Nu kör vi

Nu är det fest! Ös i söndruuuuuum! Hoppas alla har en awesome kväll!! Pusss

Hur gör vi?

Guuud... Är helt slut i huvudet, orkar inte göra någonting.. Och snart måste jag fixa mig med inför kvällen, inte för att vi vet vad vi ska göra ännu riktigt men jag ska åtminstånde till Ronja med Hanna och därefter får vi se vad som sker.. Kanske blir en lugn mysig Valborg? Men det kan bli awesome det med, man måste ju inte precis festa en sådan här dag igentligen? Inte precis så att vi firar något speciellt som det kan sett ut alla andra år, typ då man vart liten o i fjortis stadiet då det var ett måste? Nu gör man det bara för att typ? he he jada jada vi ser hur vi gör, fest eller inte. Kommer bli en bra kväll ändå! Hade velat ägna tiden med vännerna ute i det fina vädret och grilla o så.. När det liksom för en gångs skull är varmt ute liksom? :) Pusss på er!

Kör en repris på denna bild också.. Orkar inte fota något speciellt just nu..

Måndag 2012-04-30

God Morgon!
Valborg är det då idag och det är inte bara så att det är en sådan dag för det är även min bästaväns födelsedag! Grattis till min fina vän Andrea på 18 års dagen!
-
He he ja tyckte att jag skulle börja mitt inlägg lite "snyggt"..
Nyvaken och jävlig, vill sova mer men kan inte somna om.. Har då inte fått många timmars sömn inatt. Fick fin besök igår kväll utav Hampus så han vart här ett tag, så jag somnade inte förens runt två kanske? Men det vart trevligt iallafall ..
Jada jada, nu ska jag piggna till! Ut på en morgon runda får det bli, ska bara se om någon utav mina vänner är vakna som jag kan tvinga med ut!
Får bli en repris på denna bild.. Men bara för att hon fyller år och så så otroligt söt på den bilden! Love you ♥

Forever alone...

Ja det kanske inte höll i sig så bra med att jag inte ville göra ett skit idag... Blev sugen på att dra in till stan för en fika och att gå på bio, men.... Helt plötsligt har jag typ inga vänner... Den ena jobbar, den andra har inte pengar, någon annan är redan upptagen med något annat.. Och den jag verkligen vill träffa som mest antar jag inte har så stor lust att tillbringa sin söndagskväll med mig.... Haha aja, får la typ, gå på bio ensam eller typ ladda ner en film och deppa hela kvällen.. Uhuuu. He he he Puss hej tack för mig!

Söndag 2012-04-12

Today I don't feel like doing anything..
Då vart det söndag och jag har haft en lugn och skön helg och det avslutar jag då med en lugn söndag också! Igår åkte jag hem till Linnéa som sagt, där satt vi hela kvällen och tog det lugnt och lyssnade på disney låtar för full rulle! Mys! Sov även där så nu i morse körde hon mig hem och sedan dess har jag inte gjort ett skit.. Det ska jag fortsätta med nu- Att inte göra ett skit då... Gossip girl får det bli! Pussss

Ser typ grymt skit nödig ut på bilden... haha pallar inte! titta och njut!

Lördag 2012-04-28

One week!
En allt för onödig vecka om man säger så... Men ja nästa lördag är jag 18 år! Så idag kanske man ska ta o fira det med ett glas vin eller två kanske? Vi får se, ska iallafall hem till Linnéa om en stund då märker vi hur vi gör ikväll! Ska ta och fixa mig lite sedan sticker jag till min fina vän! 

God Natt


Nu är dagen slut och jag har inget mer att erbjuda.. Haha! Nej men nu ska jag dejta kudden och sedan vakna upp imorgon och ta mig igenom den sista skoldagen för denna veckan sedan tar jag en 4 dagars lång helg! Göttans! God Natt

I see the truth in your lies, I see nobody by your side but I'm with you when you re all alone.



If you really want something, you don't stop for anyone or anything until you get it!



Dagen blev ganska bra ändå! Trots att jag inte gjort ett skit gick mitt humör från botten till topp! Man får inte glömma bort att tänka posetivt i allt och kämpa på, låt aldrig något som hänt hålla er till botten! Man klarar allt bara man tror på sig själv och på varandra, man är starkare än vad man tror!
-
Detta ska jag försöka bevisa för personen jag håller varmast om hjärtat! Jag ska försöka få allt bra igen, om han är redo att ge mig chansen. Jag är redo att göra allt för att visa mig värdig din kärlek igen. Jag älskar dig!

