want to be when They grow up because I still looking fot ideas.

Gud vad jag är trött!
Mitt humör har inte varit det bästa idag, har känt mig stressad och grinig hela dagen... 
Skulle bli ett snabbt träningspass efter skolan för att avlasta lite men det blev inget med det idag, hade bara blivit hem, stressa, duscha, stressa, packa, stressa osv.. Sen iväg in till stan igen för lite förfest så vi tar träningen på fredag istället! 
 
Nu är problemet.. Vad ska jag ha på mig? Jag, Ronja & Amanda har redan bestämt oss för vad vi ska vara men när jag väl tagit på mig kläderna ser allt ut som en tråkig svart utekvälls outfit så hm... Vad gör man? 
Temat är btw "vad man ville bli när man blir stor" Jag ville bli som tjejerna i The pussy cat dolls och spion! Hm... Kanske jag fortfarande vill? Hade vart coolt...

Onsdag 2013-03-20

Skola, jobb, kul, kul!

Sitter på jb restaurangen med bultande huvudvärk och deckar snart i maten.. Självklart är jag taggade som tusan inför student festen som är ikväll med!! Vill helst dra täcket över huvudet! Tack o hej!

Silver linings playbook

GOOD MOVIE!!! YOU ALL SHOULD SEE IT!

Chai latte & bio

Sitter just nu på espresso med Ronja, fick bli en chai efter skolan.. Självklart!

Vi ska snart möta upp Sara och gå på bio. Blir en mys måndag!

Måndag 2013-03-18

Hej!
 
Min dag började stressig och jobbig men så fort jag kom till skolan steg mitt humör, godkänt prov, möte och sen go lunch på Bar mezzo med Ronja. 
Nu sitter jag på foto lektionen, helt forever alone?... Inte ens läraren är här, jaja, får andra arbeten gjorda i varje fall!
 
Efter skolan ska jag hämta min väska som jag glömde på akuten i lördes och sen blir det gymmet! 

Hello Kitty


Om man ska gosa ner sig, varför inte göra det på riktigt då?
 
Nu säger jag god natt! Amelie gör mig sällskap inatt. Puss Natti

Saturday night.

 

Making salad

Söndag 2013-03-17

Jag mår bra idag tack!

Fy huvudet sitter inte riktigt på plats.. Har ingen redig baksmälla men är så himla trött!
Har knappt fått någon sömn, vart hemma vid sex i morse.. Bortsett från att kvällen slutade lite trist på akuten o grejer så hade jag en riktigt jävla bra kväll!!

Vi satt först hemma hos Amelie några brudar sedan öste vi på BoB's dansgolv hela natten lång!
Nu ligger jag och Amelie och kollar på mulan! Blir en mys söndag

I vote for tequila

Plugg Eftermiddag

Martina har kommit hem till mig ute i Laholm, vi båda sitter och skriver på vårat projekt arbete.. Blir en plugg eftermiddag och mys. Har saknat min lilla loppa! Det blir några timmar till detta sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! Eftersom jag börjat med lugna helger nu hela tiden är jag rätt sugen på lite fest! 
Sheldon o Tini.

Lördag 2013-03-16

God morgon!

Börjar min dag med en pw i det fina vädret! Love

Fredag 2013-03-15

Hej fina värld!

Att lite sol kan göra en på så bra humör?!
Tog mig en långpromenad till bussen, ska in till stan för fika och lite ärenden. Sen får man se vad denna fredag har att bjuda på!

.

If you cannot find peace within yourself you will never fint it anywhere else.

Go Go Go

Torsdag 2013-03-14

Good Morning!
 
Va uppe med tuppen idag, snorig och jävlig... Min kropp kan nog inte redigt hantera barnförkylningar och kylan något mer nu... Lite får jag nog skylla mig själv som tränat rätt mycket trots att min förkylning inte redigt släppt.. 
Har laddat upp med Halstabletter, Te, C-vitaminer och näsdukar. 
 
Om någon timma åker jag in till skolan på min lediga dag för att göra ett prov, sen stannar jag nog där för att skriva lite andra arbeten och runt fyra tiden blir det möte med psykologen.. Lär bli en lång dag!
Min urkassa morgon humor... Dör!

Onsdag 2013-03-13

Hey!
 
