Maybe it's not always about trying to fix something broken.. Maybe it's about starting over and creating something better.


Jag gav dig få frågor och bad om en förklaring för allt... Men fick som vanligt inget svar.. Jag har klarat mig utan dig i sex år så jag klarar mig nog ett tag till utan dig. Frågan är bara hur fan du klarar av att leva med dig själv? Jag hoppas att det jag skrev till dig blev en tankeställare och jag hoppas innerligt att du lider!

Fika och plugg

Sitter nu på Roberts coffee med Martina och Jennifer. Meningen vart att alla skulle plugga men min dator funkar inte om jag inte har laddaren i och det finns inget uttag i sikte där vi sitter så för mig blir det bara fika och bli intervjuad.

Söndag 2012-09-30

God Afton!

.
Gud vad jag älskar säng häng! Har legat kvar i sängen sedan nio i morse, har börjat känna mig lite krasslig i hals och kropp, tror det är en förkylning på g.. Men ändå känner jag mig så kry! Det vart behövligt med en lugn helg! 
 
Idag blir det "ta hand om mig själv dag" sedan senare ikväll blir det in till stan för plugg och mys på Roberts med Martina och Jennifer. 
En bild på mig från förra helgen...

Trekant ikväll....

Båda ska få ta mig i munnen....Ben&Jerry♥

Mys & bus

Efter en eftermiddag hos systern min med en massa mys och bus med systerdottern och Helena är jag nu påväg hem. Får se vad kvällen har att erbjuda! Vill inte bara sitta inne i varje fall, är lite rastlös idag känner jag!


 

Lessen sessa som blivit biten av bä...

Min älskling♥

On my way to Laholm

Lördag 2012-09-29

God morgon.. God Morgon!
.

Det blev en chillkväll hemma hos Linnéa igår, jag, hon, Hanna och Rebecka! Vart hemma innan tolv och i säng runt där med. Känns skönt att få ha sovit ut!
Nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på pappas gamla favorit låtar och väntar på min skjuts hem till min syster. Ska bli skönt att få träffa henne efter en "karma-vecka" ... 
Min fina, älskade syster! Mina syskon är det finaste i mitt liv!
Jag är så lycklig över att gud inte lämnade mig ensam ♥

Fredag 2012-09-28

Äntligen påväg hem från praktiken! Har haft en så himla bra dag, trivs vetkligen på spis och deli! Nu efter en hel dags jobb är jag helt slut, det blir att ta det lugn ikväll. Ska mysa med Rebecka och Hanna!

Yes, I know your legs and your abs hurt, and I know you're tired... But next time you stand in front of a mirror you won't even think about the pain.

 

Tog det rätt så lungt på gymmet idag, eftersom jag hade en sådan träningsverk. Men lite träning blev det allt! Nu ligger jag hemma i min underbara säng och ska sova! Upp tidigt imorgon för praktik, fun!

*PUST*

Kom precis in efter en Jobbig(!) jogging runda... Fyfasen, min kondis är då inte på topp, fick ta lite pause då och då med power walk i gämna mellanrum men sprang gjorde jag med så lite cred ska jag allt ha! 
Snart kommer Linnea och hämtar mig så drar vi till gymmet, så man kan la se detta som en liten uppvärmning! 

Every day I'm one step closer to making it happen.

I'll kill for that body!!

Torsdag 2012-09-27

Good moorning!
.
Vaknade för en liten stund sedan, ska upp för lite frukost sedan tror jag det blir en liten löprunda om inte vädret hindrar mig då! Annars kör jag på gymmet med Linnea idag. På tal om det, har en jävla träningsverk idag... And i fucking love it! Jag känner mig så levande!!
..
Jaha ja så vad ska jag göra med min dag annars då? Upp och äta frukost nu och avboka min tid imorgon för tandblekningen och ringa ytterilgare samtal sedan städa och dona... Alltid lika roligt!
 

Happiness does not seem to be on the menu..So smoke up

 Oj.. Dagen började bra, sen ändrades ju självklart det! Ska ta mitt sorliga arsle och ta en sista cigg jag som skulle sluta... ajajaj innan jag går och lägger mig! Imorgon blir det en lång dag i skolan! 
 
