TIME TO SLEEP .

Nu har jag pratat ett tag med Andrea och kollat efter kameror, vet dock inte vilka som är bra hah! Så är lite osäker på vilken man ska köpa..Man vill ju ha en liten lätt kamera med bra megapixel! hm.. aa, men nu ska jag iallafall lägga mig och försöka falla i sömn. Natti ♥

Känner mig lite..tjock..fet ..känner att.. jag spricker! ååh ska aldrig mer äta pommes !

Hej alla!
Ligger här i min säng och tror att jag kommer spricka snart, jag mår så illa o fyy! Innan idag åt jag pommes på donken och nu när jag kom hem hade Stefan gjort pommes och jag orkade verkligen inte göra någon annan mat så de fick bli det igen.. FY FAN vad jag mår illa nu! Tänker också på allt äckligt vi pratat om idag på livsmedelshygienen.. En gubbe från anticimex(stavning) var i klassen och pratade om kryp i köken och råttor och möss som det typ kommit delar ifrån och hamnat i maten och hur lätt man kan baka ner en spindel eller fluga o liknande i bröds degar och så.. Så nu vill jag typ bara spy upp allt igen.. 
 
Förutom att få höra sådant äckel päckel så har jag Idag varit i skolan som vanligt och efter det åkte jag till oskarström o mötte först upp Felle o Micha för att ta en cigg och prata om allt möjligt. Sedan gick jag hem till Hampus där vi ba låg o mös o sådant mys ;)

Idag hittade jag en skit söt snygg tröja, dock bara en man kanske använder hemma och ett par shorts & ett par skor. Imorgon blire att köpa med dem hem *ler*

Erkänn söt topp ? :D (Topp&shorts ifrån cubus!)

Tog inget foto på skorna .. he he dem får ni se imorgon (:

Bakterier.. smuts.. hmm.. bajs ?



Ja förra veckan diskuterade vi om hur många som inte tvättar händerna och går runt med urin o bajs på händerna. Det är typ var 4:e person som tar i t.ex handtagen här i skolan som inte tvättat händerna efter ett toa besök, så vi skulle gå och ta en massa "bakterie" tester eller va man ska säg, så jag och Ronja tog på lampknappen eller var de heter hehe, inte så mycket där kanske men några i klassen hade tagit prover på andra ställen som på handtag och tagentborden på våra datorer och där vare en jävla massa bakterier. Det hade typ börjat växa en massa "damm" hehe eller vad man ska kalla det, det var iallafall oerhört mycekt mer bakterier o Filips o Johans..

Synd att det blev en dålig bild.. Men äckligt äre iaf irl..

Då var det dags igen.. Sova!

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska försöka sova lite. Imorgon äre skola igen och en hel vecka att se fram imot, eller inte. ååh jag vill bara kunna ligga o sova hur länge som möjligt och vakna upp till en underbar dag men det går ju inte för denna jävla skolan! ..

Vad är kärlek? Hur vet man att man verkligen är kär? Älskar personen som är din kärlek dig? Såna tankar har man ofta.. Man kan vara osäker, man kanske inte alltid litar på sin kärlek. Det är alltid blandade känslor i ett förhållande det handlar mycket om avundsjuka.. Varför är det så jobbigt att vara kär, att älska? Att vara kär och att älska någon är ju det finaste som finns!

Kärlek är inte vad du ser i filmer det kommer den aldrig vara heller. Förstår ni vad jag menar? I'm telling you right now, true love is sacrifice. Kärlek är att tänka på andra innan du tänker på dig själv, Kärlek är osjälvisk inte självisk. Kärlek är när man inte kan vara utan varandra, när man får en sådan härlig pirrig känsla i magen och när man inte kan sluta le när man ser eller tänker på sin kärlek. Kärlek när man offrar livet för varandra.. Man ska se kärlek inte glädje i det onda, man gläds med sanningen den skyddar alltid, man ska alltid tro, alltid hoppas..Man ska alltid lita på den man älskar! Alltid vara ärlig!

Kärleken upphör aldrig. Kärleken är evig, den går om och om, går utöver tid. Kärlek är det enda som kommer att pågå när du dör men undra varför? Jag undrar.. är jag älskad? Nu är det dags att veta, vad är fullkomlig kärlek?

Fullkomlig kärlek är det jag har till Hampus och som förhoppningsvis han har till mig med, han är det finaste jag har, han är mitt allt han är bäst! Jag älskar Dig så himla mycket Hampus♥

Gäääster

Nu börjar det bli fullt hus, he he lite pinsamt detta! Aja nu ska vi börja äta o så får jag se om jag överlever hennes kusiner denna afton.. De hemska varelserna älskar ju ba att ta kål på mig :(

Tårta!

Nu sitter jag Louise och Martina o fiffi och gör tårtor till deras släcktkalas ikväll (De ska fira Tini och Louise). Vi håller på med Chokladtårta och Jordgubbstårta, mumma!

fyy...

Ligger här i sängen och försöker sova! Men det går ju inte för jag har börjat bli i "nyktert" tillstånd så jag har börjat få ont i huet som fan och känner att min mage hatar mig! Ikväll var vi hos en liten filur och det blev kanske lite mycket alkohol för min del men jag höll mig någolunda stabil eller va fan man ska säga.. Jag var inte den jobbige bettan som jag kan bli när jag är full iaf! Så det var riktigt skönt! Då hade jag nog mått kasst som fan.. aja nu ska jag inte skriva så mycket om de? Inte så intressant iallafall!