Har varit två långa utmattande dagar! Både igår va det skola & träning högst upp på schemat så det är knappt att jag har kunnat hålla ögonen öppna när jag kommit hem! Slocknade som en stock igår, nu kämpar jag med att hålla mig vaken så jag klarar samhällsprovet imorgon, Plugg Plugg Plugg! Love it

Tisdag 2013-03-12

God morgon!

Fy vilken stressig morgon... Jag stod och fixade mig i normal ordning till jag upptäckte att klockan hade lust o springa iväg.. Fick springa ut för att hinna bussen men nej då va jag bh lös och fick springa in igen... Hann bussen precis, så nu är jag påväg till skolan.. Halledar!

Ja men det ser ut att bli sol idag igen så jag ska inte klaga! It Will be a good day!

Round and around and around and around we go.

Fin dag

Har haft en jätte trevlig kväll med mina damer!
Hittade en tröja och ett par träningsbyxor sedan vart det bara små saker som är bra att ha! 
Vill nu tacka för mig och säga god natt! 

Road trip

För en timma hoppade jag in i Hannas bil och gör nu henne, Linnea och Lisa sällskap till gekås. Blir en liten road trip för små shopping!

Måndag 2013-03-11

Gooood Daaay!!
 
Vaknade upp o mådde lite dåligt idag så jag har stannat hemma från skolan. Men känner mig mycket bättre nu och sitter självklart med arbeten! Nu när jag fått denna chansen så ska jag klara det, inget slarv! 
 
Med tanke på det fina vädret tar jag nog en paus snart och tar mig ut på en runda! Åh fina dag!

He Looks Like Sex

Söndag 2013-03-10

Mys, Mys, Mys, hela långa förmiddagen!
 
Efter dopet var vi alla i huset helt utmattade, förstår inte ens varför? Vi satt liksom bara... typ.. Men det blev en slappe kväll, skräpmat, snacks och film sedan slocknade vi alla rätt tidigt på kvällen, så idag är man utvilad. 
 
Dagen har bestått av mys framför tv:n, min farmor åker strax hem så jag är glad att jag stannade hemma igårkväll. Men sen är det slut med latandet, ska antagligen in till stan och träna senare, annars får det duga med en PW runt i Laholm. Röra på mig ska jag i varje fall! Go Go Go

Lördag 2013-03-09

Good Day Everyone!

Har vart spring i huset hela förmiddagen! Nu är alla färdig fixade och det är dags för barndop om en timma. Idag fyller även min syster år så det blir dubbel firande idag.

Blir en fin lördag, solen skiner och jag mår bra!


 

Idag har jag på mig min ur snygga jacka från roseLykke och mina nya skor från märket "urban projekt". Kände för att vara lite vårig idag.. Dock lite kallt men whatever!

My Friday

Har haft en myskväll här hemma. Jag och Helena har suttit och gjort dekorationer till tårtorna för Sheldons dop imorgon, blev pill med det, Irish coffee och gladiatorerna! Nu är jag helt död så jag säger god natt!
 

Fredag 2013-03-08

Life is beautiful!
 
Idag kom min kära farmor ner till Halmstad och ska stanna här hela helgen, så har kvalitets tid med henne och systern min nu.
Händer så mycket bra just nu! Familjen har börjat få ett starkare band än vi haft på riktigt riktigt länge får hoppas att det håller i sig.... Och balen kommer snart sedan är det bara någon ynka månad tills jag tar studenten! Mh, livet är fint! 
Idag mår jag bra!
 

Family


Min tid hos min psykolog va tydligen inställd idag(hade helt missat det!) Så blev lite titt i stan sedan hem till mor min, har kollat på film och sedan hittade vi mina gamla saker, jag har läst mina gamla dagböcker och kollat foton hela kvällen... Halledar....... 
Nu ligger jag i sängen och ska sova! Vi hörs imorgon! Puss natti

Whenever you feel sad just remember that there are billions of cells in your body and all they care about is you...

 

Teach me how to dougie

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan för en fika med min fina Linnea. Efter det ska jag till psykologen, glömde min tid förra veckan så det ska bli skönt att gå dit.
Sedan blir det några ärenden och vidare hem till mor min... Får se hur det går

Torsdag 2013-03-07

God Morgon!
 