I'm gonna start a fire, You're gonna feel the heat. I'm gonna burn for you, You're gonna melt for me.



Torsdag 2012-04-26

God Dag sjukt dryga dag,.....
Efter en seg och väldans tråkig skoldag är jag hemma och ligger i min underbara säng... Funderar på att sova lite? eller aa lite o lite... typ somna och aldrig vakna upp? Ja så bra känns mitt liv nu! Ingen stor lust att blogga nu, ska ta på mig promenadskorna och gå en runda, rensa huvudet lite.. Ciaaaooo

Done And Done

Blev klar med det skriftliga nationella i Svenskan ganska fort. Blev klar runt tio och nu är jag redan hemma och ska köra igång med lite skolarbeten sedan ska jag bege mig in till stan igen för ett ärende. Funderar även på att gå på sådan dära "särstuga" i engelskan.. Får se hur jag gör..

Onsdag 2012-04-25

God Morgon!
Är på G nu på morgonen, har tryckt i mig frukost och sitter nu och läser igenom texter inför natinella som är idag i svenskan... Förstår inte redigt hur tanken var att vi skulle göra idag så känns lite små stressigt men men detta klarar jag nog av. Önska mig lycka till!



PAUSE

Det har känts som att denna dagen aldrig skulle ta slut.. Tiden i skolan vart så seg och dryg så jag vet inte vart jag skulle ta vägen, tiden gick så sakta!
Efter skolan åkte jag bara inom hemma en snabbis sen blev det till att åka till oskarström då vi tjejer och kalle i dansen pratade lite om hur vi skulle göra nu framöver.. Kom som vanligt knappt fram till något, hehe.. Det blev en runda nu innan DHW med Martina också. Ja.. Nu sitter jag här framför tv:n och ska strax ner och sova...
Jag och Ronja under lektionstid...

Tisdag 2012-04-24

Sitter i skolan som varje dag.. Förberedelse inför nationella i Engelska, hade ju kunnat ha det roligare! Men men.. Om en stund har vi lunch och då hade jag tänkt passa på att kolla runt lite i några butiker. Man får ju roa sig med något under skoldagarna...

.


Pastellfärg - Mintgrön



När jag vart hemma hos mamma i Lördes så kom hon med en liten söt virkad topp i färgen mintgrön som hon själv har gjort. Hon sa att hon har tröttnat på att varje gång hon ser mig har jag så mörka och dystra färger på mig+att pastellfärger nu är inne! Så varför inte? Tyckte att toppen vart väldigt fin och jag tycker att mamma är så otroligt duktig så denna kommer jag absolut bära nu till våren/sommaren!
Väldigt dåliga bilder över.. Funderar på att skaffa mig en systemkamera? Kameran jag har nu suger redigt mycket.. Min mobilkamera tar tillockmed bättre bilder...*suck*

Måndag 2012-04-23

Efter en grå och trist dag ska jag nu lägga mig i ett bad och njuta! Jag har idag vart i skolan och efter skolan åkte jag hem till Ronja då vi tog insiativet att gå en lång runda trots regnet, duktigt!
Gud jag blir verkligen deppig när det är sådant här väder, så grått och kallt! Har vart frusen hela dagen så nu hoppas jag på att sommaren kommer snart! Ska i varje fall lägga mig i ett bad så jag tinar upp lite sen blir det tidig säng för tänker vara utvilad imorgon. Behöver all sömn man kan få!

Söndag 2012-04-22

Min dag har vart som alla andra söndagar typ.. Slöa!
Så efter en heldag med min familj ligger jag hemma i min säng, laddar in flera avsnitt utav gg och pratar i telefon med Hampus-Somärbäst- och ska strax sova.. Imorgon påbörjas en ny skolvecka sedan är de långhelg och när den är slut fyller jag år. *Ler* Säger God Natt nu så hörs vi imorgon! Pusss
Får då bli en söt bild utav Hampus här med då eftersom han tjatar! he he .. so fucking gorgeous!

