.

 

Once Upon A Time


Min syster visade mig nyss en massa bilder som var sparade på hennes dator... Små fjortisar?! haha
Dessa bilderna är tagna 2008 och jag minns denna dagen så väl! Herregud...
Jag, Michelle, Andrea, Mimmi och Hanna hade tjejkväll i min systers lägenhet, länge länge sedan! Finns så många bilder o videos. Dör! Nu sitter jag och kollar igenom andra album med, från konfirmationen och sådant skoj!

Torsdag 2013-02-28

Kroppen känns bättre men snoken slutar inte rinna!
Ligger och kurar upp mig med något avsnitt Pretty little liars och myser med min fina systerson. Ska snart färga Helenas hår och sedan röjja up här hade jag tänkt! 

I'm sick *cough cough*

Efter att Amanda var klar med mitt hår tog vi oss en liten runda på stan för att få ut alla myror ur brallan! Efter en stund mötte vi upp Ronja och satte oss på Espresso House för en latte eller två, vi satt där en liten stund tills det var dags att gå vidare och åka hem. Nu ligger jag med One Piecen och tycker synd om mig själv, orkar verkligen inte bli sjuk nu... Tror jag går och lägger mig...
Några frågor på det?

mjau

Done!

Tack Amanda! 
Du är för bra

Onsdag 2013-02-27

Hej hopp!

Efter skolan igår åkte jag med Andreas hem en liten stund i väntan på Linnea och Hanna, har saknat min plutt så!

Vid fem-sex kom Hanna körandes och hämtade upp mig för en roadtrip till Ikea, min duktiga vän fick nämligen körkort igår!! I'm so fucking proud!

Efter den lilla trippen åkte jag hem till min fina Martina och sov där.
Idag har jag fått tvinga mig upp, min energi är noll och jag har åkt på en jävligt förkylning... Men ska nog klara av dagen! Blir färgning av min utväxt nu! Mmh


Cozy time

Tisdag 2013-02-26

Good morning!
Eller god o god.... Så trött som jag är nu har jag inte vart på riktigt länge! Första lektionen är snart slut så får gå och köpa en kaffe eller något, en chai kanske? Bör inte dricka något med koffein i igentligen på grund av mitt lilla hjärta som börjat värka(antar att det beror på all energi dryck jag hällt i mig?) men idag är jag trött såå... 
 
Efter skolan idag ska jag ha kvalitetstid med min fina syster i åled! Can't wait!
 

.


Har vart en lååååång dag i skolan idag! Satte mig direkt med psykologi arbetet vi ska göra imorgon i skolan och ja.. Jag är klar! Känner att jag vart duktig nu så nu ska jag hoppa i sängs! Natti

Happiness is not a state to arrive at, but a manner of traveling.

 
 

Saturday night


Lite få bilder från firandet i lördes! 
Har fler men känner att dem inte ens är lönt att lägga upp, kolla på kvaliten här och dem andra är värre så nja...
Hade i varje fall en awesome kväll och jag är så lycklig över att min pingla änrligen är 18 år!!!!

Måndag 2013-02-25

Dear Monday!
I'm sorry I'm not doing this face to face but I guess that's one of the problem, I just can't face you anymore. I'ts not you it's m. We just want different things. The whole time I'm with you I'm thinking about friday... I don't really know what else to say, I just can't do this anymore. Sorry.. See you around, Maybe.
 
Xoxo, E.

Söndag 2013-02-24

Goooood morning!

Hade en awesome kväll igår! Skriver mer om det sen, sitter hemma hos Andrea och äter frukost just nu och somnar snart på tallriken.. Tror ni inte jag är så dum att jag glömt stänga av mitt larm idag, självklart kunde jag inte somna om!
Hey hangover!


 

Gjorde fattiga riddare idag för första gången, åååh så gott!! 

HAPPY BIRTHDAY LOVE

.