 

That pain you feel is just weakness leaving your body

Onsdag 2012-09-26

Hard work,work!
Nu är vi äntliga klara efter jobb och stress här på jb restaurangen! Nu sittter vi och äter med vårat fin besök och väntar in vår mentor för det sista för dagen. Sen blir det gymmet!!


 

De fina syd afrikanarna som är på besök här på vår skola fick lära sig lite i restaurangen! Underbara tjejer är dem! Har nog aldrig träffat någon som verkat älska livet så mycket som dem gör! Åh, jag blir så lycklig!!

Hämtat ut paket och mitt pass, även bokat ansiktsbehandling.


Blev en runda inom polisen för att hämta mitt pass och även matöppet för att hämta  mina kläder jag beställde från nelly förra veckan. Innan idag bokade jag även tid för ansiktsbehandling, kommer bli så skönt! Dock fick jag inte tid förens om två veckor men vad gör det? Nu ligger jag hemma i sängen och pluggar och ska skriva klart ett arbete i samhälle. Hade gärna vart på gymmet nu! Blir det inte för sent sen efter arbetet och plugget så drar jag mig dit, annars får det bli ett hårt pass efter jobbet i restaurangen! 

Tisdag 2012-09-25

Hej tisdag!
Det har vart en lugn dag i skolan idag, slutade för en timma sedan ungefär. Tog mig en liten solstund på meddo, nu ska jag möta upp Rebecka och fixa lite saker på stan. Trevlarns!


 

.

Mini min Mini

Efter skolan åkte jag hem till Andrea, hon fick lida med mitt gnäll om min baksmälla.. hehe.. Hade i varje fall en trevlig kväll, har jag alltid med min lilla fia! Love 2 you my boo!
.
Nu är jag hemma och har gosat ner mig i sängen, musiken i lurarna och slumrar snart till.. 
Close Enough....

Spex

Nu har vi precis tagit spex foto med klassen. Visst är jag snygg?


 

Måndag 2012-09-24

Fakka up.. Det är mitt andra namn...
Det är alltid likadant, samma gamla visa när jag går ut. Flyger högt men jag landar så dåligt, däckar i glädje, svävar på moln.. Har bestämt mig för gott, jag måste bort här ifrån! För jag vaknar med ångest, vaknar med smärta... Hey! Jag har fakkat up igen, jag har ingen kontroll...

Ush... Nu är det måndag igen och jag vill bara krypa under täcket igen, mår kasst.. Baksmällan håller i hårt.. Har inga minnen från i lördes typ.. Nej nu har jag bestämt mig! Jag ska inte dricka förens Hanna fyller år och bortsett från alanya då.. Typ..
Aojao, ny vecka som sagt, börjar inte skolan förens halv ett men har vart igång sedan klockan åtta, vart precis på ett möte på spis & deli om min praktik och så, så nu sitter jag och väntar in Martina som jag ska med till sjukgymnasten sedan blir det spex foto! Fun !!


 

What doesn't kill us makes our drinks stronger

Nu firar vi!

Nu sitter vi hemma hos Linda och förar! We party rockin'

Lördag 2012-09-22

God morgon!
Ännu en regnig dag väntas nu in.. Men men! Sitter just nu hos Rebecka och väntar på att bussen ska gå, sov här inatt så snart blir det en vända hem då det blir duschen och fix för ikväll! Vi ska ju fira Linda idag ju? Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig... Aojao det märker vi! Nu ska jag klä på mig och ut i regnet...

Jag vill ha sommaren här...
bakis brud på klipporna........
 

So tired

Efter skolan mötte jag upp Rebecka då det blev en snabb runda i stan sedan tog vi bussen hem. Somnade i bussen och här hemma hos korven har jag kämpat med att hålla ögonen öppna så det blir en lugn kväll!
Snart ska vi upp till födelsedags barnet Linda, det blir inte att vi drar ut ikväll och firar henne utan vi tar det imorgon istället.


Haha en bild på mig sovandes inne i bussen som rebecka lagt up...

Nu vart det helg

Fredag 2012-09-21

Regniga, tråkiga fredag!
Är i storköket på skolan idag eftersom jag inte börjar min praktik för ens nästa vecka. Tiden går super sakta och jag vill bara hem!
Står just nu och väntar på Rebecka så ska vi planera lite för ikväll, då vi ska fira Linda, min barndoms vän! Ska nog bli kul!