Idag fick jag sov morgon, så skönt!
Var så trött efter dagen igår så efter skräckfilm med syster deckade jag direkt! Igår vart det jobb i skol restaurangen sedan följde jag med Amanda och Ronja på ett möte angående deras projektarbete! Det ska bli så kul att se!! Efter fortsatte jag och R till gymmet och tog ut vår sista energi, himla skönt! Idag känns det dock ... HÄRLIGT! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det stan!

Tisdag 2013-03-05

Hey Y'all!
 
Idag var det tema dag "alkohol och trafik" i skolan, mycket inspererande och fängslande historier fick vi höra. Behövde detta just nu när sådant här är indraget i många av mina närmastes liv och jag har nu mer hopp om att dem ska klara sig ur skiten! Stay strong ♥
 
Efter "skol-dagen" åkte jag med en klasskompis hem och tog hennes hund ut på en runda och jag fortsatte sedan vandringen hemåt. Första gången jag ser lite av laholm.... Det har ju varit så himla fint väder idag så mig gjorde det inget med en lång promenad efter skolan! Himla härligt.
Just nu sitter jag och skriver ett prov i Samhälle och ska snart plocka fram/ packa ner saker för imorgon! Då blir det jobb i restaurangen och sedan träning! Bränner i mina ben efter gårdagens träning så kan inte vänta på mer träningsverk nu! Gött!!! 
 

Good Night

School for 12 years, college for 4 more years, then you work until you die. Cool.

Efter en lång dag i skolan och ett gott tränings pass på gymmet och efter att nu ha skrivit på religion arbeten så är jag mer än redo för sängen!! Halledar så trött jag är! God Natt!

Golden body

Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.

 

.

 

Lunch @EspressoHouse

Måndag 2013-03-04

Good morning!

Igår spenderade jag min dag i oskarström, jag vaknade upp hos Ronja efter en vild kväll i lördes! Vi åt hos henne farmor och farfar och sedan satt vi och pratade om förra året och andra gamla minnen! Mys

Idag är det lång dag i skolan, sedan ska jag ge mig på gymmet! Längesen!


 

Love? Nah.. I prefer vodka!

Har spenderat hela dagen med min Rebecka och det ska jag göra hela kvällen med!
Nu sitter jag, Rebecka och Andrea på Roberts och väntar in två tjej kompisar så blir det snack och någon drink här sedan drar vi vidare ut på fest!

Lördag 2013-03-02


 
Igår blev det en lugn kväll här hemma, film och mys med godis, cola och världens bästa syster!
 
Var uppe tidigt idag då jag snart ska in till stan, ska luncha med min fina Rebecka som jag inte alls spenderat mycket tid med på sistone, miss her so! Det blir i varje fall heldag på stan, mys!

Prom Dress And Summer Job.

Nu har jag beställt mina balklänningar, ja.. Jag beställde två stycken! Vet inte vilken av dem jag vill ha på balen så bestämmer mig när jag ser hur dem sitter på och hur färgerna passar mig. 
 
Min otroliga syster har hjälpt mig att kolla runt på sommar jobb här i Laholm och hjälpt mig med mitt CV så ska ut här och söka jobb någon dag i början av nästa vecka! Känner att det är dags nu!

Outside Playing


Har varit ute i timmar och busat med Lill Fian. Nu ska jag bära ved och sedan hoppa in i duschen. Funderar över vad man ska göra ikväll? Emelie ville dra ut ikväll men känner att jag bör vila i helgen så att jag blir av med förkylningen helt så jag kan börja träna igen! 
 
Har fixat gratis träning på nordic wellness mitt inne i stan i en månad så vill komma igång! Har ju igentligen ett års kort på actic men en månad skadar ju inte när detta ändå är gratis? Plus ska bli kul att träna i annan miljö och variera lite!

Fredag 2013-03-01

SOOOL!! WIHOOOO
 
Dagen bjuder på strålande sol och jag kan inte vara mer än lycklig! Precis vad jag behövde efter min jävla förkylning!
Är dock fortfarande lite snuvig men vad gör det? Satt just ute med en kopp grönt te och tog åt mig av d-vitaminer av solen!
Är ensam hemma så har musiken på högsta volym och trallar runt. Snart ska jag ta på mig tränings kläderna och gå en lång runda med vovven.

.

RSS 2.0