The sweetest thing


Avslutar dagen med filmen "the sweetest thing"..
God Natt!

kollar resor

Nu är jag hemma hos min kära mamma, vi sitter och kollar resor för fullt! Tror hon blev himla glad över sin present, nu återstår det bara att hon bestämmer sig för ett land hon vill till också för just nu kollar vi på alla möjliga ställen, hon vill jorden runt verkar det som! haha... Nej men detta blir kul så ja min kväll kommer la se ut såhär- Kolla resor, äta gott och bara ha det mys!
Hoppas alla har en bra kväll där ute! 


I hope love will find a way

I feel safe and secure around you, after all, I know how much you love me. That warmt is something I want to give you too, because you're the most importent person in my life. One thing is certain and this I promise you now, my passionate feelings for you will never leave my heart. I'm so sorry for what I've done to you.. I love you and I will always do!

Lördag 2012-04-21

God Morgon!
Har börjat min lördag med en lång runda, uppfriskande! he he.. Om någon timma ska jag åka hem till mor min där jag ska spendera min lördag. Men först ska jag sätta igång det nya avsnittet utav "The vampire diaries" och äta frukost! Gott, vi hörs senare!

Friday

Fick ett samtal utav Rebecka så strax bär det av in till stan för en fika så här fint på kvällen!

Dog typ precis... Skulle fixa till mina bilder lite och sidan jag gör det på har nu idag lagt ner... *tår i ögat*

Fredag 2012-04-20

Blir en lugn fredag!
Skulle igentligen med Linnéa till oskarström på fest men fy jag är så trött och utmattad efter skolan så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Så det får bli en lugn fredag för mig, eller snarare sagt en lugn helg över huvud taget. Idag ska jag ha egen tid och bara koppla av! Sen imorgon åker jag hem till mamma då jag ska spendera min kväll/natt där. Himla skönt! Har typ tröttnat på festandet varje helg.. Kanske beror mycket på vart jag festar och på folket som är på festerna också? Jada jada, snart är jag 18 så då kommer jag la vara taggad till tusen! Synd dock att mina tjejer fyller år efter mig... impresip alla mina vänninor fyller år efter mig, buhu..



En bild från förra helgen.
Jag och Amelie♥

SO HOT!


Nej nu ska jag fan ta mig ta tummen ur röven och träna, träna, träna! Innan sommarn är här ska jag ha min dröm kropp! Inget mer gotte ätande(inte för att jag någonsin vill äta något typ sedan idag..) Så tjejer, till sommaren kommer jag ha den hetaste kroppen i halmstad, se upp!

Lycka

Ligger hemma och ska ta mig en skön och behövlig dusch sen ska jag krypa ner bredvid min lilla Martina som kom hem idag från holland. Så lycka i huset är det nu, har saknat parvlen en liten gnutta!
Sen ännu mer gnutta lycka i det hela, ska kolla resor för trots hur mycket min mamma går mig på nerverna vill jag ge henne den perfekt presenten. Så en resa ska bokas för oss två! 
Förra året.
Min fina familj ♥

Torsdag 2012-04-19

Hej jag lever!
Trots att det inte känns så... Fick typ någon socker sjuka där ett tag .. haha! Nej men usch, har jobbat i köket hela dagen och det ända jag har gjort är å- dricka Power King, äta chocklad, dricka powerking, äta choklad, dricka powerking o ja osv.. Vart först över hyper och väldans glad så ba sjönk det.. Jag kände mig febrig och svag sen började jag kallsvettas och skaka, andningen blev tung och mitt hjärta bultade, magen krampade.. Nej uscha fy! Skulle igentligen vart på ett tränings pass nu men det skippade vi.. Jag som vart så taggad! Men äsch, att ligga hemma och ta det lugnt är la de bästa nu? Så jag inte typ kollapsar på gymmet liksom! Yeah yeah ska kolla på GG nu och vila lite, men aa som sagt jag lever! Puss och hej, tack för mig!
Jag just nu... He he he

Dear sleep, I know we had problems when I was younger... But I love you now..

So let me fall asleep now. It's school time tomorrow you know.
...

Gossip Girl Marathon

Skulle igentligen tagit mig till stan men det blev inte så. Får göra allt planerat imorgon istället.
Just nu ligger jag som vanligt och kollar på GG och väntar in Ronja som är påväg hit. Blir en slappe dag!