Torsdag 2012-09-20

Hej, Hej, Hemskt mycket hej!

Drog mig upp ur sängen idag och kämpade mig till skolan! Mår dock lite si sådär men det är bättre!! Vi har haft alkoholhantering och barteknik hela dagen, drygt som fan men slutar snart så jag får stå ut!
Efter skolan ska jag ta en fika med min lilla Fis Cecilia, mys!


Såhär kul har jag o Johan i skolan...................

Me and my Cam says good night!

 

My phone and computer hates me tonight... Wääää.... Kill me.... Kyss hej tack för mig!
 

Movie night

Efter att jag vart i stan följde jag med Hanna hem, vi kollade på film tror nog jag har blivit kär i Zac Efron!! Vi Kollade på the lucky one, så sjukt bra!!

Nu är jag hemma i varje fall och film myset fortsätter!


 

Gose jackan♥Love, Love, Love

Me today

 

Usch och fy

Sitter i stan och väntar på att Hanna kommer in, sen ska jag ta bussen hem. Har börjat må jätte illa igen, sitter och skakar typ.. Inte roligt!

Det gick bra hos polisen i varje fall, dock blev jag vindögd på passet haha! Men vad gör det? Fick även med mig pengar där ifrån som låg bland hittegodsen från när jag hade tappat min väska. Alltid kul med lite pengar!


 

Onsdag 2012-09-19

God morgon världen!

Vilket trist väder vi har.. Men trots det mår jag mycket bättre idag! Ska fixa pass och sådant idag så måste tyvärr ta mig till stan i detta vädret, men men det måste göras!
Imorgon blir det tillbaka till min Goa klass!


 

Fin besök

Hanna kom inom här en stund, så slapp sitta inne helt i min ensamhet.. Dock tror jag att jag skrämde iväg min sköna böna tillslut, hehehe! Nu ska här förtsättas med plugg! 
 
he he ... old pics
 

Nelly.com

Det fick bli lite nätshopping på nelly en trist dag som denna! 
Shoppade dock bara på rean! Har igentligen lovat mig själv att hålla i pengarna nu och inte köpa en massa onödigt men allt gick på bara 800 så jag tyckte inte att det vart så värst mycket. Nu är det bara små saker jag behöver sedan ska jag inte köpa något mer förens vi har åkt till Alanya! 
 
 Dra muspekarn på bilden för att bläddra och se dem andra bilderna.

Tisdag 2012-09-18

 

Ligger hemma i sängen, har börjat må riktigt kasst... Usch orkar inte bli sjuk nu, nej fy tusan! 
Har i varje fall fått en massa arbeten klara, så det lättar ju på den stressfaktorn i varje fall.
Nu ska jag göra frukostse om jag får behålla den... sedan plugga! 

Vila är bra för själen.

Vid denna tiden brukar jag vara halvt död på dagarna, då kan jag knappt hålla ögonen öppna men för en gångs skull känner jag mig pigg, jag mår skit bra, psykiskt! 
Nu sitter jag och gör klart mitt sista arbete i Engelskan, ska bli skönt att slippa det sen! 

.

Söndag 2012-09-16

Uppe med tuppen!
Idag mår man bra, skit bra! Borde ta lugnare helger oftare..
Jag och Linnea vart uppe klockan nio idag, vi har ätit frukost och nu är vi redo för gymmet, blir mage, rumpa, lår idag.. Mmh! Nu ska här kämpa slita svettas!

Hamilton 2

En film jag verkligen rekommenderar er alla att kolla på är Hamilton 2. Den vart så himla bra! Så sjukt grym! Och sedan är ju Mikael Persbrandt den sexigaste svenska skådespelaren också, mhmm...

Nu är vi i varje fall påväg hem till Linnea, jag sover hos henne inatt. Mys


 

Ursäckta mina kassa mobilbilder... ska köpa en ny kamera snart!

Födelsedags middag

Hade riktigt trevligt på middagen som vi vart bjudna på. Vi blev bjudna på lite plock mat och marängsviss(?), gott! Nu är jag, Linnea och Rebecka påväg in till stan för bio, vi ska se Hamilton 2.
Skönt med en lugn helg!


