Tisdag 2012-07-31

Idag har jag fyllt i frågor till rekryterings myndigheten, nätshoppat lite, städat och nu är det ro i huset igen! Maten serveras snart och sedan blir det film & mys med flickorna!
Mmhhh....Candy!

Måndag 2012-07-30

Take me to the candyshop...
Påbörjar min vecka med lite shopping... I trönninge...Ska köpa en massa godis! 
Så idag blir det bara en massa slappe och mys med min fina lilla tjej familj som nu är samlad åter igen i huset! 

Söndag 2012-07-29

God Afton!
Igår blev det en vända hem till Rebecka(korven) sedan körde jag och hon på utgång, solo! Bortsett från alla sliskiga personer som trodde att dem skulle få hem en trots att man visade minsta instresse så hade jag en bra kväll! om man verkligen visar en att man inte vill hur svårt är det så att gå där ifrån?! Vissa är bara så pain in the ass... Jag hade ju liksom skämts om jag hade försökt "flörta" med en person som ignorerade mig totalt?! smått irreterande... JA! Inne i stan mötte vi på Alexandra och carro, det blev lite drama men det löste sig till slutet! Runt stägning tog jag och alex taxin hem.
Förlåt för de tråkiga dåliga bilderna men har inte haft kameran med mig något alls på senaste! Så ni får nöja er med mina instagram bilder! 
Nu ska jag och min sletna kropp lägga oss i ett bad och sedan får jag se vad dagen har att komma med! pusss

utgång är framgång

.


Hahaha ligger i min ensamhet och tycker synd om mig själv... Det roar ju en ibland att man har den humor man har... Andrea ringer upp mig och jag börjar sjunga om min baksmälla och nu ligger jag här och dör åt låten Hangover.... Orkaaaaaar inte!

Lördag 2012-07-28

Nattens utgång resulterade huvudvärk de lux och lite andra goheter! Jag som aldrig blir bakis?!?!! haha.... Nej usch idag mår man kan jag ju säga! Vart ett långt toa besök så lite bättre har det la blivit.. Ska försöka piggna till lite och sedan dra mig mot oskarström där festligheterna fortsätter! Untz untz....

Gårkvällen började hemma hos Linnéa med henne och Andrea, vi fixade oss trallade runt och drack sedan bar det av till stan! Vi höll oss bara inne på BoB och Corner, senare på natten vart mina vänner helt plötsligt borta och jag vart la rätt dragen så då bestämmde jag och en annan vän som jag träffade ute senare att vi skulle ta in på hotell men på Mårtenssons fanns det inga rum lediga så tog orken slut så det slutade med att vi satte oss och hoppades på bättre tider, ingen kunde ringa efter taxi heller... Men det löste sig tillslut och jag vart hemma runt fem inatt... Hur ska jag klara denna kvällen också?! Är helt slut! gaaaaaahhh...........Nej nu kör vi! 

Fredag 2012-07-27

Mitt dåliga bloggande fortsätter.....Sorry

Sommaren har varit här och hälsat på hela veckan! Jag har spenderat min vecka med sol & bad på badet i oskarström med mina vänner. Har även haft Amelie "boende" här i några dagar, så mys! Idag ska jag och Linnéa lägga oss på furran och njuta utav solen för i helgen ska det tydligen bli sämre väder? tråkigt... Har i varje fall dagen lite smått planerad! Om en liten stund bär det av till oskarström som sagt och senare idag ska jag in till stan och träffa mamma lite! Ikväll blir det utgång med frugan, Emil, Andrea och förhoppningsvis Linnéa och annat gott folk!
Älskade sommar♥


 

Har inte fotat något med kameran den senaste veckan tråkigt nog men här är några bilder från min instagram! Bara bläddra och se.. Följ mig gärna @etornqvist heter jag där! Pusss

.


Nu åker vi in till staden! Kysss

Måndag 2012-07-23

God Morgon!
Här i detta hus ska det inte stressas, på vägen upp har andrea nog lagt sig i alla sängar.. Nu blir det frukost och sedan en vända till stan!

Söndag 2012-07-22

Min helg har vart kalas bra!
Åt ute med tjejerna i fredes sedan körde vi på utgång. Igår vart jag, Hanna, Linnéa och lisa hemma hos lisa och gottade oss med pizza, godis och snacks till film hela kvällen! Idag har jag bara röjt undan här hemma lite sedan har det mest varit slöande. Ska lägga mig och läsa lite i ett bad! cozy time
 
Mums!!
 
Tunna o gotte hos Lisa..
 
Ursäckta dåliga bilder...

