Söndag 2012-12-30

It's time to get up!
 
Vaknade för tre timmar sedan och har inte rört en fena.... Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra mig lite käk! Idag ska jag bara ta det lungt och ta hand om mig själv, vila upp mig för imorgon & fixa allt tills dess med. Senare ikväll kanske det blir ätran! 
Bilder på mig från förra nyårs afton.. Någon skiljnad?

.


Har haft en jätte mysig dag! God mat, snack & skratt, Bilrunda, frukt "buffé" och film! 
Nu är jag hemma och har lagt mig till rätta, imorgon blir det en heldag "hemma spa" och fräsha till mig redigt för nyår. Wohooo, 2013 here I come!
Good Night

Yum

Girls night

Nu har jag, Lisa och Hanna vart och handlat mat och en massa frukt till tjejkvällen! Nu väntar vi in Linnea och ska köra igång med matlagningen, blir peppar biff och bakpotatis, mums!


 

Lördag 202-12-29

Hej bloggen!

Mitt dåliga bloggande fortsätter! Men ska bättra mig lite, för er få som läser!

Igår blev det i varje fall en nykter utgång, eller nykter och nykter.. Jag och Andrea vart inte något fulla under kvällen förutom mot slutet då det snurrade till för mig efter lite go drinkar! Hade en helt ok kväll i varje fall, mina vänner är så bra!
Nu är jag och Martina påväg mot stan för att hämta ut medicin och sen testa oss på big brother gurkans kebab! Lockande!!!


 

Lunch på Hello

Fredag 2012-12-28

Good moorning
 
Ush mina ögon svider av trött het! Somnade kanske inte förens runt fyra-fem inatt? Men uppe är jag, nyduschad och påklädd nu väntar jag bara in Linnea så ska vi in till stan, plocka upp Hanna och sedan gå en runda i stan. Ska inom banken med på ett ärende! 
 
Lär bli en bra dag! Hörs sen!

The best way to predict the future is to create it.

Eftersom det bara vart soffhäng och käk idag istället för en vända till gymmet som jag lovat mig själv så tog jag tag i lite träning här hemma! Rullade ut min lilla smidiga tränings matta och gjorde en del övningar min sjukgymnast visade mig och beådrade mig göra varje dag för ryggen, och mina hälar men så har det ju inte blivit...
Men gjorde i varje fall dem övningarna och tränade även rumpa och mage så ja lite gjort har jag allt fått! Körde rätt hårt faktiskt! Ibland funkar hemmet helt okej med, bara man har bra musik i lurarna & några vikter så ska allt gå! Nu ska jag fan ner till min vanliga vikt igen! Hej & hå!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sova! Trots att det är lov vill jag inte vända på dygnet, upp rätt tidigt imorgon! 
 

Torsdag 2012-12-27

Hej världen!
Känns som ett år sedan... Halledar, igår vart jag och Amelie så slutkörda, vi reste oss knappt från sängen förutom när vi skulle försöka få i oss något att äta.. Det vart en vild juldag helt enkelt! Jag och Amelie körde igång redan runt klockan sex då vi kom till förfesten dragna vid åtta, sen höll det igång hela kvällen.

Idag har vi vart mer i liv i varje fall, dock har det vart soffhäng hela dagen. Inte förens nu tog vi tag i våra liv och har precis vart och handlat o ska köra igång med matlagningen! Det blir- fläskfilé som serveras med klyftpotatis och ädelost sås! Mumma


 

Såhär god ser vår mat ut.. Mmmh

Tisdag 2012-12-25

Jul dagen it is, right?
 
Jag får la hälsa alla en god jul lite i efterhand! Igår vart jag inte vid någon dator på hela dagen och ville inte sitta med näsan i mobilen hela tiden, lite förståeligt? 
Hade i varje fall en mysig jul afton, inte för att jag haft någon redig maximum julkänsla på flera år.. Men jag ska inte klaga, jag fick fina presenter och go mat(äter bara köttbullar, skinka o rödbetsallad)

Idag blir det mys för hela slanten och senare utgång! 

