Suttit Och Stirrat In I En Vägg Hela Dagen...

Har inte gjort något alls sedan jag kom hem.. Skulle fortsätta städningen som jag påbörjade igår, men det blev inte av. Så jag har bara .. Typ suttit och stirrat in i en vägg rent ut sagt haha! Nej men datorn har typ fått vara min bästa vän idag! Nu ska jag upp och ta och äta något och sätta mig vid tv:n och kolla på Lyxfällan.

Torsdag 2011-04-28

Igår kom Ronja hem till mig igen senare mot kvällen och sov också här. Idag gick vi upp ganska tidigt åt frukost sen kom Sandra & då blev det till att gå upp till andra sidan åled för att ta bussen.

När vi kom in till stan gick jag och mötte mamma och fick pengar utav henne. Då gick jag Sandra och Ronja till Espresso House, där jag tog mig en Frappe- Big Love! Sen gick vi i stan, de köpte lite fint och jag fixade mitt Legg. Haha jag är så efter... Nu när jag snart är 17 fixar jag legg till mig .. Illa må jag säga.

Efter att vart i stan i flera timmar tog vi bussen hem. Nu har jag precis kommit hem efter en långpromenad med hunden.. Det behövdes verkligen säger jag ba!.. Har haft så mycket tankar i huvudet och ja, jag har varit orolig och kännt mig så osäker och ledsen över allt. Men ändå vet jag inte varför.. Jobbigt. *suck* Blir så arg på mig själv! Hatar att vara på sådana här humör. Jag är nog inte den ända som får såna här humör eller? Kan jag inte tänka mig.. Erkänn irreterande?

Från Så Fint Väder Till... Regn.

Nu sitter man ensam hemma då. Både Ronja och Lelle åkte hem för ett bra tag sen så, så mycketr finns det ju inte o göra. Ut kan man ju inte heller gå eftersom det regnar för jävla mycket.. Det var ett tag sen nu må jag säga. Blir nog att jag tar och städa mitt rum och pluggar lite. Varför inte göra trista saker när det ändå är så trisst väder ? .. *suck*

Ta en promenix till affären.

Gick i stan en stund efter skolan, (jag hittade en valborgs klänning inne på BikBok som jag köper imorgon!) 
Kom hem vid 1 tiden och då la jag och Ronja oss direkt i solen, har legat där fram tills nu då Linnea kom. Vi ska ta och gå till affären så att jag kan få min älskade cola! Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas ju på att få träffa min älskling som jag inte fått vara med på en vecka typ.. *snyft*

Onsdag 2011-04-27

Nu har jag haft prov, gick ju lite sådär. Men tror nog allt att jag klarade det ändå *ler*

Nu har jag rast sen ska vi gå igenom proven och sen så slutar jag. Älskar onsdagar! Verkligen nu när det är så fint väder också för då får man mer tid ute i solen, det ska ju liksom inte slösas bort ;) Dock vet jag inte vad jag ska göra hemma.. Blir helt ensam.. Eh? Får la plugga ute i solen eller nå.

Sleep Well

Ligger inklämnd mot väggen. Ronja tar så jävla mycket plats alltså! Haha men är glad över att hon sover här inatt igen, eftersom det förmodligen kommer kännas lite hemskt o sova ensam när man inte gjort det på hur länge som helst nu.

Jag hade tänkt o försöka sova nu men jag vet dock att jag inte kommer kunna eftersom jag somnade där vid sex tiden och vaknade igen vid nio.. Men ett försök till att sova är det ju ändå värt liksom? Måste ju orka komma upp imorgon, ska ha prov och grejer.. *suck* men slutar åtminstonde klockan elva så det är nice!!
Sov gott nu människor! Natti

Det blir till att ta det lugnt istället.

Har vart hemma ett tag nu. Ligger i sängen och kollar klart på Cougar Town season 2, dock vet jag inte om alla avsnitt har laddats upp ? Har iallafall sett till avsnitt 16 nu & jag dör vad detta programet är bäst!

Idag har jag sett fram emot två timmars dans, men icke.. Träningen blev inställd bara för att Danny skulle uppträda på 035 eller nå? Men tur är nog det ändå, för när jag kom hem fick jag en sån hemsk huvudvärk så det blir nog bra av att jag bara ligger här o tar det lugnt.

Stek på Jb's tak.

