Måndag 2011-02-28

God dagens!

Sitter i skolan, första lektionen är nu avklarad. Nu blir det fika med Fina Sandra & min underbara Ronja! Sen blir det bara att ta sig igenom sista lektionen med så är första skoldagen avklarad! Wihoo :)

Sofias Änglar

Det blev inget med pluggandet & det kommer nog inte bli något idag heller. Jag får sätta igång med det imorgon direkt efter skolan, annars kommer det inte gå bra för mig här inte ...
Sitter just nu och kollar på Sofias Änglar och äter lite granna & väntar in solsidan hihi. Idag ska jag nana tidigt hade jag tänkt mig! Så ja efter solsidan blire la att sova ?

Nu blir det plugg!

Har precis legat i ett varmt bad & fy tusan vad ont det gjorde i min svanskota, mina nya jeans har så vass sömm just vid svansisen så jag har fått ett sår där ! Nu ska jag iallafall ta och plugga lite matte på torsdag blir det prov i matten *suck* kan ju ingenting /:

Söndag 2011-02-27

Hej hå sega jävla söndag!
Idag känner jag mig så jävla sleten! Jag har sovit riktigt dåligt i flera dagar nu & det har ju vart sena kvällar nu i helgen med så det gör de ju bara värre. Men inatt var nog värst, har vaknat några gånger under natten och så drömde jag en så hemsk dröm så de var inte sant! Jag säger då de..Jag älskar min Hampus & jag vill verkligen aldrig förlora honom!


Idag har jag iallafall inte gjort ett piss, skulle igentligen till stan för lite bio med min älskling men vi fick ta det en annan dag för bussfittorna går ju aldrig på söndagarna. Så jag fortsätter min dag med att göra absolut ingenting! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Nu går jag o dör lite!

Då blire party party

Ja då var det dags igen eller ja kanske mest chillfest ? Men de blir nog nice ändå! Blir bara att man slänger på sig något slappt men ändå snyggt! ;) Jag Tini & Hanna drar oss till oskarström om en halv timma så då kör man igång! HÄRLIGT!

Lördag 2011-02-26

Hade en suverän dag/kväll/natt igår! Först Var jag i stan med mini hela dagen, fick med mig ett par converse och ett par jeans & en foundation så blev ganska nöjd med mitt lilla köp! Efter stan åkte jag direkt hem till min älskade Ronja och sedan bar det av till stan igen för lite förfest med tjejerna hos en kompis till Ronja. Vid tolv åkte vi till oskarström o festade till det lite mer, sedan någon gång inatt gick jag till min älskling.
Idag mår jag ju dock inte så bra så jag får se om jag orkar festa till det eller om man tar det lung ikväll.. Men nu ska jag iallafall ta och fixa lite mat & så.

Lite blandade random bilder från igår..

På bussen från stan.. Börjat bli lite draaagna!




Lite bilder hos fidde.. dock är jag inte med på någon men ändå liksom :$



Fredag 2011-02-25

Då vare fredag igen!
Kom precis ut från duschen, ska strax äta och fixa lite i rummet. Vid två-tre tiden åker jag in till stan och möter up fina Andrea. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men något kul får man hoppas på ! :)

Fyfan vad sent det blivit !

Har fastnat vid datorn så & nu är klockan helt plötsligt hur mycket som helst! Jag som skulle lägga mig tidigt? Hm.. Aja nu ska jag iallafall sova. Imorgon blir det in till stan och fixa med en massa saker sedan blir det att gå runt lite på stan med Mini och Senare mot kvällen ska jag på sjukgymnasten *suck* kommer aldrig orka, nu när jag inte sover.. juste ja! jag måste ju sova nu nu nu .. Uhu NATTI!

Mycket springande har de vart idag!

Idag följde jag med en kompis till oskarström för lite innebandy och fotboll, igenteligen är jag inget för boll sport men jag hade la någolunda kul :) Vi var där från två till fyra så alltså två timmar. Inget jag tror jag kommer göra igen på ett tag iallafall, hehe .. Efter Allt springandes följde jag med min kärlek Hampus hem så en trevlig dag har man haft idag. Och trevligare blir det, ska sätta mig i soffan och kolla på Emil i Lönneberga nu med Lillebror min! Idag blir det nog antagligen tidigt till sängs med sen så blire heelg !