 

My Love


Nu är jag redigt trött på kylan! 
Min hy har börjat protestera nu med och det är inte ok! Torr hur, spruckna torra läppar, livlöst hår.. Åh jag vill ha sommar!
 
Kom i varje fall in nu efter en liten runda med Tessen ska epilera(?) mina ben nu så dem är mjuka o goa! Kör en ansiktsmask och ser om mitt ansikte också kan få lite lyster... Åh...

Lördag 2013-02-23

Good Morning!

Efter en fredags kväll spenderad hemma med skolarbeten så är jag mer än stolt över mig! 
Börjar bli automatiskt att jag vaknar klockan nio nu när jag är ledig, skönt! Slippa sova bort dagen!
 
Sitter just nu med en kopp te och ska snart dra på mig mjukis kläderna och gå en runda med hunden innan jag ska börja fixa allt till ikväll då vi firar Hanna! Grattis Grattis min fina vän!!

I want to be the reason you look down at your phone and smile. Then walks into a pole.


Being friends with your ex shows that you two are mature enough to get over the fact that you weren't meant to be together... Well.. I guess you can't be mature enough.

En lugn fredag

I eftermiddags tog jag som sagt en lång promenad med Tess, efter det satte jag mig på syrrans cykel här hemma och körde på i en halv timma, kändes bra! 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, laddar upp tills imorgon då Hanna äntligen fyller 18 år! Woop Woop!
 

Fredag 2013-02-22

Friday Friday, gotta get down on Friday!
 
Vid tio kom lillfia in och "kittlade" mig så jag vaknade, sen vart det bara upp o busa! Nu sitter jag och skriver på en skol uppgift och sedan tänkte jag ta mig ut här i Laholm på en lång runda med hunden. Minns när jag fick råttan av pappa, hon blir snart hela åtta år! gosseee!
 
Nu ska jag äta lunch och sen bege mig ut!

One day, maybe next week I'm gonna meet ya, I'm gonna meet ya, I'll meet ya


Killarna slutar aldrig förvåna mig... Videon till one way or another är har nu släppt!
Blir så lycklig av deras videos! Love Love Love

.

Cozy time

Mötet gick bra! Efter mötet gick jag i lite butiker, hittade en snygg topp på soda och beställde in ett par skor, så får hoppas att dem kommer snart!

Nu sitter jag hemma hos Sara med henne o Ronja och har OC maraton. Mys mys

Torsdag 2013-02-21

Hej!

Min förmiddag har bestått av sovmorgon, stress och nu är jag påväg in till stan! Ska till psykologen och gå en runda på stan sedan blir det mys hos Sara.

Solen skiner idag så trots min irriterande morgon kan jag inte låta bli att le lite! Det blir en bra dag!

Sätter mig till rätta

Efter en håll igång dag har jag nu parkerat mitt arsle i soffan! Ska frossa ostbågar och cola framför serien bedlam.

Such a Beauty


Såg lite bilder från spring breakers premieren, fastnade på hur gudomligt vacker Selena Gomez vart! Och hur kär blir man inte i hennes byxdress/kostym? Kavajen... Den vill jag ha!

Onsdag 2013-02-20

Gooood morning!

Larmet ringde halv åtta idag då jag skulle med Helena och lämna Lillfian. Nu är vi i stan och ska göra lite ärenden, senare idag ska vi åka och hämta det sista av mina saker. Blir en låång dag!

Tisdag 2013-02-19

Hej alla Goa o glada!

Blev en snabb flytt idag, resten fixas imorgon så efter det kan jag börja ta tag i mitt liv!
Idag har jag plockat och donat och busat med systerbarnen. Nu ligger jag halvt död i soffan och tvingas leka med barbies!..Jag lär sova gott inatt!

Instead of giving myself reasons why I can't. I give myself reasons why I can!

Before you start to judge me, step into my shoes and walk the life I'm living and if you get as far as I am, just maybe you will see how strong I really am.



