Barteknik & Alkoholhantering.

 

Torsdag 2012-08-30

Good morning!
.
Idag är jag då lite bakom flötet känner jag! Är så otroligt trött, känner mig fortfarande krasslig så hade bara velat vara hemma och vila men jag har ingen lektion imorgon så det är la ingen skada att vara kvar i skolan de sista lektionerna.. Just nu har vi alkoholhantering och har vin provning sedan tror jag att vi ska blanda drinkar, mycket intressant & roligt faktiskt! Får se om jag lär mig något nu då! :)
 

Nighty Nighty


Nu går jag & min jävla stalker huvudvärken och lägger oss.... Huvudvärken blir ju bara värre & värre för varje dag som går känns det som... Ush fy! Har i varje fall fått tid hos läkarn nu på måndag så då blir det att kolla upp ett & annat. Känner mig krasslig & jävlig med, hoppas då inte på att jag har gått och börjat bli sjuk, nej fy! Får se hur jag känner mig imorgon, skolan då.. Så nu ska jag sova, pusss, God Natt!

Jofama by Kenza 7


Idag fick jag med mig en... Vinterjacka hem! Tidigt ute..
Jofama By Kenza 7 fick följa med mig hem idag, det vart svårt att välja mellan denna och Kenza 10 kan jag ju säga men är nöjd över köpet! Vem vet, kanske fiskar hem 10an också? ..
 
Love my new jacket! 

Stackars hund..

Kom hem för en liten stund sedan och nu sitter jag och plågar våran lilla hårboll här hemma med att klippa tovor och det är ju självklart det tråkigaste som finns för honom just nu.... Han kan inte vara stilla.. Får panik!!! 
.
Blir att pyssla om honom lite till sedan ska jag sätta mig och plugga till ett prov vi har imorgon i alkoholhantering.. Wohooo.....

Onsdag 2012-08-29

Igår vart det spring igenom dagen... Först skola sedan följde jag med Martina till vårdcentralen, sedan åkte jag in till stan igen på ett möte. Vid 4 vart jag klar, då blev det en runda på stan med Hanna & när vi vart klara åkte vi till röntgen med Martina... Sedan vidare hem till Hanna för färgning av hennes hår & Film! Gick hem vid halv tio och lade mig direkt, för fyfasen vad jag vart trött! 
.
Nu är jag på Restaurangen och städar och möblerar för öppningen imorgon. Vi är snart klara för dagen!

God Natt ♥

 

We all have that one skinny friend who eats more than an elephant..

TOP 3 WISHES

1. To earn money without working.
2. To be smart without studdying.
3. To eat without getting fat.
Herre jesus..... Jag måste sluta att äta skräp mat nu, min kropp kan inte må bra nu!.. Vet inte hur mycket spånstads mat det har blivit för mig nu på senaste tiden..... Nu ska det slutas med skiten och jag ska ta tag i träningen på riktigt.. Mm, Aa, Jo, låter som en idée!
 

Måndag 2012-08-27

Min skola är ju åt helvetes dålig när det gäller information.... Skulle börjat halv ett men då vart min lektion inställd så har fått gå runt i stan i några timmar nu, men det blev lunch på Sandys och en liten shopping runda. Nu har jag lektion i varje fall och shopping turen fortsätter efter denna lektion!
Barnet i mig har inte fått leka av sig i sommar så blev väldans sugen nu på att dra till Göteborg för lite bus på liseberg nu i veckan, kanske blir att planera in det och tvinga med några vänner... Åh så kul!
 
Sko shopping... mmmh

Summer 2012- Peace & Love

Nu är sommaren helt slut & jag kollar tillbaka på vad jag har gjort.. Inget slår P&L fyfan vill dit igen....Här får ni en bild bomb! bilder tagna från bella! :)
Haha hur ser jag ut ?!
Dada Life!!
Rihanna live.
Skrillex, så sjukt grym!
 

Kollar resor.

Nu är Jag & Martina trötta på Sverige så vi har satt oss ner och checkat igenom lite resor.. Frågan är då bara vart vi vill åka? Jag är typ sugen på cypern eller turkiet och hon dossar runt mellan allt och inget, så vi får se vart vi åker! 
Min "typical betty pose" ?!?!!  hahah

Söndag 2012-08-26

Usch, vaknade upp med sprängande huvudvärk idag med... Känner mig lite febrig och hängig med men har legat och vilat hela förmiddagen så nu är jag uppe och tvingar mig själv till städning. Är så trött på mitt äckliga stökiga rum nu, hinner ha det städat i en till två dagar sedan ser det ut som fan igen, fy usch! Nu ska här hållas i årdning!;)
Bilder från förra helgen, hahah älskar mina efterblivna töser!

.


