My love, my life, my everything..

I was thinkin about him, thinkin about me.Thinkin about us, what we gonna be? Open my eyes and it was only just a dream. So I travel back, down that road. Will he come back? No one knows.. I realize, it was only just a dream..

God morgon, God eftermidag, God natt.. Sov gott!

Inte på humör för att skriva något här, så vi hörs imorgon o god natt alla!

Tacos står på menyn..

Lyckans Törnqvist här då! Har varit sugen på något gott hela dagen, har gått och tuggat tuggumi hela dagen för allt socker sug, men nej nu har jag börjat tröttna på min kropp och att jag går och små äter så får lura magen lite hit o dit. Då funkar tuggumi perfekt! Men eftersom jag inte gått och små ätit värken igår eller idag så står Tacos på menyn mihihi så nu är jag lycklig!

Slänga mig i ett bad sen innan Kungarna av Tylösand börjar, hade tänkt o ge mitt hår lite lyx med hår inpackning och så får jag se om jag tar o slänger på en ansiktmask med ;)
Nu blire maaat!♥

En gammal bild på mig.. Funderar på att skaffa brunt hår igen! Men vill ändå ha ljusare hår /: knepigt..

Vampire diaries

Vaknade för en stund sedan, mitt  huvud har något emot mig så jag får la vara emot det med.. Inte göra något det vill, eller nae så funkar det inte. Men nu hade jag iallafall tänkt o glo lite på De nya avsnitten av The Vampire diaries season 2 och slänga fram något gott framför datorn med så att jag inte hungrar ihjäl!

dags för att våldta sängen? YES!

Nu ska jag slänga mig i sängen sova så får man se om man mår bra imorgon, orkar inte bara sitta hemma en dag till, fyfan säger jag bara ! Det är något av det segaste.
God natt på er! :)

I'm Done..

I can't imagine right now Standing here without you. To think that I tried to ignore What I felt, what I knew I could never stop this feeling. I don't wanna fall in love, Just wanna have a little fun. But then you came and swept me up and now I'm done so done! Falling madly deeply I Surprise myself enough to find That what's begun* is* love and now I'm done so done, I'm done!

Thank you for not letting go When I said, Let me go. Thank you for timing, thank you for finding. Thank you for not believing me baby when I said; I don't wanna fall in love, Just wanna have a little fun.
But then you came and swept me up and now I'm done so done! Falling madly deeply I Surprise myself enough to find. That what's begun* is* love, and now I'm done so done, I'm done

I wasn't looking for this, and now I'm done, I'm done.
I will always love you..


Pcd-I'm Done. Tyckte den stämmde in ganska bra på mitt dåvarande läge!
De här tjejerna är ju helt klart de bästa/hetaste !

Mitt huvud brinner..

Vaknade nästan precis, av att mitt huvud började "brinna" igen. Har knappt kunnat sova inatt på grund av huvudvärk så nu imorse när jag vaknade för att gå till skolan var det ju inte bättre. Så idag ska jag bara ligga i min goa säng och mysa ;) Med datorn brevid sängen med en film eller två på och en trött Elisabeth klarar jag nog mig hela dagen haha :)
Nu ska jag äta frukost!

Super trött törnqvist!

Är skit trött men Funderar starkt på att lägga mig i ett extra skummigt bad med tända ljus, det låter la helt jävla underbart? Och en Chic tidning på det :) Men är ju dock allt för trött kanske somnar? Det märker vi haha.. Men så får det iallafall bli, ETT BAD! Sedan blire sängen, den bara längtar efter mig så God natt! ♥


Här får det vara tillåtet med gamla bilder ;)
Är inte precis den som orkar ta ego bilder varje dag. mihi :$

rubrik eller nå

Jag har socker kick och absolut inget liv för tillfället, jag STÄDAR! Duktiga jag. Snart ska jag och med Martina och Stefan te någon affär?
Ikväll blir det nog att jag drar ut och springer eller bara går en lång runda, behöver komma ifrån allt lite :)

. . .

ännu en helg bortsprungen.. så äre måndag

Gud hatar hatar haaatar skolan, vill bara krypa ner i min varma underbara säng igen. Men icke! Det funkar ju inte så, nae för jag måste till hor skolan! :) waaaay...