Nu har vi slutat. Vi sitter på Jb's tak och steker, nu bär det ut på stan för att leta klänning!


Tisdag 2011-04-26

Mitt lov har varit Super bra, men nu är de tyvärr slut och skolan är igång igen.. Nu är det bara 45 dagar kvar så är det sommarlov och sedan är 1:an avklarad. Man längtar ju grymt mycket!!

Nu har jag kallkök och ska baka rabarbepaj och jag blir väldigt lessen juee!! Får inte äta de.. *snyft* Jag som älskar det såååå! . .

If Only.

Nu är det väldigt sent och jag har satt väckar klockan på kl sex så det är nog dags för mig att sova nu om jag ska orka upp till skolan imorgon.

Nu har jag precis kollat på "If Only". I slutet nu började jag gråta som in i ... Fan vad den var sorglig! Hatar sånna filmer och Ronja den jäveln ligger här och sover så känner mig som värsta mesen som låg och bölade helt ensam. Och det sved ju i mina kinder med självklart, Jag vart ju ute i solen hela dagen idag så jag har bränt ansiktet. *snyft* Men nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig.. Natti!

Helgen

Bildbomb! - Helgen.

Fredag
- Grillning med tjejerna.
´
Hanna & Amanda.

Ronja & Linnéa.

Jasmine, Martina & Linnéa.

Hanna.. Förvirrad ?

Ronja.

Lördag








hm.. ?

Måndag 2011-04-25

Godmorgon Sverige!
Jag har inte bloggat på hela helgen.. Ops! Men jag har haft anledningar typ. Man vill ju inte sitta o söla framför datorn när det har vart så fint väder och vännerna har varit hemma hos mig så dom har man ju varit med.

Nu är det här sista dagen på lovet och jag hoppas att denna blir lika bra som alla andra! Hela helgen har jag varit ensam hemma med Systrarna Lövqvist & mina fina vänner. Dagarna har bestått av Solning, tjejsnack, grillning och lite festande. Inatt skiljdes jag och vännerna inte heller åt, utan jag Hanna, Jasse och Ronja sov hemma hos Ronja och nu har vi startat dagen med frukost ute på altanen i det fina vädret. Snart ska Jasse & Hanna dra så då blir det en massa solning med Ro.



Eh.. Varför är mina vänner så söta ? :')

Party? Eller ..Film & Mys Med Vännerna?

Då är man hemma från stan. Ciderna är på kylning och jag och Tini ska göra oss iårdning för i helgen har vi huset för oss själva och självklart kommer världens bästa vänner!

Dock vet vi inte om det blir partyy eller grillning någon liten cider & Film? Vi får se vad som sker, kul kommer det bli iallafall bli :*

Fredag 2011-04-22

Idag får man hoppas att det blir en bra dag, spenderade halva natten på akuten så mycket har man inte sovit. Jag kom hem vid halv två, somnade vid fem tiden. Jag kunde inte sluta tänka på allt som hänt.
Ja Igår gick ju inte saker som de skulle! Mina fina tjejer var med om en hemsk olycka. Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är över att dem klarade sig så bra! Man kan säga att de verkligen hade tur i oturen. Jag älskar er tjejer♥

Nu ska jag iallafall våga mig ut med mopeden för att åka in och fixa lite dricka. Sedan träffar jag Tjejerna som var med igår, vi ska prata om allt och ja ta det lugnt och bara vara glada över att alla lever!

Hejdå hemska dag!

Allt har gått så fel idag!..
Är iallafall överlycklig över att mina hjärtan♥ klarade sig! Dem hade tur i oturen må jag säga...

Dansa

Jag känner mig duktig! Jag har tvättat strukt och vikt all min tvätt, stoppat in kläderna i garderoben och allt. Så nu svämmer min garderob nästan över. Hm.. Om jag ska skaffa större garderob? Ja det tror jag behövs!

Nu sitter jag och väntar på att hanna ska komma och hämtar mig. Så åker vi in och möter upp tjejerna i stan för lite dans.

Katt Bebisar


Nu har Sussi(vår katt) äntligen fått sina små bebisar. Så små och söta dem är! Jag tror jag är lite kär :')

Torsdag 2011-04-21

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Stefans Födelsedag! Han lever HURRA HURRA HURRAAA..
Ja idag fyller Stefan år (Han jag bor hos) Så när han slutar blir det firande med Familjen Lövqvist. En massa tårta och sådant gott.