Föresten.. kollade ni på tv4 igår? Lite trevligt att man vart med på tvn ju.
Vi har blivit riktigt duktiga med för att bara ha dansat i någon vecka o så. & Bättre ska vi bli ;)

Tänkte slänga in några bilder från förra helgen med på oss tjejer i dansen, trevligt trevligt!

Mini & Jag.





Tini o lisa i baby freeze

Torsdag 2011-02-24

Godmorgon! :)
Jag vaknade för en stund sedan vaknade först vid halv åtta av att Fredrik ville äta frukost O.o men så blev det inte så nu har jag precis ätit pannkakor med lillebror. Snart blir det till o räkna lite matte, senare idag kanske det blir dans eller så får man ta o se till att något annat händer, det har ju trots allt vart ett ganska segt lov!

Dagen drar mot sitt slut

Ser ut som att dagen drar mot sitt slut. Om en timma åker Ronja hem så då blir det sängen för mig, är super trött så imorgon tar man lite sovmorgon med! Ska bli sååå härligt :)

ROOOOOOOO

Sitter här hemma nu med Ronja vi har precis ätit en kebab tallrik & nu smider vi lite planer, hehe vi är söta ;) Snart blir det la film eller något, verkar inte hända så mycket..

Onsdag 2011-02-23

Nu var han inflyttad! Fredrik kom för lite mer än en timma sedan, De var jävligt tidiga så jag hann inte ens vakna till eller klä på mig o så innan soc o de klampade in i mitt rum *suck*. Men men, vid ett drar jag iväg på möte men jag antar att det inte blir så långt så sedan blir antagligen att man möter ronja o elin i stan eller nå :)

Snart krypa ner i sängen

Får man träningsvärk imorgon med tro? njaaee, man får hoppas på de bästa! Har dansat satan idag, vi dansade i någon timma och hon från tv4 var riktigt jävla försenad och det var förjävla irreterande! Men efter det heta träningspasset och så blev det att vissa från dansen drog oss till Cgården och hyrde film och la oss o glottade på den. Vi kollade på "Avatar The Last Airbender" Så jag Hanna och Jasse tog bussen hem där vid halv tio och nu har jag bara legat i soffan och glott på tv. Jag borde gå och lägga mig snart ska upp tidigt imorgon redan vid nio. Min lillebror kommer hit redan vid halv tio och sedan bär det av till stan för möte med mamma soc och lite så och jag kommer nog bli mödad imorgon, min mamma hatar typ mig .. Uhuu!
Aja men nu ska jag iallafall börja göra iårdning mig för sängs. Martina ligger redan i min säng nere i mitt nya rum eller aa vad man ska säga, De jag bor hos har "flyttat ner" mitt rum till ett annat rum nu och jag har inte ens vart nere och kollat hehe får hoppas på det bästa ! hihi tycker att de var bra att jag tvingade Tini att sova brevid mig för det hade vart alldeless för läskigt och ensamt och ja jag sover ensam allt för ofta nu *snyft*.
Men Natti Natti!

Nu drar vi och dansar!


Det blev lite tidigare än vad jag trodde, men måste dra mig iväg till oskarström nu och fixar tröjor och så till dansen! hääärligt!

Tisdag 2011-02-22

God morgon!
Blev inget bloggande för mig igår för det blev aldrig av att jag åkte in till stan och hämtade min dator. Blir antagligen på torsdag för idag och imorgon har jag fullt upp! Idag blir det oskarström och dans med tjejerna och tv4 kommer & intervjuar oss och lite sånt kul efter det blir det dans. Och imorgon blir det att min lillebror flyttar hit och sedan möte med soc o mamma.. bla bla bla tråkigt! Igår hände inte så mycket, lilla Ronja kom hit och vi tillbringade hela dagen i soffan hehe.
Nu ska jag iallafall ta mig en dusch och lite så.. Byyyeee byyyeee

Nu blir det solsidan!


Ute mys





Var precis ute och lyssnade på lite musik o pratade lite skit o så med Tini i det fina soliga vädret och önskade oss lite sommar.

Söndag 2011-02-20

Halloj!

