Torsdag 2013-01-31

Usch fy och tvy...
 
Känns som att jag endast drar på mig en massa sjukdomar nu för tiden? ..
Igår natt tillbringade jag min natt sömnlös och med en hink bredvid sängen.. Hela kroppen vart uppsvullen och öm och min mage ville inte kontollera sig. Hej kräksjuka! 
Igår tillbringade jag min dag "medvetslös" i sängen .. Inte förens senare mot kvällen kände jag mig kry nog att röra mig utanför rummet.. 
 
Idag har jag kännt mig mycket bättre, eller ja efter någon värktablett och ett långt bad med en bra bok då kände jag mig bättre! Nu har jag laddat upp med nyponsoppa och proviva-blåbär och sedan ska jag försöka få i mig något redigt att äta. Har inte redigt vågat trycka i mig något eftersom den dära obehagliga känslan är kvar i magen. Well well.....
 
haha har legat o virat mig i sängen så istället för att bädda om har jag slängt bort lakandet....
fifty chades of gray! redigt fängslande bok!

Sleepless night..

Blev knappt tre timmars sömn .. Så ska la inte utmana mig o sova bort dagen.. Nu går jag ned till Sandra och så hörs vi senare! 

.

Efter skolan idag åkte jag med Andreas hem, direkt när vi kom dit bakade vi.. Ovanligt? Har blivit lite av vår grej(en lite dålig vana kanske?..), varje gång vi är gör vi choklad bollar eller något annat som har med choklad att göra.. Idag rullade vi chokladbollarna i smällt block choklad med cocos, riktigt gott! Efter att ha hamnat i en liten tjockis koma där satte vi oss och skrev lite arbeten och uppgifter till skolan, så vi har haft en lite plugg-dag idag! Lite stolta kan vi la vara!
 
Nu är jag hemma och är redo för en god natt sömn. Vi hörs imorgon! Pusss
Big head potato-banana betty.

.

There are all kinds of love in this world but never the same love twise.

 

Måndag 2013-01-28

God mooorning!
 
Igår låg jag död hela dagen, hade ingen mobil heller och datorn jag hade vart den segaste så har inte redigt brytt om mig att blogga!
I lördes vart i varje fall en av de vildaste kvällen på riktigt länge! Efter middagen på Foxen mötte jag och Martina upp Ronja och Amanda då vi gick vidare till Grand hotell där det vart förfest vid tolv tiden drog vi vidare till b&b där det dansades loss i "vip-lougen" med bingo och tjejerna, där öste vi hela natten fram till stägning sedan tillbaka till hotellet för efterfest, dock blev det mest chill. Runt halv sex tiden gick jag hem till min mami och spenderade min dag där igår! 
 
Idag blir det en lång och dryg skoldag.. Har världens mensverk och vill bara hem.. kill me please

Lördag 2013-01-26

Jag har absolut inte saknat att vaka upp lördagar helt utmattad och med bultande huvud.. Men men I guess that hangover is gods way of saying "YOU KICKED ASS LAST NIGHT".
Jag hade i varje fall en bra kväll igår! Dock slutade natten lite sämre men man ska bara se på det positiva? 
 
Vi började ju som sagt kvällen på underbar då det vart förfest "girls night" då det kom en manlig strippa och lustgården lottade ut lite godsaker! Jag har nog aldrig sett tjejer så galna i hela mitt liv, haha! Vi vart där under hela kvällen tills vi stötte på Linnea och då gick jag och hon vidare till b&b där Bingo skulle vara, hade en bra sista stund där, det vart fotande och dans i VIP båset med Bingo! As härlig snubbe! Love him
 
Nu hade jag tänkt att jag skulle vila lite sedan börja göra iårdning mig inför ikväll.
Det blir lite firande för Martina med mat på foxen och sedan blir det förfest på best western grand hotel!!
 
Strippan på underbar! 
Jag och snyggingen Bingo!
 

Pain makes you stronger. Tears make you braver, Heartbreak makes you wiser, and vodka makes you not remember any of that crap.


