Lördag 2012-06-23

Midsommar dagen!
.
Kom hem för en stund sedan och har städat undan lite från tjejkvällen som var här hemma igår. Ska nu plocka fram allt som ska med till peace and love sedan kommer Martina och hämtar upp mig då vi ska åka till tylösand och äta med familjen L. 
Gårdagen vart sjukt jävla bra! Mina vänner förgyller verkligen mitt liv! 
Det blev som sagt en vända inom stan, vi vart överallt och ingenstans, vi började utekvällen på hörnan sedan mötte vi på Jennica och hennes vänner så vi följde med dem till asian palace där vi satt ett tag sedan vidare till BoB. Sen vart det hemgång, sov hos Andrea inatt.. Så mys! 
.
Blev inte värst mycket fotande igår så här får ni några av de få bilderna från igår! 

Överraskning

Min midsommar blir bättre och bättre! 
Min fina vän Ronja som jag tagit "pause" med och som vart sjuk dessa dagar kom precis hem till mig! Hon skulle verkligen inte ut ikväll som jag har sett det men tydligen inte! Min lycka när hon kom alltså... GUD! Jag är så tramsig men fyfan en dag utan henne o jag dör... nej men nästan!  Rebecka mår inte bra så hon ska hem men treon ut på krogen fortsätter, det blir jag, Ronja och Andrea! Jag är så sjukt taggad... Och LYCKLIG!!! '
 
 

.

Nu är vi mätta och belåtna! Det blev grille, potatisgratäng och sallad! Nu sitter vi och förkrökar bara tjejerna men strax splittras vi då jag, Rebecka och Andrea åker in till stan för att fortsätta förfestandet där! Ikväll blir det antagligen en titt genom stan med. Underbara dag♥

Midsommar mys


Nu är alla samlade! Det blir jag, Linnéa, Hanna, Rebecka & Andrea ikväll! 
 

Fredag 2012-06-22

Glad middsommar allihop!

God mat, fina vänner, feeest! 
Hanna ringde precis och väckte mig så nu väntar jag in henne så att vi kan åka och handla. Vi blir nästan alla tjejerna här idag, då vi ska äta och leka lekarhaha gud vad mesigt det låter! Sedan ikväll är jag inte säker på vad jag ska hitta på ännu, kanske blir till att åka till bolmens eller så blir det att dra ut! Vi ser vad som sker ikväll! Midssommar 2012 kommer i varje fall bli det bästa det ända som saknas nu är att solen ska titta fram!

Midsommar kransar

Hanna ville också ha en krans så vi gick och plockade lite... Hahah hon fick bara med sig ogräs hem!! Men några rosa fina blommor från en buske hittade vi även... Så nu får vi se vad Hanna & Rebecka går för! 
Min fina krans

SHA SHA BLOGGÄÄÄN

Ville bara säga att svettan är världens finaste vän! 
 
Dikt till Bettan
Du är så ful så jag dör
När du går på gatan vill jag över dig kör.
Du luktar svett men du är förevigt min bett
Du har inte heller något fett.
Dina rapar och fisar låter som en fin visa.
Jag älskar dig så, mer än du någonsin kommer förstå <3
HOWDIE HOOAW <3
 
 
/ XOXO gossip becka

Fixat och klart

Blev en runda i stan, blev inget köpt till mig som jag hade tänkt förutom en midsommarkrans! Snäll som jag är köpte jag med mig en del saker som min sjuka vän behövde, och fixade även all dricka till peace and love! Såå jävla gött! Jag hade en sån tur! Ringde ticknets kundservice så jag fick en ny biljett skickad till mig! Så skööönt! 
 
Nu sitter jag hemma med Andrea, Hanna & Rebecka. Det blir myse här ikväll ♥
 

Peace & Love biljetten ...Borta


Alltså ibland undrar jag vad det är för fel på mig alltså.... På riktigt... Smarta jag lade ju ner peace and love biljetten och wchf biljetten i samma kuvärt... Så jag hade då med mig min PL biljett till falkenberg.. Love life om jag har tappat den där!.................... Får en panikattack... Kill meee!