Ligger i Tinis säng och lånar hennes dator lite. Imorgon hämtar jag min egna ! *ler* Igår hade jag super kul, blev att man satt hos poppe och drack lite Sedan blev det full fart och vi tjejer dansade hela kvällen ;) Fick lära känna lite nytt trevligt folk också. Vid två tiden gick jag hem till Hampus och sov hos den sur puppan. Nu har jag vart hemma ett tag och man är inte bakis men tväningsvärk i kroppen eller aa BENEN, det beror nog lite på både dansen och att man gick med sina hög klackar igår värsta bödar klackarna hade jag 14,5 det högsta jag någonsin haft så det var ju en utmaning hehe :)
Idag blir det antagligen att man bara tar det lungt och kanske plugga lite på matten? Jo så får det la bli!

Nu KÖR vi!

Fixade och klara för fest! Nu drar jag, Ronja & Martina till oskarström för lite party! Härligt härligt :)

Lördag 2011-02-19

God dagens!

Idag är jag på toppen humör! Vaknade upp brevid Hampus och igår tillbringades hela kvällen med honom också.
Vi var ute med hundarna och allt, lekte till och med på dagiset här i åled. Haha vi är söta! Sedan låg vi och kollade film men hampe gillade inte mitt film val så han gick o la sig redan vid elva. Själv kunde jag inte somna så jag låg på golvet o pratade ett långt samtal med mini och aa gjorde iårdning i garderåben och allt.
Idag har tinis kusiner vart här en stund så hampus har lekt lite med den lille :) Nu har han åkt hem så snart blir det att åka och Dansa lite break dance! Härligt! Ikväll blire party party

Hampus och Lilla Hugo ♥ Mina sötnosar

Blir en lugn fredags kväll

Men imorgon får man ta igen de helger man missat! hihi ;)
Just nu ligger jag i Tinis säng och lånar hennes dator lite, min dator är ju som sagt i skolan o fixas -.- Idag har jag inte gjort så mycket, solat, vart med Ronja och så var jag hemma hos min älskling och mös lite, nu är man hemma igen och hoppas på att Hampus kommer och gör mig sällskap denna lugna mysiga fredag :) Nu ska jag ta mig något och äta och sedan se på The vampire Diaries ! ♥

Fredag 2011-02-18

Försovit mig!
Färligt ju när man väl tänkt dra sig till skolan är det första man gör o försover sig. Men men.. Min säng är mysig iallafall :) Nu håller jag på o fixar mig lite tar bussen till stan om en stund då blir det lite engelska sen möta upp Andrea. Något bloggande kommer det knappt bli för lämnar in min skoldator idag och ja min andra är hemma hos pögen min, o vet inte riktigt om jag orkar hämta hem den hehe !

Nu var allt fixat för imorgon

Allt är ner packat o klart till skolan imorgon. Första och sista dagen i skolan innan lovet, vi har bara en lektion imorgon sen blir det att glida runt på stan med Andrea kanske också en solning på det, känner mig så blek o ful(HEMSK) Så ja nu blir det la sängen. Natti folket :)

Söt tjej ♥ Haha älskar dig smulan

Torsdag 2011-02-17

Hej & Hå!

Nu har jag inte bloggat nå alls typ, hehe men idag har jag bara tillbringat tid till min fina vän Ronja som kom hit efter skolan bara för att hon saknat mig så hihihi! :$ Vi har typ bara suttit och spelat och snackat om en massa som hänt. Vi har inte pratat eller setts på mer än en vecka så det har vart roligt o ha henne här! Nu är det ba min älskling jag saknar som en tok! Aja imorgon kanske jag får träffa honom :)
Nu ska jag ta och rensa ut alla bilder från min dator för imorgon ska dom vara inlämnade på skolan *suck* aja det är bara o köra igång nu då !

Onsdag 2011-02-16

God morgon!
Vaknade av att jag hörde en massa babbel utanför min dörr. Hm, jag hörde allas röst från de som bor här. Går ut o aa då ser jag att alla är hemma från skola o jobb..Hah aa vissa vet jag ju dock att de skolkar så de andre är la sjuka.. Kommer hålla mig borta från dom så jag kan bli frisk! mohaha..
Nu ska jag ta och göra lite te och sätte igång med matten *snyft* Blir o räkna matte hela dagen idag med ;)

ååh så tråkigt ju ...