Nu har jag precis gjort mina "sjukgymnast" Övningar. Jag har bestämt mig nu att jag ska börja göra dem varje dag eftersom jag inte alls gjort dem många gånger innan och igår vart det sista gången hos sjukgymnasten. Så nu ska jag allt börja vara duktig!
Nu blir det frukost ute i solen. :)

Önskelista

Sitter nu och försöker skriva ner saker jag önskar mig eftersom jag snart fyller år. Gud vad det är svårt, det ända jag typ vill ha är .. Typ pengar och present kort så kan jag liksom köpa det jag själv hittar och tycker om. Jag vet ju saker jag vill ha men ändå är det saker jag inte vill önska mig. Ååh.. Detta är jobbigt!

Hm.. Vad önskar jag mig ?

Tiden har sprungit fram..

Dagen har gått så jävla snabbt! Har vart hos Hampus hela förmiddagen sen bar det av till min sjukgymnast som jag nu slipper gå till på ett bra tag. :) Nu sitter jag hemma med Ronja och gör absolut ingenting, har för mig att klockan typ var fyra-Fem, men nej tiden har sprunget fram och är snart åtta... Frågan är ju då vad vi gör ikväll ? Någon grillning orkar jag inte idag igen, man kanske bara ska vara hemma och ta det lugnt? Det låter ju jävligt bra. Mm Aa Jo.

Onsdag 2011-04-20

Godmorgon! Sovit gott ? Det har då inte jag.. Jag har haft en Krigande Hampus brevid mig, han har legat och sparkat och slått upp i lufften och rullat runt i hela sängen inatt.. Hahaha jaa.. Så jag har inte sovit så mycket ..

Har iallafall vart vaken ett bra tag nu så nu ska jag och Hampus ta och gå till affären sen får vi se vad som sker.

Jag (nyligen) liggandes fastklämnd mellan sängen och väggen.. Hampus tycker inte om mig så mycket tror ja. . Han tog och brottade ner mig den muppen..

Lyllo dig. Du har något gott att se fram emot. ~

Jag har varit inne i stan i hettan hela dagen! Efter att skillts åt från mamma och Hampe drog jag mig iväg för lite dans med tjejerna. Nu är jag hos Ronja och vi har precis gjort iårdning oss lite och ska nu ta o vandra mot en vän för lite grillning och chill.


Jag i stan med min Frappe som jag tjatat om hela dageen!

Ser ut att bli ännu en fin dag

Nu har jag vart ute en stund med Tini. Vi tog och åkte och köpte baguetter och dricka sedan satte vi oss ute i trädgården och åt frukost. Nu har jag fixat mig och väntar på att Hampe ska komma sen åker vi in till stan för att möta upp min mami för lite fika och gå i affärer :)

Jag idag;



Solbrillor; Gina. -Halsduk; Gina. - Jacka; Only. -Linne; Gekås. -Skjorts; Bikbok. -Skor; Dna.

Tisdag 2011-04-19

Godmorgon! Sovit gott ? Det har jag!..
Oj.. Vaknade redan vid halv nio idag trots att jag somnade där vi halv två, två. Men har dock legat och slöat i sängen tills nu..

Idag är det ju soligt ute igen! Det kommer bli till att jag tar mig en promenad ut i solen sen, eller så tar jag och hållet mitt latande och bara lägger mig och solar ? Vi får se hur varmt de blir helt enkelt haha :)

När blir det tillräckligt varmt för första doppet tro?

Har haft en så jävla underbar dag med vännerna idag! Jag & sex tjejkompisar drog ner och grillade vid Höljen idag. Efter ett tag kom killarna från böhmen, Allt var bara så perfekt! Jag har haft en sådan riktig sommar känsla idag. - Legat ute i solen hela för/eftermiddagen och sedan blev det grill på höljen och ja, nu saknas det la typ bara att det blir lite varmare så att man kan ta första doppet med? Då är sommaren här!

Fix & trix.. Snart blir det grill med vännerna

Efter att ha legat ute i solen i flera timmar kan jag meddela er om att jag inte lucktar så gott. Så nu blir det en dusch sedan fixa mig lite sen så bär det av till oskarström där jag och tjejerna(&Killarna?) ska grilla. Mysiigt!