Uppesittar kväll

Känner mig som en liten flicka igen, med Bingolotten i handen och sällskap utav mamma. Den ända som saknas är min kära far!

Mysmys

Söndag 2012-12-23

God Morgon!
 
Dagen innan julafton!! Alla paketen är nu inslagna och redo, hälften har jag packat ned och ska ha med till Mami som jag åker till i eftermiddag!
Nu återstår bara kläderna jag ska ha på mig? Visst blir det ingen hej dundrande julfirande med en massa folk men man vill ju ändå känna sig lite julefin!
 
Ska kika efter det nu sedan in i duschen och så vidare! 

.

 

My life won't be complete until I walk away from an explosion in slow motion

 

Lördag 2012-12-22

Tjena Tjena!
 
Det har vart en lååång dag idag! Legat i soffan hemma hos Rebecka och bara dött.. Blev en spårad utgång igår! Blev bjuden på shots efter shots och drinkar.. Minst hundra stycken kan jag tro! Så idag har jag inte mått bra. 
 
Är nu hemma och har la börjat "friskna" till och plockar undan lite i rummet, eller ja i sängen.. Hela min garderåb och allt flög runt igår pågrund av panik, ni vet ju hur det är när man inte vet vad man ska ha på sig? eh... ja..  I varje fall! Ska fortsätta med det, sen blir det bara en lugn kväll! 
Urkassa bilder men de ända jag har från igår

Fredag 2012-12-21

Heej!
 
Idag har jag sprungit runt på stan, blev inga julklappar handlade idag heller.. Bortsett från ett par byxor till mig själv! Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska slänga ner lite bajs kläder och dra mig vidare till mitt födelsedags barn Rebecka! Grattis Bff♥
 
Är inte på det bästa humöret idag, har tjurat hela dagen typ och innan rev jag ner hela min garderob för att jag inte hade något att ha på mig... hm. I-lands problem? Nej nu ska jag bli på bättre humör så blir det släckt middag för korven sedan fest! Puss från en suris.
Jag & Rebecka i sommras.. 

Torsdag 2012-12-20

Hej på er!
 
Idag vart det julavslutning i skolan, frukost mys och film på restaurangen som varje år.. Sista julavslutningen någonsin igen typ! Herre min skapare, om bara ett halv år går jag ut skolan! Studenten wihoo!!
 
Efter avslutningen gick jag till espresso house och tog en fika med Ronja, Emelie, Sandra & Rebecka. Mycket trevligt! Blev en snabb runda i stan med, skulle igentligen köpt de sista presenterna idag men det får bli imorgon istället! Runt halvtvå tiden åkte jag hem till min lillebror i getinge där det bjöds på ännu mer fika och riktig julstämning! Underbart! 
 
Nu är jag hemma, det första jag gjorde vart att gå in i tvätt stugan och började rensa och dona! Idag ska all smuts tvätt bort! (eller hälften i varje fall!!) Om jag har tid och inte blir alldeles för trött mot senare kväll ska jag träffa Andreas en liten stund, Som jag har saknat min bebis!

The end.


Jag överdriver inte när jag säger att mitt liv är nu mera över.... Gossip girls sista avsnitt.. Tårarna rinner, det är hemskt att man kan älska en serie.. Haha my god? låter som ett psyko.. Nej men fy mår dåligt på riktigt.. Går och lägger mig för alltid!

Christmas presents


Nu har jag suttit och slagit in nästan alla julklappar! Har inte köpt till alla ännu, får ta de sista klapparna imorgon efter julavslutningen i skolan. Blir mycket när man har två familjer att köpa till!
 
Min julkänsla kom krypandes fram när snön vart här, nu är den borta och julstämningen sjunker sagta ner... Men efter lite inslagning av presenterna och pynt börjar den la smyga fram igen.. Funderar på att baka lite sen? hm.. får se!

Onsdag 2012-12-19

God Morgon!
 