Lucky me

Vart i stan med Linnéa och fixade klockan hon fick av mig i födelsedags present och då fick vi värsta snille blixten! Vi åkte inom polis stationen och kollade ifall dem hade fått in min väska och de hade dem allt! hahah varför kollade jag inte det tidigare? Och när jag kom hem hade jag även fått mitt nya bankomatkort så nu är allt bra igen och jag är så glad!! 
.
Nu ska jag in i duschen sedan blir det myskväll med min Andrea!

Torsdag 2012-07-19

Good morning!
Här är i huset är alla pigga o glada.. ja nästan alla i varje fall!.. Martina åker till öland och jag har nu höjt volymen till max, dansar runt i huset & väntar nu på att de andra ska vakna. 
.
Funderar på vad jag ska göra idag, Hade velat ta mig in till stan och fixa lite med banken, alltid krångel med min bank.... Sätta mig på ett fik och bara mysa men man vet ju aldrig med vädret, ena timmen är det strålande sol och andra så regnar det! Just nu är vädret i varje fall grått och tråkigt och jag känner mig de samma så har inte så stor lust att vistas i stan.. Så det blir la till att bara vara hemma, Linnea kommer kanske upp och hämtar mig sedan så blir det en vända till henne så lite sällskap får man i varje fall! 
Jag o min looppaa! 

You look tired, my dear. Too many late nights, eh?


Nu är jag helt slut... God Natt

Hairstyle


Är så sugen på att göra något med mitt hår... Tröttnar så snabbt på mitt! Det är så livlöst och tråkigt... Vill ha långt och tjockt hår med någon fin färgklick, hade velat ha mörkt hår igen eller slinga det ljusare! Får se om jag gör något snart!

Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you

 
 

In this house we do real, we do mistakes, we do second chances, we do fun, we do hugs, we do forgivness, we do really loud, we do family, we do LOVE

 

 
Har inte blivit så mycket vila idag.. Har städat, diskat, tvättat, handlat och lagat mat! Känner mig duktig.. Och lite mammig, hahah! Men jag och Martina har hela huset för oss själva så man får ju sköta sig och ta hand om sin lilla familj som vi blir när vi två och tjejerna bor här. 
 
 

Onsdag 2012-07-18

I'm back!
På alla sätt o vis... Har vart en vecka som typ bara har innehållt alkohol.. I fredes vart vi och firade min kära Linnéa som fyllde 18 sedan har det hållt igång sedan dess! Så nu ska jag allt ha en vilo dagvecka? & fixa en del som gått lite snett... Tappade bort min älskade väska som bar på mitt liv typ.. mitt bankomat kort! Så blir en vända till stan för att fixa lite, blir nog en fika med mor o sådant mys med! Tröst shoppa lite och sola lite kanske...

Onsdag 2012-07-11

God Afton!
Har vart uppe ett bra tag så något slöande i sängen idag blev det inte! Känner mig rätt duktig för enda sedan jag vaknade har jag städat, tvättat och donat! Kände att det vart på tiden nu, mitt rum vart så sjukt jävla äckligt! Förstår inte varför jag inte gjort något åt det tidigare... Kan bero på att jag aldrig är hemma? Men nu ska det bli ändring på det! Och jag som kikar runt på lägenheter nu tror jag hittat en som jag ska kika lite närmre på!! måste ju hålla det rent och så då om jag ska bo själv! Ingen "ungkarls" lägenhet ska det bli här inte!
.
Nu ska jag fortsätta här & ringa och boka tid för mitt hår! Behöver klippa det slitna nu och funderar även på att slinga det ljusare. Imorgon blir det förmodligen till att fixa till naglarna med! Gottans!!
Rebecka & jag i falun!
En utav de mysigaste städer jag har vart i! Vi besökte även en hobbit by! Hehe... Vill tillbaks!

Tisdag 2012-07-10

Shit....... Har sovit bort hela dagen! Vaknade klockan fyra och har legat i sängen sedan dess typ.. Nu har man rört sig lite och det vart upp till Martinas rum! Nu ligger vi här och kollar på skräck film, lika bra det kanske ? Att bara ha en dag till o slöa? Båda mår ändå lite dåligt, förkylda och jävliga så sänghäng och mys får det bli resten utav dagen! 

