Mys


Kom hem från stan för en liten stund sedan. Det blev bara mys kläder hemhandlat idag. Köpte dessa gosiga sockarna i samma modell som pannbandet jag köpte igår och så köpte jag med mig dessa otroligt söta mjukis shortsen från bikbok(sockorna är även där ifrån) med. Köpte även en kofta som passar till! Även om man bara är hemma är det skönt att känna sig lite finare en trist vinter kväll, right? 
 
Nu sitter jag i mina gose kläder och sminkar mig, snart ombyte och vidare till oskarström för förfest! Partyy tonight!

Fredag 2012-11-30

Hej!
Min torsdags kväll blev riktigt lyckad! Dock höll jag inte redigt i det att jag inte skulle dricka, blev en del men jag är i liv idag som tur är och kommer klara av en riktig ute kväll idag!
Vi började kvällen på b&b med quiz sedan tog vi en sväng in på james där Johan jobbade, så umgicks lite med honom sedan lumpade vi bara runt lite överallt. Det vart hemskt lite folk ute men vad kan man förvänta sig i Halmstad en torsdag? Runt 12 tiden gick vi i varje fall tillbaka till b&b där det blev lite mer ös, dans, fulla, goa människor.. runt halv ett tiden kom min skjuts och jag tuppade av direkt när jag kom hem, så idag är jag utvilad!
 
Nu ska jag sluta lata mig och ta och göra iårdning mig och åka in till stan, blir lite titt i affärer idag med! 

Let us die young or let us live forever

Nu beger jag mig in mot stan och möter upp brudarna för lite öl & quiz! Vi hörs antagligen sen. Kysss

New in


Väst & Tröja- H&M // Halsduk & Pannband- Gina Tricot.
.
Har hemskt dåligt ljus i mitt rum.. Inte bästa kameran heller för den delen men är nöjd med min mini shopping idag..Imorgon blir det antagligen Gekås! Lite julklapps shopping.

.


Nu vill jag bli frisk! Har vart så otroligt taggad på att få träna hela veckan! Vet inte vart jag ska ta vägen.. Om hostan lägger sig lite lite till så kör jag på ett lets dance pass imorgon! Vägrar dega nå mer nu, blir tokig! Nu vill jag ha en fast och vältränad kropp!
 
Nu ska jag i varje fall fixa iårdning mig samt dricka en kopp te och dunka shm i högtalarna o sörja lite över att jag missade dem i stockholm i helgen. 

Torsdag 2012-11-29

Lång helg!
 
Nu är jag hemma från skolan och ska hoppa in i duschen, tar helg redan idag så nu firar vi det med en liten utgång! En tjej i klassen har fyllt 18 så hänger med och firar henne lite, vi ska börja kvällen på B&B med quiz sedan får vi se vart vi går! Ska i varje fall inte dricka något, endast ett glas eller två. Kör all in imorgon istället!
 
Jag & Amme pamme för någon helg sedan.. 

Excuse me, miss, you've got a little bit of face on your makeup..

 

 
Roade mig en aning igår kväll... Jag hade ärligt talat inget liv och tog mig en titt inne på bilddagboken(haha kommer ni ihåg när man hade det?!) Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när jag kollade igenom Felicias bilder där, med henne vart min värsta fjortis tid... Ja ni ser ju? Himla tur man har förändrats! Båda utseende och insidan! Halledar.....

Onsdag 2012-11-28

Hej alla glada i det gråa!

Grått och trist väder men jag mår bra! Kom upp till skolan idag trots att jag inte somnade förens fyra tiden... Har i varje fall vart i restaurangen hela dagen, inte mycket gäster idag så tiden har gått smått slött men nu slutar vi äntligen! Jag ska in mot centrum och växla pengar och kolla runt lite i stan nu, trevlans!


 

Haha det slamsög utanför restaurangen i morse så det luktade skit! Höll på o spy.. Fyfan

Gossip Girl Marathon


 
Har inte gjort något vettigt idag, endast legat i sängen och kollat på Gossip girl. Började om från säsong 1 och jag tröttnar aldrig!! Nu ska jag ringa och checka en sak så kanske blir lite bläck i kroppen ikväll, nom nom!!