Vart skönt med lite sov morgon idag, ska nu göra iårdning en redig frukost och sedan gå en runda. Nu efter min långa paus utan någon träning alls tänker jag i varje fall tjuv starta med promenader eftersom jag fortfarande är en aning förkyld!
Så ser nu min morgon ut och har la inget speciellt att skriva så vi hörs sen! Gooood morning good morning!
 
 

.

 

Nu har jag vart hemma en timma, har ätit och lite så! Skulle igentligen fixat lite hemma men jag känner hur mina ögon faller ihop när som så det blir lägg dags redan nu! Så nu säger jag god natt! Pusss

Slappe tisdag

Har vart hos Filip o ligan hela dagen med Ronja. Det har vart Kina buffé, film och slapp för hela slanten! Jag och ro vart en snabb runda i stan, nu sitter vi här och jag börjar bli övertrött, skrattar åt minsta lilla.. Killarna är då inte friska..
Snart blir det pepparkaks bak och sedan hem!


 

Crazy christmas

Tisdag 2012-12-18

God morgon!

Hade en trevlig kväll igår lite smått tråkigt på själva moon där studentfesten vart men inget att klaga på så!
Sov i stan med Ronja så nu är det bakis häng och strax iväg och äta Kina mat.


 

umm... sleten

Grinchen girl

Twitter

Nu har jag börjat Twittra lite smått! Förstår fortfarande inte något alls men ger det en chans! Och för att det ska bli roligare hade det vart kul om ni började följa mig där! Love to you all!

Måndag 2012-12-17

Hej på er!
 
Trots min sovmorgon lyckades jag försova mig.. Tidigt imorse vaknade jag av lite vibber i mobilen sedan hade jag svårt och somna om men men är i varje fall uppe, nu pigg som en mört efter morgon duschen och ska strax dra mig in mot stan! 
Är så pepp tills ikväll då studentfesten är! Aojao, blir en fika i stan med Ronja, sedan Religion och vidare hem till Ro för fix och trix! Taggad? Jaa!

Angel

Rebecka rekommenderade boken "Angel" av Katie Price, så fick låna den av henne, Har inte börjat läsa något i den ännu men antar att den lär vara bra! Nu ligger jag i sängen och ska läsa, sedan sova! Så nu säger jag God Natt. XX

Dear santa

Det är ju julafton om bara en vecka! Gud vad tiden har gått fort!
Snart är det nytt år med..Halledar
My wish list?..
Åh herregud jag vet inte vad jag önskar mig ens.. Äsch sätt mig på ett flyg till ett varmt land så är jag nöjd! Typ?!
 
Nej men helt ärligt vet jag verkligen inte, ska kolla runt lite på nätet efter saker nu sedan även kolla runt lite och se om jag kan komma på något roligt att klä ut mig till imorgon då det är studentfest, temat är "crazy christmas". Ska bli kul!! Jag vill igentligen bara sova nu, men känner att klockan är alldeles för lite.. Hm, slumrar nog in om en timma..
 

Home

Kom precis hem efter en liten vistelse hos min kära broder som fyllde år i veckan! Så jag och Helena o barnen åkte dit lämnade paket, fikade & umgicks. Mysigt!
 
Nu ska jag försöka komma igång med lite skolarbeten och vänta in maten! Hade velat träna lite men vågar inte riktigt med tattoon eftersom den fortfarande läker och så ska det ju inte vara så bra att träna dagen efter man har druckit, vad jag har hört? Men hoppas på att kunna komma igång i veckan, köpte nya träningsbyxor på gekås och lite så eftersom hela min träningsbag och alla mina kläder är borta? Blir lite ledsen....
Aja, nu plugg!
Blubb blubb

Don't make me mad and then tell me to calm down. That's like shooting someone and then wondering why they're bleeding....

 

Söndag 2012-12-16

Hej på er!
 
Skulle i vanliga fall börjat detta inlägg med "god morgon" men vet ni? Det är då inte en god morgon.. Tror jag ska somna om och vakna upp på rätt sida? hm.. Lite så.
 
Nej men jag ska hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite efter gårkvällen, ska in till stan och möta upp Helena och sedan vidare till min bror som har fyllt år. Så lär bli på bättre humör snart! 
 