Ätran

Blev lite shopping och gott käk i stan idag! Min dosjävel fick slängas på swedbank då jag fick en ny så nu är allt bra igen. Åkte hem till Andrea en stund och mös, nu sitter jag och Martina och fixar iårdning oss lite för en liten sväng till Ätran där vi ska träffa ett gäng vänner. 
Ja... Lite smått och gott om min dag nu ska jag pysa! Pusss
 

Måndag 2012-07-09

God dag!
Kom precis ut ur duschen, springer runt som en förvirrad höna och försöker hitta något att ha på mig. Idag ska jag ha hel dag med Andrea hade jag tänkt, om en timma åker vi in till stan för att först fixa lite ärenden och fixa lite med banken. Det har bara vart en massa krångel sedan jag fyllde arton så nu ska det fixas annars förblir jag pank typ.... Så jag får hoppas på att det löser sig annars tar jag och byter bank! 
Vart även ett tag sedan det blev något nytt köpt till garderoben så en liten shopping runda får det nog allt ta och bli med! Eh... Ja så kommer min dag se ut! Nu ska jag fixa mig lite sedan in mot staden! 
Jag i fredes... 

You got a fast car and I want a ticket to anywhere. Maybe we make a deal, Maybe together we can get somewhere? Any place is better starting from zero, we got nothing to lose.

Är så otroligt rastlös, får panik... Kan inte sitta still! Jag vill göra något, åka någonstans, bort från halmstad! Andrea får lida med mitt tjat tills jag bestämt mig för något.. 

.

Jag vill tillbaka! Hade en sådan sjuk vecka med så underbara människor! 
Att ha haft en helg och sedan en vecka efter det med festivaler är jag nu allt för restlös, jag vill gör något nu nu nu! Näst nästa vecka åker jag och Martina nog upp en sväng till öland och kollar läget men bortsett från det är allt för dött nu.......Vad ska man hitta på?
Bilderna ovan är i varje fell tagna från Ronja, in och checka hennes blogg vettja! http://promiscuesgirl.tumblr.com/

Söndag 2012-07-08

Jag har sugit på att blogga men har inte haft den blekaste aning om vad jag ska blogga om och sedan har jag bara gjort det jag alltid gör.... Inte direkt något att läsa om? Men jag ska försöka vara lite mer här nu och även skriva om annat!
.
Jag kan ju ta o börja med att skriva om min helg?! Fredagen vart stressig i sin början men sedan satt jag hos min käre vän Linnéa och drack med trevligt folk! Kvällen avslutades med att jag mötte upp ett gäng andra vänner och drog in till stan! Lite dött vart det ute men kvällen vart bra ändå! Festade ju med självaste captain morgan
.
Igår hade jag hel dag med Rebecka, vi tog oss in ganska tidigt på dagen då vi gick lite på stan sedan tog vi och lunchade på bakfickan satt där en stund och då bestämde vi oss för lite bio mys! Så vi gick och kollade på Ice age 4 ännu en gång, eller ja andra gången för min del....... Sedan åkte vi hem till min barndomsvän babblade bort hela kvällen om allt och inget och sedan somnade jag gott hemma i min egna säng! 
Så otroligt jävla gott!!!
.
Fler bilder från helgen kommer  även fler bilder från Peace and Love är på g! Nu ska jag ut och röra på mig! Pusss

Tisdag 2012-07-03

3 Juli bjuder på solsken! 
Har lagt mig redigt bekvämt här i solen nu och jag har då tänkt spendera hela min dag här! Kysss

Bio

Kom precis hem och ska nu krypa ner i sängen! Har vart på bio med bästa vännen och jag säger då det.. Jag tänker då aldrig växa upp! Efter att ha sett ännu en ice age film finns det nu ännu en anledning till varför jag aldrig tänker växa upp!! heheh... Vi vart i varje fall och kollade på ice age 4 i 3D och ja som ni kanske förstår så tycker jag att den vart as grym! Nu ska jag sova! Pusss
 

Måndag 2012-07-02

Efter en vecka på peace and love är jag nu till baka!
Vi har haft ett jävla skit väder, endast några få dagar med sol, dyngsura tält, illa luktande saker, bajamajor, skräpmat, svettiga folkmassor, kalla nätter, sömn brist, förkylningar, smärtor.. Men vi hade då allt så sjukt bra människor vid våran sida, underbar musik, grymma artister, mäktiga shower, sjukt ös, sjuka fyllor, tattueringar, störda påhitt, Peace and Love vart så sjukt jävla grymt! Tack för denna veckan!


 

Nu är jag tillbaka efter en vecka från peace and love som ni kanske förstod.. Det har varit så sjukt jävla grymt! Men efter en lång veckas sovande i blöta tält kan jag inte säga mer än att det vart underbart att få sova i sin säng inatt!! Om jag beger mig dit nästa år tar jag in på hotell kan jag ju säg!

Nu ska jag ta på mig och gå en lång runda sedan kolla in vilket gym som lockar mig mest, även skriva upp ett kost schema... Efter en vecka med alkohol och skräpmat mår min kropp nog inte så bra...

.

RSS 2.0