Lördag 2011-12-31

God Morgon!
Jag är inte ensam om att vakna upp taggad en dag som denna eller hur?
Okej så taggad är jag inte redigt, det kommer la senare, men det blir redan nu jag börjar fixa mig. Haha! *Suck* jag har fortfarande inte bestämt mig för en klänning jag ska ha ikväll.... Men nu åker jag över till min vän hanna och fixar det! Super bra!

Dear 3 am, we have got to stop meeting this way. I'd much rather sleep with you.


Ligger i sängen med en sovandes Pojkvän liggandes mot mitt bröst medans jag fortfarande är vaken. Kollar på 90210 och har nu bestämt att detta blir sista avsnittet för idag... Så jag säger god natt nu. Puss

Quality time for me and myself

Nu mår min kropp bättre, nu mår jag bättre! Har vilat en timma och nu legat i ett långt skönt bad, fixat naglarna och bärt ansiktmask och hårinpackning. Känner mig så mycket fräshare och piggare nu! Alltid lika underbart att ha kvalitets tid för sig själv..
Nu ska jag, Martina & Jasmine ner till en vän. Vi hörs

Fredag 2011-12-30

Good Evening!
Ligger halvt död efter natten som var, vart fortfarande full när jag vaknade imorse..Så inte längesen jag blev helt klar i huvudet efter fyllan.. Minnet är inte heller på topp.. Haha vad händer? Vad jag minns är att jag hade trevligt igår iallafall och jag tackar gudarna att någon baksmälla inte har smällt till!
Kameran kom tyvärr inte upp förens alla vart lite allt för dragna så många foton är inte "bloggbara"..
Nu ska jag lägga mig i ett bad och kurera mig så att man kanske blir av med förkylningen.. Sen blir det nagelfix och sådant kul så att man blir fin tills imorgon-Nyår!

Spending quality time with my friends

Det blev inget med att vara en bra vän i morse så nu har jag & Martina åkt till gabb istället. Känner att jag verkligen hade behövt en lugn kväll men det blir det inget för killarna är på et idag. Så några glas vin blir det med vännerna. Så ska jag försöka piffa till mig lite, ser död ut.. Är död...

Torsdag 2011-12-29

God Morgon! :)
Allt bra med er? Tänkte att jag skulle vila ut idag men icke.. Martina fick mig väckt halv ett, frågan är då vad fan hon gör uppe nu ? Vi låg liksom uppe till klockan sex och pratade.
Nu ska vi iallafall bort till Gabb och göra frukost till sovandes Andreas och David. Är man inte världens bästa människa ?! Jo..

Onsdag 2011-12-28

God Morgon/Eftermiddag !

Fy usch jag vaknade för bara ett litet tag sedan, snacka om att sova bort dagen ? Men somnade inte förens klockan 7 i morse.. Måste vända tillbaks dygnet, kan ju inte slösa bort lovet med att sova på dagarna.
Så vad ska jag göra av dagen som är kvar? Det är en bra fråga.. Nej nu dog jag ! Hej då

Sunday and Monday night in pictures

My Sunday Night.









My Monday Night.

Tisdag 2011-12-27

Hej Bloggen!
Nu känner jag av att det är lov! Minns knappt vilken dag det är..
Jag börjar bli bättre nu förkylningen släpper sakta men säkert, dock hade jag behövt sova några dagar i streck nu. Det har vart sena nätter hela helgen nu, Vart uppe till 3-4 varje natt i streck och uppe några timmar efter bara. Mycket som hänt så en bra start på lovet! Julafton, vännen hade fest i söndes och igår hade jag, Ronja & Amelie Girls Night där det blev hårfärgning, go dricka och mys!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se vad som sker en kväll som denna! Blir nog lite egentid, mys!
Vad tycks?
Ska ha det ljust igen men saknade de mörka så de får det vara ett tag nu!

Söndag 2011-12-25

God Morgon!
Hoppas att ni alla hade en bra Jul Afton igår! Min var bra förutom att jag låg i hög feber och förkyld igårkväll.. Men mår bättre det är bara förkylningen som håller sig i annars så, hoppas på att jag mår bättre ikväll för är ju sugen på festligheterna nu denna juldag.
Några få foton från igår.
Jag & Min älskade Bror.
Synd att han inte kan vara seriös på ett ända foto dock...
Älskling som lekte med kameran innan vi skulle sova. Fin är han ♥

Fredag 2011-12-23

Dan före doppardan!

Are you guys excited? Imorgon är det ju trots allt julafton! Inte för att det känns så men! Wiho..
Snart drar jag mig in till stan med Linnea idag igen för lite julklapps shopping. Gud jag har nog aldrig slängt ut så mycket pengar på julklappar som i år så alla som ska få något av mig, va fan glada!