Efter mötet med min soc idag följde Amelie med mig hem, vi är i full gång med packningen... Blir nämnligen att jag flyttar hem till min syster om två dagar .. Blir en snabb förflyttning.. Men som sagt, snart slutar jag skolan och då ska jag leva, jag ska få styra mitt egna liv och följa mina drömmar! Life goes on..
 

Life goes on

Sitter just nu på ett möte, lite tuffa besluts måste tas och jag har gråten i halsen men det är bara att bita ihop! Livet går vidare och snart går jag ut skolan då jag kan starta mitt egna..

Denna låt spelas på repeat. Mest av tiden sitter jag helt fänglsad i musik videon, så fin!! Much Love
 

Måndag 2013-02-18

Hey Monday!
 
Har legat o snoozat fram tills nu, passade på att ligga o slöa i sängen en extra timma då det blev lite ändrade planer för förmiddagen. Skulle igentligen åkt in till stan vid elva och möta upp Ronja på en runda i stan innan mitt möta runt två tiden idag men så blir det inte! 
 
Får bli en runda efter istället! Måste köpa mig en karlender och andra småsaker som är bra att ha! 
Nu ska jag göra mig en välbehövlig frukost och läsa lite, Så skönt med lov!
Piggar upp dagen med några bilder på mig o Ronja från i somras..
Summer 2013 hurry the fuck up already!

.


Blev en vända till gymmet som sagt. Min kropp vart svag idag kände jag, så blev ett slött pass, men bättre det än att slöa hemma!! Nu ligger jag i sängen och ska sova. upp någolunda tidigt imorgon! Puss Natti

I F*cking Love Kingsley

  

I don't care what you think about me. I don't think about you at all.


Sitter och skissar lite tattoos.. Mest för skoj skull! Hade gärna visat för er men jag suger verkligen, jag kommer överlämna mina "ideér" till Andrea sen så hon kan rita upp dem! Tror hon kommer förstå hur jag vill ha dem. 
Ska ha en tatuering till nu innan sommaren, vill man vara fin får man lida pin.

Söndag 2013-02-17

Good Morning!
 
Mina magsmärtor försvann som tur vart senare mot kvällen igår. Gick och lade mig rätt tidigt med så idag mår jag bara bra! 
Just nu sitter jag och rensar datorn från en massa skit och ska sortera mina gamla arbeten och nya skolarbeten så jag vet vad som är kvar o göra. Senare blir det träning och simning! Härlig söndag.

.

Don't drink water , fishes fuck in it

Ligger hemma i koma... Har fått en himla smärta i magen, skulle bli tjejkväll ikväll men vet inte om jag kommer kunna ta mig någonstans, så brutal är smärtan... Om det inte blir bättre tills imorgon kanske jag får ta en tur till akuten. Har haft ont förr men aldrig upp till denna nivån... Har tagit värktablett men det hjälper inte, några tips?
Ska ligga i sängen och vila i varje fall med serien Pretty Little Liars! 

Lördag 2013-02-16

Good morning!

Blev en sen natt, jag och Amanda åkte ju som sagt till Falkenberg här blev det film med Goa killar och sedan vet jag inte om vi hade någon tävling om vem som kunde vara uppe längst..? Jag, Amanda, Daniel och Christofer satt som zombies framför MTV till klockan 6 på morgonen? Och nu ligger jag och A redan vakna och längtar efter frukost!

You have no reason to stop


Hemma efter ett litet pass på gymmet! 
Kom precis ut ur duschen och fixar mig för ikväll, Amanda ringde mig och meddelade att vi skulle spendera vår fredags kväll i Fbg! Lär bli kul

Fredag 2013-02-15

Hade alla en mysig Valentines day?
 
Själv låg jag hemma i sängen halvt död, skulle igentligen myst med film och Ben & Jerry med Amanda och Andrea men vi tar det Imorgon istället, girls night då!
 