Torsdag 2012-06-21

Förlåt Förlåt för min dåliga uppdatering...Gjorde inlägg igår men varje gång jag vart halvt klar med ett inlägg ville inte mitt internet vara med mer så det gick inte publicera och inläggen försvan så otoliga jag sket i det!
 
Gårdagen vart i varje fall hur fantastiskt skön som helst! Började dagen i stan med Linnéa sedan åkte vi till Oskarströms bad där vi mötte upp Hanna, Emma, Anders & Simon. Vi låg mest i solen, dem badade lite.. Suger att jag är sjuk.. Halsen är inte riktigt med mig.. Så stannade uppe i solen medans dem njöt av ett dopp i det blå...Färg har jag i varje fall fått och jag känner mig mer levande nu så att säg, he he he! Dagen avslutades med Film och mys hemma hos Hanna. Så en bra och avkopplande dag hade man! 
'
Nu ligger jag hemma och latar i sängen, funderar på att lägga mig ute i solen lite men det överväger med att åka in till stan, lade undan lite kläder från igår som jag hade tänkt att ta en extra titt på idag och även vara en bra vän och göra några ärenden åt min sjuke vän Ronja.. Vi får se hur jag gör! Nu ska jag i varje fall få i mig något att äta! 

 
 

Onsdag 2012-06-20

Gårdagen bestod av mys och bus! Älskar när jag och Martina min syster har spenderar tillsammans, vilket inte händer så ofta nu längre! Det vart i varje fall långa bilrundor då bi bara pratade på om allt.. Illa när vi bor i samma hus men när vi väl gör tid för varandra är det precis som vi inte träffats på år! Vi körde även upp till ätran där vi kidnappade Fanny. Så en mys kväll blev det!
-
Nu ska jag klä på mig och åka in till staden med Andrea där vi ska möta upp Linnéa för solning! När det väl är sol ute lägger vi oss i solarium...hm... Aja ska pysa nu! Hörs och ses sedan! Pusss
 

Tisdag 2012-06-19

Tror mitt hjärta stannade till lite nyss.. Nya Blogg.se skrämde skiten ur mig.. Nej men jag kan la säg att jag är inte så förtjust av förändringar, kanske beror på att jag är så slö på att lära mig de nya men men.. Snart har jag la vant mig?! Jaja, har i varje fall haft en bra start på dagen!  Att vakna upp hos min själsfrände är det bästa som finns.. Hon sprider en sådan lycka!.. Så nu så här fint efter frukosten ska jag gosa ner mig bredvid henne och vila lite, är så sjukt slö!
'
Om någon timma åker jag in till stan.. Igentligen skulle jag vart i stan för någon timma sedan redan och mött upp Linnea efter jobbet men jag låg o sov... Ångest! Får ta och ringa henne! Blir i varje fall solning och fika i stan sedan, Mys!


Dear sweatpants & hoodies, thanks for being there for me. -Sincerely, sexy and i know it, but too lazy to show it.

Love you boo

Måndag 2012-06-18

Det har nog aldrig vart så här skönt med lite sömn!
Vaknade upp för en liten stund sedan och tänkte köra igång med lite gott för kroppen så hära fint på "morgonen" så kaffet är gjort och jag ska strax bege mig på en power walk till Oskarström.. Får hoppas på att mina ben klarar av detta nu! Såå nu kör vi! God Morgon!!

Söndag 2012-06-17

Brutna kroppsdelar.... Hela kroppen ömmar, känner knappt av mina ben..Lider av sömnbrist... Aj Aj Aj....