 

Sötaste kalle.. My dream dog...

mmh...marängsviss

Lördag 2012-09-15

Hej alla!
Idag är jag helt död! Kom inte hem förens vid 5-6 då jag somnade direkt, synd nog vaknade jag efter bara fyra timmar typ så har inte fått någon sömn typ... Men inte hindrade det mig, Linnea hämtade upp mig och så åkte vi till actic och tränade lite! Kom ut från duschen för en liten stund sedan och ska nu fixa till mig lite för är bjuden på middag nu klockan fem hos Martinas faster. Ska bli trevligt!

Fredags mys

Nu är jag på väg till östra med grabbarna grus, ikväll blir det fredags mys hos cicci!


 

Bieber på högsta volym

Städar och har Bieber på högsta volym, han gör min dag!
  

Fredag 2012-09-14

God Morgon!
Idag vart ingen klocka ställd och jag vaknade ändå och kom upp klockan nio! Känns bra! Har börjat dagen med att betala vissa räkningar, nu hade jag tänkt städa klart här eftersom jag inte hann bli klar igår..Ska även rensa garderåben, börjar bli fullt nu!! När jag är klar här får jag se vad jag gör, gå en runda om mitt knä behagar? Dock jävligt trisst väder, men men... Senare ikväll blir det fredagsmys med Cecilia och Martina!
Uuh, har inte riktigt en dag för foton idag,... ser ut som ett rövhåk i ansiktet för tillfället.. hehehe
Ni får en titt på min " dagens spåkula" istället tyckte den passade in lite en regning dag som denna, dock kan nog inte mitt leende vara till någon vidare stor hjälp idag pågrund av mutanten jag har på läppen...................

I don't need anybody in my life who doesn't wanna be there.


Dum som jag är ligger jag och tänker på de idioter som finns och retar bara upp mig själlv... Vilken skit folk kan dra över andra men ändå inte förstå att ju mer skit de ger andra desto lortigare blir dem själva.... Gå och torka er i arslet! Nu går jag och lägger mig. Puss god natt!

Balklänningar

Idag efter skolan vart jag, Martina, Rebecka och Jasmine och kollade på balklänningar. Jag har fastnat för röda och gula klänningar! Jag testade en röd enkel klänning men jag känner att jag inte redigt vill köpa någon här i halmstad, är rädd att någon ska ha likadan? Dels det att jag inte vill köpa någon ännu för det har ju inte kommit in några ännu typ? Balen är ju trots allt inte förens nästa år..Kollade runt lite på nätet nu när jag kom hem med i varje fall, och gud jag ber till gudarna att jag hittar en liknande klänning som Miley bar på CNN Heroes Awards. Är den inte grymt jävla snygg? Min dröm!

Ops..

Skulle bara ta en powernap men så sov jag tills nu istället... *suck* är ledig imorgon i varje fall så det gör la inte så mycket om jag tog en extra timmas sömn nu? Ska försöka plocka undan här nu sedan se vad jag hittar på senare idag.

Bokat resa

Nu har jag och Martina bokat resa! Det fick bli en resa till Alanya, vi åker den 18 oktober. Redan om en månad!!
Nu sitter vi och gottar oss med pastavagnen, snart hem för städning och röja om!


 

Söt tini...

Torsdag 2012-09-13

Min lärare är nog den tråkigaste jäveln i världshistorian... Svenska kan han inte heller, kommer bli en lång dag!..


 

Stress, stress, stress... Avslutning av dag: Avkoppling

Det vart full gång i restaurangen idag, kaaaoos! Sedan hade jag ju redovisningen som också stressade upp mig en del, men det gick skit bra till slut!! Men det har vart mycket stress idag, efter skolan/jobbandet åkte jag hem till Andrea för lite mys. Runt sju-åtta tiden tog jag bussen till Åled då jag mötte upp Andreas & Linus för film och trams och skratt! Nu är jag hemma och ska sova, school imorgon med.. Åh gud skjut mig! God Natt♥
 

Onsdag 2012-09-12

God morgon!