För en gångs skull händer det något i Halmstad så då får man la passa på att dra ut? Dessutom har jag ju tagit det lungt sedan nyår så....Idag är det girls night på underbar, jag och Amanda kommer vara där på förfesten då fördrinkar bjuds och en manlig strippa kommer! Sedan drar vi vidare till B&B då Bingo Rimér kommer! Känner på mig att detta blir en grym kväll! 
 
Nu ska jag dra på mig någon tröja och gå till bussen då jag och Mandi ska till Hennes syster och fixa det sista! Puss på er!
 
 

Jag står för maten ikväll!

Fredag 2013-01-25

Hej!
Tackar gudarna att det är fredag idag! Har haft en sådan skit vecka, mitt humör har vart så svajigt och allt har vänt sig emot mig.. Lite jobbigt men nu är det helg så jag hoppas på att jag får en vila från allt negativt!

Idag har jag och Martina vart inne i stan, blev en frukost/brunch på Hello sen hämtade Stefan upp oss så nu är vi äntligen påväg hem efter en massa vändor i affärer.
Jag ska hoppa in i duschen och börja laga mat direkt när jag kommer hem, senare ikväll blir det party!

,


Take me home...
Nu väntar sista lektionen med prov sen kvart över fyra ska jag dansa lycko dans och ja åka hem....

Måndag 2013-01-21

Good Morning!
Monday.. Here we go again!
 
Efter dåligt med sömn inatt har jag ändå kommit igång rätt bra idag, kom precis ut ur duschen och sitter med min frukost..
Idag är det lång dag i skolan så vi får se om jag klarat mig igenom denna dagen!
Skriver även in en liten påminnelse här:
-Ringa och spärra bank kort.
-Ringa sjukgymnast.
-Boka tid hos läkarn...
God morgon..
 

.Laughter is timless, Imagination has no age, and dreams are forever.

 

Söndag 2013-01-20

Hej!
Jag har bara tagit det lungt denna helg nu efter fredagen!
I fredes hade jag förvånadsvärt roligt, drog ju ut med Andrea, Amelie & Rebecka. Sedan mötte jag och Rebecka upp Hampus, Simon och Robert då vi sprang imellan B&B, 3 hjärtan och bm. Sedan tog vi sista bussen hem och jag sov hemma hos Rebecka.
Det blev en tidig upp stigning igår då jag och Lisa skulle iväg och få lite info inför ett bröllop vi ska jobba på om två veckor. Resten av Lördagen tog jag det bara lungt och avslutade dagen med tjejkväll hos Hanna.
 
Idag vaknade jag upp med Amelie bredvid mig. Vi har haft en redig slappe dag med film och käk. Nu blir det plugg!

Blir la en sväng inom då

Det blir en sväng in till stan ikväll trots allt. Så Halmstad, gör mig inte besviken!!
Sitter just nu med Andrea hos Amelie och fixar oss och dem dricker medan vi väntar in Rebecka..


 

Halmstads nattliv.

Det är något som verkligen har tråkat ut mig! Visst att jag gav mig själv ett litet löfte och bestämde att jag inte skulle dricka något förens Hanna fyller 18 och börja ta hand om min kropp lite mer så som de två helger som vart detta nya år.. Jag känner redan att min kropp mår bättre utan alkoholen men det betyder inte att jag har blivit "nykterist" och har en sådan tanke i huvudet.. Jag tänker ofta på "jag kan ju dra ut utan att dricka" men jag tror inte jag kan det.. För halmstad har blivit så tråkigt.. Eller är det bara jag? Det kanske bara är jag som är tråkig och inte kan ha kul utan alkohol? hm... 
 
Jaja i varje fall.. Mina planer för kvällen är lite svajiga! Tanken vart att jag och Amelie skulle dra till B&B för att det är någon slags premier öppning då självaste Bingo Rimer kommer dit. Och jag kan säga att jag har alltid avgudat honom!
Några utav mina idoler jag har haft sedan jag vart liten är faktiskt "Bingo Rimér, Carolina Gynning & Damerna i Playboy mansion."  Men nu ska jag komma till saken i varje fall! Jag kollade på evenemanget där det  stod om Premier öppningen och den vart inte förens nästa vecka.. Lite surt! Så får se hur jag gör ikväll.. Vill ju trots allt umgås med mina vänner..
 