*suck* Idag har allt i bloggen bara handlat om plugg plugg om min jävla matte!
Aja är iallafall klar för idag nu tar jag nog o sover lite! Natti

Tagit hand om mig själv :$

Nu har jag legat i badet ett bra tag, haft ansiktsmasken och hårinpackningen på, Helt jävla underbart! Nu tror jag nog att det blir sängen snart, ska bara göra några tal i matten först sen blire nana gott i kudden :)

Något o göra iallafall

Tröttnade lite på matten innan så jag plockade iårdning lite i rummet flyttade också min säng men känns nu som att hela rummet är ändrat. hm.. mysigt ? aa :$ Har kört igång med matten igen nu, detta är inte alls så roligt må jag säga men om jag inte kan dra mig till skolan får jag ju få något överstökat här hemma. Och så har man ju något att göra också hehe!

Duktig tjej !

Har kommit igång med matten nu, om det blir rätt är nu frågan. Men känner mig ändå en aning duktig hehe ;) Penna papper o ett mumsigt äpple vid sidan om. Duktig tjejaaaa! Snart tar jag o lagar något o äta magen kurrar lite, inte ätit något idag..

Tisdag 2011-02-15

Det va då fan att man inte blir fri från den här skiten! Min hosta blir då bara jobbigare o jobbigare känns det som.. Jobbigt! Yeah... Nu har jag iallafall varit vaken ett tag o jag tänker plugga lite matte & sedan skriva ett cv tror jag. Hehehehe :)

Kommer inte kunna somna

Om man ska försöka iallafall.. Känns dock jobbigt att man kommer hosta hela tiden så man inte får någon sömn. Sovit så bra de två senaste nätterna ju! Inte alls så mycket hosta, trodde jag skulle bli frisk ju, Men nej...Kan det bero på att jag inte tagit min äckliga hemska hostmedicin idag ? kanske det, och säkert den jävla promenaden till och från affären. Hehe, ska nog ta mig en slurk host medicin o se om det blir bättre! :)

Kärleksmums!

Våra kärleksmums blev riktigt goda även fast tini massmördade dem lite.. Tryckte ihop alla på en liten tallrik så tog hon sönder några med.. Duktig tjej (y)

Vart i affären

Kom precis hem från affären. Köpte lite saker till baket, kärlekmums blir det. Usch att dra ut o gå var inte det bästa man gjort nu, fick den värsta hostatacken nu när jag kom hem. Yeah yeah nu ska jag iallafall ta o börja baka ! :D

Måndag 2011-02-14

Glad Alla Hjärtans Dag På Er!♥

Ligger i sängen, nyvaken. Funderar på om man ska ta sig en liten frukost eller om man skulle ta o ligga här o söla lite. hm.. Frukost o en cigg får det bli!
Idag händer inget särskilt, skulle ju på bio eller aa iallafall träffat Hampus om jag o älskling mått bättre idag. Men nja.. Jag mår lite bättre, älsklingen vet jag inte men antar inte att de är så bra där borta. Eftersom han inte har ork o träffas, lite tråkigt! /:  Men iallafall eftersom jag bara ska vara hemma idag så blir det nog att jag tar o bakar något gott te mig o Tini sen kanske hyra hem någon film ? hih låter lite mysigt de :)

Smått läskigt detta!

Ligger här i sängen o darrar lite granna..Gick någon idiot utanför tinis fonster nyss! Det värsta e nu att jag inte kan dra ner min passien(stavning) helt heller så man får hoppas att man har tur nu o att det inte står någon där o stirrar in om man råkar vända sig om! heh fyfan alltså. Stefan var iallafall ute o kollade, det var ingen där nu så. Men vågar man lägga sig tryggt nu ? njaa jag stannar nog uppe ett tag till..

Två år sedan..

Mini skickade söta bilder på mig som är två år gamla. Haha! :')
Emma sa att jag o Mini fick göra vad vi ville medans hon typ duschade eller nå. heh ja jag blev till hennes säng.. typ ? hihi 




HA HA HA ! Emma eller mini  som tvingade mig :( -.-

Lång bad & prat med mamma

Ligger i sängen nu har precis legat i badet och pratat med mamma. Hon kan aldrig sluta prata så är halvt dum i huet nu. hehe! Funderar på att läsa lite men orkar jag eller ska jag fortsätta sitta o närda mig vid datorn? Det märker man.

