Gott Nytt År!

Nu är det då sista dagen på 2010 så det betyder att de blir nytt år. Låt nu 2011 bli bäst! Gott Nytt År på er alla!

Nu är drickan hämtad och nu blire la att men börjar... Fixa sig och sen bär det av till älskade oskarström för nyårs firande!! Wihoo .

Nej nu!

NU ska jag lägga mig i sängen och kolla på step up och sen väntar step up 2 senare också! Hampus kommer inte idag så ja, det blir bra med film o mys med Tusse . Hihi :)

Älskling kommer!

Ligger i min säng nu är ny duschad jag ska strax ta något och äta, blir nog en älskad panpizza :$ Älsklingen kommer snart eller aa någon gång ikväll för att sedan tillbringa natten här hos mig vilket jag är super glad för!

Hehe det blev inget med städandet innan så jag kanske ska ta o plocka iårdning lite iallafall, typ tvätt o så! Orkar igentligen inte göra så mycket nu men ska försöka vara lite duktig iaf . Tihihi puss !

Supergammal bild, tagen förra vintern! Men gud vad jag älskar Hampus Smile där!
Min egna lilla nallebjörn :
$♥

Lite städning på G

Nu hade jag tänkt o städa mitt rum! Haha det ser ut som ett bombnerslag här. Efter det blire en varm dusch och aa vila lite för mitt illamående som jag haft sen i måndes...hmm, JOBBIGT! Bladiddidaaandaa! Nu ska jag vara duktig så heeeej då ! :D

Sängen..

Ligger i min säng och funderar på vad man ska göra.. Skulle igentligen åkt in till stan och solat men får inte pengar förens imorgon så de är ju lite segt! Nu ska jag iallafall ta och göra mig en liten frukost! :)

Hej hej, hemskt mycket hej..På dig..Och dig!

Hej hopp gummi snopp..

Har inte bloggat något idag så tänkte ba slänga in ett litet inlägg om min dag! Så ja, idag har jag varit inne i stan med Ronja och älsklingen Andrea, men blev inget köp får inte pengar förens imorgon så då blire lite shopping. Vi drog in till stan vid två tiden ronja lämnade tillbaka en klänning o Mini skulle hitta en jacka för det pundhuet har inte tänkt på att köpa vinterjacka förens nu (y) Men självklart hittade hon inget hon gillade, hon kan ALDRIG nöja sig med något ! haha ♥ Vi tog bussen hem igen vid fem tiden o nu har jag legat här och degat, känner mig helt dö i kroppen o har mått illa både igår och idag.. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu innan Nyår, då blir jag lessen! Nu ska jag ba typ... aa puss på er !

Nana dags!

Var hos magda till tolv typ, de ända vi har gjort ikväll är o tjockat oss och kollat på skräckisar. Tyckte inte den va så läskig bara enormt hemsk! Nu ska jag försöka sova, natti!

Härlig dag

Kom hem från stan för ca en timma sen, nu står magda o tini o lagar mat så det blir att jag snor lite där haha! Fick med mig en halsduk två tröjor och två klänningar från stan, riktigt nöjd faktiskt. Det var sjukt mycket folk i stan o det var himlans jobbigt och det var ju inte så varmt o gå runt i stan heller.. Men men nu är det över och nu ska jag äta och snart dra hem till Magda och glo på film! Pussen.

Godmorgon kalla Sverige!

Brrr!! Sitter i sängen o fryser, det är ju ap kallt här! Försöker också vakna lite till liv känner mig inte så värst bra och jag måste upp nu för duschen väntar på mig sen så måsta jag ju fixa mig med till stan. Men jag slipper iallafall mötet jag skulle på med mamma och hennes kontaktperson så jag är ju en aning glad för o vara nyvaken! ;) Wihoo. Men nu ska jag upp o duscha!!

Hahaha fyfan vad jag är het asså!! Nyvaken och dö sexig! ;)



HAHAHAHA JAG DÖR!!

Sov gott med er!

Nu ska jag ta och gå o lägga mig o sova! Imorgon bär det av till stan vid halv ett för ska på möte klockan ett och efter det blire att gå i stan med älskling på mellandagsrean!  God natt ♥

Förlåt!!

