Lördag 2012-03-31

Heei alla party People!
Sitter hemma hos Hanna och gör mig redo för kvällen. Vi ska hem till en vän i oskarström och dricka lite och bara umgås, blir nog trevligt! Hoppas ni alla har en awesome kväll!!

Forever alone .. Whit the beer and My friend

Sitter med Amelie och tar en öl och pratar om hela vårat liv tillsammans! Vänskap är det finaste som finns! Som jag sagt förut kanske tusen gånger... Jag är världens finaste vänner!

Fredag 2012-03-30

Nu är praktik veckan över och jag tar looov!! Börjar mitt lov med mys hos Amelie med ben&jerrys. Bra start va ?! *blink*
Nu ska vi sitta här och njuta sen får man se vad som händer ikväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1325343/images/2012/pic_196180035.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1325343/images/2012/pic_196180037.jpg" class="image">

Everything will be okay in the end. If it's not, it's not the end..

Nu har jag bestämt mig!

Inom maj månad ska jag ha körkort! Eller jag ska iallafall peppa mig som fan till det så att jag är på god väg där i maj då! Har liksom inte tagit mig orken till att börja övningköra eller så.. Och sen är jag så jävla feg när det gäller trafiken och med mig själv i trafiken ... Men efter att åkt med Martina en heldag och fått lyssna på henne har jag nog äntligen bestämt mig att satsa på detta nu! Blir ju trots allt 18 om bara en ynka månad *leer*


Lortig spegel...

Onsdag 2012-03-28

Wihoo Lyckans Mig!! ..................
Det känns ju skit bra att mitt busskort antagligen ligger i bilen som Stefan har till jobbet eller att det ligget i ätran vid en sjö.. Och det känns ännu bättre när det inte finns någon hjärtlig själ som kan köra mig och då när man ringer och säger till på praktiken låter det bara som en dum ursäckt och ...... jag vill bara gå o dö nu ! Puss hej tack för mig....

Road trip

Dagen har gått bra och bättre har den blivit, sitter nu i bilen påväg till ätran med min älskade Martina som precis fått körkort!! Är så otroligt stolt över henne! Blir off från bloggen lite men mobil bloggar lite senare. Nu ska vi pumpa musiken och köra bara köra! Pusss

Clothes


Efter pratiken idag kom jag hem till ett litet paket från Nelly där mina kläder jag beställt kommit. Lite smått och gott!
-
Ja annars då? Min dag har gått bra på praktiken! Dock har jag fått stödja mig mot mitt ena "friska" ben pågrund av att jag inte kan stå på det andra så nu har jag ont i ena fossingen också.. He he he.. Ska upp och tröst äta nu .. Pizza time

Måndag 2012-03-26

*gäääsp* God Morgon!........

Fyfan.. Det kan inte vara lagligt att behöva gå upp klockan fem på morgonen... Jag känner mig som en zoombiee... Haha jaja jag ska upp och käka något innan jag bär mig av till bussen, hoppas att jag lever då!

Before I Die

When you left I lost a part of me


The feeling that I'm feeling now that I don't hear your voice
Or have your touch and kiss your lips 'cause I don't have a choice
Oh, what I wouldn't give to have you lying by my side
Right here, 'cause baby, we belong togehte

Gekås

Blev lite inhandlar iallafall.. brukar inte hitta direkt mycket på gekås men det mest behövliga fick det bli ..
Ligger nu hemma i sängen och försöker tänka ut hur jag ska göra imorgon då praktiken börjar för min del.. Har sträckt mitt men så kan inte gå eller stödja mig på det, kan ju gå hur som helst då om jag ska vara i ett kök hela veckan hehe.. Ska lägga mig i ett bad nu i varje fall och se om det bjuknar lite(eller vad man ska säg..)

Fina Cecilia som vart med mig på gekås idag

mmh.. mums

Söndag 2012-03-25

God Morgon!
Jag gick all in och gick upp tidigt idag .. Nu är det bara lite till att göra innan man ska iväg, komma upp från sängen typ.. Om en halvtimma beger jag mig mot gekås med fam. Lövqvist. 

Lördag 2012-03-24

Blev en tripp till stan igår kväll då jag och Ronja åkte hem till Sara och sen låg vi där och mös hela kvällen. Idag har jag bara tagit det lugnt, hanna kommer strax hit sen får man se vad som sker. Kanske blir en runda till oskarström.. Får se! Blää.. Kommer ruttna bort om jag ska ligga inne en kväll till..

.

