Ser ut att bli regn..?

Blev inget stan idag efter badet, har varit hemma ett tag nu och suttit ute en stund och pratat med grabbarna grus istället. Himlen blev helt täckt utav gråa moln så vi gick in.. Ser ut att bli regn igen *snyft* så det var nog bra att jag inte åkte in till stan?.
Men nu hoppar jag in i duschen för att bli fräsch på nytt igen..Eftersom både jag och Hanna har legat på badet och klagat om hur äckliga vi kännt oss hela dagen, haha..

Torsdag 2011-06-30

God Morgon!
Vaknade för en liten stund sedan och ska nu göra iårdning mig lite för att sen möta upp Hanna på Furran för lite solning och bad. Senare ska jag nog in till stan också för att kika runt lite, min kärlek fyller år nästa vecka så det blir antagligen att jag försöker hitta något till honom, vilket är väldigt svårt och jobbigt! Killen säger inte heller vad han vill ha... Hehe aja nu ska jag byta om osv osv.. Hörs sen :)

Älskade Sommar Dagar

Efter att ha legat och solat (& bränt hela ansiktet...) och njutit av hela dagen med mini har jag nu gått in och Andrea har åkt hem. Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig ner i sängen och njuta av en film och sen sova!



Ni får ursäckta mitt slickiga hår.... Haha :)

Onsdag 2011-06-29

God Morgon!
Vaknade för en liten stund sedan, eller ja jag har legat och segat i sängen i drygt en timma så nu är jag redo att gå upp. Nu ska jag göra något gott att äta, så blir det frukost ute på altanen, Sedan solning och bad! :)

Hem igen

Var härligt o gå men en alldeles för varmt! Så efter att ha pustat och svettast från åled och igenom sennan hoppade vi sedan på bussen, haha! Nu har vi duschat och suttit o snackat o ja lite sådant och nu är det dags att ta bussen hem.

Nu går vi hem till Mini.

Nu har vi äntligen kommit in för lite svalka och bytt om osv så nu ska vi ut igen, vi ska gå hem till Andrea nu från mig(Från Åled) till Oskarström, där blir det dusch och sen göra iårdning sig sedan blir det antagligen grille med en massa vänner :)


Haha söt bild! :$

Stek i solen


Tisdag 2011-06-28

ÄLSKA VÄDRET! Så jäkla skönt att solen har hittat tillbaks! Visst?!
Jag vaknade för en liten stund sedan och har nu ring jobbet så det är klart. Snart kommer Andrea hit och gör mig sällskap men nu sålänge slänger jag på mig bikinin och lägger mig och flyter runt i poolen lite hade jag tänkt. Ciaoo

Dags att sova!

Har varit hemma nu i någon timma och har påbörjat med min "tandblekning" kollat runt på lite kläder på nelly och lite sådant trevligt! Jag har också hittat Papprena med informationen om jobbet så imorgon måste jag komma ihåg att ringa direkt när jag vaknar. Nu blir det iallafall läggdags för min del så nu säger jag God Natt!


Glömde!
Jag glömde visa min tuffa & super gulliga nya kompis! Den här lilla krabaten var på våran altan innan idag och han var inte rädd ett dugg! Han satt bara där o åt och softade med mig och Louise haha ;) Erkänn sööt?

Iväg till oskarström för att träffa Mini

Nu har jag gjort iårdning lite, men några samtal har jag inte ringt som jag skulle! Får ringa jobbet imorgon för nu ska jag iväg till oskarström för att träffa Andrea. Ciaaoo :)

Måndag 2011-06-27

Panik!!! Jag hittar inte mina "jobbpapper" och jag måste ha dem! Om en vecka ska jag börja jobba så jag måste ringa hon som ska hjälpa mig med allt och också få information om plats jag ska vara på och tider osv... Men självklart hittar jag dem inte! . . . . .

Inte nog om att det irreterar mig! Sitter och nästan "lipar" för att hela min axel är svullen av ett ända litet myggbett, det gör så ont!!! Och smart som jag är har jag inte hämtat mina allergitabletter hos mami. Skulle åkt till mamma idag hade jag tänkt men har ingen ork och så hinner jag inte..Jag måste ju som sagt hitta mina jävla papper och sen röja undan i mitt rum- det är så svinigt så jag dör! :(

God Natt


Suttit vid tv:n hela dagen.. Inte Ok!