 

Fredag 2013-01-18

God Morgon!
 
Min väckarklocka ringde klockan 8 idag då jag gick upp direkt, tog på mig och hoppade in i bilen för att följa med Martina till stallet då hon inte ville vara ensam när hovslagaren kom. Vi fick till och med oss Andreas till stallet, himla kul! 
 
Nu är jag hemma och har gjort mig en kopp te och ligger i sängen och tänkte vila en timma till, eller kanske läsa.. Ska i varje fall ta hand om min kropp extra nu så att jag mår bättre sen. Det är ju trots allt helg! 
 
Ikväll ska jag spendera tid med Amelie. mys!

We used to be crazy about each other. I guess those days are gone

You know I'm not one to break promises, I don't want to hurt you but I need to breathe.

 

Torsdag 2013-01-17

God Morgon!
 
Inatt har jag kunnat sova ordentligt och mår lite bättre idag, vilket är skönt! Hade ett sådant tränings sug igårkväll men antar att det får vänta lite till. Behöver vila upp kroppen lite till, helt frisk är jag då inte och hade nog aldrig klarat mig till gymmet. 
 
Nu blir det frukost och sedan ska jag maila runt till mina fina lärare och fixa lite med arbeten från andra året på JB... 

how to kill youself without dying: join a fandom

Angel

Boken jag nyss läste ut som är skriven av Katie Price(även känd som glamourmodellen Jordan) är en bok jag verkligen kan rekomendera!
"Det är en kittlande berättelse om en ung kvinnas drömmar om berömmelse och romantik. Och hur lätt det är att falla." 

Onsdag 2013-01-16

Hej Onsdag!
Jag hoppas att alla har haft en "god morgon" .. Själv vaknade man upp klockan fyra inatt av att man låg och kallsvettades och skakade som en idiot.. Febern är inte lika hög längre men min kropp genom går just nu en sådan extrem lidnad, jag är verkligen öm från topp till tå, usha na mig!
 
Kommer i varje fall vara säng liggandes idag så som det ser ut nu, så någon vidare rolig uppdate kommer det la inte bli.. Ska ha transformers maraton nu, ciao!
 

God natt


Nu ligger jag ner burrad i sängen och har precis kollat på det nya avsnittet av "once upon a time" dör för den serien!! 
Nu ska jag faktiskt sova! Mina ögon svider av trötthet, ska försöka komma iväg till gymmet imorgon innan jobb i skol restaurangen. God natt alla

.

JAG FUCKING DÖR!! 
 

I stallet

Direkt efter skolan bytte jag om och satte mig i bilen med Martina så nu har vi vart i stallet! Jag är igentligen ingen häst tjej men djuren är ju så fina! När det börjar bli lite varmare ska jag tvinga Martina att ta med mig ut och rida!


 



Tisdag 2013-01-15

Snön ligger på marken och Halmstad glittrar, jag känner hur jag mer och mer dras ihop av kyla för varje gång jag går ut...
 
Har absolut inget emot lite fin och vit vinter under jul tiderna men nu trodde jag verkligen att våren skulle krypa fram någon månad tidigare så kan inte rå för att jag blir lite grinig över vädret! Men Humöret är annars på topp!
 
Sitter just nu i skolan och har projekt, sen är det en lektion till och efter tre är jag ledig för dagen! Har lovat Martina att följa med till det nya stallet vi har flyttat Jackie till, ska bli kul att få se! Ska tydligen vara perfekt!

I'm great in bed......... I can sleep for days

Sorgligt nog kan jag inte göra det.. Nu är klockan mycket och jag har fortfarande inte gått och lagt mig, veckan har bara börjat! Jag måste börja få in en rutin nu med sov tider.. Åh vad jag hade älskat om min kropp vant sig vid att gå upp klockan sex varje dag! Nu säger jag god natt. Puss
 

.