He he he söttjeje.se ! Bjuder på denna :)

Måndag 2011-04-18

Börjar dagen med att lägga mig ute i solen med Tini. Härligt!
Senare idag blir det att träffa min pingla Ronja, sedan får vi se vad som sker. Nu ska jag iallafall ut och njuta i solen! :D

Skönt att det är påsklov

Nu börjar jag bli riktigt trött så hade tänkt gå och lägga mig. Så jäkla skönt att det är påsklov, slipper man gå upp hur tidigt som helst. Jag ♥ Sovmorgon!

Jag har ju inget liv..

Är rastlös och uttråkad! Sitter just nu och pillar bland alla mina saker, jag har städat hela rummet och nu rensar jag och slänger en massa saker som inte behövs här. No lifee..

Ta hand om mig själv lite

Ligger och kollar på Gossip Girl och har precis ätit grillat, Mumma! Efter GG hade jag tänkt lägga mig i badet och lägga på ansiktsmask, ja.. Göra så jag känner mig lite levande och ta hand om mig själv helt enkelt :)

Söndag 2011-04-17

Idag är det ingen vanlig dag för det är min mamis födelsedag! Grattis Grattis Grattis Mamma♥

Oj.. Vilken kväll igår! Det blev först en massa mys med älsklingen igår sedan drog vi på förkrök hos Hempel. Vi var där en stund sedan drog vi till en kompis som fyllde år då och självklart skulle firas ;) Vi var där en liten stund sedan skickades vi ut och självklart skulle denna härliga kväll förstöras av att de "äldre mognare"(Pfft..HaHa) skulle bete sig som idioter och ge sig på killarna här i oskarström.. Verkligen inte kul! . . .

Nu är jag hemma och hade tänkt mig göra lite mat, är vrålhungrig! Skulle kunna döda för mat, haha!

Lördag 2011-04-16

Idag fick det bli en liten sovmorgon, dock att den inte var så lång.. Somnade klockan fem typ och vaknade vid halv tolv. Nu har jag vart och duschat och ätit frukost med Älsklingen, om någon stund ska vi åka och träffa min mami sedan får vi se vad dagen bjuder på! :)

Kan tiden gå snabbare?

Blev att jag drog ner till gården innan, runt 8-9? Var där tills det stängde och sen mötte jag upp mini tog en cigg och pratade en massa.

Nu har jag suttit hemma hos Hampus i en timma helt själv och snart ska jag gå och möta upp honom vid bussen som vi sedan ska ta hem till mig. Åh gud jag är svin uttråkad och trött och tiden går så jävla seegt tycker den kan gå snabbare så jag kan möta upp mitt fyllo nuu..

Fredag 2011-04-15

Oj oj.. Här sitter jag en kväll som denna hos min älskling. Jag ska snart dra här ifrån för han ska iväg på fest. Hela dagen har bestått av skola- hos älskling- sova- och nu sitter jag här. Jag får helt enkelt se hur jag gör ikväll, fest? Inte fest ?

Det är ju tur att man har dig tjejen!

Slutar snart sista lektionen. Har ont i huet och mår lite smått illa, irreterande!! Och så saknar jag min älskade Hampus.. Det är ju tur att Ronja finns här och gör mig lite glad iallafall! ;)


Sötnosen min♥

Torsdag 2011-04-14

Idag försov jag mig bannimej inte ! :D Höjde volymen på alarmet på mobilen så jag flög typ upp idag, haha blev skit rädd!

På tal om rädd.. I min klass går en som verkligen gör skoldagarna till typ värsta skräckfilmen.. uhuu... Han ser typ ut som en muterad Gris och han pratar ..eller aa pratar gör han knappt man vet fan inte vad han säger. Han gör mig bajsig i brallan he he he.. Nej fy äcklig som fan! Han stod och flåste mig i nacken innan i köket och sen när han stått där ett tag gick han till sin plats och stod och stirrade på mig skit länge *snyft*

la-la-la-laaaathet!

Haha jag har suttit och latat mig framför tv:n hela långa dagen! Så jävla gött!! Ikväll ska jag allt lägga mig tidigt, för alla andra dagar jag har sagt det har det inte blivit av. Men idag då jävlar ska jag sova tidigt, he he he är så jävla seeeg och trött...

la-la-la-laathet hela långa dagen♥

Lata flickor.