Söta som få! Förra veckan på väla. Jag o min Ronja... man får ju bjuda på sig själv?.. uhu, hur lyckas jag se sne ut på alla bilder O.o



Inga foton på de jag köpte dock.. Bara fått med mig två plagg hem, resten ligger hemma hos min man. ändå ingen intressant, hm? Klubbor, kofta &linne &tights från gina. Magtröja från cubus(ni vet den jag lagt upp?) Och så köpte jag stay ups.

Söt tjej


Oj :$ Snöt så hårt att det kom blod ur nosen min. Hehe första gången jag fick näs blod, tyckte det var lite fräsigt! Haha det slutade inte blöda så tog tampong i näsan, funkade ju ganska bra hahaha.. Åh nu är jag redigt rastlös, ligger o pratar med mini, ska strax ta mig ett bad, raka mina små ben o så. Frääääsh :)

Söndag 2011-02-13

Hej & hå! För en vecka sen såg jag ju fram emot denna vecka som varit! Skulle ju ha så lugna o sköna dagar. Men ack.. jag blev ju så jäkla sjuk. Heh aja jag får hoppas på en bra vecka fram över nu, det är ju bara en skolvecka kvar sen äre ju sportlov :) Härligt! Och imorgon är det alla ♥ dag, då blire bio med älsklingen min om båda är krya och orkar det :)

Just nu ligger jag i min säng och pratar med Andrea(mini) och dricker is te med smak av kiwi :$ Tusen gott !!

Inte precis det jag behövde nu..

Hah vilka idioter det finns va ? Just att de som står en närmst hjärtat tydligen är de största idioterna med. Tragiskt men sant! Aja jag får ba bita ihop o höra på all skit och ta de värsta smällarna från mina älskade :)

Nu har jag precis fått i mig lite tacos, kände dock ingen smak typ *snyft* hehe nu ska jag lägga mig i sängen o glotta lite på de nya avsnitten av the vamipre diaries. Senare ikväll blire att slänga sig i soffan o kolla på Dream girls. :D

Lördag 2011-02-12

Solen skiner o jag kan la inte va annat än glad? Så jäkla härligt när solen skiner in i fönstret och men känner värmen från solen! Dock hade det nog varit mest underbart om man var frisk nu. Igår kände jag mig mycket bättre ju men mot kvällen blev allt lika hemskt igen & inatt har jag nog vaknat flera gånger av att jag inte kunnat andas /: Så jäkla jobbigt, man ber ju till gudarna att man aldrig blir sjuk igen efter detta! hehe :) Nu ska jag iallafall se om jag får i mig lite makaroner hihi lätt o äta ? mm aa jo :)

lite mat i magen

Fick precis i mig fyra-fem gafflar nudlar, känns bra! Dock kände jag ingen smak och det värsta är nog att jag inte känner någon smak utav min cola! Hemskt ju min älskade cola! Känner mig lite bättre nu men smaklökarna ska fram igen och snoret o hostan ska bort! Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Shrek 4 med Lilla fiffi :)

Min mat exploderade..

Riktigt kul ju!!! Nu när jag väl tänkt o försöka äta.. Tror ni inte min mat exploderar i mikron för att jag hade i den för länge ? Turen är ju verkligen på min sida !! :( Nu ska jag ta en lång skön dusch och dränka min sorg! ÅÅh jag ber om att få bli frisk nu :(

Helt död!

God morgon God morgon & Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår.. Men låg i min säng helt död igår, har någon influensa? Som tur är har jag inte spytt något men har inte kunnat röra mig för har haft så ont i kroppen och inte heller kunnat äta något på två till tre dagar kanske.. sist jag åt något var pizza jag och älsklingen delade på i tisdes.. Har också smittat min älskling, Förlåt! :( Fick sms imorse där det stod " Jag är död" som älsklingen skrev. *snyft* har dåligt samvete! Jag vet ju trotsallt hur hemskt det är med detta :'(

ja ja ja..

So om jag inte lär mig matten .. Det är inte mitt fel att min lärare inte kan lära ut . Eller ? njaa inte direkt!
Jag har iallafall påbörjat mitt arbete i Engelskan och ja roligare kan man la ha än att skriva eng arbeten och hosta upp sina lungor ? Något sällskap här hemma får man inte heller, Hampus skulle ju komma men han är allt för lat för att vänta i tio min på att min buss ska gå. *suck*
Kolla på Pretty little liars istället för plugg? JA TACK!