Fredag 2012-03-23

Fick sällskap utav Ronja inatt, imorse blev det tidig uppstigning för vår del. En vända inom vårdcentralen blev det också för koll på mitt huvud, men gjorde dem något? Nej jag ska skriva en "dagbok" om det så blir det bättre! HAHA.. Orkar inte!

Snart ska jag hem, blir la en runda i det fina vädret sen inom gymmet för lite förbränning... Hur ser er dag ut?


Before I Die-Love

Stay strong love is louder than the pressure to be perfect



It hurts when you have someone in your heart but you cant have them in your arms...

Torsdag 2012-03-22

God Morgon!
Har inte fått någon sömn inatt heller.. Allt känns hopplöst just nu.. Men vad ska man göra? If I could turn back the time, ja då hade allt vart bra nu!
Men att stanna hemma en dag till från skolan blir det inte! Nu är jag på gång med sminkningen och ska fixa mig klart nu! School times ni vet.. Blää

This feeling really can't be described by words


I'm so sorry..

New Shoes


Som sagt blev det en runda inom stan med familjen Lövqvist och jag fick med mig två par nya skor. Kan aldrig få nog ! Love

Onsdag 2012-03-21

Godmorgon från drottningblanka!

Följde med Amelie och Andrea till deras skola eftersom min lärare inte ville att jag skulle komma till köket idag.. Wonder why?! .. Haha jaja, underhåller mig med lite kul inredning tills bussen ska gå hem sen blir det in till stan igen för lite sko shopping. Trevlans!
Ja.. Har la inte något intressant att skriva, ville bara visa lite liv här från min sida.. Jag lever! Pusss

Bästa vännen stannar över inatt


Åh! Blev att jag vart överallt och ingenstans idag, började med att jag och Ronja skulle springa bort på ett ärende sedan gick vi och tog en fika. Vid halv fyra lämnade hon mig för jobb och då mötte jag upp gabb som vi tidigare lämnat, det blev då en runda i några butiker(tänkte fortsätta min tröstshopping från igår.. Imorgon blir det att ta med sig mami till stan!) Vid fem tiden åkte jag hem till hanna- Spenderade tid med henne en liten stund och nu ligger jag här hemma med bästavännen som sällskap för natten! Skrattanfall och mys.. Nu ska vi sova!
God natt på er alla! ♥

Måndag 2012-03-19

God Morgon!
Har knappt sovit något inatt, fått dåligt med sömn de senaste nätterna. Men när jag jag väl kommit upp på morgonen har jag vaknat till något bra! Mina vänner ♥ Sitter nu här hemma med Ronja & Gabb, jag ska ta och göra iårdning mig lite sen ska vi in till stan. Mys

Nätshopping

Ligger i sängen och både jag och Martina tröstar oss med att klicka hem lite nytt till garderoben. Kläder gör en alltid lycklig!♥

Söndag 2012-03-18

Blev en hemma kväll med Amelie & Andrea igår och så får det bli idag med, dock bytt partner(Martina) för dagen. Har inaktiverat min facebook och undvikt telefonen lite.. Håller mig till mina fina vänner just nu och ska jobba på att hitta mig själv. Känner mig vilse..


Even if your voice shakes, always speak the truth.


Lördag 2012-03-17


Allt är svart från igår.. Vet inte redigt vad jag ska ta mig till, ångesten tar över mitt liv nu.. Jag har gjort många misstag men detta vart nog värst.. vet inte vart jag ska ta vägen just nu..
-Du behöver inte förlåta mig för det jag gjorde bara tro på mig när jag säger att jag är ledsen..-

Tjejerna har samlats här i varje fall och nu ska jag komma på andra tankar, allt löser sig alltid.. Får intala mig det nu.

*

Fredag 2012-03-16

God Morgon!
Har sovit som en prinsessa inatt. Nu sitter jag uppe i köket med frukost och en kopp te, fin start på morgonen! Funderar på att gå en runda sen, jag får ju ta och passa på när det är någolunda fint väder ute! Men först måste här göras arbeten klara, dem tar aldrig slut?! Så frustrerande, orkar verkligen inte skolan.. Har blivit så fruktansvärt skoltrött på senaste!
Ska iallafall äta upp nu sedan köra igång! Pusss

Mina finisar

Har legat i sängen hela dagen med huvudvärk, värktabletterna funkar typ inte på mig? ..
Aja, blev en liten tripp ner till Gabb med Martina, vi kollade på "film"(Jonson&pipen haha!) och sedan blev det att vi tramsade runt som vanligt. Mina vänner är bäst! Pusss på er för att ni alltid gör mina dagar till dem bästa!