Men jag måste iallafall skriva om vad Mini(Andrea) skrev till mig direkt när jag satt mig vid datorn! "Gud gumman du skrämde livet utav mig inna! Poppe ringde och sa att du var försvunnen osv då fick jag upp en massa hemska tankar och bilder om vad som kunnat hända dig!.." Hi hi tyckte det var lite sött! Men jag var ju dock inte försvunnen, jag hittade bara inte min mobil när jag skulle gå till bussen så jag fick typ för mig att den blivit snodd och började anklaga en massa folk (Y) Nu är jag hemma iallafall och ska verkligen försöka sova, ta en panodil kanske ? hm.. kanske det jaaa! NATTI!

Camp rock 2 "The Final Jam"

NU har jag precis kollat klart på camp rock 2 och vaknat till lite så nu börjar dagen! Jag ska städa iårdning i mitt rum sen ta mig en dusch och fixa lite för ikväll, det blir nog en super kväll med tjejerna ikväll igen! *ler*

BIG mama spindel!

Vaknade för en liten stund sedan utav att Ronja kom in springandes till mitt rum och skrek "eeuuuhhee!! Det är en skit stor spindel i Tini's rum! " Hm.. inte det roligaste att vakna utav de kanske ? Hehe !

Vi satt några tjejer här hos oss och firade Martina. Vi spelade spel skrattade pratade och ja bara hade det bäst! Det var riktigt mysigt och jag hade riktigt kul, hoppas ju att alla hade det trevligt! Synd bara att ingen utav oss tänkte på att ta foton, hehe aa så från kvällen blev de ju inga bilder..

underbara fredag!

Idag har skoldagen gått riktigt fort! försovde mig dock så jag hade bara eng i två timmar, efter lunchen åkte vi och badade på Sannarps badet, riktigt roligt faktiskt förutom att killarna ger en en massa läskiga äckliga blickar hela tiden! he he ..

Nu har jag iallafall varit och klippt mig, känns otroligt skönt att ha fått bort det slitna men dock tråkigt att man behövde klippa bort sitt långa hår! Eller ja jag tycker iallafall att det hade blivit långt! Nu ska jag äta snabbt den åker jag hem till älsklingen och hämtar högtalare och sen ikväll blire en massa ös! UNDERBART MED HELG!

We face tomorrow as we say goodbye to yesterday




Nu ska jag allt sova, är svin trött!
Idag har jag bara tagit det lungt med min älskling och ätit mig fet! Haha åt skit mycket, åt typ för ett år (y) He he .. Innan vid nio när Hampus skulle ta bussen glömde vi busskortet han skulle ha utav mig så vi fick gå upp igen så skulle han ta bussen vid tio.. Tror ni den kommer? nae det gjorde den inte så vi stod ute i en halv timma och frös rövarna av oss ! Men men nu ska jag iallafall sova, imorgon äre fredag ! Wihoo! *ler*

Så jäkla underbart med korta skoldagar!

Idag slutade jag elva, så jag har varit hemma ett bra tag. Nu hade jag tänkt o ta mig en lång dusch! Sedan kommer min älskade Hampus hit, eller aa jag hoppas på det men han orkar la inte som vanligt.. hö hö jobbig snubbe! Han vill typ göra mig lite dum i huet.. få mig att sakna honom på detta viset :$

Nu säger jag god natt!..

Nu hade jag tänkt att försöka sova, saknar att ha min älskling brevid mig.. Ligger o tänker på honom nu he he lite jobbigt faktiskt för då saknar jag ju bara honom mer!..
Imorgon blire att man får försöka gå upp lite tidigare för Tini fyller ju år som sagt så hon ska få frukost på sängen och så, eller ja det beror ju på om vi orkar med! haha har också glömt att slå in hennes present.. :$ Men nu ska jag försöka sova iallafall. Natti♥

Bilder på mig från idag



Så jävla gulligt!

Haha Tinis 5 åriga kusin(hon som typ avgudar mig) ringde precis och frågade ifall vi kunde leka! Haha så jävla söt :') Det var ju ett tag sen någon frågade om man skulle leka, haha ååh lilla pluttan ! Jag kände mig rätt hemsk dock när jag sa att jag inte kunde, sen så frågade hon om jag ville leka imorgon istället, men då firar man ju Martina(Tini) som fyller 17 år så det var ju lite synd haha! ååh kan inte sluta skratta, söta småtjejer det finns!

Solen skiner och jag är på bra humör..

Fast nää... Man försöker njuta utav solen, men det är ju så jäkla kallt ute! Sen så träffade man på den största idioten i världen som gjorde min dag piss genom att bara visa sig. fyfan asså... FYFAN!

Nu är jag iallafall hem kommen från skolan, det är riktigt härligt att man slutar elva på onsdagar men nu är frågan vad fan man ska göra..Just nu sitter jag här o gosar med lilla bamse! 
Är sugen på att åka skridskor men naaee det kan man ju inte för mina skridskor är hos min morbror. Så VAD GÖR JAG ? Hmm.. ska no ta något och äta iallafall, har inte ätit frukost.. som vanligt!

GOSA!

I think of you in my sleepless solitude tonight! I want to feel your warm body next to mine. I'd give my all for your love tonight!


If you ever wonder..if I'm lonely here tonight. I'm lost here in this moment and time keeps slipping by and if I could have just one wish..I'd have you by my side..I miss you!

Hayden Christensen

I lördes var jag ju hos Ronja och kollade på film, filmen hette Takers och i den är nog snyggaste personen med i! Hayden Christensen jag säger då de... Man blev ju lite små kär haha! :D





Nu.. Lite om min dag; Imorse var jag ju hos tandläkaren och det gick faktiskt bra, led inte så mycket! he he he .. Efter det åkte jag till skolan och det kändes jävligt onödigt att dra dit när våran lärare skickade oss till biblioteket för att vi skulle göra en sak, sa hon vad vi skulle göra ? Följde hon ens med dit ? naee... eller jo men hon var borta hela tiden och trodde att vi skulle fatta helt själva..-.- Efter de tre lama timmarna på bibblan drog jag med Ronja hem och de hände inte så mycket haha! Masa tjej snack o så som vanligt. :)

Detta blir ju roligt ..