God kväll allihopa!

Som ni ser så har jag inte bloggat något nu i helgen så förlåt! Hade tänkt o skriva lite om varje dag nu från i fredes då det också var julafton..

Fredag:
Då var det ju som sagt julafton och den firades ju med familjen och lövqvist. vi hade mysigt med massa fet äcklig julmat haha.. inte så himlans förtjust i det hehe! Fick också en massa fina saker, jag ska nog tacka mest för kläderna tror jag för det var något jag verkligen behövde, är så jävla trött på mina gamla haha! Senare mot kvällen kom min älskling hit och då blev det en massa julmys!!

Lördag:
Igår vakande jag upp med min älskling brevid mig. Han åkte hem någon gång vid tre kanske, sen låg jag bara o tog det lugnt och på kvällen kom Malin hem till oss och sen bar det av till oskarström på fest, ett tag sen jag drack sprit och jag ångrar nu att jag gjorde det haha mår så jävla kasst dagen efter! Och när jag är full älskar jag typ o göra Hampus arg på mig... Så varje söndag är " Förlåt älskling" det första jag säger.. Haha hatar när jag är sån mot honom! Kan ju ba tänka mig hur mycket han stör sig på mig vid de tillfällerna !

Jag, Tini, Teddy och Anders igår!


Malin tini och jag!

Söndag:
Idag har det inte hänt så mycket jag och älsklingen har nog för det mesta bara legat nere i soffan och glott på film o sovit och ätit! haha.. Jag kom hem för ca en timma sen och nu har jag bara suttit här vid datorn och nu ska jag nog ta o göra något att äta. Puss på er! :D

Lussebullar! nammie..

Nu har jag Tini Felicia och Louise bakat lussebullar. Gud va det blev en massa julmys helt plöttsligt, ÄLSKAR DET!

Då är här riktigt mysigt!

Har precis gjort mig en Kycklingsallad o ätit den såklart haha mumma! Ligger nu i mitt nystädade mysiga rum och lyssnar på jullåtar haha! Nu saknas bara en sak så hade det varit en helt perfekt kväll...


Slänger in lite gamla bilder på mig! Jag va ju söt om man säger så ..HAHA
typ hej hej söta fjortisar.. eller nå






HAHAHA!



Julfix!

Har precis städat klart i Köket vardagsrummet och hallen med Tini, vi ville överaska Stefan och Marika när dom kommer hem, Stefan har redan kommit o han blev riktigt glad! :D Nu ska jag bara börja städa mitt rum sen slå in de sista julklapparna. :)

Nattprat men min älskling MINI!!

Sover jag ännu ? nej! Skulle ju gjort de för flera timmar sedan buhu. Har precis pratat med Andreaa i en stund och som sagt hon gör mig alltid så jävla lycklig! Du är bäst underbara vän!♥

Jag och Mini i typ sexan haha ! sweet :$

Så vad gör man nu ? .. SOVER!

Nu hade jag tänk o göra iårdning mig för sängen o försöka sova så Natti på er! :D Imorgon är de Julafton! ;)

Hmm.. Kom på de att varje gång jag tar foton på mig i cam har jag inget smink.. haha!

oojOj en liten trött Elisabeth ..

Film och en massa mys med systrarna Lövqvist!

Ligger i soffan och kollar på någon smått skum film med Louise Felicia och Martina :) Jag har haft så jävla mycket humörsvägningar idag så de är inte sant haha kanske för att jag sover så jävla lite? Och de beror nog också lite på att jag inte rökt så mycket på sista tiden, men de är ju riktigt bra! eller hur? :D Dock mindre bra att jag tagit ut min ilska på Hampus min älskling.. Förlåt mig mitt hjärta! :$♥

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt..

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå..Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år, för ljus att nå, Så djupa sår. Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om, men jag vänder om, än en gång. Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt. Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt..



Jag älskar dig...♥

Funderar på att gå o lägga mig redan nu!