Torsdag 2012-03-15

Tar helg nu då!
Ligger i sängen o myser med onepicen och försöker vila upp mig, vill bli bra till helgen..
Har ringt vårdcentralen och pratat med dem så imorgon ringer dem om en tid för mig. Får hoppas att jag sen slipper den här jävla värken i huvudet varje dag! Nu ska jag ta något att äta sen blir det till att göra lite nytta här hemma...

Onsdag 2012-03-14

Underbara dag!
Tog ledigt från skolan idag pågrund av att jag inte fick någon sömn alls inatt, Hampus är sjuk så han blev man väckt utav halv fem i morse för att stackaren ville att jag skulle ta hand om honom/tycka synd om honom och så klart visa min kärlek. Så go är han!
Stannade även hemma pågrund av ont i huvudet och förskylningen som börjar komma igen. Trots att jag tog ledigt blev det inget kryande, det första jag gjorde när jag kom hem vart att dra upp Martina ur sängen så åkte vi och åt på spånstad sen tog vi oss en runda till oskarström där vi hälsade på på vår gamla skola, vart med på några lektioner och tramsade mest runt, vart så kul där! Man kände sig så liten igen! Vi vart där iallafall i någon timma sen åkte vi och köpte glass och satt ute i det härliga vädret och pratade om allt och inget!
Herre gud vad jag skriver på! Men så har min dag sett ut och den har vart så härlig! Nu ska jag fixa lite med skolarbeten sen ner till en vän. 

Why COMPLICATE Life?!

Söndag 2012-03-11

God Morgon!


Blev att jag sov hemma hos hanna inatt, nu är vi uppe och planerar tattoos vi ska ha.
Blir nog min första tattoo inom snarast tid!
-Snart beger jag mig hemåt i varje fall och sedan blir det in till stan för lite mys med familjen!

If you don't start out the day with a smile, it's not too late to start practicing for tomorrow


Har vart på dåligt humör hela dagen, har kännt mig så förvirrad och tankarna har snurrat på..
Har fått mig lite skratt nu under kvällen iallafall, mina vänner kan alltid göra mig glad!

‎" mitt sex liv är som en slager låt, varar i 3 minuter och har man tur så får man en tonhöjning på slutet"


Kom hem till hanna för en liten stund sedan så ikväll blir det mys med tjejerna(Linnéa, Lisa & Hanna) vi småkollade lite på melodifestivalen innan och nu sitter vi alla bänkade framför datorerna allihopa.

Take a look in the mirror, You're beautiful Take a moment to love, The one you are Learn to accept yourself, cause this the truth Can't love nobody else, Until you love you



When you are close to giving up, remember what once made you stay there as long.


Lördag 2012-03-10

När man vaknar upp och fortfarande är full då hade man en jävligt awesome natt eller?
Kom hem för en liten stund sedan och det första jag gör är att slänger mig i sängen.. Ligger nu här och pumpar Justin Bieber och dör lite .. Kör nog på sänghäng & J.B hela långa dagen!

Raise your glass if you are wrong in all the right ways.

.se
Nu åker jag och min party pingla iväg till oskarström för lite fiesta! Ha en bra kväll alla! Pusss

Promenad genom stan...

Jag och Linnea tog oss en powerwalk från oskarström till åled, så efter ungefär 1 och en halv timma vart vi hemma hos mig. Skönt! Nu fixar vi oss och öser musik !

Tar man en promenad genom stan då gör man det med stil o så ..

Dont leave something good to see if you can find better, because once you realize you had the best, the best found better.

.

Fredag 2012-03-09

God Morgon!
Härligt med lediga dagar! Vart hemma rätt så sent inatt så fick allt ta sov morgon idag! Det blir inte redigt den slappe fredagen jag kanske hellre sett fram emot, jag ska städa och plugga osv. Men Andrea & Linnéa kommer strax upp och gör mig sällskap så jag får hoppas på att jag inte är världens tråkigaste idag när jag leker duktig!
Hanna & jag
Love U girl!

Stoppa Joseph Kony


Det är miljontals barn som behövs räddas! Lägg en stund utav eran dag på att se denna film sprid sedan filmen runt. Ni kan också gilla invisible children på Facebook http://www.facebook.com/invisiblechildren

Onsdag 2012-03-07

Det är inte långt kvar nu ..
I måndes vart det exakt 2 månader kvar tills jag blir 18 år!! Jag och min käre vän Andrea (som bara fyller år fem dagar tidigare än mig) hade ju tänkt att ha en fet 18 års fest tillsammans, maskeradfest dessutom! Har inte tänkt mycket på lokaler alls typ så nu tycker jag att det är tid att kanske boka en snarast? Får söka nu under min meningslösa lektion! LÄNGTAR! Jag är snart arton fucking år- Vuxen!, fattar ni ? Peace out!