Nu var man vaken och om 40 min bär det av till oskarström för att besöka den hemska tandläkaren. Felicia skulle igentligen följt med men så blev det inte .. *snyft*  Det kommer ju bli skit kul att få gå med svullen läpp/kind (?) Sen när man kommer till skolan, haha!

IT MIGHT BE WONDERFUL, IT MIGHT BE MAGICAL, IT MIGHT BE EVERYTHING I HAVE WAITED FOR..A MIRACLE!






Kom hem för en stund sen, har bara legat i sängen och latat mig. Ska nog kolla på några avsnitt utav cougar town nu. sen så blire tidig sömn! Imorgon missar man första lektionen för det hemska plågsamma tandläkar besöket jag ska på...
HATA!

Jävla huvudvärk..

Är hemma hos Ronja nu efter en seg jävla skoldag.. Har fortfarande ont i mitt jävla huvud..så NU ska vi iallafall ta något och äta(o ta panodil) och lägga oss i soffan och kolla på Bones och mysa, får ju ta min lilla Ronjus som mysobjekt eftersom jag inte har min pojk te de.. Kommer la bli så ett tag nu såå bra att jag har gosan roonja! mehehe..♥

Hon är ju ganska het... eh?

Skolan suger...

Fyfan jag är verkligen inte på humör för att sitta här i tre timmar till.. Jag har så jäkla ont i huet o har en jävlans mensvärk.. Och vi har ju inte precis någon rolig lektion.. Varför måste vi som inte ens ska välja Hotell gå på dessa meningslösa lektionerna ? *suck*

Jobbigt..

Jag gick upp för mer än en timma sen typ och har fortsatt med mina hotell uppgifter som jag började med igår, heh jag hann bara svara på 5 frågor innan jag höll på att somnade framför datorn min.. Så nu är det iallafall inte så många kvar har hunnit svara på några te idag sen äre la bara att göra klart det på första lektionen ? mm..låter bra (y)

Nahe..

Då blire inget sovande för min del.. Inte på ett tag iallafall! Jag kom på att jag måste skriva klart en uppgift i Hotell..Det är föfan 38 frågor O.o Jag kommer föfan aldrig bli klar.. Jag fattar ju ingenting! Bläää

Om man ska ta och sova ?

Jo det låter bra! Man ska ju upp tidigt imorgon.. Fan att helgen ska gå så fort, vill verkligen inte ha skola! Men god natt på er :*

Hemma!

Nu är jag hemma igen! Jag vaknade upp brevid Ronja idag, sen så blev de lite mys framför tv:n och vi hade lite Victoria Secret maraton hehe.. :D Jag kom hem för lite mer än en timma men så fort jag kom hem tog jag hunden med mig ut och jag har varit ute och gott med honom tills nu. Riktigt härligt, att bara gå och få rensa huet från alla tankar..

NU hade jag tänkt skriva lite om min sega men uber härliga lördags kväll!
Igår gjorde jag inte så mycket, var hos Hampus ett tag och vars vin trött så somnade man men den killen kan ju inte låta en va när man sover.. Så blev lite irreterad. Vid åtta tiden gick jag upp till Ronja och där blev det bara film och mys och en massa gott men syskonen Olsson. Vi gick och la oss skit tidigt hehe redan vid elva gick vi upp o la oss i sängen, startade Toy story 3, vi såg bara lite sen somnade vi. Hihi :) Nu kommer det bilder från i fredes så snart ska jag ta o lägga mig i ett varmt skönt bad!


Jag o min Magda

Jag o tjejerna! Ni är bäst♥


Hanna, Hampus o jag.. Söta va? ;)

Grrrr! ..

Då var man färdig fixad, så nu blire oskarström!

Nu ska jag dra mig neråt till bussen och sedan gå hem till min älskling. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, mår betydligt bättre nu så man får hoppas att det händer något kul iallafall! :D

Tror det blir att man tar det lugnt idag..

För igår blev det lite för mycket och jag mår skit.. Har träningsvärk och är bakis som ett svin! Hatar detta-.-
Så idag blire nog att jag bara ligger hemma och tar det lungt eller så, om jag inte får ork och mår bättre tills ikväll då det kanske blir fest i holm.. hmm orkar man ? njaaaa osäkert!

Igår var det ju skola efter det blev det en sväng hem sedan åkte vi in till stan igen för både jag o Tini skulle till sjukgymnasten. Efter det bar det hem igen och senare mot kvällen blev det lite festande hos en kompis. hm ja ? Mer finns la inte o säga mer än att jag hade kul och senare mot kvällen försökte jag också hålla en god min men lyckades dock kanske inte så bra ?

Idag har jag bara legat halvt död brevid min Tini och myst och pratat om en massa minnen. Mys!!

Feel the adrenaline, moving under my skin. It's an addiction, such an eruption. Sound is my remedy, feeding my energy

Då kan man ju lika väl gå o lägga sig .. :)

Nu har jag precis duschat, hunnit byta påslakan på sängen och så, så hade tänkt att nana lite gott i kudden! ÅÅh jag kommer sova så jävla skönt ! är riktigt trött..

Imorgon blire också lite sovmorgo, för lilla jag fixade sovmorgon åt hela klassen! Snällt va ? haha aa jag är så gullig så :) Eftersom vi inte har engelska imorgon så ska vi vara med våran kallköks lärare o baka och när jag frågade om vi inte kunde få lite sovmorgon imorgon så vare ju självklart! För liksom det tar ju inte precis tre timmar o göra kakor ? Aja det kommer bli en soft dag iallafall, efter "eng/kallköks-lektionen" ska vi dra o simma! Sedan äre helg.. härligt!                     Vi hörs imorgon, NATTI!