Jäklar vad grymt det var i helgen! Ni som inte va på WCHF missade verkligen något. Fredagen vart obeskrivlig! När vi anländt till skrea-strand tar vi alla oss och sätter oss ute på bryggan och dricker lite och vart bara så sjukt bra, som alltid..Senare rörde vi oss vidare till festivalen. Vid halv ett-ett(?!?) spelade maskinen vilket typ vart höjdpunkten med helgen och dem ägde sönder och trots att det öste ner regn blev det ett sånt sjukt ös! Alla vart galna! Gårdagen på festivalen vart dock lite segare.. Mindre folk, inte alls det öset som fanns på fredagen men jag hade en sjukt grym kväll ändå!

'
Så min helg har alltså bestått utav härliga människor, bra musik! Ingen sömn, ingen hel kroppsdel nu känns det som men fyfan så värt det!
image description








Fredag 2012-06-15

WCHF
Dunkar maskinen i högtalarna på högsta volym och trippar runt i rummet av lycka! Fixar mig och kollar så att jag fått med mig allt för helgen i Fbg! Är så sjukt taggad!! Detta kommer bli en så sjukt grym helg! Inte bara att detta kommer bli grymt.. Om ca en vecka är vi även påväg upp till borlänge för en hel festival vecka.. Peace And Love!! Känner att mitt sista sommarlov ändå kommer bli det bästa!!

.


Börjar bli sent så... Börjar packa..

Det börjar bli sent och imorgon bär det av till Falkenberg för lite festival i helgen..West coast house festivalen!! Så nu tänker jag ut lite vad jag ska ha med mig! Hoppas på fint väder hela långa helgen.. Inte så taggad på att packa ner en massa långbenta eller långärmade kläder precis.. Vill ha sommar ju! Åååh taggaaa!!!

Whoever said money doesn't by happiness didn't know where to shop


Kom precis hem efter en heldag i stan med Hanna, Linnéa & Rebecka! Blev inte så mycket kläder handlat idag, mest små saker jag behöver.. Typ rediga produkter till mitt hår & smink och sådant!!! Igår fick jag dock med mig tre klänningar och en topp som sagt och ja... Det finns så mycket mer jag vill ha(ska ha!!) Men just nu känner jag att jag kanske ska börja vara lite ekonomisk ett tag fram över.... Sita köpet får bli...Ikväll kanske?! Hade tänkt att beställa hem en sak... Gudomlig!!

Torsdag 2012-06-14

Blev en tidig uppstigning idag igen. Mötte upp tjejerna i stan runt tolv, sedan dess har vi gått i stan och nu sitter vi och lunchar på Shanghai, gottans!

I love my relationship whit my bed! No commitment needed, we just sleep together evey night..


Det blev inget med ikväll.. Blev en mys kväll här hemma istället i min ensamhet.. Nu ska jag strax sova! Puss & God Natt

Bulls sedan utgång

Nyktert!
Kom hem från stan för en timma sedan, blev en fika med min älskade Linnéa sedan lite shopping. Fick med mig hem tre par klänningar och en topp! Visar bild sedan, måste hitta min sladd till kameran först bara! Nu sitter jag i varje fall halv neck och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.. Blir att åka in till stan med Ronja & möta upp Johan för lite mys på bulls sedan blir det förmodligen utgång

Onsdag 2012-06-13

Såå trött! Men jag får skylla mig själv som håller mig vaken så länge på nätterna?! Uppe är jag i varje fall och ska dra mig in till stan för att göra ett ärende åt min kära mor.. Sedan blir det nog en liten titt i stan och solning. 

Måndag 2012-06-11

Ompa lompa falleralleraa!
-
Kör nog på nyktert resten utav mitt liv nu! Har vart ute en vecka i rad nu typ... Så idag kör jag på oc maraton med Ronja, mys! Blir att köpa mig en biljett till west coast house festivalen och kolla resor också.. Eftersom sommaren inte är här och även om sommaren kommer behöver jag komma bort.. Åh vill bort från detta bajs land nu nu nuu!

Lördag 2012-06-09

Jag dör! Jag länktar ihjäl mig till nästa år då jag äntligen får gå balen och ta studenten! Det vart så kul att se alla mina överlyckliga vänner spridas ut i parken! Efter kramandes och grattande för mina vänner åkte jag vidare till min bror som också tod studenten, han blev överlycklig när hela släckten samlades hos honom! Gulle!♥ Efter det blev det ös på b&b... & idag är vi självklart på det igen!