Vet inte om det är lönt att skriva om min kväll igår? Hade trevligt i början, lite små drygt men stämningen lättade efter ett tag, sedan mot "slutet" då alla andra skulle dra ut, ja då skulle det bli en massa drama och självklart ska jag få ta skiten! Skrattar mest, men med mitt goda hjärta ska jag självklart försöka årdna detta.. Har igentligen ingen anledning? Borde vända ryggen om och gå. Mm ja! 
Trots att alla andra drog ut igår så skulle jag hem i någolunda tid men icke, mötte upp Andreas och Adam, vart med dem en stund sedan kom min skjuts och körde mig hem runt tre tiden. Så vart inte i sängs förens halv fyra typ, döds trött idag!
 
Nej nu ska jag hopp in i duschen! Vi hörs sen. Puss
 

Lördag 2012-12-15

Idag går mina tankar och böner till er i Newtown♥
 
Det är sjukt vad det ska hända saker i USA nu... Vart är mänskligheten påväg?
Ni kan läsa om det HÄR
God Morgon och förlåt för min dåliga uppdate..... Igår när vi kom hem från Gekås kände jag av en sådan smärta i örat, så har åkt på öroninflamation i höger öra.. Men det hindrade inte mig för mina kvälls planer! Åkte hem till Linnea, Rebecka kom även dit en stund sedan åkte vi in till stan för bio mys! Vilken film såg vi? .. Twiligt Breaking Dawn- Part 2, Igen!! Haha Lite nördar är vi allt, men filmen vart ju så otroligt bra! Efter filmen åkte jag i varje fall hem och somnade till nästan direkt! 
 
Idag ska jag inom stan en runda och köpa en present till en kär vän som fyller år idag! Sedan blir det hem och fix, iväg igen för att fira honom. Tror dock inte jag ska med ut ikväll, med tanke på hur jag mår. Vill inte riskera att det blir värre, får trycka i mig en ipren och vara glad på förfesten istället! 

Fredag 2012-12-14

God morgon!
Sov hemma hos Rebecka inatt, somnade redan vid elva vart så utmattad igår.. Men det vart skönt! Vart ändå uppe tidigt idag för en tripp till gekås. Så nu är jag, Rebecka och Martina påväg, julklapps shopping för hela slanten!

Well let me tell you a story

About a girl and a boy..He fell in love for his best friend. When she's around, he feels nothing but joy, but she was already broken, and it made her blind.

Torsdag 2012-12-13


Eh godmorgon.... Vaknade vid nio och ja.. Kände precis så som på bilden.. Gick lite vilt till med drickandet igår, har precis pratat med rebecka och fått lite minnes återställare hahaa! Men vi hade en awesome kväll som det såg ut, hehe...
Nu börjar jag känna mig bättre i varje fall, ska sätta mig med lite plugg, endast en vecka kvar i skolan ju! Woop woop.. 
 
Ska även kolla resor... Drömde igår att jag vart i värme och njöt, minns bara hur solen stekte på,svalkande vindar, gyllenbrun hy, sand mellan tårna och ett stort vackert hav....
Är så otroligt taggad att ta en sista minuten resa och fly från kylan, efter nyår kanske? Hade inte suttit fel alltså!!  hm..mhh... Nu ska jag eh, ja bye bye. hörs sen! 
Jag igår.. Lussevaka..

That special feeling when a baby grabs your finger with their whole hand

Nu är jag hemma hos min syster. Det vart mysigt med lite barn julsång och min lilla Fia vart så söt i sin "tomte prinsess" klänning som hon kallar det!

Nu blir det mer mys med bebisen och sedan hemåt! Helt sjukt hur mycket en liten bebis kan förtrolla en! Finaste i världen! Mys dag för hela slanten!


 

Onsdag 2012-12-12

Hej!
Har sovit som en gud inatt, min tatuerare skrämde mig ändå lite med att jag kunde få feber och så under natten för att kroppen tar emot så mycket stryk när man tatuerar sig.. Men icke! Bortsett från att jag redan mår lite halv krassligt så har inget mer drabbat mig! Skönt!
 