OPS...

WTF?!? Hur fan lyckas jag ? Heh.. Nu när jag kommer hem och kliver in i mitt rum känner jag att de lucktar lite bränt o skumt sådära.. Så var min plattång på! JAG GLÖMDE STÄNGA AV DEN INNAN JAG ÅKTE HEM TE HAMPE IGÅR!! Det betyder att den har varit på i mer än ett dygn, Om inte..Någon använde den imorse o glömde stänga av den ? Jag får fan hoppas på det alltså! Haha omg, de är ju tur att jag inte hade den på ett träbord iallafall! ..

Iallafall nu skiter vi i det, inget hände och detta ska aldrig mer upprepas så jaa! Min dag då, har gått riktigt fort och den har varit ganska soft. Imorse vaknade jag upp brevid min kärlek och vad ska man säga, vid halv tio tog vi bussen till stan och sedan skiljdes vi åt för att dra till våra skolor. Min första lektion hade jag prov på och vet ni ? Jag fick mitt första MVG! Eller aa jag har iallafall inget minne om att jag fått de innan, så ni kan fatta att jag blev glad eller ? Sista lektionen var matte och där gjorde man inte så mycket, lyssnade typ bara på att våran peddolärare pratade (y)

MY LOVE


Sötaste minen !

Idag har jag varit med min älskade Hampus, för någon timma sedan drog vi ner till byn för hans del för att gymma och jag satt på city gården och var lite social med Sötnosarna som jobbade ikväll! Nu kom vi precis hem igen så det blir la att jag får börja öva på ett test jag ska ha imorgon bitti o han sitter vid sin dator o nördar sig med tibia eller något.. ehe..

EASY IS RIGHT, RIGHT IS EASY..



Design

Ny design från: http://www.snyggareblogg.se

Dock äre la inte den snyggaste, men bättre än dem som redan finns på blogg.se !
Hoppas på att jag snart lyckas fatta hur man sätter hit en header med.. :$

Servering..

Om en timma slutar jag för dagen(älskade onsdagar!) Vi har servering just nu, och denna lektionen känns meningslös med tanke på att våran lärare har slutat och det ända vi får göra nu veckorna framöver tills vi fått en ny lärare är att bara sitta och fylla i en massa jävla papper.. Bläääää! Men tur iallafall att vi slutar elva varje onsdag! he he he ..

Chokladpudding alá negerbull! :$


Haha :D Vi hade verken kanel eller oboy hemma.. men vi hade choklad puddings pullver, så det blev att jag gjorde en go special choklad negerbullar, hihi mumma!

Nu har jag precis duschat och hade tänkt att snart lägga mig för att försöka sova. :)

Tvätta.. Stryka.. &..Vika!

Nu ska jag och Martina(Tini) Vara duktiga och hjälpa hennes mamma att fixa med all tvätt. Snälla vi är :$

Ser det inte gott ut ? ;)

Jag var så snäll och gjorde en liten fantasi full "smörgåstårta" till Tini som hon fick ta med sig hem o äta eftersom hon slutade vid elva o hon ville inte äta skolmaten.. Visst är jag gullig ? ;)



Jag och Ronja fick sluta klockan två idag för att vi var de ända som läste och skrev lite om boken, vi är så duktiga! Så nu har vi varit hemma hos mig i en timma, och jag är lite sugen att göra negerbullar och sedan doppa dem i smällt chocklad o cocos. Låter inte det lite mumma? hehe :D

Min lilla Ronja följde med mig hem.

Nu är jag och Ronja hemkomna, vi fick sluta en halv timme tidigare idag så det blev att man gick till Sandy's och åt en kyckling curry pasta. Jag var dock inte så förtjust i den pastan, visst jag gillar curry men den hära var helt slabbig och den smakade bara curry riktigt mycket curry.. Verkligen inte gott! Ronja tyckte om den så hon fick ta o äta upp allt så slösade inte mina pengar på inget ?

Livsmedelshygien..

Alltså våran lärare har visat oss en jävla massa äckel päckel videos denna lektionen och mm aa jo, jag kommer nog aldrig våga äta ute igen! Och han gjorde en riktigt svinig sak med, han kom upp med äpplen och delade upp i "båt-klyfter" sen doppade han de i "trasvatten"(han hade vridit ut en skitig trasa o sedan doppat äpplena) och sedan frågade han om någon ville ha o ja alla i våran klass lyssnade/kollade inte så noga så några tackade ju ja och åt dem.. Eh he he aa kanske inte låter så äckligt men tänk er att ni har torkat av ett smutsigt bord med en jävla massa bakterier och skit på och sedan vrider ur trasan och så doppar man sin mat i det? SMARRIGT!! ;)

God moorgonen!

Sitter här i min underbara säng o äter en liten macka, ska strax föna mitt hår för att sedan kunna platta de o så! Hehe aa vad mer? God morgon o vi hörs när jag kommit te skolan.. buhu!

Jag vill dansa nu nu nu!

Nu har jag precis kollat på Dirty Dancing och aa jag säger då de.. Jag är taggad te tusen tills jag börjar dansa igen!! Har nog inte nämnt de men jag och Andrea ska Börja i dans nu igen, vi slutade ju förra året så det blev ju ingen dans på hela höst terminen eller nu i vintras sp de är ju lite tråkigt! Men iallafall, gissa vad vi ska börja i ? jo..Belly Dance, Ni vet magdans sån smexig dans som shakira kör hårt på ! Haha nej men det kommer bli fett kul, delvis att jag ska börja där med bästa Andrea också. Vi har älskat Shakira sedans vi var små, typ våran förebild, kanske lite därför vi vill börja med just denna dans? ;) Haha när vi var små kollade vi alltid på musikvideosen sen lärde vi oss efter henne så aa lite magdans kan man la säga att vi kan eller aa vi kan iallafall röra oss ;) haha aja .. Nu ska jag iallafall ta o gå o lägga mig så god natt med er!!