Ni får ursäckta mig på de flest bilderna.. Men skyller på att det spöregnade.. Därför jag ser ut som....
Men ja mina kära vänner vart fina!!!

Fredag 2012-06-08

Idag tar alla studenten!.. Wohooo! Alla förutom jag....
-
Nu är man igång med sminkning och klädsel letande.. Lite fin vill man ju ändå vara! Vi ska börja dagen med att kolla på treorna från jb när dem springer ut vid halv ett! Sedan blir det att möta på alla på parken osv... Nu måste jag skynda mig.. Har bråttom! Kyss

*



Har inte fått någon sömn de här senaste nätter så nu kryper jag ner i sängen. Morgon dagen lär bli lång! Puss & God natt!

If people could learn how to smile as much as they cry, give as much as they take and love as much as they hate, this world would be a better place.

Wednesday night

Björnbröder på förfest..
Födelsedagsbarnet fick sig en rejäl kväll ute!

Tuesday Night

Torsdag 2012-06-07


Omg... jag suger lite alltså....Sorry för dålig uppdate! Men har haft fullt upp med firande och festande! Jag kan ju säg att jag har haft en jävla bra start på mitt sommarlov, SJUKT bra start!! Tänker inte göra värsta bomb inlägget men skriver lite kort om mina dagar!
I Tisdes hade jag först tankarna att bara ligga hemma och dega men så blev det inte! Jag & Ronja tog oss ut till Östra stranden där killarna från "örnen" skulle ha sin sista fest alla tillsammans innan de tar studenten. Där satt vi och hade det trevligt, det vart misshandel, maskerad och det slutade med att vid tolvslaget stod alla upp och sjöng "jag må hon leva" för Bästa Ronja som fyllde år! Sedan vart det tårtkrig!! Åh halledar vad kul vi hade!!
Onsdagen(igår) då vart det firande med god mat och tårta hemma hos Ronja med hennes släckt och vänner sedan vart det utgång! Blev även en sjuk kväll där!
Torsdag.. Idag vart jag, Ronja, Amanda & sara ute och åt även där lite firande för ronja. Nu sitter jag hemma med Ronja och är taggade för alla stundenter imorgon!! Wohooo

Tisdag 2012-06-05

Ja då vart det så kallat "sommarlov" men jag vill nog hellre kalla det "vinterlov" japp!... Herregud vad jag fryser!! Efter brunch & avslutning på Restaurangen och även en liten shopping tur ligger jag nu ner bäddad i sängen och känner mig inte särskillt taggad på att röra mig ur fläcken... Nu inviger jag detta lov med.. Revenge & Lite sömn! Pusss

Blev lite smått & gott från Gina & även!!!! En massa roligt till studenterna!! woopwoop

If you love it like I love it and you feel what I feel inside. If you want it like I want it, then baby let's get it tonight.


"Be strong" a phrase that is easy to say, but a hard thing to do when your heart is broken..

I know your in a better place now, but I wish that I could see your face, I know that you're where you need to be even though it's not here with me. I still shed a tear every once in a while. And even though it's different now you're still here somehow. My heart won't let you go And I need you to know that I miss you!

Pappa skulle ha fyllt år nu på söndag & att personen som fanns för mig som mest när pappa gick bort kommer ner till halmstad nu till helgen, det med att det har hänt en massa tråkigheter med henne vilket gör mig ännu mer orolig.. Är inte redo att förlora en till person som står mig så varmt om hjärtat... Sedan kommer släckten från pappas sida ner nu till helgen.. Jag älskar dem så men just nu vet jag inte om jag känner så stor lust att träffa dem.. Det är redan så mycket som hänt och som kommer hända.. Saker jag själv ställt till med och andra saker runt om.. Just nu känner jag bara en stor klump i bröstet och jag vill bara bort.... Detta är la bara en sådan jobbig period som alla har då och då, vem vet imorgon kanske jag vaknar upp igen och känner styrkan jag själv har fått bygga upp under dessa år.. men just nu känns allt hopplöst... Jag har klarat det förr så varför inte nu? ..
'
Detta kanske inte är det roligaste inlägg men jag känner att jag behöver skriva av mig lite... Nu ska jag snart möta upp en vän som jag vet alltid kan få mig må bra! Tackar gudarna för att jag fått de vänner jag har idag!