Onsdag 2011-02-09

Nyss hem kommen från stan. Sov hos Hampus inatt så tog bussen in till stan då jag kände på vägen att jag verkligen inte skulle klara av att vara där(är ju sjuk) och så har man inte fått så mycket sömn eftersom älsklingen vart uppe hela natten typ och väckt mig hela tiden. Först blåsar han i mitt öra och drar i mig där vid ett två kanske? Sen när jag somnat om igen tar han mitt finger och kör upp det i hans näsa.. Riktigt obehaglig känsla alltså!  Nej eftersom det inte blev någon skola för mig tänker jag ändå inte lägga mig o söla jag ska börja skriva på mitt engelska arbete och sedan se vilka andra arbeten som måste göras. I eftermiddag kommer älsklingen hit och hjälper mig med matten, awesome!

Hihi ops.. Anledningen till varför jag inte bloggade så mycket mer än ett första inlägg för dagen igår beror nog på att jag vart borta hela dagen igår och så testade jag ju på breakdance? ;) Det gick väldigt bra förutom att mina lungor inte ville med mig, hostade som en tok! Och nu vet jag ju att det inte är så bra att man dansar/tränar o så när man är sjuk. Hehe

Tisdag 2011-02-08

Ja.. Godmorgon då! Har väckts av stormen och och min hosta hela natten. Fyfasen som det blåser!
Oj oj..´Tror jag har fått feber :'( Har ont i hela kroppen och fryser som en tok och ja fy blä! Varför ska jag bli sjuk nu ? Aja jag får försöka ha kul på väla iallafall! Nu måste jag klä på mig något varmt. Hörs..

Nu måste jag sova!

Har legat i min säng i en timma och bara försökt sova men det får jag ju tydligen inte för min jävla hosta.. Och nu måste jag verkligen somna, jag får typ sitta upp o sova för då hostar jag inte ? eh..

så sött



Min älskade vän la upp dessa två extremt gulliga bilder på fb för någon dag sedan. Kanske 3 år sedan vi skrev de ? & alldeless för längesen vi sågs! Saknar dig..♥

Skön lugn dag!

Usch jag känner att jag börjar bli sjuk. Jag har haft skit ont i halsen hela dagen och om jag pratar mycket försvinner rösten bara helt plötsligt. Inte det roligaste precis heh! Idag skulle jag igentligen åkt till oskarström men kände inte för de med tanke på att man börjat bli sjuk. Det har blivit att man bara har legat i sängen brevid Ronja och kollat på PLL Hela dagen, mysiigt!
Snart ska hon dra till sin pög, då ska jag ta mig ett skönt bad sen ska jag börja skriva vecko logg om skolan och sedan försöka göra några tal i matten. Måste ju greja provet!

Måndag 2011-02-07

God Eftermiddag!
Alltid härligt med sovmorgon! Dock har jag varit uppe i kanske två timmar men jag fick iallafall vila ut. Ronja väckte mig som vanligt när hon är här ! hehe fast hon var lite snäll idag som inte väckte mig alldeles för tidigt!
Nu har jag precis ätit lite frukost o så funderar på vad man ska göra nu.. Kanske glotta lite på pretty little liars? Fast hm.. behöver ju städa... Mm aa jo, det gör jag senare!

Jag ser en underbar vecka framför mig

Nu ska jag gå och lägga mig, Ronja ligger redan här brevid och sover. Imorgon äre ny vecka och den kommer också ha riktigt härliga o sköna skoldagar!

Måndag: Studiedag.
Tisdag: Väla med skolan sedan testa på breakdance.
Onsdag: Servering & Idrott.
Torsdag: Äta ute med klassen sen slutar man för dagen.
Fredag: Slutar klockan 11.

Sedan heeelg igen! Hihi natti på er :)

Två söta bilder från igår...Hehe det fanns ingen toasits så jag tog en bebis sak till toan (y)


Pretty Little Liars

Ligger i sängen med Ronja och kollar på Pretty Little Liars. Jag har inte hört talas om det alls förens för några dagar sedan då ro berättade om de. Det är en serie som är riktigt bra och spännande. hihihih :$

http://ch131.com/ är en sida med De flesta serier som finns, ja kanske alla? Och det finns också en massa filmer man kan kolla på. Jag har verkligen blivit en data människa så kollar nästan aldrig på tv:n (förutom när jag kollar på disney :$) så denna sida är ju riktigt bra då ju ;)

Vi är för söta!