Vaknade precis så måste typ skynda mig mihihi :$

Röka-Fix-Sova!

Haft en lugn mysig dag hemma hos mamma. Dock haft "svårigheter" och skit men jag lever! :D
Nu ska jag röka borsta tänderna tvätta av ansiktet o sånt intressant haha sen våldta min säng :$ Gooood natt!

I know some shits so hard to swallow..

Hon är som regnbågen, målad i himmelens alla färger. Hon har skratt på läpparna, och ögonen glittrar. Men bakom fasader, av färger och skratt, glömde vi bort att det regnar i hennes ögon..

God Eftermiddag !
Vaknade för en timma sedan, har knappt kunnat sova, bara legat och tänkt. Men klart om han inte bryr sig, varför ska jag ens försöka?
Idag hade jag tänkt o åka hem till mamma, hon är helt på mig! Men är glad över att hon iallafall försöker, Just nu är hon nog den som jag behöver mest. Blir nog att jag träffar Andrea (mini) också hon är ju trots att den som kan få mig allt tänka på annat i sånna här tillfällen! Tack för det underbara du!♥

Det är sjukt..

Hur mycket man kan älska någon! Just nu hatar jag verkligen att jag älskar dig.. Jag vet inte om jag kommer klara det här med tanke på allt vi gjort tillsammans och hur lycklig jag blev när du fanns hos mig, så är det fina helt plötsligt över? Du har fått mig att skratta, du har fått mig att gråta men det bästa.. Du fick mig att känna lycka och kärlek. Du är en av dem jag inte kan tänka mig ett liv utan, den person jag vill ha vid min sida tills jag slutar andas o när mitt hjärta slutat slå. Du var min prins, mitt hjärta varför bara lämna allt här? Är det nu jag ska gå vidare och hoppas på att allt vänder och att du försvinner ur mitt liv så jag slipper smärtan eller är det nu jag ska vänta och se vad som händer mellan oss så att jag kanske en dag igen får ha dig brevid mig när jag vaknar, få höra dina hjärtslag när jag ligger på ditt bröst och väntar på att du ska säga något fint till mig?
Du säger att jag är ditt livs största kärlek varför, varför ska du då göra så här? Vad var du rädd för när du inte vågade säga till mig att det var över, att du inte ville ha mig kvar i ditt liv längre, varför dröja och låta mig sjunka ner till botten? Varför låta mig lida på detta sätt, varför plåga mig så förjävligt?
Jag ÄLSKAR dig Hampus Loo glöm aldrig det!


Bild på mig och killen jag föll för så starkt!
2009-07-25

. . . .

Har typ varit på dåligt humör hela dagen.. Fyfan allt irreterar mig och jag vill bara slå ihjäl så jävla många idioter! ÅÅÅHHHH ;@

Nu ska jag iallafall göra lite mat för är svin hungrig efter simningen. Så hare, kommer nog inte blogga något mer idag, får se..




Ett litet leende idag iallafall..

I dont want to spend this night alone . .

Är det bara jag som hatar o sova själv ?!? Jag HATAR verkligen det, vill alltid ha någon nära mig, så att jag får känna mig trygg. Ja helt enkelt så att jag inte känner mig ensam.. Och nu blir det att få sova själv igen *snyft*..

Men nu ska jag lägga mig i Soffan med mina chips och min cola och kolla på idol sedan sova... ensam.
Men hoppas ni andra kommer sova gott och dröm sött :) Puss och god natt på er!

Heeeey! heey baby ;)

Smexx! haha hoppas ni gillar mina brillor :$

Glasögon orm :$

Hej hopp allihopa!
Fy bubblan vad obekvämt det är att ha glas ögon på sig! Och särskilt nu när man går runt utan smink och mjukis kläderna..
Har precis haft Varm kök och som vanligt fick jag och Ronja beröm av Eddy! ;) Vi gjorde köttbullar och stekt potatis och jag säger bara att våran sås till vad gudomlig! :$
Nu har vi lunch sen ska vi har tråkiga matte i tre timmar sen blir det hem och ta det lugnt och sedan dans ikväll.