Jag har legat i soffan och kollat på tv hela dagen.. Haha jag har inte tänkt på det förens nu typ... Det är då inte okej! Så nu ska jag ta och göra lite annat, duscha och sen ska ansiktsmasken på och sedan blir det att sova. :)

The pictures from last Wednesday

Jag och Ronja tog ju bilder i Onsdags och eftersom min dator har varit så himla seg har jag inte orkat lägga upp dem men nu är min dator sig själv igen så här kommer bilderna.






Du och jag Valoo.. Du och jag!







Utav 50 Bilder är detta de seriösaste! Ja kanske inte tre utav de jag la upp nu men dem andra!

Min helg.

Min Fredag:
Det började med att jag och tjejerna var här och fixade oss här hemma hos mig. Vid halv nio tog vi bussen in till stan och fick vänta där i en halv timma på bussen till Vallås, när vi kommit till Vallås gick vi hem till en kompis till oss för att "fira" midsommarn. Jag tycker att det var väldigt drygt i början men jag hade ju mina fina vänner där så jag hade det bra ändå. Tillslut blev det allt för mycket dricka och jag vet inte hur många gånger jag gjorde bort mig när vi väl kom in till stan... Tror alla kände lite hat till mig då.. Haha men men allt kan gå snett ibland och jag lever så jag kan bara buga och bocka ! :)

Min Lördag:
Jag vaknade upp hos Hampus och ville bara somna om igen och aldrig vakna upp.. Gud vilken baksmälla jag hade fått, jag har aldrig mått så dåligt! Tror jag... Men men jag överlevde som sagt och efter att ha legat i Hampus säng hela dagen och fått hans "kryande" stöd så blev allt bättre. Ronja kom hem till honom runt fem tiden sen tog jag och Ronja bussen hem till mig senare och efter en stund kom också Hanna och Simon hem till mig. Vi hade bestämt att vi skulle börja dricka och fixa till oss men istället satte vi fyra oss i soffan och kollade på Disney filmer, haha! Så när alla kom satt vi där, men senare mot kvällen blev det fullerullan! Hade en riktigt trevlig kväll! :)

Söndag 2011-06-26

Så mycket skönare det var att vakna upp idag! Ingen huvudvärk inget illamående.. Känner mig levande! Bortsett från vad jag gjorde igår.. Jag hade tänkt att skriva lite om min helg senare.. Men just nu sitter jag och kollar på Biggest Loser och ska snart äta. Haha!


Jag just nu..

Fredag 2011-06-24

Midsommarafton!

Idag är det midsommar och det ska "firas" med mina fina tjejer. Just nu sitter jag och väntar på att de ska komma hem till mig(är alldeless ensam*snyft*) så ska vi börja fixa oss och börja dricka! Förkrök här sen bär det vidare till Vallås! Hoppas på en grym kväll!

Glad midsommar på er alla!

Hemma igen efter en runda i Oskarström

Har varit en sväng i oskarström med Ronja nu, vi vart först hos Hampus som jag inte fått träffa på hela veckan på grund över att han varit sjuk så de kändes gott i hjärtat nu kan jag säga! Vi åkte också en sväng inom affären och handlade lite sedan vidare upp till Ronja och hämtade saker hon skulle ha med sig hem till mig.
Nu är vi hemma hos mig igen och har påbörjat maten. Ser ut o bli redigt gott!

Torsdag 2011-06-23

God Afton!
Har inte vart något vid datorn idag så inget med bloggen typ.. Nu tänkte jag bara slänga in ett inlägg innan jag går och duschar och sen åker vidare till oskarström.

Familjen Lövqvist har lämnat mig och Ronja ensamma hemma, så jag får hoppas att de har en trevlig midsommar i varberg osv... Idag kommer tjejerna hit för lite skitsnack och mys, grillen kanske tänds på också om vädret håller sig fint tills ikväll! Nu har jag städat undan lite och känner mig väldigt äcklig... Så nu blir det duschen hörs sen!

Segt Internet.Nu

Laddar upp alla bilder imorgon när min dator typ har "återhämtat" sig, haha.. Vet inte varför men min dator har blivit riktigt seg! Eller jag kanske ska skylla på vårat internet? Aja iallafall det tar år hundraden att ladda upp ett foto... Ska iallafall försöka ladda upp dem här imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig! Natti

Inte en ända seriös bild på mig...