Just nu städar jag lite, musiken på högsta volym. Och juste! Jag har ju lov! *Gör en liten lycko dans*
Idag ska försöka mig på ett tränings pass på gymmet. Mina jävla knän hindrar ju mig från träningen och det är så frustrerande! Om jag tränar en dag måste jag vänta sisådär i en vecka om inte mer innan jag kan träna igen pågrund av smärtan som kommer. Får ta ett redigt snack med min läkare och sjukgymnast, något måste dem ju kunna göra för in my ass att jag kommer växa ifrån detta när det bara blir värre o värre. pff!

True confidence leaves no room for jealousy. When you realize you're great, you'll never feel the need to hate.

 
 
 

Ed Sheeran

I think I'm a little bit in love with Ed Sheeran

Torsdag 2013-02-14

Hej!
Ligger hemma i sängen och halsar i mig fanta.. Gårkvällen vart grym! Det jag minns i varje fall, mitten av kvällen är tyvärr ur bruk. Jag, Linnea, Mickan och Amanda fixade oss hos Amandas pappa, jag kan inte förklara med ord hur störda vänner jag har! Ett gott skratt förlänger livet? Hade gärna berättat om min kväll, men som sagt! Minns inte så värst mycket mer än att min kväll vart awesome!
 
Mår som ett rövhål idag, fick ca. 4 timmars sömn tror jag? Sen vaknar jag upp av att Amanda flåser mig i hörat och då vart det bara upp o hoppa för att följa med henne till skolan, trodde jag skulle dö ett tag. Ska ta mig en power nap strax sen hoppa in i duschen och fräsha upp mig så ska jag nog vara på fötterna igen!
Wohaa, lite bilder från igår!
 
 

Party rock is in the house tonight

Onsdag 2013-02-13

Hej Alla!

Har jobbat och sletit idag! Nu har jag tagit lov och detta firar vi med fest!
Ikväll är det fjärde student festen och temat är bad taste. Är inte riktigt säker på mina kläder men något fult mixtrar jag nog ihop!
Have a Great night guys så hörs vi kanske sen!

I need that one thing.

 

Tisdag 2013-02-12

Hej!
 
Min dag har vart seg som tusan! Somnade runt klockan åtta igår kväll, så idag har jag vart lika seg som dagen. Ni vet när man sovit så länge att man aldrig riktigt vaknar till igen. Så känns det!
 
Har min sista lektion nu, skriver om minnet och drömtydelser på psykologin. Intressaaaant! Kuuuuul! Roooooligt! Läs ni på ni också! tack för mig!
 

.

 

#GrumpyHumans


Nu är jag hemma, eller ja har vart det ett tag. Springer runt i huset och försöker sysselsätta mig så att jag inte ska somna så himla tidigt!
Min skoldag avslutades med goa skratt och ja... Här har ni två "grumpy humans", tycker ni inte jag är värd katten nu?

Let's play truth or dare. Truth, you tell me how you feel. Dare, you prove it.

Dear Monday, I Hate You. Sincerely, Tired Girl.


Gäääsp! 
Kämpar för livet just nu så att jag inte ska somna, har humörsvägningar.. My bitch mode is on... 
Älskar dock min foto lärare, han tycker om mig mer o mer ju mer spydiga kommentarer jag ger? Till er alla Konstiga Personer där ute, fy vad jag tycker om er!
Btw, jag har kommit på att jag är the grumpy human, det är menat att katten ska vara min! släpper inte katten alltså.. Maybeee, Maybeee kommer en bild sen!

#fuckingdör


Jag kan inget annat än fucking älska denna katten! Jag vill ha en grumpy cat! Någon som vill sälja till mig? Eller ska jag behöva kidnappa denna goingen? Jag är så förtrollad i honom! Love Love Looove!

Beauty attracts the attention, but personality captures the heart.


Wow! Jag älskar klänningarna Rihanna & Taylor Swift bar på Grammy Awards, och båda är ju så otroligt vackra, jag dör! Kan inget annat än inspereras av dem nu när balen snart kommer och jag har ännu ingen klänning.... Hittade en sida med gudomliga klänningar men ska kolla upp den och se om den är pålitlig, vill ju inte chansa! 