Har haft svårt med sömn inatt, dum som jag är drack jag energi dryck under plugget så jag kom inte i sömn förens runt klockan två. Vaknade även upp inatt av att jag snackade engelska, haha drömde att jag hade min redovisning som jag ska ha idag... Men trots den lilla sömn jag fick inatt vart jag i full gång nu imorse! Jag är faktiskt pepp för skolan idag, mycket ovanligt men mycket skönt!
Nu har jag servering och ska vara i restaurangen hela dagen. Kommer bli kul!

Bio

Efter skolan åkte jag hem till Linus och träffade upp honom och Andreas, efter en stund där blev det in till stan igen för bio mys med dem och Cecilia. Vi såg snabba cash 2! den gick att se men ettan vart bäst!
Nu är vi hemma hos Linus och ska ha en liten pluggkväll här.

I don't have time to hate my haters, I'm to busy love my lovers.

Tisdag 2012-09-11

Surt väder, surt humör! idag är jag precis som vädret, grått och jävligt. Att folk kan bete sig som dem gör är ju förfan omänskligt! Mår illa för eran skull, ni är tragiska! I detta tillfälle, du är tragisk! Lider med dig vännen.

Så nu nog med hat, tänker inte lägga mer energi på folk som är hatiska, ägnar tid till de jag älskar istället! Nu har jag sista lektionen för dagen, psykologi! Sen ska jag möta upp Rebecka och Cecilia så ska vi vänta in kvällen då vi ska på bio. Mys!


 

Revenge? Nah, I'm too lazy... I'm gonna sit here and let karma fuck you up.



Lunch

Min lektion vart inställd så jag mötte upp Rebecka för lunch. Nu sitter vi på espresso houses uteservering och myser!

Måndag 2012-09-10

Mmh.. God morgon/em!
Sitter just nu på en svettig buss in till skolan, är så himla pepp på att sitta i ett ännu varmare klassrum i sisådär två timmar! Jaja ska la inte klaga, fryser i varje fall inte ihjäl?
Efter skolan blir det fika med Rebecka sedan hade jag tänkt träna lite med, så en bra dag blir det la tillslut :)

Let your light shine, Be a source of strenght and courage, Radiate love.

I wonder if I've met the person I'm going to marry.

 

Söndag 2012-09-09

Igår blev det inget festande, det fick bli ett litet "onepiece party" hos hanna med henne & Linnéa istället. Vi lagade mat, kollade på film och mös! 
 
Idag ska jag försöka ta mig till Laholm och lämna lite saker hos min syster, delvis en present till min sessa(systerdottern) som fyllde år förra veckan, tre år redan! Nu ska jag äta frukost och duscha, see ya later!

Lördag 2012-09-08

Mobilblogg såhär på morgonen!
Fyfan min fredags kväll vart den roligaste på länge! Hade en riktigt bra kväll, Jag och Linnea fick ett ryck och åkte hem till min barndomsvän Philip i oskarström på förfest, där satt vi några stycken fram till tolv sedan vart det utgång! Vi dansade runt mellan krogarna till klockan tre då det vart stängning! Vaknade idag upp bredvid Linnea och sedan vakning har vi bara slöat och myst! Idag är det fest igen så vi måste ju vila upp oss lite.

Rock all night, roll all day

Förfest hos barndomsvännen med så jävla bra människor! Go hard or go home!

gone are the days when girls cooked like their mothers now they drink like their fathers

Sola lite

Fredag 2012-09-07

God Morgon!
 
Igår kväll tog jag mig till Oskarström hem till Rebecka för lite "pyjamas party" och gossip girl maraton. Nu är vi vakna och har myst framför tvn med frukost och glott på Americans best dance crew. Att det finns så grymma dansare, och att det finns så grymt småå dansare! Wow, jag blir impad!! Är så sjukt suger på att börja dansa igen!
 
Nu ska jag i varje fall hoppa in i duschen för vi ska snart dra oss in till stan för att fixa mitt student legg och kolla lite i butiker senare! Btw, Igår uppdaterade jag mig äntligen(!) från min sletna gamla LG till en Iphone 4s! wooop!
Follow me on instagram: etornqvist...

As the day turns into night, keep your worries out of sight. Close your eyes and go to sleep, all the good times are yours to keep.

Sweet dreams & good night.
 