Ser faktiskt MYCKET bättre ut nu när jag sminkat mig o så :$
Så snälla mobba mei inte (a)

En liten text från mig till dig..

Sista inlägget för idag och jag tänker skriva några fina rader till den finaste personen i mitt liv!

Jag vill bara börja med att tacka dig för att du funnits för mig hela tiden, du är en vän som är svår att hitta! Jag hade turen som fann dig, du är den finaste vännen jag har det är inget jag bara säger, jag har många fina vänner men du tar priset! Jag ser verkligen upp till dig för du har den finaste personligheten och du kan alltid få folk och skratta, speciellt mig. När jag mår dåligt ser du det på mig utan att jag ens behövt säga något, det är så en äkta vän ser en. Vi har gråtit och skrattat ihop vi har delat de sjukaste och de bästa minnena. Du är mitt liv jag kan inte tänka mig ett liv utan dig vid min sida, även om vi inte ses eller pratar varje dag så är du alltid med mig.. I mitt hjärta! Det finns så mycket mer jag har att säga men..Andrea Jonsdottir jag älskar dig BÄSTAVÄN!

Kunde inte hitta mer seriös bild :$

Fruktsallad..



Sitter o äter på detta underbara konstvärk :D Strax slutar jag o då blire sängen!!

UM

Nu har jag suttit på ungdomsmotagningen mer Ronja i en timma och aa nu måste vi gå för vi får inte komma in om vi inte beställt tid, fyfaan! Vi utan tid får bara komma efter ett och det kan vi ju självklart inte för vi har livsmedel.. DETTA ÄR FEEEL! -.-

Här spelar Jag spelar tuttmemori med ronja :$



Seg början på dagen..

Fyfan vill tillbaka till sängen :( Är så jävla trött och så har man datorkunskap nu med.. Och så ligger Hampus kvar där hemma och gottar sig i sin säng där jag gärna legat nu!

Igår blev det inget kväll inlägg, jag somnade faktiskt direkt efter skolan även fast jag verkligen tänkt tvinga på mig att göra klart mina arbeten och träna lite, men naaee då. Vid åtta igår åkte jag hem till Hampus för han vill att jag skulle sova där, sen blev man våldtagen med massa pussar o kramar när man väl kom dit! ÅÅh gosa :$

Jag och ronja igår på butterick's.


1 år o 4 mån?

Som de flesta killarna inte gör så bryr jag mig iallafall om månadsdagarna i ett förhållande och det tror jag säkert att flera tjejer också gör! Hade tänkt o smsa hampe o tacka honom för dessa underbara månader tillsammans men vad är meningen när den man älskar inte bryr sig.. Hmm det är ju frågan, Jag vet ju inte ens hur det ligger till mellan oss så det kanske låter fel om jag säger så till honom? Liksom har man haft dessa underbara månaderna tillsammans eller stannade det liksom bara upp?

Kallkök- Tacos från grunden.


Nu har vi kallkök och vi ska göra tacos från grunden, vi ska göra egna såser och bröd och ja allt. Hoppas ju att de går bra för vill ju inte förgifta någon, hehe.
Igår var det riktigt kul, riktigt god mat älskar när killar kan laga mat haha så Felle har ju tur o ja det har ju jag med.. Hampus är ju inte så dålig han heller ;) Och då menar jag verkligen inte dålig!!

Ååh gud nu ska jag gå och ta på mig mina heta kock kläder! :D

Middag med Felicia.

Om en halvtimma Åker jag in till stan med Felicia hennes killkompis (kanske mer än det (; ) Ska bjuda oss på mat, hon vill inte åka och sitta där själv med honom så jag får ju offra mig. Men det kan ju bli kul! Synd bara att jag inte har min kärlek där också. Men nu ska jag  plocka ner några kläder till Felle. PuUus på er och smaklig måltid te mig o felle och får hoppas på att vi inte blir förgiftade haha :)

Meddo Solarium.

Sittter och väntar på Ronja som ligger o solar. Vi hade ju sovmorgon till klockan tolv som vanligt sen när vi kommer dit har vi ingen lärare så vi hade inte behövt komma dit, fick sluta igen men vi satt kvar en stund och gjorde absolut ingenting. Men bättre det än att vara ute o regniga tråkiga halmstad!