Varför kan inte jag vara seriös? Haha jag och Ronja har varit ute och fotat i flera timmar nu känns det som... Men det blev typ bara 4-5 st bilder på mig som var seriösa så jag orkade inte mer sen, blev till att jag fotade Ronja en massa istället.
Alla Bilder lägger jag in senare för nu ska jag packa ner alla mina saker och sedan åka hem.

Onsdag 2011-06-22

Började dagen med ett avsnitt av Khloe & Lamar, sen tog jag och Ronja på oss Joggingkläderna och gick en lång runda med Valoo. Strax ska vi äta och kanske be en bordsbön om att solen fortsetter skina idag haha ;) För efter att vi har ätit ska vi börja sminka oss och fixa lite sen blir det till att ta foton med Bästavän.

Sleep Tight Everybody!

Kollade lite på klänningen, så märkte jag det att när man trycker på stjärnorna och väljer att den t.ex. är "fem stjärnig" Så får vi mer poäng på klänningen ! :)

Är hemma hos Ronja nu o ligger i hennes säng, det blir "övernatting" här inatt istället.
Ja.. Undrar hur det blir nu när hon med börjar jobba och inte kan sova med mig varje natt o det att Hampe inte heller kan det.. Lär ju aldrig kunna sova då *snyft* ..... eh he..

Nu ska jag sova! Hej Hopp! Natti.. Sov så gott allesammans!!
Jätte-Jordgubbar ♥
Valoo♥
Knähund?

Kom ihåg att Rösta på våran klänning!! Så är nii jätte gulliga!!

RÖSTA!

Jag och Ronja hade som sagt inget och göra så vi klickade in på nelly.com och deltog i deras tävling, vi designade en snygg sommar klänning tillsammans. Det vore jätte kul om ni gick in och röstade på vår klänning!

Såhär gör du för att rösta
1. gå in på den här länken!
2. skrolla ner och sök på Elisabeth!
3 tryck på "Rösta"-knappen under bilden!

Såhär ser vår klänning ut!

En enkel och festlig klänning med lite grekisk touch! ;)

Blev lite nytt till skohyllan

Nu är jag hemma från stan, först åkte jag med Marika till flygstaden där jag köpte med mig tre par nya skor. Jobbigt o köpa skor.. Jag hatar när man hittar två par skor och man vill verkligen ha båda men igentligen så vill man inte ha ena paret haha om ni förstår? Jag stod iallafall ett bra tag och visste inte vilka jag skulle välja men till slut lyckades jag och vinnarna är mina favoriter nu mera! haha :)

Efter en stund på flygstaden körde Marika mig och Ronja till stan där vi gick runt lite, köpte lite små saker och sen tog vi oss en liten fika på Espresso House.

Nu sitter vi i mitt rum och har absolut ingenting att göra.........

Tisdag 2011-06-21

God Dagens!
Jag har tre saker jag vill säga först som jag ser som ett mirakel.....
-Ronja sover fortfarande. - Ronja har inte vaknat ännu. - Klockan är snart halv två och Ronja är inte vaken!!...
He he jaa..hm.. Jo det är ju gött haha :) Ronja vaknar alltid vid 8-9 annars och ska ju självklart ha med mig upp ur sängen då med :$ Haha ville bara säga det eller ja var inte nödvändigt men NU ska jag iallafall väcka henne så att hon inte sover bort hela denna värdefulla dag. Det är liksom, Köpa hem nya skor dagen ! Haha nu ska jag sluta skriva här o hoppa in i duschen! Hörs sen!

he he he.....

Film & mys med min pingla

Vi kom hem från sjukhuset för ca två timmar sedan typ? Det var skönt att veta att hon mådde bra och att allt gick bra! Skönt med kan jag tänka mig att hon inte hade tappat rösten helt haha :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med Ronja och kolla på film och sedan sova hade jag tänkt.

Nu åker vi till Magdalena

Nu åker jag och Ronja och hälsar på ny opererade Magda..

HAHAHA

Nu slipper jag dessa onördiga möterna!

Mötet gick snabbt och bra och eftersom jag och mamma redan har haft vårat sista gemensamma möte tillsammans så blir det inga fler möten förutom när hon ska ha hemma möten och sådant skit. Men det är iallafall skönt o slippa det nu, tycker dessa möten har varit så onördiga..