Tisdag 2012-11-27

06.00, 06.05, 06.10, 06.15, 06.20, 06.25, 06.30, 06.35, 06.40, 06.45....
Dessa tider har jag larm inställda på morgonen och jag kommer inte upp... Jag vaknar inte..Vad är felet då kan man ju undra? Jag måste få mig en bättre sömn på nättera, ingen lust o hålla på med sömntabletter o grejer heller så jag somnar i tid., dåliga vibbar från sådant! 
Jag missar så mycket pågrund av mina jävla sömnproblem, känner att min skolgång kommer gå åt.. ja, helvete snart! + att jag är förkyld som ett as, måste boka tid hos min läkare, inget funkar mot min jävla hosta.. Hoppas på att få någon magisk host medicin.. 
 
Nog med klagandet nu! Nu ska jag upp och göra något att äta, och sedan lägga mig i ett varmt och skönt bad! 
 
 

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream.


Ack, ack, ack... Har ångest inför skolan imorgon, börjar dagen med prov och jag kan inte ett bajs, och jag kan inte somna heller för den delen.. Känner att min dygns rytm är lite åt skogen... Well well...
 
Idag har jag spenderat min tid till sängen, sedan runt sex tiden kom Rebecka & Amelie hit och jag lagade mat till dem, gott! Runt nio tiden tog dem bussen hem och jag mötte upp gabb, det blev några avsnitt "the walking dead" sedan vart båda så trötta så jag gick hem.. Men trots min trötthet så piggnade jag till när jag kom hem... Blir några avsnitt New girl nu och hoppas på att jag somnar in. Pusss

Giving up doesn’t always mean you are weak, sometimes it means that you are strong enough to let go.

 

Qlimax

Simmade över styr...

Måndag 2012-11-26

Heeeej o Håååå!
 
Jag hade tänkt o skriva lite om mitt senaste dygn.. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. Qlimax vart något av de sjukaste jag vart med om! Så otroligt mäktigt! Långa buss resor, tio timmars ös, hardstyle, hardcore, goda jävla pommes.. Ja jag hade en riktigt bra lördag/söndag! Jag och Andrea vart nog dem ända rena personerna på hela qlimax, trots det lyckades vi ösa hela natten! Eller ja.. Andrea den lilla pallade mer än mig, två timmar innan det vart slut gick jag ut och satte mig med en vi träffade från Halmstad och Andrea stod kvar o öste med två andra som vi också träffade på som också vart från Halmstad. Härligare personer får man fan leta efter! Vid halv åtta satte vi oss på bussen hemåt och deckade direkt, vart hemma runt tio tiden igår kväll..Vet inte redigt vad jag ska skriva, hade jag kunnat beskriva känslan så hade jag gjort det men jag är tom på ord!.. 
 
Idag har jag Bara legat i sängen hela dagen, lagom sleten här borta! Jul musik spelas i högtalarna och jag har ångest... Julen är nära och jag vet inte hur jag ska göra denna julen? Flyr kanske landet, forever alone...
Jag o mitt cp på färjan till Danmark. 
 

Twilight breaking dawn- part two

Jag finner inga ord... Jag är olyckligt men samtidigt så lyckligt kär... I en film.. 
 
Jag, Hanna, Rebecka & Linnea tog tummen ur röven idag och gick på bio, på Breaking dawn- part two! Jag har aldrig i hela mitt liv sett något liknande, aldrig någonsin blivit så kär i en film, aldrig någonsin gråtit som jag gjort till en film.. Jag säger då bara! Ni måste se filmen! 
 
Nu sitter jag hemma hos Andrea och fixar det sista innan vi sätter oss på bussen mot Holland! Känner på mig att detta kommer vara en av de bästa helgerna på riktigt, riktigt länge! Qlimax here we come!

Tandblekning

Blev lite ledsen av resultatet.. Jag vart berädd på ett helt nytt smile.. Men märker ingen skiljnad... Tråkigt! Nu skiter jag i den här skiten! Bye

Fika mys

Jag och Rebecka vart lite tidiga i stan så vi har satt oss på espresso houses uteservering och dricker en god chai latte! Får passa på innan eftersom jag inte kommer få dricka något färgat efter blekningen. Fredags mys!