Har ni alla haft en bra start på erat lov då ? Det har jag! Första kvällen bjöds några vänner hem till Linnea där vi satt och hade det riktigt trevligt, sen har jag och Lelle haft julmys i stan och det fortsätter! Senare ikväll åker jag hem till mamma där jag ska spendera min natt. Julmys

Onsdag 2011-12-21

God Morgon!
Idag är det julavslutning så en bra morgon har jag! Förbereder mig för allt julmys & Godis, och då självklart för ett långt härligt lov! Jag tackar gudarna..

Nu ska jag upp till Tini och se om hon är vaken sen blir det go frukost.

4 hiphop elements.

Jag, Andrea & Jasmine showar. Viga?
Kalle min danstränare nämnde att jag verkligen bjuder på mig själv vart jag än är..
Så ja det får jag la göra här med?

Bildbomb från ett dansläger jag och tjejerna var på i höstras i getinge. Tänkte att jag skulle lägga upp dem här, hittade dem på facebook gruppen "4 hiphop elements" så där tycker jag att ni kan kika in och kolla!

Dance Live Love Laugh

Kom precis hem från träningen, gick ganska bra. Vi kommer framåt i projektet i varje fall!
Nu ska jag ta och äta sen blir det film och mys med Martina. Imorgon blir det julavslutning i skolan, Sen jul lov! Skönt

RUBRIK

Tog mig en långrunda i snövädret innan och har nu även gjort klart alla mina arbeten i svenskan och ska nu dra mig till dans träningen. Redigt bra dag! Allt rullar på. Puss

Tisdag 2011-12-20

God Morgon!
Vaknade för en stund sedan och ska snart dra med mig pepsi ut och gå i vår första rediga snö.
Hade tänkt att börja tjata om snön som alla andra gör ? Kan ju vara dagens tema? Ändast för att andra är bra på att skriva om det så. T.ex på facebook där är de ju galet..

Jag på julafton förra året.
Nu är det jula tider! ;)

I ♥ U Cam





Sitter hemma nu framför min älskade dator som har velat börja funka igen. Passade på att leka lite med webcamen innan datorn börjar överhettas.
Ska göra något att äta och jäklas lite med mina arbeten sedan bär det ut och gå en runda med Hanna. Behövs känner jag, sitter alldeles för mycket på arslet nu att de svider. Så av mig vadagskläderna och på med bekvämare för lite powerwalk.

Måndag 2011-12-19

- I'm In Love With My Bed, But My Alarm Clock Wont Let Us Be Together.-

God Morgon!
Vart uppe med tuppen idag om inte innan.. Klockan sex ringde klockan först sen höll den på så i all evighet så vad gör man då ? Jo går upp.. Har precis kommit ut ut duschen och väntar på att vakna till helt innan jag forstätter med morgon fixandet. Idag blir det skolan, hem, Gymmet, Hem- Plugga. Pusss

Söndag 2011-12-18

I'm still alive but I'm barely breathing..
Ligger i sängen helt död i kroppen! Så sliten ... Knappt i liv! Men har haft ännu en lyckad helg, men här slutar den och en ny vecka börjar.
Igår vart jag hos Robert, Hampus jag och några fler överaskade Robert på hans födelsedags middag så där var jag och började min kväll, det var god mat, tårta och go dricka! Senare åkte jag hem till en annan vän där jag höll igång hela natten lång, haha ! Allt bortsett från att jag frös ihjälp på vägen hem och att min pojkvän låste ute mig i natten så hade jag en redigt bra kväll. Så jag bugar och bockar! Nu slänger jag på en film och ska sova! Puss

Linnea & jag hos Robert. (Foto, Linnea)


Jag och Några filurer hos Pontus.

Lördag 2011-12-17

Hej på er!
Ännu en helg dag och jag lever loppan! Efter en hel galen kväll igår är jag nu redo för ännu en hel galen kväll!
Igår satt vi några stycken här hemma hos mig och drack och hade anmält trevligt, blev lite för mycket för en och annan kanske men vafan skadar det?
Nu ska jag göra iårdning mig för om en stund kommer pojkvännen och hämtar mig och då om någon timma åker jag hem till en kär vän som fyllt år och firar honom! Vi hörs ! Puss

.

Fredag 2011-12-16

God Morgon!
Vaknade lite sent så var inte lönt att åka till skolan när jag ändå ska till jobbet klockan elva så jag tog mig en extra timmas sömn.. Men nu sitter jag här redo och klar för dagen! Så nu ska jag bara orka mig upp och sedan vidare till bussen så blir det 4 timmars jobb! Vi hörs la imellan där eller senare när jag kommer hem!
Ha en bra dag alla!