Jag har nu precis kollat på 90210 och ätit och ska antingen köra igång lite PCD work out eller ta och gå en runda. Men rundan blir inte förens Ronja kommer hit igen isåfall.. Vid halv åtta och hel ska vi antagligen åka in till sjukhuset där Magda ligger nu efter sin operation. Hoppas allt gick som det skulle nu gumman ♥ Tänker på dig.

Måndag 2011-06-20

God Eftermiddag ;)

Jag har varit uppe ett bra tag nu, både jag och Ronja vaknade runt elva. Vilket var fett drygt eftersom vi hade satt larm på halv nio för att hinna in till stan vid tio tiden men självklart ringde inte larmet.. Larmet var satt att ringa på en lördag.. joo .. Vissa är ju smartare än andra!

Så en runda på stan idag för min del blir det inte, kommer knappt ha någon tid eftersom jag behöver vara hemma nu klockan tre för att soc kommer hit... Vilket är jävligt onördigt tycker jag, eftersom vi hade möte förra veckan *suck* Men jag får la leva med det.. Nu ska jag byta om och ta farväl av Ronja som lämnar mig strax.

Nu säger jag god natt

Nu har det blivit alldeles för sent och jag sover inte ännu? :(
Ronja ligger här brevid mig och sover nu, själv ska jag nu stänga av datorn lägga mig ner och blunda och hoppas på att sömnen faller in så fort som möjligt.. Är ju svin trött!! Aja här säger jag god natt nu..  Natti!
tralalalalaaaa..

Jag är helt slut i kroppen.. I need to sleep

Att gå från oskarström till åled/hem till mig var för jävla härligt! Magdalena kom också hem till mig efter en liten stund vi satt ute i trädgården och pratade i någon timme sen blev det spånne käk framför "Hell Cats" och "Gossip Girl". Nu är det bara jag och Ronja kvar hos mig, vi har bara legat framför tv:n och datorn sedan magda drog. Vi ska antagligen sova så fort Ronja är klar i duschen, ska bli skönt att få sova lite.. Är helt slut i kroppen!

Söndag 2011-06-19

God morgon!

Oj oj.. Igår blev det inte mer bloggning efter Jasses dansuppvisning för bussfan gick inte förens klockan 10 och mitt busskort hade gått ut med så det gjorde det inte lättare, men Ronja räddade mig ändå!
Efter de dryga 3 timmarna i väntan i stan på bussen fick vi äntligen åka hem. Vi tog bussen direkt till poppe sen satt vi där några stycken och tog en öl eller två, men det var inte någon som stannade speciellt länge.. Så jag följde med hem till Hampus.. 

Jag gick precis upp, älsklingen ligger kvar i sängen och mår inte så bra.. Så ska gå ner och hämta något och dricka sen sätta på en film och ge min man masage. (Tror ni han uppskattar det ?(; )
Om någon timma ska jag och Ronja ta och gå hem till mig, jag hoppas och ber till gudarna att det inte börjar regna! :$

Wather For Elephants

Ligger i Tinis säng med Ronja och Martina. Vi har precis legat och kollat på "Wather For Elephants" Nu blire en cigg på detta sen mat och sen göra iårdning oss för en stund i staden.

Lördag 2011-06-18

Jaaa... God morgon?

Vaknade för en timma sedan av att min kära vän kom in rusandes i mitt rum för att hämta sin mobil som hon glömde här igår.. Tack för väckningen iallafall haha slapp sova bort allt för mycket av dagen :)

Igår vart jag hos Hampe hela dagen, vid 6-7 tiden körde han mig hem då jag senare fick besök utav tjejerna. Vi skulle ha kollat film äta gott och bara mysaa! Men det blev ändring, vi satt mest och pratade och sen drog de till Oskarström och jag stannade här hemma och kollade på film. Hade ingen ork i kroppen för något annat..
Det vart lite kort om gårdagen..

Nu ska jag äta något sen hoppa in i duschen och sedan börja göra iårdning mig för senare blir det att dra sig in mot stan för att se när Jasse har dansuppvisning.

Torsdag 2011-06-16

Det underbara vädret är här igen! Vaknade upp brevid Hampe för en timma sedan, jag har vart nere och duschat och rakat benen så nu är jag klar för en dag på furran! Blir te att ligga där i någon timma sen vid 4 följer jag med Ronja hem där vi ska fixa iårdning oss för att sen åka på 9:ornas skolavslutning.