Ligger i soffan med tini och kollar på OC. Vi skulle igentligen ut på en långrunda och powerwalka lite men.. Soffan är ju såå jävla bekväm ;) Lata ? aa lite kanske men ikväll tar jag mig nog en runda!

Min cam får mig att se ut som ett lik.. meeeen

Onsdag 2011-04-13

Självklart försov jag mig idag igen!! *suck* orkar inte... Det är ju så jävla tyst och härligt här nere på morgonen så det är ju lite därför man sover så jävla gott!.. Men nu ska det bli ändring på, inga fler försovningar här inte! *peppar peppar*.

Nu måste jag iallafall skynda mig lite med att göra iårdning mig för bussen går om tjugo min..

Läskigt..

Innan jag drog in i duschen fixade jag med en massa så hör jag något konstigt ljud, hm.. Någon som pratade på ett annat språk typ? Haha det var min lillebror som pratade i sömnen! Alltså det lät hur jävla läskigt som helst! Typ ett annat språk men ändå som att han pratade baklänges. Jag höll på o skita ner mig...Fattade ju inte att det var han först heller.

Nu har jag precis duschat så nu ska jag sova, imorgon taggar man till bara en lektion och så slutar man elva ;) gött!!

Nu.. DH

Det var en jävla härlig dansträning idag. Nu har jag vart hemma ett tag och nu ska jag kolla på Desperate Housewives med systrarna Lövqvist. Efter det blir det lång dusch och sen nana gott i kudden! ååhh.. hihi sooova♥

Tisdag 2011-04-12

Jag vill sovaa!
Sitter i skolan och håller på att decka. Fyfasen vad jag är trött, vill bara hem och sova men nae.. Efter skolan blir det bara en snabb sväng hem och sen blir det att ta sig till stan igen för dans! Orkar inte /: .. Men en sak är ju säker, de är ju att jag antagligen kommer sova gott som fan inatt iallafall!!

Blir nog att jag sover lite nu med, ska kolla på film nu på svenskan, lär ju somna direkt eller nå...

Då blir det fix till imorgon

Nu har Ronja åkt hem så jag hade tänkt att jag skulle göra iårdning allt tills imorgon, så man slipper stressa imorgon bitti. Märker ju att man börjar bli riktigt jävla morgon trött nu när skolan är .. *suck*

Idag har jag inte gjort så mycket, förutom skolan sen följde Ronja med hem så vi har varit ute lite i det fina vädret sen har vi bara slöat framför tv:n och snackat om att åka utomlands. Åh gud jag vill verkligen sticka ifrån Sverige!

Då blir det fix till imorgon

Nu har Ronja åkt hem så jag hade tänkt att jag skulle göra iårdning allt tills imorgon, så man slipper stressa imorgon bitti. Märker ju att man börjar bli riktigt jävla morgon trött nu när skolan är .. *suck*

Idag har jag inte gjort så mycket, förutom skolan sen följde Ronja med hem så vi har varit ute lite i det fina vädret sen har vi bara slöat framför tv:n och snackat om att åka utomlands. Åh gud jag vill verkligen sticka ifrån Sverige!

Hur bajsar du ?

Haha nu slutar vi strax. Jag Ronja och några tjejer i klassen avslutade nu lektionen med ett riktigt trevligt samtalsämne! Vi satt och pratade om hur vi bajsar och hur vi gör för att koppla av. Ringa någon? räkna till tre? skrika alfabetet? Ha någon där med en? haha ja alla vi har ju olika sätt att koppla av på dass ;)
haha mm aa jo.. Vi har liv *fniss*

Måndag 2011-04-11

Kan vi sluta nu ?
Orkar inte sitta i skolan mer, dock har jag bara vart på en lektion idag(försov mig) men ändå!! Håller på att dö av uttråkning... Jag vill ut i solen jag vill kunna ligga ute i min trädgård med kall cola och en cigg i hand. Gud vad det hade vart härligt nu!!