Ä riktigt jävla trött vill bara sova, funderar på att lägga mig nu men dock känns de som att jag bara kommer ligga här i några timmar innan sömnen faller in. Jag sov i några ynka timmar inatt blev väckt ett antal gånger i morse med av hor mobilen he he.. Idag har jag bara tagit det lugnt för har ju trotsallt inte haft ork till något så de har varit en massa mys och film med Ronja och Tini♥

Det är ganska sent.. mm aa jo

Season 1 Episode 13 av 24. Nu har jag kollat på 13 avsnitt av Cougar Town o nu känner jag att jag kanske borde försöka sova.. Känner dock att det inte kommer gå, vad är det med mig?!??

Funderar på att sova.

Eller nej jag ska nog ta och kolla några fler avsnitt av Cougar town och sen kanske sova om jag blivit trött då.

Pynta granen..

O pynta mig och Tini går också (y) Haha ska nog ta en dusch för blev precis pyntad så har glitter i håret blev några fina bilder som jag ska försöka fixa fram sen men nu hade jag tänkt o slänga in några bilder från i lördes :)


Underbara Fiffi o Honey



Några bilder från igår med!


Ute med sötisarna

Ronja med Honey

God morgon Sverige.. Uhuu

Jag är riktigt jävla trött och vill inte gå upp från min säng, men ska med Ronja till stan om ca en timma så jag måste fixa mig .. Jag ska nog ta en dusch och se om jag piggnar till (y)

LEJONKUNGEN!

Nej nuuu, ska jag försöka sova och det får bli Lejonkungen som blir min nattifilm istället för The game plan. Så nu ska jag gosa ner mig under täcket i min underbara säng. Natti

Sött :$

Jag kommer nog inte kunna sova på lääänge!

Alla ligger o sover i huset.. tralalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Jag är skit pigg och på mycket bättre humör än förut haha har överskottsenergi jag vill bara upp o hoppa i sängen o skrika för full hals, hehe :D Har precis kollat på The game plan en film man aldrig kan tröttna på tror jag ska slänga på den innan jag ska sova också :$ Du underbara film, jag tror jag är lite av en filmnarkoman eller vad man ska säga, ligger alltid i min säng och fläskar med en filmsnutt tycker ja haha!

Fyfan ..

Jag antar att detta är farväl och ett lycka till.Jag kan inte vara vad du vill att jag ska vara. Jag är ledsen för dessa förändringar, Jag är ledsen att det måste vara såhär.Tro mig, det är lättare att bara låtsas men jag tänker inte be om ursäkt för den jag är..Jag tackar dig för detta hopplösa krig. Efter allt har jag upptäckt att jag är starkare än tidigare! Nu är jag mer, Jag behöver inte dig längre. Jag är ledsen men lyssna noga nu Jag tänker inte säga det igen. Jag är ledsen för dessa förändringar, Jag är ledsen att det måste vara såhär. Tro mig, det är lättare att bara låtsas. Men jag tänker inte be om ursäkt för den jag är..Och det är inte mitt fel att du har blivit den du är och det är verkligen inte mitt eller någons annans fel att allt har förändrats och blivit som de har blivit, du får skylla dig själv!

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från stan. Har haft en riktigt mysig dag med Elin och Ronja hemma hos Gabbi, Vi hade lägenheten för oss själva för gabbi var iväg och firade sin bror tror jag hehe. Så vi har bara tagit det lugnt o myst o så. Gårdagen var awesome haha alla var vi fulla o glada vad jag minns (y) Nu hade jag tänkt o äta något sedan kolla på någon film och bara ta det lugnt för är helt slut i kroppen och är inte på så bra humör.. BLÄÄÄ

Godaaagens!

Ikväll blire en kväll med tjejerna ! Härligt efter att man bara var med grabbarna igår haha men de är så söta så! :)
Snart drar jag mig till bussen ska bara fixa till håret lite, rästen fixar jag hos Gabbi. Det ska bli mat lite alkohol och mys med tösabitarna och sen blire antagligen UTGÅNG! :D

Haha söta jag! Dåligt jävla ljus i rummet -.-


Julmys med Anders och Älskling!