Blev inget med bion idag. Jag har haft en sådan jävlar huvudvärk så jag hade aldrig klarat av att sitta i en bio salong, får se om det blir imorgon eller någon annan dag nu i veckan istället. Nu blir det några avsnitt utav Once upon a time sedan ska jag sova! 

Lördag 2012-08-25

Fy tusan så seg jag är idag!
Blev en redig fylle runda på stan igår/inatt..Började kvällen hemma hos en kille inne i stan, vi tog några glas vin sedan drog vi ut runt tolv tiden. Det blev dans och stohej på B&B ... Sedan minns jag inte så mycket mer! Bara det att jag hade en riktigt bra kväll(?!) Idag har jag bara legat och slöat, ska försöka vakna till liv och hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Ikväll blir det bio & mys med Rebecka! Vi ska se snabba cash 2, blir nog trevligt! 
Några mingelbilder från corner, förra & någon helg innan det tror jag?... Kolla bilden längst ner, så brun jag vart! 

.

 

Fredag 2012-08-24

Det är helg och jag är lycklig!
Började dagen hemma hos Gabb med Martina, vi sov där inatt. Runt två tiden åkte jag in till stan och mötte upp Rebecka och har spenderat hela dagen med henne där, fick med mig ett par byxor hem, mer än så blev det inte vart inte på så stort "shopping-humör".. hehe   Nu trallar jag runt här hemma och fixar mig för kvällens festligheter! Det blir jag, syrran, bästavän och några till som drar ut på stan ikväll! Vad gör vi?! Nu kör vi!!

Torsdag 2012-08-23

Äntligen hem kommen! Har suttit i ett och samma klassrum med samma lärare och ett oändligt tjat om ett och samma ämne hela långa dagen så känner mig ganska järndöd just nu! hehe... Blev en snabbis runda i några butiker i stan, fick med mig en ny väska och en topp. Imorgon är jag ledig så då blir det en heldag på stan med Rebecka så blir mer shopping då... Nu har jag slängt av mig kläderna och ska gosa ner i sängen & kolla på Once Upon a Time tills det blir lite kvalitetstid med några vänner! 
 
 

Go hard or go home

Mingelbilder 18/8 B&B club +18

Onsdag 2012-08-22

Mår bättre idag! Efter lite tid med mina vänner mår jag alltid bättre, blir mest att jag ligger och deppar om jag är ensam det är då alla tankar virrar runt i mitt huvud. Men jag ska bita ihop och gå vidare från allt negativt! 
.
Idag är det en ny dag och jag mår bra som sagt! Sitter just nu i skolan och har servering efter denna lektion har jag lång håla så där blir det solning för att få tillbaka brännan har blivit så blek!! Ska även försöka dra mig till gymmet och förbränna lite fett så man får lite vettigt gjort.. Ikväll väntar det sig, plugg, plugg, plugg..... Älskar att skolan har börjat!   

.

 

There is no such thing as a bad day: just bad moments that we choose to take with us all day long.

2012-08-21

Har så mycket i huvudet just nu så har ingen stor lust att blogga, har gått in i någon slags depression... Ibland blir det så! Men allt löser sig alltid och som man säger så inser man inte hur stark man är förens man behöver vara det.. Jag är stark det vet jag, behöver bara finna min styrka igen...Vi hörs sen om jag bloggar ♥

I'm still alive but I'm barely breathing


Fyfan vilket väder det har vart idag?! Trodde knappt att jag skulle hållas i liv under den sista timman i skolan, Det har ju vart så varmt/kvavt att man inte har kunnat andas! Även ute på stan vart det svårt att andas.. Är hemma nu igen i varje fall och ska lägga mig i ett svalkande bad och sedan bo nere i källaren! Idag står jag nog över träningen...

.

Måndag 2012-08-20

God Morgon!
'
Idag är en sådan dag då man bara vill gå och dö typ.. Mår inte alls bra men känner mig tvungen till att palla av dagen i skolan idag.. Börjar ändå halv ett så lite vila tills dess! 
Svettbettig och go... Tror jag spyr ... Mår skit inte bra alls...Zombiemode off!

Förfest

Efter en heldags slöande sitter jag nu hemma hos Linnea och förfestar inne i centrum. Snart blir det fest på riktigt! Go hard or go home!