Those days when all you wanna do is sleep

I'm sleeping so little these days, I guess this is growing up ..

Prom

Blev så sugen att kolla runt och prova balklänningar! Min söte killkompis frågade mig innan ifall jag ville vara hans baldejt året vi går ut skolan(2013) och självklart sa jag ja! Lite tidigt att bestämma sånt nu kanske ? Men det är alltid kul/bra att planera saker lite allt för tidigt! Men jag har faktiskt tänkt på allt sånt där redan i första året nu på gymnasiet..Och blev ju så glad när han skrev nutte! :)



Idag har det blivit en massvis av! Gjort klart några arbeten och så har jag fått en dejt till balen ju! Så fick jag precis reda på att jag ska jobba imorgon, göttans!
Nu rullar allt på!

Torsdag 2011-12-15

Hej där ute!
Är fortfarande ute efter en nyårs outfit! Men det börja arta sig, har hittat lite, dock finns det inte i mina storlekar... Alltid samma tur?!
Ska köra igång med min skolgång också.. Åt helvete med detta nu! Har en vecka på mig att skriva alla mina arbeten och tro mig det är många! Jag har typ lämnat in tre arbeten under hela denna terminen tror jag ?
Jaja, nu ska jag komma igång med det, delar med mig av en utav mina favorit låtar sålänge ! Puss
Taio Cruz i mitt ♥

Onsdag 2011-12-14

God Morgon!
Vaknade upp för en liten stun sedan, eller ja har la inte redigt sovit sedan klockan fyra.. Vaknade då upp av att Hampe var uppe och gick, sen klockan 6 igen för att Hampe skulle åka till skolan. Puuh, och nu är jag uppe av egen anledning.. Skolan!

Blir bara en lektion sen slutar jag ska försöka hinna med ett tränings pass direkt efter, för runt halv 5 då min syster slutar ska jag och hon åka till min bror och fira honom eftersom det inte blev av i Måndes...
Nu ska jag börja fixa mig i varje fall! Puss

Tisdag 2011-12-13

-Sleeping is my drug, my bed is my dealer, and my alarm clock is the police..-

God Morgon!
Har legat och snoozat i en timma nu, jag satte nämnligen klockan på 11 för att jag skulle komma upp någolunda tidigt.. Men så blev det inte (sov så skönt!)! Men nu är jag iallafall vaken och ska göra iårdning mig för om någon timma ska jag med Marika & Louise till Ullared. Köpa julklappar & sånt mys!

And tonight, I will fall asleep with you in my heart.

I want so badly to lie down next to him, to wrap my arms around him and sleep. Not have sex, just sleep together, in the most innocent sense of the phrase. I miss Him so mutch..
Ligger här i min ensamhet som alla andra dagar denna vecka.. Har inte fått träffa min Prins på en vecka och jag håller på att tappa vettet.. Haha nej då, men det är tomt utan han!
Ska iallafall försöka sova nu. Blir ingen skola imorgon, har Matte B i nationella så det skippar jag.. Knappt lönt att göra det när man inte klarat något test innan det ? (haha fyfan vad dålig jag är..) Ska ändå försöka nu i tid i vilket fall som helst så att jag inte sover bort min dag imorgon, ska bli julklapps in handling och mys!
Nu säger jag god natt! Puss

Måndag 2011-12-12

Hej där ute!
Jag är precis hem kommen från stan, men ska förmodligen in till stan igen. För idag är det nämnligen en speciell dag, jo för det är min Storebrors födelsedag! En massa Grattis & Pussar till dig på din 19 års dag!

Men innan jag åker in (om jag får tag i min syster & mamma åker jag, vet nämnligen inte vart han bor nu..) ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig, sen kommer allt vara bra, precis solat så har lite färg. Finns det något fräshare?! Men.. Måste pysa, puss!
Ofräsha jag just nu.. Gossight

Söndag 2011-12-11

Vilken grym jävla kväll!
Har ni också haft en bra helg där ute ? Jag har haft det redigt bra iallafall!
I Fredes vart jag som sagt hos en vän i oskarström där vi var några stycken, chillade, drack lite och snackade skit! Igår vart jag ju hos min fina vän Elin som har fyllt 18 år, hon bjöd på mat goda drinkar och några glas vin som satt så fint så! Jag hade det så himla trevligt och alla tjejer som var där är ju så härliga! Synd bara att alla drog ut på stan medans jag och ronja sörjer att vi inte är 18 förens om ett halv år... Men vi hade kul ändå, vi drog hem till en vän här i åled och öste för fullt! Och när allt började bli drygt kom då min älskade Martina dit, precis hemkommen från spanien och om jag har saknat henne ? Kvällen blev fullbodad igår. Vart hemma runt fem tiden och var i säng förens klockan 6.. Så lite seg är man idag, men det var det värt!