 

Fredag 2012-11-23

God Morgon!
 
Sov hemma hos Rebecka inatt, skulle upp tidigt för ett tanläkar besök så det vart skönt att slippa ta bussar och sådant i morse. Efter tandläkarn fortsatte vi med pyjamas mys och slapp framför tvn med en god frukost, inte förens nu har vi kommit igång med att fixa oss.
 
Om en stund tar vi bussen in till stan, där ska jag små handla lite sen vid två tiden ska jag fortsätta att ta hand om mina tänder jag ska nämnligen till Cat Flash och bleka mina tänder. Hoppas det gör mycket skiljnad! Har så skabbiga tänder just nu...

If you are brave enough to love someone, then you are strong enough to get over it!

They say I'm a dreamer. But I'm not the only one.

Torsdag 2012-11-22

Good Morning!
 
Fick sällskap för natten av Amelie! I Sängen har vi legat och dragit oss fram tills nu typ, så himla skönt! Nu är hon påväg till skolan och jag ska röja lite i rummet.. Efter ett besök av henne inser jag alltid hur svinit jag har det, haha! Tur att man har pedanta vänner ibland... 
 
Nu ska jag som sagt röja här sedan ta mig och min värkande bak ut på en powerwalk! 

.

 

Tattoo

Förlåt för min dåliga uppdate idag!!
 
Har jobbat hela dagen i restaurangen och efter det gick jag och Andrea och växlade in pengar eftersom det inte blev av i Måndes, efter det åkte jag och fyllde i min tattoo på rumpan. Skulle igentligen gjort en till men han skulle rita upp den och ändra och lite så, så jag ska åka och göra den nästa vecka, förhoppningsvis på Måndag!! Lite synd vart så taggad ju!! Men snart så!
Saknar Peace and Love...

Onsdag 2012-11-21

God Morgon, God Morgon!
 
Har alla sovit gott? Det har jag! Redan vid åtta/nio tiden igår somnade jag in så gott, vaknade oturligt nog halv fem.. Men har i varje fall haft god tid på mig att ligga kvar i sängen och slöa, vilket man dagligen drömmer om att få göra innan skolan?
 
Nu ska jag lägga mig i ett morgon bad och sedan göra mig iårdning till skolan, utan stress, utan press, bara i lugn och ro! Love it! Idag är vi i restaurangen så lär bli en fin dag!
 
 

Rebecca Stella For Nelly- Glitter Dress


Se vad som ville kika in i min brevlåda! Klänningen från Rebecca Stellas kollektion som jag beställde från Nelly förra veckan! Vart lite osäker på hur den skulle sitta först men den är perfekt! Helt klart min Nyårs klänning, love, love, love! 
Beställde även en till klänning som jag visar er senare! Pusss

Powerwalk

Trots förkylningen tog jag mig ut på en PW med Hanna, vi gick en runda i åled sedan hem till henne, det blev lite snack o mys sedan kom Rebecka och nu sitter jag & R hemma hos mig. Ikväll blir det plugg.. Kul Kul!
hehehhh

.

Tisdag

God morgon!
 
Tisdagar är alltid värst ... Har blivit lite till en vana nu att försova mig och stressa denna dag i veckan... Men jag kom i tid till skolan i varje fall! Nu sitter jag här på tom mage, övertrött och tyckar att allt runt mig är oerhört roligt..
 
Idag stannar jag i stan efter skolan, jag ska växla in pengar och köpa lite saker till helgen för jag ska nämnligen på QLIMAX!! På natten till Lördagen sätter jag och Andrea oss på bussen mot Holland, är så fete taggad! Gaaaah! Haha någon kanske undrar "ehm, one direction & qlimax?" men ni ska veta att jag har en oerhört blandad musik smak! hehe så nu vet ni...
 
Jag på sniskan i fredes.. Söt!