Lördag 2012-08-18

Goood Daaaag!
.
Kom precis hem, ska hoppa in i duschen för att fräsha till mig inför kvällens bravader! Igår blev det en sen utgång, trots att jag inte skulle ut igentligen, hade en sådan dålig dag alltså! usch.. Men det blev en lyckad kväll trots allt bortsett från att jag halkade på en stor ölpöl på dans golvet inne på BoB och där efter resulterar att jag inte kan ta upp min arm typ... Marika tror att jag har fått en spricka i armhålan typ hahaha! Aj aj aj .. Som det ska gå! 
Men nu ska jag inte klaga och ta och hoppa in i duschen.. Hörs sen! Pusss
 

Just do it, get out there and take some chances today

Fredag 2012-08-17

Idag har vi inte gjort något vettigt i skolan, blev att jag & Jacob satte oss och kollade på volleybollen på stora torg under förmiddagen sedan sista timmarna i skolan vart det en foto tävling då vi skulle ut och fota olika saker så blev lite tid ute i solen i varje fall! Vi kom tvåa i tävlingen btw.. ;)
'
Sitter hemma nu och funderar på vad man ska ta och göra ikväll? Utgång, hemmafest? Får se vad som sker!
Har saknat mina idiotiska, underbara pojkar! 
 
Följ mig på instagram @etornqvist.. Kommer bli instafun ;)

THREE SIMPLE RULES IN LIFE

.
1. IF YOU DO NOT GO AFTER WHAT YOU WANT, YOU'LL NEVER HAVE IT.
.
2. IF YOU DO NOT ASK, THE ANSWER WILL ALWAYS BE NO.
.
3. IF YOU DO NOT STEP FORWARD, YOU WILL ALWAYS BE IN THE SAME PLACE.
 

Smile like you've never cried. fight like you've never lost, love like you've never been hurt and live like you'll die tomorrow.

Torsdag 2012-08-16

Vilken ångest jag har.. Idag vart det ju första dagen i skolan så nu har jag påbörjat mitt sista skolår! Så sorgligt det känns! Aojao, det vart kul att träffa mina fina klasskamrater igen. Vi har lärt känna våran nya mentor och haft lite tid med frisör treorna idag och blandat drinkar, jag är riktigt grym på det kan jag säga! Mmh ! Slutade runt två tiden sen åkte jag hem till Linnéa och väntade in Hanna, nu är vi på actic och ska kötta lite på gymmet!


 

Skolan imorgon...

Idag vart min sista dag på mitt sista sommarlov... Känns.. Tragiskt...
Avslutade denna dag med några vänner på furran, jag badade dock inte.. Nu ligger jag hemma bredvid Martina i sängen och ska sova! upp tidigt imorgon. Pusss Natti
 

Marry me?

Pics of the day

Dagens look.
My new lovely bebies ♥

Onsdag 2012-08-15

Blev en runda in till stan med Linnéa, nu har vi mött upp tre andra vänner och sitter och äter lite och kollar på volleybollen som håller på inne i stan. Mysigt!

Färgar fransarna & brynen

A strong teenager keeps her stuff in line, and whit tears running down her face, she still manages to whisper the simple words, "I'm fine".

Haha oj...

Onsdag? Tror inte mitt huvud är med längre, tappat bort veckordagarna lite? Såg nyss att jag hade skrivit Onsdag 2012-08-13 på inlägget nedan har självklart ändrat det nu! Usch det känns som en kamp mot något riktigt svårt nu när skolan börjar på Torsdag, jag har ingen koll längre på något känns det som! Och sömnen ska vi inte tala om.. Kommer jag komma tillbaka till det vanliga nu när skolan börjar igen? .. Får hoppas det! 
Saknar mina härliga klasskamrater! 

Måndag 2012-08-13

God Morgon!
Vi gav upp igår med att hålla ögonen öppna, vi hann bara se första twilight och halva new moon.. Men frukosten/lunchen är strax klart så då blir det brunch framför tv:n. 
Idag ska här nog inte göras mycket, jag ska nog in och gymma sedan ikväll ska jag ha lite egentid, spa för mig själv typ! Behövs alltid ibland! 
solning och bad på görvik
Grille och fiske på höljen.
 

Söndag 2012-08-12

Efter en hård och sömnlös helg ligger jag nu i hannas soffa med henne och Linnéa och har twilight maraton! 
'
Igår firade vi ju Amelie, kvällen började hemma hos Sara för lite drickande med bara tjejerna senare gick vi in mot stan på en annan förfest hos någon kille dem kände. Vi vart där bara en stund sedan vart det utgång! Resten utav kvällen/natten dansades det runt i stan! Feeeest! 
Blev bara någon timmas sömn inatt igen sedan fick linnea upp mig för att dra till stranden, fyfan har aldrig kännt mig så här sleten förr! Zoombiiee mooode! osv......
Jag har inte fört in bilderna från kameran ännu så ni får lida med mina instagram bilder sålänge! hihuhehe
#Instagoodlookin
#instahot
#instadrunk
 