Call me maybe!

By- Ronny, Betty and Hanny.

Måndag 2012-03-05



Dagen har vart mer än awesome! Kan inte be om mer alltså! Jag har fantastiska vänner.. Dagen har bestått utav fotande och filmande vilket ledde till en liten "musikvideo" haha jag orkar inte! Den kommer inom kort!
Inatt sover Ronja hos mig. Mys! pusss

Köper man mat.. Då gör man det med stil!


Har precis fått i mig lite mat och ligger nu i sängen och degar. Ska få mig upp och göra mig iårdning för att snart åka in till stan för fika & "möte" med hela tjej ligan. Mys!

Hanna's 17th Birthday Party

The Birthday Princess!
Party people!

Söndag 2012-03-04

Ligger i sängen nyvaken och känner mig tom.. Drömde om min fina Hampus, så ni kan ju förstå besvikelsen och tomrummet när jag vaknade och insåg att jag vart ensam! Har iallafall skickat iväg ett litet text message och hoppas att han känner sig lite dum som övergett mig såhär. Haha! Nu ska jag ta mig ork till att städa och röja under en del. Sen får man se vad som står på tur! På tal om annat.. Vi firade ju Hanna förra helgen med så bilder läggs upp här senare idag också, om jag kommer ihåg!

GIRLS NIGHT


Ligger hemma efter en lång kväll som har bestått utav- Fet mat, Chips, Popcorn, läsk och underbart sällskap- Lisa, Hanna, Andrea & Amelie! Nu ska jag lägga mig och se till att jag får mig min skönhets sömn! Ha de gött! Natti

Jag & en trött Andrea ikväll... Våran kvälls humor kan gå över styr ibland! Ni ska bara se/höra oss.. Kan inte säga annat än att jag älskar dig ! hahaha

Solsken


-Bild tagen igår-
Blev en liten runda med hunden och nu sitter jag hemma med ett par avsnitt utav gossip girl uppladdade och äter frukost! Härlig start på dagen

Lördag 2012-03-03

God Morgon!
-
Idag är jag utvilad och glad! Somnade runt elva och vaknade nu vid tio, så idag är jag ingen Zombie och ska med detta börja min dag med en promenad tror jag. Alltid lika härligt! Är även sugen på att dra mig till gymmet, så någon stackars själ kanske blir offer och blir dit tvingad ! Hihi

What's in your head, in your head? Zombie, Zombie, Zombie-e-e-e

Sitter hemma i väntan på att Hanna ska komma. Vi ska ut på en promenad i det otroliga vädret, dock hade jag nog helst stannat hemma i min säng och sovit ett eller två år. Jag har vart som en Zombie hela långa dagen, mitt huvud vill inte redigt hänga med! Jag får se hur det blir efter långpromenaden, vi skulle igentligen ut o ätit och kollat på bio men vi kanske tar det imorgon istället och sen efter det har tjejkväll. Vi får se vad som händer ! Nu ska jag och min röv röra på oss!

Fredag 2012-03-02

Rise and Shine Early Birds!
Har ni alla sovit gott?! Jag är fortfarande lite halvt död men sitter nu och får höra på Tini's morgon mun som babblar hela tiden så blir nog snart piggare utav hennes hjälp! Nu är det ju fredag igen vilket betyder att jag tar helg i eftermiddag, kan inte bli bättre! Nu ska jag strax röra mig till bussen ! Hoppas ni får en bra dag!

*


Är hemma nu efter en lång skön runda med Hanna & Linnéa. Följde även med hanna hem efter rundan, där vi tre satt och planerade en del. Vi får se hur det blir till påsk, kommer bli så roligt så! Nu ska jag hopp in i duschen och sen sova. Upp tidigt imorgon för jobb på JB's restaurang. March be nice to me now! Må inga olyckor hända! Tack i förhand. Pusss

Torsdag 2012-03-01

Hello March!
Nu nya månad ge mig lite tur nu för min vecka har vart min otursvecka!
Ligger hemma nu och slappnar av, tänkte först skriva att jag inte tänkte röra en fena men det ska jag ju .. Om bara en liten stund tar jag mitt feta arsle och går hem till Hanna sen tar vi två och Linnéa en promenad. Kan behövas, rensa huvudet lite och umgås med två utav mina favorit tjejer! Jag har haft sån jävla otur de senaste dagarna så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Haha aja, det vänder la!
Nu ska jag dega lite framför gossip girl innan jag beger mig ut !

.

RSS 2.0