Gymmet

Efter att Hampus har suttit och spelat bort hela kvällen och jag bara legat i sängen framför tv:n så blev jag sugen på att göra något så nu går vi ner och gymma..

Städning och möblerar om..

Älsklingen har varit duktig o städat nu ett tag, nu ska jag hjälpa honom o möblera om också.. Sen då?
Frågan är ju vad som händer sen.. Är sugen på att göra något roligt/vettigt denna sommardag!
Men vad vet jag inte... *suck* finns ju knappt något o göra..

Onsdag 2011-06-15

Godmorgon!

Jag och Hampus vaknade för en liten stund sedan nu har han gått iväg till affären och jag funderar stark på att gå och lägga mig igen. Fast nää! Jag ska inte sova bort dagen idag som jag gjorde igår..



Jag igår på dansen..Blev dock inte så mycket dans när de här bigmama kuddarna fanns!
Fyyy så härligt de va då vaaaa! Vi låg där i mer än halva "Dans-tiden".



Hanna blev då ner beddad när vi skulle städa undan kuddarna...


Tisdag 2011-06-14

Efter att ha varit uppe hela natten(och inte haft ett liv alls) så tog jag mig en sovmorgon! Haha jag la mig klockan sex och satte larmet på 11 för att jag inte skulle sova bort hela dagen.. Men vaknade klocken tre av att Ronja ringde mig så hade la antagligen inte hört larmet ? Trött? Jaaaa!

Nu ska jag iallafall ta mig till 035 och Dansa med tjejerna! :)

Tini & Mini

Var nere i affären med Martina och köpte lite gott. Så vi har tjockat oss nu i soffan med gottit.. Om en stund kommer Mini så ikväll blir det mys med Tini & Mini mina små finisar♥

Jag ♥ Min webcam.


Inte min grej...

Det är då inte riktigt min grej att städa... Jag blir aldrig klar, jag börjar alltid göra något annat istället! Kan ju bero på att det är så tråkigt med .... Jag har iallafall rensat undan en massa kläder och ska försöka göra klart allt annat. Blev sugen på att dra ut och gå så det kan nog bli att jag går en sväng senare ! Hej Håå :)

Måndag 2011-06-13

God Morgon!

Jag vaknade inte förens vid 12 och jag har inte rest mig från sängen ännu, så nu måste jag nog gå upp och göra något vettigt. Det är ett måste med att städa mitt rum, så nu blir det först frukost sen börja rensa undan här! Förhoppningsvis går det snabbt så att jag kan gå ut o lägga mig i solen ! Senare mot dagen blir det antagligen att dra sig in mot staden :) 



Istället för att ta foto nu när jag ser ut som ett röv hål! Tänkte jag att jag kän slänga in dessa ovisade bilderna istället ..

Söndag 2011-06-12

Heeeeeeeeii Tråkigaste dagen(Söndag) i veckan!
He he nej så tråkigt har det faktiskt inte varit idag, mina fina tjejer har ju varit kvar här o så. Fast efter att de åkt hem har jag bara sölat framför tv:n och datorn så har inte gjort något alls vettigt idag! Skulle ha fixat i mitt rum men nääää....

Helgen då... Jo den har varit awesome! Jag och Martina har varit ensamma hemma så det har varit grill och lite festande med vännerna här! Igår fick vi till och med trevligt besök av trönningebor. Det var ett bra tag sedan jag träffade dem så det var trevlans och ännu bättre när de kom så bra överens med alla andra!  he he he aja nu ska jag inte skriva på om onödig infoo.. Nu blire film och mys med mig själv då vaa!

Fredag 2011-06-10

Nu kör vi igång med en riktigt start på sommarlovet! Ska hoppa in i duschen strax sen blire till att grilla och dricka lite här hemma med Tini kanske ett dopp i polen kanskeee ?.

Hoppas på att denna kvällen blir mer lyckad än igår hehe.. Igår sov jag bort nästan hela kvällen och inte förens elva väckte Hampe mig och frågade om jag ska skulle med till Poppe. Sälvklart följde jag med dit men det blev inget drickande för mig, jag drack bara två öl sen inget mer. Men ikväll såå hoppas jag på mer ös från min sida då va ! ;)

Känns som att jag inte sovit på ett dygn eller två..