Maskineeen

Måndags mys

Nu är vi hem komna från Matias, det blev ingen redig middags bjudning. Vi gjorde pannkakor till ligan istället! Gotte!

Nu sitter jag och Amelie hemma hos henne och kollar på hang over och ska strax sova. Måndags mys för hela slanten!

Espresso och plugg

Efter middagen med Ronja tog hon bussen hem och nu sitter jag på espresso house med en chai late i hand och pluggar lite i väntan på att Amelie ska komma in till stan.

Kändes onödigt att åka hem och sen direkt till stan igen så varför inte vara lite duktig med plugg? Väldigt skönt att bara sitta här ibland..

Sen middag på norre port

Efter skolan gick jag och Ronja och satte oss för en sen middag på norre port. Det är sjukt vad god mat dem gör, mat koma nu, tack o hej!

Måndag 2012-11-19

God dageens!
 
Sitter i skolan, tvekade först om jag skulle gå så blev lite försenad.. Förkylningen har fallit på igen men jag ska klara denna vecka! 
Helgen vart i varje fall grym! I fredes gick jag & Amelie all in här i halmstad och i Lördes vart ett litet besök hos Emma & Hennes pojkvän, på kvällen vart det fest för hela slanten och maskinen live, döör för dem.. Så sjukt grymma! Mådde som förtjärnat igår, så resan hem vart inte rolig, satt på tåg i fyra timmar. Vart inte hemma förens runt nio tiden då blev det film och mys hela kvällen...
 
Efter skolan idag blir det hem o fixa sedan ikväll är jag & Amelie bjudna på middag hos en killkompis, ska bli trevligt!!

Detärfestnu

Lördag 2012-11-17

Igår vart det partaj!
Jag och Amelie körde på en galen utgång igår. Idag mår jag som förtjänat!.. Sitter just nu på bussen till Växjö, hoppas att jag börjar känna mig bättre nu på vägen så jag kan tagga till direkt när jag möts upp av Emma! Ikväll blir det fest och maskinen!


 

New in

Fredag 2012-11-16

Äntligen fredag!

Igår blev det film & mys efter skolan sedan kom Amelie och gjorde mig sällskap över natten. Nu sitter vi på bussen in till stan, jag ska boka in lite som inte blev av tidigare i veckan sedan ska jag köpa tåg biljetter, åker nämligen till Växjö imorgon! Har inte träffat min andra halva på sisådär fem år så det ska bli så otroligt kul!

I'm the kind of teenager who drinks hot chokolate in the summer and eats ice cream in the winter

Emelie det största sötaste mongot i klassen fyller år idag och bjuder på piggelin.. Lycka! Nom Nom..Grattis min sköna böna!

They don't know about us

 
 
 

Fick hem biljetterna till one directions konsert igår... Vart inget stort fan till dem förut men nu är jag fast, kan inte sluta lyssna på dem! Åh känner mig så gay.. Dem är så fina! Nu har vi barteknik och 1D spelas i hörlurarna..

Torsdag 2012-11-15

Good Morning! 
Har vart en bad uppdate men har ändå inte gjort något av mitt liv, har ägnat lite tid åt en som flyttar snart och även vart med mina efterlängtade flickor! Igår vart jag hemma från skolan då jag ägnade min dag framför datorn, städ, tvätt och sådant roligt... Ja alltså inget vidare intressant att läsa om? Idag blir det skola för hela slanten sedan ska jag göra lite ärenden här i stan. 
Startar min dag med gotte... 

Jag behöver dig kom hit och rör om..Jag behöver nått att skriva om

Tisdag 2012-11-13

Good Day!

Ja?... Har inget liv nu, skolan! Ja? vad vill ni läsa om? skolan? nej fy... Slutar strax och då blir det bokning på cat flash för tandblekning, vaxning och kanske en annan sak jag ska göra... Men har inte bestämt mig redigt ännu...När jag kommer hem ska jag ge ett försök för plugg, har bara sovit i tre timmar inatt så lär nog brinna av rätt snabbt! 


 

I love you.. Happy Father's Day

Söndag 2012-11-11

Hej!
 