Amelie lämnade mig för någon timma sedan, har latat mig lite i sängen nu och ska hoppa upp och göra i årdning mig till eftermiddagen, min systerdotter har lucia på dagis så ska dit och kolla på sessan och även träffa min systerson för första gången, glad tjej!! 
Nu duschen!

Today was like one of those fly dreams.


Nu vart tattoon äntligen klar! Ni får bild på den när den är lite mer åt läkning..
Amelie vart med mig som sällskap, vi vart där vid sju sedan klara runt nio tiden. Nu ligger vi nerbäddade i min säng och snackar o myser, ska strax sova! 

There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say "watch me".


Under början av min uppväxt fick jag höra från min pappa att jag inte ska stanna för något eller någon om det verkligen är något jag drömmer om, vill leva för eller vill ha..
Sedan sex år tillbaka har jag fått höra att jag inte kan och att jag aldrig kommer att lyckas..Senast jag fick höra detta vart idag...
Men lyckas med vad? Jag är ännu ett barn, jag ska misslyckas, jag ska göra fel, jag ska falla ner men jag reser mig alltid upp igen och det är ett tecken på att jag är stark, att jag klarar mig och att jag aldrig ska ge upp om mina drömmar... Vad är mina drömmar nu? Mina dröm är att finna en plats på jorden där jag trivs, där jag hittar något jag är bra på och kan/vill/älskar att göra/arbeta med.. Just nu vet jag inte vad det är, just därför ska jag söka, söka efter platsen som värmer mitt hjärta, ensam eller inte det återstår att se.. 
Jag ska visa att jag inte är den odugliga person du vill få mig att framstå som.. Vänta o se!
 

Tisdag 2012-12-11

God Moorning!
God och god vet jag la inte, vaknade upp med ett redigt tryck i huvudet och halsont.. Har tagit en panodil och en kopp te i hopp om att jag ska känna mig lite bättre! Myser ner nu med tända ljus och ett avsnitt Gossip Girl i sängen. Sedan blir det till att fortsätta att rensa undan här, vill bara slänga allt! usch, det är inte lite bröte!... Well well, god morgon i varje fall!
 

Mycket gjort idag.

Idag har jag vart flitig! Efter lite städ, diskning & tvätt rensade jag en massa räkningar, skolpappren och även mobilen och datorn lite smått! Ska fortsätta imorgon om jag har tid! 
Nu har jag lagt mig ner i sängen, har tänt ljus och ska läsa igenom lite inför provet på torsdag sedan ska jag sova! Första lektionen imorgon är "inställd" för halva klassen så lite sovmorgon ska bli skönt!

Måndag 2012-12-10

Hej!
Som ni märkt har jag inte uppdaterat något i helgen.. Men har umgåts med mina vänner och vart ute en del så har inte egnat någon tid till datorn direkt! 
 
Men nu är det en ny vecka och jag ska försöka uppdatera en del.. Inte för att min dag vart speciellt rolig! Idag har jag bara vart i skolan och hemma o lekt hemmafru med städ, disk och tvätt! Det ska jag fortsätta med nu och sedan blir det små plugg till ett prov som kommer i veckan! 
Lite bilder från helgeeen...

I come alive in the night time


Vart hemma hos Elin hela dagen, runt sex tiden fick jag skjuts hem,, Tiden här hemma har jag typ spenderat i duschen... Behövde vakna till!! Självklart får jag ingen dag vila...Blir en liten chill utgång med Rebecka ikväll, lär nog bli kul! Nu väntar jag in henne och ska strax fixa mig! 

Fredag 2012-12-07

God morgooon!
Idag mår vi åt helvete, just nu är jag hos Elin med henne och Ronja. Den ena spyr den andra duschar och jag ligger i sängen och käkar kakor och tycker synd om mig själv.. Berättar mer om min kväll och dag när jag är hemma! Puss


 

Happy Birthday My Dear

Sitter på fox and anchor med födelsedags barnet Elin och ett härligt umgänge! Snart drar vi vidare mot b&b and Corner. Bra start på helgen!