Vill också hem och se hur allt gått med min bror och så. Han ska flytta igen så känns lite jobbigt, tycker att det är synd om honom eftersom han är så liten han ska inte behöva flytta runt hela tiden.. ååh suck :/

Mitt Hjärta♥

Söndag 2011-04-10

God Dagens!
Idag har jag och Hampus varit ute i det fina vädret hela dagen, killarna har spelat fotboll och sådant. Nu har vi precis ätit så vi är mätta och belåtna, nu tror jag nog jag ska tvinga hampe hjälpa mig och städa hans rum, sedan blir det mys o sådant :$



Gash.. hm.. måste också fixa hit mina skor, gick hem utan igår... mm aa jo! Funderar att börja ta det lite lugnt nu på helgerna, är så elak på fyllan ibland :(

Då drar vi på fest

Färdig fixade och glada så nu sticker vi iväg för lite festligheter!

Bjuder på denna bild!! uhuuu....

Så jävla härlig dag!

Efter att vart ute och solat från tolv till halv fyra gick jag och Ronja hem till Poppe en stund och nu är vi hemma hos Ro igen och ska äta lite sen göra oss iårdning för lite party. Underbart!

Stek i Solen!


Älskar Ronjas bikini!

Är vi galna? haha jag och Ronja ligger ute i solen och steker! Underbara väder!♥
Blåser dock lite kallt men annars är de så jävla härligt!!

Lördag 2011-04-09

God Morgon!
Har varit vaken ett tag nu, vaknade klockan åtta av att Ronja gick upp o sedan satt sig vid datorn sen kunde jag inte somna om.. Jobbigt läge! ;)
Snart ska jag göra iårdning mig, för senare blir det att man åker med Tini till hennes Farmor som fyller år och ska firas. Sen får man hoppas på att det händer något kul idag,  Jag menar.. Det är riktigt fint väder+ att det är lördag, då vill man ju göra något kul?

Kryper ner bervid Ronja nu.

Nu hade jag tänkt krypa ner brevid min käre vän och försöka sova. Är övertrött så kan typ inte somna? Så sa Ronja med innan men ändå sover hon som en stock så jag får ju hoppas på att jag med kommer kunna somna snabbt ändå. Hehe :) Natti


Sööööta ronny

Bilder från idag- Jobb på Jb's restaurang.



Hetnosen själv♥



heh.. latisar? rökpause?

Fredag 2011-04-08

Avlider snart.. Gud vad jag är trött! Har jobbat hela jävla dagen, tänka sig att det är så jäkla jobbigt o servera? Sitter brevid sovande Ronja och själv försöker jag hålla uppe ögonen för känner att jag inte vill sova riktigt ännu. Det är ju ändå Fredag liksom! haha nej men skit samma denna fredagen suger ändå fett! Snart går jag ut och möter Mini för en cigg, eller aa snart o snart.. När jag har hittat ork till det, de kan ta lite tid.

Behöver inte göra provet!

Kom precis hem och nu ska jag köra igång och göra klart sista uppgiften i detta matte kapitel jag är i, då slipper jag göra provet! Erkänn nice? Jag har redan visat min lärare att jag kan detta så han sa att jag inte behövde göra provet för att få G för det har jag redan fått. Dock vet jag inte om jag kanske vill göra det nästa vecka, för då får jag ju antagligen VG och det vill jag ju ha...

Torsdag 2011-04-07

Har haft varmkök och nu äre sisat lektionen nu.. Ska ha matte prov en pk på det så kanske det går bra för mig ? Hoppas ju på högre betyg än G denna gång... Har jobbat på som in i heeeelvete! Så ett bra betyg förkärnar jag ;)

Efter skolan blir det dans, o fy jag kommer vela springa när jag kommer hem med, åt en cheesburgare innan o blää ångrar mig, mår illa som en tok nu!


sova sova sova

Var hos älsklingen innan men .. han låg bara och sov så ja? Jag har inte gjort så mycket idag. Nu är jag iallafall ny duschad och fräsh så nu ska jag sova. Natti


Hampus älskling när han sover.. Visst är han söt ? ;)
Dock är dessa bilder gamla..

Onsdag 2011-04-06

Det blev inget bloggande för mig igår, men jag hade ingen tid för datorn och aa.. min usb är borta igen så kan inte slänga in bilder *suck* Igår var jag iallafall i skolan sen efter det blev det en sväng hem och sen åkte jag in till stan igen och dansade, vi tjejer är redigt grymma nu ;) Efter dansen åkte jag hem till mini, där satt vi ett bra tag och snackade massa skit och åt isländskt godis.. Åååh!! För island! De har fan ta mig det godaste godiset i hela världen! Haha ska igentligen tagga ner med allt godis men igår kunde jag ju inte låta bli o äta :$

Idag slutade jag elva så då följde min kära Felicia med mig hem, det var jätte längesen vi träffades.. Riktigt tråkigt! Men har iallafall haft en trevlig stund med stumpan nu. Nu har hon åkt till sin pög och jag ska snart till min. Mys!