Kvart över tre tar jag bussen hem igen hade tänkt att dra hem till Hampe eftersom han är ledig på måndagar. Men den muppen var och kollade på fåglar? wtf ? Haha.

Måndag- Skolan igen då..

Skola om ca två timmar Sen ska man sitta på hotellkunskap i tre timmar, Låter inte dit toppen? :D Haha det är det knappast!
Jag har precis varit inne i duschen för att vakna till lite, Har sån jävla huvudvärk och det är säkert tack vare martinas jävla alarm signal! Fyfan vad jag hatar den hennes klocka ringde minst 80 gånger imorse och hon vet fan inte hur man stänger av den värkar det som, hon tryckte bara på "z" hela tiden även om hon var uppe ..-.- Nae jag ska aldrig mer sova brevid någon som inte har sovmorgon samma dag som jag! Drömmer bara mardrömmar från det alarmet nu !!

Nej nu hade jag tänkt att jag ska upp och ta mig en god frukost om jag orkar, Är inte så sugen på någon.. Sen blire sminket och fix sedan plugg i skolan! ;(

Why don't you dance like a freak?

Dance dance dance!
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag drar iväg och är off här hela kvällen. Ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig dock kanske ha litet "disco" med tini igen haha awesome! Sen ser man ju vad som händer! Har ont i hela kroppen.. Hmm inte så bra o kriga mot killar -.-


Suddigt o fint som vanligt mihihi flååt :$

Lördag!

Sitter hemma hos idioten hampus just nu. Han är uppe och "städar" hade tänkt o hjälpa honom lite men hmmm... vill inte vara nära honom för tillfället ;)

Har inte orkat blogga nu de här två dagarna för har varit så jävla lack... Och ja igår då vare ju fredag och då vare ju annat som var viktigare! Ikväll blire firande antar jag!

Torsdag.. Skolan nu!

Har matte nu, sista lektionen som tur är för vill hem och sova nu nu nu! Jag har räknat matte i redan en timma och det ska jag fortsätta med i en timma till, när jag är klar här då..Ikväll börjar dansen igen, så bettan ska komma i form mahahaha :D

Blev inte så mycket bloggande igår för var hos älsklingen.

Åkte hem till Hampus direkt efter skolan igår och det var den bästa dagen på länge! ÅÅh älskling du gör mig verkligen lycklig ska du veta!

Min och Ronjas perfekta Franska omelett!
OM vi fick beröm eller? Och riktigt jävla god var den!

Onsdag!

Kommer till skolan och kollar på Schemat och vet ni vad jag har nu ? Jo datorkunskap och det är nog det segaste som finns och så fattar jag inte ett bajs av fronter så jag sitter här som ett jävla fån och stirrar på alla andra för att se om jag snart lär mig det.
Helt seriöst det är nog någon som dött alla ser så lessna ut :(

Juste ja Idag fyller Sebastian "knatte" Sandblad år! Så grattis te honom!!♥ (:

wihoo god natt!

OjOjOjOj ser det inte lite verkliget ut ?? ;O


Haha i fredes när en tös vid namn elisabeth och hennes två vänner Elin och Ronja väntade på deras öl fick Elisabeth ju då panik för hon var kissignördig! Så hon gjorde något för att sluta tänka på det så då blev hon gravid på fem sek istället (y) Ooh ja sen blev tösabiten ju lite smått tvingad att gå in o köpa cigg såhär med och sedan gå en bit in i stan och leka gravid för att Elin och Ronja inte skulle bli lessna.. De ville ju bli mostrar /: Men hon födde ju dock barnet precis innan bussen kom. Snipp snapp sluuuwt då va sagan slut hoppas ni sover gott :D

Mat och idol :$

Blev inget springande idag heller med tanke på piss vädret.. Det bara regnar o regnar /:
Men nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och kolla på idol helt ensam (y) för pojken min ignorerar mig? eller nå.

ååwh en liten bettan :O
på den tiden va man lycklig

Snart dödar jag honom!

Sitter på svenskan och jag får snart världens utbrott! Jag vill döda honom..