Nu blir det snart julbak och lite sånt med anders och hampus. Idag blev det ingen skola för mig så aa julov då!! Wihooo! :D

Igår hände inte så mycket, var med Elin och Ronja och satt och spelade typ hela dan.. smått segt O.o Senare mot kvällen åkte jag hem till Hampus o här har jag varit sedan dess. :)

Amanda min Amanda!

Hahaha! Imorse hände nog de roligaste på riktigt riktigt länge! Jag och Amanda gick baklänges från bussen för det gick verkligen inte att gå rakt fram. Nör vi gick baklänges kollade vi bak några gånger för att se så att de inte var folk som vi skulle gå in i men vi la inte märke till bilen med öppen baguage(stavning) lucka så Amanda trillade rätt in i bilen haha alltså det va så jävla kul när han ba satt där inne! Som tur var så kom ägaren till bilen förens efter ett tag ;)


 Nu har vi varmkök och vi har lagat tacos så snart blire gottigottans mat!

Jävlar vad det snöar!

Inte det roligaste o se när man vaknar upp sådär klockan sex på morgonen och få se att det snöar som inte i helvete ute och veta att man sedan ska gå ner te bussen i det här vädret! Fy asså... Men skönt iaf att vi typ bara har en lektion idag :)
Nu ska jag fixa klart mig!

Min underbara säng!

Då vare dags för sängen igen har ju varit utan den så länge nu hahaha känner tomrummet! :$
Har ju typ bara tillbringat min dag i den.. UNDERBART! haha natti!♥

Jag har verkligen svin kul just nu... uhuu-.-

december testet

kärlek

är du kär? - Ja!
i vem isåfall? - Hampus <3
har du dumpat någon? - Ja

har du blivit dumpad? - mm
hur många förhållanden har du haft? - Ett seriöst . De enda som räknas!
har du verkligen varit kär? - Är verkligen kär nu!
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - de har jag nog
är du rädd för kärleken? - nej

badgirl/badboy
har du rökt? - Ja
har du varit full vid fel tidpunkt? - aa
har du haft sex med flera än 20 personer? - Nej
har du haft sex offentligt? - hm...Tror inte de
har du haft camsex? - Nej
har du spelat klädpoker? - Ja.

tycker du att det är coolt att supa? haha neii inte precis.

utseende
hur lång är du? - 168
ögonfärg? - Gråblå typ.
hårfärg? - Mörk blond

stil? - Eh? Min? :$

är du nöjd med ditt utseende? - Ja då. Det antar jag la?
är du mogen? - Haha absolut inte!


fritid
du har varit på läger? - Ja
du skriver låtar/dikter? - När jag var liten.. eh he he
du kör handboll/basket? - Nej

du kör fotboll/innebandy? - Nej
du är ofta med kompisar? - Nja aa joo


INTRESSANT VAAAAAAA VAH VAH VAH ?!?!?!

I get a rush just by your touch.


Idag har jag varit lika dålig på att blogga som de senaste dagarna haha! Men idag ägnade jag faktiskt bara tid till min älskling som har varit så saknad här.♥ Så ja idag har jag ändå inte gjort så mycket mer än o ba legat o myst med Hampus och kollat lite på film och såklart sov jag ut i morse! Imorgon blir de skolan igen men sen på fredag blire bara bowling med klassen sen jävlar äre lov! HÄRLIGT! Är ju dock jävligt avundsjuk på Hampus och några fler för de har redan slutat, hmm.. tycker ju dock jag också borde få va de!

I rymnden finns inga känslor!

Nu ska jag lägga mig och kollar på "i rymnden finns inga känslor" och försöka sova... o jag saknar min älskling så!! :( natti natt!

Fyfan va Desperate housewives är bra!!!

Synd ba att det kommer ta hundra år innan det börjar igen *tår i ögat*. Haha nej men nu ska jag nog ta nörda mig lite vid datorn sedan ta och sova!!

fint fint i rummet mitt..

Nu var det färdig städat och man kan se mitt golv igen! Funderar på att skriva klart det sista arbetet snart. Men först blire Desperate housewives!

Då var man ensam igen..