Nu har vi kommit hem igen, Hampe blev dö snygg i håret! :)
Jag är svin trött så funderar på att gå och lägga mig tidigt idag, hade lätt kunnat lägga mig och sova nu, det känns som att jag inte sovit på något dygn. Men.. Här behövs städas lite he he.. Får se hur det blir nu .

Torsdag 2011-06-09

SOMMARlOOOV!!

Då har man slutat skolan på riktigt nu då.. Så jäkla gött!!
Inatt sov jag hos Ronja, vid sex halv sju gick vi upp sen vart det att åka till jb's restaurang där vi körde ett trisst låtspel och sen åt vi och sedan sa vi hejdå ("Glad Sommar") till alla. Så nu äre sommarlov!! :D

Började mitt "riktiga" sommarlov med att åka till oskarström så just nu är jag hos Hampus, vi har ätit och lite så. Snart åker vi in till Eurostop där Hampe ska klippa sig :)

Onsdag 2011-06-08

Jag har varit vaken i någon timme nu, snart ska jag gå ner till bussen för att åka in till stan. Jag ska lämna min skoldator och någon jävla lapp och sedan blire te att gå i stan med Ronja en stund.

Daaagens!- Jag idag och Jag kör på vitt..

Lider av ...

Jag lider av "uttråkighet", rastlöshet och spring i benen och värst av allt... Flum.........
Åh gud vad jag har tråkigt just nu :(( Sitter och skrattar för mig själv här i ensam heten..

Hahahaha kolla in denna..!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iheOMq8UkN4

Tisdag 2011-06-07

Kom precis hem från en dag på stan med tjejerna.
Halv två åkte jag Ronja och Tini in till stan, först smyg köpte jag och Martina presenter till Ronja sen träffade vi Amelie och Andrea så gick vi runt i affärer ett bra tag. Vid fyra kom Jasmine och Hanna in och mötte oss då vi gick till Plaka och åt. Sen blev det lite titt efter skor för nästan allas del efter det gick vi till 035 och dansade. Så nu efter en lång dag på stan ligger jag nu i min säng i mitt svala underbara rum!! Haha :))
Hade tänk att ladda ner Easy A så det blir nog bara film tittande och att ta det lungt ikväll.



Från det fina vädret till åska-blixtrar och regn..

Ligger just nu i sängen mätt och belåten, stör mig lite på hur lamporna blinkar och hur åskan dånar där ute men annars.. så ska jag snart sova..

Jag var ju som sagt hos Ronja (födelse barnet) innan idag, vi åt vofflor och hon hade frukt fat och sådant gott! Åååh så gått :$ Sen låg vi mest bara och kollade på tv och hade det mysigt..
Vid nio tiden tog jag bussen till åled och istället för att gå hem och inte göra någonting alls gick jag hem till Tini's moster där Martina passade sin kusin. Satt där med henne tills hennes moster kom hem. Alltid trevligt att ha lite tjejdagar ! Har ju varit hos min Hampus i fem dagar nu så.. Men det är alltid trevligt det med :$

And now... I'm going over to my Birthday Girl.

Har legat ute nu och solat i någon timma medans Hampus har varit så duktig o grejat där ute och grillat osv.
Nu är jag påklädd och ska gå ner till furran och möta upp Ronja, sen blir det upp till henne och fira henne! :))

BILDBOMB!



 haha wtf?





Min finaa Hampus♥


Inte de bästa bilderna men det här är Lite bilder från i Lördes. Den kvällen var helt skruvad, jag var helt skruvad.. Åh haha Så jävla bäst kväll!
Bilderna tagna utav Markus :))

Måndag 2011-06-06

Jag tar nog o börjar detta inlägg med att skriva "Grattis Bästavän!"
För idag är det ingen vanlig dag för det är Ronja's Födelsedag!♥

Inatt sov jag hos Hampus igen med tanke på att det inte går några bussar hem på Söndagar och vi satt hos en kompis och grillade lite, drack lite här i Oskarström. Jag vaknade iallafall för bara en liten stund sedan. Jag ska äta och fixa lite sen få tag på Ronja sen blir det troligtvis Furran idag igen.


Jag och Hampus♥
Bild från i lördes- Tänkte att jag slänger in en liten bildbomb sen från i Lördes!