Onsdag 2012-04-18

Såå skönt med en ledig dag! Ligger fortfarande i sängen o degar, hade tänkt att jag skulle pallra mig upp och sen gå en runda men det är ju så tråkigt väder så man tappar ju livs lusten så då är frågan.. Hur kommer jag känna om jag går i detta väder? uhuu... Sommaren får allt rappa på nu!
Jag ska iallafall äta en redig frukost nu sen får jag se vad jag gör av dagen. Puss

Tisdag 2012-04-17

Har precis sänt iväg ett litet text message till mor min som fyller år idag.
Så ett stort grattis till min gamle mor!
-
Sitter just nu i skolan och leker duktig. Första lektionen är strax avklarad sen är det bara en kvar och dagen hör i skolan kommer avslutas med ett möte.- Hoppas jag ligger bra till.- hehe... När skoldagen är slut beger jag mig hem till mamma för att gratta henne regält! Kommer bli en bra dag.

Hollywood Tonight



It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, when you know for sure.. that is all you want!


Nu säger jag God Natt Puss

Måndag 2012-04-16

Får påminnelser utav två sötnosar hela tiden om hur kasst jag uppdaterar min blogg så nu tänkte jag göra ett inlägg, tom på ord dock så ett direkt intressant inlägg vet jag inte om det blir.
Jag kan ju ta lite om min helg? Ja, det har vart en redig tjejhelg. Har spenderat både fredag och lördagen med mina bästa tjejer. I fredes vart jag med Linnéa, Hanna, Andrea och Amelie, vi grillade lite och mös framför tv hela kvällen. I Lördes vart vi samma gäng(- Linnea & + Lisa.) Då vi satt hemma hos Amelie och tog ett glas vin, vi dansade och vart glada senare på kvällen gick vi vidare till en annan fest. Nästa gång jag & gänget jag är med tänker dra oss vidare på en fest som inte är förfesten vi håller tänker jag tänka över att dra vidare för jag har alltid mycket mycket roligare på förfesterna!
Ja och nu.. Nu är helgen slut och har en ny skolvecka framför mig.. Ledig på Onsdag och Fredag så jag ska inte klaga.. Jada jada nog skrivet för nuet, hörs senare! Pusss
En liten bildbomb från i Lördes!

Fredag 2012-04-13

Fredagen den trettonde!
Men än sålänge ingen otur skedd.. Ligger hemma i sängen ner bäddad och kollar på gossip girl, det är det ända jag gör om dagarna nu förtiden tycker jag. Typ.. Beroendeframkallande?
Det blir något avsnitt till sen ska jag göra lite nytta och göra lite arbeten. Om jag lyckat slita mig ifrån gg, vem vet?


Jada jada.. Jag vet, alla blir inte bäst på bild. Men! Älskar dessa foton, inte för att jag på något sett tycker att dem är så överdrivet snygga men gaaassshhh vad kul jag hade den dagen, jag hade så otroligt kul under modevisningen. Hoppas på att man får gå för Jennifers klädkollektion detta året också.

Onsdag 2012-04-11

School time it is....
Sitter i skolan och mår lite sådär, blir så upblåst och gasig i magen utav pencillinen... Hehe ja intressant? Det är iallafall sista lektionen så det glädjer lite att jag snart får åka hem och fjärtaloss! Ja har inte så mycket att skriva just nu, tänkte bara dela med mig av mina magproblem. Hare gött!

Keep looking my way. My head is held high. You wanna bring me down? I dare you to try.

Har jobbat flitigt hela dagen . . .

Idag har jag allt vart på hugget..Nationella gick bra, klarade första delen- Check! Och sen under andra/sista lektionen jobbade jag flitigt med mitt arbete där under de hela tre timmarna. Visst lite fb o så men de skadar ju inte! Nu ligger jag hemma i sängen och har gjort klart två arbeten till naturkunskapen som är imorgon. Tycker allt att jag förtjänar att sova lite nu.. Mm, Aa, Jo... Nattii sålänge!

Tisdag 2012-04-10

Börjar dagen med nationella EngB-muntligt.
Skolan har börjat igen efter två veckors praktik och en vecka lov, känns lite smått deprimerande. Känner redan hur jag faller ner i deprition och att vädret ska vara så vidrigt med gör det inte bättre.. Men jag kämpar på som vanligt och håller mig på den starka planen!
Nu är det snart min tur att tala på nationella, önska mig lycka till!

En närmre titt på min näsa kanske?!

Mums....
Det har faktiskt blivit redigt fint nu..