 

Here we go again.

Vilken lång dag det har vart idag... Efter tandläkarn vart jag så dum som tog bussen in till stan då jag ändå visste att vi hade håla från första lektionen till halv ett, förstår inte varför jag inte åkte hem imellan?
Sista timmen i skolan kändes som en evighet!... Nu är jag äntligen hemma i varje fall, vilket är skönt men för det slipper jag inte undan från skolan. Nu ska jag stänga ned alla onödiga oline sidor och stänga av mobilen sen skriva ett arbete om Tequila. Börjar bli som en vardaglig rutin..
 
Säger hej då omvärlden för en liten stund!
 

Too cool for school

Måndag 2013-01-14

God morgon!

Som omväxling sitter jag på bussen till oskarström istället för in till stan, ska nämligen till tandläkaren... Inte den bästa starten på veckan kanske.. Men det går nog fort och sen börjar veckan på riktigt!

Relax


Ligger just nu i badet och läser. 
Har en "ta-hand-om-mig-själv" kväll.. Med ricin olja i håret och ansiktsmask, liggandes i badet med en bra bok kan kvällen inte bli bättre! Lite massage hade dock inte skadat..

I love it

Efter sammanlagt 45 minuter löpning och lite styrke träning av armar så är jag nöjd! Märks att min kondition har blivit så mycket bättre!! I love it


 

Söndag 2013-01-13

God Morgon!
 
Antar att alla ligger och sover eller vaknat upp med världens baksmälla nu?
Det är något jag inte saknar! Har vart skönt att få sova ut och må bra de här två helgerna, det ända som är lite smärtsamt just nu är min otroliga träningsverk! Mmh..
 
Har vart vaken sedan halv tio så nu är det dags för frukost! Magen kurrar och jag har redan hunnit komma igång med lite skolarbeten så varför inte starta dagen med en riktig kick frukost? Om en timma blir det träning, yes frukost it is!
 
 

.

Lugn Lördags Kväll

 
Har vart hemma i lite mer än en timma nu. Har vart en trevlig dag inne i Malmös nya shopping center, Emporia. Blev dock inte så mycket handlat, endast en tunika, en topp, tränings tröja och en bok! & cupcakes. 
 
Nu är jag hemma som sagt och har ätit och ska nu tvätta bort mitt hemska smink! Sedan blir det lite gotte & läsa ut boken "Angel" och sova. Fin Lördag

On our Way home

Lördag 2013-01-12

God morgon världen!

Efter en natt med endast få timmars sömn är nu jag och tjejerna påväg till Malmö!
Vi alla sov hemma hos Linnea inatt, massa skratt och skoj med dem som vanligt. Nu blir det en heldag med shopping, I'm in love!


 

you are so much stronger than you think.

Hej!
Har vart iväg på gymmet med Hanna, Linnea & Lisa nu! Körde ett rätt gött pass, blev sammanlagt en halvtimma jogging och en kvart på crosstrainern och sedan styrka. Nu har jag precis ätit och ska jag hoppa in i duschen och fixa lite, imorgon drar jag och tjejerna iväg till Malmö och ska shoppa i det nya shopping centret där! Muums, kläder!
Suck vad dåliga bilder.. Måste skaffa en kamera snarast! Men kul o gå med det på gymmet? haha ni får nöja er!

Vila

Blev ingen träning nu på förmiddagen, ligger i sängen och ska vila lite hade jag tänkt. Huvudvärken släpper inte redigt, bulltar som bara den, uscha! 
Ska i varje fall läsa nu och ta o vila lite och se om det hjälper lite, sen blir det träning senare idag med Linnea. Blir en lung helg denna med, så träning och mys står på schemat!
 

Fredag 2012-01-11

Good morning!
Har fått en redigt god natt sömn! Skönt med lite sov morgon med.. Mindre skönt dock att vakna upp med världens huvudvärk & halsont...
Så nu ska jag upp och ta mig en huvudvärks tablett och äta frukost med en kopp te, får se om det blir bättre snart. Hade tänkt att träna nu på förmiddagen, alltid skönast att få träna innan allt folk kommer dit efter jobbet! 
 