Söndag 2011-06-05

Kom precis hem till Hampus, ska snart hoppa in i duschen.. Blää svettas som ett jävla svin!

Vaknade typ vid elva-tolv? Så åt vi sen drog vi ner till furran så där har man tillbringat dagen med baby och annats folk med bad och solning. Gud vad jag älskar vädret alltså!! Kärlek♥
Ikväll blir det antagligen grillning antingen hos Magda eller Za, jag får se hur det blir men hemma sittandes inne ska det iallafall inte bli!

Snart bär det av till Oskarström igen!

Är hemma nu efter en super trevlig dag i stan. Jag och Robert åkte in med 1 bussen till stan, sedan mötte vi upp Hampus, Anders, Teddy, Simon och Hanna då vi sen gick och åt. Blev lite sur där när vi åt, jag sa det att jag inte tänkte äta pizza ifall den inte var god men aaaa den smakade för jävligt, jag tog en liten bit och trodde att jag skulle spy! Fyfan vad äcklig den var :(
Efter den hemska maten drog vi iallafall på bio, vi såg på baksmällan 2 och den var awesome! Dock inte lika bra som första men den var ändå grym! Jag tackar Robert för gratis bion :)

Nu ska jag göra mig iårdning för om 40 min ska jag ta bussen till Oskarström där det blir lite drickande :)

Lördag 2011-06-04

Har varit uppe ett bra tag nu så om en stund bär det av till stan med Hampus och annat trevligt folk för lite käk och senare blir det bio. Ser ut att bli en fin start på dagen :)

Fredag 2011-06-03

Sitter hemma hos älsklingen, vi har precis ätit och ska nu dra oss till en kompis och dricka lite.
Idag har vi spenderat hela dagen på Furulundsbadet, jag, Hampus och en massa trevligt folk.
Det var lite snabbt om vad som har hänt idag, nu drar jag mig ut, byee byyee :)

Är med tjejerna.

Innan drog jag Simon, Hanna och Magda till stan efter det blev det hem och äta sen kom Magda till mig så drack vi lite. Nu sitter vi tjejer hos Lp och dricker lite o de fixar sig.
Jag skulle igentligen med dem till danny där det är småfest, men eftersom jag inte har känt mig så kry drar jag inte dit. Det blir att jag åker hem till Hampus o myser där istället. Goosa!

Lillebror♥


Älskade du ♥ Allt kommer blir bra!

Torsdag 2011-06-02

Ligger i sängen och har precis kollat på "No Strings Attached". Idag ska jag inte göra något särskilt, jag ska nog bara ta det lugnt, Kanske träffa Hampus om han nu vill.
Känner mig fortfarande små sjuk, förskylningen är iof bättre men hela jag skakar och jag känner mig svag typ.. Jag hade tänkt o lägga mig i ett varmt skönt bad, och sen ta och äta något om det går. Jag har aldrig direkt lust o äta när jag inte är frisk.. :/

Step up 3D

Det blev inget 90210. Ch131 funkar inte o jag orkar inte vänta tills allt ska laddas ner osv så jag slänger på en film istället nu då! Det blir att jag kollar på Step up 3D..
Efter det blire att sova för min del, det är ju ändå ganska sent nu om man säger så..

Onsdag 2011-06-01

Då var man sjuk..! Tjollahoppansaaaa!...

Gud vilken dryg dag, den jävla förskylningen har ju tagit sig fan på mig.. Lyckans flicka ju, eller inte! Varför tog jag det där första doppet igår? Vaarför badade jag igår ?!? Får ryck snart!

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket idag, det vart ju skolan först idag så slutade jag elva. Efter skolan gick jag, Ronja och Amanda och kollade runt lite i stan(ovanligt va?). Vid halv 1 kom Amandas mamma och hämtade oss, hon släppte av mig och Ronja på Furulundbadet där vi mötte upp Magda sen låg vi där i någon timma. Jag skulle igentligen med Ronja hem o sedan skulle de bli tjej kväll men jag orkade verkligen inte.. Har ju fått en Jävla förskylning ju!
Så Marika kom och hämtade mig så när jag kom hem somnade jag direkt typ och vaknade nu igen klockan tio.. Nu ska jag kolla på några avsnitt av 90210 hade jag tänkt och sedan se om jag kan somna om ?

.

RSS 2.0