Måndag 2013-02-11

Gooood Morning!
 
Har dygnat inatt så just ni är jag alldeles hyper.. Kanske inte mitt smartaste drag men fastnade hemma hos Sandra och insåg när jag vart påväg hem att jag inte kunde sova sen för då hade jag aldrig vaknat upp till skolan.. Lär la bli en lång dag men jag överlever nog,I'm a survivor!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra en goe frukost, är döds hungrig!

Cozy Saturday

Blev att jag och Sandra åkte o köpte bingolotter. Sitter nu hemma hos henne och båda är "förbannade", Gud vad bingo är frustrerande?
Blir här en stund till. Söndags mys!


 

Söndag 2013-02-10

Känner ingen ångest... Känner ingen ångest....
Okej jag känner en jävla ångest! Efter fredags kvällen har jag vart hur slö i huvudet som helst, gick och la mig runt tolv igår kväll och sov fram tills nu klockan tre.. Sovit bort hela dagen, visst att det är Söndag men nej usch!
 
Ska i varje fall skriva ett CV och bara ta det lugnt resten av dagen. Varför är helgerna så korta? Måndag redan imorgon...
Sandra & Jag i fredes! Fina vän

Lördag 2013-02-09

Min fredags kväll vart awesome!
Vi började kvällen på B&B, jag och Sandra, senare drog vi till Mårtensson där vi mötte upp Andrea, Amelie och Frida och dansade rövarna av oss och stannade där kvällen ut, precis innan stägning drog vi en snabb vända inom Bond och sedan vidare hem. 
Jag fick natt besök av Andrea och Fyllot Hampus......
Idag har jag bara legat i sängen, i morse vart jag pigg och hyper men senare på dagen kröp sig baksmällan fram, så jag har bara legat i sängen idag och har inga planer på att röra mig ur fläcken!

Vodka is a girls best friend

Blir en utgång med min fina Sandra ikväll. Har suttit hemma hos henne, hjälpt henne med håret och druckit drinkar. Nu är vi påväg in till stan och hoppas på att Halmstad har en vild kväll att bjuda på!

FWSS And RosaLykke


Nu kan jag inte vänta längre till sommaren.. Vill bära allt fint dem har börjat sälja i butikerna. Allt är så färgstarkt och glatt. Im in love!
Fick i varje fall med mig Toppen och jackan som man även kan ta av armarna på så det blir en väst, båda är köpta på Soda. 

Be a girl with a mind, a woman with attitude and a lady with class.

Nu är jag hemma igen!
Fick skjuts in till stan så jag hann sitta med Rebecka & Linda på Espresso och ta en Latte, snacka lite och sedan tog vi en runda inom Soda där jag igentligen skulle köpt ett par byxor men dem fanns tyvärr inte i min storlek. Det fick bli en fin blus/skjorta och en vår jacka! Är förälskad! Visar en liten bild snart!
 
Vid fem vart jag hos en psykolog som jag ska börja prata med en gång i veckan nu fram över, i några veckor i varje fall. Det vart väldigt skönt, trodde det skulle kännas hel-sjukt att sitta där o babbla men det gjorde det inte! 
Hann även söka jobb efter det innan jag skulle åka hem, så ska in med CV på måndag och sen får vi se vad som sker. Har fått en del gjort idag vilket känns bra!

Summer clothes

Fredag 2013-02-08

Hej!
 
Igår hade jag heldag med bara slapp. På kvällen vart jag hemma hos Sandra och mös, och en massa snack.
Vi har stora planer till framtiden!
 
Idag tog jag en lite väl lång sovmorgon, är i varje fall uppe och skuttar nu. Har precis kommit ut ur duschen och ska fixa mig. Om en stund åker jag in till stan, ska på möte med en psykolog. Bussen är dock inne fyrtio minuter tidigare så blir en snabb fika och kanske en vända inom soda. Vill ha ett par byxor där! 
 