Ach Boots

Love my babies♥
Dessa skorna fick följa med mig hem idag! Älskar dem!
Fick en stöddig kommentar utav ett par killar "Åk till USA så ska du se att allt det du har på dig nu kommer kosta mindre än hälften" .... Amen då tänker jag så här att.... Ni är jävligt pantade, aojoa! Om jag skulle åka till usa för att köpa ett par skor som ska vara billigare där tror jag nog att jag ändå lägger mer pengar på resan, boende, mat och då skorna än när jag köpte dem här hemma i sverige? ... Mm..Aa.. Jo

Lördag 2012-08-11

Igår vart det fest! Jag, Linnéa och Hanna tog oss till Oskarström för lite festligheter med Killarna från hålan, blev en riktigt lyckad kväll, vi dansade hela kvällen lång och körde på så som vi bara kan! Vi körde på till halv tre tiden sedan åkte jag med Hanna hem, vi vart inte i sängs förens 4-5 kanske? sedan fick man inte så mycket sömn där i mellan till 9 tiden.. Vid nio vart det upp för min del för en runda till frisören, så nu är jag nyklippt och har slingat håret ljusare, blev sjukt nöjd! Tjejen som gjorde mitt hår vart sjukt duktig! Jag fixade håret på Studio silk som ligger vid brogatan!..
'
När jag vart klar där gick jag och mötte upp Mami och Fredrik, jag bjöd på glass och sedan vart det en runda på stan, fick med mig ett par ash boots från rock style, Love♥ 
Nu är jag hemma med Andrea och ska strax fixa iårdning oss för kvällens festligheter, Amelie har ju fyllt 18 så det blir firande ikväll! 
Min fina bror.. Som inte vill vara med på bild?

I've had a shit day

Herregud vilken dag .. Jag har haft en sådan jävla otur idag alltså.. Vart jag än har gått har det hänt något.. Och alltså jag har inte ens kunnat prata idag?! Haha.. Har låtit som en liten unge som ska få fram sina första ord typ.. 
Aojao, nog om det! Det blev en runda som sagt till optikern med Linnéa, sedan vart det gymmet! Vi känner oss så duktiga nu efteråt, vi vart nära att skita i det för dagen men det gjorde vi icke! :)
Nu är jag nyduschad och väntar på att Lelle kommer och hämtar mig, vi ska köra hennes päron sedan blir det en sväng hemom igen då vi ska fixa oss, senare ikväll blir det förmodligen biomys! 

Fredag 2012-08-10

Godmorgon, Godmorgon!
'
Vart uppe med tuppen känns det som.. Herre min gud! Dags att vänja sig vid att gå upp tidigt snart? skolan börjar ju trots allt om en vecka.... Vill tillägga att jag vart uppe för mer än en timma sedan! 
Om en timma åker jag med Linnéa till optikern, sedan blir det förmodligen solning innan vi drar oss till gymmet, här ska kämpa slitas & svettas idag förstår ni!..

5km

Jag, Hanna & Linnéa tog oss till galgberget och tog oss en runda på 5an.. Nu kom jag precis ut ur en lång och skön dusch! Imorgon ska jag fortsätta med träningen på riktigt!.. Jag ska med Linnéa dit där hon gymmar imorgon och skaffa eget gymkort så nu har vi varandra att peppa och pressa!! Ser fram emot att få en snygg vältränad fast kropp! ;) Nu ska jag sova gott i kudden! Upp tidigt imorgon.. Pusss

Galgberget

Torsdag 2012-08-09

God daaag! Vilket underbart väder vi ha idag!
'
Igår efter rundan i stan åkte jag hem till Hanna för mys med henne och Linnéa. Sov även där så det blev go frukost och mys i morse, runt tolv tiden tog jag och Linnéa bilen in till stan, det blev solning, titt i affärer och trams i parken! Lika barn leker bäst.. haha!
 

.

Onsdag 2012-08-08

GodMorgon... GodEftermiddag... Osv
'
Jag och Martina satte larmet på klockan åtta i morse för att komma upp för en springtur, så där uppfriskande ni vet? ;) Hahah men så blev det inte! Ingen utav oss vaknade förens nu... Så Nu ska jag hoppa i kläderna och få väckt Andrea för sedan en runda på stan! Vi ska på jakt efter något till våran blivande 18 åring..
 
 
Gammal bild på mig, Amelie & Andrea. Love

Tisdag 2012-08-07

Helgen har bestått utav tjejkväll, matlagning, go dricka, party in Carléns house och banvaktning.... Efter denna helgen har jag bara legat i sängen och ja, inte gjort ett skit!! Nu ska jag... eh ah inte göra ett skit! Relaxing is not a crime....

Onsdag 2012-08-01

Hanna ringde och väckte mig klockan tolv idag och sa att jag och Amelie skulle med på roadtrip för Linnéa fick ha bilen hela dagen! Så vi gjorde iårdning oss och åkte iväg. Nu har vi landat på väla i Helsingborg och är på shopping runda!

.

RSS 2.0