 

A good man can make you feel sexy, strong and able to take on the world... Oh sorry... that's wine.. wine does that!

wtf where did my arm go?! Mingel bilder från i lördes.. på corner!
Slutade klockan tolv idag istället för klockan tre, tog bussen hem runt ett tiden och har verkligen inte gjort något vettigt.. Nu ska jag hoppa i duschen och göra iårdning mig, tråkigt nog blir det ingen tattoo idag heller..... Hade helt glömt att det vart idag vi skulle fira Elin, så blir mat & kanske ett glas vin på foxen sedan utgång. Dock vet jag inte om jag ska med ut, får se!!

Torsdag 2012-12-06

Realizing you overslept and popping out of bed like a ninja...
 
God Morgon!
Idag vart en sådan dag då jag bara ville ligga kvar i sängen.. snoozade i en timma sen vart det hopp upp ur sängen med en liten chock! Nu sitter jag i skolan och känner hur ögonen trotsar mig och vill falla ihop, får ställa mig och hoppa runt lite för att hållas i liv? 
Aja, får hoppas på att dagen går fort! 
 
 

I would....


En liten julklapp till mig själv kanske? haha hade man kunnat ... mmmh... nej nu ska jag inte gå över styr... men mums!!

Onsdag 2012-12-05

Heej hopp!
Efter en heldag med jobb och sedan flera timmar ute i kylan sitter jag nu hemma i värmen och kopplar av!
 
Idag vart det julbord på restaurangen, slutade runt två tiden sedan följde jag med och väntade på bussen Ronja skulle ta sen tillbaka till restaurangen där alla kvälls jobbare vart, åt upp julgodiset typ.... Sedan drog jag och mötte upp Cecilia och Rebecka på en fika, vi satt på espresso ett tag sedan bar det inom några affärer och vidare hem! Nu ligger jag i min säng och drömmer mig bort med 1D i hörlurarna... Tror jag blir mer o mer kär var dag som går....
Trött o sleten tjej... wohoo
Mina finisar

Inget med det..

Tråkigt nog blev det ingen tatuering idag.. Har fått vänta ett bra tag nu och så blev det flyttat till på torsdag, men jag överlever! Så på Torsdag blir den gjord istället!
Nu har jag lagt mig i min säng och ska gotta mig med lussebullar och kolla på film! 
 

If you're crazy and you know it, shake your meds!

Efter skolan idag gick jag hem till Linnea en snabbis, där bjöd hon på lite lunch och hon bjöd även på min första lussekatt! Älskar lussebullar, synd bara att min andra flög i backen när mina skor bestämde sig för att vara lite hala för mig... Mitt knä är mer trasigt nu än någonsin men jag är glad för det, fick oss ett gott skratt!! 
 
Nu bestämde jag och Martina oss för att göra våra egna lussebullar, mumma!! Om en och en halv timma köttar jag! 
Skade glädje mot mig själv.... 

Tisdag 2012-12-04

God Morgon!
Första lektionen är redan avklarad och nu är jag o goingarna i klassen samlade i restaurangen med frukost och inväntar våran lektion som börjar om en halv timma.. Under tiden ägnar jag min tid åt plugg! Good Girl...
 
Efter skolan blir det lite snabba ärenden här i stan sedan hem och ladda in inför kvällen, ikväll gör jag äntligen min tattoo!! 

.

Plugg Kväll

Efter skolan idag tog jag bussen hem till Andrea, där åt vi mat, pluggade och flummade/skrattade vi som bara vi kan! Nu är jag hemma och ska läsa på lite inför ett prov jag har imorgon.. Får se hur det går! Sen blir det peter pan!
 

New in

Mina nya darlings från scorett, 800:- Varmaste skorna jag ägt! 

Winter is magic

Mitt vinterland♥ 
 
Förut har jag alltid vart en aning gnällig över snön men nu kan jag inte göra annat än att älska den. Det ända som behövs nu är ett par rediga skor, kände att mina ash är en aning kalla efter en stund ute. Hittade ett par innan som bara går på 800 lappen och dem är hel fodrade och hur bekväma som helst!