Jag och Tini var nyss o handlade. Ingen annan i familjen ville gå med oss, tror de skämdes. Antal folk kollade också väldigt konstigt och vi fick en förföljare efter oss han gillade nog att vi spelade lesbiska hahaha.. Vi hade faktiskt varit ett väldigt sött par tror jag :) Barnsliga o sådant!

Söte tini med brumbrum!

Tuffingen själv ju :$

ha ha ha !!


Haha tycker att denna är redigt rolig! Liksom min humor typ (y) Så jävla skön.. hahahha
O ja danny är jävligt snygg :G

Söndag 2011-02-06.

Riktigt roligt hade man igår! Firade 18 års barnet Gabbi sedan blev det hem till min älskling som var svin full. & gullig som jag är maserade jag honom o bäddade om mitt hjärta för att han frös så himla mycket! Sen mitt i natten vaknar man upp av att man är svin torr i halsen o knappt kunde andas så jag väckte ju honom lite försicktigt o frågade om vi hade dricka där uppe.. Då börjar han prata i sömnen o var jätte otrevlig :/ hahaha han ska nog inte dricka så mycket.. Har nog aldrig hört han prata i somnen innan, eller kanske ?

Idag vaknade man upp ganska tidigt och då blev jag hemkörd. Nu har jag inet gjort så mycket ska strax följa med Stefan o Tini o handla mat, ikväll äre Jag som lagar mat, se de ni! Hihi kommer bli gott :$
Nu slänger jag in bilder från igår :) Suddiga o sådant!













Nu bär det alldeles strax av till stan!

Så var man färdig fixad och jag har absolut inget o göra nu. Om en halvtimma går bussen sen blire att köra igång, HÄRLIGT!


Ser hm.. sne ut ?

Storm?

Kom på de att det skulle ju typ blåsa upp till storm.. Redan blåsigt, kommer blir jobbigt att gå ute när man gjort iårdning sig.. Känner på mig att mitt hår inte kommer vara med mig idag! Man får ju be till gud att man inte kommer se allt för hemsk ut när man anlänt till Elsberga.

Heeeiii!

Hejsan ! Blev inget bloggande igår.. hm, lat ? Något sånt ja ! Jag gjorde iof inget intressant o så speciellt roligt, det blev att man drog till skolan som vanligt och jag blev rå lack för när jag kommer dit har vi ingen lärare på eng o inget att jobba med, sen ingen idrott för min del.. Onördigt att dra dit, STORT JA! Efter det gick jag lite i stan med mamma och Ronja. Ps min mamma har börjat bli skit gullig mot mig nu..hihi ! Vid tolv drog jag hem och sen in till stan igen vid halv fyra för ett besök hos min sjukgymnast, han är riktigt läskig om man säger så hah smått skum.. Men ändå väldigt trevlig. När det var över där åkte jag till oskarström o in te gården där vi också bestämde att jag ska börja dance breakdance! HAHA Awesome! ;) Det kommer inte alls se sjukt dumt ut!? Senare mot kvällen iallafall var jag med min älskling och sov också där inatt, det var kanske två veckor sedan vi sov tillsammans så jag var typ överlycklig över att få ha han brevid mig inatt! *Fniss*

Nu då.. Nu ska jag Ta mig en dusch och sedan blire fix till ikväll då vi ska fira en kompis till oss. Har lite panik vet inte vad jag ska ha på mig.. Buhu! :(

En liten bild på mina supersöta örhängen som jag köpte med mig hem igår.OOPS! måste sola :$

 köpte presenter till Louise så självklart måste jag ju ha något litet till mig själv med! :') Synd bara att de inte fanns i silver.. gillar inte guld så mycket, lite synd men erkänn söta?

Läsa lite

Nu är jag ny duschad och har rakat benen o så. Nu hade jag tänkt o läsa en stund, jag brukar sova så härligt efter när jag läst! Så underbart :) Men jag säger iallafall god natt nu! Natti

Grottmänniskor? .. Bebis i koppel?