Frätande vatten...

Japp som nästan alla vet nu så är det något frätande som gått ut i vattnet i vissa delar av halmstad...Åled, Sennan och östra halmstad.. Lite rädd blir man ju när det ända jag druckit idag är då min favorit dryck... Vatten! Och som jag har längtat efter ett långt skönt bad.. Men icke .. Äsh jag trivs att ligga i mjukisar och svettas också! Nu ska jag tillbringa resten utav kvällen med revenge avsnitt! Kösss

Tog mig tid att sno några foton från ronjas blogg ...
Nom nom nom..

Måndag 2012-06-04

Tog mig en jävla sovmorgon...
Men ja vad ska man säg, sommarlovet har praktiskt taget kommit så då kan man ju ta en lite längre sovmorgon någon gång ibland?! Delvis har jag ändå inget planerat idag ska nog ba... Ah jag vet inte?!
-
Things To Do Today...
1. Get up..
2. Survive..
3. Go back to bed...
Igår vart vi ju som sagt och kollade på de som gick på röda mattan in för balen.. Dock hann vi aldrig se några utav dem vi kom dit mest för att kolla på .. Vi blev allt för rastlösa så tillslut sprang vi runt som yra höns och kramade om några utav de snyggingar som hade gått, sedan runt sju åkte vi hem..


Min otroligt vackra vän igår på balen!! Rebecka min Sessa!

Söndag 2012-06-03

God Morgon!
-
Vart som sagt en lugn hemmakväll igår så idag är man utvilad och mår prima! Ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa till mig för om någon timma blir det till att åka till Tylösand för att kolla på några vänner som går på röda mattan för balen idag. Nu måste jag i varje fall skynda mig lite.. Hörs senare! Kösss

Lördag 2012-06-02

Good Evening Everyone!
-
Kom precis hem från Vallås.. Åkte dit klockan halv fem inatt för lite myspys med min kärlek... Sjuk kväll/natt igår kan jag ju börja med att säga! Började kvällen med förkrök i kärleken hos en vän sedan runt elva tiden tog vi oss in till stan för premiär öppningen på BoB- Club 18! Där dansades det loss!! Kvällen vart awesome!
Idag är jag då väldans trött och ska spendera min kväll hemma... Blir städning och plugg, wiihooo!! 

Pussss

Life isn´t about waiting for the storm to pass... it´s about learning to dance in the rain


Färdig sminkad och påklädd! Nu kör vi.. Pusss

Svensk sommar.....

Jag bara älskar våra Svenska Sommrar! Sol & värme i två-tre dagar sedan regn hela sommaren ut... Typ?! ..
Aja.. Ligger ny duschad i Ronjas säng och väntar in det där som kallas att man är "taggad" så vi får se när det kommer.. Klockan är ju inte direkt mycket och piggna till hinner man ju, kanske till och med vädret? Så det blir nog allt en awesome kväll trots allt! 

Fredag 2012-06-01

Good Morning Sunshine!!!!

Igår vart en sådan dag då man inte hade några krafter alls... Vi städade i restaurangen hela förmiddagen.. Sedan tog det ur musten helt när vi vart på träff med en speciell person och det vart tårar & en gnutta sorg...
Efter allt det bar det hem till Ronja för mys hela kvällen lång... Vi båda vaknade nu precis och ska ta och bege oss ut på långpromenad! Sedan ser vi vad som sker.. Ikväll blir det i varje fall Club 18 premiär öppning på BoB! Kösss

.

RSS 2.0