Tisdag 2011-04-05

God dagens!
Vet ni ? Om exakt en månad fyller jag år ! :D Och om några dagar fyllar mami år så har vart iväg och köpt en liten present till henne precis.
Nu sitter jag i skolan och har sista lektionen för idag. Efter skolan åker jag hem och fixar mig för ikväll blir det dans. Det är nice :)

efter fem dagar ledigt är det dags för skola igen..

Idag har varit en bra dag! Vart så jävla bra väder, har vart ute hela dagen! Gott :)

Nu ska jag ta och sova hade jag tänkt, imorgon är det skola igen. Ja.. Efter fem dagars ledigt är det skola och om två veckor är det påsklov, vill ha det nu !! eh.. God Natt iallafall :)

så jävla härligt att vara ute och gå!

Var nyss ute på en långrunda med lilla pepsin, vi har redan vart ute på en långrunda innan idag tyckte det var så härligt så det fick bli en till. Haha stackars lilla pepsi är helt utmattad nu!
Nu blir det en dusch och något gott o äta :$

Måndag 2011-04-04

Folk vill ha mig vaken.. Men jag vill sova!! *snyft*
Är det inte en vän som väcker mig så är det ju självklart min kära bror! Han har väckt mig två gånger idag, in och ut springandes från mitt rum hela morgonen. Om man blir irreterad ? aaaarrrggghhhh....

Nu ska jag iallafall ta och äta något sedan får man se vad som händer, sista dagen nu man är ledig innan skolan börjar igen, *suck*

NATTI

Ligger i sängen och ska strax stänga ner datorn för att sova, så nu säger jag god natt :*

@Hempels 18 års fest










Påväga till hempel.





Tack för igår Hempel och alla som vart där!

Söndag 2011-04-03

Härliga Söndag! Bakis och grejer..
Dagen har spenderats i Älsklingens säng, haft en jävla huvudvärk men den är borta nu som tur är! Gårdagen var awesome!! Vi var ju och firade en kompis som fyllt 18 :) (Slänger in bilder från igår senare.)

Nu blir det att sätta sig i soffan och kolla på hellcats med lilla Ronja och Tini.. Söndagsmys!

We don't sleep when the sun goes down. We don't waste no precious time




Lördag 2011-02-04

Ronja väkte mig klockan tio så jag är ganska trött nu, vill sova!! Men nej det får jag icke! Dagen började iallafall bra, igår hann vi inte med att få ansiktbehandlingen så jag fick det direkt när vi vaknat typ, Det är nice! Känner mig lite levande nu ;)

Nu ska jag iallafall ta och äta något sedan ta mig en varm skön dusch.

fixeli fix

Är hemma hos Ronja med Amanda, o ronja såklart.. hehe. Vi ska fixa lite tills imorgon då vi ska fira våran kompis som fyllt 18 år!
Nu ska vi få ansiktbehandling utav Ronjas syster och så ska jag bestämma kläder till imorgon och planera morgondagen som sagt ;)

fin fin dag

Har fått rummet städat och har vart ute på en långpromenad med pepsi och nu är fina Ronja här ♥ Nu ska jag packa lite och sedan bär det av till stan för lite solning .

jag är söt :)

Fredag 2011-04-01

God morgon!
Hade tänkt o börja dagen med ett april skämt, meeen.. Kom inte på något så det skiter jag i!
Vet ni några bra skämt man kan dra?
Ligger i sängen för tillfället, måste ut men fy usch att en cigg ska behöva tvinga mig ut i detta hemska regn väder? Jag måste sluta men det har ju inte gått så bra de andra gångerna så... Får se hur det blir med det..

Nu är det iallafall fredag igen och det kommer antagligen bli en sväng till oskarström sedan stan och så tillbaka, haha men som sagt.. Jag vill ju inte ut :/ men men klockan är ju bara strax i elva så får se hur det blir!

.

RSS 2.0