Lite bilder från veckan som varit ..

Hittade min Usb ! så nu slänger jag in några bilder från veckan (:

Måndag:
Tini o jag i den trånge bussen.. Hmm påväga te första dan i skolan?


Tisdes:
Jag o några filurer i klassen på bibblan i stan hade smått kul i sago rummet! (jag hade de iaf!)


Uttråkad bettan under sago läsning utav Emelie..


Onsdag:
Söta jag hos Andrea.. Jag är lite muppig.. O.o


Hmm..Fredes:
Jag o Martina när vi firade deras Farfar o Kusin!
Jag ser sneeeeee ut ..-.-



Snipp snapp slut.. då var bilderna slut.. mehehehe!

Pizza och film och.. en stinkande hund?

Är hemma nu, har varit det en stund med så snart blire hembakad pizza och lite film. Ligger för tillfället i sängen och har en stinkande liten hund här brevid mig, usch fy vad det luktar.. Funderar att bada honom o borsta hans tänder nu ! haha måste ju vara lite snäll mot honom! Liksom hade jag luktat smuts hund och haft världens äckligaste andedräckt hade jag ju med velat ligga i ett hemskt bad!?! Pepsi hatar att bada.. Får ju lida lite med honom nu haha ! Jag ska också försöka leta upp min usb(som alltid försvinner) och slänga in bilder från veckan! :) Sålänge fåre bli gamla! En på mig o Hampus kanske ? bara för att jag älskar honom så mycket ;)

Någon gång förra året när vi hade lite roligt med camen :$



Jag älskar dig!

Snö.. Regn... Snö.. Regn...

Man blir ju förfan deprimerad utav det hära jävla vädret!!
Uhuu har precis varit nere i byn och kollat på när Hampus har tränat, eller aa jag var mer inne i mobilen! :)

Idag vaknade jag upp brevid min baby och vi har typ bara segat i sängen hela förmiddagen och ja som sagt varit nere i gymmet. Igår hände inte så mycket jag var hemma hela dagen och sen mot kvällen åkte jag hem till Hampus sen drog vi hem te Robert o ba chillade, vi var hemma redan vi elva och vi somnade ba en liten stund efter att vi kommit hem. Riktigt mysig kväll .. :$

Så vafan gör man?

Jag antar att Hampus inte kommer ringa mig på ett bra jävla tag så om jag inte hittar på något snart kommer jag ruttna bort.. Jag kan alltid dra till en kompis som ska ha en liten fiiesta men det är inte så roligt när jag inte ska dricka.. Jag kan ju alltid göra det men inte en jävel här hemma orkar sätta sig i sin jävla bil o köra och bara ta ut pengar te mig..-.- Hur jobbigt kan det vara liksom? Jag blir fan dum i huet snart!

Det blir antagligen att jag träffar min Underbara Fs så det lär la rädda min kväll?!

God Dagens! ;)

Nu är jag vaken och jag hade tänkt att göra mig en liten frukost för jag ligger här i sängen och får höra min mage gnälla! Kommer dock få gå som en gamal tant eller nå, har riktigt ont i ryggen och nacken tror jag har sovit jävligt konstigt!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle träffa min älskling men man får se hur det blir med de.. Men nu ska jag iallafall äta frukost! :)

Soovaa Soovaa Soovaa!

Nu är de riktigt sent och jag är svin trött så jag ska sova nu, härligt härligt!

Ikväll hände inget alls, det blev bara lite film med tini och lite spel och musik och för en stund sen träffade vi Gabb och Linus de är nog de ända killarna som lämnar sina datorer när de lanar haha ! Alla andra verkar så fast bänkade vid sina annars. Aja det har iallafall varit en mysig kväll med underbara Martina så aa tack för de stumpan!

Elvis och super mario ♥

Jag och Tini sitter och Spelar super mario och lyssnar på Elvis! Tror inte att hon är så glad över mitt musik val haha men de skiter jag i för jag ska allt lyssna på honom! :)

Tini och jag för nästan ett år sen ! Gamla goa bild♥

halvt död..

Kom precis hem från "kalaset" och mm jag och Martina sitter i hennes säng och vi vill ba dö! För hennes kusiner har hoppat på oss och när de "leker" slår de en så jag och Tini har blivit brutalt misshandlade! Nu ska vi lägga oss i sängen o kolla på film tror vi. Seg fredags kväll!

Försovit mig ?

Hallååå?? Jag vaknade nu, EH.. En halvtimma innan man slutar skolan! Lönt o dra dit ? mm aa naee! Haha jaa vad ska man säga ? GODMORGON HELG! Idag blire ba en massa lathet och senare mot kvällen ska jag med Familjen Lövqvist och fira Stefans pappa efter det får man se vad som händer. Jag hoppas ju på att få träffa min älskling! Det är snart en vecka sen vi träffades och jag saknar honom sjukt mycket! /:

Tusse drömmer!

Tusse lilla ligger här brevid mig och sover haha han drömmer nog tror jag.. Han ligger och sparkar och mjauar! Kanske är en mardröm?
Nu ska jag med försöka sova iallafall får hoppas på att man drömmer något fint också :$
Natti!

Skoolaan är inte så rolig !

Nu har jag snott Jacob's dator lite. Innan hade vi Varmkök och vi gjorde mumma mat! Vi gjorde kotlett och rostade rotfrukter, riktigt gott var de. Nu ska vi ha matte och verken jag eller Ronja har våra datorer med oss så vi kommer la dö eller nå nu.

Vart är min dator?

Hej hopp God Morgon!