Efter en natt utan sömn pågrund av härliga samtal gav jag upp hoppet att försöka sova! Har nämnligen lite svårt ibland att somna om när jag väl vaknat... Så har lumpat runt lite i natt sedan somnade jag runt sju tiden och vaknade vid elva igen..... Har vart med Familjen Lövqvist på lite ärenden och även köpt lite saker till graven..Åker dit senare och fixar och grattar farsgubben på fars dag... ♥ I miss you so much...

En lugn lördag.

Blev en lugn kväll hemma hos Ronja, nu sitter jag och kollar på fast five och dör lite åt snyggingarn i filmen medans systrarna har somnat.. Får söta meddelanden utav mina fulla idioter till vänner med en kväll som denna haha, Rebeckas är helt klart bäst. Hur kan man älska ett cp så mycket som jag gör? ...

Lördag 2012-11-10

God dageeens!
.
Gårdagen spenderades hemma hos Linus med Martina och honom, bakis häng för hela slanten! Senare mot kvällen åkte jag hem till min gamla mentor som bjudit över klassen på mat och go dricka! Jag vart där till elva tiden sedan åkte jag hem för att sova, hade verkligen ingen ork till annat, så idag är jag utvilad! 
 
Min lördag ser ut så att jag ska ägna min lilla tid nu till räkningar och sedan ska jag hjälpa Martina med hennes rum. Det blir målning och möblering, roligt! Nu kommer händige Betty fram! 
Ikväll blir det mys med tjejerna! Fin lördag...

Sexy nurse

Nu kör vi på student fest! Det är tema "S", Jag är sjuksköterska! Det Blir en awesome kväll!

Det är fest nu

Torsdag 2012-11-08

God dagens! Helt enkelt, liksom, så ja..
Dessa ord spelas om och om och om igen i mitt huvud och jag har en sådan ångest över att behöva gå i skolan på torsdagar! Min lärare tar kål på en... Hål i huvudet.. Men men tiden går nog fort för ikväll äre studentfest! Fest i min keps och på månen med då såklart! 


 

Nighty Nighty

Kom hem från Andreas för ett litet tag sedan, vart inom där eftersom han fyllde år! Köpte med mig lite godis som present, tror det uppskattades! Aja, nu är jag hemma i varje fall och ska sova! Imorgon är det alkoholhantering hela dagen sedan Andra student festen, pepp!! Nu säger jag god natt, pusss!
 

.

 

.

 

Hos frisören

Sitter just nu med färg i håret på studio silk. Skönt att bli av med denna jäkla utväxten man haft! Nu ska färgen sköljas ut sen klipper hon topparna på mig, dem är så duktiga här!! Vi hörs mer när jag är hemma, pusss


 

Onsdag 2012-11-07

God morgon!

Eller god och god.. Försov mig lite i morse så jag och Amelie fick små stressa till bussen sen har jag den ultimata turen att mina byxor sprack nyligen haha! Men det ska la inte få förstöra min dag, nu gör vi iårdning i restaurangen och ska strax köra igång med serveringen. I efter middag klipper jag mig och fixar utväxten, nom nom!


 

One direction

Eftersom jag ändå fyller år 5 maj tänkte jag att jag köper biljetter till one directions konsert den 8 maj 2013 som en liten present till mig själv. Så nu är dem beställa och jag kan inte vara med än smått lycklig! #pretty#much#gay#but#I#love#it#

Måndag 2012-11-05

Good Morning! It's school again...
 
Sittandes i min säng, naken, nyduschad med en klump i magen.. Vet inte om det beror på att jag är dålig i magen eller om det är det att skolan börjar idag?... Okej detta inlägg blir lite konstigt! Men antar att det beror på skolan, bortsett från att skolan suger får jag i varje fall träffa min så otroligt tröga och störda men också så underbara klass vilket gör min dag lite bättre! Nu ska jag äta frukost och skriva lite till på mitt arbete sedan bär det av till skolan! yey...

.