-Drunk on love, nothing can sober me up.-
'
Håller på och försöker städa och rensa mina gamla räliga kläder. Fick ett sånt ryck för någon dag sedan då jag bara slängde ut allt från garderåben och vart nära på att älda upp allt! Haha vill bara ha nytt...
Ska iallafall fortsätta med det, sen väntas plugg ...

Lördag 2011-12-10

Kröp ner i sängen igen nu efter en liten pratstund ute i storm vädret med gabb. Tänkte bara värma mig lite sen in i duschen och fräsha till mig lite innan jag åker hem till Ronja. Där blir det till att fixa sig extra fin en sådan här lördag för Elin har ju trots allt fyllt 18 år och det gör man inte varje dag så ikväll blir det god mat, drycker och födelsedags firande!
Mys

Fredag 2011-12-09

God Morgon!
Ligger i sängen helt ut slagen, blev en jobbig natt så har knappt fått någon blund.. Men efter lite energi dryck och cola mår man nu bra! Nu ska jag bara ta itu med mitt helvetes svinstia till rum och sedan planera kvällen.. Får ta och bli att man umgås med mina tjejer ikväll, har varit allt för mycket med killarna nu, blir en snart själv. Haha!

Vart har vi dröm klänningen ..?

Nu får jag halvt panik. Var och kollade i stan igår efter en nyårs klänning men hittade inte en ända som satte sig i hjärtat på mig..Så som det ska ni vet ? Den speciella känslan när man hittar drömmarnas kläder...
Så ni bär jag mig av till Gabb som ska hjälpa mig att kolla efter en klänning eller annat jag kan ha på nyår!

Torsdag 2011-12-08

Imorgon är det Fredag!
Jag blir så lycklig!. Dunkar musiken och dansar runt här i min ensamhet!
Vet ej om jag drar mig till skolan imorgon så kanske får mig en extra dag ledigt?
Vi ska vara i storköket men inte laga någon mat, ser ingen mening att dra dit då ?

Creepy Shit....

Jag satt ute och då helt plötsligt kom en äcklig gubbe fram till mig o frågade om jag ville ha potatis.. (låter lite kul nu när jag skriver det ) Han såg verkligen ut som ett sånt missfoster i som är med i filmer, föreställ er?
Skit samma... En sån iaf, Och känslan när han försökte kolla mig i ögonen när han dels bara hade ett typ.
Haha jag orkar inte !
Nu ska jag göra iårdning mig för träningen med tjejerna! Ett stort plus idag när vi ska träna i åled, skönt!

Tisdag 2011-12-06

Good Morning!


Ligger i sängen och gottar mig under min lediga dag! Funderar på om man skulle ta sitt feta arsle och åka in till stan, hade ju vart ganska bra att börja handla julklapparna nu kanske.
Skulle igentligen upp till ullared idag men det sket sig och sedan bestämde jag med ronja att vi skulle ha film maraton men det sket sig med för att en viss Törnqvist gillar att sova bort dagarna typ...

Lördag 2011-12-03

Ligger i sängen och har gjort det hela dagen, Sovit bort hela dagen också vaknade klockan 3 och jag är ännu död. Skjut mig du där uppe som nu är människo älskare, varför låta oss som bara har lite kul få lida?
Igår följde jag med Ronja och Amelie och två grymt härliga tjejer till frösakull och festade till det, jag säger då det. Vi vart omringade av fula killar och en dryg tjej som från ingenstan pratade om hur hon Råkat ligga med massa kolegor till hennes pappa om och om igen. Haha jag orkar inte... Vad finns det för människor igentligen ? Och vad är nu jag ? Det kanske är så att jag blivit för snäll ? Orkar inte .. Ångrar att jag inte slog ihjäl dem ..

Nu ska jag tvinga Andrea med mig ut på äventyr ikväll och sedan äta.. Jag svälter!

Fredag 2011-12-02

I know your in a better place now, but I wish that I could see your face, I know that you're where you need to be even though it's not here with me. I still shed a tear every once in a while. And even though it's different now you're still here somehow. My heart won't let you go And I need you to know that I miss you!

Idag är det 5 år sedan du lämnade oss älskade pappa.
Saknaden är så enorm, du finns i mitt hjärta, i mina tankar.
Jag älskar dig min ängel♥


Pappa♥

Idag är det äntligen fredag igen och min helg har nu påbörjat. Slutade runt 1 idag så nu sitter jag hemma, ska in i duschen och sen åka till graven och lägga lite fint. Senare åker jag vidare till Ronja, det blir film och mys och antagligen en runda till stan för lite festligheter också! Puss på det!

.

RSS 2.0