Nu är jag klar för skolan och måste skynda ner te bussen.. Men hur fan ska det gå utan dator ? Hmm.. Den har bara försvunnit! Igår satt jag med den här i mitt knä på kvällen och nu är den borta och min dataväska och allt annat också!! och "ingen" har rört den..-.- åååååh jag får damp!!!!

nattinatt nattinatt nattinatt

Nu ska jag sova, känner att jag somnar framför datorn annars o de vill jag inte ! Så Natti natt natt!

Ha ha ha "Andreas" ..

När jag var i oskarström innan bad jag Stefan att hämta mig så sa jag att jag var med Andrea men han trodde jag sagt "Andreas" så när Stefan kom och jag hade hoppat in i bilen kläppte han ut värsta kommentaren ba " Är din kompis bög eller har det blivit inne med långt hår?" HAHAHAHAHAHA!!! Men sen när hon vinkade mot oss så såg han ju att det var en tjej. Haha alltså det var fan dagens, så jävla trög!

Nu ska jag ta något och äta sen vet jag inte.. Kanske sova? Om det nu går för sig.. -.-

Hos älsklingen Andrea!

Hej hopp gummi snopp!
Är hemma hos älskade mini plutt plutt! Alltså hon är nog den efterblivnaste person jag känner, hahaha hon höll nyss på att trilla ner för sängen o jag skulle dra upp henne vet ni vad hon gör då ? Tar o börjar sniffa på min arm som om den typ skulle lukta gott för att kunna äta den!! Nu dör vi båda av skratt!! hmm... låter inte så kul kanske.. Men de var det verkligen!!! ;) hahaha!

Ta dig en titt i Minis spegel !!! Eller ta en titt på maskaran på väggen ;)
Hennes kommentar om varför hon gör så " jag vill inte ha klumpiga ögonfransar!"

sovit i ca. 2 timmer o nu bär det av te skolan--

Godmorgon!
Härligt härligt.. Snart blir det skolan och jag har bara sovit i ca två timmar eller aa plus den lilla tiden jag han snooza i en timme, han somna till i två min innan larmet ringde igen, gång på gång på gång! Aja jag ska inte klaga jag är uppe och som tur är blir vi körda till skolan och vi slutar klockan elva idag. Awesome ! (y)

-Något att se fram emot ? SOVA IGEN EFTER SKOLAN! MM AA JAAAAAAAAAA TACK!!!!!!!

Vad är det med mig ? Jag vill ju sooooova!!!!

Jag har fortfarande inte somnat! Jag ligger här o vrider och vänder, nu vill jag inte ens ligga i min säng längre. Den är så varm och jag har så mycket tankar i huvudet känner mig arg/lessen.. Vad är det med mig ? Jag hoppas fan inte att detta blir en sömnlös natt.. Jag behöver ju sova, jag är svin trött så vafan kan jag inte somna?!?!?!?? Och så snöar det ute med.. Det finns ingen mening med denna kalla hemska snö! Det gör en bara sjuk.. sjuk i huet!

Nu önskar jag bara att min älskling var här. Så att jag hade haft någon att ta ut ilskan på ? Nej verkligen inte, han gör mig alltid så glad! Just därför det hade varit bra att ha honom här hos mig nu nu nu!

Lite snabbt om min sega dag, sen sova!

Nu hade jag tänkt o skriva lite om min sega dag sen lägga mig och bjuda hit J.Blund!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket jag var i skolan idag, vi hade kallkök där vi planerade om våra egna smörgåstårtor som vi ska göra nästa vecka. Vi skulle igentligen göra ett prov med men det blev aldrig av vilket är riktigt skönt! Sista lektionen var då sv och på den lektionen tillbringade vi typ bara våran tid på biblioteket för om någon vecka ska vi visa runt en massa fyror där och typ berätta om olika saker.. Fett segt!
Efter skolan mötte jag upp Ronja så åkte vi hem till mig och det blev typ det vanliga, vi satt bara vid datorerna! haha ;) Hon åkte hem för mer än en timma sen och nu är jag svin trött o väntar på john blund! GOD NATT!

Smörgåstårta!

Nu är jag på lektion och vi har kallkök. Vi ska planera våra egna smörgåstårtor till nästa vecka. Hm.. Jag tror nog att jag är den ända som kommer göra varm smörgåstårta! He he :)

Now..It's time for bed!


God natt!

Mina kläder har kommit!

För en vecka sen beställde jag några kläder från Nelly och dem har äntligen kommit. Dock blev det inte så mycket men är nöjd ändå! Det blev en t-shirt, en söt sommar klänning, några trosor och ett par underbara skor som jag bara älskar!!

Nu hade jag tänkt att ta mig en lång varm dusch för jag fryser som en tok! Efter det blir det antagligen att sova o ja jag ska naturligtvis försöka få in bilder på mina kläder te datorn med så kan ni få en titt på dem. :)

Kom precis hem från en heldag på sture med A&A!

Min facebook funkar inte och jag får snart panik tror jag! haha fyy.. Hur ska jag klara mig ? :$

Jag kom precis hem, jag har typ spenderat hela dagen på Sture. Jag slutade klockan elva så jag gick för att träffa min älskade Andrea och söta Amelie så följde jag med dem till Sture där Amelie skulle träffa sin pojk. Vi väntade i kanske två timmar om inte mer så det blev en massa skratt och tjejsnack och ja "valdrinsnack" haha ja vi mötte Valdrin där också och han fick typ oss att framstå som de efterblivnaste i världen eller något fyfan jag har nog inte skrattat så här mycket på länge som jag gjort idag!! Ååh ni gör min dag fina vänner!!♥

Gud va roligt med skolan...