Nu har Ronja lämnat mig för sin pojk så nu har jag börjat städa duktig som jag är! Ååh jag är så avis på Ronja som alltid får va med sin pög, mig vill med haha.. Men ska ju inte tvinga honom te o va med mig haha eller jag kan snarare sagt inte göra de! ;)

Nej men nu måste jag sätta igång med städningen sen kanske ta en tupplur för är så himlans trött. Jag vaknade klockan fem i morse haha o då var man pigg som en mupp! Hoppas bara inte på att det händer samma sak imorgon för då ska jag sova uuut! Är ledig imorgon, wiihooo! :)

Fick bli en gammal bild på dedära :)

Hemma hos min älskade Ronja!

Sitter hemma hos Ronja nu, hade inte så mycket o göra så följde med ronja hem en sväng. Jag hade tänkt o bara slänga in ett snabbt inlägg innan min dator dör orkar inte sätta i laddaren, känns också lite onördigt eftersom jag ändå strax ska plocka ner och sen åka hem. Slänger nog in ett inlägg senare där hemma ;) pussen!

Tror det är tid för sängen!

Nu ska jag nog lägga mig o sova för är förjävla trött! Såå natti på er :)

Några bilder från helgen.

Födelsebarnet Elin!♥

Maja sötnosen!



Gabbi har en jätte toffel på huet !

O jag me :$ Visst va jag söt ?


Sangta luciiiiaa, ge mig en tia! tian va trasig, lucian blev knasig..

Heiii och hååå!
Haha sitter och har absolut inget liv! Funderar på att strax ta o gå o lägga mig!
Idag har jag inte alls gjort mycket, varit i skolan och då kollade vi bara på film och fikade sen åkte jag och Ronja hem till mig. Vid sex tiden gick vi till kyrkan för att se Lilla Felicia lussa. Nu har jag bara softat här hemma o de ska jag fortsätta med! pussen.

Ska försöka sova nu då

Hade tänkt o gå och lägga mig men jag har en stark känsla av att jag kommer ligga här i några timmar innan jag hamnar i drömmarnas land. Jag får se hur det blir med det, men sista inlägget för idag blir detta iallafall nu. Natti♥

Dags o börja plugga!

Nu hade jag tänkt att jag skulle göra klart en uppgift i hotell som ska vara inne imorgon och ta och ringa min älskling en sista gång o om han inte svarar nu vet jag nog inte va jag gör.. Får panik? Något sånt brukar det bli hehe.. Jag har ringt o smsat honom innan idag o gud va jag känner mig tjatig..

Jobbigt men bra..

Jag nämnde inte innan att jag inte har rökt något på hela dagen, jag har kännt mig så jävla duktig men fyfan vad hemskt det är! Jag är helt jävla svag i kroppen och jag har världens humörsvägningar .. Det här är så jävla jobbigt men bra!

Hemma igen då!

Då var man hemma igen då! Och En kille friade till mig idag när jag efter ett tag märkt att min tårta stod upp :D Han älskar budda, han sa hela tiden att han skulle bli budda och göra mig rik för är man budda bajsar man guld hahaha de alla som var där är för gulliga! :) Och min bror blev jätte glad över alla sina presenter! Härligt Härligt, grattis på din 18 års dag älskade bror! ♥

I am anything but ordinary!



12 December 2010.- Då åker man snart för att fira min bror!

Hej Hallå!

Nyvaken och är inte alls taggad på att resa mig upp för att fixa iårdning mig för att sedan åka vidare för att fira min Storebror när man mår så hära kasst. Jag säger då de gårdagen var hel sjuk, hade riktigt trevligt detta var nog den bästa festen på länge (enligt mig då) för vissa kanske de blev lite mycket haha men vad ska man säga ? Live like theres no tomorrow ;)
Bilder från igår ska jag försöka fixa fram! TACK FÖR IGÅR ALLA!! 

Nudelfanskap!

Haha i morse försökte nudlar döda mig.. Och nu har jag skit ont i halsen, tror fan att de finns någon nudel kvar där :(

haha det blir ju inte alls suddiga bilder med min cam ? ;)



jag är så heeet så heeet! Kan ingen svalka mig ? :$

11 December.- Nu måste jag fanimej bli på bra humör!

Hellooo!
Igår blev min kväll totalt förstörd och morgonen var inte så bra heller så nu måste jag bli på bra humör för jag kan ju inte komma arg/lessen till min kära Elin som vi trots allt ska fira! Nu hade jag tänkt o ta en dusch hitta något snyggt att ha på mig och sen börja fixaq iårdning mig !