Helt seriöst jag fattar inte hur man kan klara av att skoja om självmord, liksom vad är poängen? Folk som går runt och säger "gå och häng dig" och sånna hemska saker kanske inte vet om att de runt omkring kanske har förlorat någon nära eller känner någon som har förlorat någon på ett så hemskt sätt som självmord. MEN FÖR FAN MAN TÄNKER ÄNDÅ!! Liksom vem som helst kan ha förlorat någon och det är fan inte kul o få höra sånt, det svider så jävla mycket inom en, liksom om det nu är så kul med hägning varför hänger du bara inte dig själv då? Då slipper liksom andra lida med ditt omogna beteende!!

Liksom på alla lektioner är det en eller annan som han säger "gå och häng dig" till. Fyfan din omogna jävel, vem fan har sån humor vem fan skrattar när du säger så? Nae du det är frågan.. För det är verkligen inte kul! Idiot jävel!

Tisdag- Yiies här vaknar man sent!

God morgon på er !
Hinner bara med ett litet snabbt morgon inlägg. Vaknade för hmm..kanske tio min sen så maten får också stressa i sen så spyr man kanske på bussen? Nae får vi inte hoppas, men iaf nu blire Kläder-Frukost-Toa-Tänderna-Bussen.  PuUus heii♥

Chihuahuan från Beverly Hills


Har precis haft en liten film kväll med Tini min underbara syster. Alltså jag är så jävla mesig!! Vet inte vad det är med mig men började fan lipa te denna filmen haha kanske har humörsvägningar för min rygg värk? Kan det vara det? Måste vara något sånt iallafall för har så jäkla ont! Sticker till i hela ryggrade hela tiden det känns som att jag får värsta fete stöten i ryggen hela tiden..

Nae fram med colan och chipsen för nu ska Jag sätta på en till film och bara lata mig. Får se vilken film det blir, men inget mer bloggande idag hade jag tänkt så god natt på er ;*

Ligga o lata sig eller ut o springa?

Hmm jag är ju jävligt pigg o glad men vill ändå bara ligga o lata mig, men vill vara duktig o dra ut och spring.. Jobbigt läge!! Eller så latar jag mig idag och springer imorgon eller lite senare kanske? Så får det nog bli ja!

En aning seg skoldag men ändå jävligt skön, äcklet i min klass var inte där så mihihi mig blev glad! Jo nu är det så att en tjej sitter och stirrar på mig hela tiden och är typ kär i mig för hon frågar alltid random saker om mitt liv o förklarar typ om hur hennes liv när man inte ens frågat? Sen när man står ute o röker i fredes frågar hon om hon får göra mig sällskap o trevlig som jag är så fick hon ju det men sen försöker hon ta mig i handen.. Liksom hur skev får man vara >.< OCH JAG SÄGER DÅ DET!! Hon är ju inte den snyggaste.. Snart söker hon la upp vart jag bor också och kommer och våldtar mig när jag ligger och sover :(

Fått datorerna nu.

Har hotelkunskap nu. Fick precis min skoldator, de segar som fan. Hoppas på rast snart det suger med tre timmars lektioner, så blir att jag går och köper en Powerking sen så alla i klassen får en glad törnqvist ;)

Måndag- Sovmorgon är aldrig fel!

God morgon!
Vaknade precis upp ur min skönhets sömn. På måndagar börjar jag alltid kvart över tolv så får alltid en liten sovmorgon första dagen i veckan, det är ju aldrig fel?! Snart blire en snabbis dusch och fix fix inför skolan. Juste ja idag kommer jag få min skoldator med så kommer la sabba ryggen ännu mer genom att gå och bära på den hela dagarna O.o ...


Här var man full o glad :) Slänger in några fler bilder från i lördes på
mig felle och sandra. puss på de!




Söndag!!

Första inlägget för dagen, men har bara legat o myst med Älsklingen idag.
Riktigt härlig fest igår!! Först startade allt hos Sandra senare drog jag o felle ut för o träffa lite folk sen åkte vi upp till vrenninge där jag livade upp stället med min härliga humor haha.. Sedan var vi hos Sandra igen och då var jag och felle inte så "fina flickor" som vi hade klätt ut oss till längre hehe blev kanske lite för mycket dricka.