Nu ska jag i varje fall äta och så, så hörs vi sen!

If I had a dollar for everytime someone called me ugly I’d be... Broke cause I’m perfect lol later losers



Har vart kaaos stort sett hela dagen, sedan jag kom hem. Men som vanligt har jag stängt in mig i rummet! Dagen har sett ut så att jag bara röjt i rummet och sedan slog jag ner baken i min otroligt sköna och stora säng där jag startade de nya avsnitten av once upon a time & pretty little liars! Fin kväll. 
 
Nu hade jag tänkt att sova! Peace out! 
Natti

I may look calm, but in my mind I have killed you three times.

 
What doesn't kill me, only makes me stronger. So if you plan to hurt me, make sure you kill me.
 

Just stop for a minute........ And smile!

Kom hem för ett par timmar sedan, går in i mitt rum och chockas utav en skarp kattpiss lukt(VEMFANHARSLÄPPTINENÄCKELKATTIMITTRUM?!?!!) Så det vart bara och börja städa rummet! Hittade inte vart kattf*n hade pissat först heller så det blev en stor sortering här! Nu är rummet rent och fräscht igen i varje fall!
Nu ska jag slå mig ner med en räkning och sedan plugg! Happy

Torsdag 2013-01-10

God morgon!

Idag hade jag satt larmet på halv åtta, jag gick upp runt åtta och skulle börja fixa till mig och gå ner till tandläkarn.. Smart som jag är så kom jag o tänka på att min påminnelse inte hade ringt så jag gick in på påminnelser där stod det att jag inte ska till tandläkarn förens den 14:e ....
Gick och lade mig bredvid Ronja igen och vaknade nu! Nu blir det upp och gå en runda!


 

.

VS

Slutade redan klockan ett idag, då tog jag en vända inom banken sen drog jag och Ronja vidare till solariet. Blev att jag följde med henne till oskarström efter solstunden. Det blev en lång runda i skogen med valloo och nu sitter vi bänkade framför Victorias secret!


 

Onsdag 2013-01-09

Good Morning!
 
Idag vart jag uppe med tuppen och jag har fått sova ut. Så himla skönt!
Idag blir det jobb på restaurangen(Om den är öppen?) Sen blir det lite ärenden på stan och inom solariumet. Igentligen vill jag inte sola något vidare mycket men har inte vart i solariumet sedan första studentfesten(tre månader sedan?) Så ska få lite liv i hyn nu när man verkligen tröttnar på kylan! 
 
Nu ska jag upp och käka lite sedan iväg mot tha school! Puss
 

I'd shave my legs for you. It might not seem like much, but believe me it's a lot.

 

I ♥ SLEEP

Äntligen ligger jag i min säng♥
Men ska upp o hoppa en liten stund till, väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan få mina svarta byxor torra tills imorgon då vi ska vara i restaurangen!
Efter skolan idag tog jag bussen till oskarström och vart en liten stund med Andrea. Nu är jag som sagt hemma och strax blir det sömn för mig! Har vart så otroligt trött idag så det är inte sant! Imorgon hoppas jag på att vara lite utvilad, gäääsp!
Take me back to summer 12..

.

 

Tisdag 2013-01-08


Sometimes I wish I were a nicer person but then I laugh and continue my day...
 
Min dag har gått någolunda snabbt trots att jag inte har fått någon sömn alls pågrund av personer i huset som tydligen inte tycker att vi som börjar skolan ska ha rätt till sömn..... Aarrggh.. Ni ska bara veta vad jag hade kunnat göra med dem nu
..............................................................
Nu är andra lektionen slut och sista påbörjas strax, får hoppas på att det går fort! Vi hörs senare! Mvh, trött och irreterad tjej.
 

Homework Homewor Homewo Homew Home Hom Ho How How a How ab How abo How abou How about How about n How about no


Nu orkar jag inte se ett skolarbete till för kvällen så..Nu säger jag god natt! Imorgon är första skoldagen på min sista skol termin.. My god!
Natti Natt

Kiss you


Dagens låt går till de fantastiska killarna i One direction som nu har gjort kiss you musikvideo som släpptes för endast få minuter sedan på youtube och jag blir bara mer förälskad i dem alla! En av mina favorit låtar. Mmmh♥

.

Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger.

 

Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd. glöm inte hur ont de än gör så dör du inte!

 

Måndag 2013-01-07

Hej omvärlden!
 
Idag har jag vart med Andreas och sedan hämtade Linus och två andra killkompisar upp oss så åkte vi och åt lite. Jag har vart hemma ett tag nu och det första jag gjorde när jag kom ned i mitt rum vart o stänga av mobilen och fram med datorn för att äntligen ta tummen ur röven och faktiskt skriva färdigt ett jävla arbete! 
Jag har en tedens att jag påbörjar alla arbeten sen blir jag uttråkad eller distraherad och gör något annat, vilket leder till att mer än hälften av mina arbeten bara är halvt klara... Men nu har jag stängt ute omvärlden en liten stund och detta gjorde stor skillnad! 
 
Imorgon ska jag även ta tag att ringa en psykolog, måste få hjälp med min konsentration och sådant roligt.. Känns tråkigt och så irreterande att jag tar tag i detta nu sista skolterminen.. Jaja jag får se om det hjälper mig lite på traven i varje fall! 
 
Nu ska jag fortsätta här så hörs vi sen! Puss
Meatball

Söndag 2013-01-06

Hemma efter ett svettigt gympass! Fyfasen vilken dålig kondis jag har alltså.... Klarade en kvart på crosstrainen sen kollapsade mina lungor nästan, det här ska vi ändra på! Fick bli mest rullband och crosstrainen idag, har fortfarande sjuk träningsverk från i fredes. Tränade endast lite rumpa och och ben också.. Men blev någon timmas träning i varje fall! 
 
Nu är jag hemma i varje fall och har ätit och ska hoppa in i duschen! Ikväll blir det en liten lekstund med Andreas sen har jag planerat att sova tidigt ikväll, får se hur det går.

Jag vill känna mer, Se mer än jag ser..

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Hur små saker blir stora på nära håll
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om

.

Saturday night. Expectation: Party, friends, and adventures. Reality: My bed, food, and my laptop.

Nu är jag hem kommen från Andrea, har vart en heldag med slapp. Denna lördagen har gått oerhört fort? Aja..
Har fått en massa förfrågningar om jag ska med ut och ta några glas... Mådde nästan dåligt av mig själv när jag vart så nära att bryta mitt "promises" och dra ut i varje fall! Ska ju inte dricka något denna månaden som sagt och känns så oerhört onödigt att slösa pengar på inträden och dyligt i denna uttråkade staden ändå så jag tackade nej! 
 
Nu är jag hemma som sagt och skriver lite på ett arbete om söta viner och ska snart göra mig redo för sängen! Blir tidigt i säng ikväll är så himla trött! 

Lördag 2013-01-05

God morgon!

Jag stannade kvar hos Andrea över natten. Det blev en sen kväll med Playstation spelande och serious talk, mindre seriösa snack och en massa Goa skratt! Vi vart inte i sängs förens klockan sex i morse, men trots det sover inte jag bort dagen! Har vart vaken ett tag nu och känner att det är upp och hoppa, även väcka den andre!

Får se vad dagen har att erbjuda! Blir en lugn kväll idag med, ska trappa ner på festandet! En vit månad fram till Hannas 18års dag! Pepp pepp pepp

@ andrea's place


Efter lite träning drog jag med Linnea & Hanna en runda, sedan åkte jag hem till min sjukling Andrea med, chips & dipp och sådant gotte. Nu sitter vi här och skrattar & har det trevligt!
 

.

Fredag 2013-01-04

Heey Fridaay!
 
Somnade runt klockan elva igår kväll, hade satt larmet på klockan nio i morse för att ta mig upp för en runda men icke! Lyckades istället stänga av larmen och sova till klockan tolv! Men nu är jag utvilad och igång med dagen! Om en liten stund drar jag mig iväg till gymmet med Linnea & Hanna! Har en jävla tränings värk idag men ska försöka kötta ändå!
hittade lite krabb skit på datorn!