Grrr..


MJAAAOUU.. ;)

Fredags mys!

Skolan gick ganska snabbt, vi hade bara eng sen slutade vi så mötte jag upp Hampus så drog vi och solade. Nu kom jag nästan precis in, jag har varit ute en liten stund med Gabb med en skrattat och så har vi töntat oss lite! :) Nu påbörjar jag mitt fredags mys med Cola och lite smått och gott! MUMMA ♥

10 December.- Hello Good Morning ..

Nu var man vaken och jag orkar inte resa mig upp och lämna min underbara säng.. Buhu jag vill inte till skolan! ..Aja det är iallafall bara idag sen helg och sedan en vecka till så slutar vi, jag får stå ut!

Sista inlägget för idag.

Nu ska jag måla naglarna o sen försöka sova.. Kommer typ ta flera timmar innan jag får sömn! Blää på det.
Imorgon äre fredag härligt va ? ;) Imorgon blire skolan som vanligt och sen ska jag nog bara sitta hemma och ta det lungt måste ju spara mig tills lördag när vi ska fira älskade Elin! Hade hoppas på att få ha en lugn och mysig dag med Min kärlek men så lär det nog inte bli, han har lite svårt för att sitta inne en helg-dag/kväll . Lite synd dåå va!

Vet ni vad ? Nu har jag bestämt mig för att sluta röka, ingen tror att jag kommer klara de men aa upp till bevis nu!                                                                         Natti

9 December.- Har inte haft tid vid datorn.

Heii allihopa!
Jag har inte bloggar något idag för jag har inte haft någon tid alls vid datorn. I morse var det ju matlagning som gällde och sen så var jag tvunger att springa iväg och köpa de sista julklapparna så nu är allt inhandlat och klart! Jag hade också matte prov som faktiskt gick ganska bra, jag blev iallafall godkänd. Efter skolan fikade jag med Mamma och sen skulle vi båda till min Soc det största minuset idag.. Hatar verkligen när folk tror att dom kan fixa allt!
Nu hade jag tänkt o göra klart några fler svenska arbeten som jag har missat och kanske ta och städa mitt bombade rum..haha !

Natti folket

Nej nu ska jag sova! Det blev inte av att jag övade något på matten innan och nu är jag allt för trött för det så jag känner att det kommer gå åt helvete på provet imorgon. Imon kommer bli en seg eh.. jag ska köpa resten av julklapparna som jag inte tycker är så kul med tanke på att jag aldrig vvet vad man ska köpa, är det bara jag som har svårt för det? Sen ska jag träffa soc efter skolan och blablabla.. God natt!

Jul låtar- Drunk sanat!

Haha jag och Martina har härlig humor även hennes pappa diggade låtarna! Är dem inte bra ? Passar ju nu till jul.



hahaha! :D

Duktiga jag!

Nu har jag varit duktig och gjort klar tre arbeten jag legat efter med, haha hade glömt bort svenskan helt typ.. Strax ska jag plugga lite matte för imorgon ska jag ha prov i matte. Men först ska jag kolla lite tv hoppades på Ghost wisperer men kom på när jag startat tv:n att de inte är torsdag idag hehe.

Love and other disasters♥


Nu har jag två nya favvo filmer! Dear John och Love and other disasters♥ Love and other disasters kommer absolut etta! Den är helt klart bäst den rekommenderar jag för er som inte har sett den och som gillar komedi/kärleks filmer. Mihihi känner mig som en liten film nörd nu när jag är så här seeeg.

Lyckat besök hos tandis..

Nu är jag hemkommen från tandläkaren och det gick faktiskt bra ska dit igen om en månad typ och fixa min spricka eller vad man kan säga, haha råkat förstöra en tand när jag lekte kapsylöppnare med tänderna så först ville de inte fixa den sist jag var där(ett jävla tag sen) men nu har jag min gamla snälla tandläkare som iaf har vett i huvudet så snart har jag en hel tand igen, wihooo!