 

Spontan tripp

Hanna ringde mig runt tre tiden och sa att hon ville till Gekås så hon ringde sedan Linnéa med och då bestämdes det att vi skulle dit. Så nu är jag precis hemkommen från Gekås och har tanblekningen i käften, snart ska den ut och då blir det sängen.. Sova sött! Imorgon är det skolfoto! Vi kör på "nakna kockar" typ haha, hey ho!

YOLO? . . . .


Hahahahha!! 

Onsdag 2012-09-05

Go'morron!
.
Klockan ringde klockan sex i morse och jag kände bara hur mitt huvud bultade och hur illamående jag vart men jag tog mig upp och åkte till skolan för det kan ju alltid bli bättre under dagen. Men efter att ha fixat iårdning i restaurangen kände jag ingen stor lust att servera en massa gäster när jag mådde så illa.. Är dessutom hängig och lite förkyld, inte kul! Tror det är något i klassen som kan spridas runt?! Det vart en massa som vart hemma från skolan idag, ush! Får hoppas på att det inte är så och att jag bara känner mig lite dålig idag och att de släpper!! 
.
Nu ligger jag i sängen och har vilat lite, ska sätta på några avsnitt utav pretty little liars och sedan ta en nap tror jag.
Bilder tagna från linnea. L,E,H ♥

If someone tells you you're not beautiful turn arond and walk away so they can have a great views of your fabulous ass.

Tisdag 2012-09-04

Vilken lång dag det har vart, tiden har gått sjukt segt! Det vart skola och lunch på la coca med Ronja & Emelie sedan en lektion till, Nu är jag hemma i varje fall, och plugget fortsätter här.... Skjut mig någon?! Hade velat sova en timma eller två.. men men.. Nu blir det hard work work för hjärnan! aojao.
Min kamera gick sönder idag på tal om annat... Så har inte kunnat fota eller något sådant så ni får lida med lite gamla bilder... Eller kassa cam bilder. huhu
Hahah denna bilden hittade jag på ciccis blogg! Fina

.

 

Made a wrong turn once or twice, dug my way out. blood and fire, bad decisions.. Welcome to my silly life.

 

Nu ska jag allt börja spara!!

Vart hemma hos Andrea innan, det vart bus & mys! Fixade även lite med betalningar och så som hennes far fick hjälpa mig med, han visade även mig hur jag kom in på kattegorien där jag kan se alla mina köp och betalningar... Autshhhh.... Säger jag bara, hehe... Summan pengar jag la på peace & love?!?!!!!! Sjukt !! Och små saker som snacks och mat och sånt jag har lagt en massa pengar på, fy! Nu ska jag börja spara och vara med "ekonomisk". Får ta tag i mitt liv nu!  :) 
.
Nu är jag hemma och ska skriva på lite arbeten, vi har fått en jävla massa arbeten och läxor i skolan nu.. Inget kul! Men det är bara att kämpa på! Som sagt ska ta tag i livet nu! Ska vara duktig jag! ;)
eh....ja! Hej mitt namn är Elisabeth!

Måndag 2012-09-03

God Morgon!
.
Jag vart uppe redan klockan halv 6 trots att jag börjar halv ett idag. Inte alltid det händer?! 
Nej men jag hade läkar tid kvart i åtta, så nu har jag vart där och kollat lite, gick inom hemköp på vägen till bussen och köpte lite att äta till frukost så nu sitter jag hemma och äter, om en stund tar jag bussen in till stan igen då skolan börjar. 

Lördag 2012-09-01

För lite sömn inatt.. Känner mig som en zombieovanligt?! Kom hem runt fem inatt & vaknade upp vid nio tiden och kunde där efter inte somna om trots hur trött jag än va! Men men.. Hade en riktigt trevlig & roliga kväll/natt. Jag, Martina & Rebecka vart på en hemma fest i Söndrum, vi spelade beerpong, dansade & sjöng. Det vart längesedan jag vart på en redig hemmafest som faktiskt vart riktigt lyckad dessutom! Så hade en riktigt bra kväll! 
.
Idag har jag vart inne i stan och beställt hem en ny säng, en stor säng!!! Och köpte med mig nya kuddar och sådan behövligt. Nu ligger jag hemma och väntar på ett samtal från en liten filur vid namn Linnéa så ska vi planera kvällen!
 

.

RSS 2.0