Måndag 2012-12-03

God Dag!!
 
Jag hann inte komma upp ur sängen och hann inte ens ta en titt ut ur fönstret innan jag redan visste att vårat Halmstad hade fått snö.. Facebook told me! Men det är mysigt med snö, kallt, blött & lite jobbigt men för himla mysigt & fint!!
 
Nu sitter jag i skolan och ska ha foto, slutar klockan fyra sedan blir det en kväll hos bästavän med plugg! (barnet i mig hoppas även på pulka åkning i oskarströms backen)

.

 

.

 

Fina underbara barn!


Igår blev jag moster till ännu ett litet troll! Stoltaste människan i världen är nog jag!
Mina underbart fina systers barn! Kayleigh med sin lillebror i famn. Längtar tills jag får träffa honom!! Välkommen till världen.

Julmarknad i Halmstad.

Gud så besviken jag blev på julmarknaden idag... Jag och Rebecka hade förväntat oss lite extra julstämning när vi kom in till torget i stan men där vart endast några få stånd som bara sålde små tråkiga julprynader och ett godis stånd.. Jag vill ha riktig jul med glögg och pepparkaks bjudning, snö, julbelysning, tomtar och ja ni förstår? Vart ju lite av de men hade jag fått bestämma så hade allt vart så överdrivet! ;) 
Affärerna vart i varje fall öppna på stan så vi köpte oss en varsin chai latte och gick runt o kollade lite i butikerna, blev ett par mjukis shorts i en annan färg som de jag köpte i veckan och även likadana sockar i grått! 
PS. Andrea vart med också. DS.
 
Nu ska jag vara duktig och skriva klart ett arbete som jag ska lämna in imorgon! Puss på er 
haha shit vad torra ben jag har... vinter torka? Vill till egypten! någon som hänger på?

There are days when I'm losing my faith, Because the man wasn't good he was great

I still look for your face in the crowd, Oh if you could see me now, would you stand in disgrace or take a bow?
 
Right now, I wish I could hear you say- I drink too much, and I smoke too much dutch but if you can't see me now that shit's a must. You used to say I wont know a wind until it crossed me, Like I wont know real love 'til I've loved and I've lost it. So if you lost a sister, someone's lost a mom, And if you lost a dad then someone's lost a son , And they're all missing out, yeah they're all missing out. So if you get a second to look down on me now, Mom, Dad I'm just missing you now.
 
Would you call me a saint or a sinner?
Would you love me a loser or winner?
Oh, oh
When I see my face in the mirror
We look so alike that it makes me shiver...

 Nu är det sex år sedan min älskade far gick bort! Jag älskar & saknar dig så otroligt mycket min älskade ängel! Jag hoppas du är med mig var dag och är stolt över den jag är trots alla mina misstag! Du är saknad pappa♥

Söndag 2012-12-02

Första advent!

Hej alla! Hoppas ni mår bra för det gör jag! Lite chockerande efter mina tre utekvällar! Min förkylning har då inte heller blivit värre, utan jag är faktiskt blivit bättre i hals o så, känns bra!! 
Idag skulle jag och Andrea igentligen på bio med två andra vänner, men blev lite annat tråkigt som kom i vägen så det blir att gå på Jul marknaden med Andrea & Rebecka istället. Blir mysigt det med! 
Nu måste jag pysa men ska försöka vara bättre med uppdateringen idag en de senaste dagarna! puss på er!
Igår vart de fest!

Lördag 2012-12-01

Min hjärna är som tvätten i en torktumlare, Snurrar runt och runt och runt som en tolvtummare...
Fy idag mår jag... Men hade en redigt lyckad kväll! Nu laddar jag om och väntar på att Linnéa ska höra av sig sedan blir det jag och hon som gör stan osäker ikväll! John de sohn på Moon ikväll med så lär bli en bra kväll!
 
Nu blir det duschen ♥
 

.

RSS 2.0