Eller nae.. Imorse råkade man då hoppa på direkt bussen så jag kom några minuter försent och ont i röver har jag med för det fanns ju ingen plats på den jävla bussen, fick sitta imellan två säten på en jävla hög med busstidstabeller.

Nu sitter jag och har Livsmedelshygien och det är ju så jävla roligt!!! -.-

Då var man uppe!

Godmorgon Godmorgon!
Jag kom fanimej upp, HURRA! Dock inte klockan sex men jag har tid o fixa mig o så nu om jag skyndar mig lite hehe så det kanske är tid för det nu ? mm aa jo, jag får la börja nu då.

Får hoppas på att man kommer upp i tid imorgon!

Nu ska jag försöka sova! Upp klockan sex imorgon, haha eller ja jag får hoppas på att jag kommer upp då iallafall! God natt♥

Om man ska ta ledigt en extra vecka? Imon blire ju skola..

Nu är jag hemma och jag funderar att redan göra mig iårdning mig till sängen o sedan försöka sova för imorgon börjar skolan. Det ska bli lite kul o få träffa de störda små personerna i min klass! Men jag hade verkligen inte tackat nej till en extra vecka ledigt!

Det blev faktiskt av innan att vi städade eller aa det blev ett jävla tjat på Hampe sen ba " Kan inte du städa klart nu ?" Jag orkar inte" osv. Så det blev att jag gjorde mest typ, min pojk är allt för lat !! ;)

Städning behövs!

Idag vaknade jag upp brevid Hampus, vi har ätit lite o så men nu har jag ingen aning om vart han har tagit vägen hehe! Vi som skulle städat hans rum (något som verkligen behövs), det känns ju inte riktigt som att det kommer bli av, De blire typ aldrig haha! (:  

Igår var jag hos Pontus och det var ganska roligt i början men efter ett tag ville jag bara lägga mig och sova! Jag fick träffa Hampus med för första gången på en vecka igår, hehe har saknar honom skit mycket !! :$

Så vad händer en sådan här fin lördag ?

Neii vafan det händer ju ingenting.. Får se om jag följer med Michelle till Emilia senare, igår höll jag typ på att somna hela tiden heheh har ju haft roligare i mina dar.. Såå jaaaa vi får se vad som händer. Nu har jag iallafall precis duschat och ska strax börja göra mig iårdning och kanske ta och åka o hälsa på Citygården nu när det har öppnat igen ? Var inom där snabbt igår men hehe det var ingen där :I ♥

Inatt övernattar Michelle !

Kom hem för typ en timma och nu har jag precis mött lilla Michelle och det var riktigt längesen jag träffade henne så det kommer bli mysigt att ha henne här inatt!

Måste bara säga att jag saknar min Hampus så himla mycket!! /:

Oskarström

Nu ska jag dra mig te oskarström och träffa min pärla Emmelie för lite solning och sen får man se vad som händer .

Fredag..

Nu vare fredag igen då, och de betyder att efter denna helg börjar skolan igen och det suger ju verkligen! haha Undra hur det kommer att gå för mig att försöka komma upp klockan sex på morgonen ! hahaha.
Idag blire antagligen att vara med min älskling Emmelie! Roligt roligt, frågan är vad man ska göra ? ;)

Igår bloggade jag inte något alls så tänkte skriva lite kort om min dag :)

Var och tog de lugnt som vanligt och det blev film och mys med Martina och senare mot kvällen kom deras kusin hmm..som avgudar mig typ,  riktigt söt men hur jävla jobbig som helst! Efter ett tag hon hade varit ute med Tini o stefan o dom kom hon inrusandes i mitt rum och skulle leka med mig.. Hon slåss dock när hon leker -.- O de var ett jävla tjat på henne, de ända man hörde var "BETTAN" BETTAN" BETTAN!!!!!!!!" och sen gick hon runt o sa en massa som en femåring kanske inte ska ?!?!! lite skrämmande unge.. Aldrig att jag skulle klara av att någonsin vara barnvackt!..:S




Nana kudden dags

Nu ska jag ta och fixa mig till sängen sen ska jag nana gott i kudden! Så får jag bara hoppas på att jag somnar också! Natti ! ♥

Hemma igen dååå va !

Kom precis hem och frågan är vadfan man ska göra ikväll, Ronja sa något om fest i kärleken men det blir ju lite jobbigt med tanke på att de är vardag så sista bussen hem går klockan tio uhuu.. Blää på de ! Nu ska  jag iallafall laga mat :)

Det var dags o vakna nu...

Godmorgon/Eftermiddag... Jag säger då de.. Det känns en aning hemskt att jag har sovit bort hela dagen och dels fortfarande är skit trött! Jag somnade inte förens där vid sju tiden i morse, dumma mig. O.o Nu hade jag tänkt o kliva upp ur sängen så om en stund bär det av till stan och köpa en massa gottigott gott! Det gillas starkt :)

Mini plutt plutt plutt, tog ett skutt skutt skutt!

Hmm.. GISSA VAD?!? Klockan är strax fem och jag sover fortfarande inte !!


Men något som är bra är ju att min och Andrea's natthumor kommer fram och då blire kalas!! Hahaha alltså vi är absolut inte friska kan jag lova! Innan när vi pratade i telefon var det ända man hörde hennes jävla flabb i andra änden av luren, haha sweetnos! ♥

Fortfarande uppe...

MEN HALLÅ!!! Får damp... Jag är svin trött och har kollat på film och bara hoppats på att jag ska somna, men icke! Vad fan är det med mig? Blääää på detta!

Slänger in någon bild på mig från julafton då va...



EH HE EH HE EH HEE..Sweetnosen då :$

Lägger mig och dör nu!

Fyfan vad trött jag är! Jag känner mig helt sleten och hemsk.. Jag ska nog lägga mig och dö nu sen uppstå igen när jag är riktigt utvilad!!