.Many people tell me to do what my heart says.... But I don't know wtf is "tumtum tumtum"

.

Black and Yellow


Dagen blev himla lång trots allt... Har vart så jävla trött så det är inte sant!
Efter skolan drog jag i varje fall med Hanna & Sabina till gymmet. Kom hem för ett tag sedan och ligger ned bäddad i sängen, ska försöka hålla mig vaken en stund till.. Får se hur det går!

Onsdag 2013-02-06

Godmorgon vinter land!

Kände inget annat än besvikelse när jag gick utanför dörren idag och såg att hela Åled vart vitt. När ska denna snö ge sig?
Blir i varje fall jobb i restaurangen idag, om min mage behagar! Hoppas på att dagen går fort.


 

If you wanna do something, just do it. You've got nothing to lose.

.

 
 

Stars can't shine without darkness


Nu går dagen mot sitt slut. Har spenderat dagen med att kolla dokumentär och också kollat på en film från psykologin A då jag fått sitta o anteckna som en tok. Hade nog haft svårt att hänga med annars. 
Kom hem från stallet för en stund sedan och när vi kom hem väntade tårta och fika, mumma! Nu ska jag faktiskt ta o lägga mig tror jag. Är döds trött.

Tisdag 2013-02-05

Just a bad day. Not a bad life.
Idag lyckades jag vakna upp med ett leende på läpparna. Jag har ju så fina vänner så kan inte låta bli att le lite! 
Idag har vi i varje fall studie dag, och istället för att söla i sängen sitter jag och kollar på en dokumentärfilm från psykologin förra veckan. Väldigt intressant må jag säga! 
Idag ska jag försöka hinna med så många arbeten som helst och sedan träna och en vända inom stallet med Martina. Och kanske en bön om att sommaren ska skynda sig?

One day I'm going to get out of here, and I'm going to see the world.

Andas in... Andas ut..
Idag har jag kännt mig som ett analt åskmoln.. 
Har i varje fall lyckats samla mig från min ilska och har nu laddat upp med ostbågar och cola. Blir ett Fast and Furious maraton. Imorgon är jag ledig, skönt.

Nobody sees, nobody knows.

I need you dad. I can't handle this anymore.
Det gör ont i mig att behöva se små barn som behöver växa upp och hantera livet redan i ung ålder, som tonåring. Och detta pågrund av ett litet snedsteg i livet, i familjen, i omvärlden. 
Jag fick själv behöva ta hand om mig själv redan i tolv års åldern, jag fick ta hand om mina syskon som inte visste hur dem skulle hantera allt som pågick i vårat liv. Allt vart kaos och nu är jag snart 19 år, jag fick vara mamma för min familj, jag hanterade ofta läget bra,men  jag vart omogen på många sett också men i huvudet vart jag helt klar om saker och ting som pågick, jag fick kämpa mig igenom min uppväxt, jag har aldrig vart den som visat hur jag mår, aldrig den som klagat över mitt liv och det tänker jag aldrig göra heller för livet går vidare, det som inte dödar dig gör dig bara starkare och det tror jag starkt på.. 
Men när jag nu får gå igenom samma fas om på nytt men ändå på ett helt annat sett vet jag inte vad jag ska ta mig till, jag får nu se andra som jag bryr mig så otroligt mycket om och som står mig så varmt om hjärtat behöva gå igenom detta också. Detta gör mig så fruktansvärt frustrerad och ledsen, vad ska jag göra? Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
 
För guds skull ta hand om varandra, va rädda om varandra! Nu vet aldrig när ni kan förlora den ni älskar. 

Im a woman. I don't know what i want, but I can get mad, if I don't get it.


Sitter nu och kollar lite flyg o sådant till London. 
För någon vecka sedan fick jag ett nervsammanbrott pågrund av att klänningen jag skulle ha till balen inte längre finns i lager hos Sherri Hill och hade då inte kommit i tid inför vår bal. 
 