Nu hade jag tänkt att bara ligga i sängen och kolla på Love and other disasters och gosa med Feta tusse :)

Nu bär det av till Oskarström.

Nu ska jag strax ta bussen till oskarström och möta upp mini sen ska hon med mig till tandläkaren, hehe vågar inte vara där själv när allt möjligt kan hända.. Önska mig lycka till :D


Jag och Jätte bebisen tusse♥

8 December- Jag orkar inte!

Jag orkar inte med de hära! Det känns som att hela min hals har svullnat upp, hela jag känner mig som ett svullo -.- FÖRSVINN du hemska förkylning!

Godmorgon föresten! ;) Haha jag vågar inte gå till tandläkaren... Fatta pinsamt om jag typ får värsta host atacken när de kollar mina tänder. Eller tänk så måsta jag snyta mig mitt i allt o får inte så snorar jag ner hela mig ?  O tänk om jag har min gamla tandläkare så börjar jag gråta för att hon är så hemsk o läskig.. Något kommer hända! känner de...

Förkylning är förjävligt!

Jag blir förkyld hela tiden tycker jag och det är inte direkt kul.. Ligger här i sängen o vrider o vänder och är öm i hela kroppen o jag vill bara va frisk! Jag vill sova!!! Hjälp mig någon vill inte känna mig som en sombie:(

NaNa!

Kollade precis på Desperate Housewives o nu ligger jag i sängen och hade tänkt o kolla på the social network o försöka nana gott i kudden! :$ Imorgon blire ingen skola för mig heller mahaha! börjar inte förens vid kvart över tolv för jag är klar med Datorkunskapen och vid ett halv två måste jag vara i oskarström för jag ska till tandläkaren så jag kommer inte hinna med bussarna fram o tillbaka så inte lönt o åka te skolan alls (y) Hysteriskt roligt :) Godnatt!

Färidgt, och gud vad vi är duktiga! ;)

Nu är städandet färdigt och det gick snabbare när Tini o Felicia hjälpte te lite också haha de fick ta och diska för hand för diskmaskinen var proppfull o jag höll på o spy när jag pillade med det så aa tack för att ni gjorde de !;) Elin åkte precis hem och Ronja ligger i soffan och jag aa väntar på att mitt sims spel ska laddas ner mihihi..

Städning.

Nu ska jag och Louise börja städa på hela övervåningen. Sen blire att jag laddar ner The sims 3 så att jag har något göra när jag absolut inte har något o göra haha ;)

7 December-Godmogon!

Härligt med lite sovmorgon, eller vad säger ni ? ;)

Men inte lika härligt att vakna upp o vara helt täppt i näsan och ha svin ont i halsen. Varför ska jag alltid bli förkyld? Elin ligger förtfarande och sover funderar dock på att springa och väcka henne blir lite kul för vi var uppe riktigt sent igår hon är nog en aning trött, mohaha!:D
Igår blev det inte av att vi kollade på Hachiko för den ville inte funka. Vi låg och kollade på Dear john istället och jag säger då de, det var den bästa filmen jag sett på länge och tårarna rann!

Hachiko

Nu ska jag och Elin lägga oss och kolla på Hachiko "a dogs story". Ronja har åkt hem så de är lite tomt :(

Jag har inte sett filmen innan men Elin sa att den är bra och jag såg trailen och det verkar som att jag kommer kunna hålla med henne. Ni får ha det så mysig kväll för de ska jag! :D

Mys med mina tjejer

Sitter hemma hos mig med Elin och Ronja. Vi har ätit lite gott och tjockt och så haha, nuu ska vi snart koppla in internet till min dator så ska vi ladda ner filmer som vi kan kolla på i kväll/inatt för inatt är båda mina mohaha! Vi är ju trotsallt lediga igår :)

6 December- Min älskade Elins födelsedag!

Godmorgon Godmorgon!