Det blev inte av att jag drog till oskarström och det kanske var bäst så med tanke på att ingen av oss typ har sovit inatt och inatt behöver jag verkligen sömn! Nu har jag precis städat mitt rum så nu jag ska slänga på en film hade jag tänkt och sen sova! :)

Sleten bett..

Tjejmys ikväll

Nu ska jag ta mig en snabbis dusch sen tar jag bussen hem till Ronja för lite mys och en massa skitsnack med Ro och Älin. Lite stressigt nu för bussen går om en timma så måste dra! Pussen.♥

Datanördar!..

Hallåå alla!
Jag vaknade för en timma sedan, och det första jag såg när jag gick ut ur rummet var ju då mina två älskade datanördar! :') Haha vem sätter sig vad datorn det första man gör ? Visst jag satte mig med vid min men... De var bara för att de satt med dom haha!

Gud så sent de är!

Halloj! Usch nu måste jag fanta mig sova! Har inte tänkt alls på hur mycket klockan är förens nu när mina ögon håller på att falla ihop hela tiden! Hela kvällen/natten har jag Ronja och Martina suttit bänkade i soffan och spelat Super Mario, HAHA! ååh min svanskota värker som fan, tror inte de är så bra o sitta ner i flera timmer höhö. Men God natt på er alla! :)

Lek o bus med Ronja

Haha nej.. Men Ronja är hemma hos mig och just nu sitter vi och kollar på en massa inspelningar från i somras.. Mm aa joo, äre bara jag som längtar te sommaren ? Nej de kan jag inte tänka mig ;)

Idag har jag varit inne i stan med Emmelie och Hampus vi var och kortade Hampes klocka som han fick utav mig i julklapp hihi :$ Och sen drog vi och solade lite, härligt härligt! Emmelie följde också med mig hem dock har hon åkt hem nu och sedan dess har vi bara nördat oss vid datorn.. Hihi!

hmm... God morgon eller nå!

Hej hopp gummisnopp vad jag är trött! Jag somnade inatt någon gång vid fyra och vet ni vad jag var snäll och gjorde ändå imorse som en viss pojk bad mig att göra ? Jo Klockan tio imorse ringde mitt larm för att jag skulle ringa Hampus och få honom att vakna, anledningen ? Jo de var något med att han skulle kunna somna tidigt idag.. MEN VET NI ? När jag ringer honom är han typ redan vaken och bad mig ringa upp igen efter en stund och svintrött som jag var somnade jag ju om och vaknade igen vid halv ett och då ringer jag honom igen. Hmm... Tror ni inte att han ligger och sover då ? O då säger han ba "Ring mig om en stund" och jag är tydligen skit jobbig för att jag sa till honom att han inte fick sova mer .. Haha om man tycker att sånt är jobbigt kanske man inte ska be någon ringa o väcka en ? För det är ju självklart att man försöker få upp en dåå ? Höhöhö älskling !!!

God natt!

Nu hade jag tänkt att sova lite tihihi. Eller ja iallafall försöka för trött är jag ju inte /:

De är redan natt ! ;O

hej hallåååå! Vad jag är hyper, denna dagen har gått himlans snabbt och klockan är redan över ett.. Måste nog sova snart! Men som sagt är ju hyper, riktigt pigg !! Ligger och skrattar för mig själv här i min ensamhet haha jag är så störd ibland!! :')  mm aa joo! BARA SÅ NI VET !!

Filmen var bra!

Kom hem för en halvtimma sedan från bion. Den var faktiskt bra, har inte gillat de andra Narnia så värst mycket så denna var lätt den bästa! :) Nu ska jag ta något och äta sen får man se vad jag gör med resten av kvällen! pussen..♥

Härlig början på 2011!

Hej Hallå 2011!

Nu hade jag tänkt o skriva lite om min helg med tanke på att jag är så dålig på att blogga på helgerna haha!

Fredag:
Nyår då alltså. Hade bara tänkt o skriva lite om kvällen här då, Vi satt några stycken hemma hos Petra och det var en aning chill, vid halv tolv drog jag Hanna, Simon, Tini, Älsklingen och några fler upp till skidbacken och aa det var riktigt blåsigt och förjävligt. Det gick typ inte att komma någon vart, men till slut var man uppe på skidbacken och vet ni vad ? Vi kom precis upp vid tolv slaget vilket jag tyckte var riktigt bra haha ! Efter att vi varit där drog vi hem till Poppe och ja som sagt vi skulle "festa hela natten" hos honom men mitt i allt går han och lägger sig och vi fick dra hem hahaha.. Det blev en ganska lyckad nyår, men den kunde ju varit bättre med tanke på att alla inte var sams.. En massa bråk och en massa lessna personer är ju inget kul ! /:

Några bilder från nyårs afton!


haha jag är söt :$ & hmm.. mm aa jo.. Diaz med bajsmyxorna.. O.o

Fyllonnn!! HaHAHa teddy :)


Lördag:
Jaa.. Igår då låg jag hemma hos älsklingen och latade mig vilket var riktigt härligt! Och att man var med älsklingen gjorde ju bara första dagen på det nya året bäst! Ja vad mer kan man skriva? Hehe aa.. Lata är vi iallafall! puss på det :$

Söndag:
Ja ni.. Dagen har ju precis börjat ? Så har inte precis hunnit göra något hehe. Vaknade iallafall upp brevid Älsklingen så kom Stefan och hämtade mig vid elva. Undrar om Hampe ens reagerade på att jag drog, haha han vaknade ju till med dog typ dirrekt igen. Nu har jag precis duschat och snart ska jag in till stan för lite bio med mamma och mina underbara småbröder! Vi ska se på Narnia 3 i 3D .Wihoo.. Hoppas ju på att det är något att se !

.

RSS 2.0