Något jag verkligen hatar med mig själv är att ända sedan jag vart liten har jag vart den som ska ha det jag vill ha, en envis liten jävel helt enkelt.. Så jag ringde i varje fall min mamma och hade panik ångest och vart så arg och ledsen och sa att jag vägrade köpa något här i Halmstad/Sverige över huvudtaget pågrund av att andra skulle kunna ha det jag väljer...Vart nära på att slita av mig håret, blev tokig,.. Detta låter hur löjligt som helst men ja så är det och jag är så arg på mig själv för hur jag kan vara ibland.
Så när jag pratade med min mor bestämde vi att vi skulle ta en weekend i London då jag samtidigt kunde kolla efter balklänningar! 
Någon mer än jag som kan vara en helvetes dotter? Stackars lilla mamma...
 

.

There's a story behind every person, a reason why they are the way they are so, think about that before you judge someone.


Jävla skit väder rent ut sagt! Snö/regn och kyla. Drog på mig skinnjackan endast för att trotsa vädret.. Vill redan hem. Håll ut Elisabeth...

Måndag 2013-02-04

Monday Monday, Hello new week!
 
Sitter och gör iårdning mig till skolan, ny vecka nya tag, och denna vecka frisk! Dock hoppade jag första lektionen då jag verkligen inte ville upp när larmet ringde.. Well well, blir två timmars foto sedan religion i en timma. 
Efter skolan idag ska jag på ett möte, får se vad dem har att säga mig?
My breakfast.. mmmh

She'll cry, and get over it, She'll hate you, and then love you again, But one day she'll leave..and she won't come back.

 

#Backontrack


Blev ingen redig träning men en timma på löpbandet och jag är nöjd! Nu är jag hemma och har ätit och ska hoppa in i duschen. På tisdag får det bli mer styrka! Can't wait

.

Söndag 2013-02-03

I really need a day between saturday and sunday.
 
Vaknade upp för en liten stund sedan, har redan tryckt i mig frukosten och är så otroligt taggad på att få komma iväg till gymmet! Har inte vart där på tre veckor nu... Först pajade knäna och nu sjukdomarna jag haft, så nu ska jag komma igång igen! 
Dock blir det ett lungt pass idag med tanke på att jag precis vart sjuk och har fått hals ont men det ska bli skönt i varje fall! Blir en tränings och plugg Söndag! Redan Måndag imorgon....

BLACK AND WHITE

Avslutar denna dag med bilder från förra helgen. Kan ju tillägga att jag älskar mina galna tjejer något in i helvete!!
Dagen har gått någolunda snabbt men samtidigt så otroligt segt.. Det har vart så mycket död-tid så det är inte sant men tillslut fick vi sluta! Så från klockan 14 till kl 22.30 har jag jobbat idag, puuh! 
Nu ligger jag i min underbara säng och känner en sådan otrolig lättnad när jag inte behöver vakna av ett larm imorgon bitti och någon värk har jag då inte i kroppen längre så kommer förmodligen kunna sova ut, lycka! 
Nu säger jag god natt! 

.

Lördag 2013-02-02

God morgon!
 
Har vart uppe sedan tio tiden, kom precis ut ur duschen. Solen skiner och jag vill ut på en lång runda men hinner tråkigt nog inte med det.. Ska fixa lite sedan åka och jobba. Blir en heldags jobb så blir även instängd från solen, typiskt! Men det ska bli kul i varje fall! 
Nu ska jag få i mig något att äta, har fått halsont med.. Så ska kura mig lite till.. Vad händer med mig? Drabbas ju av alla sjukdomar...
 

Fredag 2013-02-01

Good morning!

Har vart uppe sedan klockan åtta! Wihoo jag är på fötterna igen! Tog bussen in till stan runt nio tiden tog och köpte två chai latte och gick inom rock style där Amanda jobbar, satt där en stund och sedan mötte jag upp Mami för ett snabbt ärende.

Nu är jag tillbaka i Åled, sitter hemma hos Martinas mormor. Blir en lugn fredag idag..

.

RSS 2.0