Utmattad brud!

Kom hem från gymmet för lite mer än två timmar sedan typ, blev lite kondition, styrka och avslutning med simning! Nu ligger jag i sängen helt död och ska läsa lite sedan sova, har haft en riktigt bra dag! Imorgon är det fredag, göött!

bild i repris... blööö

A goal without action, is nothing.

Efter en jävla lång paus från gymmet(för mig) tog nu jag, Linnea & Hanna ett två(?) timmars pass på gymmet! Kändes kan jag lova, men kroppen vänjdes rätt snabbt! 
 
Nu är jag hemma och har precis tvättat av mig, betalt räkningar och ska testa på tandblekningen jag beställde i tisdags, Snabb leverans! Det gillar jag! Sen blir det en vända till gymmet igen senare mot kvällen, härligt!
Inte ens halva dagen har gått åt och det känns så bra att man tar tag i allt direkt istället för att sova bort dagarna? seize the day!

Torsdag 2013-01-03

God Morgon!
 
Idag vart jag uppe med tuppen, snoozade inte en enda gång.. När det är lov då kommer jag upp! 
Har precis ätit frukost och laddat kroppen för idag & lite sådant, nu ska jag bara fixa iårdning mig sen är jag klar för stan!
 
Jag ska med Ronja klockan nio sedan ska jag inom banken direkt när det öppnar och vidare till gymmet med tjejerna senare! Blir en bra start på dagen! 

Born to die

 
 

.

Onsdag 2013-01-02

Nu har vi gått in på andra dagen av detta året och det ända jag gjort är o lumpa i soffan framför en massa filmer idag.. Men ibland behövs la det(Min dagliga rutin typ?) Nu sitter jag i varje fall med ögonbryn/ögonfrans färg på och ricin olja i håret och ska strax hoppa in i duschen! Upp tidigt imorgon för att följa med Ronja in till stan runt nio sedan ska jag inom banken eftersom jag inte har tagit tag i det ännu.. Vi hörs kanske sen, Puss!

Xsmile + Xlash

Blev att jag checkade in på xbeautys hemsida på deras julerbjudanden och klickade hem en Xsmile + Xlash paketet som går på 599 kr. Blev ju nöjd med Xlashen sist så tänkte testa på Xsmilen också, och min Xlash är som gott som slut så jag passade på!
 
Med Rabatt koden "JUL" får du produkterna ytterligare 20% billigare! Jag betalade endast 479 kr, så passa på vet ja!
Klicka på bilden för att komma in till erbjudanderna.

Nyårs afton i suddiga bilder..


Blev tyvärr inget direkt fotande igår... För det första så har jag ingen kamera så inget kul o fota med Mobilen hela tiden..
Men mami och jag kollade runt lite efter kameror när jag vart där över julen, hittade en som verkar bra, så blir nog att vi köper en sådan till mig! Happy! Funderar om jag ska åka till henne nu ikväll eller imorgon, får se. Ska planera lite saker med henne..

Tisdag 2013-01-01

2013 be good to me...
 

Gott Nytt år alla! 
Det ska jag försöka ha i varje fall! Inga nyårs löften har jag dock, men dem är ju ändå till för att bryta? Så varför bara inte kämpa och se hur allting kommer? 
 
Igår vart mitt firande lite överallt! Jag, Linnea, Hanna, Lina, Lisa, Andrea och Martina vart hemma hos Lelle och lagade mat och hade det bara så awesome som vi kan ha det! Senare runt nio tog vi en taxi till oskarström där en fest vart sen gick jag och några vidare till en annan i oskarström vart där under tolv slaget, skålade och sa tack o hej! Sen vart det en jävla runda in till Stan, vart där till sent inatt, jag och Andrea! 
Inget speciellt kul att läsa om igentligen.. Jag hade en trevlig kväll igår, eller jag försökte i varje fall! Tycker att nyår är så överskattat! 
 

.

RSS 2.0