Vet ni vad? Idag är det Elins Födelsedag! Så ett stort grattis till min kära vän! ♥
Igentligen borde jag vara i skolan nu, men jag hann inte med bussen så jag får vänta tills bussen vid halv två går så jag är hinner vara i skolan i en timma o då ska våran kurator till våran klass för den där skiten om att vi i klassen ska lära känna varandra? Uhuu inte precis lönt o gå i skolan idag men men jag måste ju ?

Min gårdag var där emot mycket bättre än vad jag kan säga att jag tror att denna kommer bli..Älsklingen sov här igår och sen låg vi o mös o degade vid tv:n. Han stannade tillockmed kvar hos mig efter att vi hade vaknat vilket han inte brukar när han sovit här så de var ett stort plus! Vid halv fyra åkte jag och Hampus in till stan och solade sen åkte jag med Han och hans syster hem till henne där det blev mat och mys. :)
Nu hade jag tänkt o fixa mig lite till sen aa vänta tills jag åker till skolan? Pussen så länge!

Banan..

Jag bad Andrea om en bit "Banan"kaka och jag sa att jag ville ha en stor bit.. Hon kom verkligen med något stort ..

Den är större än hennes huvve ... O.o


Stor banan.. Det gillas :)

Min efterlänktade kaka som Mini fattade att jag ville ha efter... Ett tag!

Mumma♥

Miiinii

Mini pini tini wini! :)
Sitter hemma hos mig Älskade Andrea hon står och sjunger "tyst" opra.. O.o 
Ikväll blir de nog bara att ta det lugnt och jag har panik.. Hatar när min pög inte svarar på mobilen! Och speciellt när han inte ringer upp också hehe. Nu ska jag våldta min Mini. puuusseeen♥

Andrea "mini" är snygg dessa kalla vinterdagar !

Störda människor jag känner !

Heii och håå!

Jaa vad ska man säga ? jag har inte haft ork för att sitta vid datorn jag har mått illa hela dagen beroende på hur mycket det blev igår.. Uhuu jag var inte riktigt frisk! Men det beror la på mina sjuka  & störda vänner, haha det var bara helt enkelt en riktigt AWESOME kväll igår om man säger så..

o nu är klockan allt för mycket jag måste skynda mig ner till bussen! Har helt glömt o kolla på klockan! Ha en trevlig kväll alla :)

Försovit mig ..

Godmorgon!

Idag försov jag mig riktigt hårt! Jag vaknade vid nio och då fick jag tressa som tusan för att hinna med bussen! Nu sitter jag i skolan och ska kanske börja med smitt arbete? ÅÅh jag orkar inte, mår illa som fan och tror att jag måste spy snart.. Eller kanske äta ? något sånt...

Igår åkte jag hem efter första lektionen och somnade så gott nästan direkt när jag kom hem. Vid sex tiden körde Stefan mig och Elin och Tini till Pappas grav. Jag må då säga att jag har världens bästa vänner! Jag är så lyckligt lottad som har er.  Och Elin ett sort extra tack till dig, du betyder riktigt mycket jag älskar dig snygging!♥

Fyra år..

Idag är det fyra år sen du lämnade oss.. Vi saknar dig så sjukt mycket pappa! Jag älskar dig♥

Hade precis oförberett prov i varmkök.. Hehe det gick ju som det gick! Nu vet jag inte riktigt vad som händer, men när denna lektionen är slut åker jag nog hem. För det är inte riktigt så kul att gå runt i skolan och känna att man håller på att bryta ihop hela tiden..

Hold me like a pillow, make me feel right.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film. Hatar att sova själv, önskar min älskling var här! Men hoppas ni andra sover gott! Natti!

En liten trött Elisabeth..

Ligger i soffan just nu med Elin min lilla prutt. Snart tar hon bussen hem och sen ska jag duscha och försöka sova, kommer nog inte gå så bra med det men hoppas på lite sömn för jag är svin trött... Men just nu så är de många tankar som flyger runt i mitt huvud så det lär bli lite svårt...

1:a December!

Idag är det första December, bara 23 dagar till julafton! ;O

Jag kom nyss hem och jag fick med mig Ronja också, vi hade bara en lektion idag vilket var riktigt härligt! Nu ska jag ta och öppna mig choklad kalender haha den är fräääsig ;)

.

RSS 2.0