Haha har precis haft ett långt roligt telesamtal med Mini och då kom jag o tänka på... Tänk om det finns en ända grottmänniska kvar här i världen.. eller en dinosaurie? Haha så jag och mini ska nu resa runt i jorden och hitta denna ensamma grottmänniska! haha sött :) Kom på det med, tänk om det finns någon här i världen som går ut med sin bebis, alltså rastar den! Haha ändå fan va nice om ungen typ sätter sig vid dörren och börjar gnälla(som en hund) så släpper man ba ut den, praktiskt och enkelt! Haha nej va elakt, men ändå sådana typer borde de la finnas ? Det finns ju alla sortes typer! he he he :)

Nu hade jag tänkt att jags kulle testa på mig matten igen och se om jag fattar några tal. Sedan blire duschen.
HATAR MATTE!

Sådan Oxe är du!

Du tycker bäst om att vara i ditt hem och känner dig tryggast där. Sanning och ärlighet håller du mycket högt. Skulle någon beskylla dig för att tala osanning reagerar du mycket starkt. Du är dock som mest väldigt lugn och trygg med en önskan att skapa jämvikt och harmoni runt om dig.
När du finner din livspartner så finns i dina tankar en önskan att det ska vara någon som

kan bilda ett ekonomiskt tryggt förhållande med. Du kan konsten att charmera den du vill och har därför nästan alltid lätt att få en fin vän vid din sida. En vän som du stabilt stöttar och hjälper för att denne ska få större framgångar. Du är en person som man litar på. Ger du ett löfte, blir det infriat. Dock kan du vara tjurigt envis och har någon gjort dig en oförrätt så ska det nog mycket till för att du ska kunna glömma den. Du har även anlag för svartsjuka!

Haha ja kan detta stämma ? Håller nog inte med allt, jag strök under de jag kan hålla med om ;) Vet ju dock inte vad andra tycker haha!

Irreterad..

Man blir ju trött på allt.. Jobbigt att man ska börja störa sig på nästan exakt allt! Lixom vad har folk sina mobiler till? Ringa smsa svara ? Nae tror nog man går runt med dem bara för att liksom! Ååh.. Har att man varit små irreterad nästan hela tiden idag som ida på bussen så ba hade jag gjort mat så tog med de men bara för att Ronja hade påsen vi hade våran mat i fick jag ryck och slängde min mat på bussen för att jag inte ville bära matlådan i handen..:( Så nu har jag inte ätit något utav den.. Sen blire ännu värre när man kommer hem så är hon jag bor hos med sin lillasysters bästavän, hon är 17 och hennes lillasysters vän är kanske.. 11 ? hm... Stöööör mig, hon beter sig som en extrem fjortis.. Lilla tjeja då.. /:
Jag kanske ska ta och ringa min lillebrors vänner och be dom leka med mig :$ aa..fast nää! Har ju vänner i min egna ålder o tänker nog hålla mig till dom med! Låter bra tycker jag (y)

Nej nu ska jag försöka förstå min jävla matte.. algebra? eh .. mm aa jo.. detta gör fan mig helt störd ! -.-

Hahaha god natt..

Ligger här o små flinar och tänker på en i min klass som blev lite sur idag.. eller något måste de vatt? Vi tjejer i klassen skulle redovisa så killarna skulle gå ut men så satt en kvar så jag och Ronja sa att han också skulle gå ut så frågar han varför o då nämner vi ju klart de att bara tjejerna i klassen som ska vara kvar då kläpper han ut "men jag är ju faktiskt både tjej och kille..eller hur" haha så jävla stört!(han är bög) MEN ÄNDÅ!! så säger man la inte ? hahaha ooh... satt och skrattade ett tag efter det! Dock typ bara jag som tyckte att det var roligt men men haha! Natti!

Snö, Hagel & Regn..

Jobbiga jävla väder.. Påvägen hem snöade det sen började det hagla sen regna o sedan hagla igen! Man blir ju rå lack! Varför kan det inte bara bli vår nu, få se det börja blomma få se det gröna ute i naturen och att få se solen, få känna värmen! Ååh känns som att det är en evighet tills det sker :(
Men men lite glad ska jag iallafall vara för idag köpte jag med mig nya skor! Köpte aldrig shortsen eller toppen för tänkte att jag kanske hittar något snyggare när man åker te väla med skolan ? Då känns det ju onödigt att slösa pengar på det! heh :)

Tycker ju att de är redigt snygga ;) Tänk er dessa till sletna korta shorts och bruna ben.. Magtröja ? ja tack..

.

RSS 2.0