Måndag 2012-04-09

Nu är jag hemma igen efter att ha vart hos systern och myst. Är helt utmattad efter dagen där, jag har lekt upp all min energi med min systerdotter det har bara vart en massa bus och mys, så idag blir det sängen tidigt plus att skolan börjar imorgon igen så jag måste vara utvilad..
Sitter just nu och väntar på att Ronja & Emil ska komma hit och göra mig sällskap lite, mys!

Söndag 2012-04-08

Har haft en heldag med sänghäng och är nu uppe hos Martina.
Om någon timma åker jag hem till min syster, kommer bli skönt att få komma ifrån allt lite, kommer bli skönt att få vara med den som står mig närmst. Har vart ifrån min familj allt för länge ska allt ta och ägna mer tid för dem nu, måste sluta dra mig undan.

Lördag 2012-04-07

Goooood Kväll
Ligger hemma och gör mig redo för kvällen. Har precis duschat och målar nu naglarna, locktången är nu startad så trots min sönderbitna näsa ska jag göra mig fin för kvällen.
Har inte bloggat något pågrund av lite här hemma, men jag lever och jag har nog inte mått bättre! Så nu ser jag bara fram emot en kväll med mina vänner! Glas Påsk alla!

GIRLS NIGHT


Huset blev som tur mitt för ikväll så nu sitter jag, hanna Och linnea här och dricker lite och väntar in Magdalena som kommer inom snarast tid.. Ha en bra kväll alla!

Torsdag 2012-04-05

18 om en månad!!
Ja nu är det endast en månad kvar tills jag blir "vuxen" och ja känslan till det alltså... Så lycklig! haha aja.. Nu ska jag fixa mig lite sen bär det av till stan med Linnéa för lite solning. Sen blir det mys med mina tjejer, är förmodligen ensam i huset ikväll så då passar det ju fint att ta hit alla tjejer för en helkväll med skitsnack och gotte!

Onsdag 2012-04-04

God Morgon!!
Eller god morgon o god morgon vet jag inte... Ligger i varje fall i sängen och känner mig halvt död, har proppat i mig ett helt påskägg och jag som inte är en så stor godis fantast mår ju lite sådära nu.. Ska allt ta och resa mig upp från sängen nu och göra mig en redig brunch så att jag får lite redig mat i mig och också vänta in Amelie som kommer hit sen. Mys!


Mitt gulliga påskägg.. Ehee

Tisdag 2012-04-03

Gud så skönt med lov det är!
Hade vi inte haft det nu hade jag aldrig vart i liv nu, har fått så svårt att sova. Visserligen har jag vart uppe typ hela nätterna men hur sent jag än lägger mig vaknar jag ändå upp efter bara tre-fyra timmar igen och där efter kan jag inte somna om... Igår kväll blev det en runda till Gabb sen åkte jag och Martina inom en vän här i åled där vi äldade tunna och hade mysigt.. Dock måste alla som vart med tyckt att jag vart världens tråkigaste människa typ...Vart svin tyst hela kvällen/natten, vart sååå trött!
Idag när jag vaknat upp tog jag och Martina en runda inom stan för solning och lite käk, nu är jag precis hemkommen och ska in i duschen och sen blir det förmodligen mys med några vänner!

Måndag 2012-04-02

Färdig fixad och redo för uppdrag!
Sitter hemma med Ronja & Martina, snart bär det ut på äventyr och ska utföra ett "uppdrag" hahaha(vi är så barnsliga!) Mer om det får ni kanske höra om några dagar.. Hihi!
Nu blir det käk och sedan iväg! Hare gött!

You and I both know that in the end the person you'll end up hurting most is you.

Söndag 2012-04-01

Första April! God Morgon!
Utvilad och glad ligger jag i sängen, måste ta mig upp och in i duschen. Ska nog köra på en lite egen hemma spa dag idag, känner att jag behöver det!
Igår vart jag ju som sagt hos en vän i Oskarström, det blev spelande & drickande med trevligt sällskap! Idag blir det till att bara ta det lugnt, ska in o sola, sen blir det nog umgänge med flickorna mina. Mer än så händer la inte en söndag ?!
Söta vänner jag har ...

It takes a second to say i love you, but a lifetime to show it. ♥


Good night, Sleep tight.. I will dream of you.... like I always do!

H♥

.

RSS 2.0