Nae idag som sagt tog jag o min baby det bara lungt, har verkligen saknar att få vara honom så nära! Att få vakna upp brevid honom varje söndags morgon och bara få känna av hans närhet! Mhmmm LOVE IT!
Nu ska jag sätta på The last song!

lille sandra.

Hampus


felle o jag ;)


hahahahaha cooling (y)

stress eller något

Om en timma går bussen o jag springer fram o till baka efter olika saker, jag lägger i en sak så är det inte de jag ska ha med mig sen glömmer jag vad jag igentligen ska ha med mig! Börjar jag bli senil eller WHAT?
Orkar inte ta några bilder på min fina klänning, eller aa tinis som jag lånar :) Det kommer säkerligen bilder ikv!
Nu måste jag pysa igen. Ha det bääääst!

Lördag!

Nu vare Lördag och ikväll blire ännu mer fiiestande. Fyfan min kropp är helt död, har legat och delat säng med elin och ronja och min säng är verkligen inte den största! Funderar på om jag ska lägga mig en stund o bara vila ögonen? Låter bra men vet fan inte om jag vaknar upp igen då.. Hehe Igår kväll var vi några st hos hampe och senare drog vi hem till snövit. Mycket trevligt vare! ;)
Förutom att det finns ju vissa idioter som inte har bättre liv för sig än att försöka förstöra andras, men aa som sagt vissa är ju mognare än andra! Ja man får ju hoppas på att de växer upp någon gång! eller nae men kanske inte ska hoppas på för mycket här.. HOST! -.-
Ikväll blire maskerad fest :D Men jag vettefan vad jag ska vara ännu, vi tjejer fick bokstaven F och jag har ingen aning om vafan man kan klä ut sig till då,men vi kommer på något. Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig i ett bad så att känner mig lite mer levande kanske :)


bilder.nu (Y)

Denna flicka älskar sin pojkvän :$





Tonight!

Hoppas på en awesome kväll med tjejerna, men saknar mig pojk så det gör ont och han ska lana hela helgen /:
Om man skulle börja klä på sig o börja fixa sig ? jo aa mm det låter bra!

Ro o Sleten

Kom nyss hem från skolan, eller aa stan slutade skolan klockan elva så har man varit lite här och var med Elin och Ronja. Strax blire att välja ut vad man ska ha på sig ikväll. Fiiesta med mina pinglor idag (y)

Ro o Elin... Club R

Fredag!!

Nu vare fredag igen, känns ju bara helt underbart!
Mindre underbart är att jag vaknade halv fem idag och kunde självklart inte somna om så har varit färdig ett bra tag. Men vi hörs sen, ska pysa. PuUuUuUuUuUs..

Här är man pigg o glad..>.<

Idol

Har precis kollat på Idol och jag säger bara att jag avgudar Sebastian Krantz. Fyfan vad han är söt, han ser ju bättre ut med det mörka håret han har nu, eller är jag ensam om att tycka det? Och han har så jäkla underbar röst! Nästa idol vinnare är ju klart han.. Hoppas jag iallafall hehe men klart det har ju precis börjat det kanske kommer någon som gör mig mer sold?
Heja heja Sebastian Krantz :$

Strax Blire sängen för mig, upp tidigt imorgon för då blire skola för min del som jag inte har varit på hela veckan. Men Elisabeth Törnqvist är frisk igen! Eller aa nästan hiih. God natt på er :)

Gubb hund

Sitter och får ta hand om en gråtandes hund, han sitter här o tvingar mig o trösta honom haha han är som en barn unge, lilla bamsen!
Nu är stefan entligen hemma så han har köpt smör så nu kan jag göra mina mackor :$

lite kassa bilder, tagna med camen.


Här får man hjälp!

Hor routern vill inte funka, eller jag kan inte få den o funka-.- Och det är ingen i detta huset som vet hur man ska göra så vi kan inte hjälpa varandra typ och hjälp av någon annan får man typ inte, gaaah jag får damp! Jag måste få det o funka ;O

Frukost/lunch..