Okej... Nu går jag och lägger mig! Blev en pause till från plugget för fika mys hos gabb.. Blev tårta och allt möjligt! Fick en kommentar av Andrea som jag tyckte vart rätt rolig "ni är som hans & greta" ... Hm.. Ja det kan la stämma lite? Nej nu ska jag sova som sagt! Har haft lite blandade känslor sen jag kom hem då jag kollade in i datorn där mitt religion arbete vart uppe på skärmen... Grät, skrattade, grät, skrattade... osv..... Nu säger jag godnatt!

Stu(DYING)

Fick bli en liten pause från pluggandet och ta en tripp upp till Spånstad med Linnéa, Lisa och Rebecka. Mmmh... Imorgon slutar jag med all skit mat och kör igång med träningen på riktigt! Skulle igentligen tränat idag men av någon konstig anledning är min tränings väska och mina kläder borta.. Hm... Vad har jag gjort av dem? 
Nej nu ska jag fortsätta med religion helvetet och sedan spotta min lärare i ansiktet! ja.. Grinig nu!

You dressed like a slut all year and for halloween you want to be an angel?!..

Jag förra veckan då det vart halloween fest på underbar! Jag vart då en döds ängel..

Söndag 2012-11-04

God Morgon!
Somnade runt elva igår, vaknade upp halv åtta i morse skit pigg men tvingade mig till sömn igen så jag har fått vila ut rejält nu sista dagen av lovet! Behövde det! 
 
Nu är det som sagt sista dagen och jag ska tjuvstarta med plugget! (yey, ligger fortfarande efter med mycket) så ska ägna min dag framför datorn.. Kul! Hoppas ni får en bättre dag än mig! Puss....
En närmre titt på hur jag såg ut i Fredes! Erkänn Coolt?

Lördag 2012-11-03

Blev ingen uppdate igår pågrund av jobb och sedan direkt hem o hämta en massa saker och raka vägen till Lisa direkt där efter!
 
Bortsett från en jävla baksmälla från helvetet och en mörbultad kropp så hade jag en awesome kväll/natt igår! 
Vi startade kvällen hemma hos Lisa då jag, Linnea, Lina, Andrea och Lisa fixade oss och förade.. Det är ju trots allt halloween så vi sminkade till oss lite. Vid halv tolv tog vi bussen in till stan då vi körde all in på Corner och sedan vidare till BoB där vi dansade våra rövar av oss. Det vart sådant grymt tryck hela kvällen och jag hade nog den bästa kvällen på riktigt riktigt länge! Tackar mina underbara vänner! 
 
Idag har jag mått som förtjärnat och har legat hela em/kvällen i sängen. Skulle igentligen vart påväg till Falkenberg nu och fira en vän som fyllt 18 men har verkligen ingen ork till något idag och kroppen är öm så jag tänkte att det vart en bra idée att stanna i sängen framför mina favorit serier! 
Japp... påväg hem klockan 4 inatt.. Tyckte jag vart så sexig... Hahaha

You are stronger than you seem. Braver than you believe, and smarter than you think.

 

Shit happens, act tough and get over it.

Blev en lång dag i stan! 
 
Fick sällskap utav Andrea idag, då det blev ett litet tråkigt ärende... Sedan mötte vi upp Cecilia och Linnea och umgicks lite med dem. Lite senare under dagen mötte jag och A upp Emelie & Max, och vad passar inte bättre än en fika en regnig höstkväll som denna? Jo precis så, så det fick det bli! Vi satte oss med en varsin chai & kaffe och babblade på tills det vart dags för hem färd! Mycket trevligt!
 
Nu är jag hemma och ska plugga, har lovat mig själv att göra klart minst två arbeten innan jag somnar. Blir tidigt i säng idag, är så otroligt trött! 

Torsdag 2012-11-01

God Morgon November!
 
Igår vart det fest! Hehe, började kvällen på mårtensons typ, blev en drink där och sedan drog vi vidare till hörnan och sedan BoB.. Det vart shot brickor och drinkar för hela slanten! Så idag mår jag som förtjärnat?... Nej, mår prima! Svin trött bara, surt att behöva gå upp såhär tidigt. Fick tid för en sak idag så måste in till stan, längtar dock efter en god jävla frulle! 
Nu ska jag äta! Ciao
jag och min fina

.

RSS 2.0