Ihihi, God morgon eller, God eftermiddag!
Jag har precis plockat undan ett berg av disk, och gort mig en liten fin frukost-lunch.
Det blev inte av att jag bloggade något igår kväll för jag och Tini skulle fixa med internet men vi hade ju turen med oss och råkade stänga ner hela skiten typ hehe. Huset var skit mysigt och jag blev kär i ett rum som jag SKA ha om vi flyttar dit, fast vill ändå inte för det finns bara skog och åkrar där :'( Jag kommer nog avlida där, liksom vem vill bo så, inte jag iallafall!!
Snart bär det upp till min dusch, sen plocka undan lite och kanske lida en aning över att jag inte har några cigg!

soffan och tini..

Vaknade för en stund sedan av att ronja ringde mig, så snart kommer hon men för tillfället ligger jag i soffan med Tini och kollar på Life of ryan. ÅÅwh han är så jäkla snygg!
Vid fem tiden ska jag och familjen Lövqvist till mabäck och kolla på ett hus. Hoppas det se förjävligt ut o att alla hatar det. Usch jag vill verkligen inte flytta här ifrån.!

Dagens planer;
1. Bli frisk.
2. Bli frisk.
3. Bli frisk.

Låter bra va? ;)


äskiga ögon på den bilden ;O

Gothika och sömn!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Gothika. Godnatt på er♥

En osminkad trött Elisabeth, bjuder på dessa :)

chokladpudding!

Sitter med min chokladpudding och kollar på något random program som felicia kollar på mihi. Har varit med älsklingen en stund idag, sjukt som jag har saknat honom! Men muppen var ju självklart tvungen o dra o gymma, han klarar inte en dag utan det verkar de som, så påstår han att de är skönare än andra saker.. hmm-.- Ehm nae skojar bara, ehehe...

Nae ska strax upp och kolla på Idol, har för mig att de var idag det började ? Jo det var det nog.. eller? haha. Nae först ska jag upp o plocka iårdning i mitt rum.

I'm a sick sick girl..

From sweden world!

God morgon God morgon.
Vaknade för en halvtimma sedan har suttit o muppat mig med tini som kom in o väckte mig. Är hur jävla trött som helst har vaknat minst fem gånger inatt pågrund av min hosta. Jag har iallafall börjat få tillbaka min röst så nu ska bara host fan bort. Idag blire bara att sitta hemma o gosa ner mig i mitt täcke o ligga där hela dan o kolla film.

ÅÅwh jag kollade på What a girl wants igår, riktigt länge sen jag såg den nu, jag ÄLSKAR den filmen! Men stör mig en aning på att dom har utmärkt den som komedi men jag tycker bara att det är depp film maha, liksom vad är det roliga med den? Jag ligger o lipar nästan hela tiden, o tro mig det gör jag inte ofta till filmer! :$

sån är jag..

Wohoha eeyyoo wohoha eeyyoo! japp sån är jag!

Usch jag känner mig så hemsk, när jag är utråkad som jag är nu som bara suttit inne hela dagen så är jag så dum o röker hela jävla tiden! Jag kan seriöst knappt sluta. Så liksom istället för att bara hitta på något sitter jag o röker som en gammal tant som typ inte har någon mening med livet längre hahaha, naaaeee vafan är detta? Någon som hjälper mig att sluta eller? Får liksom köra med fimpa röken behåll glöden ;)

Nae nu hade jag tänkt mig o lägga mig i soffan o glo tv! Sedan föröka sova fast först kanske terorisera min pojk med massa samtal! puss på er!

Get me outta here.. My eyes are burning from these silly tears


Right now It's so amazing how you have so many faces. And you are not that person I thought that I had fell so deep in love with. Right now my body's trembling it's so damn hard to kick this feeling,  your heart is so cold and now I'm freezing. Wish you could feel the pain, maybe I will arrange it.. I thought that we were forever I guess I misunderstood.. My fault for thinking you loved me, or in thinking you ever could.

Pleace get me out of here right now...

mys helg


Men nu.. Är allt ett helvete!
Sitter hemma o ruttnar, är förkyld som ett as, ska snart upp o lägga mig o kolla på the notebook sedan lägga mig i ett bad och hoppas på att tiden går snabbare och så att det blir mindre tänkande på dig! Men hade tänkt o slänga in några söta bilder på mupparna Hampus och Anders och bara skriva tack för i lördes..Mihihi hampe hittade dock också min Usb som jag letat efter så happyface :)



.

RSS 2.0